|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Bika rewelacyjnie wyglądałaś
Ja znowu miałam tel od położnej
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Bika,
pieknie wygladalas! I to biuscicho mega duze |
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba 'Wasz projekt' ![]() Bika, świetnie wyglądałaś!!
|
|
|
|
|
#3484 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o chustkach tego typu też słyszałam wiele pozytywów Cytat:
Gratulacje Kochana! Oszczędzaj się! Cytat:
![]() Ładne kolorki Biedny kot! ![]() Cytat:
Też tęskniłam! Ach, zaginęłam w czasoprzestrzeni ![]() amani, gratuluję straconych 3kg! A czemu nie widzę zdjęć Twoich posiłków w profilu? ![]() Bika, super, że już tyle rzeczy macie od siostry! I ślicznie wczoraj wyglądałaś Witam oczywiście wszystkie nowe dziewczyny! Madzia, na porodówkę! Migiem!
|
|
#3485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wzięłam prysznic, mąż w tym czasie pozmywał i leniuszkuję. Jutro idę do gina ciekawa jak tam akcja z pępowiną małej i czy mam jakieś rozwarcie, bo ostatnio to na maksa pozamykana byłam
|
|||
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Bika ja Cie nie widze, ale na pewno super wygladalas
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo tych zwierzaków Rzeczywiście, przecież Ty masz ogroma! ![]() Dziękuję Witajcie na mecie tego przedługiego weekendu! Gdzie się podział ostatni tydzień?! Dziś jest mój 9-ty wolny dzień (!! nie pamiętam, kiedy tyle miałam), a ja praktycznie nic nie zrobiłam To teraz co u mnie... Sobota tydzień temu: mąż był w pracy, ja ogarnęłam mieszkanie. Po południu lenistwo. Niedziela: lenistwo ![]() Poniedziałek: mąż był w pracy, ja się... tak tak... poleniłam Przed obiadem pojechaliśmy na basen - upewniłam się, że moja kondycja przebywa w tej chwili w Zimbabwe i się opala Ale daaaawno się tak dobrze nie zmęczyłam... Po południu jeszcze spacer i lenistwo. Wtorek: rozpoczęliśmy sezon rolkowy (w końcu!). Laski, takich zakwasów w tyłku to daaawno nie miałam! A wieczorem grill u teściów. Zmarzłam wieczorem niemiłosiernie. Za to Redd's żurawinowy - mówię to ja, która nie lubię piwa ![]() Środa: sprzątnęliśmy piwnicę Później małe zakupki. Czwartek: le-nist-wo! Dłuuugi spacer z mężem, zrobiłam też formatowanie komputera rodziców... i dzień zleciał. Piątek: zleciał nawet nie wiem na czym! Sobota: mąż był w pracy, ja sprzątnęłam mieszkanie, po południu pojechaliśmy z Kłakami do moich rodziców. Hera zwaliła wazon, lecący wazon uszczerbił kafelek... Wazon mama przeżyła, kafelka chyba jeszcze nie zauważyła ![]() Dziś się lenimy. Przeraźliwie! A ogólnie od poniedziałku do piątku byłam u rodziców i tam spałam, bo oni wyjechali do Lublina do rodziny, a ja siedziałam z ich kotem. Do domu przychodziłam raptem na parę godzin, więc straaasznie stęskniłam się za mężem ![]() Miałam wrócić w czwartek, ale rodzice mieli "małą" awarię i się trochę przedłużyło. Jak tylko zajechali na miejsce, okazało się że wyciekł cały olej z układu hydraulicznego. Samochód osiadł i koniec. Nie ruszył. Serwis już był zamknięty, wtorek - święto, w środę serwis zamknięty, czwartek - święto, i dopiero w piątek otwierali serwis. Więc w międzyczasie tata wszystko wymontował, pompę, wszelkie wężyki, uszczelki... W środę jeździli po jakichś hurtowniach, kupili wszelkie uszczelki, olej itp., ale po złożeniu pompa i tak nie przekazywała oleju. Więc niestety musieli czekać do piątku, przyjechała laweta i pojechali do serwisu. Tam też czekali, bo ludzie już byli poumawiani, więc nie było wolnego mechanika. Na szczęście okazało się, że wystarczył restart jakiegoś sterownika i odpowietrzenie układu - i samochód ożył. Bo już była opcja, że jeśli to coś poważnego, to zostawiają samochód w Lublinie i wracają do domu pociągiem, a w tygodniu jadą odebrać samochód. Przyczyną wycieku było zużycie się uszczelki. Całe szczęście, że już na miejscu, a nie gdzieś po drodze... Także tydzień w sumie dla wszystkich trochę nerwowy, mnie też już nie chciało się tam siedzieć... Nie ma to jak u siebie... Przepraszam Was, bo miałam czas, by pisać, ale totalnie nie miałam weny... Jak się domyślacie - pracy mgr nawet nie dotknęłam
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
abby ale pomyśl jaka jesteś teraz wypoczęta i od poniedziałku na bank ruszysz z pracą mgr
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż mówi, że jestem dziwna ![]()
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, ładnie nadrobiłaś
![]() a urlop, bardzio ciekawy i tego lenistwa ile było... ho ho ho a praca mgr noo... trudno, niewolnikiem nie jesteś, odpocząć też musisz ![]() i uśmiechnęłam się do monitora czytając o uszczerbionym kafelku ![]() a powiem Ci coś fajnego, mój TŻ się zgodził na przyszłą wiosnę na dwa kociaki do nowego domu niestety w piwnicy będę musiały być ze względu na dziecko i mojego alergika ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Onyks, my mamy takiego przyprawnika http://allegro.pl/stojak-na-przypraw...316810095.html tyle gratis jeszcze dostaliśmy naklejki
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Abby, chyba jeszcze sie nie poznalysmy Super ci sie udalo nadrobic nasze gadulki. Mykam na obiad, TZ dzis gotowal a ja pieke ciasto czekoladowe |
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, ale że z klocków macie te przyprawniki?
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Marysia zaczęła pełzać w mieszkaniu jak miała 5 miesięcy i od tego czasu na rączki chciała tylko jak o coś się palnęła czy coś innego jej dokuczało no i generalnie nie chodzi przecież o to, żeby nosić ciągle, tylko właśnie jak potrzeba iść do sklepu a nie masz jak z wózkiem wjechać, czy na plaży żeby wózka nie pchać. Przydaje się też zimą, jak napada mnóstwo śniegu, chodniki nie odśnieżone a Ty chcesz wyjść z bobasem na spacer. ja w domu np nosiłam naprawdę rzadko, jak była meeegaaaa marudna i nie chciała zasnąć. wtedy do chusty, 5 minut i spała, więc szybko do łóżeczka i spokój był ![]() dziękuje Blonde, miłych zakupów życzę ja w ikei uwielbiam te ich hot dogi najzwyklejsze na świecie a jednak pyszne ![]() jutro do pracy |
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, z rzeczy, o których zapomniałam, a o których przypomniałam sobie teraz:
blonde - gratuluję mieszkanka! Cieszę się razem z Wami I jeszcze jedna refleksja po spacerach fejsbukowych: Bika, jesteś wszędzie tak uśmiechnięta, że aż miło się patrzy! Z mężem stanowicie idealny duet! A w Grecji jakie miałaś długie włosiska! Ale zdecydowanie lepiej Ci w krótkich butter, a na Ciebie to się napatrzeć nie mogę! Po prostu jesteś przepozytywną osobą, uśmiech nie schodzi Ci z buzi, śmieją Ci się usta, oczy, poliki, nawet włosy Ci się śmieją! Emanujesz radością Koniec refleksji
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=strongwomen;3393132 7]Nikita, ale że z klocków macie te przyprawniki? Z tego samego materialu co klocki w ksztalcie glowek legowskich chopkow,moze zrobie zdjecie ale jeszcze nigdy zadnego na forum nie wrzucalam wieec nie wiem,czy dam rade. Cytat:
|
||
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nikita...;33932961]A racja,no widzisz jaka ja mam swietna pamiec.moze to dlatego,ze mnie o ta prage nie molestowalas.
![]() Cytat:
![]() Aaby mnie widziałam na fejsbuku... |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do domu, to projekt bardzo łądny Ale oczywiście - powodzenia
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, Butter,
moja solniczka oraz pieprzniczka, TZ sie smieje, je to jestemy my: on oczywscie usmiechniety a ja wkurzona. |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
BIKA wyglądasz pięknie
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I nawet mają swojego bloga - który niestety umiera śmiercią naturalną Ale jak pokopiesz wcześniej, to sporo zdjęć jest ![]() Wiem wiem, że bez mebli. A na jakim etapie Wy jesteście? Urządzacie już?
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-05-06 o 15:38 |
||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, superrrr te przyprawniczki
a jak wygląda wasz telewizor? Aaby, a z moich kotów się nie ucieszyłaś. FOCH !
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, strasznie Cię przepraszam
Jakoś ominęłam Twój wpis Wybacz mi! ![]() Oczywiście, że się cieszę, że dasz schronienie i miłość jakimś dwóm Kłaczkom!
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, żadne tam norweskie, neva masquerade, ani brytyjczyk ale dachowce
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
kurde majówka się kończy, nie pamiętam kiedy byłam w domu cały tydzień? a jutro trzeba wyjeżdżac do pracy, znów mnie nie będzie pewnie 2 tyg. a tam gdzie jestem nie mam neta
do tego czasu Madzialenka napewno już urodzi i napewno lista dziewczyn "z brzuszkiem" się powiększy czego wam bardzo życzę |
|
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście boskie Dziękuję Nikita "biuscicho" nigdy nie było małe ale już tylko 1 stanik z przed ciązy mam dobry, trza będzie kupić WIĘKSZY ![]() Zapraszam do znajomych ![]() Cytat:
![]() A ja muszę sobie gdzieś na kartce napisać, Wasze nicki z wizażu i imiona i nazwiska, bo nie kojarzę na FB która jest która ![]() Dzięki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
helou Babeczki
![]() melduje, iz jeszcze zyje ... i jakos sie wszystko toczy...generalnie u mnie sie duzo dzialo i nadal dzieje, ale jestem dobrej mysli, ze niedlugo wszystko sie ulozy i wroci do normy ![]() a tymczasem obejrzalam sobie zdjecia Biki ... i wczoraj tez minely 2 miesiace od narodzin Rity ...i musze przyznac, ze tak jak czas szybko mijal wczesniej, tak teraz jeszcze bardziej przyspieszyl ![]() a tu jeszcze moja 2-miesieczna pociecha, ktora juz coraz wiecej sie usmiecha i gaworzy http://www.youtube.com/watch?v=nx6rizdAgXA
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy
![]() Było bardzo fajnie i nie padało! Zrobiliśmy sesję z dziewczynkami mojej koleżanki ![]() gucia6 hej!
|
|
|
|
#3510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez je lubie ![]() Cytat:
Cytat:
Rita jest slodka ![]() Aaby piekny projekt Wrócilismy Cale mieszkanie juz urzadzilismy Szkoda tylko,ze trzeba bedzie rozłozyc to w czasie, no ale wiemy co chcemy![]() Gdybym tylko mogło zamieszkalabym w ikei I nic sobie nie kupilam chciałam wziac ale nie chciało Nam sie nosic i stwierdzilismy ze jak juz dostaniemy klucze, pojedziemy po wieksze rzeczy to i te moje drobiazgi sobie zakupie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Norweskie leśne to one tylko w papierach są, bo ani to po drzewach nie potrafi chodzić, ani na dworze za bardzo przebywać (kiedy jesteśmy z nimi u rodziców, to z ogrodu szybko wracają do domu), nie mówiąc już o śniegu, którego się boją 

Gratulacje Kochana! Oszczędzaj się!

Za dużo tych zwierzaków
Przed obiadem pojechaliśmy na basen - upewniłam się, że moja kondycja przebywa w tej chwili w Zimbabwe i się opala
- mówię to ja, która nie lubię piwa 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

...