![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Domi, to z Basiulą się linkami dzielisz a ze mną nie ?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kaszki daję "normalne", Bobvita lu Nestle. Starsza też jadła, nic jej nie było. Nie utyła, zęby nie popsuły się. Kupuję w promocji. Kiedyś kupiłam za 3,45 zł!!! Nakupiłam przeróżnych smaków i na różne miesiące. Ela, kocioł garnkowi przyganiał. Ciebie też mało jak kot napłakał, a innym piszesz, że nie piszą ![]() Pokszyfka, poczytam w klubie wieczorem, bo jeszcze Pati muszę położyć, a gadzina dostała kucyka Applejack do zabawy i tak się cudnie bawi, że nie mam serca kazać jej się myć i kłaść jej ![]() Fatal, o rety!! Ja pierwsze co to marznę w stopy i zawsze skarpety zakładam. Nawet śpię w skarpetach zima czy lato ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
BAN stały
|
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię i kliknie na ten link? proszę o pomoc
[reebok_b]592474[/reebok_b] |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
No tak, dostalismywozeczek, poszlismy na spacer testowy... Potem kapiel i usypianie a wy w tym czasie 3 strony
![]() Pozniej fotki wkleje, wozek super lekko sie prowadzi, z tylu kola srednica 40 cm, sunie po wertepach jak po stole- wiec jestem zadowolona Z tym ze szeroki jak czolg ![]() ![]()
#1684 |
Zadomowienie
|
Hej;
UWAGA UWAGA! MAMY PIERWSZY ZĄBEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobno tyle waza A jak coe temat ciekawi to jeszze powim ze ostatnio spotkalam w parku rodzinke z blizniakami - chlopiec 3 kilo, dziewczynka 6- mieli po 4 mce, chlopiec sie irodzil z niewyksztalcona watroba Dobra lece fotki poladowac ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Gratulacje Dziewczyny a jest u was zwyczaj ze kto wypatrzy nowy zabek dostaje butyprezencie????
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
no to siem chwalimy nowym wozkiem
![]() btw wlasnie dziewczynki dla alergikow jest ta kaszka Sinlac ale w poradniku z bobovity widzialam ze sa te nowe produkty- Minima- zbozowe bezglutenowe chyba. i w opiniach maja ze to tansza wersja sinlac
#1687 |
Wtajemniczenie
|
.
![]() |
#1688 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas na gryzienie w dupke podziałała przesiadka do spacerówki. Masakra, teściowa sie wstydu najadła jak z nią i Helusia poszliśmy na zakupy a ta w drodze powrotnej tak sie darła ze wszyscy sie na nas patrzyli tak jak byśmy jakąś krzywde małej robiły. Więc musiałam ja nieść a zakupy przyjechały w wózku. Potem juz brałam ja w chustę. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba jutro skocze po mleko HA,bo plam coraz wiecej a Ty co tak dzisiaj kropki stawiasz ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Dobra sprawa z tymi butami ![]() ![]() ![]() Ide przyprawic lopatke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
Glam wózek super
![]() ![]()
#1691 | ||
Zakorzenienie
|
z chusta popieram- jak sie opanuje teechnike to kwestia chwilki
ja np wiaze podwojne x bez dzieciaka- ale juz mniej wiecej wiem na jakiej dlugosci musze zawiazac zeby potem w gotowe wiazanie malucha wlozyc bez koniecznosci dociagania albo wiazania na sobie. chwila- moment i gotowe to teraz moje rozwiazanie na brak dodatkowej pary rak jak juz nie jezdzimy wypinanymi gondolkami- jedziemy na rehabilitacje spacerowka, w wozkowni na dole zostawiam wozek, szybko sie wiaze, jeden lepek w chuste, drugi na biodro i zasuwamy na gore do sali cwiczen inne blizniakowe mamy tez z takiego patentu korzystaja jak musza same gdzies z dwojeczka wychodzic. zawiazanie to zaden problem ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- no chyba- obaj mysla ze sa z przodu ![]() ![]() byly juz testy- wyscigi wozkow z sonia bo dzis poszlysmy na spacer po parku wkolo domu ja z moimi dzidziusiami a sonia ze swoimi lalkami w wozeczku... ale z niej wyrodna matka, nie wiem jakie dziecko by przezylo takie traktowanie ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ja sobie na wszelki wypadek zostawilam pudlo ogromne w ktorym mi wozek dostarczyli...w razie czego cala trojka wlezie i wysle do indii ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja podaje gluty ![]()
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
a ja narzekalam zemoj pojedynczy Britax szeroki
![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz jak to fajnie jak on bedzie spiewal i sie cieszyl a ty klaskala ![]() ![]() moj Domek robi baran buc- tak z banki wali ![]()
![]() |
#1694 | |
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
![]() Bryka niezła Mój też ma już jednego zęba i gryzie nim mnie po cycku ![]() Coś ostatnio ma gorsze dni i tylko zadowolenie mu przynosi pies - dobrze ze go mamy ![]() Nie mam się dziś czym pochwalić, bo mały nie pozwala zasiąść do maszyny. Za to kolejny dzień uczę się wiązać plecak - jak widac rezultaty nie zadowalające choć niebo lepsze niż wczoraj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
WIolka a jakiego masz britaxa? bo ja dla Soni tez mialam britaxa trojkolkowego i tez zad mial jak krowa,zdarzalo mi sie utknac przy kasie w supermarkecie
![]() ten chyba przez ta szerokosc jest swietnie wywazony. no i przednie kolo tylko na wprost, zeby skrecic w miejscu to musze przod podniesc- ale jest leciutki...no a w porownaniu z podnoszeniem tramwaju pod kraweznik- gdzie sie niemal musialam uwiesic na raczce zeby przod poderwac- to w ogole bajka... mam wrazenie ze nawet ten soni britax taki nie byl komfortowy w prowadzeniu. w ogole z 4 wozkow jakie mialam to mam wrazenie ze ten sie najlzej prowadzi...mimo ze krowiasty. sorki ze w kolko o tym wozku ale jestem podekscytowana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Usnela!stawiam kropki bo na nast str nie moge przejsc.ide sie myc.glam super zakup.a ja mam zachcianki jak ciezarna i czasem mnie mdli.w ciazy moge byc ale urojonej najwyzej.
#1697 |
Zakorzenienie
|
britax vigour 3+, ja go bardzo lubie za zwrotnosc wlasnie. przednie kolko da sie blokowac, na szczescie co przydaje sie na piachach
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja muszę chyba pudlo skobinować i zaadresować do Ameryki, gorzej jak sie Hela z TŻ miną w drodze ![]() Ja daje glut 1x dzienie i 1-2 bezglut ![]() Chawa- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co obiecuje sobie juz od godziny ze zaraz spac pojde aha jeszcze sie poskarze- wysypalo mi na gebie diod jak u nastolatki ![]()
![]() |
#1700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wysyłka do indii tez mnie rozłożyła ![]() sie neie ma co dziwić skąd u Twojej Soni takie teksty ![]() Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-05-08 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Wtajemniczenie
|
Skoro wygladasz jak nastolatka to i tradzik mlodzienczy masz
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o prosze wrzucam fotke z naszego wyjazdu do indii w zeszlym roku mocno podstarzala nastolatka niestety ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-05-08 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() A ja zapomnialam Wam napisac, ze mamy 2 juz dosyc duzawe sa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak nastolatka się prezentujesz to i na twarzy Ci wysypało jak nastolatce ![]() Sonia jaka słodzizna na tej fotce w Indiach ![]()
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-05-08 o 20:56 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
wlasnie ogladam te fotki, sonia miala wtedy 1,5 roku...i tak mysle jak bardzo sie zmienila...wydoroslala. normalnie dzieci nam w oczach rosna...
a w tych ichnich ciuszkach to ona mi sie bardzo podobala ![]()
#1705 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=axOeUBASt7E
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie-czy smoczkiem trójprzepływowym aventu kaszkę da radę dziecko wypić????
bo nie wiem czy brać go czy teżwziąc ten co ma dziurkę w kształcie litery "Y"??
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-08 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Dygotko ja kupilam do kaszki smoczki z x ale
Za Szybko leci Wzielam tez po prostu szybki smoczek z duza dziura z lovi, pasuje do butelek aventu i jest ok Tego trojprzeplywowego sie wystraszylam ze nie hede umiala ustawic Kurcze cos spac nie moge Chyba powinnam wziac moj nowy obiekt podniet i przeleciec... Sie z trzy razy wkolo bloku na lepszy sen
#1708 |
Zakorzenienie
|
witam, mam mało czasu, więc pokrótce
pojawił się fragmencik ząbka - dolnej lewej jedynki ![]() ![]() zupki warzywne/owocowe idą już lepiej i więcej zostaje w brzuchu, daję też 1/2 łyżeczki manny. Dzis zjadł cały sloiczek ziemniaczków ze szpinakiem. (wczoraj tak z 3/4, bo reszta sie wylala w mikrofali ![]() ruchowo głównie zadzieranie nóg do góry i ich opuszczanie i dzięki temu pełzania "w dół" i obracanie się o 360stopni. Tez myślę o obniżeniu łóżeczka, bo łapie się za szczebelki i do nich dociąga. karmię piersią i planuję minimum rok, ale max pewnie 1.5. Nie daję mm. na komary mam jakieś Chicco Bzzzz, czy cos w tym stylu dygotka, jak karmisz piersią, to dawaj wit.D, ziajke tą 50 kupiłam swoim i używam, chyba jest od 6mies. Nie lubię chustek Pampersa, na takie niemowlęce kupy są za mokre (za to na takie stałe u starszego lepsze niz babydream) ![]() glam - ten majewski wczoraj był super. babki z Jarzębiny mega odjechane i dziwaczne, ale tez bardzo sympatyczne, chciałabym takie ciotki/babki - jedna dziwnie się rechotała (ta co sie przesiadla, by wpuscić StrongMena), a ta starsza co grala na harmonijce, tez niezła sztuka! Stong nieźle wkręcił Wendzikowska - kupa smiechu, konkurs z czasławem, wałęsa i szefem pzpn był super i jeszcze na koniec ten filmik o euro.... hehe, udał im sie stanowczo ten odcinek |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mała stwierdziła, że 5 to świetna pora na pobudkę a teraz ziewa ![]() ![]() ![]() Oolong u nas też ten ząbek się wykluwa, długo mu schodzi ![]() Glamm wózeczek super, a i maluchy śliczne ![]() Fatal jak to mówią nigdy nic nie wiadomo a i urojona to dobry powód na dogadzanie sobie ![]() nettka_ gratuluję ząbka, agulan również, dwa to zaraz będzie komplet ![]() ![]() ![]() Co do kaszki Sinlac to ja ją podaje, fajny ma smak a i mała na nią dobrze reaguje, pomału zaczynam podawać jej kaszkę mannę. Życzę miłego dnia bo ja w pracy to raczej za wiele czasu nie mam. Ale podczytuje co tam u Was ![]()
#1710 | ||
Wtajemniczenie
|
WITAM Z RANA
![]() Pobudeczka o 5 eh, bo malutka wczoraj padła już o 19:20... Basiula ![]() ![]() Glam wózek super! A jak patrze na te zdjęcia to normalnie podziw mnie rozpiera, że tak sobie dajesz radę z trójką dzieciaczków ![]() ![]() Nettka gratuluję ząbka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.