![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Buziaczki dla chorowitków dzieci
![]() A jak tam przeziębione mamuski ? U mnie juz przeziebienie mineło samo, wiec to napewno było wirusowe. Jeszcze dwa dni temu miałam katar po brode, gardło kolało, kaszelek, oczy mnie piekły, uszy zatkane i w głowie szumiało. Katar mi ciekł jak woda z kranu, jedna paczka chusteczek to moze na 10 minut starczała. U mnei zwykle takie przeziębienie konczy sie na antybiotykach ale to nawet dobrze, ze nie miałam jak isc do lekarza, bo pewnie by mi przepisał antybiotyk, bo oni najczesciej tak robią a jak to było wirusowe to na niewiele by sie zdał.
#4232 |
Wtajemniczenie
|
Moni@ ja fride kupiłam przez allegro, bo jak poszłam do aptek u nas to panie robiły wielkie oczy i tez pytały a co to jest. W jednej aptece pani dała mi zwykła gruszkę do nosa (nie do jedzenia) i wmawiała, że to frida. A kiedys chcielismy z TZ kupic zwykłą gruszkę do nosa, to nam młody aptekarz czy praktykant dał gruszke do dupy. Jak wyszlam to sie kapnełam i sama wstydziłam się oddac to TZ-ta wysłałam. On wrócił do apteki, wymienił, wyszedł i mi mówi, że ten aptekarz jeszcze zrobił oczy ze zdziwienia, ze doba gruszkę chcemy wiemniac, skoro ona się do nosa nadaje.
![]()
#4233 |
Wtajemniczenie
|
Kasia a jaki chcesz kupic ten kremik na brzuch ?
Ja mam narazie z Oriflame na brzuch i z Bielendy seria Sexy Look na biust i na brzuch tez kupiłam.
#4234 |
Zadomowienie
|
Alien chcę kupić ten http://www.allegro.pl/item153475361_..._posladki.html dziewczyny zachwalały go ze taki dobry, więc postanowiłam spróbować. Jest niedrogi więc w razie gdyby się nie sprawdził dużo nie stracę
![]()
#4235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Tak Kaasiaaa Twoj TZ ma racje
![]() ![]() Ja tez mam kremy ale zeby stosowac je regularnie to trzeba by bylo mnie pasem gonic ![]() Nie wiem czy Wy macie takie potrzeby jak ja, ale ja bardzo i to bardzo chcialabym Was wszystkie zobaczyc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PERFEKCYJNE POŚLADKI - SEXY LOOK Brazylijski Lifting Pośladków. Żel podnoszący i modelujący pośladki. Unikalna formuła i kompozycja składników daje efekt znany z brazylijskich plaż: pośladki są zaokrąglone i uniesione, nabierają pięknych kobiecych kształtów, a ich skóra staje się jędrna i kaszmirowa w dotyku. Efekty widoczne po 4 tygodniach stosowania. Wzmacnia i napina skórę, ujędrnia ją i zapobiega jej starzeniu. Olejek Perilla - roślinne źródło C.L.A, wspaniale ujędrnia skórę i modeluje sylwetkę, pomaga zachować młody wygląd ciała. Flexan - unikalny polimer, przywraca napięcie skórze, modeluje sylwetkę. na brzuszek mam Miracullum tez super (jak sie go systematycznie stosuje) LINIA: MIRACULUM - BODY EXPERT KOSMETYKI: KREMY DO CIAŁA Płaski brzuch koncentrat wyszczuplająco - modelujący Aktywna emulsja, działa szybko i skutecznie. Zawiera modelujące skórę składniki o potrójnym uderzeniu w tkankę tłuszczową, które polega na: rozbiciu i rozszczepieniu komórek tłuszczowych maksymalnym przyspieszeniu spalania tłuszczów (redukcji kwasów tłuszczowych) zapobieganiu ich odkładaniu. Preparat z każdym kolejnym dniem rzeźbi i spłaszcza kontur brzucha, napina i wzmacnia skórę. Rezultat: ● Widocznie spłaszcza brzuch ● Zmniejszenie obwodu talii o 8 cm ● Redukcja celullitu do 60% to tak do poczytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Moge tez polecic z Eveline Serum intensywnie wyszczuplające + ujedrniające super chlodzi uda posladki dla mnie bomba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zadomowienie
|
Moni a czy widzisz jakąś poprawę po tych kremach ?? Ja właśnie chcę kupić ten eveline który pokazałaś ale to bardziej ze względu na cellulit no i zeby trochę ujędrnił
![]()
#4241 |
Zadomowienie
|
Wiecie co ale się wkurzyłam przed chwilą
![]() ![]() ![]() ![]() Najśmieszniejsze jest to ze ta paczka szła z Gdyni , gdybym wiedziała że tak długo będzie to trwać to sama osobiście bym pojechała po nią bo to w sumie niedaleko odemnie. I jak tu liczyć na pocztę !!! No ale skoro już mam tę zabawkę to trudno, za dwa miesiące syn brata ma urodziny to dam mu ją w prezencie. aLe i tak jestem zła ![]()
#4242 |
Zakorzenienie
|
Kaasiaaa nie zlosc sie, tak to jest wlasie z poczta...Ja ostatnio poszlam w piatek na poczte bo tez czekalam na paczke no to poszlam przed 18-ta bo czasami wieczorem tez przywoza paczki..Babka mi mowi zebym przyszla w sobote jak chce paczke bo w sobote rano tez przychodza paczki tylko leza przez weekend na poczcie bo listonosz paczek w sobote nie wozi..No to poszlam w sobote pytam o paczke dla mnie a inna flądra do mnie mowi ze paczka jest bo widziala na moje nazwisko, ale ze dzis sobota a w sobote paczek nie wydaja i mam przyjsc w poniedzialek...myslalam ze zwariuje..Bylam tak zla ze powiedzialam jej do sluchu bo mialam dosc !!!
Nie to ze czlowiek sam fatyguje sie na poczte to maja jeszcze problem..zygac sie chce... Co do kremow to chwale sobie to serum Eveline bo je stosowalam po kazdym umyciu..Bielenda stoi uzyta 2 razy i Miracullum jak sobie przypomne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Alienku to u mnie w moim otoczeniu jest tak, że osobie otyłej nie mówią w oczy nic przykrego, owszem może za plecami tak, ale nie w oczy, natomiast chudzinkom mówią otwarcie co myślą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alienku a z tą gruszką dobre ![]() Kasiu ja też czekałam bardzo długo na paczkę z Gdyni, zamówiłam pościel 13 grudnia, a dostałam ją dopiero niedawno, taka ta nasz Poczta Polska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podobno powstała jakaś nowa firma (nie pamiętam nazwy) która zajmuje się wysyłaniem paczek i jest o połowę tańsza niż usługi pocztowe, może otworzą u nas filię, jakiś oddział ![]()
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
Ja też się zastanawiam czy po tej podwyżce jeszcze warto będzie kupować przez internet.
Niki ta nowa firma nazywa się inpost, mają tanie przesyłki tylko że w nie każdym mieście mają swój oddział ![]() ![]()
#4245 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja tez polecam linie eveline!!
![]() teraz uzywałam balsamu lekko brązującego(odrazu na celulit ![]() ![]() ![]() ![]() Alien ty sie odezwij coś ciotka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Adria a ten krem trzeba jakoś specjalnie wmasowac czy wystarczy tylko posmarować i po krzyku ??
#4247 |
Rozeznanie
|
posmarowac i po krzyku!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zadomowienie
|
no to świetny kremik
![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-01-06 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To wielki dzień dla mnie i dla Agaci i bardzo nam miło że w tym dniu byłyście myslami z nami ![]() ![]() ![]() ps. zdjęcia postaram sie wkleić ale nie wiem czy dzis mi sie uda , bo impreza była dziś i pełna szczęscia- ale zmęczona nie wiem czy mi sie uda... pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie- przesyłam 1000 buziaczków dla każdej z Was, a po 10000 dla każdego z brzdaców.....dodam tylko ze bardzo za wami tęsknnie....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Jako pierwsza pragne jeszcze złozyc Szymusiowi serdecznie życzenia z okazji pierwszego roczku. Szymusiu kochany rośnij na pociechę mamuni, i czerp z każdego dnia jak najwiecej radosci i ciepła, tak aby Ci starczyło na kazdą chwilkę Twojego życia. Oprócz tego życzę Ci aby niedługo w Twoim życiu pojawiła se siostra albo braciszek aby razem była Wam raźniej i weselej spędzać kazdy dzień szczęsliwego dziecinstwa. A Moniczce- Twojej mamuni- zyczę tego aby ten roczek, był początkiem wszystkiego co najlepsze w związku z Twomi pjawieniem sie w Jej życiu.
Buziaczki od cioci Kasi i od Agaci- jednej z kilku styczniowych kandydatek na.. ![]() ![]() ![]() ![]()
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaczki od małego kandydata na....i ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Rozeznanie
|
http://www.eveline.com.pl/pl/pl_content.html Moni@ tutaj znalałam balsam delikatnie brązujący, tylko nie wiem bo ja mam inne opakowanie ale może juz firma zmieniła juz na nowe opakowania produkty.
Roczniakom wszystkiego co najlepsze, uśmiechu, szcześcia, radości, samych słodkości, buziaki przytulaki ![]() ![]() ![]() a mamusie mają koniecznie wycałować polisia ![]() ciotka daria i zuzka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Kochany Szymonku z okazji Twoich pierwszych urodzin życzymy Ci wszystkiego co najlepsze,cudownego,beztr oskiego dzieciństwa,dużo zdrówka,uśmiechu na buźce,abyś rósł na mądrego,cudownego faceta z którego mamusia bedzie bardzo dumna,moc buziaków dla Ciebie przesyłaja Wiktoria z mamą
![]() ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Rozeznanie
|
Szymonku - dzisiaj Twoje urodziny!
Zatem zawsze dziarskiej miny, Do zabawy mnóstwa siły, Żeby każdy dzięń był miły, Pełen śmiechu i radości, Stu urodzinowych gości, Aut, aut, klocków i pluszaków, Stu prezentów, stu buziaków, Zdrowia, szczęścia i słodyczy.... Lili z rodzicami życzy ![]()
#4256 |
Wtajemniczenie
|
Szymonku kochany z okazji roku
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok! Zyczy Alien z Wiką ![]()
#4257 |
Zadomowienie
|
Szymonku :
W dniu tak pięknym i wspaniałym, Życzę Tobie sercem całym. Zdrówka szczęścia pomyślności. Bądź radosny, wesolutki, piękny i zgrabniutki No i tak na do widzenia, Niech się spełnią Twe marzenia!!! ![]() Tego życzy ci Oliwia z mamą i siostrzyczką ![]()
#4258 |
Wtajemniczenie
|
Szymciu - dla Ciebie z okazji Roczku moc najserdeczniejszych życzeń
![]() tort z aniołkami.gif Rośnij zdrowo ![]()
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim Wam bardzo serdecznie z Szymonkiem dziekuje ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Ze wzgledu ze roczek robimy dopiero w nastepna niedziele nie moge wyslac Wam zdjec solenizanta z urodzin,ale moze wysłac ciociom wizażankom rocznego Szymonka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.