Dzieciaczki styczeń 06 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-05, 21:46   #4231
Alien
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

Buziaczki dla chorowitków dzieci Mi sie wydaje, ze to przez tą pogode takie wirusowe jest.

A jak tam przeziębione mamuski ?
U mnie juz przeziebienie mineło samo, wiec to napewno było wirusowe. Jeszcze dwa dni temu miałam katar po brode, gardło kolało, kaszelek, oczy mnie piekły, uszy zatkane i w głowie szumiało. Katar mi ciekł jak woda z kranu, jedna paczka chusteczek to moze na 10 minut starczała. U mnei zwykle takie przeziębienie konczy sie na antybiotykach ale to nawet dobrze, ze nie miałam jak isc do lekarza, bo pewnie by mi przepisał antybiotyk, bo oni najczesciej tak robią a jak to było wirusowe to na niewiele by sie zdał.

-------------------------------------------------------------------
11.09.2008 - spotkanie z Katesią
Alien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 21:50   #4232
Alien
Wtajemniczenie

Moni@ ja fride kupiłam przez allegro, bo jak poszłam do aptek u nas to panie robiły wielkie oczy i tez pytały a co to jest. W jednej aptece pani dała mi zwykła gruszkę do nosa (nie do jedzenia) i wmawiała, że to frida. A kiedys chcielismy z TZ kupic zwykłą gruszkę do nosa, to nam młody aptekarz czy praktykant dał gruszke do dupy. Jak wyszlam to sie kapnełam i sama wstydziłam się oddac to TZ-ta wysłałam. On wrócił do apteki, wymienił, wyszedł i mi mówi, że ten aptekarz jeszcze zrobił oczy ze zdziwienia, ze doba gruszkę chcemy wiemniac, skoro ona się do nosa nadaje.

Stary 2007-01-05, 21:53   #4233
Alien
Wtajemniczenie

Kasia a jaki chcesz kupic ten kremik na brzuch ?

Ja mam narazie z Oriflame na brzuch i z Bielendy seria Sexy Look na biust i na brzuch tez kupiłam.

Stary 2007-01-05, 22:18   #4234
kkasiaaa
Zadomowienie

Alien chcę kupić ten http://www.allegro.pl/item153475361_..._posladki.html dziewczyny zachwalały go ze taki dobry, więc postanowiłam spróbować. Jest niedrogi więc w razie gdyby się nie sprawdził dużo nie stracę
Lena 5 lat
kkasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 22:21   #4235
kkasiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alien Pokaż wiadomość
Moni@ ja fride kupiłam przez allegro, bo jak poszłam do aptek u nas to panie robiły wielkie oczy i tez pytały a co to jest. W jednej aptece pani dała mi zwykła gruszkę do nosa (nie do jedzenia) i wmawiała, że to frida. A kiedys chcielismy z TZ kupic zwykłą gruszkę do nosa, to nam młody aptekarz czy praktykant dał gruszke do dupy. Jak wyszlam to sie kapnełam i sama wstydziłam się oddac to TZ-ta wysłałam. On wrócił do apteki, wymienił, wyszedł i mi mówi, że ten aptekarz jeszcze zrobił oczy ze zdziwienia, ze doba gruszkę chcemy wiemniac, skoro ona się do nosa nadaje.
hehehe , dobre ale się naśmiałam
Lena 5 lat
Stary 2007-01-05, 22:31   #4236
Moni@
Zakorzenienie

Tak Kaasiaaa Twoj TZ ma racje dla niego...(tylko sie nie gniewaj)

Ja tez mam kremy ale zeby stosowac je regularnie to trzeba by bylo mnie pasem gonic..Pewnie przez nas nabawilas sie kompleksów bo zaczelysmy pisac o brzuszkach itd...Ale nie martwmy sie..do lata daleko jesio.....

Nie wiem czy Wy macie takie potrzeby jak ja, ale ja bardzo i to bardzo chcialabym Was wszystkie zobaczyc... Nie wiem gdzie to zorganizowac (moge nawet u siebie) zeby tylko Was wszystkie zobaczyc...Ale mi sie marzy co??????????????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif oczy3.gif (13,9 KB, 36 załadowań)
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 22:34   #4237
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
zwariuje ze smiechu zaraz Alienku jestes boska....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-05, 22:45   #4238
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia a jaki chcesz kupic ten kremik na brzuch ?

Ja mam narazie z Oriflame na brzuch i z Bielendy seria Sexy Look na biust i na brzuch tez kupiłam.
Ja z Bielendy tez mam Sexy Look na posladki

PERFEKCYJNE POŚLADKI - SEXY LOOK Brazylijski Lifting Pośladków. Żel podnoszący i modelujący pośladki. Unikalna formuła i kompozycja składników daje efekt znany z brazylijskich plaż: pośladki są zaokrąglone i uniesione, nabierają pięknych kobiecych kształtów, a ich skóra staje się jędrna i kaszmirowa w dotyku. Efekty widoczne po 4 tygodniach stosowania. Wzmacnia i napina skórę, ujędrnia ją i zapobiega jej starzeniu. Olejek Perilla - roślinne źródło C.L.A, wspaniale ujędrnia skórę i modeluje sylwetkę, pomaga zachować młody wygląd ciała. Flexan - unikalny polimer, przywraca napięcie skórze, modeluje sylwetkę.

na brzuszek mam Miracullum tez super (jak sie go systematycznie stosuje)
LINIA: MIRACULUM - BODY EXPERT KOSMETYKI: KREMY DO CIAŁA Płaski brzuch koncentrat wyszczuplająco - modelujący Aktywna emulsja, działa szybko i skutecznie. Zawiera modelujące skórę składniki o potrójnym uderzeniu w tkankę tłuszczową, które polega na: rozbiciu i rozszczepieniu komórek tłuszczowych maksymalnym przyspieszeniu spalania tłuszczów (redukcji kwasów tłuszczowych) zapobieganiu ich odkładaniu. Preparat z każdym kolejnym dniem rzeźbi i spłaszcza kontur brzucha, napina i wzmacnia skórę. Rezultat:
● Widocznie spłaszcza brzuch
● Zmniejszenie obwodu talii o 8 cm
● Redukcja celullitu do 60%

to tak do poczytania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mirac.bod.exp.brzuch.jpg (75,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 307491.jpg (18,4 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-01-05, 22:54   #4239
Moni@
Zakorzenienie

Moge tez polecic z Eveline Serum intensywnie wyszczuplające + ujedrniające super chlodzi uda posladki dla mnie bomba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ee44.jpg (12,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2007-01-06, 11:05   #4240
kkasiaaa
Zadomowienie

Moni a czy widzisz jakąś poprawę po tych kremach ?? Ja właśnie chcę kupić ten eveline który pokazałaś ale to bardziej ze względu na cellulit no i zeby trochę ujędrnił A drugi na brzuch.
Lena 5 lat
Stary 2007-01-06, 11:12   #4241
kkasiaaa
Zadomowienie

Wiecie co ale się wkurzyłam przed chwilą Miesiąc temu zamówiłam na allegro zabawkę pod choinkę dla syna mojego brata, facet wysłał ją 12 grudnia, ale niestety do świąt nie doszła czekałam do ostatniej chwili w końcu w sobotę przed wigilią kupiłam inny prezent bo byłam już przekonana że przesyłka zaginęła na poczcie. Po świętach facet złożył reklamację na poczcie i jak tylko poczta zwróci mu kasę to miał oddać ją mi bo nie chciałam już nowej zabawki bo po co skoro już po świętach i tak kupiłam inny prezent. No i wyobraźcie sobie że przed chwilą listonosz przyniósł mi tę paczkę , szkoda tylko że tak późno i ze nie potrzebuję już tej zabawki. Kurcze ale się wściekłam
Najśmieszniejsze jest to ze ta paczka szła z Gdyni , gdybym wiedziała że tak długo będzie to trwać to sama osobiście bym pojechała po nią bo to w sumie niedaleko odemnie. I jak tu liczyć na pocztę !!!
No ale skoro już mam tę zabawkę to trudno, za dwa miesiące syn brata ma urodziny to dam mu ją w prezencie. aLe i tak jestem zła
Lena 5 lat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-06, 12:07   #4242
Moni@
Zakorzenienie

Kaasiaaa nie zlosc sie, tak to jest wlasie z poczta...Ja ostatnio poszlam w piatek na poczte bo tez czekalam na paczke no to poszlam przed 18-ta bo czasami wieczorem tez przywoza paczki..Babka mi mowi zebym przyszla w sobote jak chce paczke bo w sobote rano tez przychodza paczki tylko leza przez weekend na poczcie bo listonosz paczek w sobote nie wozi..No to poszlam w sobote pytam o paczke dla mnie a inna flądra do mnie mowi ze paczka jest bo widziala na moje nazwisko, ale ze dzis sobota a w sobote paczek nie wydaja i mam przyjsc w poniedzialek...myslalam ze zwariuje..Bylam tak zla ze powiedzialam jej do sluchu bo mialam dosc !!!
Nie to ze czlowiek sam fatyguje sie na poczte to maja jeszcze problem..zygac sie chce...

Co do kremow to chwale sobie to serum Eveline bo je stosowalam po kazdym umyciu..Bielenda stoi uzyta 2 razy i Miracullum jak sobie przypomne
Stary 2007-01-06, 13:01   #4243
*Niki*
Zakorzenienie

Alienku to u mnie w moim otoczeniu jest tak, że osobie otyłej nie mówią w oczy nic przykrego, owszem może za plecami tak, ale nie w oczy, natomiast chudzinkom mówią otwarcie co myślą . Też mi przykro, bo staram się jeść dużo i chciałabym troszkę przytyć, ale mi nie wychodzi (mimo że mam dwie ciąże za sobą ), nie będę każdemu kto coś dogaduje tłumaczyła, że jem dużo, że chcę choć 5 kg przytyć, że taką mam przemianę materii . Kurczę, że się nie da wymieniać kilogramami między sobą no nie??? ale byśmy chodziły wszystkie idealne

Alienku a z tą gruszką dobre

Kasiu ja też czekałam bardzo długo na paczkę z Gdyni, zamówiłam pościel 13 grudnia, a dostałam ją dopiero niedawno, taka ta nasz Poczta Polska , jeszcze jakby tego było mało to podnieśli ceny , poszłam ostatnio na pocztę wysłać dwie paczki, a babka mi mówi ze 18 zł pytam czemu tak dużo, a ona mówi, że teraz paczka priorytetowa kosztuje 8 zł , rozumiem podwyżkę np.50 gr. ale aż 1,50 ???? Powariowali, niedługo nie będzie się opłacało kupować przez internet
Podobno powstała jakaś nowa firma (nie pamiętam nazwy) która zajmuje się wysyłaniem paczek i jest o połowę tańsza niż usługi pocztowe, może otworzą u nas filię, jakiś oddział
Stary 2007-01-06, 15:39   #4244
kkasiaaa
Zadomowienie

Ja też się zastanawiam czy po tej podwyżce jeszcze warto będzie kupować przez internet.
Niki ta nowa firma nazywa się inpost, mają tanie przesyłki tylko że w nie każdym mieście mają swój oddział Ostatnio kupowałam Julii bluzkę przez allegro i za przesyłkę tej firmy zapłaciłam 2 zł a jakby wysyłka była za pośrednictwem poczty to najmniej 4,50 zł by było. Jedyny minus to właśnie mała ilość oddziałów i jak nie zastaną adresata w domu to trzeba daleko jechać (przynajmniej tak jest u mnie).
Lena 5 lat
Stary 2007-01-06, 18:19   #4245
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

dziewczyny ja tez polecam linie eveline!! super efekty!!
teraz uzywałam balsamu lekko brązującego(odrazu na celulit ) i rewelacja!!!przez 8dni smarowałam jedną noge tym balsamem i była ciemniejsza od niesmarowanej to naprawde działa!!a i posladki nie wyglądają jak pomarszczony móżg .pieknie pachnie i szybko sei wchłania!!a oczywiscie trzeba stosowac regularnie. codziennie(najlepiej 2razy dziennie, ale kto ma na to czas )
Alien ty sie odezwij coś ciotka
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-06, 18:23   #4246
kkasiaaa
Zadomowienie

Adria a ten krem trzeba jakoś specjalnie wmasowac czy wystarczy tylko posmarować i po krzyku ??
Lena 5 lat
Stary 2007-01-06, 18:27   #4247
_dAria86
Rozeznanie

posmarowac i po krzyku!! ja to jeszcze jak mam czas na to to sobie klepie pupe i uda aaa i balsam uzywam na całe ciało raczej ,oprócz cycy bo to teren zuzy
Stary 2007-01-06, 18:30   #4248
kkasiaaa
Zadomowienie

no to świetny kremik nie dość że tani, nie trzeba masować to na dodatek jest świetny i daje pozadane efekty. Aż grzech nie kupić
Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Czas edycji: 2007-01-06 o 22:28
Stary 2007-01-06, 22:17   #4249
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Cytat:
Napisane przez Mariqa Pokaż wiadomość
Dla Agatki Katesiowej moc najserdeczniejszych życzeń z okazji Roczku Załącznik 723804

Maleńka - dużo zdrówka i uśmiechu od cioci
Załącznik 723805
Cytat:
Napisane przez kkasiaaa Pokaż wiadomość
Agatko !!
Dziś są Twoje urodziny !!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, lal, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia, szczęścia i słodyczy ...

...Oliwia z mamą Tobie życzy

Cytat:
Napisane przez humbak Pokaż wiadomość
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AGATKI, DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU NA BUZI ŻYCZĄ LILIANKA Z MAMĄ.

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
KOCHANA AGATKO

NieCh Ci zawsze słonko swieci
Niech Cie lubia wszystkie dzieci
Niech Cie kocha pluszak mis
Bo to swieto Twoje dziś

Zyczenia urodzinowe z okazji ukonczenia 1 roczku przesylają Moni@ i Szymonek

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Kochana Agatko z okazji ukonczenia przez Ciebie roczku,życzymy Ci,aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

Tego wszystkiego życzą Ci Wiktorka z mamą

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Kochana Agaciu!!!!

Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień urodzin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie!

Serdeczne życzonka z okazji 1 urodzinek od Nikolki i Patryka z mamą
Cytat:
Katesiu jeszcze niedawno ty składałaś mi życzenia z okazji roku Wiki a dzisiaj ja z Wiką życzymy dla Agaci duzo zdrówka, szczęscia, radości, uśmiechu na buzi i żeby dostarczała rodzicom i braciszkowi jak najwięcej pozytywnych wrażeń
Katesia koniecznie wklej zdjęcia z uroczystosci roczku Agaci.
Kochane dziewuszki- serdecznie dziekuje za życzenia- strasznie sie wzruszyłam, ze pamiętacie o mojej córci, mimo, ze ostatnio nieczęsto witam na forum.
To wielki dzień dla mnie i dla Agaci i bardzo nam miło że w tym dniu byłyście myslami z nami

ps. zdjęcia postaram sie wkleić ale nie wiem czy dzis mi sie uda , bo impreza była dziś i pełna szczęscia- ale zmęczona nie wiem czy mi sie uda...

pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie- przesyłam 1000 buziaczków dla każdej z Was, a po 10000 dla każdego z brzdaców.....dodam tylko ze bardzo za wami tęsknnie....

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-06, 22:21   #4250
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Jako pierwsza pragne jeszcze złozyc Szymusiowi serdecznie życzenia z okazji pierwszego roczku. Szymusiu kochany rośnij na pociechę mamuni, i czerp z każdego dnia jak najwiecej radosci i ciepła, tak aby Ci starczyło na kazdą chwilkę Twojego życia. Oprócz tego życzę Ci aby niedługo w Twoim życiu pojawiła se siostra albo braciszek aby razem była Wam raźniej i weselej spędzać kazdy dzień szczęsliwego dziecinstwa. A Moniczce- Twojej mamuni- zyczę tego aby ten roczek, był początkiem wszystkiego co najlepsze w związku z Twomi pjawieniem sie w Jej życiu.

Buziaczki od cioci Kasi i od Agaci- jednej z kilku styczniowych kandydatek na..

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-06, 23:24   #4251
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkasiaaa Pokaż wiadomość
no to świetny kremik nie dość że tani, nie trzeba masować to na dodatek jest świetny i daje pozadane efekty. Aż grzech nie kupić
Piszecie o tym Eveline?? a jaki to ten brazujacy???/ he? ja mam Dove do ciemnej karnacji (bo jestem brunetka) ale nie jestem z niego jakos zadowolona...
Stary 2007-01-06, 23:35   #4252
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA Pokaż wiadomość
Jako pierwsza pragne jeszcze złozyc Szymusiowi serdecznie życzenia z okazji pierwszego roczku. Szymusiu kochany rośnij na pociechę mamuni, i czerp z każdego dnia jak najwiecej radosci i ciepła, tak aby Ci starczyło na kazdą chwilkę Twojego życia. Oprócz tego życzę Ci aby niedługo w Twoim życiu pojawiła se siostra albo braciszek aby razem była Wam raźniej i weselej spędzać kazdy dzień szczęsliwego dziecinstwa. A Moniczce- Twojej mamuni- zyczę tego aby ten roczek, był początkiem wszystkiego co najlepsze w związku z Twomi pjawieniem sie w Jej życiu.

Buziaczki od cioci Kasi i od Agaci- jednej z kilku styczniowych kandydatek na..
Katesiu bardzo Ci dziekuje za piekne zyczenia..siedze i placze..bo tak sie wzruszylam az ciarki mi przechodza to takie miłe...Piekne zyczenia mam nadzieje ze bede miała odwage podarowac Szymonkowi kiedys rodzenstwo..
Buziaczki od małego kandydata na....i ode mnie
Stary 2007-01-07, 09:43   #4253
_dAria86
Rozeznanie

http://www.eveline.com.pl/pl/pl_content.html Moni@ tutaj znalałam balsam delikatnie brązujący, tylko nie wiem bo ja mam inne opakowanie ale może juz firma zmieniła juz na nowe opakowania produkty.

Roczniakom wszystkiego co najlepsze, uśmiechu, szcześcia, radości, samych słodkości, buziaki przytulaki
a mamusie mają koniecznie wycałować polisia !!!!!
ciotka daria i zuzka
Stary 2007-01-07, 10:03   #4254
jastin83
Zakorzenienie

Kochany Szymonku z okazji Twoich pierwszych urodzin życzymy Ci wszystkiego co najlepsze,cudownego,beztr oskiego dzieciństwa,dużo zdrówka,uśmiechu na buźce,abyś rósł na mądrego,cudownego faceta z którego mamusia bedzie bardzo dumna,moc buziaków dla Ciebie przesyłaja Wiktoria z mamą !

Edytowane przez jastin83
Czas edycji: 2007-01-28 o 09:57
jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-07, 10:28   #4255
humbak
Rozeznanie

Szymonku - dzisiaj Twoje urodziny!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzięń był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia, szczęścia i słodyczy....

Lili z rodzicami życzy
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-07, 10:51   #4256
Alien
Wtajemniczenie

Szymonku kochany z okazji roku

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Zyczy Alien z Wiką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif tort.gif (7,0 KB, 21 załadowań)

Stary 2007-01-07, 10:56   #4257
kkasiaaa
Zadomowienie

Szymonku :

W dniu tak pięknym i wspaniałym,
Życzę Tobie sercem całym.
Zdrówka szczęścia pomyślności.
Bądź radosny, wesolutki,
piękny i zgrabniutki
No i tak na do widzenia,
Niech się spełnią Twe marzenia!!!

Tego życzy ci Oliwia z mamą i siostrzyczką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (26,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (11,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (19,1 KB, 1 załadowań)
Lena 5 lat
Stary 2007-01-07, 11:00   #4258
Mariqa
Wtajemniczenie

Szymciu - dla Ciebie z okazji Roczku moc najserdeczniejszych życzeń , zdrówka, uśmiechu i wszelkiej pomyślności.
tort z aniołkami.gif
Rośnij zdrowo
Stary 2007-01-07, 13:05   #4259
Moni@
Zakorzenienie

Wszystkim Wam bardzo serdecznie z Szymonkiem dziekuje .. jestem jakas wrazliwa bo czytam kazde zyczenia i lzy mam w oczach...Ale to miłe...Jestem bardzo szczęśliwa ze Was mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif buziaczki_big.gif (19,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: gif serduszko_swietliste_rysowane.gif (8,0 KB, 20 załadowań)
Stary 2007-01-07, 13:21   #4260
Moni@
Zakorzenienie

Ze wzgledu ze roczek robimy dopiero w nastepna niedziele nie moge wyslac Wam zdjec solenizanta z urodzin,ale moze wysłac ciociom wizażankom rocznego Szymonka Tak wygląda mały solenizant dnia 07 stycznia 2007roku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg logo155353.jpg (10,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizazIMG_4793.JPG (58,7 KB, 14 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości