Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 18:36   #1681
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Domi, to z Basiulą się linkami dzielisz a ze mną nie ? ja wygrałam drugą krowę Milkę, ale jeszcze żadna nie doszła. Basiula, może Twoja nagroda jeszcze dojdzie.
Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mam dzis nerwa do mlodego najchetniej bym go wsadzila w paczke i wyslala w podroz dookola swiata caly dzien marudzi, musi byc na rekach i to tak zebym sie nim zajmowala, do tego nie zjadl obiadu, mleka wypil 100ml a do 15 powinien wypic 2x180ml + obiadek.
3 rozne dania probowalam mu dac...

nawytykalam mu slownie co nieco dobrze ze dzieci nie pamietaja nic z tak wczesnego dziecinstwa...
moja to jedyne co je i mogłaby 2 słoiki na raz to jarzynowa z królikiem z Gerbera i jarzynki z delikatną rybką z Gerbera. Z owoców to banan i jabłka z czymś, byleby nie owoce leśne.

Kaszki daję "normalne", Bobvita lu Nestle. Starsza też jadła, nic jej nie było. Nie utyła, zęby nie popsuły się. Kupuję w promocji. Kiedyś kupiłam za 3,45 zł!!! Nakupiłam przeróżnych smaków i na różne miesiące.

Ela, kocioł garnkowi przyganiał. Ciebie też mało jak kot napłakał, a innym piszesz, że nie piszą

Pokszyfka, poczytam w klubie wieczorem, bo jeszcze Pati muszę położyć, a gadzina dostała kucyka Applejack do zabawy i tak się cudnie bawi, że nie mam serca kazać jej się myć i kłaść jej

Fatal, o rety!! Ja pierwsze co to marznę w stopy i zawsze skarpety zakładam. Nawet śpię w skarpetach zima czy lato i rodziłam też Od stóp najszybciej jest się przeziębić oczywiście w upały nie zakładam.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:40   #1682
Karolcia_88
BAN stały

czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię i kliknie na ten link? proszę o pomoc

[reebok_b]592474[/reebok_b]
Karolcia_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:56   #1683
glamourous
Zakorzenienie

No tak, dostalismywozeczek, poszlismy na spacer testowy... Potem kapiel i usypianie a wy w tym czasie 3 strony

Pozniej fotki wkleje, wozek super lekko sie prowadzi, z tylu kola srednica 40 cm, sunie po wertepach jak po stole- wiec jestem zadowolona
Z tym ze szeroki jak czolg no ale poprzedni byl dlugi jak tramwaj wiec tak czy inaczejxnobody is perfect a idealnego wozka dla twixow chyba nie ma
Stary 2012-05-08, 19:18   #1684
nettka_
Zadomowienie

Hej;

UWAGA UWAGA!

MAMY PIERWSZY ZĄBEK

: jupi::j upi::ju pi::jup i:
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:21   #1685
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Glam a te bliźniaki- koleżanki, to łącznie tyle ważą czy kazde osobno? A wogle jakie płcie i imiona mają? Zawsze temat bliźniąt mnie fascynował.

Mila gdzieś zniknęła, a dopiero co wyszła z ukrycia.

Nika mało pisze, gdzieś polazła znów.

Kasiaa będzie dobrze, potrzebujesz czasu. Mnie bolało do 5 miesiąca
Elu blizniaki sa z in vitro, dwaj chlopcy- mikolaj i kubus
Osobno tyle waza
A jak coe temat ciekawi to jeszze powim ze ostatnio spotkalam w parku rodzinke z blizniakami - chlopiec 3 kilo, dziewczynka 6- mieli po 4 mce, chlopiec sie irodzil z niewyksztalcona watroba
Dobra lece fotki poladowac

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Hej;

UWAGA UWAGA!

MAMY PIERWSZY ZĄBEK

Gratulacje

Dziewczyny a jest u was zwyczaj ze kto wypatrzy nowy zabek dostaje butyprezencie????
Stary 2012-05-08, 19:35   #1686
glamourous
Zakorzenienie

no to siem chwalimy nowym wozkiem i kochana starsza siostra

btw wlasnie dziewczynki dla alergikow jest ta kaszka Sinlac ale w poradniku z bobovity widzialam ze sa te nowe produkty- Minima- zbozowe bezglutenowe chyba. i w opiniach maja ze to tansza wersja sinlac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maj2012 036.jpg (123,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maj2012 049.jpg (191,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maj2012 052.jpg (129,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maj2012 057.jpg (137,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maj2012 058.jpg (137,1 KB, 47 załadowań)
Stary 2012-05-08, 19:40   #1687
fatal21
Wtajemniczenie

.
Stary 2012-05-08, 19:44   #1688
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
szukam nosidełek, przemyślałam temat chusty i chyba nie dam sobie z nią rady gdzieś w terenie z wrzeszczacym dzieckiem w wozku, musze znaleśc coś szybszego w obsludze
chusta nie jest tak wolna jak juz sie opanuje wiązanie. Ostatnio w lesie wiązaliśmy trzylatka bo deszcze zaczął padać.

U nas na gryzienie w dupke podziałała przesiadka do spacerówki.
Masakra, teściowa sie wstydu najadła jak z nią i Helusia poszliśmy na zakupy a ta w drodze powrotnej tak sie darła ze wszyscy sie na nas patrzyli tak jak byśmy jakąś krzywde małej robiły. Więc musiałam ja nieść a zakupy przyjechały w wózku. Potem juz brałam ja w chustę.

Cytat:
dziewczyny znalazłam cos takiego
http://www.youtube.com/watch?v=8ezuT6cVMMo

nosidełko mei tai, wygląda fajnie moim zdaniem tylko kurde drogiwe 180 zł;/
Fajne, tyle koszuje chusta tkana a potem możesz w niej na plecach nosić

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość

Dziewczyny a jest u was zwyczaj ze kto wypatrzy nowy zabek dostaje butyprezencie????
jeszcze nie, ale muszę wprowadzić
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:51   #1689
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
no to siem chwalimy nowym wozkiem i kochana starsza siostra

btw wlasnie dziewczynki dla alergikow jest ta kaszka Sinlac ale w poradniku z bobovity widzialam ze sa te nowe produkty- Minima- zbozowe bezglutenowe chyba. i w opiniach maja ze to tansza wersja sinlac
super fura ,chlopaki wygladaja na zadowolonych .
Ja chyba jutro skocze po mleko HA,bo plam coraz wiecej

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
.
a Ty co tak dzisiaj kropki stawiasz

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Dobra sprawa z tymi butami .Jedne wlasnie do mnie ida (modle sie,zeby pasowaly,bo sa sliczne ),mam nadzieje,ze zaden zabek sie nie pojawi w tym czasie,bedzie okazja kupic nastepne .

Ide przyprawic lopatke
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:52   #1690
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Glam wózek super Chłopaki zadowoleni widzę

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:03   #1691
glamourous
Zakorzenienie

z chusta popieram- jak sie opanuje teechnike to kwestia chwilki
ja np wiaze podwojne x bez dzieciaka- ale juz mniej wiecej wiem na jakiej dlugosci musze zawiazac zeby potem w gotowe wiazanie malucha wlozyc bez koniecznosci dociagania albo wiazania na sobie. chwila- moment i gotowe
to teraz moje rozwiazanie na brak dodatkowej pary rak jak juz nie jezdzimy wypinanymi gondolkami- jedziemy na rehabilitacje spacerowka, w wozkowni na dole zostawiam wozek, szybko sie wiaze, jeden lepek w chuste, drugi na biodro i zasuwamy na gore do sali cwiczen
inne blizniakowe mamy tez z takiego patentu korzystaja jak musza same gdzies z dwojeczka wychodzic. zawiazanie to zaden problem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Glam wózek super Chłopaki zadowoleni widzę
no chyba- obaj mysla ze sa z przodu bo w tramwaju to ten z tylu zazwyczaj marudzil
byly juz testy- wyscigi wozkow z sonia bo dzis poszlysmy na spacer po parku wkolo domu ja z moimi dzidziusiami a sonia ze swoimi lalkami w wozeczku... ale z niej wyrodna matka, nie wiem jakie dziecko by przezylo takie traktowanie

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ufff to nie tylko ja ucze go lacicy w nerwach widze
ale zawsze mam dylemat czy sobie poklnac czy autentycznie wsadzic w karton i wyslac pod przypadkowy adres badz zamknac w klatce ze swinkami morskimi.
z klatki buczenie tez bedzie slychac
ja sobie na wszelki wypadek zostawilam pudlo ogromne w ktorym mi wozek dostarczyli...w razie czego cala trojka wlezie i wysle do indii

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

goldika ale Ty się prosisz o baty takie głupie gadanie, że zła matka bla bla bla ojjj nieładnie
Myślę podobnie jak elf, że może to reakcja na ten kleik.
A jakie zamawiałaś kaszki z Holle? Glutenowe czy bezglutenowe? Ja mam bezglut. 3 zboża, a tam jest dużo ryżowej. Nie mogę jej dawać, bo A coś ostatnio ma problem z kupskiem i nie chcę jej dodatkowo zatwardzać
padlam na bezglut
ja podaje gluty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 20:03   #1692
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

a ja narzekalam zemoj pojedynczy Britax szeroki

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:04   #1693
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
A dziewczyny, zapomiałam się pochwalić.
Michał od wczoraj robi "kosi kosi łapki' ja mu spiewam a on klaszcze

Rozpiera mnie duma

Idę się szykować.
Bajjj.

zobaczysz jak to fajnie jak on bedzie spiewal i sie cieszyl a ty klaskala
moj Domek robi baran buc- tak z banki wali
Stary 2012-05-08, 20:09   #1694
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Witam
Cytat:

Bryka niezła

Mój też ma już jednego zęba i gryzie nim mnie po cycku
Coś ostatnio ma gorsze dni i tylko zadowolenie mu przynosi pies - dobrze ze go mamy Nauczył się już rzucać przedmioty co jest nieco uciążliwe ale trzeba przetrwać.

Nie mam się dziś czym pochwalić, bo mały nie pozwala zasiąść do maszyny. Za to kolejny dzień uczę się wiązać plecak - jak widac rezultaty nie zadowalające choć niebo lepsze niż wczoraj.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS859607.jpg (102,4 KB, 37 załadowań)
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:12   #1695
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
a ja narzekalam zemoj pojedynczy Britax szeroki
WIolka a jakiego masz britaxa? bo ja dla Soni tez mialam britaxa trojkolkowego i tez zad mial jak krowa,zdarzalo mi sie utknac przy kasie w supermarkecie no i powiem ci ze tamten mial przednie kolo skretne i to jednak utrudnialo podjazdy pod wysokie krawezniki bo czasem @stawal deba@
ten chyba przez ta szerokosc jest swietnie wywazony. no i przednie kolo tylko na wprost, zeby skrecic w miejscu to musze przod podniesc- ale jest leciutki...no a w porownaniu z podnoszeniem tramwaju pod kraweznik- gdzie sie niemal musialam uwiesic na raczce zeby przod poderwac- to w ogole bajka...
mam wrazenie ze nawet ten soni britax taki nie byl komfortowy w prowadzeniu. w ogole z 4 wozkow jakie mialam to mam wrazenie ze ten sie najlzej prowadzi...mimo ze krowiasty. sorki ze w kolko o tym wozku ale jestem podekscytowana libido libidem, wprawdzie zerowe ale gdzies ta energia musi ujsc wiec u mnie na wozkowe podniety

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Witam
Mój też ma już jednego zęba i gryzie nim mnie po cycku
Coś ostatnio ma gorsze dni i tylko zadowolenie mu przynosi pies - dobrze ze go mamy Nauczył się już rzucać przedmioty co jest nieco uciążliwe ale trzeba przetrwać.

Nie mam się dziś czym pochwalić, bo mały nie pozwala zasiąść do maszyny. Za to kolejny dzień uczę się wiązać plecak - jak widac rezultaty nie zadowalające choć niebo lepsze niż wczoraj.
Chawa szacun, ja sie plecaka nauczylam dopiero jak sonia miala okolo roku, wczesniej sie balam ja na plecy wlozyc, dopeiro jak co nieco kumala ze ma sie trzymac w razie czego to sie odwazylam
Stary 2012-05-08, 20:17   #1696
fatal21
Wtajemniczenie

Usnela!stawiam kropki bo na nast str nie moge przejsc.ide sie myc.glam super zakup.a ja mam zachcianki jak ciezarna i czasem mnie mdli.w ciazy moge byc ale urojonej najwyzej.
Stary 2012-05-08, 20:19   #1697
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

britax vigour 3+, ja go bardzo lubie za zwrotnosc wlasnie. przednie kolko da sie blokowac, na szczescie co przydaje sie na piachach

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:25   #1698
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
z klatki buczenie tez bedzie slychac
ja sobie na wszelki wypadek zostawilam pudlo ogromne w ktorym mi wozek dostarczyli...w razie czego cala trojka wlezie i wysle do indii
: hahaha:

ja muszę chyba pudlo skobinować i zaadresować do Ameryki, gorzej jak sie Hela z TŻ miną w drodze

Ja daje glut 1x dzienie i 1-2 bezglut

Chawa- szacun za plecak ja jeszcze się boję
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:32   #1699
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
britax vigour 3+, ja go bardzo lubie za zwrotnosc wlasnie. przednie kolko da sie blokowac, na szczescie co przydaje sie na piachach
to ja mialam chyba poprzednia wersje trojkolowca sportowego (a moze to byla jakas tylko na wyspy- strider sie nazywal, wygladal prawie identyko. i tez sie kolo blokowalo)

wiecie co obiecuje sobie juz od godziny ze zaraz spac pojde

aha jeszcze sie poskarze- wysypalo mi na gebie diod jak u nastolatki normalnie pryszcz na pryszczu, czyzbym miala po pol roku wreszcie @ dostac???? chyba z 8 nagle wyskoczylo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 20:38   #1700
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
sorki ze w kolko o tym wozku ale jestem podekscytowana libido libidem, wprawdzie zerowe ale gdzies ta energia musi ujsc wiec u mnie na wozkowe podniety

--
Glam...wymiękam
wysyłka do indii tez mnie rozłożyła

sie neie ma co dziwić skąd u Twojej Soni takie teksty

Edytowane przez kasia_aa
Czas edycji: 2012-05-08 o 20:41
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:41   #1701
fatal21
Wtajemniczenie

Skoro wygladasz jak nastolatka to i tradzik mlodzienczy masz
Stary 2012-05-08, 20:46   #1702
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Glam...wymiękam
wysyłka do indii tez mnie rozłożyła

sie neie ma co dziwić skąd u Twojej Soni takie teksty
z indiami to nie dowcip- wiesz ze ja mam 1,5 hindusa w domu (znaczy 3x 0,5) jak do nas tzt dojedzie to bedzie 2,5 ... i zakladam ze to dlatego czasem takie niegrzeczne te bachorki czasem mam naprawde ochote spakowac towarzystwo i do tatusia wyslac, nniech sobie zobaczy jak to milo
o prosze wrzucam fotke z naszego wyjazdu do indii w zeszlym roku
Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Skoro wygladasz jak nastolatka to i tradzik mlodzienczy masz
mocno podstarzala nastolatka niestety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ìndia2011 139.jpg (114,3 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2012-05-08 o 20:52
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:54   #1703
agulan82
Rozeznanie

Cytat:
No tak, dostalismywozeczek, poszlismy na spacer testowy... Potem kapiel i usypianie a wy w tym czasie 3 strony

Pozniej fotki wkleje, wozek super lekko sie prowadzi, z tylu kola srednica 40 cm, sunie po wertepach jak po stole- wiec jestem zadowolona
Z tym ze szeroki jak czolg no ale poprzedni byl dlugi jak tramwaj wiec tak czy inaczejxnobody is perfect a idealnego wozka dla twixow chyba nie ma
Super wozeczek no i wszyscy zadowoleni

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Hej;

UWAGA UWAGA!

MAMY PIERWSZY ZĄBEK

Gratulacjeklas ki:

A ja zapomnialam Wam napisac, ze mamy 2 juz dosyc duzawe sa

Cytat:
U nas nie buty a czekoladę

Cytat:
to ja mialam chyba poprzednia wers trojkolowca sportowego (a moze to byla jakas tylko na wyspy- strider sie nazywal, wygladal prawie identyko. i tez sie kolo blokowalo)

wiecie co obiecuje sobie juz od godziny ze zaraz spac pojde

aha jeszcze sie poskarze- wysypalo mi na gebie diod jak u nastolatki normalnie pryszcz na pryszczu, czyzbym miala po pol roku wreszcie @ dostac???? chyba z 8 nagle wyskoczylo

Jak nastolatka się prezentujesz to i na twarzy Ci wysypało jak nastolatce

Sonia jaka słodzizna na tej fotce w Indiach

Edytowane przez agulan82
Czas edycji: 2012-05-08 o 20:56
agulan82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 21:05   #1704
glamourous
Zakorzenienie

wlasnie ogladam te fotki, sonia miala wtedy 1,5 roku...i tak mysle jak bardzo sie zmienila...wydoroslala. normalnie dzieci nam w oczach rosna...
a w tych ichnich ciuszkach to ona mi sie bardzo podobala
Stary 2012-05-08, 21:09   #1705
OlusiaS
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=axOeUBASt7E
tak minimum 1:30 looknijcie,a na 2:30 jest akcja
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:36   #1706
dygotka8
Zakorzenienie

mam pytanie-czy smoczkiem trójprzepływowym aventu kaszkę da radę dziecko wypić????
bo nie wiem czy brać go czy teżwziąc ten co ma dziurkę w kształcie litery "Y"??

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-05-08 o 21:37
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:47   #1707
glamourous
Zakorzenienie

Dygotko ja kupilam do kaszki smoczki z x ale
Za
Szybko leci
Wzielam tez po prostu szybki smoczek z duza dziura z lovi, pasuje do butelek aventu i jest ok
Tego trojprzeplywowego sie wystraszylam ze nie hede umiala ustawic

Kurcze cos spac nie moge
Chyba powinnam wziac moj nowy obiekt podniet i przeleciec... Sie z trzy razy wkolo bloku na lepszy sen
Stary 2012-05-08, 22:06   #1708
oolong
Zakorzenienie

witam, mam mało czasu, więc pokrótce
pojawił się fragmencik ząbka - dolnej lewej jedynki stąd te wrzaski ostatnio u mojego bądź co BĄDŹ spokojnego młodszego synala musial 2x dostać nurofen
zupki warzywne/owocowe idą już lepiej i więcej zostaje w brzuchu, daję też 1/2 łyżeczki manny. Dzis zjadł cały sloiczek ziemniaczków ze szpinakiem. (wczoraj tak z 3/4, bo reszta sie wylala w mikrofali )
ruchowo głównie zadzieranie nóg do góry i ich opuszczanie i dzięki temu pełzania "w dół" i obracanie się o 360stopni. Tez myślę o obniżeniu łóżeczka, bo łapie się za szczebelki i do nich dociąga.
karmię piersią i planuję minimum rok, ale max pewnie 1.5. Nie daję mm.
na komary mam jakieś Chicco Bzzzz, czy cos w tym stylu
dygotka, jak karmisz piersią, to dawaj wit.D, ziajke tą 50 kupiłam swoim i używam, chyba jest od 6mies. Nie lubię chustek Pampersa, na takie niemowlęce kupy są za mokre (za to na takie stałe u starszego lepsze niz babydream)
glam - ten majewski wczoraj był super. babki z Jarzębiny mega odjechane i dziwaczne, ale tez bardzo sympatyczne, chciałabym takie ciotki/babki - jedna dziwnie się rechotała (ta co sie przesiadla, by wpuscić StrongMena), a ta starsza co grala na harmonijce, tez niezła sztuka! Stong nieźle wkręcił Wendzikowska - kupa smiechu, konkurs z czasławem, wałęsa i szefem pzpn był super i jeszcze na koniec ten filmik o euro.... hehe, udał im sie stanowczo ten odcinek

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 05:15   #1709
Ona231
Zadomowienie

Dzień dobry

Mała stwierdziła, że 5 to świetna pora na pobudkę a teraz ziewa Szkoda, że nie uwzględnia mojej opinii na temat wstawania

Oolong u nas też ten ząbek się wykluwa, długo mu schodzi

Glamm wózeczek super, a i maluchy śliczne Witam w klubie mnie też @ po pół roku raczyła odwiedzić, ale ja się już martwiłam bo problemy z cyklem przed ciążą miałam spore.

Fatal jak to mówią nigdy nic nie wiadomo a i urojona to dobry powód na dogadzanie sobie

nettka_ gratuluję ząbka, agulan również, dwa to zaraz będzie komplet

Co do kaszki Sinlac to ja ją podaje, fajny ma smak a i mała na nią dobrze reaguje, pomału zaczynam podawać jej kaszkę mannę.

Życzę miłego dnia bo ja w pracy to raczej za wiele czasu nie mam. Ale podczytuje co tam u Was
Stary 2012-05-09, 06:45   #1710
princessskaa
Wtajemniczenie

WITAM Z RANA

Pobudeczka o 5 eh, bo malutka wczoraj padła już o 19:20...

Basiula za siostrę! Kurczę, stresująca sytuacja, ale powiem Ci, że ja byłam dwa razy w szpitalu i wszystko dobrze się skończyło

Glam wózek super! A jak patrze na te zdjęcia to normalnie podziw mnie rozpiera, że tak sobie dajesz radę z trójką dzieciaczków Hiroł

Nettka gratuluję ząbka My nadal czekamy. Ślinotok jest już 5go stopnia, więc coraz bliżej

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości