![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
![]()
glam jak samopoczucie?
![]()
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Goldika- no 79zł to duzo...szkoda,że nie widziałam na gruponie tej oferty Truscafko ![]()
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
no i pogoda si eu nas psuje;/ a jeszcze czekam ze spacerem, malego zaraz kłade spac i dopiero ja wstanie wyskocze z nim po jakieś zakupy i moze jak sie nie bedzie wściekał w wózku to pospacerujemy
ok zsnąl - lece posprzatac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Heheheeheh, kumpel jest ojcem dwumiesięcznej Jagody, a na ur. Zaprosiła mnie jego kobieta, z którą obecnie czesto spacerujemy. Więc nie ma powodu do zazdrości. Przy okazji była była mego żula ( która jakoś mnie unika) i mój były kobitą, rowniez mamą 3 letniej dziewczynki, więc przy okazji został przyszywanym ojcem ![]() Podejrzewam kim może być szukam prawdy Cytat:
Tez wczoraj czytałam ten przepis i dzisiaj chyba upiekę, tylko do rodziców po blachę skoczę. Od którego miesiąca dziecko powinno jeść 3 posiłki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde, ale ja pomyślałam ze baha o swym starszym mówi, a nie młodszym bejbiku ![]() ![]() ![]() ![]() Oli to mnie troszke pocieszyłaś, bo bodaj tydzien róznicy miedzy naszymi maluszkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
jak Tygrysek reaguje? Kusi mnie ta owsianka ale właśnie boję sie ze przesadzę z glutenem. A kaszka jaglana jest wyborna z musem jabłkowym ![]() nad polskie morze w drugim tygodniu czerwca, mam nadzieje ze pogoda dopisze, a potem od razu do pracy... Cytat:
A w ogóle byłam ana tych dzieciowych taragach i było stoisko medeli i pytałam ich dlaczego nie można dostać tych herbatek w aptece. To mi powiedzieli że apteki nie widza potrzeby i trzeba pytac w aptekach zeby zamawiali ![]() no własnie zastanawiłam sie gdzie sie podziewa nasz pracuś ![]() A my dzisiaj kończymy 6 miesięcy ![]() noc była ciężka i jestem padnięta |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Kuzwa zaproszenia dla tzta
Nadal nie ma ![]()
#2709 |
Rozeznanie
|
a od kiedy żołtko? po skończonym 6 czy 7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Goldi, złota kobita z Ciebie
![]() Tuszka, napisz w klubie jakie są Twoje podejrzenia.... Ten grupon to co to za strona? Bosz jaka jestem momentami zacofana, aż wstyd. Nie słyszałam o tej stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
tuszka dzieki za linka do ekowarzywek
![]() mszpilko ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
mozna rozne rzeczy w okazyjnych cenach upolowac w swoim miescie lub wysylkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Sto lat!!!! dla Malutkiej ![]() ![]() noc ciężka bo to w końcu miesięcznica ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- ![]()
#2713 |
Zakorzenienie
|
Laski pytanie z cyklu glupich
![]() sporo czytam obecnie katuje Cobena i zastanawiam sie czy moge czytac na glos tak zeby niby to bylo czytanie mlodemu? ale z drugiej strony czy ksiazki o morderstwach i zbrodniach nie wychowania mi malego kryminalisty? ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Glam przykro mi z powodu tego zaproszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Laski - kiedy ja się wyśpię?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nocka ![]() ![]() Z żulem wczoraj kłótnia mega, potem "rozmowa" z M. Tzn. ja mu starałam się wytłumaczyc o co mi chodzi, a on słuchał albo głupio odpowiadał. Zanim usnęłam (ok. północy) A obudziła się tylko 3 razy. Potem o 1 i o 2. Po 4 klęczała w łóżeczku i myślała jak by tu je rozwalić ![]() Wyglądam jak mega zombi. Glam ![]() Tak jak pisała Oli - jesteś mega pozytywną osóbką, dzielną mamuśką i super ciotką wizażową i choć "znam" Cię od niedawna bardzo Cię polubiłam. Tym bardziej przykro mi, że jesteś w tym wszystkim sama (wiem, że jest mama, siostra, ale to nie to samo co tż). Podziwiam Cię i mam nadzieję, że wraz z przyjazdem tż wszytko się zmieni - na lepsze rzecz jasna! ![]() A tę książkę masz e-booka? muff życzę Wam, żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli ze ślubem ![]() kojka jak sama siada to myślę, że ok ![]() Ja mam inny "problem" - Amelka kończy 19 maja 8 miesięcy i sama się nie podnosi do siadu. Jak ją posadzę to też bach i na ziemię po kilku sekundach. Chyba powinna już umieć siedzieć?? Jak uważacie? Przewraca się super, pełza po całym mieszkaniu, w łóżeczku i na meblach próbuje wstać, a siedzieć ani myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2716 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Znów mnie nie było 3 dni więc dużo mam do nadrobienia. W piatek miałam urlop (a najczęściej na Wizazu jestem w pracy), o a weekend to już w ogóle na nic czasu nie miałam. W sobotę byłam a na 5-tych urodzinkach mojego chrześniaka ![]() ![]() Wczoraj był u nas odpust - ale, że zimno to nie wychodziłam z nią - strasznie wiało - niecałe 10 stopni było. Poszłam sama kupić jej coś fajowego odpustowego ![]() POza tym od jakiegoś miesiąca Dobruśka budzi się w nocy na jedzenie czym dprowadza mnie do szału - bo jak miała 4 miesiące to przesypiała całą noc a teraz noc w noc pobudka... W sobote skończyłyśy 7 miesięcy ![]() pozdrawiam milego dnia A i my też mamy body z biedronki - tylko czerwone - bo u nas były jedynie niebieskie i czerwone (a tak chciałam te brązowe)
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-05-14 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i ![]() ![]()
![]() |
#2718 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
te hermonogramy sa troche bez sensu, bo do 6 mż niby masz dawac tylko swoje mleko, a potem nagle po dziecko ma juz jesc obiad deser i kaszke. I jednoczesnie wszystko wprowadzac po kilka dni. ja nowosc podaje 4- 5 dni, ale czasem podaje na raz 2 nowosci ![]() ja nie wiem jak na mm, ale na piersi po skonczonym 6 miesiacu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gruper mydeal citeam i jakieś jeszcze inne strony mozesz wybrać dla większego miasta oferty lub oferty schopping dla całej Polski
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
A dzieki ze pytasz, wkur... Jestem na maks. Noz 3 tygodnie od zlozenia wniosku a oninmadal nie maja tego zaproszenia. Musza kur... Mac do miesiaca przeciagnac bo by sukom korona z glowy spadla jakby poszly czlowiekowi na reke
![]() Dool mnie lapie juz totalny Na dodatek musze isc zlozyc podanie o ten dodatkowy macierzynski- wie ktos czy go sie sklada W zus czy u pracodawcy????????? Nie mam ochoty isc bo szefowa bedzie mnie pewnie pilowala kiedy wroce. Ja im Mowilam ze na poczatek czerwca sie powinnam wyrobic ale d..a polowa maja a ja pieprzonego zaproszenia nie mam
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dominej juz 7mcy? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Glam ale mnie wkurza ta sytuacja z zaproszeniem... eh. W pracy powinna szefowa zrozumiec, ze to nie Twoja wina. Mnie tez irytuje, ze w urzedach wszystko robia w maksymalnym czasie oczekiwania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...siadania_.html wychodzi na to że Twoja Amelka to książkowy przypadek, piszą o tym w tym fragmencie: "Niektóre niemowlęta w wieku ośmiu miesięcy potrafią już same siadać. Ale nie wszystkie. Siadanie to bardziej skomplikowana umiejętność niż siedzenie i dziecko opanowuje ją między siódmym i dziesiątym miesiącem życia. Może się zdarzyć, że maluch podtrzymywany pod pachami, pewnie stoi na nogach, a nawet próbuje wstawać o własnych siłach, podciągając się za szczebelki łóżeczka czy nogę od stołu, natomiast gorzej radzi sobie z siadaniem. I to zarówno z pozycji leżącej, jak i stojącej. To normalne. Większość niemowląt opanowuje siadanie dopiero wtedy, gdy nauczy się utrzymywać pozycję na czworakach."
![]() |
#2724 |
Rozeznanie
|
Glam - u pracodawcy. Szefowa na pewno zrozumie sytuację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |||
Rozeznanie
|
TRU ale duuzy chlopak
Oliviera ten pierwszy to napewno za ciezki i za drogi, ten drugi w sumie ciekawy, ale tez drogi zwlaszcza, jakbysmy chcieli dokupic palak, folie itd. musze oblookac czy go maja gdzies we wrocku na zywo. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.znizkomania.pl/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka ksiazke mam z chomika sciagnieta, podaj maila na pw to ci przesle- wyglada jakby byla
Po prostu skanowana strona po stronie ale czytac sie da Po wczorajszym wystepie chlopakow nie mam ochoty na spacer mimo ze na dworze ladnie... Chyba sie zmotywje zakupem jakis srodkow uspokajajacych ![]() Boze moj adas jest taki grzeczniutki aniaolek, czemu domis taki nie jest jak juz maja te same geny??,?
#2727 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy Ci sie kończy podstawowy macierzyński? Bo podanie o dodatkowy musisz złożyć nie później niz na 7 dni przed jego zakonczeniem, wiec uważaj zebys nie przegapiła, bo Ci przepadnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- aha glam i składasz do pracy - jak chcesz to Ci na priva moge podesłac wzór ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
bo nikt nie powiedział, że będzie pieknie i łatwo, niestety ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2728 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i widzisz jak swietnie radzisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zamówiłam sobie zakiecik dziś: http://allegro.pl/zakiet-marynarka-d...328032455.html miętowy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Glam
![]() ![]()
#2730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a po co Twojej szefowej zaproszenie, bo nie w temacie jestem? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.