ślubujące w 2012:) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 15:15   #3721
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Nasi rodzice nie wybierali Nam gości więc mieliśmy wolną rękę. Mamy zaproszonych najbliższych z którymi utrzymujemy kontakty. W większości jak dawaliśmy zaproszenia od razu Nam potwierdzali. Zostały pojedyncze pary w większości z TŻ rodziny. Znajomi potwierdzili wszyscy jak tylko dawaliśmy zaproszenia a żeby było jeszcze bardziej oficjalnie wczoraj dzwonili i potwierdzali jeszcze raz że będą.

Ręce opadają. Ciesze się że ta ciotka odmówiła bo takie zachowanie nie mieści się w głowie!

A co do perfum w dniu ślubu
Ja - Calvin Klein Eternity
TŻ - Dior Dune pour Homme

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-14 o 15:18
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:41   #3722
Malgos_12
Zakorzenienie

Sara - ciągle szukam takiego bolerka o jakie mi chodzi ... ale nie mogę znaleźć, mi się podobały bolerka Pronovias ale jak zapytałam z ciekawości o cenę to około 1000zł !!! o mało się nie przewróciłam...

Justiii - szkoda gadać z tymi gośćmi, u mnie była tylko jedna niezręczna sytuacja... prosiliśmy jednego wujka, i jego córka (zamężna, 2 prawie dorosłych dzieci) wróciła w tym czasie z pracy do domu, wyczuła, że zapraszać jej nie będziemy, więc przywitała się i grzecznie przeprosiła, że po pracy obiad musi zjeść... no więc zapraszamy tego wujka a on do nas z tekstem, żebyśmy przemyśleli wybór, żeby ich starych nie prosić, tylko jego córkę bo kuzynostwo a my się nie znamy... ciotce głupio się zrobiło, za zaproszenie podziękowała, a on dalej woła tą swoją córkę żebyśmy to ją zaprosili i pyta się mnie czy ja jakiegoś tam kuzyna znam, a ja że nie, a on a no widzisz bo wy rodzina a się nie znacie, na szczęście ciotka zaczęła, że ona takiej osoby też nie pamięta... najlepsze jest to, że jak on wyprawiał wesele i jak mu tak zależało żebyśmy się znali to czemu nas nie zaprosił?? Ale jego córka bardzo w porządku bo jak wychodziliśmy to wyszła do nas chwilkę pogadać... ale koleś postawił nas w takiej sytuacji, że na prawdę głupio było, ale w końcu powiedziałam tak: "wujek ty dostajesz zaproszenie, a jak chcesz delegację w swoim imieniu wysłać to ja nie mam nic przeciwko tylko daj znać". Wyszłam wściekła... ale cóż, mam przynajmniej satysfakcję, że wiem, że ciotka z tą córką mu nagadają!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:50   #3723
justiii87
Zakorzenienie

Malgos_12 - ludzie są bezczelni. Ale niestety nie mamy na to wpływu.
Stary 2012-05-14, 16:21   #3724
Malgos_12
Zakorzenienie

Justiii - dokładnie... ja przecież nikogo nie zmuszam, żeby do mnie przychodził na wesele, wolę żeby przyszedł z własnej woli, a jak odmówi to nie ma problemu, ja się przecież na nikogo gniewać nie będę, bo może nawet jak dla mnie ochoty nie mieć, tylko niech napisze lub zadzwoni czy będzie czy nie... to chyba nie tak wiele ....

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Sara - to pierwsze bolerko jest bliższe temu co miałam na myśli...
http://forum.przewodnikmp.pl/topic6477-4120.html
Stary 2012-05-14, 16:26   #3725
niki19
Zadomowienie

hej

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobiety
Jestem po kolejnym zjeździe i mam coraz mniej czasu na wszystko Mam 11 projektów do zrobienia Oni wszyscy oszaleli

Wczoraj opadły mi ręce. Ludzie nie mają wstydu i ich głupota przechodzi ludzkie pojęcie.
Dzwoni do mojej mamy Nasza kuzynka z podziękowaniem za zaproszenie, ale jeszcze nie potwierdza czy przyjedzie bo do 15 maja ma jeszcze dużo czasu (raptem dwa dni) ale dzwoni bo ma pytanie do mojej mamy. Pyta sie My też zapraszamy jej rodzeństwo ( jedną siostrę z mężem i dwójką żonatych synów, brata z żoną córką i zięciem, brata z narzeczona i jej mamusię), a mojej mamie mało słuchawka nie wypadła z ręki. Mama odpowiada jej że nie prosimy jej rodzeństwa z rodzinami bo nie utrzymujemy z Nimi kontaktu. Na to Ona zadaje kolejne pytanie : "a czemu Nas prosicie i Nasze córki i ich mężów" na to mama jej odpowiada "a czemu Wy Nas prosiliście na wesela", " a bo My z Wami utrzymujemy kontakty, odwiedzamy Was, lubimy i szanujemy" więc moja mam do Niej " więc odpowiedziałaś sobie na pytanie które mi zadałaś, a po za tym My nie zapraszamy gości z którymi nie mamy do czynienia nawet gdy jest to rodzina bo tak wypada". Ciotka po krótkiej rozmowie mówi że Oni na obecną chwile na 99 % przyjadą, ale mają czas do 15 i oddzwonią.

Dziś odbieram telefon, dzwoni wuj z informacją że jednak nie przyjadą na wesele bo teściowa zachorowała (wczoraj wpraszali ciotkę do Nas na wesele i cieszyła się dobrym zdrowiem,) i muszą się ją opiekować. Mogli chociaż lepszą wymówkę wy myśleć, a nie raptem chorobę ciotki która jest zdrowa.

Jak można tak się zachowywać i wpraszać pół swojej rodziny do kogoś na wesele. Rozumiem żeby Oni prosili Moich rodziców na wesela swoich dzieci i byśmy byli jakoś zżyci i utrzymywali kontakty ale w takiej sytuacji oszzzzzzzzzzzzzzzzzz
po prostu brak mi słów na takie zachowanie :mdleje :

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Bosssze, masakra jakas Ale fajnie, ze Twoja mama tak odpowiedziala od razu, bo przeciez zdarza sie tak, ze to rodzice namawiaja zeby kogos zaprosic...
My mielismy potwierdzenia do 14 maja. Z tego co sie orientuje to dzis mamy 14 maja i co...... ani jednego telefonu wiem od kilku osob znajomych ze beda, ale to juz potwierdzily od razu jak dostali zaproszenie, a do szanownej rodzinki musze dzwonic i pytac, bo po co wpasc na pomysl, zeby samemu zadzwonic i potwierdzic.
masakra po prostu nie potrafie zrozumieć jak można nie zadzwonić z potwierdzeniem , jeszcze zrozumiałabym gdyby jakieś pojedyńcze przypadki nie oddzwoniły ale na taką skale to po prostu dla mnie niepojęte

Ciekawe jak będzie u mnie z tymi potwierdzeniami mam nadzieje ,że nie będzie takich akcji chociaż jak czytam o kolejnej takiej sytuacji to zaczynam mieć pewne obawy

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 16:46   #3726
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Co za baba.... a co jej do tego, ze beda winietki???? Całe szczescie ze Twoj TŻ nie dal jej sie
nie wiem co jej w tym nie pasuje ale jak chciała jakieś zawieszki albo etykiety na alkohol to dla świętego spokoju zamówiłam "bo chciała żeby to na początku ładnie wyglądało na kamerach a pózniej to już nie musi być "
a jak ja coś postawie akurat winietki to jej coś babsztylowi nie pasuje .
Mama mi powiedziała żebym zostawiła dla jej rodziny miejsca bez kartek
ale i tak jestem dumna z tż bo mimo że sam nie był przekonany i nie bardzo chciał winietki to się z nią pokłócił
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Wyborowa - no aż człowiekowi ręce opadają... jak ona w ogóle śmie coś takiego mówić.... współczuję wam wszystkim, którym takie wredne babsztyle zatruwają życie, bo ja sobie nie wyobrażam, że teściowa miałaby o takich rzeczach decydować ... tzn ona was jeszcze szantażuje....
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
co za babsko a co ją to obchodzi- to Twoja sprawa
no mi już opadają bo był ze dwa miesiące spokój od ostatniej ostrej kłótni tż z nią i dalej się zaczyna , na tydzień przed to chyba będzie apogeum i ją potraktuje
ja się nią staram nie przejmować bo i tak będzie tak jak ja chce ale wkurza mnie że chce decydować sobie
Cytat:
Hej kobiety
Jestem po kolejnym zjeździe i mam coraz mniej czasu na wszystko Mam 11 projektów do zrobienia Oni wszyscy oszaleli

Wczoraj opadły mi ręce. Ludzie nie mają wstydu i ich głupota przechodzi ludzkie pojęcie.
Dzwoni do mojej mamy Nasza kuzynka z podziękowaniem za zaproszenie, ale jeszcze nie potwierdza czy przyjedzie bo do 15 maja ma jeszcze dużo czasu (raptem dwa dni) ale dzwoni bo ma pytanie do mojej mamy. Pyta sie My też zapraszamy jej rodzeństwo ( jedną siostrę z mężem i dwójką żonatych synów, brata z żoną córką i zięciem, brata z narzeczona i jej mamusię), a mojej mamie mało słuchawka nie wypadła z ręki. Mama odpowiada jej że nie prosimy jej rodzeństwa z rodzinami bo nie utrzymujemy z Nimi kontaktu. Na to Ona zadaje kolejne pytanie : "a czemu Nas prosicie i Nasze córki i ich mężów" na to mama jej odpowiada "a czemu Wy Nas prosiliście na wesela", " a bo My z Wami utrzymujemy kontakty, odwiedzamy Was, lubimy i szanujemy" więc moja mam do Niej " więc odpowiedziałaś sobie na pytanie które mi zadałaś, a po za tym My nie zapraszamy gości z którymi nie mamy do czynienia nawet gdy jest to rodzina bo tak wypada". Ciotka po krótkiej rozmowie mówi że Oni na obecną chwile na 99 % przyjadą, ale mają czas do 15 i oddzwonią.

Dziś odbieram telefon, dzwoni wuj z informacją że jednak nie przyjadą na wesele bo teściowa zachorowała (wczoraj wpraszali ciotkę do Nas na wesele i cieszyła się dobrym zdrowiem,) i muszą się ją opiekować. Mogli chociaż lepszą wymówkę wy myśleć, a nie raptem chorobę ciotki która jest zdrowa.

Jak można tak się zachowywać i wpraszać pół swojej rodziny do kogoś na wesele. Rozumiem żeby Oni prosili Moich rodziców na wesela swoich dzieci i byśmy byli jakoś zżyci i utrzymywali kontakty ale w takiej sytuacji oszzzzzzzzzzzzzzzzzz
zachowania ludzi nie umiem wytłumaczyć przez weselem swoich dzieci bądź bliskich , coś im wtedy na mózg pada , ja sobie nie wyobrażam żebym ja miała kogoś komuś na wesele wpraszać Dobrze że mam powiedziała co myśli
Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Ale Wy pędzicie, nie jestem w stanie Was nadrobić...
Dziękuję za wszystkie sugestie dotyczące win zdecydowaliśmy się na wino Carlo Rossi i Varna- czerwone i Kazayak Chardonnay- białe. Oczywiście wcześniej była wspólna degustacja
Jeśli chodzi o wódkę będziemy mieli Stocka.

Ja zapewne paco rabanne lady million, albo chanel mademoiselle (jeśli będzie chłodniejszy dzień).

U nas też nie będą grali ani pod domem, ani w domu na błogosławieństwie. Przystrajać domu też nie będziemy- to strasznie kiczowate jak dla mnie.

Co za wredna baba miała swoje wesele i wtedy mogła decydować co jej się podoba co nie! Dobrze, że TŻ umie się jej postawić
Prosiłyście o zdjęcie bielizny więc załączam
super bielizna i stringole
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34115910]JAK POZBIERA? Durna baba:/ Po co się mieszać![COLOR="Silver"]
[/QUOTE]
no nie wiem chyba zamierza wbiec przez przywitaniem na sali chlebem i solą pozamiatać winietki i wylecieć na miotle
durna to mało powiedziane , ja nie myślałam że jakaś kobieta może być taką idiotką no bo inaczej nie umiem jej nazwać
psuje całą radość
Cytat:
Sara - ciągle szukam takiego bolerka o jakie mi chodzi ... ale nie mogę znaleźć, mi się podobały bolerka Pronovias ale jak zapytałam z ciekawości o cenę to około 1000zł !!! o mało się nie przewróciłam...

Justiii - szkoda gadać z tymi gośćmi, u mnie była tylko jedna niezręczna sytuacja... prosiliśmy jednego wujka, i jego córka (zamężna, 2 prawie dorosłych dzieci) wróciła w tym czasie z pracy do domu, wyczuła, że zapraszać jej nie będziemy, więc przywitała się i grzecznie przeprosiła, że po pracy obiad musi zjeść... no więc zapraszamy tego wujka a on do nas z tekstem, żebyśmy przemyśleli wybór, żeby ich starych nie prosić, tylko jego córkę bo kuzynostwo a my się nie znamy... ciotce głupio się zrobiło, za zaproszenie podziękowała, a on dalej woła tą swoją córkę żebyśmy to ją zaprosili i pyta się mnie czy ja jakiegoś tam kuzyna znam, a ja że nie, a on a no widzisz bo wy rodzina a się nie znacie, na szczęście ciotka zaczęła, że ona takiej osoby też nie pamięta... najlepsze jest to, że jak on wyprawiał wesele i jak mu tak zależało żebyśmy się znali to czemu nas nie zaprosił?? Ale jego córka bardzo w porządku bo jak wychodziliśmy to wyszła do nas chwilkę pogadać... ale koleś postawił nas w takiej sytuacji, że na prawdę głupio było, ale w końcu powiedziałam tak: "wujek ty dostajesz zaproszenie, a jak chcesz delegację w swoim imieniu wysłać to ja nie mam nic przeciwko tylko daj znać". Wyszłam wściekła... ale cóż, mam przynajmniej satysfakcję, że wiem, że ciotka z tą córką mu nagadają!
to też wujo pojechał po całości ehhh nie którzy nie znają wstydu
Stary 2012-05-14, 16:56   #3727
wesola84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Sara, dziewczyny mają rację. Proponuję gładkie bolerko z tiulu, ewentualnię etolę

Wesola, Kasioonya, a możecie się podzielić szablonami na winietki i etykiety na alkohol?

Magnusia, Gawa, gratuluję postępów

A my w weekend też poszliśmy do przodu. Załatwione:
1) USC
2) garnitur dla TŻta z Lavardu
3) moja bielizna

My też oglądaliśmy KSW
Podaj maila to wyślę projekt - dostałam od Tusi
Co do zawieszek na alkohol, to nie robię - kupiłam na all krawaty, muchy i podwiązki

Sara1988 załączam kilka propozycji bolerek z myślą o Tobie Pierwsze chciałam mieć (takie odpinane bolerko-a'la ramiączka), a mam ostatnie i jestem bardzo zadowolona. Mi też zależało na bolerku jedynie do kościoła, później się go pozbędę

Wisienka śliczna bielizna Co do win, to super, że już macie wybrane... my się za to jeszcze nie wzięliśmy

Justii współczuję
Wyborowa współczuję teściowej Moja też fiśnięta, ale chyba nie aż tak... albo ja jeszcze tego nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bolerko super.jpg (24,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerkoTiulKrotRprzod.jpg (48,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szal z tiulu.jpg (40,4 KB, 10 załadowań)

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:11   #3728
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kobiety

o ludzie jaka akcja brak normalnie słów

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
My mielismy potwierdzenia do 14 maja. Z tego co sie orientuje to dzis mamy 14 maja i co...... ani jednego telefonu wiem od kilku osob znajomych ze beda, ale to juz potwierdzily od razu jak dostali zaproszenie, a do szanownej rodzinki musze dzwonic i pytac, bo po co wpasc na pomysl, zeby samemu zadzwonic i potwierdzic.

skąd ja to znam ... ludzie normalnie nie myślą, nie zdają sobie sprawy jak ważne jjest to aby powiadomić no ale tak- sluchawka telefonu jest taaaaka ciężka

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość

Mama mi powiedziała żebym zostawiła dla jej rodziny miejsca bez kartek

i to w drugiej sali albo w kuchni
Stary 2012-05-14, 17:19   #3729
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze dziewczyny jestem taka wściekła
Teściowa dzwoniła do mojego tż coś tam gadali o on jej powiedział coś o winietkach a ona zaczęła się drzeć żebyśmy tego nie brali że ona to pozbiera jak będzie ....no co za wredna krowa
Już było lepiej a ona znowu zaczęła się wpierdzielać
Oczywiście się pokłócili \
zachowuje się co najmniej jak by to jej wesele było wrrrrr
o Matko! jako nienormalna! Przecież to Wasze wesele i nikt nie ma prawa się Wam wpierdzielać! Bym chyba ją posadziła w kącie sali, abym na nią za dużo patrzeć nie mogła

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Hej kobiety

o jeny jaka masakra! kurde takie pytania nie są na mijescu...niektórzy chyba nie mają za grosz kultury.....i te wymówki......wczoraj tez dzwoniłą do mnie ciotka, że nie przyjedzie ( z męzem, 2 synami, 1 z nich był zaproszony ze swoją dziewczyną). Babcia jakiś czas temu się mnie wypytywała dlaczego nie zapraszam jej siostry z dziećmi...co z tego że jak ona robiłą wesela to moich rodziców nie zapraszała....masakra...w rrrrr

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:19   #3730
niki19
Zadomowienie

Dziewczynki która z was niedawno pisała ,że kupiła białą żubrówkę na wesele ?

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:25   #3731
monika860902
Zakorzenienie

wisienka jaka śliczna bielizna zamawiałaś przez internet? pewnie już o tym pisałaś, ale w wątku

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:

współczuje tej żonie i córce..napewno strasznie się czuły i było im wstyd......ja bym się chyba pod ziemię zapadłą gdyby mój tata tak się zachował

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:33   #3732
wisienka25
Raczkowanie

justiii87 Może i lepiej, że ich nie będzie skoro brak im taktu i tak się zachowują.

Malgos_12 Niezły wujaszek... Co za niezręczna sytuacja. Dobrze mu powiedziałaś na koniec oby tylko sąsiadów nie oddelegował

monika860902 bieliznę kupiłam w esotiq- oddzielnie stanik i stringi.
Stary 2012-05-14, 17:45   #3733
Malgos_12
Zakorzenienie

Wisienka - hahah ale by było, ale jak zobaczę obcych ludzi to będę wiedziała od kogo przychodzą hahaha

Wiecie co... czy u was też jest dysproporcja liczby gości ... mam na myśli, że np ze strony Tż-ta będzie 11 osób, a ode mnie około 120-130

Wesoła - to 3 jest super, ale Sara wspominała, że nie chce etoli ani szalów... hmm a może coś pomyliłam.
Stary 2012-05-14, 18:03   #3734
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co... czy u was też jest dysproporcja liczby gości ... mam na myśli, że np ze strony Tż-ta będzie 11 osób, a ode mnie około 120-130
.

u mnie tak jest- mojej rodziny to 11 sztuk (łącznie z przyszłą bratową) a na weselu będzie 7 sztuk. Od strony TŻ-ta to będzie jakieś 60-70 osób a reszta znajomi przyjaciele
Stary 2012-05-14, 18:19   #3735
justiii87
Zakorzenienie

Malgos_12 - U Nas jest prawie po równo gości. Różnica 10 osób z mojej strony więcej Znajomych mamy wspólnych więc nie mamy z tym problemu Znamy się 18 lat więc znajomi to jedna wspólna paczka

http://www.digart.pl/galerie/12441/H...kochane_pary!/ - cóż za zdjęcia

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-14 o 18:23
Stary 2012-05-14, 18:20   #3736
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Kobietki, co myslicie o takim bolerku do tej sukni (w zalaczniku)? Bo nie chce isc do kosciola tak na goło, a satynowe bolerko czy jakies szale odpadaja
podobnie jak dziewczynom - mnie też jakoś to bolerko nie pasuje do Twojej sukni... wydaje mi się, że powinno być gładkie, np. szyfonowe...

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
no to Ci zazdroszczę, że Twoja rodzinka pracuje w tych perfumeriach a właśnie...ostanio zastanawiałam się czy by się skusić na makijaż w Douglasie....podobno robią na bardzo dobrych kosmetykach i nie drogo...w sumie jestem zapisana u kosmetyczki na mojej wiosce, byłam zapisana na 2 tyg. przed ślubem, ale przepisałam się i idę na makijaż za tydzień, aby ew. jeszcze poszukać innej No a wiesz może coś nt. makijaży w Douglasie?
mnie będzie malowała wizażystka z Douglasa - polecona właśnie przez mojego brata i jego dziewczynę ma bardzo dobre opinie w moim mieście i z tego, co wiem, to właśnie pracuje na dobrych kosmetykach. jestem w kontakcie z dziewczyną, która w sobotę miała próbny u "mojej" wizażystki i ma mi dzisiaj opisać swoje wrażenia z makijażu - dam Ci znać

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
KSW wczoraj było oglądane, ostatnie dwie walki - dość szybko poszło i jednemu i drugiemu... chyba za szybko nawet nie zdążyłam się dobrze rozsiąść na kanapie
to fakt - Mameda chętnie pooglądałabym dłużej Pudziana niekoniecznie, bo "styl" jego walki mnie nie zachwyca (mówiąc delikatnie )

Cytat:
no ja właśnie nie wiem lubię duuuużo zapachów ale chyba moim będzie cacharel amor amor summer- zapach z zaszłego lata ale jest super. Jakby nie to kocham herrera 212 więc może.. Mój TŻ pewnie standard egoiste chanel
mmm... 212sexy damska - uwielbiam z kolei męska dla mnie nieco za słodka i TŻ też nie czuje się w niej najlepiej...

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
No i już po kolejnym zjeździe strasznie mi sie podobały dzisiejsze zajęcia i co najważniejsze przeżyłam wizytę u chrzestnego tak wiec dziękuję za kciuki kasioonya denerwowałam sie strasznie aż sie cała telepałam... Całe szczęście że wujek był sam i całą wizyta trwała nie dłużej niż 20 minut.
super, że zajęcia udane co takiego ciekawego się działo?
cieszę się, że kciuki pomogły

Cytat:
a ja się dogadałam odnośnie dekoracji kościoła z dziewczynkami, które mają ślub razem ze mną wysłałam zapytanie do kobitki która ma to robić i czekam na info c
super

Cytat:
mój tż chyba będzie miał hugo bossa szarego v ale jeszcze nie wiem a ja dostanę na urodziny nie długo coś od niego
a to kiedy będziemy mogły wznosić toast za Twoje zdrowie?

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, chwalę się że fryzjer i makijaż umówione o 8.30 fryzura a zaraz po niej makijaż, w poludnie powinnam być gotowa
gratki! ja też zaczynam rajd po "upiększalniach" tak wcześnie...

Cytat:
super
no właśnie- jak myślicie o której powinna mnie zacząć malować i czesać jak na 18 mam a wyjazd z domu ok 17? Próbna trwała 3,5 h więc nie wiem czy tyle samo w dniu ślubu czy więcej będzie...
próbna 3,5h? może fryzjerka czy kosmetyczka sama zaproponuje Ci godzinę...?

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Wesola, Kasioonya, a możecie się podzielić szablonami na winietki i etykiety na alkohol?

A my w weekend też poszliśmy do przodu. Załatwione:
1) USC
2) garnitur dla TŻta z Lavardu
3) moja bielizna

My też oglądaliśmy KSW
ja mam tylko plik Word z "listkami" gotowymi do wypisania i właśnie z niego korzystam. jeśli Cię to interesuje, to możesz podać adres e-mail na priv i Ci podeślę
zawieszki zamawiałam na All.
gratuluję załatwionych spraw
a jaki ten garniak i bielizna?

Cytat:
O proszę ile załatwionych spaw macie dziewczynki... u mnie dziś już 1 z przodu - 19 dni zostało!! i chyba zaczynam się mocniej stresować ...
ale bliziutko
nam zostały 24 dni... jestem potwornie zestresowana, ale nie tylko samym weselem... w pracy sajgon, TŻ w Austrii, a mi brakuje odpoczynku i snu...

Wasze historie z teściowymi i "kochanymi wujaszkami i cioteczkami" są przerażające... my prosiliśmy o potwierdzenie do jutra - mam już kilka odmów (nie wnikam w powody, wierzę, że jest tak, jak mówią) i czekam jeszcze na info od kilku osób. szykuję się jednak, że sama będę musiała dzwonić..

Cytat:
super! wygląda na bardzo wygodną

Cytat:
Sara - to pierwsze bolerko jest bliższe temu co miałam na myśli...
http://forum.przewodnikmp.pl/topic6477-4120.html
właśnie o czymś takim myślałam

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-14 o 18:23
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:41   #3737
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze dziewczyny jestem taka wściekła
Teściowa dzwoniła do mojego tż coś tam gadali o on jej powiedział coś o winietkach a ona zaczęła się drzeć żebyśmy tego nie brali że ona to pozbiera jak będzie ....no co za wredna krowa
Już było lepiej a ona znowu zaczęła się wpierdzielać
Oczywiście się pokłócili \
zachowuje się co najmniej jak by to jej wesele było wrrrrr
ooo ja co za babsztyl, współczuję ale bądź twarda i jak trzeba to

Cytat:

nie no aż szkoda słów, choć chyba sentencja Alberta Einsteina może odda trochę to co myślę na ten temat: "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

Cytat:
U nas lista jeszcze ostatecznie nie zamknięta ale ode mnie będzie 2/3 gości.

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
ale bliziutko
nam zostały 24 dni... jestem potwornie zestresowana, ale nie tylko samym weselem... w pracy sajgon, TŻ w Austrii, a mi brakuje odpoczynku i snu...
Kochana dbaj o siebie, odpoczynek to też ważna rzecz

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:43   #3738
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

próbna 3,5h? może fryzjerka czy kosmetyczka sama zaproponuje Ci godzinę...?

3,5 h fryz i makijaż a nie sam fryz nie dopisałam, że makijaż też był
Stary 2012-05-14, 18:43   #3739
Malgos_12
Zakorzenienie

Justiii - a gdzie ty takie zdjęcie znalazłaś?? hahah niektóre ładne ale te rozbierane??? jak ja miałabym takie pokazać rodzicom czy gościom?? Dziewczyna ma śliczną figurę, ale to typowo do własnego wglądu.... przynajmniej jak dla mnie
Stary 2012-05-14, 18:43   #3740
justiii87
Zakorzenienie

http://www.lysak.pl/ -
Stary 2012-05-14, 18:44   #3741
Malgos_12
Zakorzenienie

ja będę miała coś 2 godz ale fryzura prosta i makijaż też powinien szybko pójść
Stary 2012-05-14, 18:46   #3742
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Wisienka - hahah ale by było, ale jak zobaczę obcych ludzi to będę wiedziała od kogo przychodzą hahaha

Wesoła - to 3 jest super, ale Sara wspominała, że nie chce etoli ani szalów... hmm a może coś pomyliłam.
Małgos, zgadza sie, zadnych szali i etol to pierwsze bolerko naprawde sliczne
I dzieki Kochane za zainteresowanie jakze skomplikowanym tematem bolerka:P

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:47   #3743
Malgos_12
Zakorzenienie

http://niezapomniane.com
mi się podoba kilka zdjęć z tej stronki, wpadła mi w łapki bo facet robił zdjęcia u znajomej na weselu...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Sara - od tego jesteśmy, żeby pomóc nie ma sprawy....
Stary 2012-05-14, 18:47   #3744
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Bidula "glasiu: miałam naprawdę nadzieję, że już będzie dobrze! nie wiem, co Ci doradzić, ale kolejne wizyty u lekarzy są na pewno niezbędne. trzymaj się

no i fajnie, że chociaż Mamed poprawił Ci humor
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Kochana 3maj się! Ja Ci proponuje wybrać się prywatnie jeśli zależy Ci na jak najszybszym powrocie do zdrowia.. Niestety niektórzy lekarze bardziej się przykładają jak im się zapłaci
Cytat:
Inusia - rzeczywiście lepiej idź prywatnie, im zależy na opinii.... bo to dziwne, że przy tylu tabletkach wcale się nie poprawia...
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ojej Zdecydowanie próbuj gdzieś prywatnie, niech Cię obejrzy jeszcze jakiś specjalista bo nie może tak być, i koniecznie mów, że sprawa pilna niech szybko się ktoś porządnie Tobą zajmie...
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34096252]
jedź do najbliższego miasta, tam na pewno jest wielu lekarzy. przecież ktoś musi wiedzieć co to jest!:/
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Inusia nie zwlekaj tylko zmykaj jutro do lekarza. Im dłużej będziesz zwlekać tym gorsze mogą być później konsekwencje, a po co ci to?
3mam kciuki za zdecydowaną poprawę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Cytat:
leć Ty do jakiegoś dermatologa bo to już za długo trwa to ie jest chyba żadna alergia pokarmowa bo już by minęła. Trzymam kciuki Kochana za Twoje zdrówko- buziaki
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Koniecznie idź jutro do lekarza niech Ci testy porobią. A co do snu to dla nas niema :zupełnie nieznaczących historyjek"
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Inusia
przykra sprawa z Twoją wysypką kurcze najgorsze jest to, że to tuż przed ślubem...chociaż, jeśli przepiszą Ci dobre leki/maści to może przejdzie. A właśnie.....ja też od czasu do czasu-prawie codziennie mam jakieś plamki na stopach, nogach (całkiem o tym zapomniałam- to już dla mnie takie oczywiste), one mnie swędzą, mam takie białe bąble...a poza tym mam baaardzo wrażliwą skórę i co jakiś czas mam jakieś czerwone plamy na szyi....ale dermatolog przepisala mi maść, która jest bardzo fajna. Jak chcesz to mogę Ci podać nazwę. jak się posmaruję to na jakiś czas mam spokój jak się wybierzesz do dermalogoa to z pewnością Ci pomoże. Będę trzymać kciuk

Witam was kobitki

Chciałam powiedzieć, że byłam dziś u lekarza i mam kontynuować kurację tymi moimi lekami póki co, bo najważniejsza wiadomość jest taka, że dziś już na szczęście jest lepiej W końcu jak wstałam rano nie było kolejnego pogorszenia tylko poprawa Wyszłam dziś nawet w końcu z domu, bo już nie wyglądam jak straszydło
A najlepszy był lekarz... Stwierdził, że na wesele to zrobimy wszystko żeby było ok, jakby trzeba było to zastrzyki w dupsko aby wysypki nie było, a jak już chłop powie "TAK" to wysypka może mi wrócić Ogólnie na szczęście żartował bo tak poważnie to myślimy, że teraz będzie już tylko lepiej. Oby kurde oby...
Jak mi się nic nie pogorszy to jadę jutro na zmniejszenie sukni ślubnej. Może uda mi się pstryknąć jakieś fotencje

Dziękuję wam bardzo zainteresowanie i za wsparcie Jesteście kochane
Ale w dalszym ciągu proszę o kciukasy żeby się już nie pogarszało

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:54   #3745
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
ale jakie ceny

Inusia kciuki gwarantowane zdrówka dużo

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:58   #3746
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Kochana dbaj o siebie, odpoczynek to też ważna rzecz
coś czuję, że odpocznę dopiero po ślubie... tak się właśnie złożyło, że teraz w pracy gorący okres... ale nie ma co marudzić, tylko wziąć się w garść i do roboty!

Cytat:
3,5 h fryz i makijaż a nie sam fryz nie dopisałam, że makijaż też był
uff, ulżyło mi

Cytat:
na pierwszym zdjęciu dziewczyna ma ładne gacięta, ale ogólnie "rozbierane" foty ślubne mnie nie kręcą... co innego jakaś sesja buduarowa w prezencie dla Męża bardzo bym chciała coś takiego zrobić, żeby ktoś mi namalował urodę, fajnie ubrał, zrobił ładne zdjęcia i żebym mogła poczuć się kobieco i pięknie...

co do liczby gości, to zapraszaliśmy niemal po równo, ale teraz okazuje się, że od TŻta będą wszyscy zaproszeni,a ode mnie trochę osób odmówiło...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-14, 18:58   #3747
justiii87
Zakorzenienie

Lubię przeglądać strony ze zdjęciami i jakoś przez przypadek trafiłam na tę stronę

Dziewczyny a Wy macie jakieś miejsce gdzie chciałybyście plener ślubny?
Stary 2012-05-14, 18:59   #3748
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość

mówisz i masz
Stary 2012-05-14, 19:00   #3749
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość

Witam was kobitki

Chciałam powiedzieć, że byłam dziś u lekarza i mam kontynuować kurację tymi moimi lekami póki co, bo najważniejsza wiadomość jest taka, że dziś już na szczęście jest lepiej W końcu jak wstałam rano nie było kolejnego pogorszenia tylko poprawa Wyszłam dziś nawet w końcu z domu, bo już nie wyglądam jak straszydło
A najlepszy był lekarz... Stwierdził, że na wesele to zrobimy wszystko żeby było ok, jakby trzeba było to zastrzyki w dupsko aby wysypki nie było, a jak już chłop powie "TAK" to wysypka może mi wrócić Ogólnie na szczęście żartował bo tak poważnie to myślimy, że teraz będzie już tylko lepiej. Oby kurde oby...
Jak mi się nic nie pogorszy to jadę jutro na zmniejszenie sukni ślubnej. Może uda mi się pstryknąć jakieś fotencje

Dziękuję wam bardzo zainteresowanie i za wsparcie Jesteście kochane
super, że jest lepiej! kciuki wciąż trzymam, ale w zamian za to nie odpuszczę Ci fotek z przymiarki wracaj do zdrowia

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-14, 19:01   #3750
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię przeglądać strony ze zdjęciami i jakoś przez przypadek trafiłam na tę stronę

Dziewczyny a Wy macie jakieś miejsce gdzie chciałybyście plener ślubny?

ja może jestem głupia ale chciałabym jeden plener w mieście, wieczorem na ulicach w centrum miasta (może jakiś tramwaj zatrzymam ), na dachu wieżowca z panoramą na miasto- widziałam kiedyś takie i bardzo mi się podobały.
A pozostałe plenery nie wiem- na pewno inne ale jeszcze nie myślałam a może czas już zacząć

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości