|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4562 |
BAN stały
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię i kliknie na ten link? proszę o pomoc
[reebok_b]592474[/reebok_b] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Monia, obrażam się śmiertelnie, foch i te sprawy. Nie chcesz mnie zatrudnić
![]() Psyhe, fajnie wyglądasz w tej swojej nowej firance ![]() ![]() Loriette, nie dramatyzuj, pewnie się okaże, że wszystkie matury powyżej 80% ![]() Agnesik cieszę się, że Ci dobrze poszło. Mam nadzieję, że się dostaniesz do Krakowa, bo liczę na ten wpi.erdol ![]() Bania jak zwykle masz jakieś dziwne rozkminy ![]() ![]() Ehh chciałam coś napisać w temacie - maniury, tipsiary i tlenione solary, ale chyba już sobie daruję. A odnośnie edukacji i planów życiowych napisałam taaaaki długi tekst i go skasowało ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jest jakiś dziwny dzień, cały czas nawijam jak szalona (to akurat norma ![]()
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Winyl, obstawiam, że po pijaku zarejestrowałaś się na swoje studia. Zgadłam?
![]() ![]() Trzymajcie jutro o 14:30 kciuki za mnie, bo będę mówić moją żenującą prezentację z polskiego ![]() Winyl, a Ty do książek, ku.wa ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-08 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4565 |
Zadomowienie
|
Winyl opowiadaj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
BAN stały
|
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię ? kliknij i zagłosuj na ten link. proszę o pomoc
[reebok_b]592474[/reebok_b] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Agniesikk, nie miałam Cię w znajomych?
![]()
![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki! Dasz radę! ![]() ![]() Matko Agnieszko prawie-z-Krakowa ![]() Nic ciekawego, po prostu gdzieś od drugiej klasy gimnazjum miałam w planach iść na kompletnie nieprzyszłościowy kierunek, bo mi się wydawał ciekawy, a tuż przed tym jak trzeba było składać papiery na uczelnie zaczęłam czytać o różnych kierunkach, co można po nich robić, jakie są na nich przemdioty itp. i dopiero wtedy wybrałam, dopiero wtedy znalazłam idealny kierunek, o którym wcześniej nie miałam pojęcia i pewnie bym się o nim nie dowiedziała, gdybym nie czytała o dokładnie każdym kierunku ze wszystkich wydziałów, które mi się wydawały odpowiednie, bo nie ma zbyt zachęcającej nazwy ![]() Oj niedobry brzydal z psyhe, nie czyta naszych postów. Wstyd! ![]()
![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrobiłam
![]() Ale to dlatego, że oglądałam barwy szczęścia i mjm ![]()
![]() |
![]() |
#4571 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. chetnie zajrzalabym w wasze szafy, ciekawią mnie wasze style ;D Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jestes oslabiona? Cytat:
![]() mysle, ze powinnysmy trząść wioską, podbijmy prowincję. Myślę, że wygryziemy sieciówki. Tworząc nam pr poszłabym w stronę erotyki oferując klientom profesjonalną obsługe przez farmaceutki w bikini; na plakatach Monia w stringach, mocne, co? Monia, nie musialabys juz szukac bialych portaskow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() tylko tz chcial ze mna o tym dzisiaj pogadac, ale skamlocil cos i wyszlo na to, ze ani nie jestem dobra w lozku ani sie za mna nikt nie oglada ![]() nie wiem o co mu chodzilo, to byl dlugi, zagmatwany monolog odnosnie wyboru partnerki idealnej wizualnie, hm. zaraz zaczne to rozkminiac. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Bania, o jakie kochane serdusio z Ciebie
![]() ![]() ![]() Jezu, już sobie wyobraziłam jak Monia lata w stringach po aptece i padłam ![]() ![]() ![]() Bania, a co Ci TŻ nagadał? W ogóle zauważyłam, że Wy macie skłonności do dzikich rozkmin na temat życia i związku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() hmmm zaczal cos mowic o tym, ze nie da sie pogodzic tego, zeby laska byla taka, ze jest szczupla, zgrabna , podoba sie kumplom, faceci ogladaja sie za nia na ulicy i ze jednoczesnie ma duzy biust i tylek. ![]() skonczylo sie tak, ze walnelam focha, bo postanowilam uciac dyskusje i wziac wszystko do siebie ;p ale nie na dlugo, na dziale pieczywo zaczelam dyskusje o tym, jak mozna sie nazywac żan klod wan dam? ![]() dlugo bylismy w tesco ![]()
![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
nie jestem trendy.
Bloga Naszej wątkowej Honey już kochamy (PS, podglądajacy nas zboczeńcu, czekamy na koejny wpis!),a co powiecie o Honey Skarbek? Wstyd się przyznać, ale dopiero pod wpływem jej wizyty u Wojewódzkiego zajrzałam na jej bloga. http://www.honorata-skarbek.com/sear...&by-date=false kochacie ją? u wojewodzkiego powiedziała, że nie wie co to makelifeeasier ![]() mam jeszcze tyyyyyle do napisania. nauczenia. przeczytania. zapomnienia. ![]() ![]()
![]() |
#4576 | |||||
Wtajemniczenie
|
hejjj
![]() bańkaa nie uwierzysz co właśnie jem? ![]() ![]() uwieeeeekbiam!! ![]() Cytat:
![]() heheh, niezła rozmowa! chyba też muszę powiedzieć tak do tża ![]() tż powiedział,że chcę na wakacje wziąć ślub cywilny, także muszę się wylachonić do końca ![]() a jak Oliwka będzie chodzić, to pójdzie do chrztu. 2 lata jesteśmy już zaręczenie, najwyższa pora na Nas ![]() Cytat:
![]() a no no ![]() ![]() ![]() ładnie ważysz cały czas! u mnie ciągle 49/50 i co najwazniejsze w udach zrobiło się 49cm!! w talii 67, pod biustem znowu ubyło 5cm... także juz całkiem jestem płaska ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mnie też... a moją siostrę która ma 28 lat biorą za młodszą ode mnie!! ![]() Cytat:
![]() wczoraj pomalowałam pazurki na krwisty czerwony i czuję się jakoś bardziej kobieco haha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Przepraszam, że nie odpisuje, ale muszę się wyżalić Pojechałam po buty ślubne, które wybrałam i... nie ma ich juz ![]() ![]() Mogłam kupić od razu, a nie zastanawiać się, że może będą fajniejsze ![]() I ciekawe w czym teraz pójdę, porażka, albo wyglądają jak do komuni, albo mają 15 cm obcas, zaraz mnie cos trafi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Biedroneczek, pocieszę Cię, że butów tak bardzo nie widać, a podczas gdy zabiera się młodym buty wszyscy są już podpici
![]() http://www.seamsforadesire.com/ dodała filmik ![]()
![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Napisałam posta, którego mi wcięło
![]() Więc w skrócie: Bania, Agniesik, jesteście poryte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laura, nie gadaj głupot, masz się dostać na super zaje.biste studia,w końcu nalezysz do naszego wąteczku i jesteś nasza siostrą ![]() Agnesuk, ja aktualnie mam jeden paznokieć niebieski,a drugi różowy i tak na przemian, maniciur dobry jak chce się odmłodzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Ja mam u rąk miętowe, a u nóg nude
![]() A dzisiaj wieczorem znów ten kolega chce się spotkać, co ostatnio odmówiłam i dzisiaj chyba też odmówię ![]()
![]() |
![]() |
#4581 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Heh trochę się poruszałam bynajmniej z grabiami - rolnik, rolnik, rolnik ![]() Cytat:
![]() ![]() Psyhe ![]() Wróciłam z Targów Pracy - porażka. Stoiska w ogole nie przygotowane, kilka ofert dla inżynierów itp. Żal mi bylo tych ludzi którzy przepychali sie po smycze i długopisy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4582 |
BAN stały
|
Cześć! Należę do grupy "Razem schudniemy 20kg!", za mną już 11,5kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4583 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. co za historia! Aga żoną ![]() ![]() super plany, cieszę się, ze wszystko Wam się układal jesteście siebie pewni i w ogole, wroze Wam happy end! Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() uwielbiam wszystkie kolory, ale najbardziej ubostwiam wszelkie odcienie czerwieni ![]() Cytat:
![]() bierz te wysokieee! ![]() ![]() a kiecka, masz juz cos na oku? Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() ALE jest też nocnym markiem, więc mogłaby ciagnąć dwa etaty będąc jednocześnie stróżem nocnym. A, jeszcze mam pomysł. Ostatnio oglądaliśmy z tzem galileo i było akurat cos o Singapurze. Wiecie, że tam przed apteką stoi kobieta, która mierzy ludziom temparaturę przed wejściem do środka? Myślę, że Winyl mogłaby być taką osobą. ![]() ![]() Co do plakatu- faktycznie, niech zostanie na nim Psyhe, ale koniecznie w bikini ! ![]() Cytat:
![]() Agaaaaaaaa Aga Agaaaa jak Ci poszło! o 14.30 zaśpiewalam: madoooonno! czarna madonno! jaak dobrze! być dzieckiem Twym! to dla Ciebie, special 4u ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam w komisji taką flądrę, że o mało tam nie zeszłam. Z nerwów robiłam błędy językowe i Pani postanowiła to skrzętnie wykorzystać, bo przecież JESTEM NA HUMANIE. "Zanik fałszywego wstydu czy moralne dowartościowanie erotyki"
![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Loriette, ile %?
![]() Bania, ale z Ciebie moher ![]() Wcale bym się nie zdziwiła jakbyś była w kwiecistej sukienuni i jakimś moherowym sweterku, bo właśnie byłaś z psiapsiółkami na majowym w kościele ![]()
![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Znowu wszystkie o mnie zapomniałyyyyy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Elo, kotki, cizie, dziunie
![]() Banna, polski zdałam na 70%, także musiałaś śpiewać pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie myślę, że dobrze wypadłam, chociaż moje odpowiedzi na pytania były strasznie zachowawcze i sztampowe ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-09 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Agniesik superowo! Gratuluję!
![]() Ja miałam w komisji dyrę i taką rudą babę z innej szkoły ![]() ![]() Sandej, jak chcesz oddam Ci swoją kwestię ![]() Jutro jadę z moją mamą na zakupy i będziemy się bawiły i plotkowały jak najlepsze psiapsióły ![]()
![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Aga, Laura
![]() ![]() ![]() ![]() Psyhe ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Psyhe, ja też miałam babę rudą z innej szkoły, może to ta sama, hahahaa? ![]() ![]() O nie moge ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zrkZP...eature=related Sandej, to dla Ciebie na pocieszenie, zrób disco na chacie ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-09 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.