Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 09:40   #4531
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Dzięki dziewczyny, ale źle się z nimi czuję
Muszę więcej ćwiczyć zginaczem żeby nie mieć miękkich bułek od wewnątrz

Baniaaa, to ja robiłam z 4-5 łyżek takich co się je zupę z jogurtem i owocem i byłam głodna

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Bania, mamy z Kasią inne nogi, bo obwód mojego jednego to obwód jej dwóch
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 10:07   #4532
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Ty głupolu szczypior z Ciebie straszny, jeszcze trochę i znikniesz super wyglądasz, nie marudź tylko jak będzie ciepło wciągaj te spodenki i leć na podbój
Siemaa Biedrona ;D
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, ale źle się z nimi czuję
Muszę więcej ćwiczyć zginaczem żeby nie mieć miękkich bułek od wewnątrz

Baniaaa, to ja robiłam z 4-5 łyżek takich co się je zupę z jogurtem i owocem i byłam głodna
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Bania, mamy z Kasią inne nogi, bo obwód mojego jednego to obwód jej dwóch
1. normalne w sensie - wszystkie narzekamy
też mam od wewnątrz miękkie buły ;/ i jak robię krok to się trzęsą

2. to faktycznie dziwne! ;D nie wiem czemu tak ;p
ja za jakas godzine musze zjesc drugie sniadanie i nie wiem co to bedzie...

3. ciekawe ile ma w udzie, pewnie jakos 45 jest niziutka i drobna

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 10:35   #4533
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, pewnie jakoś tak
Nie pobiłam dzisiaj rekordu
Jakoś nie mam energii i biegałam 35min. 6km...

Ja chcę mieć 45cm.
A w talii najlepiej 58
so trójka maybe.

Stary 2012-05-08, 10:57   #4534
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, pewnie jakoś tak

Ja chcę mieć 45cm.
A w talii najlepiej 58
to i tak nieźle. dzisiaj chyba masz dobrą pogodę do biegania? u mnie jest słonecznie, ale nie za gorąco.

a ile teraz masz, mierzylaś się ostatnio?
Psyhe, Ty jestes chudzielcem :P

ja gdybym miała po 2 cm mniej to byłabym już przenajszczęśliwsza. teraz mam 64 w talii i 49,5 w udzie.

ale jak nie to nie ;p teraz tez jest ok.

jestem po bb kremie! jupijajje! ale jestem brzydal :P wygladam mega anemicznie. zobaczymy co powie tz, on jest wyczulony na make up. jak nie przyuważy, ze mam cos na twarzy to bb jest mistrzem

Stary 2012-05-08, 13:09   #4535
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

denerwuje mnie to zdjecie ktore widze na gorze jej bloga.
a wy, chcialybyscie miec taka sesje jakie robi np. ckm? nie mowie nawet ze rozbierana, ale powiedzmy ze w bieliznie.?
ja bym mogła mieć, ale w bieliźnie w ogóle marzy mi się od dawna taka profesjonalna sesja u fotografa, normalna, mogłaby być w plenerze
Ej ja mojego sklepu nie lubię i tej wielkiej pani za ladą z biustem na wysokości pępka
Fajnie, że waga Ci się utrzymuje ja mam problem z tym, że nie potrafię komponować porządnych posiłków i podjadam
Cytat:

Zrobiłam zdj koronkowych szortów i kiepsko wychodzę w porównaniu z Kasią T.
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=130333
Moje uda są teraz nieproporcjonalne do talii i bioder
ej ładnie wyglądasz!
Cytat:
Bania, pewnie jakoś tak

Ja chcę mieć 45cm.
A w talii najlepiej 58
za 6km, to i tak super!
Tez bym chciała mieć 45, bylabym taka drobniutka
Cytat:
jestem po bb kremie! jupijajje! ale jestem brzydal :P wygladam mega anemicznie. zobaczymy co powie tz, on jest wyczulony na make up. jak nie przyuważy, ze mam cos na twarzy to bb jest mistrzem
też powinnam kupić sobie jakiś krem
Mój TZ nie lubi mnie w jakimkolwiek makijażu, to też ograniczam sie do pudru kryjącego i tuszu do rzęs....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 13:50   #4536
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
I du.pa! Nie ma na razie szkolenia bo nie znaleźli instytucji szkoleniowej, więc termin ROZPATRYWANIA wniosków się przesunął co za idiota najpierw zbiera chętnych o potem zabiera się za organiację szkoleń gdzie ilosc chętnych osób to ok 20/miejsce?!
dobrze,że chociaż przesuneli,a nie zrezygnowali całkiem

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Ale w rynsztoku jest fajnie
Skąd wiesz?

Cytat:
1.
2. ale z Ciebie siostra. a gdzie fale krytyki na tza, ze jak to, powinien Cie poglaskac, pozalowac, wziac na barana i wesolo pobrykac przez swiat, az to wytrzezwienia, a rano przyniesc rosol, kwiatki i bombonierke na przeprosiny, ze nie pil z Toba

ech, no on w sumie chcial sie nie przyznawac, ale ten kumpel ktory z nim byl nie bardzo wiedzial jak sie zachowac i jak TZ stwierdzil ze nie moze na mnie patrzec jak jestem w takim stanie i chcial odholowac mnie do moich mniej zbetonionych znajomych, to tamten mowil, ze no nieee, no jak to itp no i ja to wesolo podchwycilam i uczepilam sie ich meskiego tandemu, oni szli do domu a ja bieglam za nimi i wyklinalam tza . urocze
dobry jeszcze jest fakt, ze na tamtej imprezie z ktorej wyszlam zostawilam zakiet na ktorym mi mega zalezy, bo byl drogi i ma mi sluzyc do konca zycia i wzial go ze soba do domu kumpel, ktory ma zone a tez niezle zabalowal, no i wrocil do domu gdy dzwony bily na pierwsza msze, z damskim zakietem pod pacha mijaja kolejne dni a on nie dostaje obiadu xD jestesmy porąbani i ranimy bliskich. to brzydkie.

3.
mrau! ja tez! a jeszcze gorsze jest to, że jak zaczne pic to nie umiem przestac
jak pije i tancze to jeszcze luz (dopoki nie zaczynam odstawiac dirty dancing) ale jak nie daj boze jest domowka, a ja dojde do glosu, to koniec. wstyd

dziewczyny, ale to fajne, co piszecie, jak scenariusz rancza
Ale jaja z tym żakietem bania nieładnie powinnaś teraz go zapraszac na obiady

Tż mi mówił,że dobrze mi tak i że ma nadzieję,że obudze się z kacem

U mnie jest jak w ranczu, budynek apteki należy do wójta,kóry tylko robi ciemne interesy, nawet wizualnie podobny jest sklep, jest ławeczka

Cytat:
Mam nussmilka! Nie wiem czy zjeść go z kanapką czy z naleśnikiem?
Wypierdzielić :P

Cytat:
Bania dzięki, że tak mówisz - poczułam się trochę cywilizowana w tym dziwnym miejscu
Wyobraź sobie, że Kartuzy to dla wielu osób tutaj duże miasto, prawdziwa metropolia naprawdę.... A okolice mojego domu to: pole, pole, rodzina, pole TZ to chociaż w pracy pozwiedza - od miesiąca jeździ do Władysławowa, kiedyś był miesiąc w Krakowie, potem w Warszawie. A ja?! Babcia, do której mam 100m, ciocia 50m od domu, druga ciocia 20m od domu
Ej Władysławowo jest super, byłam tam jakieś 2-3 lata temu na wakacjach

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dziś:
I: 3 sakiewki (dobrze, że już się kończą...)
II: Barszcz zabielany + zapiekanka z ziemniaków, marchewki, gotowanego mięsa - wszystko lekko posypane serem żółtym
III: Dwa jajka + dwie łyżki buraczków + po plasterku sera żółtego i wędliny
W międzyczasie - dwa kubki zielonej + kawa i plasterek babki czekoladowej
Zarzuć przepisem na te sakiewki
P.S. trzymamy kciuki!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
moniaaaa - pracy chciałabym zacząć szukać jak Oli by miała roczek, może 1,5... wcześniej jednak się to nie uda. a przy okazji możesz mi polecić jakąś maść która szybko goi rany po nakłuwaniu naskórka i wyciskaniu zaskórnika? bo chodzę z jednym takim uparciuchem na twarzy do kosmetyczki, bo niestety sama sobie takiego zabiegu nie zrobię. kosmetyczka mi to delikatnie nakłuwa i wyciska. jeszcze trochę i całkiem zniknie, yeah!
Może tribiotic albo maxibiotic
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 14:03   #4537
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym mogła mieć, ale w bieliźnie w ogóle marzy mi się od dawna taka profesjonalna sesja u fotografa, normalna, mogłaby być w plenerze

też powinnam kupić sobie jakiś krem
Mój TZ nie lubi mnie w jakimkolwiek makijażu, to też ograniczam sie do pudru kryjącego i tuszu do rzęs....
sesja fajna sprawa, ale chyba posikałabymy się ze smiechu xD

mój tez nie lubi w sumie podoba mi się to, bo jak widzi wypacykowaną laskę, zgrabną, świetnie ubrana, pomalowaną, to nie oglada się za nią, więc w tej kwestii mam problem z głowy

a jakiego używasz kremu?
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ale jaja z tym żakietem bania nieładnie powinnaś teraz go zapraszac na obiady

Tż mi mówił,że dobrze mi tak i że ma nadzieję,że obudze się z kacem

U mnie jest jak w ranczu, budynek apteki należy do wójta,kóry tylko robi ciemne interesy, nawet wizualnie podobny jest sklep, jest ławeczka
no, staram się, wale skruche jak nigdy ;p juz mnie to męczy

ale niewyrozumialy niech ma za kare! za to ze wyrywal kiedys laski na parkiecie

a mamrot?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 14:07   #4538
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
dobrze,że chociaż przesuneli,a nie zrezygnowali całkiem

Ej Władysławowo jest super, byłam tam jakieś 2-3 lata temu na wakacjach
Ale rozpatrywanie wniosków więc i tak nie wiem czy sie dostane
Ej dołuj mnie jeszcze TZ przyjechał w zeszłym tygodniu któregoś dnia i do mojego kuzyna tekstem "ale tam mięso chodzi" a ja wkurzona mu na to że to chyba stare bo nasze na grillu sie trzyma

A co tam tak w ogóle?

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
sesja fajna sprawa, ale chyba posikałabymy się ze smiechu xD

mój tez nie lubi w sumie podoba mi się to, bo jak widzi wypacykowaną laskę, zgrabną, świetnie ubrana, pomalowaną, to nie oglada się za nią, więc w tej kwestii mam problem z głowy

a jakiego używasz kremu?

no, staram się, wale skruche jak nigdy ;p juz mnie to męczy

ale niewyrozumialy niech ma za kare! za to ze wyrywal kiedys laski na parkiecie

a mamrot?
No mój tez tak ma, jak laska ma dużo tapety to nawet sie nie obejrzy
Szczerze? Żadnego zazwyczaj konczy się na Nivea a ostatnio po opalaniu najlepszy był Małej Bambino. Wiem masakra
Mamrot! Padłam

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 14:10   #4539
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a mamrot?
Nie wiem jak z mamrotem, musiałabym się wdrożyć w towarzystwo

MP nie wiem czy tam tyle lasek, szczególnie że jeszcze nie ma okresu wakacyjnego,a to typowo turystyczne miasto :P

A u mnie spoko,za godzinę do domu

a skoro już o gustach rozmawiamy mam wrażenie,że tż ma kiepski gust, wiecie, solara, blond włos, biała mini Zawsze mu powtarzam,że nie wiem jakim cudem się mną zainteresował bo do tej pory wybierał same brzydale i że trafiło się mu czyli ślepej kurze ziarno
I zawsze,żeby mnie wkurzyć to się ogląda za małolatami A nie powinien bo ostatnio nie chcieli mnie wpuścić do klubu bo nie wzięłam dowodu,więc taka stara nie jestem

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-05-08 o 14:13
Stary 2012-05-08, 14:16   #4540
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP nie wiem czy tam tyle lasek, szczególnie że jeszcze nie ma okresu wakacyjnego,a to typowo turystyczne miasto :P

A u mnie spoko,za godzinę do domu
Był dlugi weekend.... Wiem, że to typowo turystyczne - kiedys pracowałam w pensjonacie w Jastarni, a to prawie to samo....

A ja grzecznie usiadłam do rachunkowości
W sobote mam zajęcia od 8-18 w tym 8-13 blok rachunkowości, a w niedziele 8-14.45 też blok tego choler.stwa

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:

a skoro już o gustach rozmawiamy mam wrażenie,że tż ma kiepski gust, wiecie, solara, blond włos, biała mini Zawsze mu powtarzam,że nie wiem jakim cudem się mną zainteresował bo do tej pory wybierał same brzydale i że trafiło się mu czyli ślepej kurze ziarno
I zawsze,żeby mnie wkurzyć to się ogląda za małolatami A nie powinien bo ostatnio nie chcieli mnie wpuścić do klubu bo nie wzięłam dowodu,więc taka stara nie jestem
mój TZ ponoc nie lubi blondynek, ale chyba tylko w kontekście stałego związku
Widzisz Ty to młoda du.pa wtedy jesteś mnie zawsze biorą za 2-3lata starszą

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 14:22   #4541
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Był dlugi weekend.... Wiem, że to typowo turystyczne - kiedys pracowałam w pensjonacie w Jastarni, a to prawie to samo....

A ja grzecznie usiadłam do rachunkowości
W sobote mam zajęcia od 8-18 w tym 8-13 blok rachunkowości, a w niedziele 8-14.45 też blok tego choler.stwa

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

O tak w kontekście związku to oni by chcieli miec całkiem co innego niż to na co się gapią i kto powie,że faceci sa normalni

Ucz się ucz, ja założę apteke, Ty będziesz moją księgową, Agniesik wezmę do spółki,a Bania będzie zajmowała się pr Dla treszty też coś znajdziemy Ewelka przejmie pół mojego lokalu i będzie miała swój salon kosmetyczny, którego twarzą będzie Psyche A śmietanka będzie nas broniła w sądzie
Wszystkie bedziemy sąsiadkami, będziemy miały duuuże domy, panów do czyszczenia basenów, bogatych i ciasteczkowych mężów, będziemy latały na zakupy do USA i od rana popijały martini nad basenem
Stary 2012-05-08, 14:32   #4542
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
O tak w kontekście związku to oni by chcieli miec całkiem co innego niż to na co się gapią i kto powie,że faceci sa normalni

Ucz się ucz, ja założę apteke, Ty będziesz moją księgową, Agniesik wezmę do spółki,a Bania będzie zajmowała się pr Dla treszty też coś znajdziemy Ewelka przejmie pół mojego lokalu i będzie miała swój salon kosmetyczny, którego twarzą będzie Psyche A śmietanka będzie nas broniła w sądzie
Wszystkie bedziemy sąsiadkami, będziemy miały duuuże domy, panów do czyszczenia basenów, bogatych i ciasteczkowych mężów, będziemy latały na zakupy do USA i od rana popijały martini nad basenem
Z facetami to się zgadzam

yyyyy... to ja lecę się uczyć
A tak na serio to wydaje mi się, że kompletnie nie nadaję się do tego zawodu mogłam lepiej 1,5 roku temu kontynuować ta kosmetykę a nie sobie odpuścić

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-05-08 o 14:44
Stary 2012-05-08, 14:42   #4543
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Na chwilę Was zostawić to od razu zapominacie, dobra
Cytat:
A tak na serio to wydaje mi się, że kompletnie nie nadaję się do tego zwodu mogłam lepiej 1,5 roku temu kontynuować ta kosmetykę a nie sobie odpuścić

Jutro ustna - jakoś za dobrze czuję się w temacie.. coś jest nie ten teges

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 14:45   #4544
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

dobrze że nie bylo wzwodu - już poprawiłam

będzie dobrze

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 14:46   #4545
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z facetami to się zgadzam

A tak na serio to wydaje mi się, że kompletnie nie nadaję się do tego zwodu mogłam lepiej 1,5 roku temu kontynuować ta kosmetykę a nie sobie odpuścić
Może to tylko kryzys? Ja też w czasie nauki miałam chwile, kiedy zastanawiałam się co ja tu robię teraz codziennie rano myślę,że moim powołaniem jest spędzenie życia w łóżku z kawą i laptopem,ale jak dojeżdżam do pracy to mija

Cytat:

Laurka, Ty się musisz uczy do matury dlatego nie zostałaś wywołana do tablicy Jak zdasz maturę to otworzysz z Agnesuk siłownię obok nas

Przed ustnym może jakieś praktyki odbyj? pamiętam Twój temat
Stary 2012-05-08, 14:54   #4546
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, ja też studiuję prawo, a mam zostać jakąś twarzą, która nie musi myśleć
so trójka maybe.

Stary 2012-05-08, 15:01   #4547
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale rozpatrywanie wniosków więc i tak nie wiem czy sie dostane
Ej dołuj mnie jeszcze TZ przyjechał w zeszłym tygodniu któregoś dnia i do mojego kuzyna tekstem "ale tam mięso chodzi" a ja wkurzona mu na to że to chyba stare bo nasze na grillu sie trzyma

Szczerze? Żadnego zazwyczaj konczy się na Nivea a ostatnio po opalaniu najlepszy był Małej Bambino. Wiem masakra
Mamrot! Padłam
mięso?! matko, określenia facetów prze przerażają
dobrze mu powiedzialas - na taki tekst bym nie wpadla

a nie masz klopotow ze skora? ja swoja chyba uzaleznilam od kremow, uwielbiam kremy nawet tza zarazilam
Cytat:
Monia, hehe a denerwuje Cie to?
hmm
z tym oglądaniem się, to sama nie wiem jak to jest... faceci to wzrokowcy, i z jednej strony : lubia patrzec sobie na inne laski swiecace cyckami, czy przykrotkimi kieckami, a z drugiej - nie zycza sobie, zeby ich dziewczyny tak chodzily po ulicy, chcac miec nas na wyłączność.
"na salonach dama a w sypialni ...:P"

niby nie obchodzą ich takie typowe z wyglądu blachary, a oglądają się za nimi i to nie z zazenowaniem, a z zainteresowaniem. choc to nie ich styl, gust , ale jak zobacza kawalek nogi, to zapominaja o bozym swiecie i patrzą.

moze uwaza, ze fajnie jest na taka popatrzec od czasu do czasu, i tyle :P

ja na to nie narzekam, mojemu podobaja sie bardzo gustowne dziewczyny, wysokie, smukle, koniecznie dlugowlose, zadbane, bez makijazu, z klasą. (chociaz nie wierze, ze jak jest gdzies z kolegami i napatoczy sie jakas zgrabna blondi w mini to na nia nie poptarza/ wymienia kilka uwag)
ja narazie mam wzrost, nad reszta ciagle pracuje xD

a wiesz w ogole jak wygladaly jego byle? wlasnie takie solarki? dlugo z nimi byl?
wiem ze nie ma co uogolniac, ale takie przewaznie nadaja sie do krotkotrwalych zwiazkow, moze to zrozumial i znalazl swoją księżniczkę z karetą dewoo ;D
Cytat:

1. hahaha dobrze powiedziane, otoz to!
2. no co Ty, wg mnie wygladasz na swoj wiek
ale piona, ja tez mam na tym tle kompleksy
Cytat:
haaa dobre! zylybysmy dlugo, szczesliwie i bezproblemowo, ach
Ale z tą Psyhe jako twarzą salonu to pojechałaś, zrobi jej sie mokro ;D

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
spodziewalam sie innej reakcji hehehe

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-05-08 o 14:59
Stary 2012-05-08, 15:08   #4548
psyhe666
Zakorzenienie

Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na królewicza, który nie będzie biegał do solarium, depilował klaty i miał więcej cm. w bicepsie niż ja w udzie
Tacy są beee! (taki był m. in. D. )

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

OMG, wymieniłam dzisiaj całą garderobę na letnią i wiosenną i zapuściłam niezliczone ilości pralek i mnóstwo rzeczy ręcznie
Teraz u mnie w szafce jest kolorowo, świeżo i radośnie
so trójka maybe.

Stary 2012-05-08, 15:15   #4549
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Może to tylko kryzys? Ja też w czasie nauki miałam chwile, kiedy zastanawiałam się co ja tu robię teraz codziennie rano myślę,że moim powołaniem jest spędzenie życia w łóżku z kawą i laptopem,ale jak dojeżdżam do pracy to mija
Chyba nie, jakoś mnie to nie kręci poszłam na ten kierunek bo wydawał mi się najlepszy (gdyby to były studia PŁATNE to bym to bardziej przemyslała ), niby zawód z przyszłością, teoretycznie dobrze płatny i w sumie to pasował mi dojazd do kuzynki
Tylko, że ja mam ten problem, że nie wiem co chciałabym w życiu robić nie mam i nigdy nie miałam zainteresowań i to chyba dlatego. Moja kuzynka za rok ma maturę a odkąd poszła do gimnazjum wie, że chce być stomatologiem Ja kiedyś chciałam iśc na pedgogikę wczesnoszkolna i przedszkolną, a teraz stwierdzam, że dla mnie pracy nie ma

Praktyki ustne
Cytat:
mięso?! matko, określenia facetów prze przerażają
dobrze mu powiedzialas - na taki tekst bym nie wpadla

a nie masz klopotow ze skora? ja swoja chyba uzaleznilam od kremow, uwielbiam kremy nawet tza zarazilam
Nie wiem skąd mu się to wzięło bo nigdy tak nie mówił, może ze wzgledu na mojego "wiejskiego" kuzyna
Często używam "saszetkowych wersji" (czasem próbek w ilościach nieskończonych ) np Ziaji, w tym głownie kremów na przebarwienia i do cery naczynkowej, w ogóle lubię maseczki i kremy Ziaji. Ale ostatnio to ze mna masakra jakaś.... Szczerze to chyba nie wiedziałabym nawet jaki krem byłby dla mnie dobry
EDIT: Bania właśnie mi się przypomniało - kocham masło kakaowe z Ziaji

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na królewicza, który nie będzie biegał do solarium, depilował klaty i miał więcej cm. w bicepsie niż ja w udzie
Tacy są beee! (taki był m. in. D. )

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

OMG, wymieniłam dzisiaj całą garderobę na letnią i wiosenną i zapuściłam niezliczone ilości pralek i mnóstwo rzeczy ręcznie
mojemu TZ brakuje jeszcze trochę do mojego uda ale to problem moich ud a nie jego bicepsa

A w mojej szafie jest wieeeeelki balagan, wszystko wypada a ja nie mam co ubrać ale to nie babskie gadanie tylko rzeczy które dostałam w "spadkach" po nieprzemyślanych zakupach innych i których nie da się skompletować. Muszę wziąć TZ na jakieś zakupy on mnie kiedys udusi za to moje marudzenie

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-05-08 o 15:18
Stary 2012-05-08, 15:21   #4550
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Siemaa Biedrona ;D

Fajnie, że pamiętasz o mnie
Ej mam tyle roboty i ostatecznie nie robie nic, zawsze tak jest... jestem leniem, ale waga spada, bardzo powoli ale spada

Cytat:
Skąd wiesz?

Trochę się domyślam, a czasami trochę sie tak czuje, zwłaszcza jak sprzątam w niedziele po sobotniej imprezie

Cytat:

1. to to w ogóle jest jakaś masakra kiedyś prowadziłam badania naukowe w tym kierunku Pytałam facetów jakie im się podobają kobiety I co z tego wynikło W większości jest tak, że facet, któremu podobają się blondynki ma żonę, dziewczynę z ciemniejszymi włosami i odwrotnie. Nawet zapytałam co w takim razie z rudymi Dostałam odpowiedź, że rude kręcą wszystkich Mój osobisty mężczyzna nawet kiedyś przy znajomych, jak dopytywałam się czy podoba mu się jakaś tam dziewczyna to powiedział mi, żebym dała spokój jemu się blondynki nie podobaja od początku naszego związku mam taki kolor i ciągle namawia mnie na rozjaśnianie

Dziwne to jest i nie bardzo to potrafie ogarnąć
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 15:22   #4551
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

1. jest krótka, ale ne az tak, zeby zakladac pod nią legginsy, smialo nosze ją na gole giry. moze dzisiaj się ogarnę i się w nią ubiorę to cyknę wam foto. i wlasnie wprzypomnialam sobie, ze kupilam sobie rozowe balerinki, ciekawe czy beda do niej pasowaly.

3. Alexis góralka?
i gdzie to zdjęcie?
nieee
Cytat:
Ostatnio nawet przechodziłam praktyki
widzę że przygotowujesz się tak jak na maturzystkę przystało!
Cytat:
8km za mną W tle grzmoty i czarne chmury, ale mi to dodało tempa
super piszesz że cellu Ci się zmniejszył ale ja nie wiem gdzie Ty wogóle miałaś ten celluit. Miałaś świetne nogi, myślę że teraz wygryzłabyś niejedną modelkę
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
H
Kupiłam wczoraj piękną sukienkę na absolutorium
sukienka bardzo prosta ale mi się strasznie podoba. I świetnie w niej wyglądasz
Cytat:
Napisane przez zona_wloczykija Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta!
Mam nadzieję, że można do Was dołączyć ażeby wzmocnić swoją motywację do pozbycia się zbędnych kilogramów .
hej

Agnesuk uściskaj i ucałuj naszą Oliwkę przepraszam ze dziś ale wczoraj nie miałam kiedy ale myślałam o Was

Chciałam zobaczyć Psyhe blondasa szukam go ale nigdzie nie ma
brawka za bieganie woow 2 h biegania

Laura daj im jutro popalić! Trzymam kciukasy

Nie mam czasu nadrobić reszty, Kocham Was i trzymam dietki w tym tygodniu chyba @ , czekolada nadal czeka zjem tylko jedną , nie objem się na @ tak jak zawsze

Waga bez zmian 56. Nie ważne czy się waże rano czy wieczorem . Nie wiem co jest Tyle ćwiczę

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-05-08 o 15:25
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 15:25   #4552
MalaPikanteria
Zadomowienie

Biedroneczek bo faceci są dziwni

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Alexis my też Cię kochamy

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 15:36   #4553
agniesikk
Zakorzenienie

Mała Pikanteria, nie patrz na kuzynke, ktora jest w drugiej liceum, bo jej sie plany jeszcze zmienia milion razy... Ja tez zawsze bylam taka pewna co chce w przyszlosci robic, a potem zadecydowalam, ze jednak ide na zupelnie inne studia. Poza tym mowic, ze sie idzie na stomatologie, a sie na nia dostac, to sa dwie rozne rzeczy Moj TZ dopiero w wieku 23 lat podjal wlasciwa decyzje co do wyboru jakiejs sciezki edukacyjnej. Rzucil jedne studia po roku, mimo ze i tak zaczal je z lekkim opoznieniem W sumie lepiej pozno niz wcale, bo przynajmniej po tych studiach ma szanse zarabiac przyzwoite pieniadze, nie to co po wczesniejszym kierunku dla pasjonatow. Zawsze masz czas na zrobienie jakiegos kursu potem, a poki co, to skoncz to, co robisz teraz i probuj zalapac gdzies prace w zawodzie, jak juz bedziesz miec papier w reku

A co do mieszkania w malej miejscowosci, to to, ze jest tyle mozliwosci, to brednie totalne Takze ja Cie rozumiem, sama w takim malym miescie mieszkam i widze, ze nieraz ludzie nie maja co ze soba zrobic. Co najgorsze, to ja prawdopodobnie swojemu dziecku wyrzadze taka sama krzywde Duzo zalezy od charakteru, niektorym pasuje wiocha i siedzenie od rana do wieczora na podworku. Dlatego walcz o swoje marzenia, zeby udalo Wam sie chociaz wyjechac do jakiegos miasta powiatowego, nikt sie nie kaze rzucac od razu na Gdansk czy Gdynie, bo wiadomo ile kosztuje zycie w duzym miescie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-08 o 15:37
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 15:50   #4554
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Mała Pikanteria, nie patrz na kuzynke, ktora jest w drugiej liceum, bo jej sie plany jeszcze zmienia milion razy... Ja tez zawsze bylam taka pewna co chce w przyszlosci robic, a potem zadecydowalam, ze jednak ide na zupelnie inne studia. Poza tym mowic, ze sie idzie na stomatologie, a sie na nia dostac, to sa dwie rozne rzeczy Moj TZ dopiero w wieku 23 lat podjal wlasciwa decyzje co do wyboru jakiejs sciezki edukacyjnej. Rzucil jedne studia po roku, mimo ze i tak zaczal je z lekkim opoznieniem W sumie lepiej pozno niz wcale, bo przynajmniej po tych studiach ma szanse zarabiac przyzwoite pieniadze, nie to co po wczesniejszym kierunku dla pasjonatow. Zawsze masz czas na zrobienie jakiegos kursu potem, a poki co, to skoncz to, co robisz teraz i probuj zalapac gdzies prace w zawodzie, jak juz bedziesz miec papier w reku

A co do mieszkania w malej miejscowosci, to to, ze jest tyle mozliwosci, to brednie totalne Takze ja Cie rozumiem, sama w takim malym miescie mieszkam i widze, ze nieraz ludzie nie maja co ze soba zrobic. Co najgorsze, to ja prawdopodobnie swojemu dziecku wyrzadze taka sama krzywde Duzo zalezy od charakteru, niektorym pasuje wiocha i siedzenie od rana do wieczora na podworku. Dlatego walcz o swoje marzenia, zeby udalo Wam sie chociaz wyjechac do jakiegos miasta powiatowego, nikt sie nie kaze rzucac od razu na Gdansk czy Gdynie, bo wiadomo ile kosztuje zycie w duzym miescie
Co do kuzynki to powiem Ci, że ona naprawdę sie tym interesuje. Siedzi i zakuwa przedmioty potrzebne na medycyne ale nie, że musi tylko lubi. Ma niecałe 18 lat, certyfikat z angielskiego, zna podstawy francuskiego, zadania z chemii rozwiązuje nawet przy śniadaniu, a do tego kocha piec ciasta muffiny itp. ALE nie ma faceta, dla niej na razie liczy się edukacja Myślę, że ona zostanie w tym kierunku edukacji
Wiesz ja myślałam żeby za rok iść na studia na podatki i doradztwo podatkowe, ale teraz wiem, że nie chcę
Kursów na pewno porobię ile się da jak już będzie mnie na nie stać

A zamieszkanie gdzie indziej to ostatnio moje marzeniu nr 1! myśleliśmy tez nad Wejherowem, miasto ładne, połączenia komunikacji są wszędzie i jest zdecydowanie więcej miejsc pracy niz np w Kartuzach.
Staram się myśleć trochę przyszłościowo ze względu na Małą, bo świat idzie do przodu i chciałabym, żeby jej było łatwiej w szkołach itd. Ja miałam koszmarny start - szkoła z prowincji

Co u Ciebie?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 15:56   #4555
agniesikk
Zakorzenienie

Tzn. ja bron boze nie chce podwazac zainteresowan Twojej kuzynki, bo ja tez lubie i chemie i biologie, czyli przedmioty, ktore sa mi potrzebne na studia, ale ja od lat marzylam o pojsciu na medycyne, a teraz jestem zainteresowana chemicznym kierunkiem (nalezacym do kregu studiow medycznych, ale to juz cos zupelnie innego). Po prostu ja wiem po sobie, ze jak ma sie te nascie lat, to sie ma wiele pomyslow na siebie, a Ty juz jestes dorosla, takze nie porownuj sie do kuzynki, bo jestes w zupelnie innej sytuacji i przede wszystkim jestes dojrzalsza emocjonalnie, patrzysz na przyszlosc z troche innej perspektywy

Wejherowo jest super Jak bede jezdzic z TZ do Slupska, to bede Cie odwiedzac, bo mam po drodze ode mnie Nawet z Wejherowa mozna spokojnie dojezdzac do pracy do Slupska czy Lęborka.

A nic ciekawego, jestem zajeta maturami, mama mi kupuje slodycze, a ja je jem i udaje, ze sie odchudzam Ale chyba mature z majcy zdalam na ok. 76%. Ale powiem Wam, ze tak srednio sie ciesze, liczylam na ponad 80 Jutro ustny polski, jak juz mowie moja prezentacje, to czuje sie zazenowana tym, jakie ☠☠☠☠☠☠☠y naprodukowalam. Boje sie

Nie wiem, czy ktoras z Was zauwazyla, ze nie macie mnie w znajomych, ale ja ostatnio malo czytam wizaz i nie chce, zeby jak ktos wlazi na moj profil, zeby automatycznie trafial na Wasze konta i Wasze posty. No chyba ,ze mozna jakos ukryc informacje o przyjaciolach, a ja jestem taka durna, ze nie wiem? Bo jak tak, to Wam wysle rikłesty znowu.

Co do propozycji Moniczki o wspolnictwie w aptece, to jestem za Musimy wybrac jakas superowa nazwe, a Julianek bedzie nam pomagal rozkladac towar na polkach Czy podlaczymy sie do jakiejs sieciowki? Mysle, ze nie ma sensu, zatrzesiemy cala wioska, jak otworzymy taka apteke. Poza tym pigulki antykoncepcyjne za 5zl i prezerwatywy w automacie!!! Znizki dla wszystkich seksualnych niebezpiecznych.

Czas edycji: 2012-05-08 o 16:00
Stary 2012-05-08, 16:26   #4556
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Tzn. ja bron boze nie chce podwazac zainteresowan Twojej kuzynki, bo ja tez lubie i chemie i biologie, czyli przedmioty, ktore sa mi potrzebne na studia, ale ja od lat marzylam o pojsciu na medycyne, a teraz jestem zainteresowana chemicznym kierunkiem (nalezacym do kregu studiow medycznych, ale to juz cos zupelnie innego). Po prostu ja wiem po sobie, ze jak ma sie te nascie lat, to sie ma wiele pomyslow na siebie, a Ty juz jestes dorosla, takze nie porownuj sie do kuzynki, bo jestes w zupelnie innej sytuacji i przede wszystkim jestes dojrzalsza emocjonalnie, patrzysz na przyszlosc z troche innej perspektywy

Wejherowo jest super Jak bede jezdzic z TZ do Slupska, to bede Cie odwiedzac, bo mam po drodze ode mnie Nawet z Wejherowa mozna spokojnie dojezdzac do pracy do Slupska czy Lęborka.

A nic ciekawego, jestem zajeta maturami, mama mi kupuje slodycze, a ja je jem i udaje, ze sie odchudzam Ale chyba mature z majcy zdalam na ok. 76%. Ale powiem Wam, ze tak srednio sie ciesze, liczylam na ponad 80 Jutro ustny polski, jak juz mowie moja prezentacje, to czuje sie zazenowana tym, jakie ☠☠☠☠☠☠☠y naprodukowalam. Boje sie

Nie wiem, czy ktoras z Was zauwazyla, ze nie macie mnie w znajomych, ale ja ostatnio malo czytam wizaz i nie chce, zeby jak ktos wlazi na moj profil, zeby automatycznie trafial na Wasze konta i Wasze posty. No chyba ,ze mozna jakos ukryc informacje o przyjaciolach, a ja jestem taka durna, ze nie wiem? Bo jak tak, to Wam wysle rikłesty znowu.

Co do propozycji Moniczki o wspolnictwie w aptece, to jestem za Musimy wybrac jakas superowa nazwe, a Julianek bedzie nam pomagal rozkladac towar na polkach Czy podlaczymy sie do jakiejs sieciowki? Mysle, ze nie ma sensu, zatrzesiemy cala wioska, jak otworzymy taka apteke. Poza tym pigulki antykoncepcyjne za 5zl i prezerwatywy w automacie!!! Znizki dla wszystkich seksualnych niebezpiecznych.
może to i racja :P niby jestem starsza od niej tylko 4 lata a jestem starą mężatką i mam córcię....
W ogóle z Wejherowa jest dobry dojazd wszedzie, do Trójmiasta też spokojnie sie dojedzie SKMką. Jak sie tam wyprowadzimy to na pewno Cię zaproszę
Matura dobrze idzie i to sie liczy!
A czemu nas pousuwałaś? Czyżby jakis nieprzyjaciel na froncie?
No mi pomysł Moni bardzo pasuje

Lecę na dwór zgrabić trawę, którą mój brat kosił bo mama wrzeszczy. Jakby nie mogł kosić z koszem przy kosiarce

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 16:30   #4557
agniesikk
Zakorzenienie

Nie nie, po prostu mam wrazenie, ze jak konto zalega nieuzywane, to jest i przeze mnie niekotrolowane = wejscia na Wasze profile przez bog wie kogo, jakichs pedofili :P

Ok, czekam na zaproszenie i przylece jak na skrzydlach, w koncu to prawie moje okolice (sąsiednie województwo)

Czas edycji: 2012-05-08 o 16:31
Stary 2012-05-08, 16:43   #4558
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie musi myśleć?! Będziesz razem ze śmietanką ratowała nas z opresji, ołkej?

Cytat:
Monia, hehe a denerwuje Cie to?

a wiesz w ogole jak wygladaly jego byle? wlasnie takie solarki? dlugo z nimi byl?
wiem ze nie ma co uogolniac, ale takie przewaznie nadaja sie do krotkotrwalych zwiazkow, moze to zrozumial i znalazl swoją księżniczkę z karetą dewoo ;D
Czy ja wiem czy denerwuje, teraz mnie to śmieszy :P

Wiem, świat jest mały ale to temat na klub
Mój lanos zawsze będzie mój i tylko mój

Cytat:

A moje ciuchy poprała mama, ha!

Cytat:
Często używam "saszetkowych wersji" (czasem próbek w ilościach nieskończonych ) np Ziaji, w tym głownie kremów na przebarwienia i do cery naczynkowej, w ogóle lubię maseczki i kremy Ziaji. Ale ostatnio to ze mna masakra jakaś.... Szczerze to chyba nie wiedziałabym nawet jaki krem byłby dla mnie dobry
Jak chcesz to kiedyś będę mogła Ci przesłać całe pudło Ziajkowych próbek bo mam tego peeełno

Cytat:
No co Ty, otworzymy własną sieć,podbijemy rynek

Cytat:
Lecę na dwór zgrabić trawę, którą mój brat kosił bo mama wrzeszczy. Jakby nie mogł kosić z koszem przy kosiarce
Ty to chociaż swoje podwórko grabisz,a ja dzisiaj z szefową zagrabiałam skoszony trawnik i zamiatałam ulicę Taką mamy sprzątaczkę, która wpada raz na 2 tygodnie z wielkiej łaski ...
Stary 2012-05-08, 17:51   #4559
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Jak chcesz to kiedyś będę mogła Ci przesłać całe pudło Ziajkowych próbek bo mam tego peeełno

Ty to chociaż swoje podwórko grabisz,a ja dzisiaj z szefową zagrabiałam skoszony trawnik i zamiatałam ulicę Taką mamy sprzątaczkę, która wpada raz na 2 tygodnie z wielkiej łaski ...
1. baaaardzo chętnie, byłabym wniebowzięta koszty przesyłki oczywiście bym zwróciła, no i honorarium dla Ciebie rzecz jasna też
2. czuję się bosko po ruchu na świeżym powietrzu

zjadłam wlaśnie kilka frytek z ketchupem i czuję, że korci mnie na ćwiczenia na ławeczce TZ, chyba zejdę do garażu

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 18:32   #4560
Loriette
Zakorzenienie

Pora wrócić na ziemię i iść za REALNYMI szansami na dostanie się na uczelnię Czas na odrzucenie fikcyjnych marzeń i planów!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości