Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-09, 16:31   #4681
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Ja w koncu nie wiem czy mi wylecial ten czop czy nie i kiedy z2 tyg przed porodem cos tam mi wylecialo ale wtedy gin powiedzial, ze to nie czop.
Dzien przed porodem tez mialam taki sluz mega ciagnacy sie i przezroczysty.
Nie wiem czy to to

co do doladowania konta, wydalam z 30 zl na mmsy do znajomych ze zdjeciami, 7 dych powinno starczyc hehe:PP
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 16:31   #4682
blueelektron
Rozeznanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
mi przez ostatnie dni tak po takim małym kawałeczku chyba, że coś więcej wylądowało w muszli klozetowej i nie widziałam, ale dzisiaj zatrzymało się na ściance i było długie na parę cm ( z 5-6cm) i glutowate.

blue idziesz ze mną i rinco rodzić? bo my już chcemy
hehe ja się jeszcze cykam, więc przepuszczę was wcześniej

ja chciałabym być już po, tak, że się budzę a synuś już jest
Stary 2012-05-09, 16:34   #4683
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
to zależy za ile masz jednego sms'a
A nawet nie wiem, raczej liczę na szybką akcję
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 17:01   #4684
ladybird_1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
agata męża wysłała do stolarza, a Ona skacze na piłce. Rozwarcie ma na 1 palec. I właśnie się dowiedziała, że to co dostała, to nie oksytocyna, tylko glukoza
ona jest niemożliwa...
Zaabcia, super sesja. Mi mąż taką robił- amatorsko w domku. Jeszcze musi obrobić te zdjęcia, potem pokażę.
Stary 2012-05-09, 17:04   #4685
_millena
Zadomowienie

jak zwykle im bliżej wizyty tym większa panika w domu
Brzuch mnie boli juz codziennie, koleżanka postraszyła mnie, ze daje mi w takim razie ... tydzień ! no cudownie po prostu, jak ja miałam z lekarzem pogadać jeszcze w poniedziałek, bo nie wszystko ustaliliśmy. Nie mowiąc juz o tym, ze jakby troszkę jeszcze nie jesteśmy w ogóle gotowi na bobasa po drugiej stronie brzucha. Aż sobie dzisiaj zadzwoniłam do położnej co by dogadać szczegoły, ale nie miała za bardzo czasu, kazała zadzwonic jutro koło południa.
Tak mi już mega ciężko, zrobie kilka kroków i czuję że brzuch mam w kolanach.....
Plus te miesiączkowe bóle, ale nie odczuwam ich jeszcze jakoś mega regularnie, wiec może synek da sobie jeszcze na wstrzymanie i odpuści mamusi.
Nie mniej jednak zaczelam dzisiaj prac resztę rzeczy.

aaaa.. i przyszło wreszcie to cholerne łóżeczko !!!!
jeszcze nie rozpakowałam, czekam na męża, znów będzie pozno... nie wiem czy będzie mu się chciało ....

SzmaragdowyKotku bardzo podoba mi się twoje podejście do sprawy

żabcia - fajne foty !! i świetne łożeczko.. bardzo mi się podobają wlaśnie takie, które nie mają podniesionego wezgłowia,tylko przyścienny bok ! Ale nie widziałam takich w PL.

_millena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 17:18   #4686
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia świetna sesja !!! Będziesz miała piękną pamiątkę
Ja żałuję, że nie zdążyłam sobie takiej zrobić.
dziekuje przy nastepnym sobie zrobisz

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość

Super sesja i jaka pamiątka
dziekuje

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Mi gin od razu dał czopki antybiotykowe i brałam je przez 12 dni, ale potem już nie kazał powtarzać wymazu, bo powiedział, że jak raz wyjdzie pacior to należy przyjąć, że on się tam może pojawić znowu w każdej chwili. Więc teoretycznie jestem wyleczona, ale nigdy nic nie wiadomo. Przy porodzie dostanę antybiotyk i tak.
O widzisz to calkiem inaczej. Ja tez pytalam gina czy od razu cos dostane a on ze w czasie porodu tylko.....

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
zaaabcia super sesja, ładne do zdjęcie na ławce z bańkami mydlanymi
dziekuje

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość

Śliczne,pamiątka na całe życie
P.S. obejrzałam już wcześniej bo wyczaiłam że wrzuciłaś linka na innym wątku
dziekuje

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
Zaabcia, super sesja. Mi mąż taką robił- amatorsko w domku. Jeszcze musi obrobić te zdjęcia, potem pokażę.
dziekuje

to czekamy na Twoje zdjecia

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
żabcia - fajne foty !! i świetne łożeczko.. bardzo mi się podobają wlaśnie takie, które nie mają podniesionego wezgłowia,tylko przyścienny bok ! Ale nie widziałam takich w PL.
dziekuje
Raz widzialam takie lozeczko na allegro ale cena kosmos ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 17:33   #4687
kapukat
Zakorzenienie

SzmaragdowyKotku - świetnie powiedziane
Perse - u mnie było tak, że ja przez cały dzień nie czułam dziecka. Jak dziewczyny rozpisywał się, że one czują kopniaki ja panikowałam, bo u mnie nic nie było czuć - raz ze strachu zapisałam się nawet na usg - i tak prawie do końca ciąży było, czasami wieczorem zechciał dać o sobie znać, czasami rano i to wszystko. Zazdrościłam wszystkim które mówiły jak bardzo czują, albo że widać po brzuchu - u mnie tego nie było praktycznie do samego końca. Dlatego jak usłyszałam co się stało u Ciebie, panikowałm już do samego porodu. Nawet na porodówce jak kobieta powiedziała, że musi sprawdzić bicie serca bo coś jej się nie zgadza i zapytała czy czuję dziecko - miałam strach w oczach. Zatem jak widzisz - obie miałyśmy te same obiawy, tylko niestety u Ciebie nie było Happy endu. Pamiętaj że czy będziemy mieć roczniaki czy dwólatki - zawsze służymy radą i czekamy na Twoje pytani

Zabcia - sesja świetna - a to słońce i ta weranda.... zazdroszczę, u nas tylko deszcz

DZIEWCZYNY POWODZENIA LIBERKA I _AGATA DAJCIE TAM CZADU

byłam dzisiaj z Adasiem na sprawdzeniu - pobrali mu krew i czekamy na telefon, Pani powiedziała, że jak wszystko będzie ok to zobaczymy się za 8 tygodni ponownie, bo żółtaczka mu schodzi bardzo wolno, a jeśli nie to da nam znać jak najszybciej. Adaś waży 4420 to już prawdziwy mężczyna... hahahah
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 17:55   #4688
Gaabbi
Wtajemniczenie

Ale bym sobie pojechała do IKEA
Ciekawe ile w sklepie kosztuje taki kosz http://allegro.pl/super-torba-na-pra...332731932.html Myślicie, że sprawdziłby się na brudne ciuszki i brudne pieluszki?
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:08   #4689
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość

byłam dzisiaj z Adasiem na sprawdzeniu - pobrali mu krew i czekamy na telefon, Pani powiedziała, że jak wszystko będzie ok to zobaczymy się za 8 tygodni ponownie, bo żółtaczka mu schodzi bardzo wolno, a jeśli nie to da nam znać jak najszybciej. Adaś waży 4420 to już prawdziwy mężczyna... hahahah
Trzymam kciuki za bardzo dobre wyniki
no pewnie, że prawdziwy mężczyzna brawa dla niego

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:13   #4690
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Kawaler kciuki za dobre wyniki.

Gdzie się wszystkie podziały?Rodzą czy co

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:14   #4691
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Witam mamuśki Cały czas jestem z wami,podczytuję ,ale mam teraz neta z tel. i muli strasznie ,więc nawet nie próbuję coś klepać Teraz dorwałam sie do kompa mamy i piszę Korzystając z okazji gratuluję rozpakowanym Ja jeszcze w dwupaku ,dzisiaj po wizycie 1,5 rozwarcia Zajrzałam na pocztę i aż łezki poleciały takie słodkie te wasze bobaski Mężuś mówi ,że niedługo neta naprawią to będe częściej z wami
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 18:14   #4692
kapukat
Zakorzenienie

pewnie ze sie sprawdzi
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:16   #4693
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Zabcia - sesja świetna - a to słońce i ta weranda.... zazdroszczę, u nas tylko deszcz

dziekuje slicznie

to juz kawal chlopa z Adasia

Cytat:
Ciekawe ile w sklepie kosztuje taki kosz http://allegro.pl/super-torba-na-pra...332731932.html Myślicie, że sprawdziłby się na brudne ciuszki i brudne pieluszki?
Mysle ze na ciuszki tak .. pieluszki nie wiem czy nie bedzie przechodzil zapach chyba ze bedziesz kazda z osobna zawiazywac w woreczek.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-09, 18:20   #4694
kism
Wtajemniczenie

Hej laseczki!
Ja już po moich dzisiejszych szwendactwach - byłam u lekarza i na ktg. Dostałam antybiotyk... Żałuję trochę, że wtedy w pon nie wysiedziałam w tej kolejce, bo już bym miała dwa dni zażywania i może lepszego samopoczucia za sobą, a tak czułam, że to angina i bez antybiotyku się nie obędzie Dostałam Duomox, więc bez stresu mogę go brać i w razie czego karmić piersią
stokroteczko, pamiętam, że się martwiłaś, że miałaś na 20 dni antybiotyk. Ja też dostałam 20 tabl., ale w dodatku mam brać co 8h, czyli na niecałe 7 dni, żeby mocniej i szybciej zadziałać, tak mi lekarz powiedział.
Na ktg natomiast tak jak się spodziewałam nic odkrywczego nie było, serduszko w porządku, a skurczy brak

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
mam pytanie: czy pieniądze z tytułu urodzenia dziecka ( nie becikowe) otrzymują tylko te osoby, które pracują? bo chyba jest coś takiego... mój mąż prawdopodobnie dostanie ale ja nie pracuję...
moja siostra też coś dostała oprócz becikowego ale nie jestem pewna czy to samo, bo ona jest matką samotnie wychowującą dziecko
Nie wiem dokładnie, o co pytasz, więc napiszę co wiem
Po pierwsze jest oczywiście becikowe - 1000 zł dla każdego, załatwia się w Urzędzie Miasta (lub gminy chyba, nie wiem, bo ja w mieście mieszkam )
Po drugie ponoć niektóre miasta jeszcze mają takie becikowe samorządowe, po prostu drugie becikowe Tego zapewne dowiecie się załatwiając to pierwsze.
Po trzecie jest zapomoga z tytułu urodzenia dziecka (dodatek do tzw. rodzinnego) - to dla tych biedniejszych rodzin, gdzie dochód nie przekracza jakiejś tam kwoty na osobę (kiedyś kojarzę było to 500 zł z kawałkiem, teraz nie mam pojęcia, ale pewnie niewiele więcej)
Po czwarte są ubezpieczenia... Tego jest masa, do wyboru i koloru Często właśnie takie ubezpieczenia grupowe z pracy zawierają świadczenie z tytułu urodzenia dziecka. Takie ubezpieczenie nieraz można kontynuować, bo odejściu z danej pracy, więc zupełnie nie ma takiego rozgraniczenia, że ktoś pracuje - dostaje, a kto nie pracuje - nie dostaje. Ale równie dobrze, jak ktoś sobie sam założył polisę, to możliwe, że ma takie świadczenie. Jak się nie wie, co się ma to najlepiej znaleźć jakiś numer polisy/umowy i zadzwonić na infolinię ubezpieczyciela.

Cytat:
a ze mnie się śmiałyście, że uzależniona od forum jestem bo bieżąco Was z porodówki informowałam
Ja się nic nie śmiałam! Jak mi dadzą zasięg albo wifi, to też na pewno będę do Was pisać

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wrzucam link ze zdjeciami z sesji - Chetne do ogladania sredecznie zapraszam

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3631904829819.1530 65.1040088965&type=3&l=2e 0e5c6528
Śliczna pamiątka! Gratuluję

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
Nie mniej jednak zaczelam dzisiaj prac resztę rzeczy.
aaaa.. i przyszło wreszcie to cholerne łóżeczko !!!!
jeszcze nie rozpakowałam, czekam na męża, znów będzie pozno... nie wiem czy będzie mu się chciało ....
Gratuluję postępów

Cytat:
Jeszcze raz posyłam kciuki za wyniki!
A to szczepienia kiedy jakieś macie? Czy to gdzie indziej po prostu?

Widzę, że praktycznie można już powiedzieć, że mamy zwycięzcę sondy
I na jutro trzeba się pewnie przygotować, że jak zwykle będzie dużo nasmarowane, jak to zwykle w dzień zakończenia wątku. Dobrze, że planuję na jutro wylegiwanie się i kurowanie
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:20   #4695
GaTTa
Raczkowanie

Cytat:
malutka sliczna

Rewelacja!!! A co Ty nie bedziesz pamietac jak corcia ma na imie ze dalas drewniane literki? ( nie no zartuje my tez dalismy imie malego nad lozeczkiem ale slyszalam ostatnio taki komenatrz wlasnie ze po co ludzie to daja , chyba w razie gdyby zapomnieli imienia dziecka )

Witajcie

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3631904829819.1530 65.1040088965&type=3&l=2e 0e5c6528
super sesja

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
Witam mamuśki Cały czas jestem z wami,podczytuję ,ale mam teraz neta z tel. i muli strasznie ,więc nawet nie próbuję coś klepać Teraz dorwałam sie do kompa mamy i piszę Korzystając z okazji gratuluję rozpakowanym Ja jeszcze w dwupaku ,dzisiaj po wizycie 1,5 rozwarcia Zajrzałam na pocztę i aż łezki poleciały takie słodkie te wasze bobaski Mężuś mówi ,że niedługo neta naprawią to będe częściej z wami
Gratulacje udanej wizyty Czyżbyś następna w kolei była
Powodzenia!!!!!
GaTTa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:24   #4696
niunia32
Zakorzenienie

Hej. Wlasnie przyjechaliśmy od mojego taty. Moze w piatek go wpiszą, wszystko zależy od wyników badań. Zajechaliśmy po drodze na lody do mmaca mama pierwszy raz je jadła. Mala szaleje. Mogła by poszaleć po drugiej stronie brzucha

Agata jestes niesamowita. Myśleć o stolarzy na porodówce

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:24   #4697
anulka4771
Wtajemniczenie

Kism nastepnym razem grzecznie poczekasz w kolejce bo będą baty już byś się lepiej czuła.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-05-09, 18:27   #4698
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

Śliczna pamiątka! Gratuluję

Widzę, że praktycznie można już powiedzieć, że mamy zwycięzcę sondy
dziekuje

kurde ja mam problem z wybraniem jednego tytulu

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
super sesja
dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-09, 18:27   #4699
nasteczka83
Raczkowanie

Cytat:
malutka sliczna

Rewelacja!!! A co Ty nie bedziesz pamietac jak corcia ma na imie ze dalas drewniane literki? ( nie no zartuje my tez dalismy imie malego nad lozeczkiem ale slyszalam ostatnio taki komenatrz wlasnie ze po co ludzie to daja , chyba w razie gdyby zapomnieli imienia dziecka )

Jak Tata popłynie na pępkowym to może i przyda się przypomnienie jak dziecko ma na imię
za sesje, btw mamy ten sam termin porodu
nasteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:34   #4700
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
49,99?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80219660/

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Kism nastepnym razem grzecznie poczekasz w kolejce bo będą baty już byś się lepiej czuła.
Oj, już wystarczy mi tych bacików na dzisiaj Miałam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku. Nie chciałam się tak faszerować znowu lekami...
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:36   #4701
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysle ze na ciuszki tak .. pieluszki nie wiem czy nie bedzie przechodzil zapach chyba ze bedziesz kazda z osobna zawiazywac w woreczek.
Właśnie też tak sobie pomyślałam o tych pieluchach, że może ten materiał przechodzić zapachem Z kolei plastikowy pojemnik nie uśmiecha mi się mieć w pokoju. Jeszcze muszę to przemyśleć.

Fajna sesja

kism, kuruj się bidulko Pewnie po pierwszej tabletce antybiotyku będzie Ci już lepiej
Pilnuję Kochana wątku jak się da Postaram się jutro nie zaspać

Wiecie co, cały dzień leżakuję i już się lepiej czuję. Tylko zgaga mnie teraz męczy. Nawet obiadu zjeść nie mogłam. Ale to kij, z tym można żyć i to nie zagraża przedwczesnemu porodowi

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
49,99?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80219660/

Oj, już wystarczy mi tych bacików na dzisiaj Miałam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku. Nie chciałam się tak faszerować znowu lekami...
Dzięki Fajna różnica w cenie
Stary 2012-05-09, 18:41   #4702
nasteczka83
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie też tak sobie pomyślałam o tych pieluchach, że może ten materiał przechodzić zapachem Z kolei plastikowy pojemnik nie uśmiecha mi się mieć w pokoju. Jeszcze muszę to przemyśleć.

Gabi nie wiem czego konkretnie szukasz ale to jest słodkie

http://allegro.pl/skrzynia-srednia-k...224297775.html
i może być na brudne ubranka, pieluszki czy co tam chcesz. Ja już nie mam miejsca na to może Tobie się przyda
nasteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:43   #4703
Gaabbi
Wtajemniczenie

Fajne Ale ja muszę mieć coś podwójnego (razem lub osobno) i wyższego, żeby było wygodniej. Dzięki za propozycję

Ale wszystkie wywiało
Ciekawe co u agaty, czy jeszcze skacze na piłce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 18:47   #4704
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Właśnie skończyłam oglądać fotki Zabci są śliczne ,a włosy masz bajeczne,zawsze chciałam mieć kręcone a tu dupa blada proste jak drut.
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:52   #4705
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
przecież na stronie ikea można cały asortyment sprawdzić
proszz "twoja" torba http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80219660/
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:55   #4706
_millena
Zadomowienie

Cytat:
chłop jak dąb !
Cytat:
w ikea jest tańszy http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80219660/
oj i tez bym sobie pojechała, lubię bardzo IKEA !! Może w weekend jak dam radę.

_millena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 18:55   #4707
Timii
Rozeznanie

Cytat:

brawo za sesje super pamiątka !

Cytat:

dla Adasia za wagę, ładnie rośnie!!

nie mogę uwierzyć że to już miesiąc!! szok.

aaa - w bootsie jest promocja pieluszek, 2 za 3 - tzn w nd była ale myślę że warto sprawdzić bo oni długo mają te przeceny więc jeśli jesteś zainteresowana to biegiem leć
Timii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 19:05   #4708
aga_bre
Rozeznanie

zaabcia śliczne zdjęcia.

agata trzymam kciuki.

Ja coś jestem podminowana i jakaś taka zdenerwowana. Może tym, że w piątek już jedziemy i wiem, że nie muszę się o nic martwić.

Czy ma któraś kontakt do dasti?? Długo się nie odzywa coś.
Stary 2012-05-09, 19:05   #4709
anulka4771
Wtajemniczenie

agata chyba jest na bardziej zaawansowanym porodzie skoro nie maa relacji na żywo

kupiłam laktator ręczny z Aventa
Choć butelke i smoczka,nakładki na piersi mam TT.Ma lepsze opinie a jak Szymon będzie taki jak Filip to będzie mu wszystko jedno z czego aby miał pełny brzuszek

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-05-09, 19:08   #4710
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Czy ma któraś kontakt do dasti?? Długo się nie odzywa coś.
ja mam własnie sie zastanawiałam dziś czy pisać co u niej czy nie zawracac jej głowy
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości