|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
A ja jednak "zmusiłam się" żeby pójść na spacer to nie wypaliło
mała zasnęła![]() Obiadek się gotuje dla Paulinki na jutro więc idę prasować. Na zbierało się tego ojjj na zbierało ![]() AAaaa no i podałam gluten czekam na reakcje |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Michał, też bez problemu zasypia w spacerówce
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
chce jutro kupic kilka sloiczkow z owocami (pierwsze sloiczki juniora beda), bo chce by sprobowal troche innych owocow a nie tylko gruszka banan jablko. Natomiast te swieze owoce maja pewnei wiecej chemii w sobie niz zwykla mortadela (wlasnie sklad mamie czytalam, chyba z 13 roznych E a woda jako glowny skladnik). ktorej firmy polecacie?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki w sklepie internetowym endo jesst wyprzedaz, przez 3 dni wysylka gratis do zamowienia pow. 50 zl
kiedys juz u nich zamawialam ale mi transakcja nie przeszla i tydzien sie wsciekalam bo pieniadze z konta wyszly, oni nie dostali a bank kazal czekac ![]() ale teraz zamowilam z oplata przy dostawie. czy mi sie zdaje ze to jakis nietypowy rozmiar np 78????? myslalam ze jest 74 i potem 80 ale u nich kupilam kompleciki na 78 wlasnie
|
#2825 | |
|
Zadomowienie
|
czyli nie ma to jak dobre zakupy na poprawe humoru
![]() Cytat:
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
moi tez jak zmeczeni to wszedzie usna...ostatnio ktorys tak sie wtulil w moje ramie i w sekunde spal, ale to zaskoczenie bo ja go tylko na chwilke przytulilam a padl jak sciety
|
#2827 |
|
Zadomowienie
|
no i miejmy nadzieje ze jedyna reakcja to bedzie... brak reakcji ps. a wlasnie jak sie objawia nietolerancja na glut?
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bardziej sie podjaralam tym endo dla dzieciakow oj mam wrazenie ze z Soni bedzie bardzo asertywna osobowosc. zeby nie powiedziec charakterek po tatusiu ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
a nietolerancja- bo ja wiem, pewnie koopa i wysypki jakies ![]() wiolqn ja z owockow podaje co akurat jest w promocji w rossmanie ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- aaa zul zadzwonil i mowi zeod 3dni sie dodzwonic nie mogl ![]() ![]() oczywiscie wyslanie smsa czy mai;la do tej zakutej paly mu nie przyszlo...
|
|
#2829 | |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze,ja z Maxem nie mialam problemow,zasypial wszedzie,jak tylko byl najedzony.Takze moglismy smialo wieczorami gdzies do znajomych wyjsc,bo mozna bylo go w sypialni u kogos polozyc i tyle.A ta nie.Musi spac w swoich "smrodach".Raz sie wybralismy do znajomych na urodziny,to o 20 sie zwinelam,bo bylo mi jej zal,meczyla sie.Ze spaniem w wozku nie ma problemu,pod warunkiem,ze jedzie
.A w domu zasypia albo w swoim lozeczku albo przytulona do mnie na naszym lozku albo przy cycku,zalezy co sobie dama zyczy ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
?Bo mala ma na raczkach jeszcze troche kropek i tak sie zastanawiam,czy nadal w jej organizmie krazy to bialko (z mm,co dostawala poprzedni tydzien),czy ma na cos jeszcze uczulenie.No widzisz,jednak nie taki zly ten Twoj zul .A chcial po prostu osobiscie Ci zlozyc,a nie tam na latwizne smsa naskrobac
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Zadomowienie
|
oszalałyście z tym pisaniem
![]() moja pani ślicznie wcina chrupeczki kukurydziane ![]() dziewczyny mam problem z prezentem na 20lecie dla mojej sis na początek czerwca. teoretycznie wszystko mają, alokoholu raczej nie piją...pomożecie |
|
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Glam-Sonia ma rwanie jakby nie było
![]() Cytat:
![]() moja tez tak od nieco ponad tygodnia podnosi kuperek jak leży na brzuszku i próbuje kolanka podciagać pod siebie dobrze,że Maxowi nic się nie stało
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-14 o 17:51 |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o to to to! własnie
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to się dziewcze ułozyło do snu ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
to ja jutro spróbuję jeszcze z tą dynią bo może głodna nie była zbytnio i dlatego nie chciała jeść
|
|
#2835 |
|
Rozeznanie
|
brokuły tylkio z gerbera znalazłam i tylko w realu póki co
moja uwielbia dynie ale bez dodatków zwłaszcza ziemniakjówspała 3.5 godziny!!!!! ulubiona zabawka - mój telefon
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- no i po drzemce.znowu 10 minut ![]() chyba muszę sobie melisę zaparzyć...
|
|
#2837 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musze do niej caly czas gadac bo jęczy strasznie, a kłasc na 15 min jej nie chce, bo potem nie mam sumienia jej wybudzac jak tak słodko spi ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
relax
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
nestle ma kartofle z brokulami
cos jeszcze mialam napisac |
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
albo karmet na spa we dwoje- jakis masaz dla szwagra i cos tam dla sis. na takie rzeczy samemu czasem szkoda kasy a jak sie dostanie to ciesza.. ewentualnie cos sentymentalnego wykonanego wlasnorecznie- album ze zdjeciami z tych 20-lat, fotoksiazka czy cos takiego. tylko nad tym trzeba posiedziec, a w ogole najfajniej to skrzyknac cala rodzine i poszukac fotek ktorych oni u siebie nie maja/ nie widzieli zeby byla totalna niespodzianka
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki bede dzis robic expresowa sałatke - dla leniwców
![]() puszka kukurydzy dwie puszki tuńczyka (w sosie własnym lub w wodzie) puszka ananasa (w kostce) madżonez wszystko do michy, wymieszac i .... gotowe! ja nic wiecej nie przyprawiam z TŻ uwielbiamy ją - PYCHOTA
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Oliviera-na szczescie pospała godzine w ciagu dnia.moja musi do 21.30 conajmniej wytrzymac
jakos nie chce mi sie cytowac to w rezultacie zapominam odp ![]()
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko o glutenie i nietolerancji, objawach plus kuchnia bezglutenowa itd http://forum.celiakia.pl/
za 2 tyg tata ma urodziny. pisze wiersze i chce mu je wydac w formie tomiku. kojarzycie jakies serwisy zajmujace sie czyms takim? w UK to wiedzialam a w Polsce nie mam pojecia
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze w koncu cos sobie kupilas a nie tylko dzieciakom! ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
sonia hipnotyzuje swoimi ciemnymi oczkami i chłopaki chodza jak w zegarku
|
#2845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten balagan a posrodku niego spica krolewna---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
mlody wcinal niechetnie bo serio sa paskudne. Smaczniejsze sa wlasnej roboty ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Hippa trzeba sklad czytac bo niektore owoce maja cukier dodany inne nie. Te bez cukru maja na etykiecie przy obrazku zielony znaczek z napisem BEZ CUKRU
|
||||
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Doczytuje
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, ze za kazdym razem cierpia jak maja pomyslec
Glam dobrze ze zul chociaz sie odezwal! teraz powinnas domagac sie super hiper prezentu zaleglego ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() no i zasliniony telefon=popsuty telefon ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- laski padlam jak sasiadka mi powiedziala co jej corka za tekst walnela ![]() ogolnie dziewcze wcielony diabel, strasznie charakterna, zawsze ma swoje zdanie a ma 8lat. Kapie sie sama w dzieciecej wanience bo tak chce. poszla sie kapac jakos wyjatkowo wczesniej, potem zalozyla pizame i poszla sie polozyc wiec mama sie pyta: -tak wczesniej a ty spac idzie? -tak, ci*e umylam wiec ide spac, zezarlas mi sunbitsy wiec z toba nie gadam boze skad dzieciaki biora takie teksty... w 1klasie juz takie slownictwo
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie młody padł
, rano mi spał o2h, po południu udało mi sie go uspać, i zamiast siąść na doopie to złapałam mikser bo zachciało mi sie paczusiów z serka homo no i po 10 min mikserem obudziłam Miłosza . Eh. CIekawa jestem jaka noc mnie czeka .Wczoraj pół roczku nam stuknęło, i od razu masa nowości , mamy te dwa górne zęby, dziś druga górna jedynka się wykluła , to wieczorem tygrys nauczył się raczkować, tzn stawia kolanka naprzemiennie, tylko jeszcze rękami nie umie przebierać, ale nieźle sobie radzi, i jego pełzanie/skakanie/przemieszczanie sie odbywa się w szybszym tempie.Dziś na obiad Miluś dostał rosołek z lanymi kluseczkami mojej roboty , cmokał aż miłoNa deser banan z jabłkiem. Ja podobnie jak Baha, daję młodemu co akurat mam pod ręką, wszystkie zupy, oczywiście ten wywar warzywny plus troszke wywaru z mięska plus odrobinę maselka do tego. Buraka już próbował gotowanego, brokuł, kalafior itp. O, już Miluś wstaje |
|
|
|
#2849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
telefon nie dosc,ze brudny,to jeszcze ponoc te fale,ktore wysyla uszkadzaja u dzieci mozg ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- a moja spi od 17,ciekawy wieczore sie zapowiada.... Ja mojej na razie lanych klusek nie daje (chociaz od wczoraj o nich mysle),bo z kawalkami ma problem.Czasem mi sie cos zle zmiksuje,to ta zaraz sie dlawi,robi glupie miny i pluje ![]() Nie wiem,czy jestem glupia,czy madra,ale zastawilam sobie kartonami do pakowania szafke ze slodyczami
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakoś mi dziwnie.
Teściowa przyniosła pranie, tża koszulka i bokserki (nawet) wyprasowane, moja jedna koszulka nie... ![]() Zwaliło mnie to z nóg... Mam jej wygarnąć ? ale w sumie to takie głupie, że aż mi głupio to zrobić |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

mała zasnęła

.

.