Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 14:45   #4441
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez zona_wloczykija Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta!
Mam nadzieję, że można do Was dołączyć ażeby wzmocnić swoją motywację do pozbycia się zbędnych kilogramów .
Hej Witamy na naszym wątku

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, ja chcę wiedzieć kim jest ten Kminek!

My z tż się ładnie opaliliśmy bo wcześniej śmigaliśmy na solarę czego efektem jest teraz ładny brąz,a nie burak

Nie miałam go Prawie wszystkie moje lakiery to te rynkowe z nakrętką z zeberką, wiecie o które chodzi? U mnie sprzedają 3szt za 8zł., więc mam ich od groma
1. No nie udawaj, że nie wiesz
2. Ja jakoś boję się tego lampowego cudu. Nigdy nie byłam i chyba nigdy nie pójdę, bo to mnie przerasta! Jakieś lampy, jakieś łóżka, natryski, a po cóż mi to - mnie od razu słońce łapie.. Tak, jestem tchórzem
3. U mnie nigdzie nie mogę dostać tych lakierów, a tak chciałam je wypróbować, bo mają piękne kolory

Ale się uczę na jutro, hoho! Czapki z głów!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 14:57   #4442
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Będzie palić głupa, że to nie ona
powie, ze sie schlala w niedziele na aniele panskim i nie wiedziala co robi, nie byla soba
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ale się czepiacie, no przecież jestem .
Tylko nie mam nic ciekawego do powiedzenia .
ja tez i sie nie przejmuje
Cytat:
Cześć Dziewczęta!
Mam nadzieję, że można do Was dołączyć ażeby wzmocnić swoją motywację do pozbycia się zbędnych kilogramów .
hej! super ze wybralas wlasnie nas ;D wpadaj!
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, ja chcę wiedzieć kim jest ten Kminek!

Pamiętam,że jak rok temu na praktykach przyszłam w spódnicy (przyzwoitej długości) to kierowniczka nie fajnie na mnie patrzyła. Nie wiem, jakoś dziwnie czułabym się w szortach. Tym bardziej,że 90% społeczeństwa w tej wiosce to starsi ludzie, a 10% to starzy kawalerzy Będę szukała białych/kremowych prostych spodni z materiału,a nie z jeansu po prostu
1. M.
2. aaaachaa rozumiem w zyciu bym nie pomyslala, ze macie taki mini dress code. teraz bede patrzyla jak sa ubrane panie w aptekach i bede im wspolczula. mam andzieje ze macie klime, i ze klienci doceniaja Wasze dobre serca!
Cytat:
Pooowiedz co zrobiłaś?

My z tż się ładnie opaliliśmy bo wcześniej śmigaliśmy na solarę czego efektem jest teraz ładny brąz,a nie burak
1. echh... zrobilam mu awanture w samym centrum miasta (akurat bylismy pokloceni i wyszlismy na miasto osobno), wszedzie pelno ludzi, jacys znajomi... on mial isc juz do domu, grzecznie, a ja sie schlalam i jak ten menel przyszlam na niego krzyczec. i mowilam do jego najlepszego kumpla nie po imieniu. jak mowil - idz do domu, to tez jakos na mnie nie dzialalo, szlam za nim i na niego krzyczalam, a pozniej zalilam sie na niego. zrypalam po calosci, nie zdziwie sie jak stwierdzi ze jestem zbyt zryta zeby dzielic ze mna zycie

2. o , fajnie moj nie chodzi na solar wiec i ja tez nie, ale musicie super wygladac! lubie opalenizne!
Cytat:
Nie miałam go Prawie wszystkie moje lakiery to te rynkowe z nakrętką z zeberką, wiecie o które chodzi? U mnie sprzedają 3szt za 8zł., więc mam ich od groma
wiem o ktore chodzi, zartujesz ze za tyle kasy je masz? ;D ja kombinuje i przeplacam, i tak maluje paznokcie praktycznie codziennie, wiec nie wiem, czy licze na to, ze znajde lakier ktory bedzie mi sie utrzymywal przed wiecej niz 2/3 dni. poza tym nie lubie miec 2 dni tego samego koloru.
nie kupuj tego rimmela
Cytat:
Nawaliłam się wczoraj jak dzika świnia
Pojechaliśmy na zabawę (), faceci nie pili, drinki były -50%, w tle disco polo, a ja nie rozstawałam się z Kamikadze co skutkowało mega kacem dzisiaj Jeszcze dzisiaj tż mi przypomniał,że z koleżanką powiedziałyśmy barmance,żeby nam zrobiła drinki w plastikowych kubkach bo chcemy wziąć na drogę
Ej Wy też jak się napijecie to jesteście takie wyzwolone w tańcu czy tylko ja mam taki rozwiązły charakter,że na drugi dzień wstyd mi ludziom w oczy patrzeć?

boze Monia, nie wierzylam, ze ktos mnie zrozumie. wszystkie moje znajome zachowuja sie normalnie po %, normalnie tancza, nie robia bzdur. a ja nie wiem co mam wtedy w bani, pewnie gdybym mogla, to wskoczylabym na bar i zrobila striptiz a tz jest moja rura i odstawiam szoł jestem dnem. przypomnialas mi ze jestem dnem xD

pieknie Monia poszalalas. drinki na wynos

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 15:15   #4443
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, ja myślałam, że tylko ja taka jestem
Zawsze ex TŻtowi kazałam do mnie nigdy więcej nie pisać! No to nie pisał i po 10min. dostawał hurtowo smsy dlaczego się nie odzywa i że widocznie mu na mnie nie zależało i że na mnie nie zasługuje!

A później za dzień/dwa pisałam do niego w durnej sprawie, żeby go sprowokować do odezwania się do mnie
I później się dziwię, że jestem sama
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-06 o 15:19
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 16:22   #4444
zona_wloczykija
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Loriette: 2. Ja jakoś boję się tego lampowego cudu. Nigdy nie byłam i chyba nigdy nie pójdę, bo to mnie przerasta! Jakieś lampy, jakieś łóżka, natryski, a po cóż mi to - mnie od razu słońce łapie.. Tak, jestem tchórzem
Haha witaj w klubie ja również nigdy w życiu nie byłam na solarium .
Po pierwsze też się boje a po drugie po prostu szkoda mi skóry, ona i tak jest cały czas narażana na promieniowanie UVB, UVA i inne szkodliwe czynniki więc nie widzę sensu żeby dodatkowo ją niszczyć .
Ponadto zabrzmię jak świr ale ja cały rok chronię się wysokimi filtrami np. 15-20 a w wakacje obowiązkowo 30 i wzwyż ale za to za 20 lat będę miała ładną, młodą skórę (widzę po przykładzie mojej mamy).

Żarty się skończyły czas zacząć prawdziwą batalię.
Aktualnie: 63kg ----> Cel: 55kg
Nemo sine vitiis est.
zona_wloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 16:47   #4445
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze też się boje a po drugie po prostu szkoda mi skóry, ona i tak jest cały czas narażana na promieniowanie UVB, UVA i inne szkodliwe czynniki więc nie widzę sensu żeby dodatkowo ją niszczyć .
Ponadto zabrzmię jak świr ale ja cały rok chronię się wysokimi filtrami np. 15-20 a w wakacje obowiązkowo 30 i wzwyż ale za to za 20 lat będę miała ładną, młodą skórę (widzę po przykładzie mojej mamy).
Hmm... to tutaj troszkę się różnimy, bo ja swoje filtry ograniczam do 10.. Najwyższy filtr [15] miałam na wakacjach w Grecji Jeśli mam się zestarzeć to i tak się zestarzeję Najbardziej staram się ukrywać buzię, bo jakby nie było to w jakiś sposób ona reprezentuje mnie wizualnie i sama lepiej się czuję, gdy dobrze wygląda w lustrze

Twoja mama tak dbała o skórę? ;>

Stary 2012-05-06, 16:53   #4446
Sunday Rose
Zakorzenienie

Ej, wymyślmy tytuł kolejnego wątku! Bo to tylko niecałe 600 postów i już Może nie rzucajmy się na głęboką wodę z tymi 5 kg, zacznijmy od 2?
Stary 2012-05-06, 17:13   #4447
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
karola dziękuje fajnie,że coś się w Tobie obudziło zobaczmy kiedy przerodzi się to w plany?
problem jest w tym,że ja nie lubię być na żadnej konkretnej diecie... lubię sobie sama wybierać posiłki i jeść to na co mam ochotę, a nie trzymać się rozpisek
myślę wlasnie co tu robić.. i do turbo fire na pewno dorzucę jakieś ćwiczenia.ale nie wiem jakie. czekam na Sunday az mi coś podpowie

wow! malutko Ci juz zostało super, tak trzymaj
no i do tego tz zadowolony, ah czego chciec wiecej?
czekamy na fotke.
Nooo do planów jeszcze jeszczę... to jeszcze nie ten czas. Ale Agnes, kurde, 50kg, nie wierzę, że nogi nic Ci się nie zmieniły! Na pewno zeszczuplały!

Fotka będzie ranoooo

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. no ja własnie zauwazylam, myslalam ze ciage cwiczysz i dlatego Cie z nami nie ma ;D
2. kocham super pharm i ich promocje, ale chyba chcą mnie wykonczyc finansowo ;p czym wybielasz zęby? dobrze ze mi przypomnialas. tez sobie wybiele
3. oo czekam na zdjecie
Ćwiczę, ćwiczę, to swoją drogą Ja kupiłam jakąs pastę wybielającą, coś tam "one" i mam też paski... ale boję się wrażliwości zębów, kiedyś je już używałam i bolało potem strasznie.... ale efekt był.

Cytat:
Wita Was Psyhol, który przebiegł 9km.
Normalnie pot mi kapał z brody

Karola, w ciuchach tak Teraz zabieram się za umięśnianie i kompleksowe odflaczanie

Pochwal się sukienką Tylko za 100zł.
Już pewnie ładnie wyglądasz
Chyba też sobie zrobię takie odliczanie dni, ale może na początek yyyyy 30?

Łaaaaaaaaa 9km. Kiedyś może się uda Odliczanie jest fajne, motywuje bardzo

Mówię tylko, bo dotychczas przymierzyłam 50 różnych sukienek w rozsądnych cenach, a chciałam kupić taką, żeby kopara opadała i już się bałam, że będę się musiała skierować do droższych sklepów - a tu taka miła niespodzianka, jeszcze obniżka ze 159zl na 99,90zl

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 17:21   #4448
psyhe666
Zakorzenienie

Karola, a gdzie kupiłaś?
I czekamy na foto

Sandej, nie wierzysz w Nas???????
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 17:21   #4449
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
wszystko przez to,że nie umiem sobie dobrać diety. a jak coś mi się spodoba, to zaraz jakieś dziwne przepisy się w niej znajdują...

i wkurza mnie to,bo nie wiec co mam robić. wiem,że nie można ćwiczyc tylko jednej partii ciała, bo to nie przynosi efektów.a do tego trzeba mieć jakąś konkretną dietę. podoba mi się ta south beach, ale trzeba wymyślać jakieś dziwne rzeczy do jedzenia.

niby wszystko wydaje się takie łatwe, proste, a wcale takie nie jest.
ajj...

wkurzają mnie te nogi, bo mimo tego,że się codziennie pocę jak debil, to nie widać już żadnych efektów.

nogi ciągle są takie same!!
Kochana ja tez mam tak, że chciałabym już teraz szybko!
I tak dużo osiągnęłaś w tak krótkim czasie
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Na tym, że kończę z etapem: "a dobra.. dzisiaj dużo pobiegałam to mogę zjeść chipsy, od jutra się trzymam", "Boże.. one na wątku są takie ładne i szczupłe, a ja wyglądam jak wieloryb - dziwne, że nie dostałam roli w Madagaskarze" itp. itd.
Jem ładnie i zdrowo, dodaję więcej białka, więcej piję, chudnę do momentu, w którym JA będę z siebie zadowolona.
Robię sobie na złość i oglądam zdjęcia pięknych ciał Kończę z wiecznym chodzeniem na McFlurry. Więcej biegam. A jeśli to nie pomoże - szukam jakiejś solidnej szubienicy.

Nie ma mowy Koniec odpuszczania.. Za jakiś miesiąc jadę do Niemiec, a tamtejsi ludzie pamiętają Laurę, która miała prawie 70kg na karczychu i cycki wielkości swojej głowy! Pora ich olśnić

Bo nogi masz bardzo ładne, ale wiem jak to brzmi - Ty widzisz inne nogi, ja widzę inne Tylko nie przesadź z dietą, żebyś nie spadła poniżej tych 50kg...
ej, a z kim jedziesz do Niemiec?
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Heeeej kobietki! Tęśkniłyście? Czy moja nieobecność pozostała niezauważona? :P

Miałam bardzo intensywne dwa tygodnie, do domu wracałam tylko spać, więc kompletnie nie miałam czasu na laptopa... i w sumie... nawet było mi z tym dobrze Ale brakowało mi Was! Oczywiście majówki ZERO, pracowałam dzień w dzień, tylko czw-pt przed majówką wzięłam sobie urlop, żeby nie zwariować....

Nadrobiłam zaległości tak piąte przez dziesiąte

psyhe - dziewczynooo jaką Ty masz figurę!! Cudo!!!
- pytalaś czy 20min ćwiczeń wystarczy.. gdzieś widziałam taką fotę - motywatora, które zawsze mnie napędza jak nie mam czasu - "you think a 20-minute workout won't do anything? Well it sure is better that a 0-minute workout" Więc po stokroć - taaak!
Loriette - trzymaj się tam piękna! I jeeedz nam ładnie! I trzymam kciuki za matury!!

Nie no, dziękuuuuję

Oliwki, pesto, orzechy, gorzka czekolada, oliwa z oliwek, ryby. Składniki diety płaskiego brzucha... w sumie chciałam do niej wrócić, ale jest za droga i po prostu wrzucam jej elementy do normalnego jadłospisu. Ale Ewelka, widzę że się zawzięłaś i kryzys zażegnany. Super

Agnesuk - Oli jest boooska cudny maluszek! Ja miałam 2-tyg maraton z dziećmi siostry TŻa i nie ukrywam - bywało ciężko ale coś mini mini się we mnie obudziło W sensie, że to wspaniale patrzeć na te małe iskierki, jeden uśmiech i nawet najgorszy dzień jest piękny
A co do Twoich wątpliwości dietowych - daj sobie trochę czasu, osiągnęłaś już tak wiele! Może dorzuć do Turbo jakieś ćwiczenia Ewowe Z shape'a, albo ja mogę Ci poprzesyłać parę ciekawych (mam kupę notatek z warsztatów)

Dietowo/ćwiczeniowo całkiem nieźle, jestem po @ i zabieram się za kolejny miesiąc walki. Wiecie, że z moich 90 zaplanowanych dni o których mówiłam zostało już tylko 35???? Czas leci jak szalony, wielkie ważenie i mierzenie zrobie dokładnie w moje urodziny Ciało naprawdę się zmienia, nie wiem czy gubię jakieś kilogramy, nie interesuje mnie to. Ważne, że zaczynam się czuć lepiej ze sobą, nic mi się nie wylewa, a TZ też zauważa zmiany )) Nie będę nigdy drobna, ale będę miała suuper wysportowaną figurę Tak!

Zrobiłam napad na super-pharm i nakupiłam mnóstwo kosmetyków. Wypróbowuję Elancyl Cellu Slim (lepiej żeby działał za taką kasę), wybielam zęby, ładuję tone kremów pod oczy, bo mi się zmary porobiły przekoszmarne. Fuj. Odgruzowuję się pozimowo, mówiąc krótko

Kupiłam wczoraj piękną sukienkę na absolutorium (po miesiącach poszukiwań!!!), tylko za 100zł, zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Jutro zrobię fotę i Wam pokażę

Ufff. to tyle
pewnie, że pamietamy i tęsknimy fajnie, że idzie Ci z dietką!
Ja nigdy nie robiłam zakupów w super-pharm
No i fotkę kiecki wstaw koniecznie

Cytat:
Wita Was Psyhol, który przebiegł 9km.
Normalnie pot mi kapał z brody

Karola, w ciuchach tak Teraz zabieram się za umięśnianie i kompleksowe odflaczanie

Pochwal się sukienką Tylko za 100zł.
Już pewnie ładnie wyglądasz
Chyba też sobie zrobię takie odliczanie dni, ale może na początek yyyyy 30?

też widzę jak nie na forum to na fejsie
Ona już nas chyba nie kocha

Aaaa nooo i coś Winyla nie widzę i Adusi
Psyhe jak Ty to robisz, że tyle biegasz?
No dziewczynki juz nas chyba nie kochaja
Cytat:
Cześć Dziewczęta!
hey, hey! jest nas coraz wiecej i widze pomorskie sie kłania

Od jutra wracam na dobrą drogę! Dietowo i ćwiczeniowo przede wszystkim ! KONIEC KROPKA! 23 czerwca idę na wesele i muszę być jak 1 000 000$

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-06, 17:27   #4450
psyhe666
Zakorzenienie

MP, normalnie
Nie no nie wiem... Teraz dopiero wracam na właściwe tory, bo bodajże latem z 2 na 3 liceum to biegałam po 17km I wcale nie żartuję
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 17:32   #4451
zona_wloczykija
Przyczajenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Loriette Hmm... to tutaj troszkę się różnimy, bo ja swoje filtry ograniczam do 10.. Najwyższy filtr [15] miałam na wakacjach w Grecji Jeśli mam się zestarzeć to i tak się zestarzeję Najbardziej staram się ukrywać buzię, bo jakby nie było to w jakiś sposób ona reprezentuje mnie wizualnie i sama lepiej się czuję, gdy dobrze wygląda w lustrze

Twoja mama tak dbała o skórę? ;>
A bo zapomniałam napisać, że z tymi wysokimi filtrami to o buźkę mi chodziło xD
na punkcie reszty ciała nie jestem aż tak świrnięta

Ano dbała tak jak się dało właściwie to chyba nawet z musu, ma 'uczulenie' na słońce i od niego robią się jej przebarwienia, piekące plamy na ciele, które potem musi leczyć naświetleniami i kwasami. Dlatego zawsze podczas lata jest niemal od stóp do głów osłonięta.
Aczkolwiek to pewnie nie jest jej jedyny powód/sekret, że wygląda tak młodo .

Nemo sine vitiis est.
Stary 2012-05-06, 17:46   #4452
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ile masz lat?

nie świr! moje kolezanki tez ciagle uzywaja wysokich spf ;p tez staram sie tego przestrzegac, ale powiem szczerze ze roznie mi to wychodzi. ale sam wakt ze sie staram juz mnie cieszy ;p
a na solarium chodze nie wiem, moze 2 razy w roku ;p i wtedy nie opalam twarzy
Cytat:
Bania, ja myślałam, że tylko ja taka jestem
Zawsze ex TŻtowi kazałam do mnie nigdy więcej nie pisać! No to nie pisał i po 10min. dostawał hurtowo smsy dlaczego się nie odzywa i że widocznie mu na mnie nie zależało i że na mnie nie zasługuje!

A później za dzień/dwa pisałam do niego w durnej sprawie, żeby go sprowokować do odezwania się do mnie
I później się dziwię, że jestem sama

to jestesmy siostrami

tylko ze to mozna wybaczyc nastolatce, a jak stara baba tak robi, to juz lekka zenada. wstyd mam poczucie niesmaku i wewnetrznej tragedii, mój rozsadek ktory zostal uspiony przez alkohol zrobil totalny fejspalm i mnie juz nie lubi

ja jednak sie pocieszam, ze : a noz wszyscy byli pijani a noz nikt mnie nie pamieta a moze trafilam na wyluzowana czesc spoleczenstwa i olali to co pieprzylam bez ladu i skladu

jednak wtedy budza sie wyrzuty sumienia i mowia - jestes debilem anka

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Ej, wymyślmy tytuł kolejnego wątku! Bo to tylko niecałe 600 postów i już Może nie rzucajmy się na głęboką wodę z tymi 5 kg, zacznijmy od 2?
buhahah! dobre. ja mysle, ze to niezly pomysl!

robimy szóste podejście do diety, zakładamy bikini, wyrzucamy pasztety
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Od jutra wracam na dobrą drogę! Dietowo i ćwiczeniowo przede wszystkim ! KONIEC KROPKA! 23 czerwca idę na wesele i muszę być jak 1 000 000$
bedziesz pila?
Cytat:
MP, normalnie
Nie no nie wiem... Teraz dopiero wracam na właściwe tory, bo bodajże latem z 2 na 3 liceum to biegałam po 17km I wcale nie żartuję

wkrecasz? Psyhe maratonczyk, juz widze, jak w pocie czola biegasz przez caly dzien 17 km. matko co za szkola! chcieli was wykonczyc!

Stary 2012-05-06, 18:00   #4453
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, to było latem czyli nie w szkole czubie
Niecałe 2h mi to zajmowało

Też uważam, że to nie jest normalne... Tak jakbyśmy się zatrzymały na rozwoju emocjonalnym 15-latki
Faceci takich rzepów i psyHolek nie lubią

Ja nie mogę na dekolt i twarz używać kremów z wysokim filtrem, bo mnie zakomedogeniają
Czas zaparzyć senesu..

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Banna, ten senes parzysz z 1 czy z 2 torebek???
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 18:06   #4454
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też uważam, że to nie jest normalne... Tak jakbyśmy się zatrzymały na rozwoju emocjonalnym 15-latki
Faceci takich rzepów i psyHolek nie lubią

Banna, ten senes parzysz z 1 czy z 2 torebek???
1. ja mam z tym problem, z tym zatrzymaniem sie na poziomie 15-latki O_O

2. ja pije z bardzo duzego kubka, wiec raz zaparzylam z dwoch torebek ale okropnie bolal mnie brzuch, wiec nastepnego razu zaparzylam z jednej ale tez bolal mnie brzuch
wiec tego nie pije, ale radze zaparzyc jedna.

przy czym w mlodosci pilam herbate przeczyszczajaca figura 1 (tak wiem, ze przeczyszczanie sie takimi herbatami ociera sie o bulimie, ale mialam max 15 lat, wiec wybaczcie:P) i 4 torebki potrafily nie zadzialac, takze senes oceniam na mega mocny :|

Stary 2012-05-06, 18:09   #4455
psyhe666
Zakorzenienie

To zaparzę z jednej
OStatnio często mam problemy
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 18:11   #4456
zona_wloczykija
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria hey, hey! jest nas coraz wiecej i widze pomorskie sie kłania
Ups, zapomniałam zmienić ale kłania się i pomorskie i aktualnie mazowieckie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa a ile masz lat?

nie świr! moje kolezanki tez ciagle uzywaja wysokich spf ;p tez staram sie tego przestrzegac, ale powiem szczerze ze roznie mi to wychodzi. ale sam wakt ze sie staram juz mnie cieszy ;p
a na solarium chodze nie wiem, moze 2 razy w roku ;p i wtedy nie opalam twarzy
W sierpnie będę miała oczko ale wolę zapobiegać niż później płakać nad rozlanym mlekiem.
Ale dobre chęci i drobne kroczki też są ważne .
(za nieopalanie twarzyczki na solarium)

Nemo sine vitiis est.
Stary 2012-05-06, 18:16   #4457
Sunday Rose
Zakorzenienie

Nie pijcie senesu wiecie, że on uzależnia? Sandej wie
Stary 2012-05-06, 18:18   #4458
psyhe666
Zakorzenienie

Ja raz w życiu piłam I teraz zastanawiam się czy nie wypić... Piję jedynie jak muszę
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 18:23   #4459
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
W sierpnie będę miała oczko ale wolę zapobiegać niż później płakać nad rozlanym mlekiem.
Ale dobre chęci i drobne kroczki też są ważne .
(za nieopalanie twarzyczki na solarium)
a skąd Twoj nick? myslalam ze jestes wierna zona jakiegos wedrowca, ale ze wzgledu na wiek to wykluczam
Cytat:
brzuch boli po tych przeczyszczaczach, i na nastepny dzien mam brzuch jak pilka, poza tym dopiero po tych herbatach mam prwadziwe problemy z qpa dziewczyny sobie chwala, ale mi nie sluzy
Cytat:
Ja raz w życiu piłam I teraz zastanawiam się czy nie wypić... Piję jedynie jak muszę
Psyhe nie robi kupy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 18:26   #4460
zona_wloczykija
Przyczajenie

Ja jakoś nigdy senesu nie piłam.
Sunday Rose:
Jak to uzależnia? Naprawdę?
Cytat:
napisane przez aniabaniaa a skąd Twoj nick? myslalam ze jestes wierna zona jakiegos wedrowca, ale ze wzgledu na wiek to wykluczam
Niestety(a może stety ?) jam jest wolna jak ptak .
A wiesz, że sama nie pamiętam konto zakładałam w 2006 roku, więc co mi po głowie chodziło . Włóczykij to była moja ukochana postać (haha chyba pierwsza platoniczna miłość xD) z mojej ukochanej bajki dzieciństwa ' Muminków', więc myślę, że to o to chodziło xD a dlaczego żona? To kto to wie

Nemo sine vitiis est.

Edytowane przez zona_wloczykija
Czas edycji: 2012-05-06 o 18:34
Stary 2012-05-06, 18:26   #4461
psyhe666
Zakorzenienie

Muszę się zacząć łądnie odżywiać i jeść dużo błonnika i białka
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 18:41   #4462
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
A bo zapomniałam napisać, że z tymi wysokimi filtrami to o buźkę mi chodziło xD
na punkcie reszty ciała nie jestem aż tak świrnięta
Uf.. bo poczułam się jak baba z targu, która w ogóle o siebie nie dba i ma w 4 literach stan swojej skóry

Cytat:
Laura też, jestem w środku tego bagna

Ja jutro nie napiszę tego polskiego Nigdzie nie idę!!!!!!!!

Dziś:
I: 3 sakiewki z ciasta francuskiego z kawałkami piersi z kurczaka
II: Barszcz z makaronem + kawałek kurczaka z ziemniakami i buraczkami
III: Kawałek babki czekoladowej
IV: Dwa jajka na miękko + jeden pomidor + łyżka buraczków + sakiewka

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Niestety(a może stety ?) jam jest wolna jak ptak .
A wiesz, że sama nie pamiętam konto zakładałam w 2006 roku, więc co mi po głowie chodziło . Włóczykij to była moja ukochana postać (haha chyba pierwsza platoniczna miłość xD) z mojej ukochanej bajki dzieciństwa ' Muminków', więc myślę, że to o to chodziło xD a dlaczego żona? To kto to wie
Pasujesz tu idealnie

Stary 2012-05-06, 18:57   #4463
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, ja Ci dam 'nigdzie nie idę'
Marsz na maturę! Jestem pewna, że rozwalisz ją śpiewająco

Jak to? Często pijesz senes?

wystraszyłyście mnie i nie piję

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Nie odzywam się z siostrą
so trójka maybe.

Stary 2012-05-06, 19:13   #4464
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, ja Ci dam 'nigdzie nie idę'
Marsz na maturę! Jestem pewna, że rozwalisz ją śpiewająco

Jak to? Często pijesz senes?

wystraszyłyście mnie i nie piję

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Nie odzywam się z siostrą
Nie idę! Łudziłam się, że będzie fajny tekst spoza kanonu lektur, ale obecnie jestem w fazie załamania Napiszę to jak ostatnia cielepa i nigdzie się nie dostanę!!!

Kiedyś piłam codziennie.. teraz ograniczam, bo dużo wychodzę z domu, także rozumiesz

O co poszło tym razem?

Stary 2012-05-06, 19:19   #4465
zona_wloczykija
Przyczajenie

Loriette:
No coś Ty
Moja wypowiedź nie miała na celu w żaden sposób zasugerować, że jesteś niezadbana i masz gdzieś swoją skórę.
Po prostu jestem na tym punkcie lekko przetrącona A wiele kobiet po prostu nie zdaje sobie z tego sprawy, nawet nie chodzi o kwestię zadbania tylko nieświadomości i kultu 'opalonych ciał'.

Hahaha dzięki dlatego też mam nadzieję, że się tu wpasuje, zadomowię no i odchudzę .
No i połamania pióra .

Nemo sine vitiis est.
Stary 2012-05-06, 19:19   #4466
Sunday Rose
Zakorzenienie

Senes to zło, naprawdę Kilka lat temu, kiedy byłam młoda, głupia i za wszelką cenę chciałam utrzymać za niską dla mnie wagę, piłam go codziennie, bo oczywiście codziennie się ważyłam i bałam się zobaczyć +0,1 kg od niewypróżnienia.. Nie musicie pytać, jak ciężko było to odstawić. Jeśli macie problemy z zaparciami, to polecam len mielony, łyżeczkę zalać wrzątkiem i po chwili wypić, najlepiej na czczo, mniej więcej pół godziny przed śniadaniem. Na mnie działa, a naprawdę moje jelita potrafią dać czadu Nie mówiąc już o tym, że najlepszym lekiem na nieregularne wypróżnianie jest jedzenie 5 posiłków i ruch Ostatnio zaparzyłam jedną torebkę senesu (grillowaliśmy przez kilka dni ze znajomymi, wiecie, grill, piwo, chipsy itd., miałam problem z wizytą w toalecie), ta jedna torebka sprawiła, że myślałam, że padnę z bólu w kibelku, tak straszny ból jelit, masakra. A kiedyś parzyłam regularnie, co wieczór, po 2 torebki i w fazie końcowej nawet to nie pomagało

Nie odbierajcie tego posta jako ataku, po prostu chcę was przestrzec, bo przeczyszczacze naprawdę uzależniają jelita i bardzo trudno jest potem poradzić sobie bez nich
Stary 2012-05-06, 19:22   #4467
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Senes to zło, naprawdę Kilka lat temu, kiedy byłam młoda, głupia i za wszelką cenę chciałam utrzymać za niską dla mnie wagę, piłam go codziennie, bo oczywiście codziennie się ważyłam i bałam się zobaczyć +0,1 kg od niewypróżnienia.. Nie musicie pytać, jak ciężko było to odstawić. Jeśli macie problemy z zaparciami, to polecam len mielony, łyżeczkę zalać wrzątkiem i po chwili wypić, najlepiej na czczo, mniej więcej pół godziny przed śniadaniem. Na mnie działa, a naprawdę moje jelita potrafią dać czadu Nie mówiąc już o tym, że najlepszym lekiem na nieregularne wypróżnianie jest jedzenie 5 posiłków i ruch Ostatnio zaparzyłam jedną torebkę senesu (grillowaliśmy przez kilka dni ze znajomymi, wiecie, grill, piwo, chipsy itd., miałam problem z wizytą w toalecie), ta jedna torebka sprawiła, że myślałam, że padnę z bólu w kibelku, tak straszny ból jelit, masakra. A kiedyś parzyłam regularnie, co wieczór, po 2 torebki i w fazie końcowej nawet to nie pomagało

Nie odbierajcie tego posta jako ataku, po prostu chcę was przestrzec, bo przeczyszczacze naprawdę uzależniają jelita i bardzo trudno jest potem poradzić sobie bez nich
Przecież pisałam, że sporo jem i biegałam, robiłam pompki, ćwiczenia na brzuch, pośladki, zginacz i się rozciągałam...
Nie wiem czemu
No i nie zapycham się tylko węglami, ale jem dużo białka
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 19:26   #4468
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette:
No coś Ty
Moja wypowiedź nie miała na celu w żaden sposób zasugerować, że jesteś niezadbana i masz gdzieś swoją skórę.
Po prostu jestem na tym punkcie lekko przetrącona A wiele kobiet po prostu nie zdaje sobie z tego sprawy, nawet nie chodzi o kwestię zadbania tylko nieświadomości i kultu 'opalonych ciał'.

Hahaha dzięki dlatego też mam nadzieję, że się tu wpasuje, zadomowię no i odchudzę .
No i połamania pióra .
Ej! Ja tego tak nie odebrałam Śmiałam się! Po prostu lubię być opalona, a dodatkowo słońce łapie mnie w ekspresowym tempie - skoro mogę przez to wyglądać szczuplej to dlaczego nie!

Ja to chyba połamię sobie palce byle tego nie pisać..

Stary 2012-05-06, 19:27   #4469
Sunday Rose
Zakorzenienie

A może jesz za dużo nabiału? Mnie to bardzo utrudniało spacery do toalety na początek możesz dorzucić otręby do jogurtu, owsianki czy muesli ale len to jest mistrzostwo :P

u mnie problemy z wypróżnieniem okazały się wynikiem nietypowej budowy jelit, więc w tej tematyce będę obcykana już do końca życia

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Aaa, może za mało pijesz? ;>
Stary 2012-05-06, 19:33   #4470
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
A może jesz za dużo nabiału? Mnie to bardzo utrudniało spacery do toalety na początek możesz dorzucić otręby do jogurtu, owsianki czy muesli ale len to jest mistrzostwo :P

u mnie problemy z wypróżnieniem okazały się wynikiem nietypowej budowy jelit, więc w tej tematyce będę obcykana już do końca życia

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Aaa, może za mało pijesz? ;>
Nie jem owsianki, bo jestem po niej głodna
Dzisiaj wypiłam prawie całą butelkę wody (1,5l) i 3 kawy...
A moje menu było takie:
I. grahamka z polędwicą, pomidorem, ogórkiem
II. jog. nat. pitny i pół grejpfruta
III. dwie łyżki ziemniaków, pieczarki i kotlet z piersi z kurczaka
IV. dwa jajka na miękko
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości