Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-11, 17:12   #2161
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

hej kochane, bylam na spacerze z przyjaciolka i jej julcią malutka jest taka sliczna achhh dostalam od ani sokowirowke zebym mogla sobie soczki robic))

wogole gorąco strasznie ale ma byc ochlodzenie
o tżach wole nie mowic mnie moj znowu wnberwil od rana byl slodziutki umowilismy sie na popoludnie na obiad na miescie bo mial spotkanie sluzbowe mowie ok mial mi postawic no i dzwoni teraz mowi no co tam kochanie ja juz jadlem ja specjalnie trzy godziny nie jadlam bo mwoie skoro sie umowilismy to zjem z nim nie z ania!!oczywiscie rzuciloam sluchawka teraz mi wysyla smsy ze mi przywiezie cos pysznego neich sie wypcha jesczze ma jutro urodziny i co?zamiast prezentu dam mu rózge albo buraka bo tylko na to zasluzyl

z tej zlosci wlasnie jem kaszanke ..musze was nadrobic bo znowu mnie trzy strony ominely
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:17   #2162
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze. Jak przygotowania do slubu? Gdzie wesele?

Fajne spodnie

Też bym sie wnerwiła. Powiedziałabym mu do słuch kilka słow

A no właśnie. Każdy poród ma dwie strony medalu. Ostatnio jak jeszcze w ciaży nie byłam czytałam artkuł o zaletach i wadach sn i cc w Twoim Stylu. Świetny artykuł. O swoich porodach pisały znane osoby. I ten artykuł popchnął mnie do takiej refleksji.

Superrr!
ausente cieszę się że jest ok
Przygotowania do wesela w toku, czasu mało zostało, bo 3 tyg. Teraz czekają nas spotkania z obsługą, jutro idziemy kupić garnitur dla TŻ, podpisać umowę z kwiaciarnią, i parę szczegółów.
Ślub będzie w Kościele Garnizonowym a wesele w Woli Kopcowej w sali Pod dębami.

Załączam zdjęcia maleństwa, jak wczoraj obiecałam

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Kamilkak witaj w klubie ..

TŻet jedzie po mnie .. niedługo bede w domciu ..
i zaczynamy weekend .. ( który spedze sama bo on pracuje )
A dzisiaj na obiad wczorajsze spagetti i zupa szczawiowa z jajkiem .. pychota ..
A u nas dziś botwinka idę zaraz do domu to skończę gotować

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Mój mąż dałby się pokroic za zupę szczawiową
Ale mi narobiłyście ochoty na szczawiową, w niedzielę chyba ugotuję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0014.jpg (89,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0017.jpg (91,7 KB, 34 załadowań)
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:19   #2163
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

gratuluje udanych wizyt gratulacje kamilkak90 za synka
pobieżnie nadrobilam wszytskiego nei dalam rady
ja mięsa z krolika nie jadlam i jakos nie zamierzam po 1.drogie to chyba po 2 . jak juz edzia zauwazyla kroliczek jest do glaskania

niedlugo po kolei kazda sie bedzie dowiadywac płci)
Stary 2012-05-11, 17:19   #2164
Kasia_11_83
Rozeznanie

Hey kochane. Ja już po wizycie!!
kaaamila1 to ja Cię przebiję, bo moje maleństwo ma 7,9cm (bez nóżek) haha Gin zrobił mi króciutkie USG, w sumie na moją prośbę Widziałam swojego szkraba jak macha rączkami, główką był ułożony w dół.. Cudowny widok Poza tym wszystko OK, zlecił mi badania- morfologię, mocz i APTT . Kolejna wizyta 13 czerwca, to będzie USG genetyczne i powiedział, że najprawdopodobniej poznamy płeć.
Cieszę się, jak szalona!!!

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:21   #2165
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

ninagg gratuluje wizyty i fotek!!!
Stary 2012-05-11, 17:22   #2166
weronika23
Zakorzenienie

hej koffane nie dawno wrocilysmy i biore sie za prasowanie

ogolnie to padam grabalam trawke sprzatalam strych ukladalam i segregowalam ciuszki zamiatalam budowe normalnie dawno sie taak nie orobilam gabi byla bardzo grzeczna i nie pszeszkadzala mamusi

co do porodow ja mam nadzieje ze bedzie sn bo z gabrsyia naprawde dobrze wspominam bo poszzlo raz dwa i boli krzyzowych nie mialam

suknieka i ciuszki superowe ja tez szukam sukienki po malu wesele w pazdz szwagieerki bede wygladac jak slonik ale nic a buciki taaakie wygodniutkie na niziutkim obcasiku

gratuluje udanych wizyt i wszytskim ktore znaja juz plec ale wam fajnie ja dopiero w cczerwcu bede miec usg i siiie zastanawiam kiedy isc na 3d prywatnie tzn w ktorym tyg
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:27   #2167
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane !

Byłam u mojego ginka. Czekałam 3 godziny w poczekalni, bo wszystkie kobietki wyczytywane były nazwiskami, więc czekałam aż badzie jakiś luz i będę mogła wejśc. Lekarz powiedział, że mogę przychodzic kiedy tylko chce! Mam sie nie czaic i z każdym problemem zgłaszac sie do niego. Powiedziałam mu o moich mdłosciach i wymiotach i przepisał mi czopki. Dostałam L4 do 14 czerwca, a 15 będę miała wizytę. Zrobił mi USg aby sprawdzic czy z maluszkiem wszystko dobrze. Maluszek wiercił się jak szalony i lekarz z ledwością go zmierzył. Ma już 7,7 cm Wielkolud mały ! W poniedziałek jadę na genetyczne i wtedy wrzucę fotkę, bo będzie w 3d

! Odpoczywaj dużo Kochana i od razu wracaj jak lepiej się poczujesz
super !!to duzo teraz bedziesz maila okazji by ogladac maluszkazazdrosczze

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej koffane nie dawno wrocilysmy i

gratuluje udanych wizyt i wszytskim ktore znaja juz plec ale wam fajnie ja dopiero w cczerwcu bede miec usg i siiie zastanawiam kiedy isc na 3d prywatnie tzn w ktorym tyg
ja tez ide w czerwcu dopiero , za bardzo nie licze ze sie dowiem płci -pierwszy raz i pewnie jedyny pojde z tżem bo to poniedzialek wiec sam sie zadeklarowal ze pojdzie bo bedzie na miejscu.on pewnie bedzie od razu chcial plec znac , mi az tak sie nei spieszy

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
kaaamila1 to ja Cię przebiję, bo moje maleństwo ma 7,9cm (bez nóżek) haha Gin zrobił mi króciutkie USG, w sumie na moją prośbę Widziałam swojego szkraba jak macha rączkami, główką był ułożony w dół.. Cudowny widok Poza tym wszystko OK, zlecił mi badania- morfologię, mocz i APTT . Kolejna wizyta 13 czerwca, to będzie USG genetyczne i powiedział, że najprawdopodobniej poznamy płeć.
pieknie!ale masz duzego maluszka suuuper
Stary 2012-05-11, 17:37   #2168
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
A jąderka widział? Bo ktoś tu ostatnio pisał, że płeć męską stwierdza się po jądrach, a nie "dzyndzelku"
Nie widzial ..ja tez nie .. Także może sytuacja sie jeszcze odwroci .. ale szczerze to sie juz przyzwyczailam że bede miec synka . Tylko imienia nie bedzie mial bo nie ma ladnych imion męskich ( to znaczy zadne mi sie nie podoba )

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

ninagg - fajny maluszek ..

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Dzisiaj jak bylam na zakupach w sklepie widzialam dziewczynę w ciazy .. Miala taki sliczny malutki ale okragly brzuszek .. Ja tez chce sie juz pochwalic moim malenstwem calemu swiatu ..

Dzisiaj tez zauwazylam ze zaczynam ''chodzic jak ciezarna'' .. to znaczy bardziej sie wlekę niż idę .. do tego mimowolnie wygianam delikatnie plecy i ogolnie wyglada to pewnie dosc dziwnie dla innych bo brzuszka nie ma ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:54   #2169
MiciaKicia
Zakorzenienie

Witam się po pracy i obiadku

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 18:00   #2170
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widzial ..ja tez nie .. Także może sytuacja sie jeszcze odwroci .. ale szczerze to sie juz przyzwyczailam że bede miec synka . Tylko imienia nie bedzie mial bo nie ma ladnych imion męskich ( to znaczy zadne mi sie nie podoba )[COLOR="Silver"]

Dzisiaj tez zauwazylam ze zaczynam ''chodzic jak ciezarna'' .. to znaczy bardziej sie wlekę niż idę .. do tego mimowolnie wygianam delikatnie plecy i ogolnie wyglada to pewnie dosc dziwnie dla innych bo brzuszka nie ma ..
ojj uwielbiam patzrec na brzuszki dziewczyn w zaawansowanych ci ążach
co do imienia to hmm jeszcze troche czasu ja osttanio zaczelam szukac w necie bo tez nie mam pomyslow a pomysly tża mnie przerażają
i tez łaże jak ciezarna i wyginam brzuch zwłaszca w tramwaju ale na nikim to wrażenia nie robi i nikt mi naraziennie ustepuje

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Witam się po pracy i obiadku
co jadlas?
Stary 2012-05-11, 18:00   #2171
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
Ja mam wesele przyjaciółki 31 sierpnia. Także też potem mnie czeka szukanie sukienki.
Cytat:
Fajna!

Mnie się kroi wesele we wrześniu. To będzie już połowa 7 miesiąca i tak nie za bardzo mi się chce jechać, tym bardziej, że to daleko. To wesele koleżanki, więc ostatecznie nie mam przymusu.
Widzę, że większość z nas ma wesela. Ja w tym roku mam 4, ale idziemy (najprawdopodobniej) na dwa. 24 sierpnia i 1 września. Mam nadzieje, że jeszcze JAKOŚ będę wyglądała.
A tak poza tym od początku ciąży mam +1kg

Stary 2012-05-11, 18:09   #2172
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
co jadlas?
pesto pikantne:P

Stary 2012-05-11, 18:13   #2173
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
slicznosci

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
co do porodow ja mam nadzieje ze bedzie sn bo z gabrsyia naprawde dobrze wspominam bo poszzlo raz dwa i boli krzyzowych nie mialam

ja tez mam nadzieje ze bedzie sn i za chiny nie chcialabym cc!!
na 3d najlepiej isc na polowkowe Weronika

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 18:13   #2174
Poni
Raczkowanie

Cytat:
APTT .
Co to za skrót?

To USG genetyczne 13 czerwca, to będzie już to drugie, tak? W którym będziesz wtedy tygodniu?

No i gratuluję rekordzisty. Teraz Ty masz największego Maluszka.
Kto następny Cie przebije?

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 18:14   #2175
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
ale to chyba nie przeziernosc??pomiary dzieciowe zawsze sa od glowki do tyleczka

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 18:17   #2176
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Co to za skrót?

To USG genetyczne 13 czerwca, to będzie już to drugie, tak? W którym będziesz wtedy tygodniu?

No i gratuluję rekordzisty. Teraz Ty masz największego Maluszka.
Kto następny Cie przebije?
APTT to coś z krzepliwością krwi z tego co pamiętam. Tak jak piszesz to 13.06. będę w 20 tygodniu i będzie to drugie genetyczne.
Zaraz zaczną się wizyty i zapewne któraś pochwali się większym dzidziolem

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
ale to chyba nie przeziernosc??pomiary dzieciowe zawsze sa od glowki do tyleczka
Nie, przezierność miała robioną w 11 tygodniu i wynosiła 1,6. Ten wymiar 7,9cm to długość ciemieniowo-siedzeniowa, tak jak piszesz od główki do tyłeczka

Stary 2012-05-11, 18:34   #2177
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
Ksieńko!!!!
CudnieJaki duuuży
A masz zdjęcie?
Opiekuj sie mężem, on teraz taki biedny taki.
Ja tez grałam w piłkę ręczna, coprawda tylko w II lidze ale wtedy była tylko I i II nie bylko ekstraklasy.
No naprawdę przez ta pracę mam malutko czasu na wizaż.

Magdaef,
Bede trzymać kciuki żaby sie szybko wchlonal. U mnie sie wchlonal po 2,5 tygodnia całkowicie.
Szybko minie, zobaczysz.

Martaj, Dojotka, Ausente
Cudownie ze wasze wizyty optymistyczne dobre wieści dodają nam wszystkim skrzydel

Mystique,
Ja tez dzisiaj zakupowo zaszalalam
W pracy bardzo cisnely mnie spodnie, mimo tego ze guzik przeszylam.
Wiec po pracy pojechałam do sklepu i kupiłam 3 pary spodni: cienkie eleganckie rurki czarne, białe cieniutkie rurki i dzinsowe granatowe rurki.
Już nie będę cisnac dzidziola

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Ausente,
Piękne kapelusze widziałam w Tesco na dziale F&F. Takie z dużym rondem, bardziej na plaże. A ja kocham plaże wiec sie przyda.

MiciaKicia,
O fajne info o tym Skarbie. Ja sie smaruje tyloma balsamami ze chętnie poczytam.
Stary 2012-05-11, 18:35   #2178
agrafka85
Rozeznanie

Hej babeczki
witam się po południowo ale żeście naskrobały

jestem padnięta, miałam dziś rajd po mieście bo załatwiałam kilka zaległych spraw i mi się nazbierało, ech, ale od 15 już odpoczywam i co najważniejsze to maluszek chyba dobrze znosi zwiększony ruch mamusi bo brzuch mnie w ogóle nie bolał a po takim maratonie to tego najbardziej się obawiałam

ale już duże te Wasze maluszki ciekawe ile mój będzie miał na kolejnej wizycie

my mamy tylko 2 wesela w tym roku (i całe szczęście ) jedno już było 2 tyg temu a następne mamy 30 czerwca. Na to pierwsze kupiłam sobie sukienkę, ale znalazłam taką żebym mogła założyć ją też w czerwcu: jest bawełniana z dodatkiem lycry więc dopasuje się do mojego 5miesięcznego brzuszka idealnie, i jest o rozmiar większa niż nosiłam przed ciążą. Nie ma suwaka tylko wkłada się ją przez głowę, rewelacja po prostu na komunię za tydzień też będzie jak znalazł
Stary 2012-05-11, 18:40   #2179
MiciaKicia
Zakorzenienie

Zaraz TŻ przyjedzie
idę ogarnąć kuchnię

Stary 2012-05-11, 18:49   #2180
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie chce się nastawiac i jest mi to zupełnie obojętne

Dzisiaj jak czekałam do lekarza to przede mną kilka dziewczyn wyszło i mówiło swoim bliskim, że będzie chłopczyk

Mój mąż nastawia się na chłopaka
mój mąż też bardzo chciałby chłopczyka, mi się bardziej marzy dziewczynka! ale to jest mniej ważne byle by było wszystko dobrze i dzidzia była silna i zdrowa : )

a swoja drogą odebrałam dzisiaj pierwsze swoje badania... i muszę je sobie przeanalizować z internetem dokładnie bo wyniki moczu wyglądają mi podejrzanie, a i mam za mało płytek krwi ; /

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:21   #2181
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane jak jest z wasza kondycja??ja sie tak szybko mecze ze czasami czuje sie jak stara babcia:/
U mnie jest kiepsko, męczę się strasznie

Cytat:
Kamila Ty chyba tak samo jak ja ostatnia miesiaczke mialas 11 lutego??
I ja też miałam OM 11 lutego

Cytat:
owulke mialam 26lutego na 100%(czulam to)
jak ktos szczawiu potrzebuje zapraszam do mnie pelno rosnie na polanie za domem
U nas też pełno szczawiu rośnie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
o tżach wole nie mowic mnie moj znowu wnberwil
Nieładnie zrobił

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość

Cytat:
Co to za skrót?
Wskaźnik krzepliwości krwi
Ostatnio w morfologii wychodzi mi troszkę ponad normę
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:37   #2182
Magda6153
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
a ja mam w październiku wesele, będę już gigaszukam sukienki na all i są podejrzanie tanie

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

może taka http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...322991628.html na pewno nie satyna bo nie cierpię. I jestem skazana juz pewnie na balerinki. Na wesele balerinki

ja też będę miała wesele we wrześniu i problem z ubraniem bo już go mam za 3 tyg wesele a jak znajdę jakąś ładną sukienkę to wypina się na brzuszku 3 mies się zaczął ale już widać brzuszek,może wy coś doradzicie?

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

A w którym tygodniu poznam płeć?bo jestem właśnie w 9 następna wizyta za 3 tyg...bijące serduszko już widziałam
Magda6153 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:40   #2183
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda6153 Pokaż wiadomość
ja też będę miała wesele we wrześniu i problem z ubraniem bo już go mam za 3 tyg wesele a jak znajdę jakąś ładną sukienkę to wypina się na brzuszku 3 mies się zaczął ale już widać brzuszek,może wy coś doradzicie?

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

A w którym tygodniu poznam płeć?bo jestem właśnie w 9 następna wizyta za 3 tyg...bijące serduszko już widziałam
Magda to ty w takim jak ja : )
ja teraz ide w czwartek do lekarza to go podpytam : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:54   #2184
karolla12
Rozeznanie

Hej dziewczyny

ninagg,kasia gratuluję wizyt!

Ja też miałam dzisaj wizytę,ale z racji poniedziałkowego usg krótszą.
Miałam szybkie usg kontrolne,oraz pobraną cytologie.Wszystko w jak najlepszym porządku.Nic nie przytyłam!!!!
A myślałam,że to z moją wagą łazienkową jest coś nie tak,bo brzuszek już mi wystaje i to już wg usg 13tydz5dz.

Ale zrobiłyście mi ochotę na zupę szczawiową

Mój lekarz,też mi zdradził płeć,ale powiedział również,że na tym etapie sprawdzalność jest 75%!!! A jest wybitnym specjalistą,więc się tak jeszcze nie napalam.A mam mieć DZIEWCZYNKĘ!

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Ja też mam wesele 6 października.Jest jeszcze trochę czasu,ale już rozglądam się za sukienkami.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 20:05   #2185
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dziewczyny ale sie ciesze z Wami!

Nina który to tydzień?

Ja właśnie wróciłam z uczelni, spotkałam koleżanke w busie.
I ona do mnie? Ty czasem w ciąży nie jesteś?
Skąd ona wiedziała? Matko to aż tak widac?
Stary 2012-05-11, 20:11   #2186
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Witam

A my sie chwalimy, jutro zaczynamy 14 tydz II trymestr zaczety

Ide nadrabiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _s0.zmniejszacz.pl_P1010045_zmniejszacz-pl_149178.jpg (55,2 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-05-11 o 20:14
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 20:22   #2187
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Mój lekarz,też mi zdradził płeć,ale powiedział również,że na tym etapie sprawdzalność jest 75%!!! A jest wybitnym specjalistą,więc się tak jeszcze nie napalam.A mam mieć DZIEWCZYNKĘ![COLOR="Silver"]
Trzecia poznana płeć na forum ...

Na pamiątkę ...

Stary 2012-05-11, 20:24   #2188
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Mój lekarz,też mi zdradził płeć,ale powiedział również,że na tym etapie sprawdzalność jest 75%!!! A jest wybitnym specjalistą,więc się tak jeszcze nie napalam.A mam mieć DZIEWCZYNKĘ!
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Jaki brzusio śliczny Zakochałam się

My też jutro zaczynamy 14 tydz= II trymestr
Stary 2012-05-11, 20:24   #2189
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Witam

Czyli jutro świetujemy..

Swietny masz juz brzuszek ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-05-11, 20:25   #2190
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Trzecia poznana płeć na forum ...
Czwarta
Dwie dziewczynki i dwóch chłopaków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości