Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 18:59   #4561
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Pora wrócić na ziemię i iść za REALNYMI szansami na dostanie się na uczelnię Czas na odrzucenie fikcyjnych marzeń i planów!
tzn?

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 19:00   #4562
Karolcia_88
BAN stały

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię i kliknie na ten link? proszę o pomoc

[reebok_b]592474[/reebok_b]
Karolcia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 19:00   #4563
winyl
Zakorzenienie

Monia, obrażam się śmiertelnie, foch i te sprawy. Nie chcesz mnie zatrudnić .

Psyhe, fajnie wyglądasz w tej swojej nowej firance szczuplak jesteś .

Loriette, nie dramatyzuj, pewnie się okaże, że wszystkie matury powyżej 80% .

Agnesik cieszę się, że Ci dobrze poszło. Mam nadzieję, że się dostaniesz do Krakowa, bo liczę na ten wpi.erdol .

Bania jak zwykle masz jakieś dziwne rozkminy . W ogóle widziałyście tą laskę, która wygląda autentycznie jak lalka barbie? Masakra

Ehh chciałam coś napisać w temacie - maniury, tipsiary i tlenione solary, ale chyba już sobie daruję.
A odnośnie edukacji i planów życiowych napisałam taaaaki długi tekst i go skasowało . Ale może to i lepiej , bo podejrzewam, że nikogo nie interesuje historia pt "jak wybrałam kierunek studiów: .

Dzisiaj jest jakiś dziwny dzień, cały czas nawijam jak szalona (to akurat norma ) i przekłada się to nawet na ten wątek, mam ochotę opowiedzieć normalnie całą historię swojego życia. To pewnie taki desperacki ruch, żeby tylko się nie uczyć na jutro.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 19:10   #4564
agniesikk
Zakorzenienie

Winyl, obstawiam, że po pijaku zarejestrowałaś się na swoje studia. Zgadłam?

Trzymajcie jutro o 14:30 kciuki za mnie, bo będę mówić moją żenującą prezentację z polskiego Boże, jakie ja brednie napisałam, jak jakaś Matka Teresa z Kalkuty. I będę odpowiadać na pytania, jakim to wielkim doświadczeniem jest choroba w życiu człowieka.

Winyl, a Ty do książek, ku.wa

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-08 o 19:12
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 19:10   #4565
MalaPikanteria
Zadomowienie

Winyl opowiadaj!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-08, 19:11   #4566
Karolcia_88
BAN stały

czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię ? kliknij i zagłosuj na ten link. proszę o pomoc

Karolcia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 19:20   #4567
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia_88 Pokaż wiadomość
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię ? kliknij i zagłosuj na ten link. proszę o pomoc

A Ty wspomożesz maturzystkę i wyślesz mi trochę kasy? Na PW podam numer konta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 19:25   #4568
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesikk, nie miałam Cię w znajomych?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 20:00   #4569
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Winyl, obstawiam, że po pijaku zarejestrowałaś się na swoje studia. Zgadłam?

Trzymajcie jutro o 14:30 kciuki za mnie, bo będę mówić moją żenującą prezentację z polskiego Boże, jakie ja brednie napisałam, jak jakaś Matka Teresa z Kalkuty. I będę odpowiadać na pytania, jakim to wielkim doświadczeniem jest choroba w życiu człowieka.

Winyl, a Ty do książek, ku.wa
Hahaha nie, ale to by było dobre . To byla raczej wzruszająca historia, potwierdzająca to, że często plany się zmieniają . Nonsens .
Trzymam kciuki! Dasz radę! Ale macie fajnie, ja pamiętam, że moja prezentacja z polskiego była pod sam koniec maja ... I stresowałam się jak debil .
Matko Agnieszko prawie-z-Krakowa .

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Winyl opowiadaj!
Nic ciekawego, po prostu gdzieś od drugiej klasy gimnazjum miałam w planach iść na kompletnie nieprzyszłościowy kierunek, bo mi się wydawał ciekawy, a tuż przed tym jak trzeba było składać papiery na uczelnie zaczęłam czytać o różnych kierunkach, co można po nich robić, jakie są na nich przemdioty itp. i dopiero wtedy wybrałam, dopiero wtedy znalazłam idealny kierunek, o którym wcześniej nie miałam pojęcia i pewnie bym się o nim nie dowiedziała, gdybym nie czytała o dokładnie każdym kierunku ze wszystkich wydziałów, które mi się wydawały odpowiednie, bo nie ma zbyt zachęcającej nazwy .
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Agniesikk, nie miałam Cię w znajomych?
Oj niedobry brzydal z psyhe, nie czyta naszych postów. Wstyd!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 20:46   #4570
psyhe666
Zakorzenienie

Nie nadrobiłam
Ale to dlatego, że oglądałam barwy szczęścia i mjm
so trójka maybe.

Stary 2012-05-08, 20:56   #4571
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na królewicza, który nie będzie biegał do solarium, depilował klaty i miał więcej cm. w bicepsie niż ja w udzie
Tacy są beee! (taki był m. in. D. )

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

OMG, wymieniłam dzisiaj całą garderobę na letnią i wiosenną i zapuściłam niezliczone ilości pralek i mnóstwo rzeczy ręcznie
Teraz u mnie w szafce jest kolorowo, świeżo i radośnie
1. pomyslec, ze go lubilam! i zaufalam mu jako facetowi naszej Psyhe!
2. chetnie zajrzalabym w wasze szafy, ciekawią mnie wasze style ;D
Cytat:

A w mojej szafie jest wieeeeelki balagan, wszystko wypada a ja nie mam co ubrać ale to nie babskie gadanie tylko rzeczy które dostałam w "spadkach" po nieprzemyślanych zakupach innych i których nie da się skompletować.
wyrzucic w piz.du
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
1. to to w ogóle jest jakaś masakra kiedyś prowadziłam badania naukowe w tym kierunku Pytałam facetów jakie im się podobają kobiety I co z tego wynikło W większości jest tak, że facet, któremu podobają się blondynki ma żonę, dziewczynę z ciemniejszymi włosami i odwrotnie. Nawet zapytałam co w takim razie z rudymi Dostałam odpowiedź, że rude kręcą wszystkich Mój osobisty mężczyzna nawet kiedyś przy znajomych, jak dopytywałam się czy podoba mu się jakaś tam dziewczyna to powiedział mi, żebym dała spokój jemu się blondynki nie podobaja od początku naszego związku mam taki kolor i ciągle namawia mnie na rozjaśnianie
tez prowadzilam takie badania, zwlaszcza na imprezach, ale stwierdzilam ze sa zryci i najlepiej zapytac mniejszej glowy swojego partnera kto podoba mu sie najbardziej?
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Waga bez zmian 56. Nie ważne czy się waże rano czy wieczorem . Nie wiem co jest Tyle ćwiczę
rano wazysz tyle samo co wieczorem?
a jestes oslabiona?

Cytat:
A nic ciekawego, jestem zajeta maturami, mama mi kupuje slodycze, a ja je jem i udaje, ze sie odchudzam Ale chyba mature z majcy zdalam na ok. 76%. Ale powiem Wam, ze tak srednio sie ciesze, liczylam na ponad 80 Jutro ustny polski, jak juz mowie moja prezentacje, to czuje sie zazenowana tym, jakie ☠☠☠☠☠☠☠y naprodukowalam. Boje sie

Co do propozycji Moniczki o wspolnictwie w aptece, to jestem za Musimy wybrac jakas superowa nazwe, a Julianek bedzie nam pomagal rozkladac towar na polkach Czy podlaczymy sie do jakiejs sieciowki? Mysle, ze nie ma sensu, zatrzesiemy cala wioska, jak otworzymy taka apteke. Poza tym pigulki antykoncepcyjne za 5zl i prezerwatywy w automacie!!! Znizki dla wszystkich seksualnych niebezpiecznych.
jestem pewna, ze swietnie Ci poszlo, znam malo tak ambitnych osob w Twoim wieku. jak tak obserwuje codziennosc, to pomiedzy dziewczynami w moim, a dziewczynami w Twoim wieku jest straszna przepasc, a Ty co? bijesz mnie na glowe xD

mysle, ze powinnysmy trząść wioską, podbijmy prowincję. Myślę, że wygryziemy sieciówki. Tworząc nam pr poszłabym w stronę erotyki oferując klientom profesjonalną obsługe przez farmaceutki w bikini; na plakatach Monia w stringach, mocne, co? Monia, nie musialabys juz szukac bialych portaskow
Cytat:
Lecę na dwór zgrabić trawę, którą mój brat kosił bo mama wrzeszczy. Jakby nie mogł kosić z koszem przy kosiarce
ale głupol. Ty masz teraz gorzej, grabienie trawy jest gorsze niz koszenie przejedz go teraz tą kosiarą!
Cytat:
Aga, bylam na majówce i zanim zaspiewalam solo "chwalcie łaki umajone", powiedziałam wiernym, że piosenkę dedykuję dla maturzystki Agnieszki

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 21:04   #4572
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Agnesik cieszę się, że Ci dobrze poszło. Mam nadzieję, że się dostaniesz do Krakowa, bo liczę na ten wpi.erdol .

Bania jak zwykle masz jakieś dziwne rozkminy . W ogóle widziałyście tą laskę, która wygląda autentycznie jak lalka barbie? Masakra
1. mocne. yhm

2. jakie dziwne rozkminy, ejjjjj ja mam potrzebe rozmowy a nikt nie chce wdawac sie ze mna w glebokie dyskusje ;( kułdę,

tylko tz chcial ze mna o tym dzisiaj pogadac, ale skamlocil cos i wyszlo na to, ze ani nie jestem dobra w lozku ani sie za mna nikt nie oglada
nie wiem o co mu chodzilo, to byl dlugi, zagmatwany monolog odnosnie wyboru partnerki idealnej wizualnie, hm. zaraz zaczne to rozkminiac.
Cytat:
Ehh chciałam coś napisać w temacie - maniury, tipsiary i tlenione solary, ale chyba już sobie daruję.
A odnośnie edukacji i planów życiowych napisałam taaaaki długi tekst i go skasowało . Ale może to i lepiej , bo podejrzewam, że nikogo nie interesuje historia pt "jak wybrałam kierunek studiów: .
jeeezu czemu, czemu! ja strasznie jestem ciekawa Twojej opinii!
Cytat:
Dzisiaj jest jakiś dziwny dzień, cały czas nawijam jak szalona (to akurat norma ) i przekłada się to nawet na ten wątek, mam ochotę opowiedzieć normalnie całą historię swojego życia. To pewnie taki desperacki ruch, żeby tylko się nie uczyć na jutro.
ja tez tak mam

Stary 2012-05-08, 21:17   #4573
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, o jakie kochane serdusio z Ciebie Jak Ty się za mnie modlisz śpiewem, to dostanę się na Cambridge

Jezu, już sobie wyobraziłam jak Monia lata w stringach po aptece i padłam Utarg by był nieziemski. Ale TŻ Moniczki byłby zazdrosny- apteka musi być gdzieś na południu Polski Mojego TŻta dziadek chodzi się obcinać do fryzjerek, które chodzą w bikini

Bania, a co Ci TŻ nagadał? W ogóle zauważyłam, że Wy macie skłonności do dzikich rozkmin na temat życia i związku
Stary 2012-05-08, 21:54   #4574
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, o jakie kochane serdusio z Ciebie Jak Ty się za mnie modlisz śpiewem, to dostanę się na Cambridge

Jezu, już sobie wyobraziłam jak Monia lata w stringach po aptece i padłam Utarg by był nieziemski. Ale TŻ Moniczki byłby zazdrosny- apteka musi być gdzieś na południu Polski Mojego TŻta dziadek chodzi się obcinać do fryzjerek, które chodzą w bikini

Bania, a co Ci TŻ nagadał? W ogóle zauważyłam, że Wy macie skłonności do dzikich rozkmin na temat życia i związku
1. jesli to pomoze, to w niedziele zaspiewam psalm i zagram na tamburynie

2. nie...?! zartujesz?!

3. podjelam dyskusje wybierając banany i ucielismy sobie pogawedke w tesco na dziale owoce&warzywa były gestykulacje i bardzo zywa konwersacja.
hmmm zaczal cos mowic o tym, ze nie da sie pogodzic tego, zeby laska byla taka, ze jest szczupla, zgrabna , podoba sie kumplom, faceci ogladaja sie za nia na ulicy i ze jednoczesnie ma duzy biust i tylek. - no i juz tu skamlocil swoja wypowiedz, bo sam chyba nie wiedzial co chcial powiedziec, gdyz bylo to kompletnie bez sensu; pewnie dlatego ze myslal, ze nie zwracalam uwagi na to co mowil. no i zaskoczylam go, bo zapytalam o co mu chodzilo ;p

skonczylo sie tak, ze walnelam focha, bo postanowilam uciac dyskusje i wziac wszystko do siebie ;p

ale nie na dlugo, na dziale pieczywo zaczelam dyskusje o tym, jak mozna sie nazywac żan klod wan dam? gdzie tu jest imie, gdzie jest nazwisko, czym tu jest klod? xD

dlugo bylismy w tesco

Stary 2012-05-09, 00:00   #4575
aniabaniaa
Zakorzenienie

nie jestem trendy.

Bloga Naszej wątkowej Honey już kochamy (PS, podglądajacy nas zboczeńcu, czekamy na koejny wpis!),a co powiecie o Honey Skarbek? Wstyd się przyznać, ale dopiero pod wpływem jej wizyty u Wojewódzkiego zajrzałam na jej bloga.
http://www.honorata-skarbek.com/sear...&by-date=false

kochacie ją? u wojewodzkiego powiedziała, że nie wie co to makelifeeasier

mam jeszcze tyyyyyle do napisania. nauczenia. przeczytania. zapomnienia. ze z tego wszystkiego musialam sie na was wyzyc moim naglym przemysleniem o Honey i nagłą potrzebą obczajenia jej blogasa

Stary 2012-05-09, 08:57   #4576
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hejjj

bańkaa nie uwierzysz co właśnie jem? owsianka z miodem, jabłkiem i mlekiem 2%. jak przeczytałam Twojego posta to od razu wiedzialam co bede jesc
uwieeeeekbiam!!

Cytat:
Karola ja to juz jestem 4 lata po ślubie

2. yyyy.... Zachciało mi sie rozmawiać, a nie byłam pewna czy mnie słucha i po całym monologu powiedziałam "a teraz kochaj sie ze mną" żeby sprawdzić czy nie produkuję się na darmo. A on i na to, że myślał, że to co mówiłam to było na serio (chciałam podbudować jego ego ) a tu się okazuje, że chodzi mi tylko o sex
3. czy my o czymś nie wiemy?

Weszłam dziś na wagę po tym całym obżarstwie weekendowym, do tego mam tydzien przed @ i co zobaczyłam?! 57,7
Koniec z tym obżarstwem, wracam do regularnych ćwiczeń,bo chcę zobaczyć w końcu 55kg!
też już długi staż za Tobą
heheh, niezła rozmowa! chyba też muszę powiedzieć tak do tża ciekawa jestem jego rakcji haha
tż powiedział,że chcę na wakacje wziąć ślub cywilny, także muszę się wylachonić do końca
a jak Oliwka będzie chodzić, to pójdzie do chrztu. 2 lata jesteśmy już zaręczenie, najwyższa pora na Nas hehe trochę to do mnie jeszcze nie dociera, ale co tam haha

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja mam jednego babola, gdybym nie ruszała, to bym go nie miala ale zaczelam sie nim bawic i sie powiekszyl. a poza tym - cere mam juz coraz coraz lepsza

1. coooo ?! cooo?!

2. u mnie 57,5 !

Zobaczymy. Moja siostra od jutra zaczyna treningi z trenerem, głównie bedzie im chodzilo o prace nad nogami i tylkiem, wiec moze przemyci mi pare sekretow
u mnie to samo. Jakbym nie ruszała to by już dawno zniknęło...ale ja oczywiście musiałam tam wcisnąć swoje paluchy ale poza tym jednym też jest ok!
a no no będę żoną
ładnie ważysz cały czas!

u mnie ciągle 49/50 i co najwazniejsze w udach zrobiło się 49cm!! w talii 67, pod biustem znowu ubyło 5cm... także juz całkiem jestem płaska

Cytat:
1ja zjadłam , uwaga: owsianke z 4 lyzek, lyzki miodu, z mlekim 1,5% i jablkiem. omnomomomom
aaaaaa, dziękuje Ci za to

Cytat:
W sobote mam zajęcia od 8-18 w tym 8-13 blok rachunkowości, a w niedziele 8-14.45 też blok tego choler.stwa
Widzisz Ty to młoda du.pa wtedy jesteś mnie zawsze biorą za 2-3lata starszą
oj biednaaa
mnie też... a moją siostrę która ma 28 lat biorą za młodszą ode mnie!!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jutro ustna - jakoś za dobrze czuję się w temacie.. coś jest nie ten teges
dajeeeeeesz! jak tylko zdasz, to wpadaj pochwalić się na ile. jaki masz temat?

wczoraj pomalowałam pazurki na krwisty czerwony i czuję się jakoś bardziej kobieco haha

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 11:44   #4577
biedroneczek
Raczkowanie

Cześć
Przepraszam, że nie odpisuje, ale muszę się wyżalić

Pojechałam po buty ślubne, które wybrałam i... nie ma ich juz
Mogłam kupić od razu, a nie zastanawiać się, że może będą fajniejsze
I ciekawe w czym teraz pójdę, porażka, albo wyglądają jak do komuni, albo mają 15 cm obcas, zaraz mnie cos trafi
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 11:57   #4578
psyhe666
Zakorzenienie

Biedroneczek, pocieszę Cię, że butów tak bardzo nie widać, a podczas gdy zabiera się młodym buty wszyscy są już podpici

http://www.seamsforadesire.com/ dodała filmik
so trójka maybe.

Stary 2012-05-09, 13:58   #4579
moooniaaaa
Zakorzenienie

Napisałam posta, którego mi wcięło

Więc w skrócie:
Bania, Agniesik, jesteście poryte Na plakatch będzie Psyche! I trzymam kciuki za pytania dla Agniesik po co komu w ogóle ustna matura Macie pomysły na stanowisko dla naszego Winyla Tajemnicza jest, mogłaby być tajemniczym klientem Pracowałam kiedyś jako taki klient w Cyfrze+, fajna robota, nikt nie przeszedł moich testów nie wzbudzałam zainteresowania pracowników,a jak mówiłam,że chcę zerwać umowę to dawali mi kwit pod nos, zamiast próbowac mnie zatrzymać-tak powinni postąpić według ankiety

Laura, nie gadaj głupot, masz się dostać na super zaje.biste studia,w końcu nalezysz do naszego wąteczku i jesteś nasza siostrą Marzenia trzeba realizowac,a nie przed nimi uciekać!

Agnesuk, ja aktualnie mam jeden paznokieć niebieski,a drugi różowy i tak na przemian, maniciur dobry jak chce się odmłodzić Patrze na swoje dlonie i od razu czuję się jak 16stka
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 14:21   #4580
psyhe666
Zakorzenienie

Ja mam u rąk miętowe, a u nóg nude

A dzisiaj wieczorem znów ten kolega chce się spotkać, co ostatnio odmówiłam i dzisiaj chyba też odmówię
so trójka maybe.

Stary 2012-05-09, 15:42   #4581
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
1. pomyslec, ze go lubilam! i zaufalam mu jako facetowi naszej Psyhe!
2. chetnie zajrzalabym w wasze szafy, ciekawią mnie wasze style ;D

wyrzucic w piz.du

ale głupol. Ty masz teraz gorzej, grabienie trawy jest gorsze niz koszenie przejedz go teraz tą kosiarą!
oj, mojego stylu nie chcialabys poznać, bo w sumie go nie mam wielki misz-masz ale chyba zrobię porządną redukcję w szafie

Heh trochę się poruszałam bynajmniej z grabiami - rolnik, rolnik, rolnik
Cytat:

A dzisiaj wieczorem znów ten kolega chce się spotkać, co ostatnio odmówiłam i dzisiaj chyba też odmówię
Muszę kupic miętowy lakier jaki masz?
Psyhe

Wróciłam z Targów Pracy - porażka. Stoiska w ogole nie przygotowane, kilka ofert dla inżynierów itp. Żal mi bylo tych ludzi którzy przepychali sie po smycze i długopisy i nie dostaliśmy nic do jedzenia, kawy ani nic - to się nasz UP nie postarał

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-09, 16:18   #4582
sosha
BAN stały

Cześć! Należę do grupy "Razem schudniemy 20kg!", za mną już 11,5kg wspieramy się tam baardzo, ale dzisiaj potrzebuję waszego wsparcia! bardzo, bardzo was proszę o pomoc w zgarnięciu fajnych butów do ćwiczeń - jedyne co musicie zrobić to kliknąć na reklamy reebok'a w moim podpisie! Serdecznie wam dziękuję!!! I życzę duuużo dietkowych sukcesów!
sosha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 17:05   #4583
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hejjj

bańkaa nie uwierzysz co właśnie jem? owsianka z miodem, jabłkiem i mlekiem 2%. jak przeczytałam Twojego posta to od razu wiedzialam co bede jesc

tż powiedział,że chcę na wakacje wziąć ślub cywilny, także muszę się wylachonić do końca
a jak Oliwka będzie chodzić, to pójdzie do chrztu. 2 lata jesteśmy już zaręczenie, najwyższa pora na Nas hehe trochę to do mnie jeszcze nie dociera, ale co tam haha
1. nie wiem jak moglas zyc bez niej do tej pory!
2. co za historia! Aga żoną masakra starzejemy się dziewczyny!
super plany, cieszę się, ze wszystko Wam się układal jesteście siebie pewni i w ogole, wroze Wam happy end!
Cytat:
u mnie ciągle 49/50 i co najwazniejsze w udach zrobiło się 49cm!! w talii 67, pod biustem znowu ubyło 5cm... także juz całkiem jestem płaska

wczoraj pomalowałam pazurki na krwisty czerwony i czuję się jakoś bardziej kobieco haha
1. Ty masz 67 w talii?! dzizaas, gdzie
2. czerwone pazury są sexy!
uwielbiam wszystkie kolory, ale najbardziej ubostwiam wszelkie odcienie czerwieni
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Cześć
Przepraszam, że nie odpisuje, ale muszę się wyżalić

Pojechałam po buty ślubne, które wybrałam i... nie ma ich juz
Mogłam kupić od razu, a nie zastanawiać się, że może będą fajniejsze
I ciekawe w czym teraz pójdę, porażka, albo wyglądają jak do komuni, albo mają 15 cm obcas, zaraz mnie cos trafi
To Ty się szykujesz do ślubu?! boże! co to się dzieje kiedy?
bierz te wysokieee! chyba ze bedziesz drastycznie wyzsza od tza lub taty, to bierz te do komunii
a kiecka, masz juz cos na oku?

Cytat:
Biedroneczek, pocieszę Cię, że butów tak bardzo nie widać, a podczas gdy zabiera się młodym buty wszyscy są już podpici

http://www.seamsforadesire.com/ dodała filmik
1. to zabiera sie mlodym buty? boze, ja nic nie wiem

2.
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Więc w skrócie:
Bania, Agniesik, jesteście poryte Na plakatch będzie Psyche! I trzymam kciuki za pytania dla Agniesik po co komu w ogóle ustna matura Macie pomysły na stanowisko dla naszego Winyla Tajemnicza jest, mogłaby być tajemniczym klientem Pracowałam kiedyś jako taki klient w Cyfrze+, fajna robota, nikt nie przeszedł moich testów nie wzbudzałam zainteresowania pracowników,a jak mówiłam,że chcę zerwać umowę to dawali mi kwit pod nos, zamiast próbowac mnie zatrzymać-tak powinni postąpić według ankiety
Myślę, że Winyl jest tajemnicza, więc jak najbardziej mogłaby być tajemniczym klientem
ALE jest też nocnym markiem, więc mogłaby ciagnąć dwa etaty będąc jednocześnie stróżem nocnym. A, jeszcze mam pomysł. Ostatnio oglądaliśmy z tzem galileo i było akurat cos o Singapurze. Wiecie, że tam przed apteką stoi kobieta, która mierzy ludziom temparaturę przed wejściem do środka? Myślę, że Winyl mogłaby być taką osobą. Ona by się świetnie nadawała. Napewno ma iskierki w oczach i jasny płomyk w sercu, klienci pokochaliby ją.

Co do plakatu- faktycznie, niech zostanie na nim Psyhe, ale koniecznie w bikini !
Cytat:

nie bądź dzikusem

Agaaaaaaaa Aga Agaaaa jak Ci poszło! o 14.30 zaśpiewalam: madoooonno! czarna madonno! jaak dobrze! być dzieckiem Twym!
to dla Ciebie, special 4u

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 17:12   #4584
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, nie gadaj głupot, masz się dostać na super zaje.biste studia,w końcu nalezysz do naszego wąteczku i jesteś nasza siostrą Marzenia trzeba realizowac,a nie przed nimi uciekać!
Nie mam już na to siły. Będę je realizować w troszkę mniejszym stopniu. Jeśli na WOSie nie siądzie mi temat to leżę, a jest duże prawdopodobieństwo. Chyba nie zdawałam sobie sprawy na co się piszę. Nikogo nie ma w domu, a ja tylko chodzę i wyję.. juz miałam się pocieszyć czekoladą, ale odpuściłam, bo wtedy wyłabym x2.
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hejjj
dajeeeeeesz! jak tylko zdasz, to wpadaj pochwalić się na ile. jaki masz temat?
Zdałam.
Miałam w komisji taką flądrę, że o mało tam nie zeszłam. Z nerwów robiłam błędy językowe i Pani postanowiła to skrzętnie wykorzystać, bo przecież JESTEM NA HUMANIE.
"Zanik fałszywego wstydu czy moralne dowartościowanie erotyki"

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 17:19   #4585
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, ile %?

Bania, ale z Ciebie moher
Wcale bym się nie zdziwiła jakbyś była w kwiecistej sukienuni i jakimś moherowym sweterku, bo właśnie byłaś z psiapsiółkami na majowym w kościele
so trójka maybe.

Stary 2012-05-09, 17:26   #4586
Sunday Rose
Zakorzenienie

Znowu wszystkie o mnie zapomniałyyyyy nie zostałam nawet podnóżkiem Psyhe na plakacie (((((((((((((

Stary 2012-05-09, 17:32   #4587
agniesikk
Zakorzenienie

Elo, kotki, cizie, dziunie

Banna, polski zdałam na 70%, także musiałaś śpiewać pięknie Dziękuję Wiecie jakie miałam krzywe baby w komisji? Wolałam patrzeć w kartkę z planem prezentacji, bo normalnie nie mogłam znieść ich spojrzeń- oczy kobry Jutro angielski, a w poniedziałek i wtorek największe wyzwanie-biologia i chemia

Ale ogólnie myślę, że dobrze wypadłam, chociaż moje odpowiedzi na pytania były strasznie zachowawcze i sztampowe Podsumowując, waliłam komunały (to jedno z moich ulubionych słów. "Humbug" też) Dzięki Bogu zawsze potrafię zrehabilitować się ścisłymi, eleganckimi wypowiedziami.

Czas edycji: 2012-05-09 o 17:34
Stary 2012-05-09, 17:46   #4588
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesik superowo! Gratuluję!
Ja miałam w komisji dyrę i taką rudą babę z innej szkoły

Sandej, jak chcesz oddam Ci swoją kwestię
Jutro jadę z moją mamą na zakupy i będziemy się bawiły i plotkowały jak najlepsze psiapsióły
so trójka maybe.

Stary 2012-05-09, 17:50   #4589
Sunday Rose
Zakorzenienie

Aga, Laura gratuluję dla mnie matury ustne były bardziej stresujące niż pisemne ale obie zdałam na 100 %

Psyhe kochana jesteś jak tam przygotowania do sesji ? ja właśnie siedzę w administracyjnym i próbuję udawać, że jednocześnie piszę pracę:P
Stary 2012-05-09, 17:58   #4590
agniesikk
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki

Psyhe, ja też miałam babę rudą z innej szkoły, może to ta sama, hahahaa? Powiem Wam, że dla mnie ta matura była porównywalna pod względem stresu do egzaminu na prawo jazdy

O nie moge Psyheeee, na pewno bedzie super! Koniecznie obgadajcie nowe stylizacje Kasi Tusk przy kawusi Moja mama też mnie zaprasza to tu to tam, do kina, na spacer, ale to nie moja grupa wiekowa, głupio się czuję jak np. do kina idzie samotna koleżanka mojej mamy i ja na doczepkę, bo mama chce mnie odstresować i oderwać od nauki. No niestety, ale jeszcze do przekwitania to mi daleko (tzn. ta koleżanka jest ledwo co po 30-tce, ale dla mnie to i tak inny świat xD).

http://www.youtube.com/watch?v=zrkZP...eature=related Sandej, to dla Ciebie na pocieszenie, zrób disco na chacie

Czas edycji: 2012-05-09 o 18:00
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości