|
|
#1861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
*Misiu* bardzo mi przykro z powodu kłopotów Twojego męża ze zdrowiem. Mam nadzieję, że skończy się na straszeniu i operacja nie będzie konieczna. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
Misia!!! Myśl POZYTYWNIE!! Na pewno będzie wszystko DOBRZE!!!
Jak wchodzę tu na forum to za każdym razem mam nadzieję ,że któraś z Was jest juz w ciąży Też tak macie?
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz.
dzisiaj z TŻ i z sąsiadami bylismy w kinie a potem siedzileismy u nas, własnie przed chwilą się rozstalismy było bardzo przyjemie, sąsiadka jest w ciąży a ja starałam się łapać pozytywne ciążowe fluidy przesyłam je i wam miłej nocki kchane papapa
|
|
|
|
#1864 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Oj wszystko mozliwe
Dobrze, że jest już ok [quote=Madziorka;3390950]Witajcie kochane jak mija wam dzionek ? dzisiaj mama powiedziała mi że odbija mi na punkcie Reksia i powinnam pomyśleć o dziecku nic nie mówiłam mamci o tym że staramy sie juz tyle czasu bo nie chcę jej martwic.Kindziu, super avatar Dzieki Madzia Ale musiała. O starankach też jej powiedziałam. Smuto jej się zrobiło, a tym bardziej, że ona wszystko ma jak w kalendarzu Cytat:
Ja też mam takie "koleżanki" i "kolegów". Szkoda gadać. Chociaż nie powiem, bo kilka osób z podstawówki jest ok i nie robi durnych fochów. Z liceum to rozmawiam zawsze z wszystkimi, "cześć", każdy powie. Byliśmy bardzo zgraną i zżytą klasą. Z kilkoma osobami do tej pory się przyjaźnię Cytat:
Cytat:
Tak ja też tak mam Cytat:
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pzrepraszam, że się tak wtrącam, ale podczas poszukiwań znalazłam bardzo ciekawe informacje na temat kombinowanego leczenie L-karnityną i L-acetylkokarnityną u mężczyzn, ktoorzy mają problemy z ilością i ruchliwościa plemników. Po 6 miesiaca leczenia wzrosły wszytski parametry spermy do zadowalającego poziomu. Może sie to komuś przyda Życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
pingwin2 - dzieki za info
![]() mam w domku l-karnitynę ale najpierw chyba powinnam tzn moj mąż skonsultować to z lekarzem. Chociaż l-karnityna chyba nie powinna zaszkodzić?? |
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszkodzić nie zaszkodzi, ale po co wydawać pieniadze
Najpierw badania potem leczenie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2007-01-08 o 09:26 |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorkiem dostalam ochrzan od TZ bo ...
sprawdzalam kiedy mam dni plodne i kupilam testy owu.Wydarl sie na mnie "przestan tak obsesyjnie myslec bo nigdy sie nie doczekamy musimy to robic spontanicznie a nie caly czas myslec"przyznam mu racje ale jak tu nie myslec W szkole zaczyna sie zaliczenia,sesja. ehhh Wczoraj zwialismy z ostatnich wykladow a potem cwiczen ale nie dawalismy rady ze zmeczeniem.Ale teraz musze sie zajac Moim postanowaniem noworocznym czyli znalezieniem pracy a kurcze nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrac ...
|
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani "Ja" ani "Wy" co jest grane Cytat:
: ~~~~~~~~~~/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ [/COLOR]
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\~~~~~~~~~~
Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-08 o 15:15 Powód: popr.graficzna |
||
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie że jest nas 13 na liście w drogowskazie-nie liczylam roxi bo ona juz jest w ciązy. Kiedy to sie zmieni
a ta trzynastka -oby szczęsliwa byla w tym roku...
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasysam najmocniej jak tylko sie da
Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-08 o 15:14 |
|
|
|
|
#1873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie liczyła. Przybywa nas coraz to wiecej
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak coraz więcej nas dochodzi - a tylko jedna odeszla - nie wiem co wy na to ale można by juz usunąc roxi z listy oczekujących na boćka -co o tym myslicie? szkoda tylko ze nawed nas nie powiadomiła o tym fakcie iz jest w ciąży.
|
|
#1875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam, żeby pod spodem zrobić listę, którym się udało, żeby nowe straczki wiedziły, że są takie, którym się udało. Co o tym sądzicie?
|
|
#1876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właciwie to skąd wiecie, że roxi się udało?? ja chyba przeoczyłam gdzieś tę informację, ale gratuluję z całego serca
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
czytałam o roxi na ginekologii tam mowila ze zafasolkowala i to dosc dawno . a co do tego zeby wypisywac kto zafasolkował top super pomysł-jestem za.
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
no to faktycznie lipa
wpisana na drogowskaz, a nie podzieliła się z nami fluidkami nie ładnie
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
same przeczytajcie:
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem za pomyslem Kindzi
Naprawde szkoda ze nic nam nie napisala ...
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z drugiej strony tez sie bardzo u nas nie udzielała, znalazłam tylko 1 post, w którym podaje dane do drogowskazu i tyle ![]() a na naszym drogowskazie ktoś pomalował Roxi na czerwono to chyba oznacza, ze już zaszła w ciąze
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki,
co do pomysłu - jestem ZA. Ta sama forma, tylko inny tutuł Można też wpisać ewentualne dolegliwości, czas leczenia i wspomagacze oraz po jakim czasie od starań się udało.U mnie już po @, a jeszcze pzed owu i starankami. Wzięłam Distreptazę - jedną i chyba na tym poprzestanę. Jak ma zadziałać, to zadziała, a nie chcę przesadzić, bo to inwazyjny i dość silny lek. Biorę też witaminki i wiesiołka (zwiększyłam dawkę i już skutki odczuwam), TZ-a też faszeruję witaminkami. Od 11 dc zaczynam serię testów owu. jukol, niepotrzebnie dostałaś ochrzan o TZ-a za pomysł z testami. Wiem na swoim przykładzie, że one dużo wyjaśniają, choćby można obserwować, czy z cyklem i z owu wszystko ok. I to wcale ni histeria. Ja już chyba czuję, że mi jajniki pracują. Raz prawy, raz lewy się odzywa, czasem środek podbrzusza. Zobaczymy...Po owu znów Duphaston, a potem najgorsze...czekanie...ni e cierpię tego! Tez zauważyłam, że nas nie ubywa do wątków ciążowych, ale może to taka cisza przed burzą? Nic, nic...a potem sie wysypią fasolki! Zyczę nam tego serdecznie!!! A. |
|
|
|
#1883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Klopoty lubia sie przyciagac,ja mam podwyzszona Prolaktyne,TZ te swoje plemniki musi podbudowac,ach szkoda gadac. W srode mam termin u GINKI,pewnie bede miala pobrana krew,aby sprawdzic co z ta Prolaktyna,w sumie juz 2,5 miesiaca biore tabletki na jej obnizenie. Ja tez sie zgadzam z tym projektem,troche to przykre,jesli ktos odchodzi z tad bez slowa i jeszcze nie poinformuje nas o takim szczesliwym fakcie,no ale coz. |
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Może ci sie tylko pomyliło z data @ -zdaża się, troche sie zdziwiłam jak to przeczytałam bo u mnie jest wszystko po staremu.
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
No tymi fluidami rozniosłyście ekran
za nic w świecie nie chciała wejść odpowiedź do wątku Yoolia, widziałas na czerwono, bo skorzystałas z wyszukuwarki forum, która tak podkreśla wyniki wyszukiwania ![]() Ułatwia sprawę po prostu. A co Wy za propozycje macie, ja nie mogę tego jakoś doczytać , o co chodzi?
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także nie doszło do ochrzanu![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Też tak macie?

Dobrze, że jest już ok
Ale musiała. O starankach też jej powiedziałam. Smuto jej się zrobiło, a tym bardziej, że ona wszystko ma jak w kalendarzu
Ma polipa na woreczku żółciowym martwię się bardzo o Niego

KAPUSCIANE POLE