Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 06:56   #3871
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX

Cytat:
Napisane przez agusiaaaa1234 Pokaż wiadomość
gratulacje
jak sie czujesz?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:02   #3872
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Dziękuję Kochane za wczorajsze porady....
W jednej chwili tak mnie zmogło, że zasnęłam przed laptopem. Mąż mnie położył do łóżka i spałam na szczeście jak kamień do rana. Obudziło mnie jak zawsze siku i ból jak na @. Dziś już na 101% pójdę do lekarza. Mam nadzieję, że mnie przyjmie.
Wczoraj byłam już tak zestresowana, że z tego wszystkiego ogarnęła mnie tak straszna złość, a z tej złości płacz....ach te hormony

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Ogólnie teraz jest napewno lepiej niż wczoraj....ale nawet jak już bedzie dziś ok to i tak trzeba to sprawdzić. Dzieciątko które noszę pod sercem jest moim wymarzonym, wyproszonym, wypłakanym dzieckiem....nie darowałabym sobie, gdyby tfuuu tfuuuu coś się stało.
Nie chciałam wcześniej latać do lekarza, wstydziłam się że uzna mnie za panikare...ale dziś mąż na mnie nakrzyczał, że niech sobie wszyscy myślą co chcą, a my mamy być pewni, że wszystko jest ok.
agusiaaaa1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:05   #3873
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cześć Mamcie
Jestem już po śniadanku i zaraz szykuję się do pracy.
Jedziemy dzisiaj do teściowej, bo ma imieniny a to oznacza pyszny obiadek A z drugiej strony to, że wrócę tu dopiero wieczorem i będzie dużo do nadrabiania
Dzisiaj w nocy pierwszy raz w ciąży chwycił mnie skurcz łydek, prawa puściła od razu a lewą małż musiał mi rozmasować. Myślałam, że się skręcę z bólu. Bardzo nieprzyjemne. Ale poza tym wszystko ok.
Miłego dnia Kobietki

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Jej wyglądają smakowicie Tylko raczej zostawię sobie je na po ciąży - ginka zaleciła mi ograniczenie słodyczy, lodów, deserów. A ja ograniczyć nie umiem. Albo nie jem wcale albo na okrągło

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Kurczę, nie chce mi się spać ;/

Jest północ, także mogę ogłosić rozpoczęty 30 tc.
Gratulacje Czyli jesteś na ostatniej prostej, no i znaczy, że lada moment ja wejdę w 30 tc.

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
dzisiaj wizyta no i dzisiaj zaczynam 34 tydzień
za wizytę i za 34 tydzień. To już prawie końcówka, jeszcze moment

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:05   #3874
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję

ja od dłuzszego czasu już nie myśle nad imieniem, a Małą nazywamy Martynką i nie wiem jak to będzie, jest jeszcze czas by wrócić do tematu
Co do imienia ja to mam problem. Podoba mi się imię Kacper i Hubert, mąż za to jakie imię bym nie powiedziała to jest źle. na pytanie jakie imie mu się podoba to wymienia swoje.... nie chce się do tego przyznać ale wiem ze bardzo zalezy mu na tym aby synek miał po nim imię.... a ja nie wiem co robić. chyba nie chce, mieć syna i męża o takim samym imieniu.... ale możę ustąpić????
Stary 2012-05-08, 07:07   #3875
Mandragorrka
Zakorzenienie

agusiaaaa1234jedź na IP tam na pewno Cię przyjmą Chyba, że wolisz do swojego gina to dzwoń do niego jak najszybciej i pytaj czy Cię przyjmie. Jak gin jest normalny to w żadnym wypadku nie powinien wyśmiać Twoich obaw tylko Ci pomóc.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:10   #3876
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Cześć Mamcie
Jestem już po śniadanku i zaraz szykuję się do pracy.
Jedziemy dzisiaj do teściowej, bo ma imieniny a to oznacza pyszny obiadek A z drugiej strony to, że wrócę tu dopiero wieczorem i będzie dużo do nadrabiania
Dzisiaj w nocy pierwszy raz w ciąży chwycił mnie skurcz łydek, prawa puściła od razu a lewą małż musiał mi rozmasować. Myślałam, że się skręcę z bólu. Bardzo nieprzyjemne. Ale poza tym wszystko ok.
Miłego dnia Kobietki
ojej jak ja bym zjadła taki obiadek zrobiony przez mame..... ech gdybym się dobrze czuła to bym pojechala do niej.
co do skurczy ciesz się, że dopiero teraz cię dopadają... ja mam już od dawwwnaaa.... i przez to np nie mogę chodzić do kina.
Tobie też kochana miłego i spokojnego dzionka.

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
agusiaaaa1234jedź na IP tam na pewno Cię przyjmą Chyba, że wolisz do swojego gina to dzwoń do niego jak najszybciej i pytaj czy Cię przyjmie. Jak gin jest normalny to w żadnym wypadku nie powinien wyśmiać Twoich obaw tylko Ci pomóc.
no właśnie dziś będę dzwoniła, albo od razu się przejdę do przychodni... w 4 oczy trudniej odmówić
Stary 2012-05-08, 07:14   #3877
nadalka
Zakorzenienie

agusia na drugie można dać po mężu. Mój brat tak ma ze swoim synem.
Stary 2012-05-08, 07:15   #3878
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
agusia na drugie można dać po mężu. Mój brat tak ma ze swoim synem.
tylko, że właśnie oboje nie chcemy dawać małemu 2 imion
Stary 2012-05-08, 07:21   #3879
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
tylko, że właśnie oboje nie chcemy dawać małemu 2 imion
no to macie problem
Stary 2012-05-08, 07:27   #3880
agusiaaaa1234
Raczkowanie

jejku jak mi się płakać chce, tak bez powodu.
Stary 2012-05-08, 07:37   #3881
prince_polo
Zakorzenienie

a ja sie szykuje na wizyte
3majcie kciuki! ciekawe czy da sie namowic na usg szyjki.... czy jak zawsz epo badaniu powie ze wszystko pieknie....

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-08, 08:13   #3882
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
a ja sie szykuje na wizyte
3majcie kciuki! ciekawe czy da sie namowic na usg szyjki.... czy jak zawsz epo badaniu powie ze wszystko pieknie....
bedzie dobrze...powodzenia

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

zadzwoniłam do mojej gin.... powiedziała mi, żebym wzięła nospę i leżała. Za godzinę mam jeszcze raz zadzwonić i powiedzieć czy przestało boleć.
Stary 2012-05-08, 08:20   #3883
nel_a
Zakorzenienie

Zaczynamy dziś 24 tydzień
Dziś wizyta u gin

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:21   #3884
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Dziś wizyta u gin
Stary 2012-05-08, 08:22   #3885
phdwao
Zakorzenienie

hej

Nadrobiłam, ale nie chce mi sie rozpizywać. Noc do bani- wciaz pobudki, jak leżę na bokach to cos mnie boli-chyba jajniki zduszone do tego głupi sen, że ktos mi dolał kwasu do wody w wannie

Ciastek powodzenia na wizycie!
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:33   #3886
prince_polo
Zakorzenienie

Ja już jestem u lekarza Pierwsza i już za Mna 2 osoby. połozna od 9 a lekarz od 10 ale pewnie się spozni.. jak Szlam ciągle mi sie brzuch stawiał. no i boli Mnie krzyz.. masakra.

ciekawe ile waze. czy nie jedzenie 2 tyg slodkiego i bialego chleba dalo jakiś rezultat

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-08, 08:38   #3887
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dla tych z Was, ktore wierza w horoskopy:
Teraz mamy chinski rok smoka. Idealny czas na zmiany - sluby, mieszkania, rodzenie dzieci. Wszystko to przyniesie nam duzo szczescia
Podobno najwieksze szczescie to... urodzic sie w roku smoka Wiec teraz w Azji panuje baby-boom. Najwieksze szczescie przynosi rodzenie synow.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:41   #3888
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Teraz mamy chinski rok smoka. Idealny czas na zmiany - sluby, mieszkania, rodzenie dzieci. Wszystko to przyniesie nam duzo szczescia
Podobno najwieksze szczescie to... urodzic sie w roku smoka Wiec teraz w Azji panuje baby-boom. Najwieksze szczescie przynosi rodzenie synow.
A rodzenie córek to co

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-08, 08:48   #3889
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze ze wszystko ok kochana. Ja zauwazyłam z eostatnio tez nie mam ochoty jezdzic na IP jakos...... i to nie kwestia tego z emi sie nie chce czy sie bioje szpitala ale tego ze lezałamw tej ciazy juz 5 razy i mnie tam znajja na wylot i jakos mnie blokuje ten fakt aczkolwiek gdyby cos sie dzilao pewnie bym sie jednak zdecydowała nie miala bym wyjscia...
Ja na IP nie jezdze wlasnie Bo wiem, ze wiele rzeczy moze sie dziac, czyli brak ruchu przez dzien czy 2... Mialam tak co jakis czas, ale nie przejmowalam sie tym.
Ale zeby az tak brzuch bolal przy twardnieniu... To byl pierwszy raz.
W kazdym razie na IP i tak nie chcialam jechac. Najpewniej by mnie zostawili na oddziale. Tak robia najczesciej, z wygody.
Nie wiem jak bym wytrzymala bez dziecka, nie wyobrazam sobie tego.
Juz sie zastanawiam co to bedzie jak pojde rodzic. Wiem ze TZ dobrze sie nim zajmie, ale wolalabym byc z nimi w domu. Szkoda ze to nie jest takie proste

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-05-08, 08:48   #3890
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
zaczynam wierzyc w horoskopy!!!
Stary 2012-05-08, 08:51   #3891
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
A rodzenie córek to co
Niby ogolnie rodzenie dzieci w tym roku to szczescie, szczegolnie rodzenie chlopcow.
Bedziemy miec szczesliwe dzieci, ktore przyniosa nam mnostwo szczescia
A jeszcze lepiej, beda miec te, ktore w tym roku wziely/wezma slub lub zmieniaja mieszkanie...

A my dopiero na przyszly rok planujemy slub

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Co do imienia ja to mam problem. Podoba mi się imię Kacper i Hubert, mąż za to jakie imię bym nie powiedziała to jest źle. na pytanie jakie imie mu się podoba to wymienia swoje.... nie chce się do tego przyznać ale wiem ze bardzo zalezy mu na tym aby synek miał po nim imię.... a ja nie wiem co robić. chyba nie chce, mieć syna i męża o takim samym imieniu.... ale możę ustąpić????
Musisz sie porzadnie zastanowic. Mi sie nie podoba dawanie imienia po ojcu... Ale jesli jemu tak zalezy... Ech, ciezko powiedziec
To Wasza wspolna decyzja, wiec musicie dojsc do porozumienia. Zeby nikt nie poczul sie pokrzywdzony.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-05-08, 08:52   #3892
chmielinka
Zadomowienie

hej

Cytat:
Jest północ, także mogę ogłosić rozpoczęty 30 tc.
gratulacje! to już niedługo będziesz mieć dzidzię przy sobie
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Dobrze, że wszystko w porządku, ale tymi 4 tygodniami mnie zaskakujesz. Myślałam, że to się zdarza tylko przy cukrzycy. Dziewczyny pisały też, że nadmierny wzrost powodują jakieś witaminy.
no ja też jestem w szoku. Najlepsze jes to że nie tylko wagę ma do przodu, ale tez wszystkie inne pomiary. Z witamin biorę tylko falvit mama i dietę mam zróżnicowaną, ale to na pewno jest skutek fenoterolu. Biorę go już 7 tygodni w dawce 6 x 1/2, a będę go brać jeszcze przez 10 tygodni zobaczymy jak to będzie za 3 tyg mam kontrole i może lekarz powie coś więcej.
Cytat:
gratulacje
Cytat:
Miłego dnia Kobietki
mnie wczoraj nad ranem chwycił taki skurcz w lewwj łydce, że do dzisiaj mnie boli w tym miejscu jak ją dotykam
Cytat:
Dziś wizyta u gin
gratulacje no i tzymam kciuki za wizytę

ciastuś za wizyte

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:53   #3893
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
Niby ogolnie rodzenie dzieci w tym roku to szczescie, szczegolnie rodzenie chlopcow.
Bedziemy miec szczesliwe dzieci, ktore przyniosa nam mnostwo szczescia
A jeszcze lepiej, beda miec te, ktore w tym roku wziely/wezma slub lub zmieniaja mieszkanie...

A my dopiero na przyszly rok planujemy slub

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Musisz sie porzadnie zastanowic. Mi sie nie podoba dawanie imienia po ojcu... Ale jesli jemu tak zalezy... Ech, ciezko powiedziec
To Wasza wspolna decyzja, wiec musicie dojsc do porozumienia. Zeby nikt nie poczul sie pokrzywdzony.
my w tym roku i ślub i dzieciątko

a z imieniem to chyba będę stawiała na Kacper....a do mężą jakoś się podliżę
Stary 2012-05-08, 08:54   #3894
Selay
Raczkowanie

Linka25 gratki za 30stke

nadalka wow 34t...to juz praktycznie koniec ciazy...ty sie zacznij pakowac do szpitala...bo to juz tuz tuz

nel_a za 24t

Paula SHIN naprawde warty podziwu jest twoj ginek...super sie zachowal tylko pozazdroscic...ja na swojego tez niemoge zlego slowa powiedziec, bo nawet bedac w NL on do mnie zawsze dzwoni z PL bo kazdym moim smsie z pytaniem o kazda pierdulke co mnie niepokoji ...sa jeszcze lekarze z powolaniem

chmielinka to mnie zaskoczyly parapetry malenstwa...moj tez ostatnio zaszalal w 1,5tyg. przytyl prawie 400g (a jestem 28t)... oby nasze "olbrzymnki" rosly zdrowo a czy beda ponizej 4kg czy powyzej 4kg to juz maly pikus...najwazniejsze Zdrowe

karmeelek ja kupilam takiego duzoego rogala, extra sie mi przynim spi...bo generalnie spanie na lewej stronie to dla mnie tragedia....ja ukladam go tak, ze najpierw klade sie na lewym boku , rogala kladac-przylegajaco za placemi , koncowke dolna rogala klade miedzy uda..tak aby mi moze ciut wystawal na lewa strone...a druga mam na wysokosci szyji...bardzo mi pomaga sie nieprzekrecac ...man nadzieje ze ciut ci pomogl moj opis

prince_polo trzymam kcikaski za wizyte ..mi tez cos czasem leci, czasem niby sluz czesm bardziej wodniste i namow ginka na USG, bo tu caly wizaz czeka na wyniki a jak sie bedzie stawiala to
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 09:00   #3895
agusiaaaa1234
Raczkowanie

zgodnie z zaleceniem gin wzięłam no-spę. minęło jakieś 15 min a ja czuję, że ból w podbrzuszu to się wręcz nasilił a nie zmalał....ech idę leżeć
Stary 2012-05-08, 09:03   #3896
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
my w tym roku i ślub i dzieciątko

a z imieniem to chyba będę stawiała na Kacper....a do mężą jakoś się podliżę
o, to super. Jeszcze zmiencie mieszkanie i bedzie szczescie idealne
Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość

Paula SHIN naprawde warty podziwu jest twoj ginek...super sie zachowal tylko pozazdroscic...ja na swojego tez niemoge zlego slowa powiedziec, bo nawet bedac w NL on do mnie zawsze dzwoni z PL bo kazdym moim smsie z pytaniem o kazda pierdulke co mnie niepokoji ...sa jeszcze lekarze z powolaniem
Moj tez dzwoni po wyslaniu smsa
Ale naprawde sie ucieszylam, ze mnie przyjal tak szybko. Nie zaluje, ze do niego poszlam.
Oby wiecej takich lekarzy

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-05-08, 09:05   #3897
agusiaaaa1234
Raczkowanie

Cytat:
o, to super. Jeszcze zmiencie mieszkanie i bedzie szczescie idealne

planowaliśmy kupić w tym roku mieszkanie ale.... jakoś nie wyszło
Stary 2012-05-08, 09:13   #3898
Selay
Raczkowanie

jakos malego slabo czuje, nawet wczoraj niekopal mnie tak jak on to potrafii ....a dzisiej cisza i cisza....oby mu ta niedzielna makrela wedzona niezaszkodzila...jakos sie martwie i czekam na jego fikusne obroty
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 09:16   #3899
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Asiu gratuluję udanej wizyty, o miałaś już Ktg u mnie dopiero od 36 tygodnia , czyli 3 tygodnie i będę mogłą posłuchać serduszka, pewnie świetne przeżycie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość

no więc tak:
moja córcia w 25 tc waży 985 g (3 tygodnie temu ważyła 400) a wzrostem we wszystkich parametrach wyprzedza rozwój aż o 4 tygodnie Lekarz mi powiedział że to na skutek brania fenoterolu i że będzie dużym dzieckiem. Ocenił, że jeżeli będzie rosła w takim tempie to nie będzie ryzykował z porodem sn i będę mieć cesarkę. No i mała jest w ułożeniu miednicowym już od 2 miesięcy. Jeszcze jest czas na to żeby się obróciła, ale jak widać się do tego nie kwapi
Szyjka też w porządku.
Super

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

Super wieści!

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość

super że wszystko wporządku i wizyta udana!

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
gratuluję udanej wizyty, ale... co jest fajnego w ktg?
ja tam nie lubię, nudno jak cholera, a nawet sobie w trakcie nie poczytam, bo bym się za bardzo wierciła przewracając kartki
Hehe ,nie wiem w sumie sama co jest w tym fajnego. Chyba to,że miałam je pierwszy raz . I byłam taka przejęta. Bo przyznam ,ze zawsze zazdrościłam ciężarówkom ,które miały KTG ,lubiłam sobie słuchać serduszek itd

Cytat:
jakos nie bylam w stanie wczesniej super duzo pisac...
Caly dzien mi twardnial brzuch, bolal.
Tak jak mowilam, nie chce jezdzic "tak o" na IP, bo wedlug mnie to przesada. Wiec czekalam i czekalam. i caly dzien nic nie bylo lepiej, pomimo no-spy i magnezu. Doszla jeszcze obawa, ze saczyly mi sie wody plodowe.
Wieczorem zadzwonilam do gina i zapytalam co robic i czy mnie przyjmie i tak, po 20, no moze blizej 21 mnie przyjal.
Poogladal, posprawdzal, zrobil szybkie usg, sprawdzil paskami pH.

Wszystko ok. Oczywiscie az takie twardnienie brzucha (jak kamien) z bolami super dobre nie jest, przepisal mi magnez na recepte (na 3 dni duza dawka, pozniej zmniejszona), no-spe forte (na 3 dni) i jakies globulki na wszelki wypadekk gdyby miala byc infekcja. Pare dni lezenia i powinno byc lepiej. Wizyte i tak mam w piatek, wiec na USG podejrzal malego doslwonie przez chwile. Tyle zeby sie upewnic ze ok. Malo co zobaczylam, nic sie nie dowiedzialam..

Przyjal mnie pomiedzy pacjentkami i nie wzial ani grosza za wizyte Po raz kolejny doceniam to, jakiego mam ginekologa.
W 1 ciazy, przy poprzednim ginekologu cos takiego w zyciu by nie przeszlo. Facet mial mnie konkretnie gdzies i traktowal jako po prostu jedna z wielu pacjentek.
Paula oby magnez pomógł . A ginekolog godny pochwały , nie wziąć pieniędzy

Cytat:
Tak mnie dzisiaj bolą żebra z prawej strony, chyba mała sobie urządziła imprezę w nocy..
U nas ładnie świeci słoneczko..
idę się chyba jeszcze klepnę..

ja się nie znam ale chyba tak wcześnie to się nie sprawdza ile ma tętno...
u mnie pierwszy raz było chyba w 24tc...
Kciuki za wizytę i gratki za 34 t.c.

Cytat:
hejo
ja juz po kawie. Bede sie nie długo ogarniac bo do gina ide i znowu sie tam nasczekam by byc pierwsza.
Denerwuje mnie ta wydzielina z pochwy z rana jak liutke wsadzam to mi zawsze nakapie na podłoge no i mnie piecze jak wylatuje ... moze jakas infekcja sie przyplatała?

Kciuki za wizytę

Cytat:
Dziś wizyta u gin
Gratki i kciuki za wizytę

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 09:27   #3900
Sala
Rozeznanie

Przywitam się z Wami tylko na szybko, i dam znać, że żyjemy i mamy się dobrze, bo dawno nas tu nie było... 2 tygodnie urlopu, nadrabianie w pracy, weekend majowy, teraz przymierzamy się do remontu, i ciężko mi być na bieżąco i pisać. Na glukozie i wizycie byliśmy 2 tygodnie temu, wszystko OK, w przyszłym tygodniu kolejna wizyta, tj. to większe USG w trzecim trymestrze + 3D, jak będzie co oglądać (na ostatnich dwóch wizytach nasz maluch leżał do góry nogami i tyłem). Z twardniejącym brzuchem mam takie same problemy jak większość z Was, raz jest idealnie, a raz cały dzień czuję się niekomfortowo, ech. Lekarz zalecił prowadzić "leniwy tryb życia", ale jak tu się lenić, jak tyle fajnych rzeczy do zrobienia

Uściski dla Was wszystkich, postaram się choć od czasu do czasu zajrzeć.
Sala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości