![]() |
#2401 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
a no właśnie chodzi mi o to że z tego niekapka co ja mam samo nie leci - żeby się napić trzeba zassać jak z butli . No i tak na mój rozum to jest bez sensu . chyba kupie normalny kubek z dziubkiem właśnie taki co z niego leci jak sie przechyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Wtajemniczenie
|
Dygotko nie znam cen bo tu gdzie jestem ich nie ma.
#2403 |
Zadomowienie
|
hejka!
kojka poszło zapro ![]() moja cos dzisiaj starsznie marudna ![]() ![]() ![]() no ale chyba sie wyspała bo sie chichra ![]() my dzisiaj mamy proszenie do sis na obiadek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- u nas jak wczoraj powiało, popadało i pobłyskało tak dzisiaj zostało - zimno, pochmurno i wieje ![]()
#2404 |
Wtajemniczenie
|
mol_aa daje sobie reke obciac,ze niejedna babka cos w tym stylu sobie pomyslala
![]() Mialam niekapek Aventu i tez z niego samo nie lecialo,trzeba zasysac Oliveira ja mam odwrotna sytuacje-dzisiaj gotuje,jutro urodzinowy obiad u tesciowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zadomowienie
|
bylysmy z młoda wczoraj w galerii, ale nas obkupiłaaaaaaaaaaaam! małej chustke na głowe w H&M, płyn do naczyn i chusteczki mokre w Rossmanie... i to by było na tyle
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
nas do teściow TZ bardzo często wprasza na niedziele ![]() ![]()
![]() |
#2406 |
Wtajemniczenie
|
bo zazwyczaj dzieci goszcza sie u rodzicow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Oszalałyście z pisaniem? ![]() ![]() Oli napisałam Ci poemat o mojej A i jej niechęci do butli i miliona pobudek, a Ty chyba nie widziałaś ![]() ![]() mszpilka ładnie nas tak sprawdzać? czytamy, czytamy ![]() glam tak jak pisały i radziły dziewczyny - kiecki nie pożyczaj. Powiedz, że nie masz i już. W ogóle to jestem w szoku jacy ludzie mogą być bezczelni, no! Jak można sprzedać na all od kogoś ciuszki? ![]() ![]() Współczuje problemów z przylotem tż. W życiu bym nie pomyślała, że tyle może być formalności z tym związane ![]() A tym babom, które Ci tak współczują - ![]() ![]() oooo to prawda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. W maju 2015 kończy mi się wychowawczy - do tego czasu bardzo chciałabym być w ciąży. Jak A skończy 2 latka to będziemy myśleć/działać nad drugim dzieckiem. poszukaj na wizażu - był taki wątek niedawno założony o gotowaniu, tematyczne tygodnie czy jakoś tak - i tam był tydzień ostatnio z przepisami z soczewicą |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||
Zadomowienie
|
dobra dziewczynki, ja musze sie juz zbierac bo musimy jeszcze kupic jakiegos suvenira dla mojej chrzesnicy
![]() i nie piszcie za duzo ![]() ![]() papatki ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2409 |
Wtajemniczenie
|
no nie,myslalam,ze ciasteczka owsiane byly wstawiane do klubu,ale jednak nie
![]() Wczesniej nie wglebialam sie w te przepisy,ale podobaja mi sie,to ciasto i salatka od Dygotki,kulki czeko i salatka z tortellini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczam ![]() nooooo aż tak grubo to nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zadomowienie
|
pokrzywa
#2412 |
Zakorzenienie
|
czytałam was z kilkoma przerwam,ale się udało
Olivera-to jak,podasz linka do siebie na nk?
#2413 |
Zadomowienie
|
dygotka ja słoiczek z samym brokułem kupiłam z gerbera
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
to moze spróbuje z samym brokułem za pare dni...
moja p[anna spała dzis od 7.20 do teraz 38 minut...po przebudzeniu miała byc marchewka z ziemniakiem,ale byl taki wrzask,ze jest mlekooooo
#2415 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
macie jakieś ksiązki dla swoich pociech?czytacie im coś??
kupiłabym sobie jakąs książkę,ale i kasy mi szkoda i nie wiem co.... ![]()
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() sobie też bym sobie coś kupiła ale nie bardzo mam czas na czytanie. a co do książęk to niedługo jakieś tanie mają być właśnie w biedrze po 11,99 (znalazłąm ulotkę) ja chyba kupię Stephen King"cmentarz zwierząt" . ale się czepiłam tej biedronki ![]()
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Owieczko
![]() Truscafka nam się przepracuje bo pewnie charuje po 12 godzin...
#2419 | ||
Zakorzenienie
|
mniam, gdyby jeszcze bylo o smaku toffi
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() co do dziecka hmm... moze i bym chciala ale musialabym isc z Tz do lozka ![]() ![]() dobra juz nie zartuje bo jeszcze ktos mnie do Tz podkabluje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak chcesz to mogę Ci kupić jakieś książeczki jak będą w promocji i biedronce i wysłać pocztą ![]() ![]() np. te z little people kupiłam 2złote taniej niż w rossmanie ![]() ![]()
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
nie,dziękuję,w razie co to kogoś poproszę to mi kupi
![]()
#2422 |
Zadomowienie
|
Hej.
Pogoda u nas też do ![]() Paulina kima już od 1,5h a mi się nie chcę sprzątać ![]() ![]() Ja jestem zadowolona z mojego wózka a następne dziecko planuje dopiero za 3 lata ![]() Co do dentysty to ja chodzę tylko na kontrole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Raczkowanie
|
Hej. Ja cały czas podczytuje ale brak czasu żeby cos napisać. Danielek kończy dzisiaj 7 miesięcy, jak to zleciało. Przez ostatni miesiąc chorował 2 razy i byliśmy 22 dni na antybiotyku, najpierw zapalenie oskrzeli a potem zapalenie płuc, które omały włos skończyłoby się szpitalem.
![]() Mały waży 7,300 i mierzy 70 cm. U nas dzisiaj rano 29 stopni a teraz 11 i wieje że głowę chce urwać.
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Buahaha Goldi padlam po prostu
![]() Dygotko my mamy takie miekkie ksiazeczki Z grzechotkami i piszczalkami- chlopcy je uwielbiaja jesc. Poza tym mnistwo twardych ksiazeczek po soni- na poczatek bardzo polecam serie z obrazkaami lub zdjeciami zwierzatek, przydadza sie pozniej... To jest kotek- kotek robi miau, potem kolo roczku dziecko samo nasladuje dzwieki itd ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Nas tez paskudnie, zimno i wietrzysko. Zaliczylismy spacer po okolicy 2,5 godz z czego 1,5 to bylo namawianie soni na powrot do domu ![]() Ja przekupic bo bysmy chyba zimowaly na dworze. Dobrze ze dla chlopcow dodatkowy kocyk mialam, soni bancia z okna kamizelke puchowke zrzucila i tylko ja w klapkach marzlam ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A moja mama wyhaczyla dzis w biedronce bodziaki... Z tym ze komplet W naszym rozmiarze byl poskladany- 2 niebieskie misie plus jeden rozowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Goldika czy twoj Ol bawi tym klecznikiem z little tikes- bo to chyba ty kiedys sie chwalilas wygranym na all? Bo moje baki chwile sie pobawia ale zaraz jest wrzask ze nie moga go zjesc
#2425 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chwalę się! byłam na tych targach motherandbaby.pl kupiłam kilka akcesoriów po fajnych cenach i wygrałam zabawki dla Helusi! dwie świetne zabawki z Canpola do wózka/łóżeczka. Jakiś prosty quiz o wiedzy o produktach Canpola z nagrodami gwarantowanymi. Generalni na targach mało miejsca w namiocie (bo pada) i strasznie ciężko było wózkiem jeździć. Pod tym względem koszmar. A i spotkałam pana który nam sprzedawał wózek ![]() Seona - ja jestem bardzo zadowlona z wózka, z gondoli i teraz juz spacerówki. Rozkłada sie prawie na płasko, jest lekka zwrotna, tylko juz miałam 3 razy koło przebite od szkła! ale 2 razy na wertepach. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny my po obiadku i mam pytanie bo żem głupia
![]() Pytanie o kaszkę kukurydzianą - kupujecie taką zwyczajna czy specjalną dla niemowląt? Mam nadzieję, że młody nie puści pawia jak Olek- właśnie Goldi, jak brzyszek synka? Mamy alergików - Olusia, Aga, Aniolina, Kasik, Mszpilka, Ona - dajecie jakieś herbatki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Rozeznanie
|
Elf- ja raczej daję wodę ale czasem dosypuje kilka ziarenek herbatki z Hippa jabłko melisa
u nas na razie spokój z alergiami, nawet skaza mniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zadomowienie
|
SZPILKA a Wy na cycu i mm, bo mi wyleciało...
Dzięki, kupię tęherbatkę i będziemy probować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i ksiazeczka ktora wychowala wszystkie dzieci w naszej rodzinie od czasow mojego brata (to bedzie jakas 15tka) to "hej Marcinku" poza tym zakochalam sie w tzw "quiet book" i wlasnie szyje jedna Adaskowi wieczorami. poczytalam sklad tych herbatek i prawie kazda to cukier z cukrem na cukrze. staram sie nie dawac. Jeszcze bedzie mial czas na takie ulepki. Mlody pije wode miedzy karmieniami. I na nieszczesliwego nie wyglada
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Elf
Jest kleik kukurydz nestle - ja kupilam W rossmanie, robi sie go na mm Po obiadku jeszcze mleczka do woli, mysle ze setke Moglby spokojnie wciagnac
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.