|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
fajnie
![]() Ty to wcale nie jest glupi pomysl Cytat:
Dzisiaj mamy odebrac dywan takze na weekendzie skonczymy pokoju Dominika
|
|
|
#4262 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My sztućce mamy z głowy bo dostaliśmy właśnie taki duży zestaw na prezent ślubny Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mieliśmy Jak sobie niektóre przypominam to śmiać mi się chce Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż raz mieliśmy akcję z policją, jak zachciało nam się amorów w aucie.Właśnie wróciłam od fryzjera i jestem zadowolona. Od razu lepiej się czuję.
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
aniqa - dziekuje
almariel - a wiesz jaki synus musi byc szczesliwy ![]() U mnie postep .. zaczelam pakowac torbe do szpitala ...
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy niegrzeczni, Wy !Fajnie, że jesteś zadowolona !Cytat:
. Ale chyba się jeszcze nie zaczęło ?Dzieeeeń dobryyyy! Ja dziś jadę na flash mob I LOVE FITNESS . Fajnie będzie !
|
||
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zabieram za sprzatanie, a taaaaaak mi sie nie chce:P
|
#4268 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A macie już jakiś pomysł na tort? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co zrobiłaś z włoskami? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Możemy dziś założyć klub niechcących sprzątaczek ![]()
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie teeeeeż się nie chce tak bardzo, że juz chyba bardziej nie można
![]() Cytat:
co do klubu - zgadzam się Od razu się do niego zapisuję ![]() Ależ pogoda do kitu...pada, zimno.... brrr... zmykam sprzątać :/ |
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
To już jest nas 3
zróbmy strajk i siedźmy całe południe na wizażu!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- W ogóle jutro mija ROK od ostatniego cięcia i zapuszczania włosów
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o tym to mogę sobie tylko pomarzyć ![]() ja też od przeszło roku zapuszczam włosy. jakiś czas temu podcięłam tylko delikatnie końcówki. heh też mam takie wrażenie, że im dłuższe włosy, to wolniej rosną
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj sprzątałam więc dziś mam spokój
![]() aga mamy pomysł na smak czekoladowo orzechowy. A co do wyglądu to nie wiem tu większość tortów robią zdobionych kremem (plus jest taki że nie jest on bardzo słodki) pojadę w czerwcu pojadę to zobaczę co mi zaproponują. Strasznie się dziś zawiodłam i nie wiem czy do 90osób dobijemy na wesele. Kicha bo płacimy za puste talerze. Wieczorem wam w klubie napisz co mnie w tym wszystkim najbardziej boli
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
kicia my musielismy doprosic cala paczke znajomych 15 osob, bo te bysmy za puste talerze placili
niestety ale my tez sie zawiedliśmy :/
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie taki bardzo mi się podobał ale z ciotką zadecydowałyśmy że inny kupi mi w prezencie ślubnymhmm myślę że nie ![]() Ja na okropnym zjeździe, strasznie nie chciało mi się!!! wczoraj byłam z TŻ w Radomiu, on był na uczelni a ja w galerii handlowej, znalazłam bardzo tani sklep taki apteczni-kosmetyczny i kupiłam sobie w razie czego 2 testy ciążowe, olejek do mycia nivea i co najważniejsze maskę biovax za 11zł także wyjazd udany, no i wracałam z powrotem do Lublina, a TŻ pił piwo:P nawet nie było tak źle tylko raz mało co kolesia do rowu nie wrzuciłam bo wyprzedzał i ja chciałam wyprzedzać a był tylko trochę z tyłu i nie widziałam go
|
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam ![]() co do gości - to bardzo mi przykro :/ szkoda, że musicie płacić za puste talerze. może kogoś jeszcze doprosicie? Cytat:
za zakupy!dobrze, że wyprzedzanie zakończyło się szczęśliwie. Już znam przyczynę mojego nic-niechcenia i lenistwa. zmierzyłam temperaturę a tam 37'5 *C czyli jakiś wirus chyba się przyplątał i dlatego osłabiona jestem ![]() Właśnie zakończyłam studiowanie NPR bo we wtorek idziemy do poradni. jeszcze tylko wiedzę muszę przekazać TŻtowi
|
||
|
|
|
#4276 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było, było super ! Flash mob polega na tym, że grupa ludzi się zmawia w jakimś miejscu i czasie i coś wspólnie robi, a potem się rozchodzi, jak gdyby nigdy nic . Np tańczy, śpiewa, zatrzymuje się w dziwnych pozach, śledzi kogoś, itp . My tańczyliśmy. To było zorganizowane przez super babkę ze szkoły Egurolli, która uczy ragga dance np . I było sporo instruktorów fitness z różnych klubów, ludzi, którzy na fitness chodzą, itp . Ja byłam razem z przyjaciółką i czułyśmy się strasznie pozytywnie jak już się skończyło . A jak wracałyśmy, to śpiewałyśmy z radiem "Tonight we are young" i w ogóle było super . A wieczorem idziemy do klubu chyba . O ile się teraz sprężę z pisaniem mgr. A taaaak mi się nie chce .Cytat:
. A podobno broda rośnie tylko jakiś czas (nie pamiętam jaki- pół roku, albo 5 lat, nie wiem :P). Taki news z dupy Wam zapodałam .Cytat:
Cytat:
Cytat:
.A ja będę robić prawko w wakacje, jak już się obronię. Zamierzam szybko zdać, kupić sobie autko i być niezależna . (taaa... i być kierowcą na wszystkich imprezach )
|
|||||
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może i trochę leniwa jesteś przez pogodę??? ja od wczoraj najchętniej to spałabym tylko:P właśnie spróbuję się zdrzemnąć
|
|
#4278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nawet słyszałam o takim czymśCytat:
w ogóle to mój TŻ jest świetny. ostatnio pełen entuzjazmu wypalił "za niedługo idziemy do baby od seksu będziemy badać śluz i te sprawy" )ciekawe czy coś dziś zapamięta z mojej gadki ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem zwarta i gotowa
![]() Cytat:
w poniedzialek szyjka byla twartda zamknieta nastepna wizyte mam w ten wtorek .. ja czuje lekkie skurcze od czasu do czasu ale to macica sie przygotowywuje No i pomalu mi czop odchodzi ... ![]() Baw sie dobrze Wiem ![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() My dzisiaj zaczelismy 37 tydzien
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz dzidzia donoszona?tusia oby sie ten wirus nie rozwinął, moze jakas witamine C sobie weź ![]() a ja dzisiaj sama w domku siedze
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
!Pisałam trochę pracę, muszę odpocząć, bo mnie kark boli .
|
||
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ty to wymówek szukasz;p ale szczerze to ja też obijam się zamiast uczyć się
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz to juz w ogole ![]() mnie tez sie uczyc nie chce
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
no ja w ramach "co by tu robić żeby się nie uczyć" idę do sklepu z kumpelą:P
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
Bede Was na fb informowac ![]() co ogladalas?
|
|
|
#4287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Już zapisałam w kalendarzu
![]() Cytat:
To nieciekawie z tymi osobami. A nie macie listy rezerwowej? Cytat:
Cytat:
![]() Ja żałuję, że nie zrobiłam jak tylko skończyłam 18 lat. Byłoby jak znalazł. W sierpniu idziemy na wesele i ja jako karmiąca nie będę piła. Jakbym miała prawko to Tż-et mógłby się napić. Wczoraj to miałam dzień do doopy. Najpierw oparzyłam się żelazkiem, a później zamówliśmy sobie pizze i chyba coś mi z niej zaszkodziło, bo aż się zwijałam z bólu brzucha i przez to nawet nie miałam siły Wiktorii nakarmić. |
|||
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie odrosty i troszeczkę podcięłam grzywkę.
Jutro może cyknę jakąs fotkę, bo dzisiaj już mi się nie chce... Wróciliśmy właśnie od teściowej, bo ma urodziny dzisiaj. ![]() Cytat:
Mi już właściwie sięgają ramion. ![]() Wow, już ?? Jaaa Cie niedługo będziesz miała Dominika po drugiej stronie brzuszka. A ja jutro kończę 20 tydzień. ![]() W ogóle wymęczona dzisiaj jestem, od rana byliśmy na zakupach. Kupiłam sobie aż pidżamkę i skarpetki. A mąż koszulkę. A potem byliśmy na torciku i na kolacji u teściowej.
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2012-05-12 o 20:01 |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Almi tobie też juz z górki leci
![]() ja własnie mialam miły telefon, Tz pochwalił sie dwóm przyjaciołom i oboje dzwonili z gratulacjami
|
#4290 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w końcu TŻ coś naściemniał jej żeby poszła sprawdzić do kuchni rozkład, bo dokładnie nie pamięta o której jest ten autobus, a ta mu mówi dokładną godzinę! ![]() albo druga taka sytuacja, już mniej stresująca, ale w sumie dla nas była bardzo śmieszna my mamy manię nadawania różnym dziwnym rzeczom imion - i tak np. sztuczna czapla, która stoi u mnie nad oczkiem wodnym ma na imię Mietek, jakaś tam ryba to Robert, a mój "guzek" w piersi (mam taki gruczoł jakiś od paru lat, dosyć bolesny w dotyku, ale na szczęście nie jest groźny, badam go co roku, nawet wczoraj badałam ) ma na imię Stefan. No i zaczynamy się bawić z TŻ, położył mnie na łóżko, położył się na mnie no i mnie zabolało, więc długo nie myśląc powiedziałam: "Ała! Stefan, boli!!" no i w tym momencie TŻ wielkie oczy, że ja do niego Stefan mówię no ale po chwili zajarzył i się zaczęliśmy śmiać Cytat:
![]() Cytat:
zdecydowanie Twoja ciąża najszybciej mi leci ![]() Cytat:
heeeeej, dzisiaj rano miałam zaliczenie, potem pomagałam TŻ w remoncie.. nie mogę już patrzeć na ten rozgardiasz :P ale mam nadzieję, że warto i że efekty będą tego warte no a potem byliśmy na saliiiii i się zakochałam! za tydzień chyba wpłacimy zaliczkę, bo "tylko" 1000zł, piszę tylko, dlatego, że np. moja siostra musiała zapłacić 2000zł. No a tego znajomego córka w sierpniu tego roku ma wesele właśnie w tym Julianie, więc jakby ewentualnie coś było nie tak to zawsze można jeszcze zrezygnować z tamtej sali. Ale wszyscy się w niej zakochaliśmy - i my, i moi rodzice
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

No i wypatrzyłam sobie sztućce na 12 osób Gerlaha, ale to najpierw muszę uzbierać, ale była śliczna
Ja zawsze chciałam mieć dzieciaczki jeden po drugim, a potem na spokojnie trzeciego maluszka po 30tce 
. Co prawda nas nie nakryli nigdy, ale zawsze masakra z ubieraniem była 

ja też od przeszło roku zapuszczam włosy. jakiś czas temu podcięłam tylko delikatnie końcówki. heh też mam takie wrażenie, że im dłuższe włosy, to wolniej rosną