![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
bardzo ładne - ta 1 zwłaszcza ale cena też dość wysoka - ja szukam kwiatka jakiegoś ładnego Ivory ale ceny też są wygórowane niestety
![]() a moja sukienka to - Australe - nie mam zdjęcia na mnie tak więc pokazuje zdjęcia z modelką ( na obu jest ta sama suknia) |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ostatnie załatwienia: Zaproszenia- zamówione, garnitur-wybrany (boski :P ), z obrączkami się wstrzymalismy, to co nam sie podoba jest strasznie drogie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pokaż zaproszenia i garnitur ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Witam skromnie
![]() Termin mamy na 15.09.2012, slub cywilny ![]() Wlasnie przegladam watek i sie zdziwilam...My jeszcze nawet zaproszen nie mamy ![]() Chyba pora sie za to zabrac... Mozecie mi cos doradzic dziewuszki? Zastanawiam sie nad suknia slubna...I sama juz nie wiem co wybrac... Myslicie ze bedzie pasowac dluzsza koronkowa? Cos tego rodzaju http://sylwiabos.files.wordpress.com...pg?w=500&h=333 Oczywiscie nie biala-nie lubie bieli i koniec ![]() ![]() I jaki wtedy garnitur dla Miska?Ciemny czy moze cos jasniejszego? ![]() Sale mamy zaklepana,kwiaty to chrzestna slawka wymysli bo ona florystka ![]() Wesela nie robimy,skromne przyjecie bedzie wiec zespol odpada ![]() Fryzjera ile wczesniej wybieracie?Myslalam zeby kolo czerwca/lipca sie umawiac ale nw czy nie za pozno?
#1145 |
Raczkowanie
|
Zaproszenia:
http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...301114920.html wrzucę fotki na żywo jak dojdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeśli to Ty na zdjęciu to wyglądasz bardzo ładnie ![]() ![]() Do Ecri to chyba brązy lepiej pasują i ogólnie ciepła tonacja niż chłodna - raczej nie polecam grafitu czy jaśniejszych szarości. Czarny prawdopodobnie pasuje do wszystkiego ![]() A co do fryzjera to ja nie doradzę bo sama się nad tym zastanawiam tak więc podpisze się pod pytaniem - kiedy szukać i się umawiać? dziewczyny wesprzyjcie ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
a ja mam tez pytanie do Was czy planujecie jakąś podróż poślubną? i gdzie? my nie będziemy mieli zbyt dużo pieniędzy na wyjazd ale chlelibyśmy się udać gdzieś na kilka dni - nie wiem tylko gdzie ![]() gdzie jest niedrogo a ładnie na przełomie września i października? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Dorka nie,to nie ja na fotce
![]() ![]() Hm a chcecie jechac w Polske czy za granice? My nie wiemy,jak bedzie kasiurka to moze Teneryfa...A jak nie to cos tanszego ,byle po prostu jechac ![]()
#1148 |
Zadomowienie
|
Hejka! Ja dziewczyny marzę o 15 września, ale dopiero ustalimy co i jak, w zależności jak wyjdzie z pracą. Nie robimy wesela, więc nie ma aż tak dużo przygotowań.
Wrzucam Wam linki do Malgosi z grzebyczkami z ebaya: http://www.ebay.ie/itm/Silver-Plated...item35baf318e6 http://www.ebay.ie/itm/Silver-Plated...item1c252879be http://www.ebay.ie/itm/Silver-Plated...item27c5f6a491 Chińskie, ale bardzo tanie ![]() Ja też bym gdzieś chciała jechać, nawet u nas w Polsce, gdzieś gdzie są ciepłe wody i pyszne jedzonko ![]()
Edytowane przez Alejka13 Czas edycji: 2012-05-06 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
miałam w załączniku sukienki pokazać i zapomniałam
![]() ![]() nie mam planów czy polska czy za granice - zwłaszcza ze teraz polskie ceny często nie są tańsze.. chciałabym żeby ładnie było a na wyjazd na ciepłe wyspy to raczej mnie stac nie będzie - myślałam o Grecji, Turcji - nie wiem.. ![]() a spineczki super - ta 2 mi się podoba może sama poszukam na eBayu -może kwiatki tez mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Mnie trzecia spineczka urzeka
![]() ![]() ![]()
#1151 |
Zadomowienie
|
Dorka mi sie ta pierwsza kiecka podoba-zaarabista
![]() Spineczki ekstra,mnie 1 i 3 urzeka ![]() ![]()
#1152 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja z wątku ślubujące w 2012 1 wrzesień |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
witamy
![]() a ja wrzucam moją pierwszą zrobioną inspiracje ![]() jak wam się podoba? jaką dobrałybyście do tego biżuterię? zastanawiam się tez nad bukietem..hm.. czekam na Wasze opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
Cudowne inspiracje... Jakaś delikatna srebrna biżuteria, a ten bukiecik mi się podoba
![]()
#1155 |
Zakorzenienie
|
Dorka zestaw super mi tylko średnio podobają się paznokcie . Możesz wstawić tu bukiet w normalnym rozmiarze ponieważ wpadł mi w oko
![]() Też jestem za srebrną biżuterią ew coś swarovskiego . Dziewczyny znalazłam ciekawą stronę gigantyczny wybór stroików w przystępnej cenie nawet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
bukiet, wstawiam jeszcze jeden który tez mi się podoba - ale chyba trochę mniej..
i te paznokcie co by lepiej było widać - myślę żeby były delikatne - a wy macie jakieś pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja osobiście zastanawiam się nad czerwonymi pazurkami albo właśnie coś delikatnego |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
Alejka- ślubujemy w ten sam dzien :P
Dorka- bukiety cudowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
Marta, ja narazie tylko marzę
![]() ![]()
#1160 |
Rozeznanie
|
hello,
my ślubujemy 8 września 2012 o 16:00 ![]() przeraża mnie to jak dużo macie już pozałatwiane....nie zdążymy ![]()
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pochwal się tym co już załatwiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja dostałam dziś upragnione zaproszenia, i wydrukowane z błędem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Udawaj że nie widziałaś i już ![]() ważniejsze żeby nie pomylić się w wypisywaniu nazwisk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
a więc tak
![]() zaręczyliśmy się na pasterce dokładnie o północy ![]() przed zeręczynami załatwiliśmy już salę mamy też fotografa i DJ zarezerwowanego nauki przedmałżeńskie zrobione w Kościele też data i godzina już są obrączki do odbioru 14 VI ![]() zaproszenia projektuje sama...praktycznie projekt skonczony, trzeba wydrukowac i mozna zaczac roznosic suknie planuje szyc, bo zakochałam się w pewnej sukni i nie wyobrazam sobie innej opcji jak miec podobna ![]() tyle jak narazie ![]() PS. wybrałam tez juz piosenke na 1 taniec ![]()
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- no właśnie jakie macie dziewczyny piosenki? Mnie się nic nie podoba ![]()
![]() ![]() Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-08 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! czy można dołączyć? ja również wrzęsniowa jestem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
ja chyba będę miała piosenkę z bajki "Anastazja"
http://www.youtube.com/watch?v=RpEoMe4a0IE natka Witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.