|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
Cześć ![]() byłam na zakupach i, jak na mnie, to był udany dzień kupiłam cudny czerwony płaszczyk, trzy podkoszulki, lakierowaną czarną torebkę, kolczyki kokardki - zdjęcie niżej Rano próbowałam Wam zrobić zdjęcie oka pomalowanego linerem w pisaku, ale oczywiście drżały mi dłonie ale wstawiam, coś tam widać, a dla mnie cenne jest to, że mogę nim namalować cienką kreseczkę, zaraz przy linii rzęs i stwierdzam, że kupię sobie w końcu jakieś cienie i spróbuję coś zmalować
|
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super kreska i fajnie wydłużone rzęsy, jaki to tusz?
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
Może później wstawię
Tusz ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-1-action.html . Jest dobry, ale następnym razem kupię ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ax.html&next=1
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brakuje mi w nim pogrubienia i lubi się odbijać jak się maluję.. |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą jak widać, zwłaszcza, że ja mam rzęsy dłuższe niż gęstsze... Ale nie odbija się.
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to tak szczoteczka jest mega długa za to sam tusz (jak płyn) jest mega, nie wiem czy ma kolagen w sobie czy cos innego ale tak fajnie wygląda na rzęsach
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Soph
nałożyć piankę u nasady i grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami przeciągnąć na długość włosów ciało: 30 min hh peeling kawowy masaż syrenką depilacja balsamowanie pomalowanie paznokci buzia: peeling regulacja brwi krem nawilżający żel pod oczy włosy: pół dnia z olejem maska jajeczna
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
soph ile dalas za filtr JMO????
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, u mnie szybki dzień. Pełno nauki ;/ ale znalazłam czas na abs, kąpiel w olejku z sephory, myie włosy, pozniej jedwab, balsamowanie, maseczka nwilzajaca na twarz, puntkowo davercin, na paznokciach żółty neon z safari, wyregulowałam brwi i w sumie teraz czekam na tż, wyreguluje mu brwi i zabieram się za makijaż. Dzisiaj troche impreozwo, ale nie chce siedziec dlugo, bo jutro musze miec czysty umysł, żeby znowu kuć
|
|
|
|
#3100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja teraz używam maxfactor 2000 calorie ale też czaje się na masterpiece'a na KWC ma strasznie dużo pozytywnych opinii
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
akurat trafiłyśmy na promocję i kupiłam na spółkę dwa za 142zł
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja tylko stwierdziłam fakty. Piękne masz loki.
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z tych urodzin, co lepsze już sie wykapalam i siedze w pizamie. bardzo zmarzłam i mam nadzieję, że nie edzie to miało zadnych rpzykrych dla mnie konsewkencji jak to zwykle bywa;/ dobranoc
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Pomyślimy o nim następnym razem ![]() Użyłam raz tego tuszu z Wibo Express Growth i jestem zaskoczona Pozytywnie oczywiście Jak na razie to będzie tania alternatywa dla ulubionego Maybelline One by One, ale kto wie czy go nie zastąpi
|
|
#3105 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj rozwaliłam sobie kolano wracając z urodzin kumpeli a teraz ledwo chodzę... Ostatnio jestem zaskoczona trwałością lakieru https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html nigdy żaden lakier nie wytrzymał u mnie tak długo ! zawsze w 2 max 3 dniu miałam mega odpryski a teraz mam go 5 dzień i sa ledwo końcówki starte i może jakieś 2 odpryski Niestety ale teraz bede udzielała się rzadziej bo mam 5 dni w pracy pod rząd niestety...
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj senny dzień. pouczyłam się, a treaz bede jechać do TŻ. na szczęśćie już moje czoło powoli wychodzi z dołka i jest juz tylko kilka czerwonych pounktow, może do czwartku zejdzie wsyztsko ;D
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dorwałam w końcu przyspieszacz z daxa i jak on cudownie pachnie na doz-ie zamówiłam sobie dwie maseczki oczyszczające, bo mam resztki jednej tylko w domu. wzięłam po raz kolejny maseczkę best i pierwszy raz tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...face-pack.html ogólnie zawalona nauką jestem, masa stresu, na podstawach jadę i już się nie mogę doczekać, aż skończy się ten semestr... |
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
|
|
|
#3109 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
napisz potem jak maseczka, kiedyś miałam kupić jakąś himalaya herbals, ale zapomniałam ostatecznie, a moja zakładka w mozilli, z rzeczami, które pragnę przetestować jest dość przepastna ![]() wiecie, że lakiery essie pojawiły się w super-pharm? 15 zł taniej niż w douglasie, trochę kolorów sobie upatrzyłam swego czasu ze swatchy. Ale u mnie w sp nie ma całej szafy, tylko podobno parę lakierów na krzyż na dolnej półce w jakimś przejściu ![]() wczoraj testowałam lakier z tej serii: http://siiia.blogspot.com/2012/03/lo...nowe-mini.html i jak dla mnie wygląda jak średniej lakier (chciałam napisać jak za 3 zł, ale lakiery z golden rose lepiej wyglądają) a nie żaden żelowy efekt, dam mu jeszcze jedną szansę ewentualnie. Ogólnie to się chyba nie przekonam do lakierów z shimmerem czy jak się to tak zwie. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-05-13 o 17:32 |
||
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu
samego nie używam na długość
|
|
|
|
#3111 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
ja wtarłam capitavit w skalp, niedługo potem będzie khadi na długośc i skalp-pierwsza próba tego specyfiku u mnie (tylko najpierw może spsikam włosy rozcieńczoną keratyną, tak radzą blogerki) i zrobię peeling buzi Potem maseczka oczyszczająca, a podczas wieczornej kąpieli w wannie jakaś nawilżająca. A na włosy maska albo odżywka, zależy jak czasowo. A w międzyczasie trochę popracuje jeszcze(bo jutro mi może czasu z rana zabraknąc na przygotowanie się) i ogarnę rozgardiasz w szafie.
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę dzisiaj koniecznie zadbać o twarz i wydepilować się. obcięłam już paznokcie i nałożyłam na nie odżywkę i zajęłam się włosami ( mycie i balsam z aloesem i jedwabiem, który bardzo przypadł mi do gustu |
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć dziewczyny, Cały czas Was podczytuje, ale również nie mam na nic czasu. Na uczelni zaczyna się ostry kocioł i marzę o zakończeniu semestru, bo wydaje się być chyba najcięższy na całych studiach. Poza tym remont w mieszkaniu, praca i czasu brak na cokolwiek
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja zaraz idę zmywać olej z włosów i maseczke z twarzy ![]() Już dawno nie olejowałam A dzisiaj wzięłam mieszankę którą uzywałam do mycia twarzy.
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale tu cicho dzis... ja weekend spedzilam u TZ, zalatwilismy kwiaty, obraczki na slub, wybralismy komplet wypoczynkowy w koncu, bedzie bialo czarny wczoraj bylismy na chrzcinach, bylo pare dzieciakow i zrobilo sie male predszkole, ale dzieci tak udane jak malo kto az mi sie zachcialo swojego heh... W koncu zabralam sie za hair project i na blogu zdjecie wlosow tylem. Wypilam juz zielona herbatke, a teraz pije bratka. Chyba skocze na solarium dzis, bo zostalo mi juz tylko 19dni:P jak ten czas leci!
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Byłam w Urzędzie Pracy, ani dobrze, ani źle, wezmę udział w rekrutacji do pewnej firmy, szczerze nie widzę tego za dobrze Za jakieś 2 miesiące rozpoczyna się program aktywizacyjny, w którym mogę wziąć udział, jest nadzieja na jakieś szkolenie, staż ![]() A teraz przyrządzam sobie zapiekankę z ziemniaczków, cukini, pomidorów, sera i szynki
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
U mnie dzisiaj spamowanko będzie wieczorem, jak na razie zabieram się za naukę, próbuję wrócić do hulania, dziś będzie 3 dzień nowej serii ![]() party faktycznie, to już tak blisko... a jak cera na chwilę obecną? spojrzałam na bloga, cudne masz włosy i bardzo ładny kolor Ja po tym podcięciu przyzwyczajam się do prawie prostych włosów, bo wcześniej jak były cieniowane na całej długości to się wywijały fajnie, a teraz bardziej na gładko.Dziś postaram się zaktualizować album włosowy ale to po nauce....
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-05-14 o 16:15 |
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, jak mi sie spać nie chce. Stresowałam się dzisiajszym zaliczeniem z konwersacji do tego stopnia, ze o 3 w nocy juz nie spałam xD a dzisiaj mam kucia - jutro 3 kolosy, w srode jeden w czwartek tez jeden.
Stres przypłaciłam porannym krwotokiem z nosa ;/ masakrycznie sie zle czuje, jeszcze pcowiczyc musze... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

ale wstawiam, coś tam widać, a dla mnie cenne jest to, że mogę nim namalować cienką kreseczkę, zaraz przy linii rzęs 

zresztą jak widać, zwłaszcza, że ja mam rzęsy dłuższe niż gęstsze... Ale nie odbija się.
jak dla mnie to tak szczoteczka jest mega długa

Jak na razie to będzie tania alternatywa dla ulubionego Maybelline One by One, ale kto wie czy go nie zastąpi