|
|
#3691 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Ale Ci fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłać Ci na PW? ![]() Cytat:
Czy coś innego?![]() Dziewczyny Nazwa ta sama, pojemność też, odcień... Tylko cena inna i zgłupiałam trochę ![]() Poznałam dziś Kasiencję
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-05-07 o 20:17 |
||||||||
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyślij PW. Jedno to aukcja, a drugie to Kup teraz.
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, BB mnie kusi, ale jutro idę po podkład Healthy Mix, bo chciałam go zawsze spróbować, a teraz jest w promocji w Rossmannie. Jak rozmawiałyśmy, rejestracja na wizażu i wydatki rosną
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Matka Smoka
|
ville - w tym linku, który podawałam są też inne proporcje, tylko one wymagają konserwantu już.
|
|
|
|
#3695 | |
|
Konto usunięte
|
już zgalądam
Cytat:
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile HM kosztuje w Rossie? Bo mam zniżkę 40% na niego i mogę podesłać komuś (z tego co z koleżanką zauważyłam to kody rabatowe są identico na wszystkich, więc brać i korzystać )
|
|
#3698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem bardzo ciekawa czy ten jantar zadziała. trochę mi konsekwencja siadła przez weekend ale wcieram a wcieram. ciekawe Cytat:
z rozwianym włosem? ![]() Cytat:
dobrze, ze są jeszcze ludzie którzy reagują na coś takiego a nie wkurzają się i nic nie robią licząc, że może zainteresuje się tym ktoś inny Cytat:
fakt, że nie jest w nich super komfortowo ale ostatnio jak była ciapa zrobiłam w nich sporą trasę i nie było źle.A kiedyś prawie się zarzekałam, że kaloszy nie założę, no ale jak są w motyyylki ![]() był typ oglądać pokój- wydaje się całkiem fajny i do pogadania, ale taki brzydki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, nie zauwazyłam
![]() Cytat:
A ile kosztuje? ![]() Cytat:
Cytat:
Ale skoro tyle z Was to kupuje to musi coś w tym być ![]() 2. W motylki, śliczne muszą być Mnie się moje nie podobają już... Ale chodzę, bo po co mi kolejne.3.
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Blair tam pod lidlem zawsze chodza takie menele smierdzace i zebrza co mnie wkurza albo pojawiaja sie nagle nie wiadomo skad i chca odwozic wozek zeby zabrac ta zlotowe czy dwie
![]() Myszko malz sprzatnal kuchnie a ja lazienke i przedpokoj juz wspolnie. Za to mi robotnicy uszkodzili rure od wody i mi cieknie po lazienkowym lustrze jutro musze dzwonic z reklamacja![]() A na dzis mam dosc. Ide do lozka.Dobranoc PS. Czy ten podklad o ktorym piszecie to ten ktory ogladalysmy Blair w SP???
|
|
#3703 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja nei znoszę takich typowych żuli, bo zawsze się do mnie jakiś przyczepia :-( Nie wiem co takiego w sobie mam, ale jak któraś przyjdzie na spotkanie z przyczepionym doń żulem, to możecie mi śmiało powiedzieć "cześć"
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam wrażenie że działa, bo mniej wypadają. A może to ten sok z jabłka i z natki, który się tak Malli nie podobał Swoją drogą mówiłam dziś właśnie Ville że po jakichś 3 dniach picia soku się czuję dużo lepiej - w sensie energii, wysypiania się, nie wiem, może mi witamin brakowało? Normalnie śpię i rano się nie czuję niedospana (mimo że tyle samo h), no i bardziej jarząca jestem ![]() Cytat:
![]() Podkład to dokładnie ten który macałam, ale twardo się trzymam postanowienia że mimo wszystko go nie kupię bo mam jeszcze Revlona i MAPa Jak oni to robili, że uszkodzili Współczuję ![]() Mam to samo tutaj i pod Tesco, ale pod Tesco są jacyś mniej nachalni i mniej zauważalni niż pod Lidlem, normalnie nie do wytrzymania :/ I jak mowie o tym K. to on do mnie że jego nigdy nikt nie zaczepił - no bo niestety oni za swoje 'ofiary' to kobiety wybierają :/
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-05-07 o 21:15 |
||
|
|
|
#3705 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bank Pocztowy, miałam tam kiedyś zgrabne lokaty.Niestety, z doświadczenia zawodowego muszę powiedzieć, że niektórzy ludzie nie powinni być dopuszczani do bankowości internetowej dla własnego bezpieczeństwa. Przepraszam, że zrezygnowałam, koty stłukły mi lampę ![]() Cytat:
![]() tylkocisięwydajetylkocisi ęwydaje...
|
|
|
#3706 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Blair, mnie zaczepiają wszędzie, mam chyba jakiś magnes... Raz żul autobusowy nawet rozpiął przy mnie spodnie... żeby wyjąc z nich wódkę (
), a ostatnio, gdy próbowałąm się uczyć i uciekłam z terenu AGH w okolice starego miasta, to jakiś mił pan się do mnie przyczepił - nie reagował ani na ignorowanie go, ani uprzejmą prośbę o zostawienie mnie w spokoju, dopiero jak zaczął się do mnie rpzystawiać naprawdę chamsko (jak siedziałam zaczytana na ławce, to położył ręce na oparciu ławki tak, że nie miałam jak zwiać), to dzięki Bogu podszedł jakiś miły chłopak i go "grzecznie" poprosił o odczepienie się...W końcu skończe jak koleżanka, do której podszedł żul i spytał się, czy może sobie... same wiecie, co bo ma taką łądną twarz, a na swoją "starą" to już patrzeć nie może, po czym nie czekając na odpowiedź ściągnął spodnie. Proszący o 2 złote na wino/"chleb" przynajmniej dają sobie siana i szukają następnego naiwniaka...
|
#3707 |
|
Rozeznanie
|
:Hi:
wróciłam, ale jeszcze nie ogarniam... U teściów był fajnie, mam świetnych teściów Ineso - jak i gdzie można Ci łapać w spawie mazideł? najlepiej w ciągu dnia a nie wieczorem. ![]() padam na ryjek, już nie mogę się doczekać jak TŻ wróci |
|
|
|
#3708 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - bo jesteś taką drobną dziewczynką. Jak byłam mała i bardzo szybko urosły mi piersi, to zdarzało się, że zaczepiali mnie żule albo starsi panowie, przytrzymywali siłą i macali
Potem nie chciałam nosić stanika, żeby mi zwisały smętnie pod naciągniętą koszulką i nie było mi widać, że coś tam mam.
|
|
#3709 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Koleżanka była ode mnie wyższa, nie taka drobna. A biustu praktycznie nie mam... Jak jestem z TŻ to też zawsze jakieś żule się doczepiają...
Może to moje przeznaczenie?
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie remont, tylko przeprowadzka
Cytat:
![]() Cześć szpilka
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka- a jakie masz?
ja się długo nie mogłam przekonać, ale trafiłam na takie, które są całkiem ładnie zrobione, bo się w nich nie topie tylko przylegają do nogi, są białe w fioletowe motylki i po prostu ładnie wyglądają a najlepsze jest to, że kosztowały całe 30zł w realu, a jak podeszłam do kasy to o dziwo miła niespodzianka- promocja 50%![]() Blair- czemu co 2gi dzień? ja wcieram codziennie i na razie nie widzę efektów, ale w sumie też ich jeszcze nie oczekuję, bo to za krótko. znacie jakieś firmy które czyszczą dywany i kanapy? co prawda kumpel dał mi namiar na faceta który może mi to zrobić za ok.110-120 zł, ale nie mam w ogóle punktu odniesienia czy to dużo czy mało. mama kupiła mi dywan za zawrotne 25zł który idealnie mi pasuje, ale jest trochę przybrudzony i muszę go odświeżyć
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
No za późno Wam napisałam o tym Flequ wiem
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam jeździć do teściów Dziewczyny czy ta sukienka jest elegancka? ![]() Można ją załozyć np. na obronę czy nie wypada? ![]() I jeśli tak to która?
|
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ooo, to jeszcze lepiej Zadowolona jesteś? Lepsza lokalizacja?Cytat:
Wybrałam te. Teraz jednak wolałabym inne...Ty to swoje za bezcen kupiłaś A ja wydałam całe 40 zł na Tomexie2. Moja mama ma sprawdzonego Pana, który od lat czyści u nas dywany i tapicerkę. Z tego co wiem nie jest drogi Mama teraz śpi już, więc jak coś to o numer i cenę mogę się jutro zapytać jeśli chcesz ![]() Też Ci się trafił dywan za bezcen Znowu ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Wybrałabym czarną.
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-05-07 o 22:35 |
||
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Lokalizacja gorsza, ale jak na razie jestem zadowolona
|
#3715 |
|
Nie depcze krokusów
|
WrednaMyszka - nie ma lepszej lokalizacji niż poprzednia!
![]() mmmmmm - elegancka, ale na obronę wolę klasyczne połączenie: bluzka, żakiet i coś tam na dole.
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka- ja tam od razu chciałam jeśli już to tylko wysokie. mam wrażenie że te krótkie skracają nogi chociaż są też i ich +. jak się znowu ciołki z pogodą pomylą to przynajmniej nie jest gorąco
![]() pewnie, zapytaj mamy, będę wdzięczna mam 2 kanapy rozkładane 2os. białe do lekkiego odświeżenia i dywan do wyprania, taki gruby ok.220x 170cm.faktycznie mamie się udało i kupiła za bezcen a najlepsze jest to że idealnie pasuje kolorystycznie do pokoju u nas w mieście jest tzw. targowica taki niby targ staroci i tam można czasem znaleźć cudeńka w bardzo niskich cenach. tak samo mi znalazła deskę do prasowania która normalnie w sklepie kosztuje ponad stówkę.6m- dla mnie ładniejsza jest biała, ale żadnej bym nie wybrała na obronę. SdC- wyłaś z wanny! zrobisz zamówienie herbaciane?![]() otworzysz Ty czy ja mam to zrobić, a Ty exelomistrzu tylko ogarniesz?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-05-07 o 23:09 |
|
|
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz, a ja się zastanawiałam co to za wariatka
![]() pomóżcie a- intensywnej zieleni czy nawet seledynu http://www.leroymerlin.pl/produkty/d...265985114.html b- stonowanej w stylu całej łazienki, np. http://www.leroymerlin.pl/produkty/s...266246615.html (może niekoniecznie babus ale chodzi bardziej o kolorystykę) i do tego w podobnych kolorach dywanik (ciemny brąz/ beż- tyle że beż i w ogóle jaśniejsze dywaniki to raczej głupi pomysł) łazienka jest w połączeniu ciemnego brązu z beżem
|
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bałabym się w krk jeździć skuterkiemJa jej ostatnio nie poznałam Tzn. nie zauważyłam na ulicy ![]() Cytat:
Marynarka do tego i już. Nie jesteś wysoka więc sukienka mini nie będzie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

normalnie szok jak przepłaciłam ostatnio 

. Będę wysyłać w czwartek.

Bank Pocztowy, miałam tam kiedyś zgrabne lokaty.

mam 2 kanapy rozkładane 2os. białe do lekkiego odświeżenia i dywan do wyprania, taki gruby ok.220x 170cm.