do wakacji radę damy, później ciałko odsłaniamy! :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 20:30   #61
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Dot.: do wakacji radę damy, później ciałko odsłaniamy! :)

Dziewczyny, moge sie do Was dolaczyc?

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 20:43   #62
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Napisane przez verlasting Pokaż wiadomość
whimxx, byłam na rowerze wczoraj 2 godziny, ale bardzo wolnym rowerze

dziś ogarniam trochę naukę, bo w poniedziałek wracam do szkoły (o zmoro! ) ale może sobie zrobię małą przerwę na rowerek, bo co za dużo to niezdrowo

z jedzeniem nie daję rady się zbytnio ograniczać, choć ogólnie staram się mniej (coś nie wychodzi )

+ żeby poprawić trochę swój wygląd, opalam troszkę ciałko (może odnoszę złe wrażenie, ale wydaje mi się, że opalone wygląda szczuplej) i zapuszczam włosy i paznokcie (które od małego obgryzam haha )

hula hoopa planuję zamówić w tym tygodniu, chociaż zastanawiam się jeszcze nas zwykłym i dosypać do niego ryżu. co myślicie?
Też w poniedziałek idę do szkoły!:O tzn... chyba, bo nie mam pojęcia jak to będzie z dojściem do niej
Jeśli chodzi o jedzenie to moje dzienne menu potrafiło wyglądać: paczka delicji, tabliczka milki i jeszcze jakiś snikers do tego, może croissant popijany 2litrami coca coli - od słodyczy i coli byłam na prawdę uzależniona, teraz radzę sobie tak, że jak myślę o zaprzepaszczeniu mojego dziennego ćwiczenia przez jednego snikersa to choćby mi wpychali - nie zjadłabym go !
Co do opalonego ciała to też mam takie wrażenie, też może złe, ale od zawsze mama mi to wpajała i w sumie po zdjęciach widzę, że ma rację
A co do hula hopa - jeśli jesteś PEWNA, że będziesz kręcić a koło nie będzie stało w koncie - polecam takie z wypustkami, nie dość, że spalasz to jeszcze masujesz i przeciwdziałasz Panu C tylko, że trochę trzeba na nie wydać więc jeśli póki co nie jesteś pewna to zwykłe z obciążeniem na pewno będzie w sam raz...

Cytat:
Napisane przez Kayka0530 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie!
Czy ja również mogę do Was dołączyć?
Jestem 163 cm małym słonikiem ważącym 67 kg! I po poprostu już nie mogę na siebie patrzeć. Grr!

Planuję robić codziennie wszystkie zestawy z 8 min abs i coś dorzucić do tego.
Polecacie coś konkretnego?
Wyczytałam tutaj hula hop, Turbo Jam, Turbo Fire...
Witamy! ja coś do 8-minutówek nie mogę się zmusić, ale hula hop z czystym sumieniem polecam, szczególnie jeśli chcesz zgubić brzuszek i boczki

Cytat:
Napisane przez Agaciok xD Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moge sie do Was dolaczyc?
no pewnie, że tak! a Twoja historia z wagą, motywocjami i celami jaka jest?
Stary 2012-05-05, 22:25   #63
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whimxx Pokaż wiadomość
no pewnie, że tak! a Twoja historia z wagą, motywocjami i celami jaka jest?
Ehh, walcze juz od naprawde baaardzo dawna kiedys coprawda nie wiem jakim cudem udalo mi sie sporawo schudnac; mimo ze z wagi nie spadlo praktycznie nic to wizualnie naprawde ubylo niestety to nie byl szczyt moich marzen. Zaczynalam potem chyba setki razy i nigdy sie nie udawalo, nie bylo praktycznie zadnych efektow lub byly znikome. To mnie po prostu zalamywalo i nadal zalamuje. Ale teraz mam dla kogo sie starac wiec zaczynam jeszcze jeden raz No a poza tym jest juz cieplutko a ja wstydze sie moich grubych nog
Waze 54kg przy wzroscie 162cm. Chcialabym schudnac 8-9kg. Najbardziej mi zalezy na udach i brzuchu-sa po prostu koszmarem.Niektorym sie moze wydawac ze bede wygladala za chudo no ale niestety, mimo ze moja waga nie jest jakas wysoka to wygladam naprawde zle. Dziewczyny mojego wzrostu, czesto nawet nizsze ode mnie waza tyle samo lub wiecej i sa szczuplutkie a ja jestem zalana tluszczem. I nie wiem, naprawde nie wiem dlaczego tak jest. Marze tez o tym zeby pozbyc sie cellulitu z ud i tylka Postanowilam sobie nie jesc slodyczy i fast foodow i nie pic sokow z kartonow. Cwiczenia tez oczywiscie ale je zaplanuje na dniach.

Dobrej nocki wszystkim zycze!

Stary 2012-05-06, 00:11   #64
verlasting
Raczkowanie

Agaciok, musisz być chudzinka! chciałabym tyle ważyć!

Kayka0530, Ciebie również witamy

whimxx, chyba narazie kupię to zwykłe i obciążę, kochana jak u Ciebie dietka i ćwiczenia? ja dziś znowu wieczorem rowerkiem, ale zjadłam lody więc... :/ i mam strasznie zapchane jelita do tego :/
Stary 2012-05-06, 00:30   #65
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
whimxx, chyba narazie kupię to zwykłe i obciążę, kochana jak u Ciebie dietka i ćwiczenia? ja dziś znowu wieczorem rowerkiem, ale zjadłam lody więc... :/ i mam strasznie zapchane jelita do tego :/
Nie, nie, tak jak mowilam-jestem po prostu zalana tluszczem, moje cialo jest takie obwisle/galaretowate, strasznie malo jedrne, no i ten cellulit
slyszalam a wlasciwie czytalam, tylko kurcze nie pamietam w jakiej juz gazecie, ale cos z tych babskich czasopism, ze jak sie jest na diecie to dobrze zjesc sobie codziennie porcje lodow Bo to pomaga schudnac! Tylko do ilus tam kalorii, ale niestety nie pamietam do ilu..

Stary 2012-05-06, 07:16   #66
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:

Kayka0530, Ciebie również witamy

to pewnie, dawaj znać jak efekty ja właśnie dzisiaj zaczynam 14 dzień tego wszystkiego w tym miałam jeden, gdy zjadłam kawałek snikersa, bo poziom cukru mi tak spadł, że chwila i bym upadła (26 kwietnia) i jeden dzień, w którym nie ćwiczyłam (3 maja). nie wiem, skąd biorę taką motywację, ale wczoraj np. 20 min orbitrek, 50 min hula i 8-9 min skakanka więc nie jest źle, tak myślę
A co do zapchanych jelit - mi właśnie hula hop na to pomogło więc jeszcze jeden plus dla magicznego kółeczka

Cytat:
Nie, nie, tak jak mowilam-jestem po prostu zalana tluszczem, moje cialo jest takie obwisle/galaretowate, strasznie malo jedrne, no i ten cellulit
slyszalam a wlasciwie czytalam, tylko kurcze nie pamietam w jakiej juz gazecie, ale cos z tych babskich czasopism, ze jak sie jest na diecie to dobrze zjesc sobie codziennie porcje lodow Bo to pomaga schudnac! Tylko do ilus tam kalorii, ale niestety nie pamietam do ilu..
ehh, wiem jak musisz się czuć jakoś trochę ponad rok temu był paromiesięczny epizod, że przy 159 ważyłam 51-52 kg i też nie wyglądałam dobrze (obiektywnie, na prawdę). dopiero jak schudłam do 47 to czułam się idealnie... niestety, to były ferie zimowe i pojechałam wtedy do babci, a u babci jak wiadomo masa jedzenia tak zaczęło się moje tycie i we wrześniu tamtego roku ważyłam już 60... :O Więc trzymam kciuki
A co do lodów to też o tym słyszałam! ale do teraz myślałam, że to tylko pretekst, żeby namówić mnie do ich zjedzenia że mają ujemny bilans kaloryczny i organizm potrzebuje więcej kcal do ich spalenia niż nam dostarczyły
Stary 2012-05-06, 07:55   #67
verlasting
Raczkowanie

ja też o tym słyszałam organizm musi wyrównać temperaturę i spala
więcej kalorii niż zjadamy
Stary 2012-05-06, 08:29   #68
hauuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tymi lodami to bym nie przesadzała. Po co sobie fundowac skoki cukrowe codziennie? Raz na jakis czas nie zaszkodzą ale nie codziennie.

Ja dalej stosuję sie do diety z cwiczeniami niestety lipa przez pogodę i długi weekend Może to dziwne ale w ciągu pracującego tygodnia mam kiedy wyjsc pobiegać a jak mam wolne to już nie
hauuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 09:30   #69
Dizzy1906
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Można dołączyć? Walczę ze swoim ciałem od 20.03. Zjechałam ok 4 kg. Zrzuciłam sporo brzuszka (taki była zamiar). Jednak im bliżej ideału tym gorzej.. Już się nie da zrzucać tak jakbym chciała.. Do 2 czerwca (ślubu brata) zamierzam osiągnąć cel - idealny, płaski brzuch.

Klaudia77, wysłałam Ci zaproszenie Chciałabym zobaczyć Twoje efekty w albumie

Dizzy1906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 09:55   #70
_groooszek_
Zakorzenienie

Ja wczoraj odpuściłam sobie trening Ewy Chodakowskiej za to 40 min hulałam i wcześniej miałam długi spacer Dziś wieczorem już porządnie biorę się za ćwiczenia, hula hop może 50 min i zaraz lecę w trasę zakupową - wszędzie dotrę na piechotę

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 11:25   #71
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh, wiem jak musisz się czuć jakoś trochę ponad rok temu był paromiesięczny epizod, że przy 159 ważyłam 51-52 kg i też nie wyglądałam dobrze (obiektywnie, na prawdę). dopiero jak schudłam do 47 to czułam się idealnie... niestety, to były ferie zimowe i pojechałam wtedy do babci, a u babci jak wiadomo masa jedzenia tak zaczęło się moje tycie i we wrześniu tamtego roku ważyłam już 60... :O Więc trzymam kciuki
A co do lodów to też o tym słyszałam! ale do teraz myślałam, że to tylko pretekst, żeby namówić mnie do ich zjedzenia że mają ujemny bilans kaloryczny i organizm potrzebuje więcej kcal do ich spalenia niż nam dostarczyły
haha dlaczego tak z tymi babciami jest, one mysla ze wiecznie jestesmy glodne

Cytat:
Cytat:
Napisane przez hauuu Pokaż wiadomość
Z tymi lodami to bym nie przesadzała. Po co sobie fundowac skoki cukrowe codziennie? Raz na jakis czas nie zaszkodzą ale nie codziennie.
Tez mysle zeby te lody nie codziennie, no bo bez przesady, to tez troche monotonne Ale co jakis czas na pewno nie zaszkodzi!

Cytat:
Napisane przez Dizzy1906 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Można dołączyć? Walczę ze swoim ciałem od 20.03. Zjechałam ok 4 kg. Zrzuciłam sporo brzuszka (taki była zamiar). Jednak im bliżej ideału tym gorzej.. Już się nie da zrzucać tak jakbym chciała.. Do 2 czerwca (ślubu brata) zamierzam osiągnąć cel - idealny, płaski brzuch.

Witamy! Ja mam rowniez slub, ale w lipcu, co jest jedna z moich motywacji.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Kurcze, dziewczyny czy u was tez pogoda sie zepsula? Chcialam sie troche poopalac bo mam jeszcze tydzien wolnego ale widze ze lipa z moich planow

Stary 2012-05-06, 12:05   #72
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja wczoraj odpuściłam sobie trening Ewy Chodakowskiej za to 40 min hulałam i wcześniej miałam długi spacer Dziś wieczorem już porządnie biorę się za ćwiczenia, hula hop może 50 min i zaraz lecę w trasę zakupową - wszędzie dotrę na piechotę
a nie boli Cie brzuch/biodra? ja po 8 dniach kręcenia po 20 min myślałam, że to już za mną ale przedwczoraj 30, wczoraj 50 min i dzisiaj chciałam pokręcić rano ale po prostu nie mogłam, boli okropnie
W ogóle jakaś głodna dzisiaj jestem...
A co do lodów to pewnie, że nie chodzi o to żeby się na nie rzucać codziennie od razu, ale zawsze jakieś tam mniejsze wyrzuty jak sobie któregoś ciepłego, letniego spaceru pozwolimy na gałkę...
Stary 2012-05-06, 13:44   #73
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
a nie boli Cie brzuch/biodra? ja po 8 dniach kręcenia po 20 min myślałam, że to już za mną ale przedwczoraj 30, wczoraj 50 min i dzisiaj chciałam pokręcić rano ale po prostu nie mogłam, boli okropnie
W ogóle jakaś głodna dzisiaj jestem...
A co do lodów to pewnie, że nie chodzi o to żeby się na nie rzucać codziennie od razu, ale zawsze jakieś tam mniejsze wyrzuty jak sobie któregoś ciepłego, letniego spaceru pozwolimy na gałkę...
Po pierwszych 30 min następnego dnia wieczorem bolało jak cholera, a że był u mnie TŻ i paczał jak hulam to przehulałam mimo bólu 40 min (po 15 przestało boleć) i już od tamtej pory nie mam z tym problemu

A taka ładna miłość...

Stary 2012-05-06, 15:37   #74
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Po pierwszych 30 min następnego dnia wieczorem bolało jak cholera, a że był u mnie TŻ i paczał jak hulam to przehulałam mimo bólu 40 min (po 15 przestało boleć) i już od tamtej pory nie mam z tym problemu

oooo, to przepraszam za wulgaryzm, powiem brzydko "nie ma opier******* się!" i pokręcę potem pół godzinki, a co

swoją drogą, bardzo się cieszę, że to forum zaczyna się rozrastać,
to super uczucie móc z kimś porozmawiać o przebiegu swojego dążenia do celu
Stary 2012-05-06, 15:39   #75
Piekna_
Raczkowanie

Heej dziewczyny
Stary 2012-05-06, 15:50   #76
Dizzy1906
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piekna_ Pokaż wiadomość
Heej dziewczyny
Witaj

Dziewczyny a słyszałyście o Ab.Ripper ?

Stary 2012-05-06, 16:06   #77
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Niee, a moglabys powiedziec cos wiecej?

Stary 2012-05-06, 16:35   #78
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Ja też pierwsze słyszę

Zastanawiam się nad Insanity

A taka ładna miłość...

Stary 2012-05-06, 17:08   #79
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Ja też pierwsze słyszę
ja również, rozwiń jak możesz
Stary 2012-05-06, 17:24   #80
Dizzy1906
Zadomowienie

Cytat:
Niee, a moglabys powiedziec cos wiecej?
No właśnie sama nie wiele wiem Pewna dziewczyna skomentowała mój album pisząc, że daje to szybkie efekty. Miałam nadzieję, że coś wiecie. Jeśli w google wpisze się Ab.Ripper pojawia się filmik (2x 8min). Robiłam dzisiaj trochę i czułam mięśnie brzucha.

Stary 2012-05-06, 18:15   #81
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:

Zaproszenie przyjęte

Widzę, że dużo nas łączy. Ja się wzięłam za siebie też około 20 marca, do tej pory zrzuciłam 4 kg i 2 czerwca też idę na wesele tylko koleżanki

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 18:24   #82
Dizzy1906
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
Zaproszenie przyjęte

Widzę, że dużo nas łączy. Ja się wzięłam za siebie też około 20 marca, do tej pory zrzuciłam 4 kg i 2 czerwca też idę na wesele tylko koleżanki
Dziękuje
Ja mam dwa wesela 2 i 16 czerwca.

Zakochałam się w umięśnionych opalonych brzuszkach do tego lato.. leje się po nich woda.. albo pot.. i jak tu dzisiaj zasnąć....

Stary 2012-05-06, 19:08   #83
verlasting
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hauuu Pokaż wiadomość
Ja dalej stosuję sie do diety z cwiczeniami niestety lipa przez pogodę i długi weekend Może to dziwne ale w ciągu pracującego tygodnia mam kiedy wyjsc pobiegać a jak mam wolne to już nie
ja mam to samo

no widzę, że nasz wątek się rozrasta. witam wszystkie nowe kobietki!

ja padam, jelita nie wiem co robią, w każdym bądź razie nie to, co powinny! jutro znowu rano i ze szkoły rowerkiem, bo jakoś muszę się ogarnąć...

+ whimxx, hula hoopa też jutro kupię
Stary 2012-05-06, 19:15   #84
vertele
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje
Ja mam dwa wesela 2 i 16 czerwca.

Zakochałam się w umięśnionych opalonych brzuszkach do tego lato.. leje się po nich woda.. albo pot.. i jak tu dzisiaj zasnąć....
ja mam wesele 10 czerwca i... chyba nie pójdę.
spalę się ze wstydu.
Jak Wam idzie? U mnie jak zawsze w niedzielę masakra. dużo jedzenia, ciasto, podjadanie. ehhh, ja nie wiem jak to jest, kiedy mam szkołe, zajecia, obowiązki to znajduję jakos czas na ćwiczenia i dietę trzymam w 100%, a gdy ma wolne ... leżę w łóżku z laptopem lub przez tv, i ciągle podjadam no i daję się namówić rodzinie na niedietetyczne jedzenie, a oni widząc że mam nadwagę i walczę z wielkim ciałem że mam kompeksy, że ubieram się masakrycznie czyt.ubrania w rozm, 46 a nawet 48.
Byle by nic nie przylegało i nie daj Bóg, podkeślało moj tłuszcz, nadal mnie maltretują, Jedzą specjalnie przy mnie sama pyszności.
Dziś nie było AŻ TAK ŹLE, ale dobrze to napewno nie.

a swoją drogą to mam żal do matki natury, moja 15letnia siostra je dziennie ok 3-4tys, kcal dziennie i nie tyje.
Ale, co Ona je... dzień w dzień, cała czekolada, paczka czipsów, 2l soku lub orenżady, mnóstwo chleba z masłem na obiad-frytki i kotlet w panierce lub pierogów dwie dokładki z masłem. nie je warzyw, serio, tylko ogórki kiszone i ziemniaki. Dla Niej to co zielone to dla zwierząt lub pleśń . I skubana ma figurę idealną nA 165 ledwo do 46kg dobije, i ma 59cm w talii, ładny biust i tyłek ostatnio się mierzyłyśmy i ważyłyśmy, aby dobrać sobie stroje kopielowe itd. i Ona aż nie wierzyła że tylko tyle waży dosłownie się objadając. No dzis np. na moich oczach zjadła całe lody chyba 1l z biedronki, takie z wiśniami i sosem.
poprawiła czekoladą, a na obiad dwie porcje frytek i devolaya.
dodam że nic nie ćwiczy

I ja się pytam, gdzie tu sprawiedliwość
cel 3: 68 kg
cel 4: 65 kg
cel 5: 62 kg
cel 6: 58 kg
zdrowo jeść i ruszać się, ot co !
vertele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 19:16   #85
_groooszek_
Zakorzenienie

Ja już po dzisiejszej porcji Ewy, jeszcze tylko wieczorem hulanie i plan dnia wykonany

A taka ładna miłość...

Stary 2012-05-06, 19:19   #86
whimxx
pani.dietetyk

_grooszek_ - miałaś rację jak zaczęłam hulać to trochę bolało, po chwili przeszło i wykręciłam ponad 43 min dobrze, że zaczęła lecieć piosenka, której nie lubię, bo mogłabym tak stać i stać i stać....
powiem Wam, że hula polecam strasznie jeszcze z tego względu, że strasznie się przy nim relaksuję. po prostu wyłączam i myślę o samych przyjemnościach
Stary 2012-05-06, 19:31   #87
Dizzy1906
Zadomowienie

Cytat:
_grooszek_ - miałaś rację jak zaczęłam hulać to trochę bolało, po chwili przeszło i wykręciłam ponad 43 min dobrze, że zaczęła lecieć piosenka, której nie lubię, bo mogłabym tak stać i stać i stać....
powiem Wam, że hula polecam strasznie jeszcze z tego względu, że strasznie się przy nim relaksuję. po prostu wyłączam i myślę o samych przyjemnościach
A ja dzisiaj znów próbowałam się nauczyć hulać i nic widać zbyt tępa jestem żeby się tego nauczyć

Stary 2012-05-06, 19:37   #88
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że pomogłam

A taka ładna miłość...

Stary 2012-05-06, 20:08   #89
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Napisane przez vertele Pokaż wiadomość
ja mam wesele 10 czerwca i... chyba nie pójdę.
spalę się ze wstydu.
Jak Wam idzie? U mnie jak zawsze w niedzielę masakra. dużo jedzenia, ciasto, podjadanie. ehhh, ja nie wiem jak to jest, kiedy mam szkołe, zajecia, obowiązki to znajduję jakos czas na ćwiczenia i dietę trzymam w 100%, a gdy ma wolne ... leżę w łóżku z laptopem lub przez tv, i ciągle podjadam no i daję się namówić rodzinie na niedietetyczne jedzenie, a oni widząc że mam nadwagę i walczę z wielkim ciałem że mam kompeksy, że ubieram się masakrycznie czyt.ubrania w rozm, 46 a nawet 48.
Byle by nic nie przylegało i nie daj Bóg, podkeślało moj tłuszcz, nadal mnie maltretują, Jedzą specjalnie przy mnie sama pyszności.
Dziś nie było AŻ TAK ŹLE, ale dobrze to napewno nie.
Wiesz co, też zawsze miałam mamie za złe, że kupowała słodycze, mimo że ja się odchudzałam. nie muszę chyba dodawac, że wszystkie zjadałam.
A pare miesięcy temu w gazecie jak są te rubryczki z listami o porady dziewczyna napisała dokładnie to samo, co Ty wyżej i ja teraz: że wiedząc, iż próbuje schudnąć mama specjalnie pichci pyszne potrawy, robi ciasta, kupuje słodycze i w ogóle wszystko, co najlepsze. Spodziewałam się, że w odpowiedzi będzie coś w stylu "porozmawiaj z mamą, powiedz jej jak się z tym czujesz, bla bla bla..." ale pomyliłam się o 180 stopni - napisane było, że to OD NAS i NASZEJ WOLI zależy co jemy, jak jemy i w jakich ilościach. że członek rodziny jest osobną, niezależną istotą, która może jeść, co tylko jej się podoba i my nie mamy prawa zabronić jej tego ani wymagać, by dla nas zmieniła swoje przyzwyczajenia.
nie muszę mówić, że już nie patrze nawet na słodkości, które moja mama kupuje?
nie piszę tego, żeby Cię urazić czy coś takiego - po prostu myślę, że to forum jest właśnie po to, by wzajemnie się motywować a nie "głaskać" i pochwalać wszystko, co robimy - to, co jesz to TYLKO Twoja decyzja i ukształtowana wola a obarczając rodzinę za to tylko maskujesz swoje własne wyrzuty sumienia "bo zżarłaś"
Na prawdę, nie chcę Cię urazić

Cytat:
A ja dzisiaj znów próbowałam się nauczyć hulać i nic widać zbyt tępa jestem żeby się tego nauczyć
ćwicz, ćwicz, nauczysz się
mi ten filmik bardzo pomógł: http://www.youtube.com/watch?v=jLPOyxYMH84
Stary 2012-05-06, 20:18   #90
Akostka
Raczkowanie

Hejka, mogę się dołączyć? :P

Też muszę się wziąć za siebie i jakoś wyglądać do wakacji. Mam 169cm i ważę 64kg, 4 lata temu udało mi się zejść do 57kg i wyglądałam już naprawde fajnie. Chciałabym do początku lipca chociaż zbliżyć się do tej wagi, żeby w wakacje móc założyć bikini bez wstydu. Pomożecie mi się zmotywować do ćwiczeń? :P

Co do lodów to w teorii jest to prawda, o ile nie są to lody z polewą i dodatkami. Najlepsze w tym celu są tzw lody wodne (maja znacznie mniej kalorii). Już nie mówiąć o wodzie mineralnej z duuuużą ilością lodu. Zero kalorii bierzesz i spalasz zeby zagrzać
Akostka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości