|
|
#2371 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI
Oska witaj
fajnie że się wszystko udało i czekamy na fotki i relację.
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
A i wczoraj mój TŻ mierzył pierwszy raz garnitur ze wszystkimi dodatkami.. I mówi, że mu ciasno jak zgina rękę.. Ja się w sumie na tym nie znam, więc może faktycznie jest za mała?????
Trochę się podłamałam.. Nie chcę, żeby TŻetowi było niewygodnie w dzień ślubu (chociaż i tak będzie, bo on na co dzień nie chodzi w gajerkach i koszulach..)
|
|
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, dziękuję za życzenia! Wam pierwsze majówki również życzę WSZYSTKIEGO co najlepsze na Nowej Drodze!
![]() Powiem tak, ufffffff! Piątek latanina i zamieszanie jak już zjechała się rodzinka, ale ogarniałam tematy po kolei. Wizyta na sali, rozstawienie winietek - wszystko ok. Odbiór kiecki - deszcz jak nie wiem co, pogoda się w piątek już tak psuła, że byłam załamana ![]() Sobota rano, kwiatki od kwiaciarki i do fryzjerki, około 11 byłam już ufryzowana. Potem make up i zanim się rozejrzałam, to świadkowie się pojawili. W pośpiechu zaczęłam się ubierać i z wrażenia wylecieliśmy z domu do USC bez bukieciku ale tata wyratował i przywiózł mi specjalnie wcześniej.W USC poszło fajnie, pogoda przepiękna, słonecznie i rześko! Wymarzona ![]() Impreza ogólnie poszła fajnie, goście się dobrze bawili, pląsali. Oczywiście zawsze znajdzie się jakaś maruda, ale nie biorę do głowy. Jestem zadowolona, że już po. Przed nami jeszcze plener, więc muszę sukienkę zanieść do czyszczenia bo jest lekko mówiąc przykurzona i "wyświechtana". Podsumowując, wyszło fajnie bez sztywniactwa i pokazówki- miło i kameralnie. Dziewczyny, życzę Wam oczekującym, żeby wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłyście Niestety nie mam ani jednego zdjęcia jeszcze, więc nie mam czym się pochwalić. |
|
|
|
#2376 |
|
Podróżniczka
|
Ewusia
Razem z TŻtem tworzycie piękną parę Oska - czekamy na obszerniejszą relację ![]() My dzisiaj byliśmy u ksieżkulka - zapłacone, podpisane i omówione Księdza mamy super - mam nadzieję, że msza będzie fajna Jutro zespół i sala. Zaczynam się lekko stresować ![]() Boje się, że damy plamę na pierwszym tańcu - nie mamy kiedy przećwiczyć Zrobiłam ostatnie zakupy niezbędnikowo-kosmetyczne i modle się, żeby @ przyszła wcześniej niż w sobotę ![]() No i zarezerwowaliśmy sobie pokój w hotelu. Mamy wieeelką wannę a nad nią okno w w dachu z widokiem na gwiazdy
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-05-07 o 18:29 |
|
|
|
#2377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Youlca, Ewusia, pięknie!
Magdzia, wow! A gdzie można taki pokój zarezerwować? Dasz namiary?
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki!!
wpadam tylko na chwile: relacje piekne ![]() ja jutro napisze dokladnie co u nas: powiem tylko, ze pech nas nie opuszcza Myska z koszy jestem zadowolona, niestety nie mam kiedy porobic zdjec, ale na moj gust mozesz smialo zamawiac ![]() lece spac bo jutro rzesy i fryzjer paa
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ w nim wygląda bosko Wczoraj zakupiliśmy szafkę do łazienki Zamiast zastanawiać się co ze ślubem, w wolnych chwilach kupujemy rzeczy do mieszkanka I powoli się tam już sprowadzam Także nie mamy za bardzo czas na cokolwiek innego...Wczoraj też mierzyłam obrączkę.. Kupowana była w styczniu i pan powiedział, że w cieplejszych miesiącach palce puchną.. I bałam się, że będę miała problem z założeniem.. Ale chyba palce mi nawet schudły.. Ciekawe jak to będzie z TŻetem, bo on ma problem, żeby przez kostkę przecisnąć, więc mogę się męczyć z założeniem obrączki w kościele.. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- [1=41ded0e15412e68822dade5 cc0e8bc43ba554bf6;3395632 7]Dziewczyny, dziękuję za życzenia! Wam pierwsze majówki również życzę WSZYSTKIEGO co najlepsze na Nowej Drodze! ![]() Powiem tak, ufffffff! Piątek latanina i zamieszanie jak już zjechała się rodzinka, ale ogarniałam tematy po kolei. Wizyta na sali, rozstawienie winietek - wszystko ok. Odbiór kiecki - deszcz jak nie wiem co, pogoda się w piątek już tak psuła, że byłam załamana ![]() Sobota rano, kwiatki od kwiaciarki i do fryzjerki, około 11 byłam już ufryzowana. Potem make up i zanim się rozejrzałam, to świadkowie się pojawili. W pośpiechu zaczęłam się ubierać i z wrażenia wylecieliśmy z domu do USC bez bukieciku ale tata wyratował i przywiózł mi specjalnie wcześniej.W USC poszło fajnie, pogoda przepiękna, słonecznie i rześko! Wymarzona ![]() Impreza ogólnie poszła fajnie, goście się dobrze bawili, pląsali. Oczywiście zawsze znajdzie się jakaś maruda, ale nie biorę do głowy. Jestem zadowolona, że już po. Przed nami jeszcze plener, więc muszę sukienkę zanieść do czyszczenia bo jest lekko mówiąc przykurzona i "wyświechtana". Podsumowując, wyszło fajnie bez sztywniactwa i pokazówki- miło i kameralnie. Dziewczyny, życzę Wam oczekującym, żeby wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłyście Niestety nie mam ani jednego zdjęcia jeszcze, więc nie mam czym się pochwalić.[/QUOTE] Dziękujemy za relacje I jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() Chciałabym zobaczyć zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
My pierwszego tańca nawet nie ćwiczyliśmy.. Cały czas mam nadzieję, że mój brat cioteczny się z nami umówi na naukę (przypomnę, że uczy dzieci tańca towarzyskiego).. No ale jakoś to będzie..Ja już z moim okresem nie mogę.. Mam tylko nadzieje, że nie dostanę przed ślubem Tak mi się wszystko rozregulowało, że szok! To chyba ze stresu.. Chociaż się mocno nie stresuje..Pokój świetny.. Też bym taki chciała.. Chociaż z opowieści znajomych słyszałam (oczywiście nie we wszystkich przypadkach), że jak już młodzi wracają do pokoju po wszystkim to padają i idą spać.. Oby u Ciebie tak nie było
Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2012-05-08 o 07:49 |
||
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać Będziemy improwizować ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
No z tymi koszami, cały czas się waham.. Patrzę na wszystkie możliwe sklepy internetowe, bo raczej sama nic nie sklecę...
|
||
|
|
|
#2382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Żyję i zaczynam Was nadrabiać, bo miałam do wczoraj długi weekend i masę spraw załatwialiśmy.Cytat:
Koleżanka poszła do znanej wizażystki i wróciła niezadowolona, bo miała właśnie tak jak Ty tapetę jakby szpachlą nałożyć, także nikt mi nie wmówi, że trwały/fotograficzny makijaż musi być ciężki... Cytat:
Cytat:
Ja już zrezygnowałam z DIY tylu rzeczy, że ho ho...---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
Madzia2306 - pięknie wyglądałaś, wesele udane, widać że szczęśliwa z Was para, nic dodać, nic ująć ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
I za usadzenie, to ciągle przed nami.
|
|
|
#2383 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardziej się stresowałam ze coś niespodziewanego jak jakiś wypadek czy choroba wypadnie w ostatniej chwili strasznie mi to w głowie siedziało, ale na szczęście nic takiego nie było, goście dopisali w 100% tak jak mieli być nawet mój dziadek 84-letni był na ślubie i na chwilę na weselu Cytat:
gratulacje czekamy na fotki pogodę miałaś naprawdę świetną [1=41ded0e15412e68822dade5 cc0e8bc43ba554bf6;3395632 7]Dziewczyny, dziękuję za życzenia! Wam pierwsze majówki również życzę WSZYSTKIEGO co najlepsze na Nowej Drodze! Powiem tak, ufffffff! Piątek latanina i zamieszanie jak już zjechała się rodzinka, ale ogarniałam tematy po kolei. Wizyta na sali, rozstawienie winietek - wszystko ok. Odbiór kiecki - deszcz jak nie wiem co, pogoda się w piątek już tak psuła, że byłam załamana ![]() Sobota rano, kwiatki od kwiaciarki i do fryzjerki, około 11 byłam już ufryzowana. Potem make up i zanim się rozejrzałam, to świadkowie się pojawili. W pośpiechu zaczęłam się ubierać i z wrażenia wylecieliśmy z domu do USC bez bukieciku ale tata wyratował i przywiózł mi specjalnie wcześniej.W USC poszło fajnie, pogoda przepiękna, słonecznie i rześko! Wymarzona Impreza ogólnie poszła fajnie, goście się dobrze bawili, pląsali. Oczywiście zawsze znajdzie się jakaś maruda, ale nie biorę do głowy. Jestem zadowolona, że już po. Przed nami jeszcze plener, więc muszę sukienkę zanieść do czyszczenia bo jest lekko mówiąc przykurzona i "wyświechtana". Podsumowując, wyszło fajnie bez sztywniactwa i pokazówki- miło i kameralnie. Dziewczyny, życzę Wam oczekującym, żeby wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłyście Niestety nie mam ani jednego zdjęcia jeszcze, więc nie mam czym się pochwalić.[/QUOTE] gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
na szczęście prawie nic się nie przydało najważniejsze to mieć pod ręką tic-taki ![]() fajny ten pokój, ale na gwiazdy w noc poślubną raczej nie popatrzycie, prędzej na wschodzące słońce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no bez przesady młodzi jesteśmy, no nie? ![]() Jak mi się nie chce iść do pracy
|
|||||||
|
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
wpadam po długiej przerwie. nie pisałam tu u Was za często, chociaż podczytywałam i teraz też z ciekawością czekałam na pierwsze relacje już pierwszych żon powiem Wam, że jak czytam Wasze relacje i wspomnienia, to mam łzy w oczach, nie wiem dlaczego, przecież nawet Was nie znam. no i boję się co to będzie na moim ślubie ![]() wszystkim ŻONOM serdecznie gratuluję i życzę powodzenia kolejnym pannom młodym! dziewczyny wstawiajcie też jakieś zdjęcia tutaj. tak strasznie miło się je ogląda
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia, w kościele, w sweterku wyglądałaś ślicznie, ale jak widzę zdjęcia, gdzie go zdjęłaś
Gwiazda z czerwonego dywanu! Super sexy Było widać, że TŻet przysięgę zaczął mówić do księdza, aż księdza to rozbawiło i chyba wtedy się połapał Masz teraz na niego haka w małżeństwie Fajnie, że podpowiadał kiedy klękać itd., zwłaszcza że Wy nie klękaliście. Zbieranie grosików, o które się martwiłaś też fajnie wyszło, będziesz trzymać kasę ![]() Bardzo się cieszę, że wesele się udało. Wbrew tej burzy, pogoda na wesele była chyba fajna, po deszczu robi się tak rześko Ale jak jechałam do Was samochodem po 15ej i mogłam najwyżej 30km/h bo żabami rzucało, to nie mogłam przestać myśleć jak Wy z domu wyjdziecie... No, ale wszystko się super złożyło. Deszcz wróży pieniądze ![]() Buziaki ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Oska, bardzo się cieszę, że wszytko się super udało ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- [1=41ded0e15412e68822dade5 cc0e8bc43ba554bf6;3395632 7]Dziewczyny, dziękuję za życzenia! Wam pierwsze majówki również życzę WSZYSTKIEGO co najlepsze na Nowej Drodze! ![]() Powiem tak, ufffffff! [/QUOTE] Youlca, super
|
|
#2386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś sprawdzę makijażystkę, jak coś to będę kombinowała kogoś innego.. ![]() Nie mamy Ikei w pobliżu Chyba kupimy taki: http://orchidea-materace.pl/pl/p/MAT...IZA-140X200/42 - Jak się znacie to dajcie znać czy warto Kurde.. Forum ślubne a ja tu o materacach ![]() Ja fotogeniczna też raczej nie jestem i będę się tym pewnie stresować, chociaż marzy mi się, żebym zapomniała w ogóle, że fotograf istnieje (kamerzysty nie mamy na szczęście..) Oby tak było ![]() Usadzanie też przed nami....... ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mówisz, że się przydadzą? ![]() Cytat:
I też naszykowali się na nie wiadomo co Szampan i takie tam, a tu otworzyli szampana i poszli spać Nawet go chyba nie wypili ![]() A ja już w pracy od 7.. |
||||
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz o mnie słów kilka
![]() W sobotę pojechałam na próbny makijaż nr 2, robiony od A do Z. Jestem tym razem bardzo zadowolona, pani zostaje, będzie też malować moją mamę. ![]() Później pojechałam w upale (z tym mkijażem ) do cukierni ogarniać ciasta. Zamówiłyśmy z mamą ciasto dla sąsiadów, do pracy mojej i mamy, i dla kilku osób od strony TŻeta, którzy na wesele nie są zaproszeni. Misję ciasto uważam za zakończoną raz na zawsze. Jeszcze tylko misja rozdać, ale to już w ostatni tydzień. ![]() W między czasie obróciłam jeszcze po pizzę i z tą pizza do domu i dopiero do cukierni, więc makijaż na prawdę dał radę, bo było gorąco a ja gnałam przez miasto w aucie bez klimy. Dobrze, że mi TŻet kazał to prawko zrobić ![]() Relacja z wieczoru panieńskiego Koleżanka przyszła zrobić mi fryzurę, miałam loki, trochę dziwnie się czułam, bo nigdy nie nosiłam loków, ale dziewczyny chwaliły. TŻet pojechał po moją świadkową i nas zawiózł. Najpierw dziewczyny do mieszkania koleżanki, gdzie odbył się panieński, a mnie do swoich rodziców. Tam się przebrałam w sukienkę, szpilki i TŻet o 20:00 zawiózł mnie do dziewczyn wmawiając mi po drodze, że czeka na mnie striptiz z wygolonym kolesiem w stringach, bleh... Serio, byłam przerażona. ![]() Na dole wisiała kartka dla sąsiadów, ze to wieczór panieński, że wychodzimy o 23ej i żeby uprzejmie nie wzywali policji Na drzwiach była piękna ozdoba z napisem "Wieczór Panieński Ewy", balony i kokardy. Jedna z zaproszonych dziewczyn założyła firmę robiącą Baby Shower i tym podobne imprezy (dekoracje, słodkości, zabawy) i ona robiła całą dekorację na mój wieczór. Wszystko było w kolorach intensywnego różu, czerni i kryszkałków ![]() Na wejście dostałam welon i drinka, którego w sekundę wypiłam do dna (ciągle ze stresu, rozglądając się czy striptizer nie czai się w szafie), a potem następnego na wyluzowanie. Były babeczki, popcakes i piękny tort (słodycze autorstwa kolejnej zdolnej koleżanki) - wszystko super pyszne i w kolorach przewodnich Pokroiłam tort, wyduldałam kilka drinków - były takie jak lubię, słodkie i z bąbelkami ![]() Był konkurs na znajomości panny młodej. Wygrała koleżanka z pracy i nie tylko, z którą mam najlepszy kontakt i świadkowa Później był test na znajomość narzeczonego. Chyba mi dobrze szło, dobrze się trzymałam, ale z perspektywy czasu, nie umiem sobie przypomnieć ani pytań ani odpowiedzi Ale z tego co kojarzę dość dobrze mi poszło. Dostałam w prezencie zabieg do spa na twarz i koszulke nocną - seksowną, ale elegancką Będzie na noc poślubną Później dziewczyny pisały wróżby i ja miałam wylosować tylko 2. Dziewczyny dały mi karty z zadaniami do klubu, miałam wybrać 5 i wykonać w klubie, ale się wykręciłam. Poszłyśmy do klubu, tam piłyśmy drinki i tańczyłyśmy. Muzyka była super więc się wyszalałam.
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny musiał być ten panieński
Gratuluję udanej imprezki i pomysłowości koleżanek ![]() I czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawy ślubne c.d.
W niedzielę szukaliśmy garnituru dla TŻeta, mój grubasek miał schudnąć przed ślubem, ale nie wyszło i ciężko mu coś kupić Jeszcze wybrzydza W poniedziałek też szukaliśmy i już lepiej, ale jeszcze się nie zdecydował na jeden. W sukienkach przebierać to ja rozumiem, ale garniaki wszystkie są takie same przeciez ![]() Wczoraj rano pojechalismy do ksiedza dowiedzieć się czegoś o tej dekoracji kosciola. Wnerwilam sie strasznie Ona sie na stronie reklamuje, że dekoruje ten koscioł i od poczatku czułam, że cos jest nie tak. Zadzwonilismy do niej, zeby obczaic czy stroi kosciol w tym dniu i o tej godzinie przed nami. To ta też nie chciala nic powiedziec. Kreciła tak, że masakra. I jeszcze powiedziała, że za dekoracj "full wypas" Pojechalismy zaplacic zaliczne za hotel. Zobaczyc czy moje buty slizgaja sie na sali, zobaczyc pokoje - piekne sa, a nasz najpieknieszy Siedlismy do pada i zaczelismy szukac kwiaciarni w Oswiecimiu, zeby kogos znalezc do tej dekoracji, kto sie zgodzi zrobic tak szybko. Nic nie bylo w necie, wiec pojechalismy pojezdzic po miescie. I tutaj FUKS nad fuksy. Nie mielismy kasy na parking, poszlismy rozmienic do zakladu fotograficznego za rogiem i TŻet zapytał pani czy nie zna kogos kto stroi koscioly w miescie. Pani dala nam wizytowke, poszlismy i trafilismy na super ludzi !!!! Potwierdzili nasza teorie spisowa, baba ma znajomosci w kosciele, i ksieza tak robia, zeby ona na tym badziewiu zarabiała. Do tego podobno ciezko sie jej pozbyc jak wchodzi inna firma dekorowac na inny slub. Specjalnie zostawia te badziewia z tylu kosciola, zeby na zlosc zrobic, wolno je zbiera, zeby drudzy nie mogli zalozyc itd. Ołtarz bedzie dekorowany przez siostre zakonna, z ktora ta nasza firma ma dobry kontakt i podobno tam bedzie ładnie. W niedziele sa komunie, wiec pewnie na biało. Ustaliłam, że oni zrobią nam pokrowce na klecznik i krzesła. Przywioza juz swoje krzesła przystrojone, zeby było szybko, bo będą miec 15 min na zmianę dekoracji. Do tego na ławkach będą rozki z kwiatami, tez juz tak przygotowane, zeby było super szybko. Ustaliliśmy, że jak ta baba swoich badyli nie zabierze szybko, to nasi znajomi to wyniosa A mam taką koleżanke, która jej skutecznie wytłumaczy gdzie jej miejsce, a chlopaki złapią i wyniosą raz dwa ![]() Także dziewczyny, partyzantka pełną parą, ale wolę tak, niż mieć albo łyso, albo brzydko do obrzygania. Od tych ludzi dowiedzielismy się, ze ryżem nie wolno sypać, bo się gołębie zlatuja i srają, a kwiatkami nie bardzo, bo trzeba sprzatac. Ale zaproponowali nam w ramach dekoracji, ze po nas posprzataja więc ich uwielbiam jeszcze bardziej Zapłacę 200zł plus tyle ile wyjdzie za żywe kwiaty. Przypuszczam, że max 300zł. Ufff
|
|
#2390 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się uśmiecham na samo wspomnienie.Dziewczyny ja też zawsze narzekam na to jak wychodzę na zdjęciach, ale fotograf dał radę, do tego stopnia że mój sceptycznie nastawiony do świata i rzadko mówiący komplementy TŻ się zachwycał. Tak więc nie martwcie się, na zdjęciach wyjdziecie na pewno cudnie wszystkie. ![]() Ewuszka za załatwione sprawy i fajnie że panieński się udał i nie było tak strasznie.![]() Ja zaczęłam się rozglądać za kwiaciarnią (w porę, wiem ), będę chciała chyba taki bukiet jak w załączniku, chyba że ktoś dla mnie znajdzie jasnoróżowe piwonie. Miałam robic sama, ale zobaczę jakie ceny usłyszę, jak nie padnę na podlogę to nie będę się męczyć.W nocy przyśnił mi się bukiet jak mogę do tego zrobić dla świadkowej ale sama nie wiem czy byłby ładny - śnił mi sie nieduży bukiet z różowych goździków z trzema takimi różami. ![]() W czwartek mamy spotkanie z DJem i muszę zrobić akcję 'piosenki pożądane & zakazane'.
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
O matko..
Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała.. Jak dobrze, że ja nie dekoruje kościoła.. Mój jest i tak już pstrokaty sam w sobie, że sobie daruje ![]() A TŻet to wybredny, nie ma co Jak kupowaliśmy garnitur dla mojego, to ja mu podpowiadałam, który przymierzać ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
No ale nie ukrywam, że to przyjemne ![]() Bukiet bardzo ładny Taki elegancki, delikatny Pasuje do całości, chociaż faktycznie z jasnym różem byłoby ciekawiej ![]() My taką akcję zrobiliśmy już dawno, że jeszcze raz trzeba będzie przejrzeć utwory i sprawdzić co tam nawybieraliśmy i skreśliliśmy
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
haha szukam pomysłów na deko tego nieszczęsnego kościoła i własnie znalazłam Dusię w internecie na stronie Dekoratora
I nawet sobie pomysł na kszczesła zgapię
|
|
#2393 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny! Wpadkami się nie przejmujcie, zawsze jakieś są.. u nas DJ nawalił, bo prawie nie zagrał tej play listy o którą prosiliśmy... ale już było i minęło, na to nie macie wpływu.
Tak samo 2 pary gości, też mnie wkurzyło i o mało nie byłam zmuszona wołać busa 19 osobowego, żeby odwieźć 4 osoby!! Zdarzają się małe wpadki, ale podsumowując nie ma czym się przejmować
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za relacje i cieszę się, że wszystko się udało ![]() No i jeszcze raz życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() Cytat:
a co do moich zdjęć to mają je florystka (ta sama do Dusi), makijażystka, fryzjerka, foto i filmiki kamerzysta, nawet w google gdzieś się pojawiamy hehe Mówiłam Wam, że Dusia wyglądała przepięknie!
|
||
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dekoracje. Mam nadzieję, że uda Wam się zrobić po swojemu |
|
|
|
|
#2396 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ale usłyszałam już jedną wycenę bukietu "z butonierką gratis" i trochę mi nie w smak taka cena za kilka róż.
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i powiem Wam, że jeśli chodzi o kwiaty to jakiś czas temu dojrzałam hortensje przy naszym bloku (przy wynajmowanym mieszkanku).. Ma takie zielone pastelowe kwiaty.. - też cudny kolor aleeeee... Jak dotknęłam kwiaty to są takie delikatniutkie, że nie wiem jak mi to całą noc przetrzyma Mam nadzieje, że tak tylko młodziutkie kwiatki tak mają, a jak podrosną to będą trwalsze.. ![]() Ja o cenie jeszcze nie słyszałam, ale już zapłacę ile by nie było..
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też właśnie przeglądam bukiety, bo czas się na coś zdecydować i znalazłam taki
Edytowane przez _bagheera_ Czas edycji: 2012-05-15 o 21:02 |
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczny, prawda? tylko nie wiem jakie duże są jaskry? Wiecie może jaka jest średnica kwiatka? Tak na oko oczywiście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

fajnie że się wszystko udało i czekamy na fotki i relację. 
Trochę się podłamałam.. Nie chcę, żeby TŻetowi było niewygodnie w dzień ślubu (chociaż i tak będzie, bo on na co dzień nie chodzi w gajerkach i koszulach..)

Magdzia, wow! A gdzie można taki pokój zarezerwować? Dasz namiary?

). Mimo chmur, wiatru i przelotnego deszczu będą chyba super, bo światło się udało. Chociaż muszę przyznać, że bardzo się tym zmęczyłam.
Byłam pod wrażeniem, ale obalił moja koncepcję okrągłych stołów.
Musiałam się poddać, bo inaczej połowa okrągłych musiałaby być pustawa.
Gwiazda z czerwonego dywanu! Super sexy