|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Świętujemy nasze pierwsze rocznice! - Majowe Żony 2011 cz. V
Cytat:
rozumiem zasady i ze macie tam swoje sprawy ok, ale jakies 3 miesiace temu powiedzialyscie ze musze byc na watku i sie udzielac, wiec jestem, pisze z wami, odwiedzam i lubie tu z wami pogadac, jest mi troche przykro ze mimo tego ze sie udzielam w takim samym stopniu jak kiedys nie moge o niektórych rzeczach z wami pogadac ani zobaczyc nawet zdjec waszych malych pociech. czasami rozmaiwacie o sprawach poruszonych w klubie wiec sie po prostu nie wypowiadam jak nie jestem w temacie. udzielam sie tyle ile moge, ale jak widac to dla was za malo no coz... szkoda, rozumiem, ale jest mi przykro. tez bym czasami chciala sie wam wygadac o prywatnych sprawach, ale nie bede tego robic na forum... trudno... ptzede wszystkim musze i chce miec czas dla bliskich ktorych ma obok siebie wiec jak jest weekend dluzszy czy krtoszy czy swieta to nie lece od razu na forum tylko po to zebyscie mnie przyjely... no coz...czasami tylko glupio sie czuje jak na forum poruszacie rozmowy z klubu...myslalam ze te 3 miesiace udzielania sie sa wystarczajace...ale rozumiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ty chcesz się wygadać to załóż nowy klub i nas zaproś, zawsze z chęcią Cię wysłuchamy i coś doradzimy. Jak masz udzielać się tylko po to żeby dostać się do klubu to chyba coś jest nie tak... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
Amcizia, już 3 miesiące?
![]() ![]() ![]() a że Ty wolisz np weekend spędzić z rodziną. Szczerze to mnie to rozbawiło ![]() ![]() ![]() np Joasiunia, zaczęła pracować i już nei ma tak dużo czasu na wizaż, ale jednak cały czas pisze, utrzymuje kontakt a i my to rozumiemy ![]() Klub to już nie jest to co kiedyś, jak I_K napisała, że przyjmujemy każdego jak leci, kiedyś pisałyśmy przede wszystkim, możena powiedzieć, o pierdołach, typu próbna fryzura ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- tak się zakumplowałyśmy, że nawet spotkanie bylo, co prawda w okrojonym gronie, nie każda mogła być. Te znajomości zrobiły sie bardziej realne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Amcizia rozumiem, że Ci przykro, ale każdy chciałby pooglądać sobie nasze zdjęcia i poczytać co tam u nas. Już było kilka osób, które pojawiały się tylko gdy pisałyśmy o zdjęciach w klubie. Taka osoba od razu pisała "weźcie mnie do klubu też chce zobaczyć" i nam naprawdę nie jest łatwo napisać NIE. Klub nie jest zamknięty po to by ranić innych a po to byśmy mogły swobodnie w swoim gronie rozmawiać.
Opuściłaś nas na bardzo długo. Przez ten czas stałyśmy się sobie bardzo bliskie i owszem każda ma rodzinę, którą też stawia na pierwszym miejscu, ale zawsze znajdziemy tez czas na przyjaciółki. Tym właśnie jest dla nas klub- miejscem spotkań przyjaciółek. Przez ten czas kiedy Cie nie było pojawił się między nami dystans, a skoro piszesz, że nie masz dla nas czasu to będzie bardzo trudno ten dystans zmniejszyć. Edytowane przez takaya Czas edycji: 2012-05-09 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie jestem nowa osoba tylka stara, z ktora nie mialyscie duzo konatktu, wiec jest roznica, bo jednka troszke mnie mialyscie okazje poznac. a co do Joasiuni to u niej jest nieco inaczej niz u mnie bo ona ma w domu internet a ja nie mialam w domu internetu ani na mieszkaniu ktore wynajmujemy. dopiero jak zaczelam pracowac zaczelam miec jakis dostep do interentu i wreszice z TZ moglismy sobie wziac mobilny bo inny w naszej sytuacji byl niemozliwy, a przez caly tamten czas nie usmiechalo mi sie gonic do kafejki zeby wejsc na forum. nie naciskam, zapytalam sie tylko i wyrazilam co czuje. nie unoscie sie tak na mnie bo jeszcze raz wam powtarzam ze ROZUMIEM ale chyba mam prawo napisac ze glupio sie tu czuje jak poruszacie tematy z klubu...
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Aby przerwać ten bądz co bądz dla wszystkich nieprzyjemny temat napisze dobra wiadomość, że WRESZCIE dostałam info z groszków, że moją koralową sukienkę wysyłają w czwartek kurierem
![]() ![]() Kurcze ciekawe jak będzie leżała, teraz to mam @ to i cycki i brzuch napuchnięte to przymierzę za jakiś tydzień i się pochwalę jak się zmieszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | ||
Zakorzenienie
|
no adres mam ze stroy ich i jest tam zdjecie ktore jeszcze zmniejszylam
a pewnie i tak bym nic nie wygrala Cytat:
wiecie co sparzylam sobie dlon ta wewnetrzna strone wzielam nagrzana patelnie do reki i zamiast ja pieprznac to trzymalam w rece bo nie chcialam upuscic na "gumolit" zeby sie nie stopil ![]() i juz mi jedna banka wychodzi a boli jak chol era ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
Poka no raz jeszcze fote tej sukienki, bo nie pamietam dobrze
![]()
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2012-05-09 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ewka, auć
![]() heh bywa, że w takich sytuacjach zachowujemy się nieracjonalnie. Przypomniało mi się, czasy szkoły, czekamy na autobus, palimy fajnki na przystanku, siedząc, oczywiście z koleżnką "po 3" ![]() ![]() Takaya, no oczywiście, że chcemy zobaczyć, mialam pytaćco z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i jeszcze spazylam prwa reke a jutro mam jazde ![]()
![]() |
#581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio upadla na podloge butelka po winie (pusta, na posadzke w kuchni) i zamiast ja zlapac czy jak, to czekam i patrze jak odbija sie raz po raz od podlogi robiac niesamowity halas. Dostalam ochrzan od meza
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Ewciu, ta reke to czyms spryskaj koniecznie lub posmaruj mascia na oparzenia.
#583 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
hej od rana przymierzalam sie z przywitaniem
![]() monita to pieknie zaczełas dzień, jestem pewna ze poradziłaś sobie rewelacyjnie na egzaminie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Amcizia rozumiem ze czujesz sie źle z tego powodu, jednak jak już było pisane trzeba sie udzielać i być cierpliwym. Cytat:
Pamiętacie pisałam wam że zrobiłam mamie niespodziankę i zamówiłam kosmetyki na dzień mamy przez internet. Perfumy brałam w ciemno patrzac na recenzje i bardzo mamie się spodobały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie nie mam masci ![]()
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
kiedys tata kupił nowe bombki, nietłuczące się. Rzuciłam jedna, faktycznie, odbijała sie jak piłeczka, rzuciłam wsdzystkie i wszystkie sie potłukły
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Monita, dobrze że pusta była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Qsloncu, fajnie, ze mamie sie prezent spodobal, to i Ty pewnie szczesliwa!
Ewcia: skocz do apteki, to na prawde bardzo pomaga. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
2. Zlizywalibysmy z podlogi ![]()
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Ewcia najlepiej leć do apteki po pentanol! Na mojego TŻ popalone uszy i plecy zadziałało
![]() ![]() Bo jak ty biedna te kierownice teraz będziesz trzymać, jeszcze jakby to wierzch dłoni to da rade wytrzymać, ale jak wnętrze to będzie bolało. Qsloncu takie niespodziajki jak jeszcze dobrze przyjęte są napraw super ![]() ![]() Monitka o to zdjęcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Ok, juz mi odswiezylas pamiec! Kroj i kolor bardzo fajne, daj znac jak jakosciowo i pstryknij fotke!
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- A... co do tej mojej nieszczesnej koszulki, to niestety nie mam paragonu ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
Monita ja to zupełnie juz zapomniałam o tej sukience
![]() ![]() Napisałam maila to mi odpisali, że wyślą w czwartek (pewnie tez zapomnieli jakby się TŻtowi nie przypomniało to by wcale nie wysłali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przynajmniej będziesz miała porządny ciuch po domu ![]() a mąż wracając z pracy nei kupi? Takie mocne oparzenie nei wiem czy można zostawic bez niczego. Cytat:
![]() nagroda za pierwsze miejsce to powinna być porządna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#594 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez qsloncu Czas edycji: 2012-05-09 o 14:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
dobra laski lece do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Takaya, no troche sie nie popisali z ta sukienka.
Co do bluzki, to wogole sobie przypomnialam, ze miala na przodzie taka mala szlufke i biala kokardke, ktora kojarzyla mi sie pizamowo, wiec ja odprulam, wiec oddanie tego juz wogole nie wchodzi w gre. Wrzuce Wam fotke, powiecie co myslicie, ok? Maz powiedzial, ze moge to nosic "pod spod". Swietnie.... ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Dobrze, ja tez uciekam! Pa pa!
#598 |
Rozeznanie
|
Takaya łądna ta sukienka i fajny kolor taki na te pore roku
Monita zawsze lepiej pod spod niz wcale, a droga byla?
![]() |
#599 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej. Czytam was ciągle na raty, bo a to Mati rozrabia, albo mąż mi kompa konfiskuje ciągle
![]() No pewnie że bezcenny, a szczególnie teraz kiedy już jest całkowicie świadomy i nie do każdego i nie taki sam do wszystkich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej Kobitki
![]() W każdym razie usilnie poszukuję niedużego taniego i ładnego autka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.