|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Znajdę w ross bazę pod cienie z Daxa?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...adow-base.html
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
no i zakupiłam Manhattan najjaśniejszy. 42 ma jakiś dziwny, przybrudzony odcień, skojarzył mi się z podkładami ze sklepu wszystko za 4 zł
40 troszkę za jasny, ale jak go będę mniej nakładać, albo przyciemniać czymś. ale póki co nie otwieram, szczególnie, że na następnej promocji chcę jeszcze kupić BB Garniera. nie wiem po co bo jako kremu tonującego używam obecnie Alterry no ale chcę wypróbować i ten w końcu dojechały do mnie nowe pędzle. i po przyjrzeniu nie wiem czy dalej go chcę. tzn chcę, ale to pewnie wynika z tego ile na niego czekałam bo jak tak się przyjrzałam bliżej, to się wydaje, że ma malutko włosia. najpierw poczekam na opinie jak się z podkładami płynnymi sprawuje
|
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
A ja chyba nigdy nie znajdę podkładu z którego będe w 100% zadowolona i będzie moim KWC
|
#1984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko dla mnie za ciemne. Dlatego wybrałam krem BB, a z podkładów, to chyba trzeba będzie szukać z górnej półki, niestety![]() Balsam Zmysłowa Malina jest super! Skóra jest miękka, gładka, pachnie dość długo i nawilża Godny następca masła z Isany na lato
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kupować HM, ale w ostatniej chwili się wycofałam, nie wyobrażam sobie podkładu bez filtra
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). tyle ma pozytywnych opinii, że kto wie a na jesień/zimę Manhattan Powder Mat może uda mi się w końcu zakupić. chciałam teraz, bo będzie w nowej promocji, ale on jest raczej baaardzo ciężki
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie jest moim KWC, ale jak dla mnie naprawdę dobry, ja mam 01 matt sand, może się wydawać że to lekka pomarańczka ale po roztarciu jest naprawdę jasny, kryje średnio/ciut mniej niż średnio, zostawia pudrowe wykończenie, stosowany z kremem nawilżającym (ja używam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...adzikowej.html a następnie aplikuję podkład) nie podkreśla suchych skórek. Mam cerę mieszaną w kierunku suchej, podkład nie matuje na długo, tak na 3 godzinki, dlatego nie jest moim KWC ale oceniłabym na mocną 4 do tego jest wydajny. I kryje cienie pod oczami, nie całkowicie ale naprawdę daje radę.Pozdrawiam
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-05-07 o 16:11 |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, kupiłam w piątek bloker ziaji i jestem zrozpaczona efektem ;( użyłam go 2 razy na noc i tak okropnie pachy mnie szczypały, że nie mogłam wytrzymać. Na początku myślałam, że to przez depilacje, ale to chyba niemożliwe bo depilowałam pachy w czwartek rano a blokera użyłam w piątek wieczorem. Czy któraś miała podobnie? Edytowane przez lilouuu Czas edycji: 2012-05-07 o 18:53 |
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez tak szczypalo ze az drapalam, ale uwierz ze po 3-4? aplikacjach jak reka odjal
sprobuj sie przelamac moze
|
#1994 |
|
Raczkowanie
|
http://www. doz. pl/apteka/p9571-Best_krem_do_cery_tradzik owej_30_ml_28_g
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-05-07 o 18:02 |
|
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj przez was też kupiłam podkład z Manhattanu, a miałam tylko wziąć HMa albo Astora. Chciałam być sprytna i poszłam do mniej uczęszczanego roska, żeby w spokoju sobie wybrać i zdecydować a tam się okazało, że nie ma szafy burżujka. Z braku laku wzięłam Astora i zobaczymy jak się będzie spisywał, ach te kupony.. A może jeszcze jutro dokupie HMa? Ale kupować 3 podkłady naraz to już chyba przesada
Kiedy ja to zużyje? Trzeba iść na odwyk
|
#1996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1) depilacja dzień wcześniej, 2) kąpiel na 1h przed użyciem, 3) po aplikacji przez 2-5 minut trzymam ręce w górze, tak, wiem, głupio brzmi punkt 3, ale się 2x poparzyłam Etiaxilem, raz Ziają, ale przy stosowaniu tych trzech punktów, już nie mam problemów, a efekt wart tych niedogodności.
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Tak, skóra była dobrze wysuszona.
ksantypa7 - co do Twojego sposobu to moge wypróbowac jedynie punkt 2 i 3. Zobaczymy co będzie po tym... |
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,czy w ten piątek będzie Skarb?
|
|
|
|
#2000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale generalnie mnie uczulają deo kulki z Ziaji również, poza jedną- taką niebieską sensitiv. Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2012-05-07 o 19:16 |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy w Rossmannie znajdę płyny do demakijażu Lirene ale w małych pojemnościach (125ml) czy tylko te standardowe?
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tylko rączką, żeby nie było mikro uszkodzeń. Wtedy już nic nie swędzi.
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje Manhattan Perfect Adapt ze zniżką?
|
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też czasami podszczypuje, nawet jak depilacja była dzień wcześniej (nigdy nie użyłam bezpośrednio po depilacji! brrr), ale warto
a suchutkie były pachy? może i to ma znaczenie? |
|
|
|
#2007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A w stacjonarnym sklepie/ aptece? Mnie antyperspiranty z ziaji nie robią krzywdy, tylko ten nieszczęsny bloker. Daje mu ostatnią szansę, mam nadzieje, że dzisiaj moja skóra nie będzie musiała znosić tego koszmaru ponownie.
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Rozeznanie
|
Chyba ok 18-19zł, kupowałam dziś, a już nie pamiętam.
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

40 troszkę za jasny, ale jak go będę mniej nakładać, albo przyciemniać czymś. ale póki co nie otwieram, szczególnie, że na następnej promocji chcę jeszcze kupić BB Garniera. nie wiem po co bo jako kremu tonującego używam obecnie Alterry no ale chcę wypróbować i ten
bo jak tak się przyjrzałam bliżej, to się wydaje, że ma malutko włosia. najpierw poczekam na opinie jak się z podkładami płynnymi sprawuje

Wszystko dla mnie za ciemne. Dlatego wybrałam krem BB, a z podkładów, to chyba trzeba będzie szukać z górnej półki, niestety
Godny następca masła z Isany na lato

-47-48-49-50