|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Łeee, w staniku spała?
Czuję się strasznie zawiedziona wobec tego, myślałam, że serio się w te perfumy tylko przyoblekała![]() Ojej, ale żyje Madzia po tych wszystkich antydepresantach? ![]() ![]() Cytat:
Górskiego zresztą też![]() A co ja będę robił dwa tygodnie w Licheniu? i Wujek, Ty się nie bój aborcji, Ty się bój eutanazji! Ja z kolei jestem absolutną fanką ich Lachonów Tu siedzi lachon, tu dwa lachony, tu trzy lachony, tu dwa lachony siedzą, dwa stoją... Tu sześć lachonów, tu osiem lachonów - generalnie, lachonarium!![]() |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i matkę[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34094052]Nafiku, przykro mi ze tak sie Twoja historia skonczyla, na pewno lepiej ze wcesniej niz pozniej ![]() faceci to ch.uje ![]() [/QUOTE]ja nie zarejestrowałam co się stało? Naf Ale przynajmniej lepsza niż taka sobota rano, taka odświętna Ja wstałam skoro świt, byłam na rentgenie palucha u nogi ![]() Czy któraś z Was miała operowany halluks? Bo mnie tam już chcą operować, a ja odwlekam i odwlekam, nie wiem co gorsze, szpital, operacja czy perespektywa 3tygodni w klapkach
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry w ten jakże zimny i obleśny dzień
![]() Jestem z siebie dumna, bo w końcu zamówiłam i zapłaciłam za dwa biustonosze mając nadzieje, że chociaż jeden będzie dobry ![]() A w między czasie czytam "Miasto ślepców" i jestem tą książką zszokowana. Zarówno formą narracji jak i całą przedstawiona historią. Polecam. |
|
|
|
#1354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie powoli dopada Reisefieber, sprawdzam kursy i prowizje, coby z jak najmniejszej kasy wyskoczyć. Musze wieczorem się bujnąć do domu po walizkę i oczywiście pranie zrobić...
|
|||
|
|
|
#1355 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że wróciłam od dentysty - żyję. Fajny pan doktor, dwie szyjki na raz załatane - czeka mnie jeszcze sporo, ale już się nie boję
|
|
|
|
#1359 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, normalnie cieszę się jak dziecko...i jako że mam sparaliżowaną buzię, to nie jem obiadu (kiedyś pogryzłam sobie wargi, jedząc po znieczuleniu - a dziwiłam się, czemu te bułki takie gumiaste...następnego dnia wyglądałam jak ofiara napadu) - ale reddsika przez słomkę sączyć mogę!! W nagrodę, że byłam taka dzielna...
|
|
|
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Dostałam długo oczekiwany okres i czuję się jak piece of shit W ogóle, Pinki, wymiękam jak patrzę na Twojego avatara
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bry
dzien mi minal znosnie, 0 dziwo ![]() to pewnie dlatego, ze jeszcze tylko jutro i wyjazdy mnie czekaja, a ja wyjazdy wole od siedzenia za biurkiem, zdecydowanie ![]() no ba ![]() bysmy daly czadu ![]() ![]() Cytat:
![]() a to na stresa, a to do romansow na odleglosc, ktorymi nie warto sie chwalic ![]() ![]() Cytat:
kap, kap...Cytat:
o watek mi chodzi, wiem ze w wawie dziala bardzo preznie dzial perfumeryjny ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34106218] Bo mnie tam już chcą operować, a ja odwlekam i odwlekam, nie wiem co gorsze, szpital, operacja czy perespektywa 3tygodni w klapkach [/QUOTE]biednas :/ takie predyspozycje masz czy od szpilek Ci sie porobilo? Cytat:
![]() przypomnialas mi, ze czas najwyzszy na przeglad
|
|
#1364 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Ma któraś ochotę na leczo? Nagotowałam cały gar
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
no popacz, mam to samo
tez domowe, tylko ze sloika
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ramach ukulturalniania się ![]() Dajesz!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
wlazłam na czata
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1371 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super, że tak dobrze poszło u pana dentysty - sadysty Teraz to już z górki będzieCytat:
Kiedy Cię do stolycy rzucą?![]() Cytat:
![]() A Kinder Bueno w wersji alkoholowej okazało się pyszne, polecam Cytat:
Ale fajnie było i mam nadzieję, że na jednym spotkaniu się nie skończy Oczywiście Wami też nie omieszkałam się pochwalić Ps. Lou, a moją PW dostałaś? ![]() Cytat:
Już myślałam, że w tym roku się uda, ale rodzinna impreza mnie czeka w niedzielę, więc trzeba będzie wrócić na stare śmieci i znów lipa z tymi muzeami
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-05-15 o 00:30 |
||||||
|
|
|
#1372 |
|
Konto usunięte
|
No mówiłam, idealna kandydatka na żonę
![]() Ja nie umiem tego gotować ![]() U mnie dziś leje, włosy mam jak czupiradło |
|
|
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
Bry
wlasnie przelazlam do pracy ![]() spac sie chce, czaty to zlo multi-culti zone jeszcze gorsze, poznalam paru fajnych gosci ![]() przypomnialyscie mi ze zapomnialam o dentyscie...mialam zadzwonic yyhhhh w czwartek wybywam na dlugi weekend, bedzie wioslowanko i popijanko milego Brig, masz jeszcze troche tego wczorajszego leczo
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-05-15 o 10:42 |
|
|
|
#1374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Aloha Aloha
Wars wita Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwłaszcza, że część tych "okazów" na zdjęciach wyglądała gorzej po niż przed, serio ![]() Więc jakim sensem było tam grzebać... Moje zdrówko jest normalnie podejrzane ![]() Z badań wynika, że jestem okazem zdrowia - wyszły świetnie. A że problem nadal mnie nęka, zapisałam się do laryngologa. Może ja mam jakiegoś paciorkowca albo inne gówno bo skoro wszystko niby jest ok, ale od x czasu gardło, nos i zatoki naprawdę mnie dobijają, to chyba coś jednak musi być nie tak. Zbadam się jeszcze i wywęszę gada. Tzn. przyczynę tego wszystkiego. Chyba że mnie nie będą chcieli skierować na badania na obecność jakiejś bakterii bo różnie to bywa. Cytat:
bardzo ładnie Ja u dentysty zawsze myślałam tylko o efekcie wizyty i oczami wyobraźni widziałam siebie jak idę z pięknym zębem do domu ![]() Pomagało ![]() O kutwa, szkoda, że mnie tu wczoraj nie było, pojadłabym sobie ![]() Ale niech się chociaż zacznie ![]() Lepsze cokolwiek niż nic
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2012-05-15 o 15:08 |
|||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, może kwestia wizualizacji upiekszęnia uzębienia pomaga...mi bardziej pomaga wizja tego, że w przyszłości - w sumie nie tak dalekiej - nie będę mieć trzech zębów na krzyż (znam takie wypadki, wygląda fatalnie, jak wpływa na przyjemność z jedzenia, wolę nie myśleć).
Apsiku, może jakaś alergia? chociaż, krew z nosa, nie słyszałam o takich reakcjach alergicznych...Tak czy owak - dobrze, że zaczęłaś coś robić, trzymam kciuki, żeby szybko udało się zdiagnozować |
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypadki bardzo wybrakowanych ekspozycji stomatologicznych pamiętam z dzieciństwa - często z jakichś wesel, na których uchachane i podchmielone stare dziadki rwały do dzikich tańców uchachane i wesolutkie babki, a ja z nieukrywanym zainteresowaniem prawie zaglądałam im w paszcze bo to takie ciekawe było.... Mogłam sobie przy ich pomocy kapselkową oranżadę otwierać. Szkoda, że nie wpadłam na to będąc dzieckiem ![]() Dziękuję
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2012-05-15 o 16:47 |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alergia może powodować różne objawy - zaczyna się od zwykłego kataru, a potem przechodzi w pełnoobjawowe przeziębienie - więc ból gardła może być też spowodowany czynnikami alergicznymi. Bardziej by mnie martwiła ta krew z nosa, bo to objaw charłactwa - pamiętam, jak w podstawówce drobne dziewczęta miały takie problemy. Mi, wielkiemu pączkowi, nigdy krew z nosa nie leciała ![]() Tak czy siak, warto coś z tym robić. Niedawno mąż znalazł w necie historię o dziewczynie, która na różne sposoby leczyła/badała ból gardła - taki, że w pewnym momencie miała problemy z przełykaniem. Okazało się, że to od kręgosłupa szyjnego. Trzymam kciuki, żeby Twoja sytuacja była mniej skomplikowana... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się piszęale zimno jest jak ch a mój teść mimo, że pada deszcz drzewo sobie rąbie zjadłabym coś, ale sama nie wiem co i dziś koniecznie muszę winko otworzyć bo mi się % chce
|
|
#1379 |
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Jiuna, mam placki ziemniaczane z cukrem, chcesz? ![]() Jedyna rzecz, ktora wpadla mi dzis w sklepie w oko i na ktora mialam ochote. Ogolnie mam problem z jedzeniem, nic mi nie wchodzi, a glupi jogurt jem 30 min Mam nadzieje, ze to sie zle nie skonczy...Aaa i przyszla mi kiecka, rozmiar S okazal sie za duzy moze sie scisne jakims paskiem i da rade chodzic
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmiar S za duży - to już nawet nie kurczak, to rozmiar jakiś na fretkę ![]() Serio - mam nadzieję, że to nic groźnego, coś za dużo u nas kłopotów zdrowotnych ostatnio... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

i matkę

co mi przypomina, że w lutym powinnam była pójść na przegląd

kap, kap...