|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jakiego szukasz? Biegówki? *** Kończę kawę i lecimy w poszukiwaniu butów dla Kuby ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zycze Wam milej niedzieli ![]() Jolu sama juz nie wiem, bo niczego fajnego nie widzialam ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Chcialam jeszcze dodac, ze na jednym zdjeciu Antos wyglada na opalonego, ale tak naprawde jest bialy, jak syn mlynarza, to wina zdjecia.
#3843 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Zabiegana wczoraj byłam ![]() Myślałam,że są jakieś wieści od czeko ![]() ![]() To co zapamiętałam: Svi tak zachwalasz,że kiedyś kupię te białe szparagi ![]() Aniu ![]() ![]() ada cieszę się,że sobie dobrze radzicie i oczywiście ![]() ![]() Mariolu pasuje Antosiowi nowa fryzura ![]() agga ![]() ![]() Iwonka ![]() ![]() ![]() Ola ale pospaliście ![]() Jolu owocnego zakupowania ![]() ![]() U mnie też pogoda się zmieniła ![]() ![]() Na 15 idziemy na majówkę,potem skoczymy do Rodziców na chwilkę ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-05-13 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Ola-Unhola
|
![]() Jedziemy dzisiaj na teatrzyk o Clownie ![]() U Taty w placówce wystawiają zawsze w drugą niedzielę miesiąca jakies przedstawienie. W niedługim czasie ma być tez kino ![]() Kiepska pogoda u nas ![]() Już patrzac przez okno mi zimno ... Mariolu, właśnie Antonio na jednym wygląda jak mulacik ![]() Jolu, pochwal się później butami. Mi sie podobają dla chłopaków w necie geoxa takie pól sandałki pól adidaski - takie zabudowane z przodu ![]() Udanej niedzieli ![]()
#3845 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() Ola jaki rower ma Twoj Bartek? wybieram Erykowi na komunie od moich rodzicow i juz sama nie wiem jaki kupic mama chciala za 1000zl ale wybilam jej to z glowy bo raz, ze Eryk nie ma duzych potrzeb w tym wieku a dwa, ze napewno go zniszczy i za dwa lata trzeba bedzie nowy kupic mysle 500-600zl maks no i nie wiem czy 24 czy 26 cali 26 boje sie, ze bedzie za duzy, poza tym pozniej mozna kupic wiekszy jaki ma Twoj starszak?
#3846 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Stara się ![]() Cytat:
![]() Wzajemnie ![]() I wzajemnie ![]() Ps. W takich zabudowanych to nie za ciepło latem? Idę pomalować się bo niedługo wychodzimy i nie chcę ludzi na ulicy straszyć ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Sprawdze dzisiaj jak będę u Rodziców. Kupili taki za 700 zł jakoś, ale nie pamiętam firmy. W zeszłym roku był trochę za duży, nie mógł się podeprzeć noga, teraz jest ok. Dam znać wieczorkiem ![]() Cytat:
![]() Adidasy, sandałki i posrednie muszą być ![]() Jeszcze crocsy, japonki i trampolki ![]()
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() dziewczynki bawią się na łóżku,Laura donosi Blance zabawki a ona piszczy ze szczęścia ![]() witaj ada,fajnie poczytać co u was ![]() gorgulku daaaawno cię nie było ![]() Ja właśnie chcę naszą biegówkę wystawić na alle bo kompletnie nie cieszy się powodzeniem a szans były już setki ![]() Od szwagierki L dostała rowerek z pedałami i zobaczymy jak dojedzie do nas do domu czy ten przypadnie jej do gustu. Wczoraj mama wydała wyrok na swoje" kumpeli"-kurki i dziś gotuję wyborny rosołek ![]() Parę ich ma dla jajek i zajęcia dla starszej ciotki, ale dość przeżywała że muszą je zabić ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Dotarłam też do albumu Mariolki...ach Antonio... ![]() no i tyle posiedziałam, dziewczyny zrobiły się głodne,więc idę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Piszę z tel, masakra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |||
Zakorzenienie
|
Ale naklikałyście
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ![]() Cytat:
![]() Ja kupowałam z tej aukcji: http://allegro.pl/nowe-buty-dzieciec...295146529.html Opis zgodny-wkładka 16 cm, Zosia ma ok. 15,5 teraz stópkę. Zobacz, może ma ten sprzedawca wystawione coś, nie patrzyłam. Fajnie, że wyjazd udany, też mi coś teraz góry po głowie chodzą, choć nigdy nie przepadałam ![]() ![]() Aga współczuję przejścia pasowego ![]() ![]() Wojtusiu jaka kasa za te zęby ![]() ![]() Tak nawijacie o tych szparagach, że strrrrrasznie ochoty nabrałam ![]() *** Mam takie zakwasy po wczorajszym maratonie, że S chciał już rano dzwonić po dźwig, żeby mnie z łóżka ściągnąć ![]() Właśnie miałam iść z Zosią na powtórzenie wyników, a tu dzisiaj patrzę i zajady ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
czesc
Pisała do mnie Czeko. Są z Werką w szpitalu, bo w czwartek w nocy miała 40C gorączki i zwymiotowała. Dopiero dziś nie ma temp. Ale nadal ma wodniste kupki z krwią. To wirus, ale nie rota. Może we wtorek wyjdą ze szpitala. A tak myslałam o nich dzisiaj. Pozniej doczytam co dzisj naskrobałyscie, bo teraz spadam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jakieś cholerne wirusisko ![]() ![]() Ja z Bartoszem jednak nie poszłam na majówkę ![]() ![]() Jola pochwal się butami,bo też jestem na kupnie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te cholerne wirusiska-kiedyś tego nie było ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem, że mogą być też od czego innego, ale jednak najczęściej są z powodu braku żelaza ![]() ![]()
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedaczki ![]() duzo zdrowia dla Werki ![]() Dziekuje wszysktim za mile slowa dotyczace Antosia ![]() Ja sie nie ludze, ze jedna para sandalkow wystarczy Antosiowi na lato. Rozmiar 26 sa mu ciut za duze, 27 duzo za duze, wiec nie ma sensu kupowac juz teraz, bo sie w nich zabije. Pewnie bede kupowac kolejne w lipcu ![]()
![]() |
#3855 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie takie widziałam, ale na Kubę były za szerokie i cena 190 zł w outlecie ![]() Kupiliśmy takie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj już nie boli...ale kolorki wszystkie ma ![]() ![]() u Nas to norma ![]() ![]() ![]() już się przyzwyczaiłam ![]() Druga ulubiona to "pan i pami" czyli gotye ![]() Cytat:
![]() moja ma hopla na punkcie hulajnogi...babcia obiecała na urodzinki...do jakiego sklepu nie wejdzie to od razu pyta :dzie jest hulaloga? ![]() no i dziś niespodzianka...nie widziałam nigdy tak nieszczęśliwego mojego Dziecka ![]() no i dobrze ![]() ![]() nie katuj się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w piątek jak wychodziłyśmy z Zu do przedszkola to ona do mnie :Mama nie lób ała w palusek: ![]() ![]() hihihi a teraz znowu nadrabiam week ![]() 5???? i jak to przetrwałaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wezmę zamek...bo kamelot może być jednak trudny...a jak jej się spodoba to może też na gwiazdę kamelot ![]() ![]() Cytat:
![]() gotowane albo z sosem holenderskim (kuzynka przywozi) albo z szynką w galarecie ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam Czesława ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pocieszenie powiem że ja też mam wszystkie do wyrwania...we wtorek druga (pierwszą wyrwałam jakieś 4 lata temu). Moje nie są tak ułożone jak Twoja, ale moje wystają kilka milimetrów z dziąsła...co kilka miesięcy któraś się odzywa...bo stwierdza że wybije się troszkę znowu ![]() ![]() ![]() ![]() Plus u mnie jest taki że chodzę na NFZ...plomby co prawda płatne (bo światłoutwardzalne)...ale za to wyrywanie za darmo...znieczulenia ile chce też za darmo...a ja bez znieczulenia nie usiądę na fotelu ![]() Pierwszą ósemkę (w ogóle pierwszy mój wyrywany ząb) usuwałam prywatnie i mam straszne wspomnienia...Pani szukana pod kątem usuwania...namęczyła się...ja nacierpiałam...a moja Pani ostatnio tą siódemkę usuwała i sprawnie poszło ![]() ![]() Cytat:
![]() cześć Anulka...współczuję zapalenia ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-05-13 o 16:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
i jak czeko się długo nie odzywała zaczęłam sie martwic ...niestety mam złe wspomnienia związane z krwią w kupce u Zuzi... oby u Werki szybko zdiagnozowali i wyleczyli ![]()
![]() |
#3859 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czekam własnie na zwrot z US i za to na pewno kupię, bo z wypłaty to ![]() jaki słodziak ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te Nasze dzieci chcą być samodzielne, ale nie mogą zrozumieć że na niektóre rzeczy są po prostu za małe...i kółko się zamyka...też tak czasem mamy ![]() Babki nie skomentuję...sama bym jej odpowiedziała... Nie zapomne jak kiedyś do Nas jakaś podeszła gdy Zuza coś marudziła...i powiedziała do Małe :bądź grzeczna bo Cię Mama nie będzie kochać: ![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć Gorgulku ![]() Super że wyjazd udany...to sobie odpoczeliście ![]() Mariolka...nie wiedziałam że sos holenderski można samemu zrobić ![]() ![]() Ada ![]() ![]() Super że tak sobie radzicie i Przemek taki słodki w stosunku do brata ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-05-13 o 17:11 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahaha ale dałaś radę 5h? ![]() kurcze...może to nie to ![]() a jak przedszkole? Cytat:
![]() Biedna Werka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3861 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładne sandałki ![]() Ja brałam właśnie witaminę B complex ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wasza wersja jest wzbogacona ![]() Dziewczyny pooglądałam Bartki i mam takie dwa typy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Obydwa fajne ![]() ![]() *** Idę wyprasować kilka rzeczy, a tak mi się nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na innej akcji ten model w rozm. 26 ma wkładkę niby 16,5 cm. Dziwne. Zuzia ma stopę ok.15,6 i ja chcę mieć większy zapas. EDIT: Dziwne - w sensie, że buty 2 rozmiary większe a różnica 0,5 cm ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja od razu wezmę z odkrytym palcem. Też się właśnie nad tym zastanawiałam. ![]() I jedne i drugie fajne ![]() ![]() Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2012-05-13 o 18:58 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 | ||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe, to ladnie poćwiczyłaś ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla niej ![]() Super ![]() Antoś chciał ciągle pomagać clownowi - wyrywał się z paluszkiem, jak kogoś na ochotnika prosił ![]() Cytat:
Extra. ![]() Taki występ teatralno cyrkowy ![]() Bartek był poproszony do jednej ze sztuczek i był ubaw, bo musiał zdjąc bluze na scenie - clown szybko a Bart miał powtarzać, a tam rozpiety guzik i rozporek w spodniach ![]() Nie chciało mu się wychodzac z domu ![]() Widziałyście? Mega Drastyczne.... Za☠☠☠ana ☠☠☠☠a bije dziecko ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AjuXesDXV0w
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-05-13 o 19:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas zanim zrobi się ciepło (o ile w ogóle ![]() W takich z odkrytymi palcami to pół biedy, zresztą pewnie to zależy jak stopa urośnie, pamiętam jak w zeszłym roku kupowałam w maju "za duże", a pod koniec sierpnia palec już wychodził ![]() *** Sylwia, miałam Cię zapytać - jak Bartoś miał rota i biegunkę w szpitalu, to jak sobie radził? Biegaliście do WC, były nocniki czy jak?
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2012-05-13 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Ola-Unhola
|
Jola, butki fajne
![]() Mi podobają się te http://allegro.pl/sandaly-geox-kraze...335719804.html sylka, fajniejsze te drugie. Ale pierwsze tez ładne ![]()
#3867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że kiedyś przyjdzie dzień ze będę mogła powiedzieć że z moimi zębami już wszystko w porządku...i liczę że to nie będzie dzień kiedy się wszystkich pozbędę ![]() ![]() ![]() ![]() mi się te drugie bardzej podobają ![]() Cytat:
![]() ![]() Masakra...byłam niemiła dla niej i nie miałam wyrzutów...później jeszcze Zu tłumaczyłam że zawsze ją będę kochać, obojętnie jaka by nie była i co by się stało...mam nadzieję że zapomniała o słowach tej baby ![]() Mamy hulajnogę...ale przy tym moje dziecko zostało tak unieszczęśliwione że nie widziałam jej nigdy takiej ![]()
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
O mój Boże, Ola, skąd to masz? To w Polsce? Mam wyłączone głośniki, obejrzałam 10 sekund i ryczę. Napisz, o co chodzi w swoim poście, bo to jest mega drastyczne.
![]() |
#3869 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Na innym watku widziałam link.
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Teraz na dole doczytałam, że w Malezji. Brak mi słów.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.