|
|
#1801 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
nie wiem czy to zęby, bo specjalnie jakos sie nie ślini, wiec nie sadze ale moze nie kazdy dzieć sie ślini? poza tym wrecz nienawidzi leżeć, na plecach źle, na brzuchu źle, dźwiga glowe non stop, ale sama oczywiscie jeszcze nie usiądzie i najlepiej to caly czas ja nosic na rekach ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
http://www.bobovita.pl/przelicznik_glutenu
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
ja bym osobno wprowadzała kasze manne to się chyba gotuje ja zamierzam na wodzie ugotować i dodać do warzyw
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
to w takim razie dzisiaj podam tylko marchewke a w sobote dodam gluten
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
mielismy isc na spacer, wciagnelam spodnie na dupsko pacze a mlody spi...
wiec sobie czekam az krolewicz sie obudzi i w droge bo 20st na dworze i slonko zaczelam sie smarowac samoopalaczem
|
|
|
|
#1805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuj i sobie nie żałuj Cytat:
![]() nettka za ząbka i dla innych wątkowch ząbków też gratulacje ![]() A podajesz gluty jako ekspozycję czy jak? I jakie masz te gluty? ![]() Cytat:
![]() A jedliście osobno ziemniaka albo dynię? Bo w tym słoiku jest też olej rzepakowy i może to on - ja też bym na niego u nas stawiała, bo dynia ponoć najmniej uczulająca jest. A jak jest u Was z glutenem? Ja daję małej odkąd skończyła 5m łyżeczkę dziennie (czyli już 3 m leci), od tego 1 maja dawałam tylko cyca, wczoraj podałam jabłko z 1 łyż. glutenu i wyszły takie czerwone plami/zaczerwienienia na główce, dziś zeszły i tak dumam czy może u mojej to o gluten nie chodzi Podam znów dziś i zobaczę czy znowu coś wyjdzie. A jak u Waszych dzieci objawiała się nietolerancja/alergia na gluten? 2. Na płasko, tzn. na klinie
|
|||
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
ja mam zamiar niedlugo na solarium wyskoczyc
pierwszy raz od ponad roku
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
AGA podawałam wcześniej swoje kartofle i było ok, dynię wprowadzałam tym słoiczkiem bo nie miałam swojej a w sklepach mrożonej też nie ma więc nie wiem czy dynia czy olej czy co w końcu ale nic innego nie wprowadzałam w tym czasie
![]() Co do glutenu, nam żaden lekarz do którego chodzimy nie kazał wprowadzać na razie przez wzgląd na alergię. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- NIetolerancja glutenu u nas objawiała się jak karmiłam, teraz nie wiem bo nie podaję. Objawy - bóle brzuszka, biegunka, wysypka na kolankach, plamki. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Matko ale ja mam beznadziejne cycochy po tym karmieniu - wyglądają jak zwiotczałe bakłażany |
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz boje sie, ze sama prosilabym sie o czerniaka ![]() a teraz samoopalacze daja serio ladny efekt, nie pomaranczowo-plamiasty
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliviera
któraś madrze pisała że to lęk separacyjny... jezlei chodzi o ten ryk po odejsicu od dziecka, bo zaczyna zauważać ze matka daleko, odległości zaczyna rozumieć ![]() mój też tak ma... albo nawet jak ię tylko odwrócę a niekoniecznie odejdę ![]() właśnie włanie też mnie te gluty interesują mój miał wysypke na buzi chyba od gazetki reklamowej ktorą tarmosił niedawno albo od kalapery ktra jadłam -ale dwa plesterunie więc chyba niekoniecznie by go tak wysypało na pyszczku
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
goldi
a jaki masz samoopalacz? może se strzele... na Dzień Matki ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- ![]() wyobraziłąm sobie siebie po zakończeniu karmienia... tlyko ze u mnie dłuzej karmię i dłuższe te bakłażany będą-rozmiar xxxxxl
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
podbijam
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Dax Perfecta taki: KLIK chyba juz 3tube jade
do jasnej karnacji mam.ale czaje sie na Daxa w spraju lub piance bo ma bdb opinie na KWC. Moje przyjaciolki byly w szoku, ze rodzyny takie ciemne sa po karmieniu. Jak ostatnio sie widzialysmy to mnie namowily na prezentacje pokarmieniowych cyckow. Szczeny im opadly i mowia, ze one takich ciemnych nie maja (no ale nie karmily ) a ja juz zapomnialam jak wygladaja cycki przed karmieniem. Wiec obie zgodnie pokazaly miswoje |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olek miał radoche-tyle cycków do ogladania ![]() szkoda ze tz nie wszwdł w tym czasie do pokoju ![]()
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chlopcom jakis drobiazg symbolicznie ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Masz ale daleko nie odchodz Pociesze was ze kolor schodzi... A flaczki raczej zostaja... Ale Mozna je tak zwinac ladnie w klebek i w saniku wygladaja jak kuleczki. Wieksza niespodzianka jak sie stanik zdejmie a cycory wiuuuuuuu o podloge
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś niemożliwa |
|
|
|
|
#1818 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj Oli ma hulajnoge od jakiegos roku i jak dotąd był to najbardziej trafiony zakup a na hulajnodze potrafi zrobic pare ładnych kilometrów i jeśli juz bedziesz kupowac, to radze zainwestowac w jakas lepsza, a nie w tania chinszczyzne, bo to zakup na krotko ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agulan super wytłumaczyłaś, to tak się będę teraz fryzować . Oby mi tylko włosy nie wyłaziły bo są u góry dosyć krótkie
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest nas dwie wredne
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
glamourous super że wszystko się poprawia
mam nadzieję że Filipowi też coś ta rehabilitacja pomoże a co do metek to mój ostatnio też bardzo się nimi interesuje princessskaa ja mam takie http://allegro.pl/listing/product.ph...82ko+karmienia kupiłam używane w stanie idealnym na tablica.pl i jestem bardzo zadowolona ![]() goldika no pewnie ja już ustaliłam z tżtem że on płaci no bo przecież Filipkowi ni będę ze skarbonki wyciągać ![]() Oliveira79 śliczne dzieciaczki ![]() elf27,goldika ja też mam cycki na które aż za bardzo działa przyciąganie ziemskie ale nic już na to nie poradzę,dobrze że prznajmniej w staniku wyglądają porządnie ![]() My po spacerku,wypogodziło się i świeci słonko Fifi zjadł i śpi więc mam chwilę na wizaż i fb
|
#1824 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja uszyłam pieknego Pana Metke ale moje dziecko go olewa totalnie ![]() dzięki, jeszcze czekam na opinie TŻ Cytat:
az jestem ciekawa swoich, jeszcze mleczka w nich troche jest ale młoda juz nie je z cyca |
||
|
|
|
#1825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MOjej cos siutke poszkodzilo, ale widac tylko w kupce, wysypki nie ma, wiec chyba nie bede sie przejmowac za bardzo ![]() Dzis zaczelam z dynia Cytat:
Oliviera Bianka sliczna, chyba podobna do braciszka ![]() Tez tak macie w spacerowce ze dziecko nie chce sie w ogole opierac, tylo jak spi? bo jakbym wysoko tej spacerowki nie ustawila to ona i tak wystawia glowe, co mnie strasznie irytuje grr Ja sie dzis wybralam do kina i przy kasie sobie przypomnialam, ze nie mam portfela a Kasia dzis pierwszy raz sobie sama wstala i chwile wstala podciagajac sie o lozeczko. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ela ja mam slaba wyobraznie, moze sobie zrob i zapodaj fote w klubie? |
||
|
|
|
#1826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czujnik odleglosci to moze byc słynny lęk separacyjny- u nas podobnie... mama w zasięgu wzroku musi byc i rzadko sama polezy ![]() a co do 2 - identiko Maja... na plecach sie wkurza, glowe dzwiga ale nie usiadzie sama... wiec rece najlepsze, chociaz ja tam w bujaka wrzucam i sie nie daje ![]() a teraz jemy obiadek, bo tak wyszlo- znaczy marchewka z ziemniakiem i cukinią ląduje na łyżeczce, potem Maja bierze to do reki i pakuje do paszczy nie powiem ze wszystko w kolo w obiadku nie wspominając o Pannie Pożeraczce
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- no i pospacerowalismy 2,5h pogoda piekna, usiadlam z mlodym nad woda i patrzyl na motorowki i kaczki ![]() byl bardzo grzeczny, troche poplakal, nakarmilam go w polowie spaceru. |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
Po namyśle rezygnuję z tamtego, rzeczywiście mało stabilne się wydaje.
Znalazłam podobnie ładne, a stabilniejsze: http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...313444079.html I takie: http://allegro.pl/wielofuncyjne-krze...305548457.html Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-05-09 o 16:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

nie wiem czy to zęby, bo specjalnie jakos sie nie ślini, wiec nie sadze
ale moze nie kazdy dzieć sie ślini?

ja zamierzam na wodzie ugotować i dodać do warzyw
kupuj i sobie nie żałuj
?????
i dla innych wątkowch ząbków też gratulacje 

któraś madrze pisała że to lęk separacyjny... jezlei chodzi o ten ryk po odejsicu od dziecka, bo zaczyna zauważać ze matka daleko, odległości zaczyna rozumieć
albo od kalapery ktra jadłam
może se strzele... na Dzień Matki