|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
bo na bank będę to robić ![]()
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
![]() moja kuzynka była na takich dwudniowych w Krakowie chyba i chwaliła podobno fajni księża - nie jacyś fanatycy
|
|
|
#273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że w sam raz będzie aczkolwiek trzeba brać pod uwagę, że nie wiadomo co to się będzie działo za te ponad pół roku. I jak na przykłąd będę wiedzieć, że czasu nie będzie na dłuższe chodzenie po salonach i ten jakże przyjemny proces się wydłuży, to zacznę wcześniej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ha..nie zmieniam swoich nawyków i wpadam późno;p Byłam na zakupach małych w moim ulubionym sklepie zielarskim Ponieważ mam już maskę z Biovaxu doszłam do wniosku, że te moje biedne włosy wspomoge szamponem do włosów suchych. Oczywiście takowego akurat nie było na stanie - standard, jeśli chodzi o moje szczęscie w zakupach Ponieważ ufam tej pani i wiem, że kitu mi nie wciśnie, to zainwestowałam w witaminy, żeby od środka też działać. Na szczęście zawieraja też takie składniki, które przyjmować muszę (żelazo = anemia), więc wzięlam. W gratisie do witamin było serum na paznokcie Więc zrobiłam zakupy i na ten miesiąc zakończę ten temat, a pamiętajmy że jest 7 maja
|
|||||
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam
ja mam wypłatę 10-tego a 11-tego już zwykle zaciskam pasa ![]() edit a ten szampon z biowaxu ma silikony?
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-05-07 o 23:49 |
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem, to nie, ale nie jestem pewna, więc nie bierz tego na serio Sprawdzić nie mam jak, bo łazienka zajęta![]() Skład jest, ale przyznaję się bez bicia, że nie wiem, jak silikony są nazywane w takich składach ![]() To jest link do tego szamponu, który mam: http://www.biovax.pl/strona,produkt,...ych_200ml.html A to witaminy: http://www.biovax.pl/strona,produkty...PTIMUM_28.html I serum do paznokci: http://www.biovax.pl/strona,produkty..._paznokci.html Edytowane przez burlesque90 Czas edycji: 2012-05-08 o 00:00 |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
hah no niestety... zwłaszcza teraz, w dniu wypłaty siadam do komputera i po kolei płacę: szkoła (zbieram teraz na czesne), spłata rat za tv, internet, komórka, wesele.. itp. i zostaje sumka do przeżycia. ale jeszcze na nowe buty mnie z niej stać
![]() gdyby tylko ta szkoła już odpadła, czesne pochłaniają straszne sumy... co do szamponu to nie bede zgrywac specjalistki, kompletnie sie na tym nie znam, nie potrafie tego czytać, temu też pytam ( a szukam czegoś, co włosów nie obciąży) edit hahha burlesque no to my są po jednych pieniądzach ![]() Cytat:
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-05-08 o 00:04 |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się przyznaje, że zaufałam pani w sklepie, a wiem że mogłam to zrobić, bo ona naprawdę się na tym zna i wie, co dobre dla włosów, więc jakiegoś badziewia, które bardziej je zniszczy mi nie poleci, więc wiesz ![]() Krótko mówiąc - sprawdzę, to Ci powiem Jutro wypróbuje pierwszy raz. Wiadomo, że po jednym razie cudów nie ma, ale ogólne wrażenie Ci przekażę![]() Ja sobie idę, bo trzeba się na uczelni pojawić w końcu Postaram się wpaść przed zajęciami albo dopiero późnym wieczorem, bo w domu będę ok 22:/Więc do jutra ![]()
Edytowane przez burlesque90 Czas edycji: 2012-05-08 o 00:08 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam, że już wieki nie kupowałam kosmetyku w sklepie, gdzie by mi doradzano. prawie wszystko mam z oriflame ( tam to nam tłuką składy do głowy) no ale akurat szamponów z ori nie lubie, i zwykle wrzucam jakiś w supermarkecie do koszyka
edit czekam na relacje w takim razie
|
#279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
idę podciąć końcówki i jęczę przy każdym cięciu, że tak dużo ale teraz się przełamię, będę kolejnym z koszmarów fryzjerskich i siądę na fotelu i powiem "róbta co chceta" oczywiście z dwoma zastrzeżeniami: nie chcę krótszych niż do ramion i nie chcę prostej grzywki, w której wyglądam jak Kopernik z czerwonej stówki już mam stresa Ale wczoraj miałam ogień w palcach zostało mi jeszcze 1.5 rozdziału do napisania... idę dziś do czytelni to będę mieć 3/4 jednego rozdziału, a połówkę napiszę dziś wieczorem jak wrócę z zajęć... oby oby mam czas do piątku, do 12... sen mi to spędza z powiek Witam nowe PM Miłego dnia kochane
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napiszesz, napiszesz zdolna dziewucho ![]() Dzisiaj już ładniejszy trochę dzień sie wydaje... Dziewczynki, a oglądałyście jakieś zaproszenia już?
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i do wczoraj nie byłam pewna daty więc nie dołączałam
Ślub mam 27 kwietnia 2013r o godz 16,00. Jestem w trakcie umawiania się z fotografem, salę jedną mam oglądniętą a na drugiej którą biorę pod uwagę będę 26 maja na weselu więc obejrzę przy okazji. U księdza termin zaklepany, na nauki mamy w nowym roku przyjść i wtedy się wszystko załatwi. Poza tym.... Hmm. Chyba nic. Mam 26 lat i TŻ też, jesteśmy razem 5 lat i jesteśmy od 4i pół małżeństwem w świetle prawa .
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wybieram sie w tym mc do fryzjera. mojego kolo kleparza zamkneli zawsze chodzilam tam konjcowki podcinac placilam 15 zl a teraz zrobili tam le cher bede musiala zaplacic wiecej z ta sama obsluga :/ chybaq pojde gdzies indziej nie wiem czy uda mi sie zapuscic wlosy do mojej wymarzonej fryzury na boczek (loki) i boje sie ze bede musiala uzyc clip in. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() wize ze szybko sie zdecydowaliscie na slub cywilny fajnie
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
my do tej pory chcielismy cos z tego ale ostanio zdecydowalismy sie na motyw pawiego piora wiec zaporsznia musza byc z motywem, nie wiem czy jakos doklejac czy dodawac pawie pioro ( jest tanie 150 zl za caly ogon ok 230 szt) czy tylko motyw graficzny dawac
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak skonczysz już to wracaj do nas Cytat:
część z nam ma tez upatrzone zaproszenia Dzień dobry. Mam dziś jeszcze gorszy dzień niż wczoraj. Tak mnie rano mama wkur.wiła że mam ochotę rzucić to wszystko i się wynieść... |
||
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Dzisiaj będę się starać o wizytę dentysty "na gwałt" Muszę ząb wyleczyć dzisiaj albo jutro, bo równo za tydzień będę miała ściągany górny aparat ![]() Wczoraj nie wytrzymałam i jednak zadzwoniłam do TŻ, sprawdzić co robi i wierzę mu (chyba), że był na szkoleniu, ale wierzę też, że było to szkolenie dziwne. Chłopaki na pewno o suchym pysku nie siedzieli... No ale człowiek nie wielbłąd... Co do włosów to cieszę się, że nie muszę jakoś specjalnie zapuszczać Mam długie loki (długie jak na loki, bo tak ciut za zapięcie od stanika, z tyłu krótsze), które są tak gęste, że co bym nie wymyśliła, da się z nich zrobić. Może oprócz wyprostowania Wiem, że TŻ chciałby, żebym miała proste włosy do ślubu, ale jeżeli będzie gorąco, wilgotno i trochę się pobawię to od razu mi się spuszą i skręcą... Więc byłoby to niewskazane ![]() Witam nowe PM A co do nauk, ja pójdę na nie sama... Chociaż to chyba się kurs przedmałżeński nazywa. We wrześniu przez miesiąc będę chodzić w piątki i soboty wieczorami. TŻ twierdzi, że miał taki kurs w szkole
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje!! kolezanka sciagala po 19 mc i wyglada rewelacyjnie.
ja sie wybieram w pt na beyonda i czeka mnie bila dieta:/
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową PM
![]() Nowe Panny Młode wyrastają jak grzyby po deszczu ![]() Obyście zostały z nami na dłużej!
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 lata
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- ojej
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o zaproszenia to w sumie już bym kupiła i niech sobie leżą ale muszę kombinować jak to zaliczki po wpłacać. O ile na fotografa można powiedzieć mam (na tym najbardziej mi zależy i pierwsze co zaczęłam załatwiać to pytałam czy termin ma wolny i dopiero do kościoła poszłam
). No ale musze mieć na Dj i salę na zaliczkę a średnio mam tą kasę tak od ręki. U ns tylko TŻ pracuje a wydatki się piętrzą. Na pomoc rodziców nie mamy co liczyć bo moja mama ma tyle długów że ja bym chyba nie dała rady ich spłacić a TŻ pochodzi z baaardzo biednej rodziny.... I wszystko musimy zapłacić sami, dlatego wesele wg planu na 75 os i do północy . Zresztą Tż mówi, że my mąż i żona już tyle czasu że wesele nam nie potrzebne do szczęścia- i ma rację , ale "małe" przyjęcie zrobimy. A generalnie to miało być mniej os ale Tż ma dużą rodzinę:/.Extassy strasznie podoba mi się motyw tego pióra może nawet zgapię:P Tzn muszę o tym pomyśleć .Przeglądałam wczoraj all w poszukiwaniu tych piór z ciekawości jakie są ceny i faje kolczyki są z nich . Ciekawe jak by do sukni pasowały
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
http://dominikabudzynska.blogspot.com/ uwielbiam ja
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się rana
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piora mamy od znajomego tz ktory choduje pawie na piora wiec mamy je taniej. kolczyki kupie z jakims kolorowym morskim oczkiem. a piroa beda w bukietach na stolach i umnie w bukiecie i chyba zaproszenia. bardzo prosze zgapiaj nie ma problemu. mamy juz zalatwiona dziewczyne ktora nam zrobi oprawe poligarficzna wesela zaproszenia tablice. tak sie jeszcze zastanawialam nad upominkiem dla gosci na talerzyku, widzialam fajne lizaki
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mamy wysyp nowych PMek
![]() Witam wszystkie nowe PMki ![]() Ja już mam świadkową Bardzo się ucieszyła
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
https://plus.google.com/photos/10773...Jqj8uCdv-O9xgE nie mam tego duzo ale kompletuje
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
gratulacje---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- http://bridelle.pl/wp-content/upload...03/bolero1.jpg nie podoba mi sie :/ ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- http://www.joemonster.org/art/20023/...ja_przed_balem hahaha
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pytaliście w kościele czy ten jego kurs ze szkoły może być? Bo może się okazać że ksiądz tego nie uzna i co wtedy?
|
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha a ja myślałam o takim bolerku. Tylko nie wiem czy za cienkie nie będzie:/. U nas w kościele raczej chłód jest a 27 kwietnia to pogoda może być +30 a równie dobrze -10 :/ I chyba do sukni której jeszcze nie mam
powinnam mieć coś cieplejszego.... W sumie mam taką etolę ślubna... do cywilnego kupiłam i jest... ale nie wiem czy w kwietniu wypada ją założyć...
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
mia a sama nie myslalas o aparacie jak ci zabki przeszkadzaja?
efekty sa niesamowite ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- moniczka zacznij od sukni a potem bolerko ![]() ja sie wybieram do oltarza bez bolerka bede miala dlugi welon i uwazam ze to wystarczy
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
to niestety zalezy od parafii
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

gdzieś mam naturalne metody czegokolwiek póki co ;p
4 wykłady.

...

ale teraz się przełamię, będę kolejnym z koszmarów fryzjerskich i siądę na fotelu i powiem "róbta co chceta"
Nasz najpiękniejszy dzień

zawsze chodzilam tam konjcowki podcinac placilam 15 zl a teraz zrobili tam le cher
i jak skonczysz już to wracaj do nas