![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
ja do smarowania brzucha stosuję olejku firmy phenome, który ejst na bazie naturalnych olejów i wód roslinnych, super sie sprawdza
![]() http://phenome.pl/pl/main/produkty/1...moment/?pid=60 |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
a propo rozstepow - to ja ich na szczescie jeszcze nie mam :P jeszcze
![]() a temacie wieku : ja tez jestem z tych ponizej 25 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- a na rozstepy stosuje palmers i oliwke do kapieli ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- a w jeszcze innym temacie - zaraz jade do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisalam za szybko ![]() ![]() ![]() Dobre kolo ratunkowe to tez kolezanki. W kryzysowych sytuacjach 2 dobre kolezanki mi pomagaja. Z czego jedna nigdy nie zajmowala sie dziecmi i kiedy zostala po raz pierwszy z Michalem - zalozyla mu pampersa tyl na przod. A zaznaczam, ze musiala z nim posiedziec doslownie godzinke ![]()
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Jestem żyję! Zdrzemnęłam się. Zjadłam śniadanie i drugie śniadanie i moge funkcjonowac. Ale moj synek po tej glukozie chyba jest bardzo zły bo dostaję takie kopniaki, że aauuuaaaaaa!!!!!!!
Chciałam Was nadrobic ale zaraz mam spotkanie z projektantem wnętrz a potem SR. Ale absolutnie zgadzam sie z dziewczynami z Linką, Agą i Paulą. Mi tez nie było łatwo te kilka lat temu wyprowadzic się od rodziców i zaczac mieszkać ze swoim chłopakiem. BYło nam bardzo ciężko! Ale jeżeli bylam na tyle dorosła żeby zamieszkać z nim, to bylam na tyle dorosła żeby nas utrzymać!!! Harujemy jak woły do dzisiaj i pewnie jak maluszek będzie miał 3 miesiące ja będę musiała być w pracy i albo wynajmę nianię albo żłobek. Wyjścia nie mam. I wkurza mnie to, że niektóre z młodych dzierlatek narzekają na to czego rodzice im nie chcą dać czy kupić . Sorry, ale jak mieszkasz u kogoś to w tym domu panują jego zasady a nie TWOJE. Chcesz umeblować pokój to ok , ale za własne pieniądze. Jeżeli jesteście na tyle odpowiedzialni żeby być rodzicami, powinniście być na tyle odpowiedzialni żeby siebie utrzymać. Jak ja na samym początku mieszkałam u babci - te 9 lat temu, to w życiu nie wchodziłam jej z butami w wystrój mieszkania, pokoju etc. A i tak się dokładałam do wszystkiego bo było mi głupio się narzucać... Namotałam troszkę bo mi się spieszy, ale chyba wiecie o co mi cho ![]() Aaaa z innej beczki, z cyklu tekstów mojego męża. Będąc dzisiaj ze mną na glukozie od rana szukał oddziału gdzie jest SR. I mówi tak: już wiem! To jest na OCP! Czyli na oddziale ciąży przenoszonej. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez cynamonowy_deser Czas edycji: 2012-05-14 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O widzisz,a po cieście i smażonym teoretycznie powinnaś mieć wyższy cukier.
![]() |
#908 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() dzieki za rady odnosnie łożeczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha pisze bo obiecalam tzowi ze go przed wami pochwale ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I napisz jak sie sprawa rozwinie ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi nie tyle chodzilo o nawrocenie jej, tylko naprawde wiele razy czytajac jej posty chcialam cos napisac i w koncu musialam. Bo przy takim podejsciu, dziecko w wieku 20 lat to straszny pomysl, a uwierz mi ze znam sporo kobiet miedzy 20 a 25 rokiem zycia, ktore rowniez maja dzieci i dobija mnie roznica w podejsciu. Bo mozna miec dziecko i wziac na siebie odpowiedzialnosc, a mozna miec dziecko, zrzucic sie na glowe rodzicom, nie pracowac, a jeszcze narzekac, bo trzeba posprzatac czy naczynia umyc. Cytat:
Dziekuje za rade ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Przyszedł wózek
![]() ![]() Mama rozmawiała z innym kurierem i w sprawie łóżeczka mamy zrobić tak- zgłosić to w firmie przewozowej-siódemka, oni ponownie przyślą kuriera, spiszą protokół, łóżeczko na razie zostanie, oni wyegzekwują nowe(czyt, właściwe) i dopiero jak je przywiozą to zabiorą białe....oby się powiodło ![]() Paula chciałam Ci podać linka do Elancyla a tu oni też zawieszeni-ja to mam szczęście ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-05-14 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do meza: ![]() ![]()
![]() |
#912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze do tego niedawno kurier przyniósł list do Tż. Bilety na półfinał do Doniecka na Euro ... kolejny argument do dyskusji dzisiaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bede prawdopodobnie kupowac lozeczko w ten weekend ![]() ![]() kurcze jeszcze bym tyle chciala zrobic i kupic zanim mala sie urodzi ![]() trzeba zapiac pasa i dawac czadu ![]() w ogole za 2 miesiace mam TP ![]() to juz tak blisko ![]() spadam do pracy, trzymajcie sie kochane i do wieczorka chyba ze w pracy mi sie uda wejsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dostałas paczuszke? nie ja ![]() ![]()
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozna przyjac, ze ok. 120-140 to calkiem dobry wynik. Gorzej gdyby skakal do 150-200 ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie ze znalazl sie jakis sposob ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Wtajemniczenie
|
Pauluś tu masz najtańszą ofertę na all:
http://allegro.pl/elancyl-krem-przec...328842923.html ale od razu radzę ze 2 op. zakupić ![]()
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie strasz, ja juz mam tyle rzeczy do kupienia, ze zal mi wydac 100zl na krem, a co dopiero 200 ![]()
![]() |
#918 |
Rozeznanie
|
Widać co lekarz to inna opinia. 140 jeszcze nigdy nie przekroczyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
taniocha. Na all widzę opakowania 1kg po 34zł. Ja odkupiłam takie już troszkę używane od koleżanki, używam jej od początku ciąży jakoś co drugi dzień (sporadycznie codziennie), ale czasem smaruję oprócz brzucha i cycków jeszcze uda i tyłek, i nawet połowy nie zużyłam
![]()
#920 |
Zakorzenienie
|
Cześć wam... kurde ale mnie od wczoraj czyści... podejrzana sprawa..
![]() Tym co się martwią o dzidzie.. od 30tc dzieci mogą spać po 16-20 h/dobę... ![]() co do ivonci myślę że nie należy jej potępiać... nie którzy chcą mieć dzieci ale no ale cóż.. myślę że zawsze znajdzie się jakiś środek , to że ktoś ma 20 lat i nie ma pracy nie oznacza że nie może mieć dzieci... co do tych rodziców, ja się zgadzam, że też bym się wkurzyła jak by się zaoferowali a potem by dupkę wypięli.. najlepiej w ogóle trzeba było nie obiecywać i tak było by najlepiej. po ślubie mój mąż zamieszkał ze mną i moimi rodzcami.. były nakazy rozkazy - tak nie , tamto też nie... kiedyś moja matka wkurzyła się na mojego brata i powiedziała że wszyscy mamy wypier... i się zdziwiła bo tego samego dnia postanowiłam wynająć mieszkanie i po 2 tyg się wyproawdziliśmy.. cienko przędziemy na swoim ale jakoś przędziemy... ja po macierzyńskim zostaję w domu.. i będziemy się utrzymywać tylko z pensji męża.. a to tylko dlatego że u nas nie ma żłobka proste i logiczne... |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Wtajemniczenie
|
aha Dziewczynki!!! odnośnie oferty z Lidla-u mnie te legginsy i rampersiki i bodziaki już były:
legginsy są jakby rajtuzowe kryjące-ale są super wygodne, nic a nic nie uciska-zakupiłam grafitowe-POLECAM!! natomiast śpioszki, rampersiki to tym razem jakościowo średnie...tak mi się zdaję, ale zakupiłam dwa rampersy 50/56-były chyba za 3 euro, to pomyślałam, że nawet jak się zniszczą to szkoda nie będzie ![]() u mnie były też spodenki-dwupaki, czerwone+czerwono-białe paseczki, fajne wygodne z szerokim pasem i też nie drogie...może i u Was będą ![]()
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedziemy zaraz na zakupy z tztem ![]() ![]()
![]() |
#923 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad 2 ![]() Cytat:
![]() A u mnie koszą trawę i śmierdzi tymi spalinami...fuj ![]() Edytowane przez ajka89 Czas edycji: 2012-05-14 o 13:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam masakryczny cellulit. Ta bańka jest skuteczna????
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko trzeba pamietac o tym, ze dziecko bedzie potrzebowalo naszej pomocy przez najblizsze 18 lat. Nie mozna miec dziecka i zwalac odpowiedzialnosci na rodzicow - bo mi sie tak podoba, bo nie mam pieniedzy, ale nie pojde przed ciaza do pracy. Co tam. Latwiej zajsc w ciaze i pozniej myslec "ale za co my sie utrzymamy? Gdzie zamieszkamy?". O tym sie mysli wczesniej. Bo "zaplanowac" dziecko kazdy umie. Ale czy tak trudno przez chwile pomyslec za co dziecko bedzie jesc? W co sie ubierze? Ivoncia wiele razy pisala jak byla z babcia czy mama na zakupach i dostawala m.in. ciuszki dla dziecka. Tylko ciezko to docenic. A gdyby faktycznie planowala dziecko - na pewno znalazlaby jakakolwiek prace, byle chociaz pozniej miec pieniadze i ew. mozliwosc powrotu do pracy, jesli faktycznie nie byliby w stanie sami sie utrzymac. Bo nie oni pierwsi i nie ostatni mieszkaja z rodzicami kiedy jest dziecko. Tylko akurat u niej wiele razy mam wrazenie, ze "dzieci maja dzieci". Nie pisze tego dlatego ze chce byc wredna - nie chce. Ja sie zwyczajnie martwie co z ta dziewczyna dalej bedzie. Zeby pewnego dnia nie napisala nam, ze zostala na lodzie i nie wie co dalej. A mozna bylo pomyslec wczesniej.
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
#927 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
#929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Wtajemniczenie
|
![]() wczoraj na tej komunii byli znajomi z rocznym synkiem jejjjj jaki słodziak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.