Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 14:18   #3691
88natka
Zadomowienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

nowaken gratulacje dla Ani

monia gratulacje dla Hani z okazji 2 miesięcy

lena śliczny awatarek

emigra
rozgadane te nasze dzieciaczki, super

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość

Moj synek żali się tacie:

http://www.youtube.com/watch?v=t-2_wEU-8T8
super, się żali

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 14:20   #3692
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
A ja mam do Was pytanko: Bo wczoraj pierwszy raz po połogu zaczełam krwawic, myslalam, ze dostalam okresu. Ale dzis nic, wiec nie wiem jak mam to odebrac?
Czy ktoras z Was tez tak ma? A szczegolnie ktoras z Was ktora karmi cycem?
Ja miałam przez dwa dni plamienia takie jakby zaczynał się okres i cisza. Od wczoraj czy przedwczoraj mam dużo przezroczystego śluzu na wkładce. Sama nie wiem o co chodzi

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 14:21   #3693
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Monia przepiekne zdjecia Hania slicznie sie smieje, a okolice do spacerow macie cudowne. No i swietne zdjecie szparagow
Monia a Ty grzywke sobie zrobilas?

tynka Mateuszek Ci rosnie, przystojniaczek a Ty slicznie wygladasz
A tesciowa przesadzila!Wspolczuje...

emigra Juleczka jest przepiekna! No i sukieneczka slicznie na Niej sie prezentuje!
A Ty mamusiu slicznie tez wygladasz
A powiedz, Ty masz taka porcelanową cerę? Czy takiego pudru uzywasz? Taka gladziutka jest
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2012-05-14 o 14:33
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 14:22   #3694
88natka
Zadomowienie

Cytat:
nowaken no to swietnym tekstem "walnął" Antoś
A z Ania na zdjeciu swietnie sie prezentuja Ania slicznie Ci rosnie.
Moj Filip za to sypie tekstami np: "babciu a Ty masz siusiaka?" albo: "Mamusiu schowaj cycusie" (jak po karmieniu mam na wierzchu albo kiedys zapytal: "mama a co masz w cycusiach" ja mowie: "mleczko" A on: "A sałatke masz?:Chodzilo o kapuste, bo widzial jak wkladalam przy zapaleniu piersi.
A wogole on ma etap 100 pytan do, co jest straszne, buzia mu sie nie zamyka a ja juz czasem tak glupio odpowiadam zeby tylko dal mi troche spokoju

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ja miałam przez dwa dni plamienia takie jakby zaczynał się okres i cisza. Od wczoraj czy przedwczoraj mam dużo przezroczystego śluzu na wkładce. Sama nie wiem o co chodzi
ja właśnie też tak miałam, tylko plamienie miałam jeden dzień, a później dużo tego śluzu o którym piszesz.

niespodzianka
Stary 2012-05-14, 14:23   #3695
karolca
Zakorzenienie

Wrzuciłam zdjęcie na maila

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-05-14, 14:25   #3696
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie, czyli uff nie jestem sama...
ja tez mialam taki plodny sluz przed pojawieniem sie tego plamienia i pomyslalam, ze moze powrocila owulacja i stad to wczorajsze krwawienie. Ale tylko wczoraj i dzis cisza no i tez nie wiem o co chodzi
SZYMONEK

Stary 2012-05-14, 14:27   #3697
lena_mi
Zakorzenienie

Gosia współczuę bardzo sytuacji z Mamą, nie rozumiem tylko dlaczego nie mieszka z tym facetem, jak mógł Ją tak wyrzucic? Oni są jeszcze razem?
Nie dziwię się że się denerwujesz, ja nie wytrzymałabym takiej sytuacji, ale ja w takich sytuacjiach jestem nerwowa i pewnie bym się ostro pokłóciła o te ciągłe pretensje i marudzenie, i brak pomocy, gdzie tak naprawdę powinna byc Ci wdzięczna.. Ja bym rozmawiała, rozmawiała i jeszcze raz rozmawiała..Ale z drugiej strony trudno mówic co się ma robic, jak sie tak do końca nie zna sytuacji. Życze Ci żebyście rozwiązały z Mamą tę sytuację jak najlepiej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 14:29   #3698
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam zdjęcie na maila

Karolcia Oni rzeczywiscie tak posnęli?
Super zdjecie!
SZYMONEK

Stary 2012-05-14, 14:30   #3699
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

a tu moja gaworzyca telepalam troche kamera i niepotrzebnie przekrecalam

http://www.youtube.com/watch?v=Jg0btTnwvTg
słodka
Stary 2012-05-14, 14:32   #3700
88natka
Zadomowienie

nadrabiam maila:
Karolca ale śpioszki, musieli być zmęczeni

nowaken super te Twoje dzieciaczki, Antoś jaki zadowolony, super

monia rodzinka jak z obrazka, pięknie wyglądasz

tynka ale duży Twój synuś, on ma taką ciemną karnację czy jest opalony?

emigra Twoja córka to ślicznotka

niespodzianka
Stary 2012-05-14, 14:39   #3701
lena_mi
Zakorzenienie

koniakonia a kiedy Wy do tych Rowów jedziecie?
Może z moją teściową się spotkasz

Dzieki za śmieszkę Mam nadzieję, że niedługo się będzie tak na jawie usmiechac do nas

A za Twoją Kajunię to strasznie mocno trzymamkciuki, na pewno będzie dzielną kobietką i da radę,a Ty razem z Nią

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:

super!

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Hej
Wrocilismy wlasnie ze spacerku, jakos doczołgalam sie z moja zgrają, zrobilismy dosc dlugi spacerek, ze Filipa musialam niesc troche na reku spowrotem bo nóżki go bołały i pchac wozek
A ja mam do Was pytanko: Bo wczoraj pierwszy raz po połogu zaczełam krwawic, myslalam, ze dostalam okresu. Ale dzis nic, wiec nie wiem jak mam to odebrac?
Czy ktoras z Was tez tak ma? A szczegolnie ktoras z Was ktora karmi cycem?

konia swietne te domki, no i tak jak piszesz dla takiej rodziny jak Wy idealne warunki. Fajnie ze jedziecie z rodzicami No i plac zabaw dla dzieciakow super!
A kiedy masz to badanie w Wawie?

gosiu ja podobnie mysle jak dziewczyny jesli chodzi o Twoja mame. To smutne ze sama z wlasnej inicjatywy i bezinteresownie Ci nie pomoga, przeciez to chyba powinno byc naturalne pomagac swojej corce a poza tym to chyba sama przyjemnosc byc z wnukami. Przykro mi ze Twoja mama taka jest, ze jeszcze chcialaby miec korzysci finansowe z opieki nad wlasnymi wnukami. Tez mysle zebys z nia szczerze porozmawiala, domyslam sie jak musi Ci byc ciezko, mam nadzieje ze poprawia sie stosunki miedzy Wami.

lenka piekny avatarek
Dziękuję

Konia ma wizytę w wawie w środę, nie wiem tylko o której godzinie, a ja niedaleko koni będę na badaniu u neurologa z Kają, hihi może się spotkamy

Co do tego krwawienia to u mnie na razie jeszcze jest to poporodowe, takie delikatne co prawda, ale jednak. Ciekawe kiedy okres będzie..;/

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-05-14 o 14:34
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 14:43   #3702
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie, czyli uff nie jestem sama...
ja tez mialam taki plodny sluz przed pojawieniem sie tego plamienia i pomyslalam, ze moze powrocila owulacja i stad to wczorajsze krwawienie. Ale tylko wczoraj i dzis cisza no i tez nie wiem o co chodzi
u mnie "płodny" pojawił się po plamieniu ale i tak ciekawe zjawisko

Cytat:

Karolcia Oni rzeczywiscie tak posnęli?
Super zdjecie!
tak. Ewelinka wcześniej bawiła się na macie, poleżała na brzuszku i chciałam ją nakarmić (bo dziś chce co godzinkę lub 1,5 do cycucha) i chcę ją brać a ona śpi. A za chwilę TZ mi zasnął

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
nadrabiam maila:
Karolca ale śpioszki, musieli być zmęczeni

nowaken super te Twoje dzieciaczki, Antoś jaki zadowolony, super

monia rodzinka jak z obrazka, pięknie wyglądasz

tynka ale duży Twój synuś, on ma taką ciemną karnację czy jest opalony?

emigra Twoja córka to ślicznotka
Ewelinka na pewno a mąż... mówi, że zrobiło mu się dobrze

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-05-14, 14:57   #3703
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
No wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podzial Kajowy dziubek

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

nowaken, Aguśka, śmiesznie macie z tymi dzieciaczkami

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
nowaken gratulacje dla Ani

monia gratulacje dla Hani z okazji 2 miesięcy

lena śliczny awatarek

emigra rozgadane te nasze dzieciaczki, super

super, się żali
dziękuję
Stary 2012-05-14, 15:05   #3704
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość

Evvcia Ty chyba miałaś turystyczne jakies lepsze? Przypomnisz mi nazwę? Zadowolona jesteś.?
http://www.delti.com.pl/lozeczko-lucy ja mam takie oni na wypasie z pałąkiem i z przewijakiem, ale też jest wersja podstawowa Lily chyba się nazywa. Jestem zadowolona, bo jest bardzo solidne i dobry materiał ale nie wiem jak się składa i rozkłada, bo jak my rozłożyliśmy raz (dość sprawnie TŻtowi to poszło) to już nie składaliśmy...

Cytat:
Jaka kochana

Cytat:

Świetny jest!

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
To również gratulacje .
Wczoraj z Antkiem idąc z kościoła rozmawiałam na poważne tematy i Antek mówi że wuja aniołki zabrały do nieba bo miał nóżki chore a przed nami szedł facet o lasce a Antek na to "tego pana aniołki też powinny zabrać do nieba bo ma nogi chore" myślałam że spalę się ze wstydu.
Antek mistrz

Cytat:
Moj Filip za to sypie tekstami np: "babciu a Ty masz siusiaka?" albo: "Mamusiu schowaj cycusie" (jak po karmieniu mam na wierzchu albo kiedys zapytal: "mama a co masz w cycusiach" ja mowie: "mleczko" A on: "A sałatke masz?:Chodzilo o kapuste, bo widzial jak wkladalam przy zapaleniu piersi.
A wogole on ma etap 100 pytan do, co jest straszne, buzia mu sie nie zamyka a ja juz czasem tak glupio odpowiadam zeby tylko dal mi troche spokoju
Aguśka to daj trochę sałatki

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:06   #3705
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Konia ma wizytę w wawie w środę, nie wiem tylko o której godzinie, a ja niedaleko koni będę na badaniu u neurologa z Kają, hihi może się spotkamy

Co do tego krwawienia to u mnie na razie jeszcze jest to poporodowe, takie delikatne co prawda, ale jednak. Ciekawe kiedy okres będzie..;/
Bede z Wami myslami w srode.
Co do okresu, to wczoraj zaczelam plamic i myslalam ze to jest wlasnie okres, ale dzis spokoj nic a nic, wiec nie wiem co to bylo
Cytat:
u mnie "płodny" pojawił się po plamieniu ale i tak ciekawe zjawisko

tak. Ewelinka wcześniej bawiła się na macie, poleżała na brzuszku i chciałam ją nakarmić (bo dziś chce co godzinkę lub 1,5 do cycucha) i chcę ją brać a ona śpi. A za chwilę TZ mi zasnął
hehe super fotka
A co do okresu, Ty tez karmisz Ewelinke tylko cycem tak?
SZYMONEK

Stary 2012-05-14, 15:20   #3706
tikki85
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie. Jak Wasze dzieci zachowywały się podczas skoku rozwojowego? Bo Andrea dziś jest przyklejona do rąk. Co się ją odkłada to jest potworny wrzask. Musimy ją z mamą na zmianę nosić i lulać. Chyba jakby ją coś bolało to nie spałaby spokojnie na kolanach?? .
Stary 2012-05-14, 15:23   #3707
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Bede z Wami myslami w srode.
Co do okresu, to wczoraj zaczelam plamic i myslalam ze to jest wlasnie okres, ale dzis spokoj nic a nic, wiec nie wiem co to bylo

hehe super fotka
A co do okresu, Ty tez karmisz Ewelinke tylko cycem tak?
tak, tylko cycem

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Jak Wasze dzieci zachowywały się podczas skoku rozwojowego? Bo Andrea dziś jest przyklejona do rąk. Co się ją odkłada to jest potworny wrzask. Musimy ją z mamą na zmianę nosić i lulać. Chyba jakby ją coś bolało to nie spałaby spokojnie na kolanach?? .
maruda, maruda, maruda. Ręce, noszenie, cycuś, przytulanie, prawie w ogóle nie chciała spać a jeśli już to na chwilę.
Od wczorajszego wieczora coś takiego przechodzimy.. ostatni raz mieliśmy taki źle dwa tygodnie temu w poniedziałek.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-05-14, 15:27   #3708
Flowerbombka
Zadomowienie

Emigra alez ruchliwa ta twoja córcia...super filmik !
Ale miałaś nocną przygodę...szczęście w nieszczęściu że sąsiadów nie zalało

Lenka u nas tez jeszcze opijania urodzin Małego przez Tż nie było...on nie za bardzo pijący i jakoś ciągle nie po drodze...ale trzeba bęzie żeby synus się dobrze chował
Super nowy avatarek.
Co do ciemieniuchy to u mnie tez właśnie lekkie łuszczenie skórki przy czółku i brwiach...ciekawe czy olejek migdałowy pomoże..

Cytat:
I jak moje dziecko ma atak placzu to po prostu nic nie mowie, a tylko ja glaszcze, nosze, bujam, czasami poszepce jej do ucha spokojnie, ale dla nich to oznacza ze znecam sie nad dzieckiem bo nie przekrzykuje jej ''ojeja ojeja''

Jak to przeczytała to zaśmiałam się w głos..
ja też uspokajam raczej po cichu a moja mama "ojejuje"

Konia super domki..super wakacje będą
My chyba dopiero w przyszłym roku wyjedziemy nad morze...a zazwyczaj jeździmy do Ustki...
Będziemy trzymać kciuki za badania

Ona syncio jaki pogodny

Nowaken tekst Antosia Śmiesznie będzie jak nasze dzieciaczki zaczną mowić..

Aguśka śmiesznie masz z Filipkiem...

Gosia to Twoja mama, ale najważniejsze jest szczeście Twojej rodziny, czyli męża i dzieci..a mama naprawde przesadza z tym nic nie robieniem i jeszcze narzekaniem...grr...

Agabi tydzień szybko zleci i mąż wróci..dacie radę

Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:37   #3709
tikki85
Zakorzenienie

Dziewczyny śliczne zdjęcia na mailu
Karolca ale Ci mąż zasnął .

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

No to czyli my chyba od wczoraj przechodzimy skok. Andrea zasypia na chwileczkę po czym budzi się z efektem moro i oczy jak 5zł i zasypianie na nowo. Oczywiście jakby leżała na łóżku, albo w łóżeczku to doszedłby do tego płacz. Oby tylko w nocy spała ładnie
Stary 2012-05-14, 15:48   #3710
Mravka
Zadomowienie

Czesc mamuski!
Od rana sie zbieram, aby napisac i tak co chwile musze "ratowac" Mlodego z opresji brzuszkowej. Cos Mu chyba zaszkodzilo,bo od dzisisiejszej nocy sie wiercil i dopiero teraz po raz pierwszy spokojnie zasnal..Mam nadzieje,ze juz Mu przeszlo na dobre,bo sie biedak meczyl.

Musze sie pochwalic,bo zasypia sam(nie liczac smoka, bo doszlismy do wniosku,ze nie bedziemy Mu terapi szokowej stosowac ,a zrobimy to malymi kroczkami -w drugiej turze smok pojdzie w odstawke).Odlozony zasypia w kilka minut...pod malym warunkiem- ze wbije sie w odpowiedni moment. Nie zmenia to faktu,ze juz teraz jestem wniebowzieta,bo to nie kladzenie spac i walka 1,5h z rykiem w tle. jak czlowieka ciesza male postepy

Emigra Julka jak Mała Modelka! a czapeczki sa swietnie z firmy Barbaras..naprawde dobre jakosciowo- to polska firma i duzy wybor. Kupilam ostatnio Robsonowi na lato taka pilotke. Pewnie mnie znienawidzi za to,bo czapka to Jego wrog,ale coz..takie zycie
http://www.babyclub.pl/pol_m_Ubranka-Barbaras-1682.html
tutaj jest link do sklepu. Maja super serie ubran np z Reksiem

Monia gratulacje z okazji 2mc Haneczki!

Nowaken tekst Antosia pierwsza klasa!
Zia dziekuje za to zdjecie ksiazki juz sobie sciagnelam, a swoja droga zamowilam juz sama ksiazke, aby sie doksztalcic A Jak Ci idzie nauka z Anulka?

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny śliczne zdjęcia na mailu
Karolca ale Ci mąż zasnął .

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

No to czyli my chyba od wczoraj przechodzimy skok. Andrea zasypia na chwileczkę po czym budzi się z efektem moro i oczy jak 5zł i zasypianie na nowo. Oczywiście jakby leżała na łóżku, albo w łóżeczku to doszedłby do tego płacz. Oby tylko w nocy spała ładnie
ale swietne zdjecia Malutkiej!!! nie martw sie ...Andrea skoczy i juz bedzie lepiej to trwa tylko dluzsza "chwile" dacie rade
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:57   #3711
Flowerbombka
Zadomowienie

Mravka dzięki za linka...fajne te ciuszki
No i brawo Mamuśka za postępy w zasypianiu Robcia

A mi coś gmail nie działa i nie mogę nowych zdjęć oblukać...
Stary 2012-05-14, 16:09   #3712
88natka
Zadomowienie

a oto moja mała niuńka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0969.jpg (20,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0947.jpg (20,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0967.jpg (13,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0974.jpg (14,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0983.jpg (19,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1002.jpg (22,3 KB, 22 załadowań)

niespodzianka
Stary 2012-05-14, 16:14   #3713
tikki85
Zakorzenienie

Mravka gratulacje w postępach w zasypianiu!

88natka - sama słodycz!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 16:25   #3714
Flowerbombka
Zadomowienie

Natka super córunia
Stary 2012-05-14, 16:25   #3715
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
http://www.delti.com.pl/lozeczko-lucy ja mam takie oni na wypasie z pałąkiem i z przewijakiem, ale też jest wersja podstawowa Lily chyba się nazywa. Jestem zadowolona, bo jest bardzo solidne i dobry materiał ale nie wiem jak się składa i rozkłada, bo jak my rozłożyliśmy raz (dość sprawnie TŻtowi to poszło) to już nie składaliśmy...
dziękuję, chodzi mi najbardziej o to by było solidne
Stary 2012-05-14, 16:31   #3716
karolca
Zakorzenienie

u mnie chyba kryzys laktacyjny od wczorajszego wieczora

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-05-14, 16:37   #3717
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Gosia współczuę bardzo sytuacji z Mamą, nie rozumiem tylko dlaczego nie mieszka z tym facetem, jak mógł Ją tak wyrzucic? Oni są jeszcze razem?
Nie dziwię się że się denerwujesz, ja nie wytrzymałabym takiej sytuacji, ale ja w takich sytuacjiach jestem nerwowa i pewnie bym się ostro pokłóciła o te ciągłe pretensje i marudzenie, i brak pomocy, gdzie tak naprawdę powinna byc Ci wdzięczna.. Ja bym rozmawiała, rozmawiała i jeszcze raz rozmawiała..Ale z drugiej strony trudno mówic co się ma robic, jak sie tak do końca nie zna sytuacji. Życze Ci żebyście rozwiązały z Mamą tę sytuację jak najlepiej
Sa razem,czasem do niego jedzie na dzien,dwa.A jak wraca to sie zali,ze nie miala co jesc u niego,a czasem jedzie z prowiantem,czyli pustoszy nam lodowke,zeby do niego zawiezc

Ale koniec tematu mojej mamy,bo to nie ten watek.Tu mamy cieszyc sie dzieciaczkami.

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalic,bo zasypia sam(nie liczac smoka, bo doszlismy do wniosku,ze nie bedziemy Mu terapi szokowej stosowac ,a zrobimy to malymi kroczkami -w drugiej turze smok pojdzie w odstawke).Odlozony zasypia w kilka minut...pod malym warunkiem- ze wbije sie w odpowiedni moment. Nie zmenia to faktu,ze juz teraz jestem wniebowzieta,bo to nie kladzenie spac i walka 1,5h z rykiem w tle. jak czlowieka ciesza male postepy

Wow!Super!

Cytat:
a oto moja mała niuńka
Slicznosci

My bylismy na spacerku,weszlam do dwoch sklepow,bo musze kupic sobie ciuch na komunie mlodej.Nic sobie nie kupilam,za to wyszlam z pelna siatka dla dzieciakow
Stary 2012-05-14, 16:59   #3718
tikki85
Zakorzenienie

Gosia ja też nigdy nic nie widze w sklepach dla siebie
Stary 2012-05-14, 17:02   #3719
Flowerbombka
Zadomowienie

Karolca obykryzys sobie szybko poszedł i nie wrócil

Dziewczynki które mają leżaczki bujaczki, czy dzieciaczki lubią wibracje? Bo nie wiem czy wybrać leżaczek z wibracjami czy bardziej z bujaniem?
Stary 2012-05-14, 17:09   #3720
karolca
Zakorzenienie

Rety... czuję się zmęczona... Ewelinki wisi na jednej piersi pół godziny, druga pół godziny... zaśnie na 10 minut i juz jest płacz. najpierw jej a potem też i mój Wczorajszy wieczór wyglądał podobnie, noc była ok, przespała nawet ładnie... ale od poludnia znowu to samo

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości