|
|
#481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Dzień doberek
![]() bardzo ładny wózek Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje Agunia ![]() branzoletka trzymaj się dzielna jesteś Kochana,mam nadzieje i mocno trzymam kciuki żeby Ci się wszystko poukładało i żeby tż otoczył Cię wsparciem i opieką na którą zasługujesz!pamiętaj że masz nas |
||
|
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jest super lekki, wiec nawet teraz w ciazy moge go bez problemu nosic.Mam troche inna wersje, bo kupowalam go 2 lata temu. ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
To moj mi sie wydaje wiekszy, a ani razu nie podnioslam na niego reki i nie mam zamiaru. A na pewno nie w glowe ![]() Dobrze ze ja zamkneli, szkoda ze na tak krotko...
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj oglądałam sobie zdjęcia sprzed 2 lat jak TŻ poznałam jaka ja szczuplutka i pewna siebie byłam uciekam ogarniać mieszkanko i jade na zakupy do mothercare zachęciłyście mnie tą tygryskową kolekcją a mam jeszcze kupon zniżkowy
|
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie dzisiaj zwaze wiec bede wiedziec ile mam na plusie, choc ostatnio mam wrazenie ze schudlam i ze brzuch tez mi w ogole nie rosnie
![]() wzielam prysznic zjadlam sniadanko i zaraz uciekam na miasto i do kolezanki ![]() wiec bede pewnei wieczorem ![]() milego pieknego dnia
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam się nad nim ![]() filmik tragedia.... niezrównoważona psychicznie to dziecię chciało uciec ale biedny za maleńki i raczkowanie średnio mu wychodzi. masakra!!!!
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała sie trzęsę, już na pewno nie otworze takich filmików, to nie na moje nerwy... |
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#488 | ||
|
Zadomowienie
|
Czesc mamusie! Moja paczka się znalazła
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nawet nie chce myslec o mojej wadze. NIgdy w życiu tyle nie ważyłam. Dobro maluszka jest najważniejsze w tym momencie i po porodzie będę się martwic dodatkowymi kilogramami. |
||
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
i jak pięknie wyglądasz
![]() ja niby ostatnio miałam +8kg, ale waga wyjściowa też mnie nie satysfakcjonowała, więc dużo roboty przede mną
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
gratki
![]() jawrocilam niedawno z miasta, narobilam zakupow, tz był na sniadanku teraz pojechal do pracy znowu i do 15 bez Niego a potem mamy goscirobie dzis sałatke grecką juz sie jej doczekac nie moge, ale najpierw czeka mnie sprzatanie mieszkania![]() Chciałam Wam napisac ze ODPUKAC tfutfu z Tz uklada nam sie super!!!!!!!!!!1 zbliza nas do siebie fakt ze Niunia juz niedługo bedzie z Nami mysle ze po porodzie to juz w ogole bedzie tylko super WIdze jaki jest bardzo za córcią i mnie tez dopieszcza![]() oby tylko tak zostało!
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio byliśmy u znajomych i aż miło było słuchać jak On wypowiadał sie o tym jakie silne i wytrzymałe są kobiety wszystko mu sie tak pozmieniało po tym jak był przy porodzie swojej córeczki nawet sie popłakał. jak mój sie poryczy to mi serce ze szczęścia pęknie nie moge patrzec jak facet płacze bo to najwspanialszy dowód wrażliwości z ich strony.ale to tylko takie moje przemyślenia ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ok uciekam, do później Kochaniutkie |
|
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zostanie juz tak napewno |
||
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
No mój się poryczy na pewno
ale powiem Wam, e wkurza mnie podejscie niektorych mężczyzn. MOja koleżanka będzie rodzic na dniach i on nie będzie przy porodzie bo koledzy mu odradzają mówi, że to obrzydliwe i że nigdy nie patrzy się na kobietę tak samo... wkurzył mnie bo wyrażał te swoje mongolskie teorie przy nas, gdzie mój mąż jest zaangażowany we wszystko od początku i bardzo chce być przy porodzie swojego pierworodnego...---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Ide do męża się przytulic mamy jeszcze godzinę a potem obiad u tesciow. ciao!
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejze zeby facet byl pewny swoich decyzji i nie sluchal gadania
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety mój teść też powiedział mojemu tż, że jak jest desperatem, to niech będzie przy porodzie (a sam nie był !!!), ale mu nie poleca. Kumple to samo. Co za idioci. Ja uważam, że nikogo nie można zmuszać, ale jeśli nasz facet chce, to tylko się z tego cieszyć.
Ja dzisiaj mam 11.5kg na plusie. Pięknie :/ |
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pumcia to ładna waga, co sie przjemujesz ![]() ale mam dzisiaj muła
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio to juz w tej ciązy, w bardzo powaznej dla nas klutni..... miał chyba wyrzuty sumienia po całym dniu nie odzywania sie, moim płaczu ciagle i sam sie popłakał....tzn łzy mu leciały. No i an usg jzu dwa razy łezki Mu leciały
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
a propo bycia tż przy porodzie, mój choć nie wiem z skąd ale nawet bez mojego pytania mówi że będzie. Uważa że się przyda no i chce być. Mimo że jego najlepszy przyjaciel nie zamierza być, mój tż dziwi się jemu jak tak można.
|
|
|
|
#499 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() witam z kubkiem kawy pogoda do du** a ja mam za oknem dodatkowo panow koszących trawe od 7.30 a nad glowa sasiada robiącego remont- po prostu marzenie dzisiaj muszę garnąc wszystkie rzeczy z biurka i spod to tz je rozkreci i bedzie miejsce na lozeczko wypadalby juz je zamowic bo dzis zaczynamy 33 tydzien ![]() Cytat:
Cytat:
i mam nadzieje, ze nic go nie wystraszy![]() Cytat:
![]() Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- ale mnie łeb boli
|
|
#501 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć,
Wróciłam z cosobotnich zakupów. Co tydzień przyjeżdża po mnie teściowa i jedziemy razem na zakupy (wędliny, warzywa, owoce, trochę chemii itp...), wtedy pomaga mi wnieść zakupy do mieszkania na 3 piętro , ona jest kochana! Poczytałam co od wczoraj pisałyście i za moment zabiorę się za obiadek, bo niedługo mąż z pracy wróci.Śliczny! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękny wózek, mnie jeszcze czeka wybór najodpowiedniejszego... ![]() gratki 33 tc i powodzenia na zakupach ![]() Cytat:
. Na początku napewno będzie ze mną a w razie czego wyjść zawsze może. Myślę, że to będzie najlepsze rozwiązanie , zawsze pozostaje jakaś otwarta furtka.Cytat:
Na USG nie płakał, raczej był dumny Cytat:
gratki 33 tc i nie martw się, zrzucisz kg - wszystkie zrzucimy
|
|||||||
|
|
|
#502 |
|
Rozeznanie
|
Wstawiam swój brzucholek w 28 tygodniu
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my na usg jedynie na te prywatnie chodzimy razem. Te polowkowe . Wiec byl juz 3 razy w 12,22 i teaz w 30. w 12 nie patrzyłam sie an Niego wcale to niewiem, serce mi biło by wszytsko bylo ok modliłam sie w duszy, a te reszte to wlasnie sie popłakał ale ja tez ze szczescia![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- ale łądny okraglutki!!!!
|
|
#504 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przypomniała mi sie historia małej Yue Yue Wang z Chin, tez nie mogłam dojśc do siebie po tym. ![]() Gratulacje Cytat:
Mi też kiedys zagineła, ale nie miałam tyle szczęscia, nie odzyskałam ani paczki ani kasy ![]() Cytat:
Ja mam +12 a tp ponad miesiąc po Tobie ![]() Cytat:
![]() U mnie też pogoda do dupy ![]() Byłam dziś na badaniach i wracając wstąpiłam do C&A po te spodnie, co Karolka polecała. Super są, bardzo wygodne, tyle,że jedyne 42 były tragicznie poplamione, więc nie wzięłam, 34, 36 i 38 był cały wieszak. Jutro zapoluję w innym sklepie Dzis ten deszcz i wiatr mnie zniechęciły. Zakupiłam tam za to zwykłe dżinsy ciążowe )---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Piękny bebzolek i masz ładne paznokcie
|
||||
|
|
|
#505 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Jak ja wam zazdrosze tych 3 z przodu w tych tygodniach, sama bym już chciała ![]() Wogóle jestem dzisiaj jakaś taka przybita, bez humoru i śpiąca ![]() Może wyciągne małża do smyka dzisiaj, chciałabym zobaczyć tutka grandera i to chyba ostatni sklep w którym są wózki a ja nie byłam. Jutro małż jedzie do warszawy na komunie chrześniaka, wyjeżdza o 3 w nocy, wróci też pewnie coś koło tego więc czeka mnie cały dzień bez niego
|
|
|
|
#506 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję A pazurki już do malowania (taki lakier poodpryskiwany) tylko nie chce mi się za nie zabrać ![]() Co do porodów to jak sobie pomyślę jaki mój mąż był blady podczas pobierania krwi to sama nie wiem czy on poród przetrwa - chyba, że go nie doceniam . Przypomniał mi się tez szwagier, który po porodzie kazał sobie pokazać łożysko, bo był ciekawy jak ono wygląda |
|
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to wróciłam
Zakupy udane, kupiłam wszystko, co chciałam kupić, i nawet się zdziwiłam, bo przewijak kupiłam 8zł taniej niż cena podana na stronie internetowej tego sklepu w którym byłam, a tam i tak już był po cenie promocyjnej A co najlepsze, to niby sklep detaliczny, a wszystko mają o wiele tańsze niż taka jedna hurtownia w której też dzisiaj byliśmy ![]() Zamówiłam też już materacyk, w przyszłym tyg idę do rossmana po kosmetyki i już wyprawka gotowa No, zostanie jeszcze wózek, ale to z końcem maja kupimy, za to wybraliśmy już kolor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja z mężem jestem tak samo umówiona co do porodu śliczny
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ładny ![]() moj TZ tez ma zamiar byc ze mną przy porodzie ![]() na szzescie tutaj nie ma takich swoich kumpli jeszcze, wiec nikty sie nam nie wtrąca ani nie wygłasza mądrości na temat porodów. Z resztą moj TZ ma swoje zdanie i na bank gadanie kolegow by go nie zniechęciło...
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam salatke grecką
i se wlasnie ją jem ale dobra !!!!!tz wraca z pracy niedlugo bedzie, gosci nie bedzie dzis wiec mini ich salatka sami zjemy spedzimy sobie miło popoludnie we dwoje a gosci bedziemy mieli jutro. nawet lepiej bo dzis sa powtorki Juli i glupio by było ogladac przy nich Moja Niunia dostała wlasnie kurteczke zimową czerwona pikowaną i czapeczke z rekawiczkami pod kolor
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde a moj TŻ pracuje, juz mi nudmo wiecznie w domu siedziec, z reszta nawet jak gdzies wyjdziemy to za pol godziny jestem zmeczona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

pewnie i tak zadna z WAS nie zauwazyla mojej nieobecnosci
ale glowa mi peka od wczoraj i chodze po scianach...

nie mogę patrzeć na ten filmik....... takiej to by trzeba było sprać dupsko i tylko patrzeć czy równo puchnie 

Także dziewczyny, nie martwcie się za bardzo wagą, bo jak widać, można dużo przytyć a potem i tak wyglądać super!

mówi, że to obrzydliwe i że nigdy nie patrzy się na kobietę tak samo... wkurzył mnie bo wyrażał te swoje mongolskie teorie przy nas, gdzie mój mąż jest zaangażowany we wszystko od początku i bardzo chce być przy porodzie swojego pierworodnego...

ale dobra !!!!!