|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Dasz radę z WOSu - wierze w Twoja wiedze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej wygońcie mnie z Wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Dla mnie matury ustne to był dramat nad dramaty. O ile pisemnymi się nie stresowałam ani trochę, to na ustne wchodziłam jak czlowiek mający atak padaczki, tylko w pionie. Nadal mi tak zostało i na egzaminy pisemne mam wyj.,ebane, a na ustnych mnie paraliżuje, trzęsie i poziom mojego stresu sięga hiperturbozenitu. Jednym słowiem stresują mnie ludzie ![]() ![]() Wyleczycie moją prokrastynacje? ![]() Jedyne co mnie aktualnie trzyma przy życiu to juwenalia ![]() A tak generalnie to dzisiaj padam na pysk, a roboty jak zwykle trylion.
![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Ja aż sobie z wrażenia usiadłam na egzaminie, bo się bałam, że ze stresu się przewrócę
![]() ![]() Winyl, pewnie że wyleczymy- do książek, bo wpier.ol ![]() Jakie macie atrakcje na juwenalia? Mój TŻ pewnie pójdzie z kumplami i się schleje i zrobi mi wiochę, nie dostanę wizy do USA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-09 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Sandej, jeszcze nie zaczęłam
![]() Tzn. coś czytałam francję bo w przyszłym tyg. chcę zaliczyć w ramach ćwiczeń ![]() Agniesik, sama z mamą idę ![]() Moja jest bardzo kul i jest moim kochanym króliczkiem i darzę ją wielką niekończącą się lowką ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Agniesikk, u mnie jakieś zawody sportowe, koncert tylko nie wiem czego no i co najważniejsze mega niezliczona ilość alkoholu, buszowanie po akademikach i te pe ![]()
![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, ale z Ciebie studentka, że nie wiesz, jakie koncerty są
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
No może
![]() Okazało się, że mam trochę inne zmartwienia niż juwenalia... No, ale nie ważne. Dzisiaj obżarłam się jak jakiś gałgan i pasztecior. Na chwilę obecną czuję się jak wyrzygany ser, ale może to mnie zmobilizuje do przestrzegania diety ![]()
![]() |
![]() |
#4597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piona! Ja jak debil nażarłam sie na wieczór, czuję się okropna i tyle! Jutro zrobię jakieś zakupy, może uda mi sie kupić coś dietetycznego.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w przypływie złego nastawienia zapytałam M. czy odpowiada mu, że będę śmieciarzem... Dobrze, że Ty w nią wierzysz, bo ja już się poddałam - osiągnęłam kompletne dno ![]()
![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Loriette, znowu M?
Prosze Cie ogarnij sie... ![]() MP, a szkoda gadać... ![]() Ja właśnie zjadłam mega ilość lasagne i dojadłam kanapkami z nussmilkiem. Jest mi mega niedobrze. ![]() Skanuję koleżance notatki z konstytucyjnego, bo tylko na jednym nie byłam, ale uzupełniłam od innej koleżanki. ![]() ![]() Ale to wolno idzie. ![]()
![]() |
![]() |
#4600 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i po drodze gaworzyłyśmy na ławce w parku i zrywałyśmy bez, bylo uroczo. każda z nas ma też biały kapelusz ze wstążeczką, mający chronić nas przed tymi upałami. i nie rozmawiamy z kawalerami. no way. tak właśnie spędzam majowe popołudnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super wynik ![]() ![]() zebowa wrózka wie? Cytat:
![]() LUB znajac Ciebie - wyzulic to i owo na kobaltolwa kiecke ![]() Cytat:
![]() a tym linkiem chcialas mnie zabic, jestem pewna. ![]() ![]() dziewczynyyyyy...... ;( to było straszne ![]() moi rodzice opiekują sie prababcią, do tej pory była sprawna, sama sobie gotuje, sama się sobą zajmuje, choc juz jest baaaardzo slaba... (w zyciu nie widzialam tak chudej osoby. nie przesadzam mowiac, ze jej noga jest taka jak moja reka !) ma nowotwor zlozliwy, rak przelyku, ma juz tam wsadzone jakies dwie rury... nie chce tu was zanudzac historia choroby, ale dzisiaj nagle zaczela sie dusic. to bylo straszne. wiecie, ja rozumiem, ze to jest taka choroba, taki wiek itp; ale emocje wziely gore - zupelnie nie wiedzialam jak zareagowac, co zrobić! bylam w takim szoku, ze zakrylam twarz rękoma, trzeslam sie i wlasciwie to ciezko bylo mi zlapac powietrze. moja siostra z gimnazjum zachowala zimna krew i zareagowala, wezwala karetke, masakra! w ogole - wezwanie karetki - samo zgloszenie telefoniczne zajmuje ok7/8 minut! + dojazd? ![]() wiecie, juz jest lepiej, nie siedze i nie wyje, bo to zupelnie nie ma sensu, ale mialyscie tez tak? totalny wewnetrzny kataklizm! Babcia jest w szpitalu, dostala zastrzyk, spodziewamy sie, ze jeszcze dzis bedziemy mogli po nia pojechac, tak tez powiedziala nam babeczka z pogotowia. chcialabym umiec walczyc z tym brakiem kontroli nad soba!
![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Bania, wiem co czujesz kochana
![]() Mój dziadek ma 83 lata i astmę, nadwagę itp. I kiedyś też robił coś w ogrodzie i w pewnej chwili nie mógł złapać oddechu. To było straszne. Mama zadzwoniła po pogotowie, bo ja też byłam tak przerażona, że nie byłam w stanie nic zrobić. Teraz zawsze mamy w domu taki zastrzyk, który powoduje rozkurcz mięśni??? Nie wiem co dokładnie, ale moja mama w takich sytuacjach daje go dziadkowi... ![]() Nie tylko Ty nie radzisz sobie w takich sytuacjach, bo nie są one normalne, więc nie obwiniaj się, że to siostra zadzwoniła po pogotowie i to ona zachowała zimną krew... A teraz jak jesteś taka cwana to powiedz mi! To taki sprawdzian! Do czyjego serduszka modlimy się na majowym, a do czyjego na czerwcowym? Hę? ![]()
![]() |
![]() |
#4602 | |||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jaaa az sobie przypomnialam, jak swietnie bylo w liceum, jak mozna bylo sciemniac, udawac wlasnie takiego losia! ja i przyjaciolka nawet dostalysmy na super mega finalowej gali absolwentow wyroznienie dla osob, ktora wspieraly rozwoj szkoly, przyczynialy sie do organizacji wszelkich imprez ![]() anglistka crazy frog? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z tym smieciarzem to przegielas, po.sralo Cie? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
dzieki Psyholu, lepiej mi teraz... w sumie ja nie mam do siebie pretensji, ale przeraza mnie to, ze nie umialabym pomoc czlowiekowi w obliczu zagrozenia jego zycia. ![]() ![]() ![]() wpisalam w google "majowa modlitwa do serca" i wyskoczyly niepotrzebne linki, a wiecej nie poszukam, bo... zaraz sie posiusiaaaam! a nie mam kogo zapytac, bo otaczaja mnie sami bezboznicy ![]()
![]() |
![]() |
#4603 | |||
Wtajemniczenie
|
mam nowy kolorek na głowie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() noooo, dobre nie? bede zona! hahaha ![]() ![]() to duzo, czy mało mam? bo już nie wiem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Bania, majowe do serduszka Matki Boskiej, a czerwcowe do serduszka Pana Jezusa
![]() Zapytaj TŻta ![]() ![]() ![]() Wiesz to była jednorazowa sytuacja... Nie życzę tego więcej, ale może następnym razem (tfu tfu) to Ty zachowałabyś zimną krew? ![]() Co do mnie. Nie chcę na razie nic mówić... Dopiero jak zrobię resztę badań, ale zawsze myślałam, że jestem zdrowa jak koń, będę mogła biegać do woli, uprawiać różne męczące sporty, a jak coś się potwierdzi to z kardio będę się musiała pożegnać. ![]() Yhhhhhh, a Laura pewnie powie, że gadaaaaaali długo z M. i pojawiły się nowe KOLEJNE już okoliczności, które go usprawiedliwiają. Loriette, zasługujesz na fajnego normalnego faceta, a nie jakiegoś kanciarza. ![]() Z dziewczynami tutaj dobrze sobie radzimy ![]() Dzięki Wam się ogarnęłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
A pomodlicie sie za mnie?
![]() Bo smietana jest chora i sie zlee czuuuje i nie ma sil na nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
BŚ, oczywiście
![]() A tak poważnie to co Ci jest? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem w sumie,jakaś grypa czy coś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4609 | |||
Zakorzenienie
|
poowiem Ci, ze dalabym Ci duzo mniej, szczypior z Ciebie !
Cytat:
![]() ![]() to w czerwcu też się śpiewa w kościele? ja sie nie znam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() juz niedlugo bedzie rok jak zaczely sie te jego dziwne jazdy (o ile nie wczesniej ![]() ![]() to sie nie zmieni, masz szanse teraz cos z tym zrobic, na studiach bedziesz ciezej odciac sie od faceta od ktorego jestes uzalezniona psychicznie, emocjonalnie. i mozesz sobie mowic, ze Ciebie to nie dotyczy, jestes silna, w kazdej chwili mozesz przestac, odejsc z klasa, uciac znajomosc, a mimo to - tkwic w tym dalej...
![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Śmietana!
Dobrze że jestes! oczywiście, że się pomodlimy! przypomnial mi sie numer jaki sąsiadki Psyhe wyciela jej tacie na prima aprilis ;D Cytat:
![]() a jak tam Twoj normalny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Siemka dziewuszyska!
![]() BŚ, zaintrygowałaś mnie ![]() Bania, koniecznie musisz go zapytać! ![]() ![]() Ja się przyzwyczaiłam, że każdy mój ex (Boże zabrzmiało jakbym ich miała z pół tuzina ![]() ![]() ![]() Od dzisiaj się odchudzam ![]()
![]() |
![]() |
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śmietana jest jakaś smutna w swoich wypowiedziach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Bania, oni nam zazdroszczą po prostu, że jesteśmy takie radosne, pełne życia, spontaniczne i mamy taką inwencję twórczą w naszych jazdach
![]() ![]() No i dilera pewnie też zazdroszczą ![]() ![]() No też czekam aż Śmietana coś więcej napisze ![]() Właśnie siostra mi powiedziała, że mam niemalże identyczny teraz kolor jak mój naturalny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi tz mowi, ze trzeba mi przyznac ze nie da sie ze mna nudzic, ale go przerazam ![]() ![]() ja swojego dilera nie sprzedam ![]() Psyhe, to Ty już sama nie wiesz, jaki masz naturalny kolor wlosów, ![]() poza tym mialaś wstawić foto ![]() dzis testuje kolejny bb, jest lepszy od poprzedniego ![]() ![]() ![]() moj tz wlasnie biega od 40 minut. wszyscy pracuja nad kondycja, tylko nie ja. ja siedze i pisze jak to inni dbaja o siebie ![]() aaa moja siostra wczoraj byla na tych zajeciach z trenerem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
Hej chudzinki. Podczytuję was czasami ale jakoś się nie odzywałam bo dietę rzuciłam i jestem w 5 tyg ciąży!!!!
Choć teraz bardziej niż kiedykolwiek patrze na to co jem. W końcu teraz jem dla dwojga. Agnes gratuluje z okazji ślubu ![]() Pozdrawiam kochane ![]()
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Adusia, właśnie niedawno pisałam na wątku co u Ciebie! Kurcze superowo! Gratulacje!!!!
![]()
![]() |
![]() |
#4619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuje ![]() hej Wam ![]() ![]() moj kolor włosów to jakaś porażka. z rozświetlonego blondu, jestem niemal że ruda... ale co tam ![]() z dietą idzie ładnie. dzisiaj 2 grzanki z sałatą, szynką, serem, pomidorem i ogórkiem. ![]() na II śn. jabłko. a na obiad nie mam jeszcze pomysłu. a Wy co jecie dzisiaj? ![]() ćwiczenia - 30 minut fire class + 30 min sculpt + 20 min wchodzenia z ciężarkami na stołek ![]() baniaaa - cholerka, może i szczypior, a jestem w tali szersza od Ciebie ![]() bś - czekamy na więcej szczegółów ![]() psyhe - pokaż w końcu te swoje włosiska ![]()
![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Agnes, to zdj w domu jest przekłamane, bo mam w pokoju ciemno (ciemne rolety i brązowa ściana) i wyszło trochę za ciepło i za ciemno
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=130450 :P
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.