|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
|
|||
| Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. |
|
5 | 11,11% |
| Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. |
|
2 | 4,44% |
| Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy |
|
1 | 2,22% |
| Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje |
|
0 | 0% |
| Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone |
|
2 | 4,44% |
| Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. |
|
3 | 6,67% |
| Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę |
|
1 | 2,22% |
| Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. |
|
0 | 0% |
| Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! |
|
3 | 6,67% |
| Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! |
|
4 | 8,89% |
| Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! |
|
3 | 6,67% |
| Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. |
|
1 | 2,22% |
| Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. |
|
10 | 22,22% |
| Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? |
|
6 | 13,33% |
| Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie |
|
0 | 0% |
| Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam |
|
0 | 0% |
| chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło |
|
0 | 0% |
| pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek |
|
3 | 6,67% |
| papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda |
|
0 | 0% |
| chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondynka bardzo ładne. Ja lubię łączone.
Patrzę ze Apart bardzo popularny Natko wasze bardzo oryginalne. Takie ekstrawaganckie mi sie wydają. |
|
|
|
#422 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Cytat:
A wizuzalizacje to akurat robił nam kolega, który jest projektantem, tak na szybko to zrobił. Cytat:
Dziękuje bardzo za linki. To widzę, że chłopki góra ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- A i Natka obrączki macie extra, My obraczki wybieraliśmy bardzo długo i tyle się ich naoglądałam, ale na Wasze nie trafiłam a są cudowne, no cena tez cudowna
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Prosze o klikanie dla tych co maja konto na FB
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- stronczku tak mam zdjecie ale wygladam jak "paszczur" Wlasne wrocilismy od mojej siorki z obiadu i zostalismy jeszcze na kolacji
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2012-05-13 o 20:49 |
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy za życzonka
Oczywiście zaległe wczorajsze dla Dawidka i Ewci ![]() Alibany może obrączka sie znajdzie Stronczku my mamy obrączki klasyczne z białego złota ![]() Brumku 3 miesiace po cc mojej koleżance 4 lata po pierwszej cesarce rozeszla sie blizna
|
|
|
|
#425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za program? Cytat:
Cytat:
Tak trzymać!2. Ale pięknie ![]() Śmiesznie że Ty w krótkim rękawku, a za plecami śnieg leży ![]() Cytat:
![]() A gdzie tam! Przytrafiło się ![]() Cytat:
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu pewnie leży gdzieś pod thujami i się śmieje do mnie ![]() Piękne macie te obrączki, my mamy (miałam) taką klasyczną, robiliśmy na zamówienie, z grawerkiem. Patik piękne jesteście!!! A tatuś jak się ładnie prezentuje z nosidłem Nie widac w ogóle, byście byli zmęczeni urlopem, promieniejecie. I brawa dla Sary za samodzielne zasypianie w łóżku Po prostu ja odkładasz i zasypia po chwili, czy trzymasz za rączkę, głaszczesz, śpiewasz?? Jak jak bym chciała by mała nauczyła się zasypiac sama! Ciężko mi się ją już lula na rękach! Madzia brawa dla Dominika za wstawanie ![]() Mi się tez zawsze podobała ta fototapeta z facetami
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zgubiłam karte płatniczą
|
|
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patik sweet i jaka ty sliczna jestes
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#432 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powoli zaczynam chorować na nosidło
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
a tu jakby ktos zapomnial jak Moja Marysia wyglada
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve dlaczego tak "mówisz". Napewno pięknie wygladalas.
Patik slicznosci z Was. Marysia Ja dzis cały dzien przesiedzialam sama z Wiki. Tz miał ekstra robotę. Wróciłam z zakupów przed chwilka i zaraz klade corcie spać bo buszuje nadal po łóżku. A dzis zaliczyła pierwszy upadek |
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj kitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa moje tzn Marysi
Cytat:
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
oddawaj zeby!!!!!!!!!!! moja ma 1 dopiero
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
Marysia mały śmieszek
Natko polecasz te sandałki nike co ma Dominik? Znalazłam na ebay za Ł 13 i strasznie mi się podobają http://www.ebay.co.uk/itm/Nike-Sunra...item871074eb53 Ja dzisiaj kupiłam Szymonowi takie http://www.gap.com/browse/product.do...scid=150266002 ale to chyba takie bardziej do wózka, bo ta podeszwa jest sztywna i się nie zgina i nie wiem, czy dziecko umiałoby w takich chodzić... Aczkolwiek na stópce wyglądają cudownie
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, te kitki ona ma bezbłędne
Ale to musi być wesołe dziecko Cytat:
Ojej Zablokowałaś w banku?
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Śliczności
Cytat:
A u nas katar Krystkowy może przez ząbki a mój alergiczny |
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko to wykapany tatus - szczerzy sie do wszystkich i w kazdej sytuacji
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- klika ktos na FB na Marysine zdjecie w konkursie??
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznotka!
Scio, zablokowałaś kartę? ja
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
U nas katar i poszło jak w reklamie.
Pierwszy TZ zaraził Sarke, ona mnie i tak smarkamy rodzinnie Nie wiem czy pisałam na usg nie widać już kamieni Oglądałam dziś surowych rodziców, ta niby matka to jakaś wariatka była
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już klikam
![]() Puściłam dziś Tymciowi i "Kaczuszki", i "Dziadka Lulka". Ale miał radochę, a my jeszcze większą Ale kaczuszki póki co większym powodzeniem się cieszą On nie tylko się do nich szczerzy, ale jak tańczy!
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve zaraz Lece oglądać. A na Marysie to mozna kliknąć kilka razy czy tylko raz polubić ?
Brumku z łóżka mi spadła. Ale to było tak ze leżała na brzuszku i zeslizgnela sie na nóżki na podłogę a tam upadła na pupe i do tylu. Także nie zbyt groźne to było ale sie wystraszyla. Carmela świetne wieści Ja oglądałam surowych rodziców. Ta niby matka to mądra nie była. W ogóle ten program mi sie nie podoba. Przegięcie moim zdaniem to czepianie sie fryzur, paznokci i konfiskata komórek. Eve widziałam fotkę. Nie wiem co Ty chcesz ?? Bardzo ładnie wygladalas i elegancko. Sukienka super. |
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carmelka - super, brawo dla nereczek A to nasze zabawy z dziś Kupiłam wczoraj taki kosz siatkowy na Tymciowe zabawki, ale on go postanowił w inny sposób wykorzystywać. Turlał go sobie, właził do środka, aż w końcu całego do do niego wpakowałam i dostał głupawki ze szczęścia ![]() A przy samochodziku widać to jest wspinanie się. Na razie tylko tak mu wychodzi, ale dla mnie to wieki wyczyn
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Tymek zaraz ruszy w Świat na nóżkach.
Dziewczyny pamietacie żyrafki-pchacze z biedry, te za 19,99. Przyniosłam dziś Sarence (bo stał w piwnicy) ale ma na niego szał
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zablokowałam. Ostatnią transakcje miałam w tesco na samoobsługowej kasie, więc albo mi wypadła gdzies z kieszeni, albo gdzies w domu sie zawieruzyła. Juz złożyłam wniosek o nową.
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Wróciłam! Starego nawet nie tykam bo i tak pewnie nie uda mi się nadrobić bo tyle tego... ![]() My już od wczoraj w Wawie... Wypoczęłam niesamowicie, rodzice bardzo pomagali przy małej, pospotykałam się z dawno nie widzianymi koleżankami, poodpoczywałam - ogólnie zadowolona z wyjazdu ![]() Maja to teraz taki mały pershing - jak spiderman łązi na dwóch nogach przy czym tylko się da, dwa razy udało jej się nawet puścić i zrobić dwa kroczki samemu, ale raczej się zapomniała wtedy i zdziwiona upadła na dupkę z nowości mamy już dwie górne dwójki - wychodziły nam jednocześnie było trochę płaczu przy tym niestety i to tyle w skrócie u nas jestem ciekawa, co u naszych dzieci, może niektóre już chodzą?? Muszę poczytać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Nie umywają się do tych oryginalnych papiutków... Ja pierwsze kupiłam te oryginalne, a moja mam dokupiła drugie, ale te które Ty zamówiłaś i powiem Ci że bez poróbnania, tragedia. Są niedopasowane, luźne, schodzi z nich farba

mojej koleżance 4 lata po pierwszej cesarce rozeszla sie blizna
Tak trzymać!

zębole
Krystkowy może przez ząbki a mój alergiczny
Starego nawet nie tykam bo i tak pewnie nie uda mi się nadrobić bo tyle tego...