![]() |
#2791 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
ktorta z Was pisała że ppodawaniu na noc mm nic sie nie zmienilo w kwestii nocnych pobudek? (bo tak lecimy z tymi stronami ze nie moge znaleźć
![]() jakie mm dajesz? a może spróbuj jakies mm specjalne na noc? ja poluje na promocje w ☠☠☠☠☠☠☠ na mleko NAN: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p51832-Mle...miesiaca_350_g raz jak było dostepne, to tak szybko sie rozeszlo ze nie zdazyłam kliknac zeby zamówic ![]() jak sie nie pojawi do 6 czerwca to kupie w Realu (sa po ok. 17zł)
#2792 |
Zakorzenienie
|
kurcze,promocja na pampersy jest w realu,ale do 16 maja więc nie zdąże kupić
![]() ![]() ![]()
#2793 |
Zakorzenienie
|
ok znalazlam pretekst zeby nie isc na dwor: wietrze mlodemu klejnoty i za 40min i tak musze kurczaka wstawic do piekarnika
![]() wyrodna ze mnie matka, wieczorem pewnie bedzie chcialo mi sie ryczec ze olalam spacer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zadomowienie
|
Domi placente wciera się we włosy
![]() goldi a to menda ![]() Jakoś mi się też nie chcę pójść na spacer ![]() princ mojej też zasmakowała kaszka z Bobovity z bananem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Goldika-
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- ja też nei idę na spacer dzisiajja nie mam żadnej próbki kaszki ![]()
#2796 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie tak w ogóle są najzdrowsze? bo o gerberze same negatywy słyszałam Cytat:
![]() jutro będzie lepiej, zapomni WIOLQN podawałaś tu na forum przepis na tę kaszkę jaglaną swoją? Cytat:
![]() mój rano 2,5g, potem 45m na spacerku resztę czkawka złapała, teraz zasnął 30m temu, ciekawe ile pośpi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nasz tylko w gondoli uśnie, w spacerówce nie ma bata ![]() Cytat:
PYTANIE: - jaką parasolę polecicie do spacerówki? - piłkę do zabawy przy raczkowaniu macie zwykłą czy jakąś święcącą bajerant? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chodziło mi o mleko NAN Pro Dobranoc w aptece "dbam o zdrowie pl" z karta w programie "Dla Mamy i Maleństwa" mozna kupic 350g za 7,38 PLN
![]() |
#2798 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja wyszłam na szybki spacer ale starsznie tam wieje, pewnie bym sie nie wybrala ale tak jak ktos wspominal trzeba było zrobić zakupy bo w lodówce światło ![]() ![]() ![]() apropo okresu to też jeszcze nie mam a maly na 5,5 mc Goldika też tak mam z tymi spacerami, że nie chce mi sie wyjść (bo boje sie że mały będzie sie darł na dworze a ja bede szła z nim wyjącym na rekach pchając wozek) a potem łapie doła że nigdzie z domu sie ruszyć nie moge, takie błędne koło... Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-05-14 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zadomowienie
|
elf27 we wtorek minie 3tygodnie od kiedy zaczął brać żelazo,i wtedy właśnie kończymy podawać.prócz żelaza dostaje jeszcze witaminą B6 i kwas foliowy (po pół tabletki dziennie) dziś od rana do teraz 4 kupy już były w tym jedna "normalna"
jade po 16 do reala po pampki mam nadzieje ze jeszcze beda... kasia_aa ja @ też jeszcze nia mam a Fifi ma ponad pół roku ![]() dygotka ja też wszędzie sama z Filipem chodzę, czasemw sobotę i niedzielę jak tż ma wolne i nie jest zajęty to spacerujemy razem...
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-05-14 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zadomowienie
|
NETTKA a czemu ta placenta taka droga???? inne na allegro są po 24zł tyle samo ampułek
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do spania na spacerze to dla Bianki nie ma znaczenia: gondola czy spacerówka - jak zmeczona to spi ![]() nieraz ma tak, że tylko poczuje powiew swiezego powietrza i juz kima ![]()
![]() |
#2803 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() dla naszego spacerówka to nadmiar bodźców, może gdyby nas widział to jeszcze ale spacerówka tyłem do nas ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- nie smutaj się ![]() Mojej znajomej dziecko było szczepione na pneumo i menin a jednak złapało to świństwo. Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-14 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
truscafka gratuluję wagi maluszka
![]() My szczepimy się jutro, prosimy o kciuki ![]() Oliveira79 dzięki za ten link o siadaniu ![]() ![]() A o mm pisałam ja - daję Bebiko dobry sen (zagęszczone) i tak ![]() elf my mamy piłkę Oball - Amelka bardzo ją lubi, chwyta itp. Polecam ![]() I któraś pytała też o garnuszek na klocuszek jakiś czas temu - też polecam. W ogóle te zabawki fp są wg mnie świetne, choć strasznie drogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
z wiekiem dziecku wydłuza sie czas xzuwania i nie spi juz co 2 godz ale co 3-4 godziny,pózniej ten czas wydłuza sie bardziej
#2807 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/hit-oball-grzechot...317607819.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
żadnych innych objawów nie ma,brzuszek ok,gorączki nie ma,apetyt ma jak zwykle zachowanie też ok więc chyba dziś już dam sobie spokuj z lekarzem i ewentualnie jutro pojadę... czy lepiej dziś???? kurde samam już nie wiem co robić ![]() ![]()
![]() |
#2809 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja robiłam to ciasto ze śliwkami, mniam ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() no chyba że byłoby więcej niż 10 dobowo i objawy odwodnienia to oczywiste zobaczysz jak mały będzie się dzisiaj zachowywał i najwyżej jutro z rana podjedziesz, chyba że masz się zamartwiać cały wieczór |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
Zadomowienie
|
elf daję dziś spokuj Filipkowym kupką
![]() ![]() uciekam się szykować i jedziemy po zakupy ![]() dziękuję za rady ![]()
#2811 |
Zadomowienie
|
nie ma sprawy, mały dalej śpi to piszę, co 2 post mój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
2 lyzki kaszy jaglanej
szklanka wody troche mleka (swojego lub mm) opcionalnie mus owocowy kasze wyplukac pod zimna woda i zaparzyc wrzatkiem, zalac woda, zagotowac i gotowac na malym ogniu pod przykryciem 15-20 min. odstawic z ognia na kolejne 10min. zmiksowac lub przetrzec przez sito. dodac mleko do odpowiedniej kosystencji. jablko mozna dodac w polowie gotowania Mlodemu temperatura rosnie, tylko moj glupi douszny termometr pokazuje dziwnie. na nim Adek zawsze ma 35, cos stopni . musze poszukac rteciowego mlody facet z dzieckiem to najlepszy wabik na baby. dlatego moj sam z wozkiem nie chodzi ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
A my zaliczylismy spacerek
Kupilam sobie portki i tunike Sonia na placu zabaw poderwala grupe10- latkow, 8 dzieci z jednej klasy i bawila sie z nimi. Ja nie moge, jak ona to robi, dzieciaki w jej wieku ma w powazaniu a ugania sie z duzo starszymi... I co mnie jeszcze bardziej dziwi to ze oni sie z nia bawia... Ona chce w chowanego to wszyscy w chowanego. Ona w berka to w berka. Ona w gotowanie obiadu i chlopaczyska dryblasy mieszaja z nia piasek ![]() A teraz usnela w bujaku chlopcow, wlazla w zabawie, kokosila sie, nagle patrze a ona spi ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Wiolqn dzieki za przepis, widzialam ostatnio jaglana ale ja nigdy nie robilam. A ty to podajesz jako sniadanko/ kolacja czy jako deserek czy co? Zawodnik adamski tez usnal na lozku, domo sam gra w pilke Aaaa za wzorem Bahy na spacerze wcisnelam malym w lape po kawalku buly i byl wzgledny spokoj
#2814 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas mala tez mowi sylabami,czasem jakby jakis wyraz uda jej sie powiedziec ![]() ![]() ![]() Teraz lezy w lozeczku na brzuszku i opowiada cos biedronce z ochraniacza ![]() Max wywalil sie przed chwila na rowerze przed blokiem,ale na szczescie sasiadka,z ktora siedzialysmy na krzeselkach ![]() ![]() Cos wam jeszcze mialam napisac... Wiem ![]() Moje dziecie odkrylo,ze nie tylko paluszki od raczek mozna ssac ![]() I zaczyna podnosic sie na kolankach,jak lezy na brzuszku ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-05-14 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Rozeznanie
|
DOCZytalam
![]() strasznie mi sie nie chciało ale byłysmy na spacerze, łaziłam ponad 2h, wymarzłam, ale opłacało sie młoda spi juz ponad 2.5h ![]() ![]() wog0ole stwierdzam ze jestrem nudn a dla mojej corki, fajnie jest wtedy gdy ludzi tłum
#2816 |
Wtajemniczenie
|
aaaaa i jeszcze zagryza dolna warge
![]() ![]() Jak weszlam do sypialni po jej przedpoludniowej drzemce,to myslalam,ze padne ze smiechu ![]() ona lezala odwrocona,tulow i nogi zawiniete kocykiem,jak w kokonie,skarpeta jedna na szafce,druga gdzies tam,smoczek na podlodze,ochraniach pozwijany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
Olusia moj dominik to samo, ciagle warga dolna przygryziona Taka slodziutka minka
![]() Zastanawialam sie czy to nie od zeba A z kolei adas sie buja na czworakach i pelza pieknie
#2818 |
Zakorzenienie
|
moj za to ssie gorna warge, po jednym ladnym raczkujacym kroczku wiecej mu sie nei chcialo zrobic i teraz pelza na brzuchu do tylu. ale probuje ladnie kolanka pod siebie ustawiac
glam na razie na sniadanko dostaje, na zmiane z owsianka z rodzynkami i brazowym ryzem z gruszka. platki i ryz miele w mlynku do kawy i potem szybciutko sie gotuja bez koniecznosci miksowania jaglanka sama ma dosc mdly smak i el Dictattore odmawial, ale po zlaczeniu z owsianka i rodzynkami lub owocami wszamal
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Wtajemniczenie
|
widzisz,bliznieta,identyc zne,a jednak jakie rozne... jeden robi jedno,drugi co innego,dzieci nie mozna porownywac,nawet rodzenstwa (czego nie moglam przez 4 lata wytlumaczyc kolezance
![]() A mina boska ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zadomowienie
|
hejo!
my juz po spacerku i zakupach - mloda pospała a w powrotnej drodze sie obudziła ![]() ![]() przed chwila miała swój pierwszy raz z dynią i ziemniakami - zjadła ze smakiem pół sloiczka, ale szamala tak ze pewnie caly by wciągneła ![]() bylismy w Realu - chciałam kupic brokuły w słoiczku ale nie było (sa w ogole jakies brokuly w sloiczkach?) byly ziemniaki ze szpinakiem, ale nie wzielam - pamietam ze przy Olim ten jeden szpinak nie przeszedł, wszystko inne jadl az milo no to mnie pocieszyłaś ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.