|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
|
|||
| Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. |
|
5 | 11,11% |
| Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. |
|
2 | 4,44% |
| Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy |
|
1 | 2,22% |
| Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje |
|
0 | 0% |
| Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone |
|
2 | 4,44% |
| Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. |
|
3 | 6,67% |
| Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę |
|
1 | 2,22% |
| Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. |
|
0 | 0% |
| Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! |
|
3 | 6,67% |
| Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! |
|
4 | 8,89% |
| Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! |
|
3 | 6,67% |
| Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. |
|
1 | 2,22% |
| Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. |
|
10 | 22,22% |
| Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? |
|
6 | 13,33% |
| Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie |
|
0 | 0% |
| Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam |
|
0 | 0% |
| chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło |
|
0 | 0% |
| pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek |
|
3 | 6,67% |
| papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda |
|
0 | 0% |
| chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Wybieramy się z małą dzisiaj
Asia dzisiaj w nocy dziwnie się zachowała... Nie dośc, że zasnęła po 21, obudziła się o 23.30 na jedzienie. Później obudziła się 3.30 jż wyspana i gotowa do zabawy Godzinę ją przekonywałam, że to jeszcze za wcześnie ![]() I dzień dobry! ja jak zwykle zaczynam od końca
|
#332 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Cytat:
wspaniale - wreszcie nacieszycie się sobą ![]() witaj w klubie............ ale o tym potem..... Cytat:
Cytat:
i mi gość kazał donieść pudełko bo inaczej mi nie naprawią, sam paragon i karta gwarancyjna często nie wystarczają, to tak na przyszłość brawa za wyczyn Tymka - się rozwija chłopak niedługo będzie Ci stawał przy wszystkim i podciągał się bez najmnijeszego wysiłku.Cytat:
jeszcze są. Mogę prosić o przesłanie jeszcze 2 kodzików jak któraś może a jej niepotrzebne są? plizzzzz wystarczy sam kod, nie musi być screen ![]() Cytat:
pewnie że użyła - w 36 tygodniu była ale sporo tanczyła nawet, bawiła się, i w ogóle wyglądała promiennie, wiadomo tast sokami wznosiła ale poza tym to chyba się wybawiła, może nie tak jak normalnie ale jak na swój stan to bawiła się przednio. Na zgagę tylko narzekała bo żarełko pycha była a ona biedna Rennie musiała łykać bo ją piekło w przełyku bo tych pysznościach. chwal się chwal - takimi zdolnościami można a nawet trzeba się chwalić, aż miło czytać jakiego masz zdolnego synka i takiego rozkosznego u "tego" szwagra? współczucia i cierpliwości życze - i baw się dobrze - jak tylko to możliwe i nie psuj sobie humoru "szwagierkiem" a doła mam bo pożarłam się z tz-tem, nie gadamy ze sobą, nie pisałam Wam wcześniej ale poszło o to że ostatnio praktycznie codziennie jeździ do mojej teściowej, od kilku tygodni już to trwa, w tym tygodniu miał 2 zmiany to jak jechał rano, przyjeżdzał koło południa, odpoczął, zjadł obiad, mył się i do pracy, w domu praktycznie był gościem od jakiegoś czasu, a teściowa ciągle o byle pierdoły dzwoni że to się zepsuło, to trzeba zrobić, to naprawić, w tym pomóc, w tamtym cholera, niedługo będzie może dzwonić żeby jej przepaloną żarówkę wymienić.... paranoja - nie dość że sama w domu siedze z dzieckiem całymi dniami, w ciągu ostatniego tygodnia to może się zajmował dzieckiem może z półtorej godziny w sumie, w tym wczorajszy godzinny spacer na który poszedł z Julką po awanturze, w ramach demonstracji że on się dzieckiem zajmuje przecież... ja sobie nic nie moge zaplanować bo jego ciągle nie ma... kiedyś chciałam warzywniak pójsc robić kilka tygodni temu w sobotę to go całą sobote nie było i raczył przyjechać do domu ok 15 dopiero po moich kilku telefonach że przecież wiedział co mam robić mi obiecał że wróci wcześniej od swojej mamy bo chciałam w końcu jarzyny posiać i sobie coś porobić spokojnie w domu a nie tak z doskoku jak to z dzieckiem. wszystko muszę robić na raty bo jego ciągle nie ma, a wczoraj już się nazbierało tego za dużo i wybuchnęłam. Nawet kiedyś w sobotę chciałam okna pomyć bo już na święta nie zdążyłam to musiałam sobie u niego czas rezerwować już w środę bo inaczej pewnie już miałby inne plany wziązane oczywiście z teściową..... to się wyżaliłam.... Ale dzięki Aaniu że pytasz bo tylko Ty słonko zauważyłaś mojego posta że jestem zdołowana... Cytat:
Kolinko - kciuki zaciśnięte
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-05-12 o 09:14 |
||||||
|
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Domek, Dawidku, Ewciu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na razie mam plan kompletnie go olewać. Poza tym chrziny dopiero o 16.30, koło 18 Adaśbędzie już marudny więc będzie powód żeby szybko do domu jechać A TŻowi się solidne lanie należy! Próbowałaś coś łopatologicznie tłumaczyć? Nie dociera ![]() A teściowa teraz zaczęła tak nagle za synkiem tęsknić strasznie? Wcale się nie dziwię że jesteś wściekła, i mam nadzieję że mąż się szybko domyśli żę coś to nie tak... ![]() a w ogóle to z pracy czytam...chyba nałóg ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- aha, Beatko, kod mam ale w domu na laptopie, przypomnij się to Ci wyślę
|
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
Witamy!
Kolina Dominik, Dawid ![]() Ewcia z okazji kolejnej miesiecznicy przespała całą no z jedna pobudka! I wstała o 7!!!Az oczka miała podpuchniete ![]() dziękuje za pozytywne opinie dot zdjec Ewci Beata_1988 Ja juz na poprzednim watku podptywałam jak tam Najlepiej jest mieszkac tak po ok 100km od tesciow i rodziców...wiem bo moi rodzice mieszkaja b.blisko......zawsze sa spory. A Czy ona nie widzi, ze dlatego sie wyprowadziliscie? A tż to chyba powinnien odciac pepowinke( z reszta mój tez kocha mamusie )Mój tz pracuje po 11h we Wrocławiu i czasami nie wraca do domu tylko spi u dziadka we Wro...a jak ma wolne to posiedzi z Ewka max godz...kosze trawe w nocy, plewie w noy, podlewam w nocy,gotuje w nocy nawet nie zauważyłam kiedy tez wylałam wszystkie bole Mój brat-chrzestny Ewci ma dzisiaj urodziny-takze swietuja sobie razem ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- aania_20 dziekuje w imieniu Ewika sobota w pracy...eh |
|
|
|
#335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i podpinam się pod życzonka ![]() ![]() klask i:sto lat maluchy Cytat:
![]() ![]() ![]() zawsze możecie na Adasia zwalić że chcecie już do domu jechać bo śpiący ![]() próbowałam, już niejednokrotnie próbowałam ale moje słowa trafiają na mur... i odbijają się od niego bez echa... nic nie dociera, ani prośby, ani nic, to nie tak że nagle tak zaczęła tęsknić bo to już trwa w zasadzie od wczesnej wiosny, ale ostatnio już po prostu mi się cierpliwość kończy... ciągle mi tylko powtarza że ja mu zabraniam tam jeździć i że mu utrudniam kontakt... no sorry... ![]() pomijam już fakt że od nas do niej jest 15 km prawie w jedną stronę a za freee nikt nam do baku nie leje.... ech może coś zrozumie ale ciekawe na jak długo... jak sama nie zapomnę to Ci się przypomnę - ach ta skleroza
|
|
|
#336 | |||
|
Wtajemniczenie
|
oj, u mnie tez tak było z tż, nie możesz odpuścić, bo
i zaraz prześlę Ci kodzik, Cytat:
![]() Cytat:
chłop Ci dorasta, brawo Cytat:
![]() a u nas ok, ja dalej spuchnięta, nie wychodze z domu bo wstyd , dziewczyny szaleja, Nati teraz ma taki okres, głośnego gadania, piszczenia, muszę Wam kiedys nagrać, u nas jeszcze słoneczko ale chyba popołudniu będzie padać |
|||
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, no własnie tż ma sentyment do mamy bo jest sama, tzn nie mieszka sama bo z młodszym bratem tż-ta i R. mi to ciągle wypomina że wiem w jakiej ona jest sytuacji i mu ciągle robie wyrzytu że do niej jeździ.. tylko że chyba zapomina że już ma swój dom i swoją rodzinę i nie będzie żyć wiecznie życiem mamusi... Isiaok - też masz niewesoło.... współczucia teściowa tego wcale nie widzi, i ciągle wynajduje sobie pretekst żeby do niej jeździć, a nawet jak ja sama napomknę że może się ona do nas wybierze np w niedziele bo zawsze my jeździmy do niej to ona na to że jej się nie chce jechać, że woli żebyśmy my przyjechali, preteksty są nieraz banalne- a to że mu np. coś kupiła i żeby przyjechał sobie i odebrał, a to że np. jakiś list przyszedł do nas -( bo jeszcze tam jesteśmy zameldowani wymieniać dalej? mogę tak długo
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko ja widziałam, że pisałaś, że masz doła, ale wczoraj nawet nie wsiadłam na kompa, bo Igorian był "nieco" absorbujący. W takich sytuacjach jak ta Twoja, to nawet się cieszę, że mój chłop nie ma prawka- i nigdzie się sam nie ruszy
- bo wiem, ba, jestem pewna, że przesiadywał by u swoich rodziców tak jak i Twój u mamusi...Ciężko wyczuć co tu zrobić, i tak jak piszesz, 30 km codziennie robi w sumie bez potrzeby ( wiadome, co innego praca jak się dojeżdza ). ( a mnie ząb boli znowu inny, urwał mi się znowu inny
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- jak to Ci się urwał? |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Agadus - dziękuje ślicznie - już zapisałam
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
i ja mam doła- ogłoszone zostały warunki rekrutacji na magistra. I podliczeniu podlegają trzy przedmioty z I roku do średniej na te studia, od najwyższej średniej aż do wyczerpania limitu.
I co? mam trzy 3.0 z tych przedmiotów ![]() Myślalam, że będą całkiem inne przedmioty, bo w tamtym roku były całkiem inne i z tamtych mam 5.0, bo własnie chodziło mi o dobry wynik z myślą o mgr. ![]() Jak myslicie, może się udać? ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- A Aga ukruszył mi się znów w połowie ( 6 na dole ) i boli cholernie. Takie mam zęby - mówiłam Wam, że złamał mi się ząb kiedyś na makaronie?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, że Iguś absorbujący ![]() biedna Ty z tymi ząbkami no własnie teściowa mieszka w zupełnie przeciwnym kierunku niż tż pracuje, więc nawet nie ma możliwości wstapić jakoś po drodze przy okazji... ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
już przerabiałam takie jeszcze jak z nią mieszkaliśmy kiedy chciałam jej o coś delikatnie zwrócić uwagę to potem naopowiadała tz-towi niestworzone historie, poprzeinaczała, podopowiadała od siebie, zresztą ona po prostu lubi tak przeinaczać czyjeś słowa.. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
u nas zawsze są te same warunki, od kilu lat, nie zmieniają wtrakcie, liczą u nas średnią z całego toku studiów plus ocena z pracy licencjackiej. A nie tylko z jednego roku i to kilku wybranych przedmiotów bo wiadomo że z jednego można ledwo zdać a reszte mieć na piątki. Dziwnie u Was zrobili, ale może warto sróbować? zawsze potem możesz napisać odwołanie w razie bo sporo osób rezygnuje potem, nawet w początku października sporo osób się wykrusza i są miejsca. Ale myślę że Tobie powinno się udać bez odwołania dostać, nadal w Rze chcesz na tym samym kierunku kontynuować mgr? osoby które zostają na wydziale i na swoim kierunku mają u nas pierwszeństwo przed osobami spoza wydziału i z innych uczelni, zwłaszcza tych uczelni prywatnych bo tam wiadomo że mają lepsze oceny z egzaminów.
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko skuter oddał młodszemu bratu
także jest uwiązany buahaha zęby to mój najsłabszy punkt od zawsze...Chociaż tyle dobrze, że TY nie musisz tam przebywać, prawda? pamiętasz jak Cię kobitka wykorzystywała? ehhh... A z mgr. oczywiście, że będe próbować, jak nie to podyplomówka, ale może się uda. Właśnie dziwnie, widzę, że jakies petycje dziewczyny rozsyłają z Pedagog. na forum naszej Rzeszowskiej Uczelni. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Tak tak, ten sam kierunek na tej samej uczelni.
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-05-12 o 09:50 |
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze Marina, przekichane masz, nie da się ich jakos wzmocnić, ? jakimiś samrowidłami u stomatologa?
beata to może rób tak,że nie zwracasz uwagi na tż, jaky go nie było, a rób swoje, może się opamięta, u mnie to działa, kurcze nie wiem, ewidentnie nie odciął się od mamusi(pępowiny) a jakbys zwróciła uwagę teściowej przy mężu? to tez tż będzie się czepiał? jak tak to nie wiem, maminsynek i tyle, przsepraszam, ale tylko TRy się wykończysz a jeszcze wracając do Mariny, to Ci kochana nie pomogę w sprawie mgr. moja córcia oszalała na punkcie http://www.youtube.com/watch?v=zW1_ANe0l94 nic jej nie ruszy, na nic wołania, zabawianie, jak się piosenka nie skończy to nie zwróci uwagi na otoczenie
|
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
Ewcia, Dominik, Dawid
![]() ![]() Dzień bry.......Zgubiłam wczoraj obrączkę Jak to jest, jak kupię nową, no wtedy idzie się do księdza by poświęcił?? Kurcze to taki symbol naszego ślubu, tż zdążył przedwczoraj naprawić swoją, bo miał zmiażdżona, a teraz moja się zgubiła!!! Jakies fatum nad tymi krążkami wisi, mam nadzieję, że nie nad naszym małżeństwem ![]() Beatko bardzo współczuję sytuacji z tż i teściową. Moja też lubi organizować czas mojemu mężowi, ale nie daje się tak łatwo, przy okazji jakiś wspólnych wizyt robi wszystko o co go poprosi, ale tak specjalnie to nie jexdzi, ale telefony są często o jakieś pierdółki. Oby u Was tż szybko poszedł po rozum do głowy, bo mamusia jest ważna, ale dziecko i żonka ważniejsze!!!! I koniec lata, burza przeszła i od razu chłodniej. Ale posadziłam już pelargonie w doniczki, muszę iśc rzodkiewkę poprzerywać, bo trochę za gęsto posiałam Później jakieś zakupki. A tż niby na tacierzyńskim, a w poniedziałek musi jechać do Wawy, bo nie ma kto majewskiego zrobić, wczoraj tez dzwonili, czy moga mu skrócić urlop ostatniego dnia, bo noc muzeów jest do zrobienia!! Kurcze gdybyśmy byli za granica na wakacjach, jakoś musieliby sobie poradzić. No ale nic, czasami narzekamy na brak wyjazdów, to teraz pojedzie też i to zrobi. Poniżej fotki Ali z nową furą. Jedno z serii zmęczona matka polka ![]() |
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
STO LAT DLA NASZCH DZISIEJSZYCH MALUSZKÓW!!! Beatko, tak looknęłam, że masz problem - może przez tydzień czasu spisuj czas męża spędzony z Wami i z teściówką (z dojazdem!) i pokaż mu podsumowanie... Wnioski same mu się powinny nasunąć. A Mój duży glut i mały glutek jeszcze kimają ![]() Ania, dasz radę dzisiaj, Adaśko mam nadzieję spisze się w odpowiednim momencie! Coś dla Shiry: http://olsztyn.wm.pl/103357,Kuna-w-a...-dzialalo.html ![]() Alibany, nadrabiam i czytałam o Twoim spacerku po starówce w Toruniu! JAK JA CI CHOLERNIE ZAZDROSZCZĘ! Myślałam, że już się wyleczyłam z miłości do tego miasta, bo tej wiosny jeszce mi się nie śnił, ale nie, ostatnio nawet jak sen przerwałam to do mnie wracał ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Wow! Ale pięknie stoi Alutka I ma tekie rozumne spojrzenie O, a czym pan mąz się zajmuje? Jesli nie chesz to nie pisz
|
|
|
|
#347 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuny
Cytat:
![]() tak chciałam pisać co się robi ale doczytałam że oczywiście never ending story Cytat:
no i po co zaglądałam po co ![]() nie no a co zrobił jakiś dzień niemocy umysłowej tż-ów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest urocza i jak pieknie stoi mojej do stania daleko....Uciekam do fryzjera i kosmetyczki - pogada sie popsula, zaraz lunie.
|
|
#349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o na tym pierwszym zdjęciu jakbym siebie widziała Cytat:
ale ślicznotka!!!
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic tylko musicie zawitać czym prędzej do Torunia! Ja teraz na spacer po starówce też się cieszę jak dziecko, bo kiedyś to było codziennością, a teraz nie lada atrakcja Zawsze tylko jak burza wpadamy do miasta, zakupy, markety i z powrotem na wieś. Tż już kiedyś pisałam, zajmuje się oprawą multimedialną wszelakich imprez, programów itp. Ekrany diodowe itp. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Shira no ja własnie obrączki nie nosiłam już od połowy ciąży, tylko jak mi się przypominało to ubierałam, ale zaraz robiłam coś przy małej w czym mi one przeszkadzały i ściągałam. Tylko jak sobie pomyślę, że już nigdy nawet na półce nie będzie ona leżała to smutno mi Mimo wszystko sentyment jest do tego złotka. dziekuję w imieniu Ali za miłe słowa!! |
|
|
|
|
#351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nie, bo jestem caly weekend sama, a Wiki na antybiotyku i nie mozemy wychodzic, tym bardziej, ze slonce...
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
Wow
http://dziecko.onet.pl/1841,1,1,18-m...w,galeria.html Nic strasznego, ale śmiesznego też nie..... Aga ładny avek |
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
beata ja też widziałam Twojego doła, tylko przez ten filmik zapomniałam spytać... Dawno nie pisałaś nic o jedzeniu
i nadal przy kabelkach czekam na tego biszkopta z galaretką i owocami. Wtedy nie doszedł
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ewoludek, Dawidek ![]() Brumku co rowerek robi? Jezdzi Dla nas super sprawa, Dominik go uwielbia. Jezdzi w nim taki wazny. Zastepuje nam wozek na spacerach. jest od 9 m-ca. Dla Ciebie zbedny, a dla mnie, a raczej mojego syna ostatnio niezbędny. dla Tymonka z proby wstawania. Zaraz wstanie juz pewnie i bedzie smigal ![]() Zaneta, Scio Smarta Dominik dostal od moich rodzicow. Kolezanka kupila ostatnio uzywany, wczesniejszy model, ale w super stanie za 200 zl. Scio Dominik chodzi w sandalach normalnie, jak w normalnych bucikach. Te sandalki, ktore mu kupilam ma taka podeszwe wywinieta do gory. Dlatego tak stabilnie w nich stoi. Moze poszukaj czegos takiego dla Agatki? ![]() Patik szkoda, ze juz wracacie ![]() Beatko mezowi chyba trzeba natluc Alibany jak ona pieknie stoi ![]() Isiaok Ewa obojetnie czy zła, głodna i tak slodka ![]() Jacieeee oby szybko przeszlo ![]() U nas nocka dzisiajx ciezka, Dominik strasznie sie wiercil i pojekiwal cala noc. Ida mu gorne dwojki i troche go mecza... Moj maly bidulek Takim sposobem jestem kompletnie niewyspana, a do 20 na uczelni ![]() Przepraszam za brak pl znakow, ale pisze z telefonu. Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2012-05-12 o 12:20 |
|
|
|
#356 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja pewnie też bym bardzo przeżywała zgubienie obrączki Jestem bardzo przywiązana do takich rzeczy... Ale nie martw się może jeszcze się znajdzie Ala cudowna, słodka i taka dziewczęca Dzień dobry ![]() Zobaczcie jaki mam widok z okna w kuchni
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Natka wdziałam właśnie Smarta na all, może skuszę się na roczek - zobaczę.
Damie idą 3 zęby na raz 2 jedynki i jedna dwójka, przebiły się ale ma problem z zaśnięciem. Zmęczona jestem jakaś... Beatka znając mnie pewnie bym rozmawiała z mężem "między wierszami" przekazując mu że nie podoba mi się to co robi, do tego głupie,retoryczne pytania w stylu : " co u mamusi? " " jutro też do mamusi jedziesz" " kiedy będziesz miał czas dla żony ?" U Nas pada. |
|
|
|
#358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wspolczuje sytuacji z obraczka, ja bym sie zaplakala, bardzo lubie moja. Dziewczyny pokazcie jakie macie swoje. Lubie ogladac takie rzeczy My mamy TAKIEa tesciowki ehhh... ja mam nadal uraz do swojej za te chrzciny, pociesza mnie jednak fakt ze nie ma jej na co dzien i dzieli nas 1600 km. Chociaz Tz nigdy za tesciowa nie obstawal, ja bylam wazniejsza (pomijajac te nieszczesne chrzciny, potraktowalam to jak zdrade z jego strony) a Ala booooska i tak pieknie stoi wybral sie z kolega na przejazdzke o 22 w nocy, bo kolega musial cos zalatwic i oczywiscie potrzebowal asysty Sliczne liski robilas cos w tej sprawie ?
Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-05-12 o 12:11 |
||
|
|
|
#359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do zdania w nawiasie, to jak to?? ![]() Madziulka o matko lisy, boże tak blisko podchodzą? uważajcie bo ponoć choroby roznoszą Alibany, juz wcześniej miałam pisać, ale z racji opuchlizny jakos mi sie na palce rzuciło , Alunia sliczna, jak słodko ziewa a co do obrączki to noszę ale tez miałam taki okres,że jak przychodziłam z dworu to od razu ściagałam, bo przeszkadzała w domu, ale jak juz miałam brzuszek i nie załozyłam to wiesz jak się czułam, z brzuchem i drugim dzieckiem obok, jak panna ;-), i juz od trazu myslałam,że ludzie gadają, a teraz to zawsze nosze, nawet do spania nie ściągam, szczerze to juz jej nawet nie czuje, a wxcześniej przeszkadzała Cytat:
, a jak boli i to żel nie bardzo pomoże, a my po spacerku, zaliczyłam sklep, i kupiłam sobie sorbet truskawkowy, uwielbiam sorbety
|
||
|
|
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisalam Wam ze tsciowa postanowila za moimi plecami zrobic obiad po chrzcinach, a mial byc tylko tort, ciasta kawa i herbata. Godzinka -dwie i koniec imprezy. Moj Tz o tym wiedzial (o tym obiedzie) i mi nic nie powiedzial.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Godzinę ją przekonywałam, że to jeszcze za wcześnie 

Z naciskiem na "prawie"
niedługo będzie Ci stawał przy wszystkim i podciągał się bez najmnijeszego wysiłku.
co się dzieje? 
, trzymajcie kciuki

klask i:

12.06.2010
, a jak boli i to żel nie bardzo pomoże,