|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
Cytat:
dla mnie masakra...Cytat:
Zjadłam właśnie pierogi z jagodami i czekam na cioteczkę, zrobię jej żele i zmykam do znajomych
|
|
#542 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Marylko za zestawienie ![]() Ja walcze z magisterką dzisiaj troche podgonilam to moze skoncze do przyszlego tygodnia... A propo pracy moj promotor mnie zalamal bo wyznaczyl mi obrone 3 dni po weselu bylam juz u niego ale powiedzial mi ze chyba wytrzezwieje do tego czasu... szok nic nie da sie zrobic bede musiala sobie jakos poradzic...
|
||||
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
przy koncu sie posikalam http://erq.tawerna.net/krzaki/kosmop...czykowianeczka
Marylko ile sie czeka na realizacje zamowienia przy lizakach bo tez o nich myslalam tylko mialam zamiar sama robic ale mi sie nie chce poza tym kiedy zdazysz załozyc te wszystkie buty ?? ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
wdech...
wydech... wdech... wydech...
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest ?
Witam się ponownie po pracy i po obiadku. Muszę dziś kuchnię wysprzątać a koleżanki pokój i łazienkę. Jutrro przychodzi jakaś laska pokoj oglądać
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tytuł!
Kto układał?Tak w ogóle to cześć! Już tyle stron nowego wątku, a ja wcale ni mam casu wizazowoc, hej! ![]() Przyszły mi butki ślubne z Akces 2, są śliczne! Wybrałam model Natalie i wstawiam fotki: 1_Natalie Akces 2.jpg 2_Natalie Akces 2.jpg 3_Natalie Akces 2.jpg Wczoraj byliśmy też na lekcji pierwszego tańca i nie jest tak źle jak myślałam (= dajemy radę ) i już się nie mogę doczekać aż będziemy mieli cały układ. Muszę tylko skrócić nasz utwór, bo przy prawie czterominutowym wirowym walcu wiedeńskim by nam błędnik siadł :P Dlatego muszę pobawić się w Audacity i skrócić to do ok. 2 minut.Poza tym kończymy zapraszać gości, już miesiąc nam na to zszedł! Dzieje się to w różnych okolicznościach przyrody - np. dziś po zapraszaniu idziemy z kuzynem TŻta na koncert Heya, a wcześniej imprezy i grille połączone z rozdawaniem zaproszeń były na porządku dziennym Pomału przygotowujemy się też do wyjazdu. To już we wtorek wieczorem! ![]() Dzisiaj zakupiłam trochę letnich ciuszków na wyjazd i w ogóle na sezon letni, bo trzeba było odświeżyć garderobę i od razu mi się humor poprawił Chociaż znalezienie fajnych płaskich butków na lato, które by mnie nie piły, były dobre rozmiarowo i w miarę mi się podobały graniczyło z cudem, ale bazarek poratował ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko!
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
kto Cie zdenerwowal ??
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
brałas wkladke skórzana i te "pro comfort" podeszwa jaka ?? i ile czekalas?? przepraszam za natlok pytan
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ też jest kochańszy po ślubie (mimo że mieszajmy razem prawie 2 lata więc teoretycznie nic się nie powinno zmienić), nie wiedziałam że można być jeszcze kochańszym ale można Cytat:
ja od chrzestnej tysiaka to na ślub dostałam i jeszcze uważam że przesadziła trochę jak na swoją sytuację materialną Cytat:
(bo upał )ja na swój panieński kupiłam wzorzysta leginsy i musiałam je założyć bo miałam tunikę a nie sukienkę a też było tak gorąco i gotowałam się w nich ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
moja kuzynka też miała ten model na swoim ślubie W ogóle osobiście byłam zachwycona tym ze miałam buty taneczne na nogach tego dnia, w innych na 100% bym nie wytrzymała tych 16 godzin
|
|||||
|
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny ale jestem zła i smutna...
Byłam u lekarza i trafiłam na takiego buraka.... Zrobił mi usg powiedział, ze jest kropka. Wiec poprosiłam, zeby mi pokazał to pokazał i stwierdził, że nie ma co sie emocjonowac. Nie powie mi nic bo moze to byc puste jajo, ciaża pozamaciczna a ja juz bym chciała wiedzieć czy przypadkiem będą bliźniaki... Nawet nie wspomniał zeby kwas foliowy brac Tak to jest na nfz... Powidział mi, że za dwa tygodnie pokaże mi wiecej i wtedy zobacze różnice... Czy ja za duzo oczekuje?? Jestem w 6 tygodniu wiec wczesna ciąża, ale takiego buraka tylko.. |
|
|
|
#552 |
|
Podróżniczka
|
Dziewczyny mój czas już jutro
Załatwiliśmy dzisiaj co mieliśmy załatwić Rozstawiliśmy winietki, zrobiłam paznokcie, wszystko zawiezione na salę. Czuje się fatalnie, dostałam @, mam migrenę i rewolucje żołądkowe, a jutro ma padać deszcz i temp ma spać do 15 st. Ale humor mi dopisuje i niczym się nie stresuje Zostało mi powiesić kokardy i posprzątać pokój Jutro pewnie nie bedę miała chwili, żeby do Was zajrzeć, wiec tylko zostawiam Wam po buziaku |
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi przykro, że tak Cię potraktował.
|
|
#554 |
|
Konto usunięte
|
kooocur strasznie dran Cie potraktował!
ja bym tam wysłąła mojego i by z nim porządek zrobił! dla niego kropka ale to przecież dzidziuś
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#556 |
|
Konto usunięte
|
magdzias wymarzonego ślubu Wam życze.Niezapomnianych wrażeń i dużo$ z prezentów
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- o i była mowa o rajstopach do sukienki letniej .wg mnie nie ubiera sie do letnij sukni rajstop jakos to sie gryzie i w ogóle |
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest mi smuto teraz.. No nic, za 12 dni wizyta u mojego doktora i wtedy wszystko bedzie jasne... Zwraz jade po moja kiecke i odebrac welon...oby pasowłąo wszystko... Może humor mi sie poprawi...
|
||
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
3mam kciuki za wszystkie jutrzejsze PMki, podobno pogoda ma być marna, ale może będzie inaczej
![]() Ja porobiłam na szybko zdjęcia moich dodatków tzn: 1 - zdjęcia już całościowo butów - zamawiałam klipsy kwiaty do butów, teraz mi całokształt pasuje ![]() 2 - buty do pierwszego tańca z akces 3 - takie pudełeczka będą dostawać osoby, które albo zrobią nam bramę + wódka, albo przyjdą na mszę i potem będa składać nam życzenia pod kościołem, ale nie idą na zabawę 4 - takie będziemy mieli wieszaki na ślubne ubrania ![]() 5 - stempelki zielone i fioletowe do drzewka pamiątkowego 6 - tutaj pokazuje okładkę naszej foto książki dla rodziców (reszta a raczej część fotek umieszczę na poczcie) 7 - pudełko z częścią rzecz, które przygotowałam na TEN dzień ![]() 8 - pudło z pudełeczkami na ciasteczka dla gości, które będą przewiązane fioletowymi wstążkami z organzy Dzisiaj byłyśmy z mamą i siostrą poumawiać się na wszystkie kosmetyczne sprawy - manicure, pedicure, woskowanie itp
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim jutrzejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i żeby wszystko wspaniale się udało
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz TŻ przyjedzie
idę ogarnąć kuchnię
|
|
#561 |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdy tak o Tobie nie pomyślałam Kindziu
Po prostu wyglądasz teraz korzystniej, seksowniej, co ja się tu będę rozpisywać, szał ciał
|
|
#562 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz podać trochę parametrów? I ile cię wyniosły?Cytat:
Cytat:
Cytat:
A do czego te duże litery ułożone w pudełku? Poopowiadaj trochę
|
|
#563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale co prawda to prawda, moja kolezanka ma na pulpicie swoja 7 tygodniowa ciaze ustawiona to tylko taka fasolkowa kropeczka , dopiero teraz przy 14 tygodniu lekarz obiecal ze cos bedzie widac Cytat:
ZOBACZYSZ!! Cytat:
![]() ![]() klask i:Bylismy dzisiaj u ksiedza doniesc swiadectwa ze szkoly, na szczescie byl proboszcz, a nie ten okropny wikary, ktory mnie nie polubil iiiii... nie wzial od nas pieniedzy, powiedzial ze rozliczymy sie nastepnym razem ja mowie ze nastepny raz to juz slub a on mowi zebysmy przyszli 1,5 tyg. wczesniej ustalic przebieg mszy i wtedy sie rozliczymy, bo... cytuje: nie bedziemy sie rozdrabniac powiedzial ze jest otwarty na wszelkie pomysly mlodych dot. przebiegu mszy Powiedzial nam radosna nowine "niestety macie tego pecha ze wikary wyjezdza w lipcu i ja wam bede udzielal slubu"
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Wieszaki kupowałam tu, ale teraz ma mniejszy wybór, może potem będzie więcej:
http://allegro.pl/wieszaki-materialo...335327123.html Literki będą przywieszone na sznurku - napis "nowożeńcy" - będzie na tylnej części auta, tak jak np tutaj w załączniku tylko tutaj jest po angielsku. To będzie zamiast tablic, które wiesza się najczęsciej http://3.bp.blogspot.com/-I0DJGwUAWj...c%2Bdesign.jpg
|
|
#566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fioletowe buty rewelacyjne i cała reszta oczywiście też.
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko ładnie dopracowane a pomysł z tymi literkami na samochód bardzo fajny i oryginalny
|
||
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

i kupiłam sobie wczoraj za☠☠☠iście różowiastą sukienkę z House
, ale zabawa ok - było dużo śmiechu
dla mnie masakra...
( właściwie Z.-S.)
i czekam na cioteczkę, zrobię jej żele i zmykam do znajomych 

szok nic nie da sie zrobic bede musiala sobie jakos poradzic...

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Po prostu wyglądasz teraz korzystniej, seksowniej, co ja się tu będę rozpisywać, szał ciał
) i odliczać dni
a on mowi zebysmy przyszli 1,5 tyg. wczesniej ustalic przebieg mszy i wtedy sie rozliczymy, bo... cytuje: nie bedziemy sie rozdrabniac