Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 11:00   #4741
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Heeej zniknęły mi gdzieś wcześniej zacytowane posty więc tak odpisze z pamięci, pewnie połowy zapomne...
Bania tak biorę ślub w sierpniu, jakoś sie przyzwyczaiłam do tej myśli, planujemy już 2 lata Będzie to ślub z wszystkimi duperelami, orkiestra kamerzysta, fotograf i mały chłopiec niosący obrączku
Spoko, mi to nie przeszkadza, za to mój przyszły mąż ma potrzebę czegoś takiego Dziwne nie?? Przeważnie babeczki nalegają na ta całą otoczke
Biedroneczek, a u Ciebie też tak jest, że przy okazji ślubu musisz wszystkich sąsiadów obdarować ciastem? ;> Uwielbiam, gdy ktoś z sąsiadów bierze ślub Szkoda, że teraz następna w kolejności jestem JA.

No i faktycznie - Twój facet to taki ewenement. Mało który chce jeszcze takich "cyrków". Wolą wszystko szybko załatwić i mieć całość z głowy. Chociaż jak gustuję w takich mężczyznach jak Twój przyszły mąż
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Poka foto
Jestem fanką ich koloru i gładkości Wyglądają na takie hmmmmmm 'śliskie' w dotyku
Aż się wzruszyłam! Mam swoją fankę
Zrobię zdjęcie jak je wyprostuję, bo wiesz.. na 16:00 z Młodym do kościoła - trzeba się pokazać. Za tydzień komunia!
Śliskie.. no tak.. Ja akurat mówię, że są jak mąka - sypią się przez palce

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-13 o 11:02
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 11:10   #4742
biedroneczek
Raczkowanie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Biedroneczek, a u Ciebie też jest tak, że przy okazji ślubu musisz wszystkich sąsiadów obdarować ciastem? ;> Uwielbiam, gdy ktoś z sąsiadów bierze ślub Szkoda, że teraz następna w kolejności jestem JA.

No i faktycznie - Twój facet to taki ewenement. Mało który chce jeszcze takich "cyrków". Wolą wszystko szybko załatwić i mieć całość z głowy. Chociaż jak gustuję w takich mężczyznach jak Twój przyszły mąż

Aż się wzruszyłam! Mam swoją fankę
Zrobię zdjęcie jak je wyprostuję, bo wiesz.. na 16:00 z Młodym do kościoła - trzeba się pokazać. Za tydzień komunia!
Śliskie.. no tak.. Ja akurat mówię, że są jak mąka - sypią się przez palce

1. Ja mieszkam w bloku, ciasto dajemy może 2-3 sąsiadom, ale bardziej za pilnowanie mieszkania pod naszą nieobecność. Ja uważam, że w związku ze ślubem nie mozna robić nic wbrew sobie, ale w miarę możliwości zwrócić uwagę na upodobania gości. Więc będą tam jakieś tradycyjne elementy, na któryh zupełnie mi nie zalezy. A co do tego mojego przyszłego męża to on uważa, że ślub jest raz w życiu i chce go odpowiednio uczcić, spoko, niech mu będzie, serio mi to nie przeszkadza. Ja też lubie śluby, najlepiej 2 dniowe i w ogóle takie uroczystości. Niecałe 2 lata temu zaplanowałam prawie całe wesele brata, i teraz mam trochę przesyt, nie chce, żeby pomysły się powtarzały i staram się żeby było trochę inaczej. Mój narzeczony chce zrobić przyjęcie z rozmachem, jednak średnio się do tego nadaje i ja muszę większość rzeczy załatwiać. Dobrze, że nie mamay przynajmniej problemów finansowych, bo to to już byłaby tragedia, nien pozwoliłabym chyba na taką uroczystośc.

2. No ładne masz te włoski, przynajmniej zawsze miałaś Fajnie że zapuszczasz, mi się podobają takie dłuuuuuuuuugasne
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 11:37   #4743
psyhe666
Zakorzenienie

Ja też zapuszczam
Czekam na foto w takim razie!!

A teraz sobie walnę jakiś olej pewnie Alterrę i zmyję jak odpocznę po obiadku i po ćwiczeniach

Mnie się osobiście te dobrze dobrane kostiumy nie podobają
Kupię zwykły, tak czy siak może z 5 razy go założę
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 13:11   #4744
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie spanie? Ty musisz zbierać pozytywną energię - jutro o 9:00 jest Twój czas! Żadnych półśrodków

Moim zdaniem to trochę nielogiczne, że osoba niewierząca musi przyjąć "ciało Chrystusa", w którego nie wierzy
Właśnie to jeden z elementów planu Już przez to niewyspanie czułam się, jakbym była chora. Przed maturami nie mogę spać ze stresu, budzę się co godzina i sprawdzam czy nastawiłam budzik

Dla mnie wiele rzeczy w Kościele jest nielogicznych. Najgorsze, że mój TŻ chce wziąć ślub kościelny, żeby się rodzina nie czepiała!! Porażka. Na razie nie myślę o ślubie, mam nadzieję, że mu się zmieni Na szczęście co do wesela jesteśmy zgodni. Jak już będzie chciał wziąć ślub w kościele, to trudno, moja strata, ale wolałabym nie. Ale księdza potem z kolędą nie będę przyjmować
Cytat:
Kiedyś też myslałam jak to będzie super wybierać zaproszenia i inne dodatki a teraz mam już trochę dość. Jeszcze mam bardzo trudną sytuacje z troszkę dalszą rodziną i psują mi te wszystkie przygotowania.
Mój TŻ też ma głupią rodzinę i z tego względu nie chce żadnego wesela, mówi, że kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny. Ja tam ze swoją rodziną też kontaktu nie utrzymuję i nie zamierzam. Zawsze rodziny nie ma jak trzeba pomóc, albo pomaga, ale gada za plecami Moja chrzestna mówi, że najbliższe wesele na jakie pójdzie to moje. Może zapomnieć, pamiętała o moich 1,10 i 18 urodzinach, a tak poza tym, to udaje, że nie istnieję, także ja w dniu mojego ślubu też o niej zapomnę. Dostanie zawiadomienie o ślubie i nara. Moja mama już jej o tym powiedziała, żeby się nie szykowała na nic, bo ja jestem taka antyślubowa i antyweselna I dobrze.

Wiecie co, moja korepetytorka miała mnie dzisiaj zaprosić na 20 minut na omówienie arkuszy, ale tak mi się nie chce iść. Mam nadzieję, że o mnie zapomniała Dzisiaj moim przeznaczeniem jest leżeć z Juliankiem pod kocem, pić herbatę i odpocząć przed maturami.

Dziewczyny, a nie wiecie czy inne firmy oprócz Sony produkują białe laptopy? :P MacBook jest drogi, w ogóle ten system mnie nie przekonuje, ale Sony to za tę serię woła sobie wyjątkowo dużo. Za laptopa z tymi parametrami, tylko czarnego można zapłacić około 1000zł mniej. Ale ja chcę białego

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-13 o 13:20
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 13:19   #4745
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Właśnie to jeden z elementów planu Już przez to niewyspanie czułam się, jakbym była chora. Przed maturami nie mogę spać ze stresu, budzę się co godzina i sprawdzam czy nastawiłam budzik

Dla mnie wiele rzeczy w Kościele jest nielogicznych. Najgorsze, że mój TŻ chce wziąć ślub kościelny, żeby się rodzina nie czepiała!! Porażka. Na razie nie myślę o ślubie, mam nadzieję, że mu się zmieni Na szczęście co do wesela jesteśmy zgodni. Jak już będzie chciał wziąć ślub w kościele, to trudno, moja strata, ale wolałabym nie.

Mój TŻ też ma głupią rodzinę i z tego względu nie chce żadnego wesela, mówi, że kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny. Ja tam ze swoją rodziną też kontaktu nie utrzymuję i nie zamierzam. Zawsze rodziny nie ma jak trzeba pomóc, albo pomaga, ale gada za plecami
1. Miałam tak samo! Ustawiałam 3 budziki, w nocy śniły mi się wszystkie egzaminy, jechałam autem i płakałam, że nie zdam.. Albo scena ze środy.. Pojechałam odebrać mamę z pracy, wchodzi do auta, widzi moją minę
Mama: Co się stało!!
Ja: Dopiero się stanie..
M: Co?!!?!?
J: W piątek..
M: Boże no mów!!
J: Na 100% nie siądzie mi temat z WOSu i zostanę w tym zapyziałym mieście do końca życia

2. Dla mnie Kościół jako wiara jest ok, ale kościół jako instytucja to moim zdaniem jedno wielkie bagno. Więcej zakłamania niż w rządzie. Wkurza mnie, że za chrzciny, ślub, pogrzeb powinno się zapłacić CO ŁASKA, ALE NIE MNIEJ NIŻ...
W kościele, w którym odprawialiśmy pogrzeb dziadka ksiądz zażyczył sobie odwózki spod cmentarza z powrotem na probostwo [chociaż spacerem to jakieś 5 minut], a jeśli nie to opłacenia TAXI.

3. Robienie wesela, a tym bardziej branie ślubu kościelnego ze względu na rodzinę to największa głupota jaką można zrobić. Z jednej strony jest to forma uśpienia ich czepialstwa i zaznanie błogiego spokoju, ale z drugiej - robienie czegoś wbrew swoim przekonaniom.
U mnie wszyscy brali śluby kościelne, sama też chcę, ale jako tako nie wydaje mi się, żeby ktoś miał coś przeciwko, gdybym jednak nie chciała..

Dzisiaj miałam obiad z serii: "Testowanie rolad na komunię". Dzisiaj KUCHNIA MAMY WYDAŁA rolady ze szpinakiem i serem feta

Stary 2012-05-13, 14:42   #4746
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też planuję się wylaszczyć
My tutaj wszystkie próbujemy ... od hmm 3 lat?

Cytat:
Ja nie wiem czy Ci się spodobają takie stroje, bo nie znam Twojego gustu, ale np. mi przypadły do gustu:
Dla mnie one wszystkie są za bardzo zabudowane na górze

Cytat:
Ja chyba tak jak Winyl jestem starej daty, bo uwielbiam wesela, śluby i całą tą otoczkę. Marzy mi się niezapomniany dzień, połączony z fajną zabawą, sympatycznym fotografem i Panem, który poprowadzi całą uroczystość. Wybieranie tortu, kwiatów, zaproszeń - tak, to coś dla mnie
I ja i ja

Cytat:
Dziewczyny, a nie wiecie czy inne firmy oprócz Sony produkują białe laptopy? :P MacBook jest drogi, w ogóle ten system mnie nie przekonuje, ale Sony to za tę serię woła sobie wyjątkowo dużo. Za laptopa z tymi parametrami, tylko czarnego można zapłacić około 1000zł mniej. Ale ja chcę białego
A nie wolisz kolorowej okładki do laptopa
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 15:56   #4747
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, no tak, cycki byś tylko chciała wywalać :P Kiedy Ty zeszłaś na taką złą drogę? Byłaś takim grzecznym dzieckiem!

Właśnie nie wiem, chcę białego Jeśli znajdę fajnego w przystępnej cenie to kupię, ale nad naklejkami też się zastanawiałam. Masz taką na swoim laptopie? W ogóle najchętniej na studia zabrałabym komputer stacjonarny, ale się nie da. Laptop to nie to samo:P

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-13 o 15:57
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 18:50   #4748
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, 4,5kg. do 31.05?Już załapałam
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-13 o 19:00
Stary 2012-05-13, 18:58   #4749
Sunday Rose
Zakorzenienie

juwenalia

Wrócę
Stary 2012-05-13, 19:04   #4750
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Sandej zazdroszcze ja juwenalia we Wrocławiu mam za soba, choc nie studiuje juz 2 lata dooobrze bylo

Lubiecie Kamila? ja bardzo http://www.youtube.com/watch?v=HVWFOHtuVQ4 dzisiaj w rytmie chill out, opierdalam sie cały dzien a jutro do pracy i ostra redukcja. Nie po to pracowalam caly rok zeby na wakacje nie jechac i wstydzic sie stroju kapielowego! planuje cos egzotycznego na spontanie wiec szybko musze schudnac. Tylko jak widzialam dzis oferte na tunezje i turcje, 1100 zł za 7 dni, all inclsive i inne bajery. Wylot we wtorek, jaka cena

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2012-05-13 o 19:07
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 20:00   #4751
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe aż taką masochistką nie jestem

Ewelka, walczę z Tobą. Maturę mam za sobą, więc nie ma usprawiedliwiania i stosowania półśrodków! Też czeka mnie zagraniczny wylot, więc muszę być jak grecka bogini

Stary 2012-05-13, 20:03   #4752
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

heeeeeej

Jestem w super, extra humorze Na basenie było wspaniale!!
Oli zachwycona, pływała w kółeczku, łapała wodę, chlapała na wszystkie strony i przy tym taaaak cudownie się śmiała

Jestem tak szczęśliwa,że jestem mamą! aaaaaaaaaaaaaa Mogę patrzeć jak moje dziecko się rozwija, jak się cieszy z każdej , nawet najmniejszej małej rzeczy... ahhhh
kocham jej oczy wpatrzone w moje i uśmiech na twarzy, który zmienia wszystko w ciągu sekundy...

ajjj wybaczcie, rozmarzyłam się

Cytat:
Może zaproponuj TVN Style wypuszczenie własnego programu "Aktywna mama", Kasia Cichopek przy Tobie wymięknie!
taaaaak kiedyś mnie tam zobaczycie, haha!

Cytat:
Dla mnie wiele rzeczy w Kościele jest nielogicznych. Najgorsze, że mój TŻ chce wziąć ślub kościelny, żeby się rodzina nie czepiała!! Porażka. Na razie nie myślę o ślubie, mam nadzieję, że mu się zmieni Na szczęście co do wesela jesteśmy zgodni. Jak już będzie chciał wziąć ślub w kościele, to trudno, moja strata, ale wolałabym nie. Ale księdza potem z kolędą nie będę przyjmować
nie mogę pojąć takiego myślenia! ślub się bierze ze swoją partnerką, a nie z rodzicami. no głupota straszna!!
jeśli Ty nie chcesz mieć kościelnego, to nic na siłę przynajmniej ja jestem takiego zdania.
tża rodzice chcą żebyśmy wzięli kościelny,mimo że wiedza,że jestem niewierząca itp.
no bo przecież co powiedzą ludzie, bla bla bla.ależ mnie wkurza takie gadanie i myślenie!!

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
widzialam dzis oferte na tunezje i turcje, 1100 zł za 7 dni, all inclsive i inne bajery. Wylot we wtorek, jaka cena
hej

o matko chcę tam lecieć!!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 20:24   #4753
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
o matko chcę tam lecieć!!
ja tez ale urlop musze zglosic miesiac wczesniej wiec nic z tego moze uda sie na koniec czerwca ahhh bylo by pieknie
Stary 2012-05-13, 21:05   #4754
karola_plm
Rozeznanie

aaah tak widzę, że mówicie o wyjazdach i zamarzyły mi się wakacje Weszłam na googlemaps i nakreśliliśmy wymarzoną trasę naszego urlopowego road tripu w tym roku. Wyszło 3400km.. oby się udało! Aleee się nakręciłam!

Agnes - możemy sobie tylko wyobrazić, jakie to wspaniałe uczucie... Cieszę się, że jesteś taką szczęśliwą mamuśką

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 21:13   #4755
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez ale urlop musze zglosic miesiac wczesniej wiec nic z tego moze uda sie na koniec czerwca ahhh bylo by pieknie
Oby się udało!
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
aaah tak widzę, że mówicie o wyjazdach i zamarzyły mi się wakacje Weszłam na googlemaps i nakreśliliśmy wymarzoną trasę naszego urlopowego road tripu w tym roku. Wyszło 3400km.. oby się udało! Aleee się nakręciłam!

Agnes - możemy sobie tylko wyobrazić, jakie to wspaniałe uczucie... Cieszę się, że jesteś taką szczęśliwą mamuśką
ooo cóż to za trasa?

Stary 2012-05-13, 21:18   #4756
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki macie plan?

Agnes, basen z Oliwką brzmi świetnie, zawsze mi się podobały bobasy w wodzie, to takie słodkie

I podoba mi się Twoje podejście to ślubu, bardzo
Stary 2012-05-13, 21:27   #4757
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia_19 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
można się jeszcze dołączyć?
witamy ;D
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Bania poszłam z koleżanką na wagary, ona znała TZ. On był w drodze do lekarza, podszedł do niej a ja wiedziałam, że to ten. Po tygodniu znajomości zerwałam z obecnym chłopakiem (bylismy razem 9 miesiecy ), a kilka dni później byłam już dziewczyną swojego TZ i tak sobie jesteśmy razem 5,5 roku.....

dobre! ale byłaś bezwględna z tym zerwaniem z tamtym facetem !
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja preferuję stroje w stylu VS Tylko żal mi na nie kasy bo już jeden miałam, nawet sezonu nie przetrwał, wypłowiał, pozłaziły wzorki
ja teeez kolorki, falbanki, cycki jak brzoskwinki ale nigdzie takiego nie ma
Cytat:
Ogólnie Moniczka patrzę i na figleaves.com jest mnóstwo strojów. Niektóre faktycznie babciowate, np. w kwiatowe wzory, ale też są i ładne, jak widać mi jeden się spodobał i chyba serio kupię sobie taki czarny strój bez ramiączek, będę królową plaży (jak schudnę, pamiętajcie)
odnosnie strojow, to dzis troche lazilam po sklepach i nic nie znalazlam. kupilam siostrze stanik w esotique i sobie tez, bo akurat byl w superowej promocji - wiec grzechem byloby go nie kupic. ale ja chce stroj

Cytat:
Kurde, mi się strasznie podobają balkonetki, ale mój cyc w balkonetce to już niebardzo ;(.

balkonetki są najpiękniejsze
Cytat:
Bania tak biorę ślub w sierpniu, jakoś sie przyzwyczaiłam do tej myśli, planujemy już 2 lata Będzie to ślub z wszystkimi duperelami, orkiestra kamerzysta, fotograf i mały chłopiec niosący obrączku
Spoko, mi to nie przeszkadza, za to mój przyszły mąż ma potrzebę czegoś takiego Dziwne nie?? Przeważnie babeczki nalegają na ta całą otoczke
tez tego nie ogarniam, ale moj chyba tez ma takie potrzeby

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Paliiiłam! L&M cienkie lighty Z dobre 5 lat. Od 2/3 klasy liceum, w większych ilościach do kawy i alkoholu, na co dzień mniej, dopiero jak zaczęłam pracować to zrobiło się regularnie i wtedy postanowiłam, że chyba czas rzucić. Rzuciłam z dnia na dzień, bez najmniejszego problemu (we wrześniu ubiegłego roku). Chyba nigdy się nie uzależniłam, po prostu... przyzwyczaiłam się do palenia. I chyba pod tym kątem mi tego CZASEM brakuje... kawka i papieros, zimne piwko gdzieś tam i papieros... ale generalnie tak mi lepiej A Ty kiedy rzuciłaś i jak długo paliłaś?
rozumiem
ja niedlugo. zaczelam w 2/3 liceum, na imprezach. wiadomo, osiemnastki, studniowki itp. pozniej palilam na pierwszym roku, dopoki nie poznalam tza, on szybko mnie oduczyl.

palilam jak Ty - bardziej z przyzwyczajenia. dodatkowo - fajnie sie czekalo na tramwaj czy na cokolwiek innego - popalajac sobie. a to ktos zagadal, zapytal o ognia, wywiazywal sie z tego jakis spontan i fajna znajomosc, papieros temu sprzyja!
przy piwie czy wodce - papieros byl dla mnie czyms oczywistym, choc nastepnego dnia mialam mmmmmmmmmeeeeega kaca.
no i dla towarzystwa - wspollokatorzy co prawda byli niepalacy, ale wszyscy znajomi w grupie i pracy palili jak smoki, no wiec ja z nimi. najbardziej lubilam mentole ;D

Monia, ja nie mialam okazji palic takich ruskich smakowych fajek ale smakowe davidoffy byly wg mnie super, choc zamulajace.

na szczescie juz nie pale, fuuuuuuuuuuuuu!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 21:27   #4758
karola_plm
Rozeznanie

Tak bardzo wstępnie: Pz - Słowacja (Jaskinia Demianowska) - Budapeszt - Balaton - Chorwacja: Jeziora Plitwickie i 8-10 dni lenistwa gdzieś tam (pewnie dwie miejscówki) - Słowenia: Portoroz i jeszcze zobaczymy... i z powrotem, przez Pragę, jeśli wystarczy środków. Będę najszczęśliwsza na świecie, jeśli nam się wszystko uda

Dzisiaj przeleżałam prawie cały dzień, nawet nie jakoś kacowo ale za bardzo się nie wyspałam, byliśmy wczoraj u znajomych. Ale co innego robić w taką pogodę? W ogóle, czy tylko ja mam mini zboczenie i uwielbiam KSW? Mamed jest boski!!!!!!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 21:34   #4759
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Agnes, basen z Oliwką brzmi świetnie, zawsze mi się podobały bobasy w wodzie, to takie słodkie

I podoba mi się Twoje podejście to ślubu, bardzo
też mi się zawsze podobały cieszę się,że mogłam tego doświadczyć na własnej skóze
serio? nie spodziewałabym się,że komuś może się to spodobać.

Cytat:
Tak bardzo wstępnie: Pz - Słowacja (Jaskinia Demianowska) - Budapeszt - Balaton - Chorwacja: Jeziora Plitwickie i 8-10 dni lenistwa gdzieś tam (pewnie dwie miejscówki) - Słowenia: Portoroz i jeszcze zobaczymy... i z powrotem, przez Pragę, jeśli wystarczy środków. Będę najszczęśliwsza na świecie, jeśli nam się wszystko uda

Dzisiaj przeleżałam prawie cały dzień, nawet nie jakoś kacowo ale za bardzo się nie wyspałam, byliśmy wczoraj u znajomych. Ale co innego robić w taką pogodę? W ogóle, czy tylko ja mam mini zboczenie i uwielbiam KSW? Mamed jest boski!!!!!!
wooooow!
zabierz mnie ze sobą

ja usypiałam przy wczorajszym KSW
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
palilam jak Ty - bardziej z przyzwyczajenia.
o matko... ja też kiedyś paliłam ale tylko okazjonalnie..

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-13 o 21:36
Stary 2012-05-13, 21:48   #4760
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale księdza potem z kolędą nie będę przyjmować

ja tez. nie ma szans

tez chce bialego

Cytat:
jaaaaaa a gdzie?

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:

1. super!
nigdy nie bylam na Chorwacji :O

2.
Karola w zyciu nie pomyslalabym ze lubisz KSW
ja tez uwielbiam chociaz raczej przed tv, nie wiem czy chcialabym byc wczoraj w lodzi
Mamed jest super !
Cytat:
też mi się zawsze podobały cieszę się,że mogłam tego doświadczyć na własnej skóze
serio? nie spodziewałabym się,że komuś może się to spodobać.
no co Ty! to slodziaki
chociaz jak zaczynam miec nerwy i zaczynam glodniec to dzieci w wodzie zaczynaja mnie irytowac i wtedy jest to znak, ze trzeba wychodzic z basenu

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 22:39   #4761
agnesuk
Wtajemniczenie

niektóre dzieciaki też mnie wkurzały... ale cóż

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Oliwkowe zdjecia w albumie

śpicie, czy co?

Stary 2012-05-14, 08:25   #4762
MalaPikanteria
Zadomowienie

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeey!!!!!
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja na początku jak poznałam mojego, to stwierdziłam, że jest przystojny, a z charakteru całkiem ok, ale jakoś szczególnie się nie interesowałam, a później jak zaczęłam Go coraz lepiej poznawać to byłam pod wielkim wrażeniem Jego charakteru . Aż w końcu się zakochałam po uszy! On twierdzi, że Mu się spodobałam od razu jak pierwszy raz mnie zobaczył, ale wydaje mi się, że to takie sweetaśne kłamstwo, żeby nie było mi przykro
heh fajnie tak czasem sobie powspominać TZ się śmieje, że wzięłam go z litości jak go zobaczyłam
Cytat:
Ad.3. Będę pracować na takiej plantacji truskawek i jeszcze nie wiem dokładnie co będę robić: albo ważyć i pobierać opłatę za truskawki, które sobie Niemcy sami zbierają z ekologicznego pola (i mają radochę), albo pomagać w kawiarni, czyli przynieś-podaj-pozamiataj.
Tylko uważaj tam na siebie! Też bym pojechała gdzieś o pracy.....
Cytat:
Lubiecie Kamila? ja bardzo http://www.youtube.com/watch?v=HVWFOHtuVQ4 dzisiaj w rytmie chill out, opierdalam sie cały dzien a jutro do pracy i ostra redukcja. Nie po to pracowalam caly rok zeby na wakacje nie jechac i wstydzic sie stroju kapielowego! planuje cos egzotycznego na spontanie wiec szybko musze schudnac. Tylko jak widzialam dzis oferte na tunezje i turcje, 1100 zł za 7 dni, all inclsive i inne bajery. Wylot we wtorek, jaka cena
I like it!
Ja bym chętnie pojechała gdzieś za granice na wakacje. OMG! bylam tylko 2 razy u ciotki (70letniej), jechałam do Niemiec 16 godz busem ale to było jakieś 8 lat temu.....
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

dobre! ale byłaś bezwględna z tym zerwaniem z tamtym facetem !

rozumiem
ja niedlugo. zaczelam w 2/3 liceum, na imprezach. wiadomo, osiemnastki, studniowki itp. pozniej palilam na pierwszym roku, dopoki nie poznalam tza, on szybko mnie oduczyl.

palilam jak Ty - bardziej z przyzwyczajenia. dodatkowo - fajnie sie czekalo na tramwaj czy na cokolwiek innego - popalajac sobie. a to ktos zagadal, zapytal o ognia, wywiazywal sie z tego jakis spontan i fajna znajomosc, papieros temu sprzyja!
przy piwie czy wodce - papieros byl dla mnie czyms oczywistym, choc nastepnego dnia mialam mmmmmmmmmeeeeega kaca.
no i dla towarzystwa - wspollokatorzy co prawda byli niepalacy, ale wszyscy znajomi w grupie i pracy palili jak smoki, no wiec ja z nimi. najbardziej lubilam mentole ;D

Monia, ja nie mialam okazji palic takich ruskich smakowych fajek ale smakowe davidoffy byly wg mnie super, choc zamulajace.

na szczescie juz nie pale, fuuuuuuuuuuuuu!
no a mialaś widzieć mine moich rodziców jak oznajmiłam że na połowinki idę z kimś innym pamiętam jak zostawiłam tamtego to wyłam całą noc - już się przyzwyczaiłam że był, a mój tata myślał, że to on mnie zostawił i drugiego dnia przyniósł mi kwiatka na pocieszenie

Ja tez zaczynałam palić przy piwku (omg! jakim byłam dzieckiem - 16 lat ), a potem sie przyzwyczaiłam, że do kawy zamiast ciastka - fajka.... Teraz spinam się do jednej dziennie
Cytat:

Jeja...... Śliczna jest
Moja Mała boi się wody kiedyś kochala się kąpać a jak byliśmy nad morzem rok temu to nie chciała iśc.....

Wróciłam wczoraj ze szkoły i byłam wykończona, jak to ktoś powiedział w szkole rachunkowośc orze banię - dosłownie
Potem przyjechał szwagier, później szliśmy do sąsiadów, wypiłam pifko i o 22 spałam jak dziecko.

Co do ślubów - ja lubie te ceregiele chcemy z TZ kiedyś zrobić odnowienie przyrzeczeń i zrobić sobie drugie mini-wesele.... Ale to pewnie na 10 rocznicę
Oglądałam stroje kapielowe w sobotę - czemu nie mam miseczki C?! na taka były super-extra-cudne stroje

W sobotę mam pierwszy egzamin - będę zaglądać do Was rzadziej

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 09:21   #4763
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Ja mam pierwszy egzamin 3 czerwca (zerówkowy) chyba, że z powszechnej pan ustali wcześniej... Więc dzisiaj muszę się już zabrać powoli do pracy
so trójka maybe.

Stary 2012-05-14, 09:26   #4764
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Zapowiada się super
Cytat:

śpicie, czy co?
Rany, Agnesuk przestań! Bo im częściej na Nią patrzę tym bardziej zaczyna podobać mi się macierzyństwo Chociaż obrączka wywróżyła mi dwóch synów
Na pierwszym zdjęciu w tle pluska się Twój TŻ?

Ej, ja już spałam...
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
no a mialaś widzieć mine moich rodziców jak oznajmiłam że na połowinki idę z kimś innym pamiętam jak zostawiłam tamtego to wyłam całą noc - już się przyzwyczaiłam że był, a mój tata myślał, że to on mnie zostawił i drugiego dnia przyniósł mi kwiatka na pocieszenie

Oglądałam stroje kapielowe w sobotę - czemu nie mam miseczki C?! na taka były super-extra-cudne stroje

W sobotę mam pierwszy egzamin - będę zaglądać do Was rzadziej
1. Jaki kochany tata
2. Ja mam i nie umiem nic znaleźć Chociaż jestem przed @ i moje piersi mają chyba miseczkę Z!
3. Trzymam kciuki!

Zaczynam pierwszy dietetyczny dzień - nawet nie wiecie ile mam powera Nawet lodówkę wysprzątałam, a majonez poszedł w takie miejsce, żeby nie rzucał się w oczy!

Stary 2012-05-14, 11:28   #4765
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej, gałganku coś pisałaś o pompkach, przysiadach i wyskokach. Mam głupie pytanie... O jakie dokładnie wyskoki Ci chodzi? Opisz jak możesz

Dzisiaj zrobiłam 60min. orbitreka i właśnie 4x15 pompek i 4x30 przysiadów.
Zrobiłam tak. 15 pompek i kiedy łapki mi odpoczywały robiłam 30 przysiadów i od razu później 15 pompek etc.

Zmachałam się... Nooooo iiiii mięśnie brzucha były bardziej wyraźne po pompkach niż po brzuszkach

Zaraz prysznic i będę się masowała oliwką i bańką chińską po udach, pośladkach i brzuchu
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-14 o 11:30
Stary 2012-05-14, 11:45   #4766
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Zaczynam pierwszy dietetyczny dzień - nawet nie wiecie ile mam powera Nawet lodówkę wysprzątałam, a majonez poszedł w takie miejsce, żeby nie rzucał się w oczy!
ja tez zaczelam od owsianki, drugie sniadanie zaraz zjem z jajkiem a potem jade do Wro i pracuje do 22 . Nie wiem co zabrac do jedzenia
Cytat:
Zaraz prysznic i będę się masowała oliwką i bańką chińską po udach, pośladkach i brzuchu
masz takie gumowe banki? napalilam sie na nie, ale przerazilam sie kiedys bo w pracy mam taki masazer, i wyciagnlo mi cellulit jeszcze bardziej na wierzch podobno trzeba to przeczekac a ja wtedy zrezygnowalam
Stary 2012-05-14, 11:58   #4767
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka, nieeee, nie wyciąga go jeszcze bardziej na wierzch, ale musisz uważać, żeby ich za mocno nie zassać, bo się robią siniaki
Ale kwestia wprawy
Jak używałam ich regularnie to byłam mega zadowolona z efektów.
so trójka maybe.

Stary 2012-05-14, 12:02   #4768
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Sandej, gałganku coś pisałaś o pompkach, przysiadach i wyskokach. Mam głupie pytanie... O jakie dokładnie wyskoki Ci chodzi? Opisz jak możesz

Dzisiaj zrobiłam 60min. orbitreka i właśnie 4x15 pompek i 4x30 przysiadów.
Zrobiłam tak. 15 pompek i kiedy łapki mi odpoczywały robiłam 30 przysiadów i od razu później 15 pompek etc.

Zmachałam się... Nooooo iiiii mięśnie brzucha były bardziej wyraźne po pompkach niż po brzuszkach

Mięśnie brzucha po pompkach?! Co to za czary?
Cytat:
ja tez zaczelam od owsianki, drugie sniadanie zaraz zjem z jajkiem a potem jade do Wro i pracuje do 22 . Nie wiem co zabrac do jedzenia

masz takie gumowe banki? napalilam sie na nie, ale przerazilam sie kiedys bo w pracy mam taki masazer, i wyciagnlo mi cellulit jeszcze bardziej na wierzch podobno trzeba to przeczekac a ja wtedy zrezygnowalam
1. No ja zaczęłam od kromki chleba wiejskiego z serem bieluch, wędliną i zielonym ogórkiem + na pusty żołądek wypiłam ciepłą wodę z cytryną.
Przed chwilą jadłam potrawkę CHILLI, chyba uznam ją za obiad.. a co potem, to nie wiem.
Może ugotuj więcej tych jajek i weź ze sobą? Albo skrój je z jakimiś warzywami i do tego sos - oliwa z oliwek, ocet, musztarda/miod, sól, pieprz

2. Ja czytałam, że zamiast tych gumowych baniek można używać tych zwykłych do WYCIĄGANIA CHOROBY. Z tą różnicą, że nie należy zasysać skóry aż tak bardzo.. Myślisz, że warto?

Stary 2012-05-14, 12:18   #4769
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette żadne czary
Wystarczy poczytać:
Przy wykonywaniu pompek pracują nie tylko mięśnie klatki piersiowej, barków i ramion, ale także całego korpusu: brzucha, dolnego i górnego odcinka pleców, oraz pośladki i w mniejszym stopniu uda. Pompując, możesz osiągnąć praktycznie każdy cel: większą siłę, mniejszy brzuch czy imponującą klatkę piersiową. A wszystko to bez konieczności kupowania karnetu na siłownię i czekania w kolejce na wolne urządzenie.

No i coś o tym też pisała Sandej :P O treningu obwodowym całego ciała

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Co mam zjeść na obiad??
W domu jest grochówka
so trójka maybe.

Stary 2012-05-14, 12:26   #4770
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka, nieeee, nie wyciąga go jeszcze bardziej na wierzch, ale musisz uważać, żeby ich za mocno nie zassać, bo się robią siniaki
Ale kwestia wprawy
Jak używałam ich regularnie to byłam mega zadowolona z efektów.
wyciaga nie u kazdego ale tak jest. Duzo czytalam wczoraj na ten temat dziewczyny tez tak mialy. Z reszta duzo moich klientek tez tak malo. Trzeba masowac masowac az zniknie. Tylko boje sie ze mi nie zniknie i bedzie jeszcze bardziej widoczny musze to przemyslec

ja znalazlam mieso mielone, zrobie z makaronem i zjem poźniejszy obiad w pracy. Ugotowalam jajka i smierdza bleeee

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości