|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
My zaprosiliśmy wszystkich ze strony Tż-ta - całe 20 osób
i niecałą moją rodzinkę hahah Tż ma maluteńką rodzinkę ...No właśnie jeszcze nie mam za bardzo pomysłu, ale mój foto dość pomysłowy, więc liczę na niego... chcielibyśmy w trochę lesie, albo pośród zieleni, a tak to nie bardzo wiem gdzie... |
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Na dachu wieżowca ?
Bardzo fajne zdjęcia Ja mam tyle pomysłów że nie wiem co wybrać ![]() Podobają mi się zdjęcia w Zakopanym - nad Morskim Okiem Mam z tym problem bo za dużo napatrzyłam się na plenery w mojej okolicy i nic mi się u Nas nie podoba Po dłuższej rozmowie (trwała nie całe 2 min ) z moim TŻ chyba zdecydujemy się na Zamek w Mosznie a następnie Zakopane http://www.arekgmurczyk.pl/plener-slubny-w-zamku/ http://www.arekgmurczyk.pl/raz-w-zyc...ubny-w-gorach/ http://www.arekgmurczyk.pl/bajkowa-s...morskim-okiem/ http://www.arekgmurczyk.pl/category/fotografia-slubna/ - Warszawa o zachodzie słońca Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-14 o 19:32 |
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Justiii - my chyba nie będziemy mieć akurat zbyt wielu dni na zastanowienie, bo tylko do piątku po weselu będziemy w PL, więc mam nadzieję, że pogoda dopisze...
powiem szczerze, że te akurat które wstawiłaś nie bardzo mi się podobają... ale pomysł ciekawy, tylko ujęcia jakieś średnie... |
|
|
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
O kurczaczki - bardzo poważne te Wasze plany plenerowe
My na razie nie zaplanowaliśmy niczego... Chcielibyśmy mieć zdjęcia na naszym ukochanym stadionie i nad jeziorem - w wioseczce, na którą jeździliśmy od dziecka, w której poznaliśmy się 7 lat temu (z kawałkiem) i jeździmy tak dotąd co roku marzy mi się jakaś łąka pełna kwiatów industrialne klimaty nie są w moim typie - ja to jestem chyba takie dziewcze małomiasteczkowe
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
...
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-14 o 19:59 |
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - koło Wrocka jest kamieniołom, tak miała tez sesję moja szwagierka
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-14 o 19:58 |
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.arekgmurczyk.pl/bajkowa-s...morskim-okiem/ - zdjęcia mojej koleżanki z którą tańczyłam w zespole
My możemy sobie pozwolić na szaleństwo plenerowe bo znajomy robi Nam zdjęcia i mamy go do dyspozycji kiedy tylko chcemy ![]() Ja chcę zdjęcia w Zakopanym bo tam spędziliśmy Nasze pierwsze wspólne wakacje
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
To w Zakopanem prześliczne, a kolory jak z bajki ....
|
|
|
|
#3759 |
|
Rozeznanie
|
Super te zdjęcia i piękne pary
Zakopane i jego kolory przemawiają do mnie bardziej niż kamieniołom, ale ogólnie lubię kiedy zdjęcia są oryginalne, a reszta to już tylko kwestia gustu
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Zakopane ma swój urok
Ja jestem maniaczką zdjęć uwielbiam je robić i oglądać a teraz będę miała okazję żeby mnie ktoś fotografował więc wykorzystam to na max-a ![]() a co powiecie na takie zdjęcia? - http://www.arekgmurczyk.pl/sierpniow...er-just-do-it/ - Ja jestem na NIE za te stroje :/ Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-14 o 19:50 |
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Justiii - bardzo fajne (oprócz tych strojów, ale może to jacyś zapaleni sportowcy)... i to w gumiakach super, też kiedyś o tym myślałam...
|
|
|
|
#3762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3763 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cisza cisza a nagle tyle postów do nadrobienia
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo ładna tylko nie będzie Cię denerwował sylikon z tyłu? Cytat:
pewnie nie źle mu się później oberwałoCytat:
Cytat:
Mój Tż bardzo by chciał takie zdjęcia...Cytat:
![]() Kochana zwolnij trochę koniecznie. Cytat:
no i oczywiście czekam na zdjęciaCytat:
W ogóle chętnie zaczęłabym plener po południu żeby załapać sie na zachód słońca może nad Wisłą i jak już będzie ciemno a z kamerzystami pojedziemy pobiegać po polach i lasach w dzień
|
|||||||||
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, które znają się na "fachu"
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam z całych sił!---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
niedaleko mojej wioski jest śliczny park...i chyba tam zrobimy sobie sesję...są tam cudne alejki, jest lasek, staw, sad, i inne fajne "bajery"
|
|
#3766 | |
|
Konto usunięte
|
matko, faktycznie, te Wasze plenery to poważna sprawa.
Ja dziś się umówiłam na 28. Ale bez szaleństwa, Starówka, Park, nad Wisłę i po balu Mogłąbym jechać gdzieś, ale mąż nie bardzo może brać wolne, bo mało mu zostało a sesja może być tylko w tygodniu. Tylko kupię sobie kalosze, bo będzie mokro i to fajnie wygląda![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-05-14 o 21:15 |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pewien dylemat, problem....otóż moja przyszła teściowa jest obrażona na mnie i na mojego TŻa od świąt...tzn. z nim normalnie rozmwia a my się jeszcze nie widziałyśmy...specjalnie zrobiłam dla TŻa rodziców specjalne zaproszenia, ze specjalnym tekstem...no ale dzień przed świętami wyszło jak wyszło i już się z nimi nie widziałam...a mieli zaproszenia dostać w święta jako pierwsi....no i na dzień dzisiejszy wszystkie zaproszenia mamy rozdane, tylko zostali rodzice TŻa...No i wpadłam na pomysł, że mimo wszytsko pojade tam i dam i tak jak należy to zaproszenie....no ale jak TŻ powiedzial o tym mamie to jego mama powiedziała, że on sam może dać to zaproszenie, ja nie muszę przyjeżdzać..... Kurcze ta cala sytuacja jest chora. Mam udawać w dniu ślubu że wszytsko jest ok jak nie jest? Korci mnie aby jednak pojechać do nich i wszystko sobie wyjaśnić...ale z drugiej strony, skoro ona sobie tego nie życzy to na siłe się pchać nie będę....kurde...ale jestem zła....całą radość mi psuje...nie umięcię tak w 100% cieszyć skoro wiem że matka TŻa jest na mnie zła, a nie uważam że zrobiłam coś złego.....wrrrrrr....:mur :
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - to może rzeczywiście udawaj, że wszystko ok i tyle.... ale wiadomo, że wtedy w świadomości tkwi, że coś jest nie tak... a można wiedzieć o co się obraziła?? może twój tż jej coś powie...
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Gawa - to za licencję się płaci??? no tak.... skąpiradła w sutannach, przepadnie mu kasa za ślub to próbuje i tak kasę wyciągnąć za nic! normalnie kiedy to się zmieni?? |
|
|
|
#3769 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc abyś się nigdy nie przekonała a czy ja też mogę prosić o projekty na maila ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie na dachu ? [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34124358]matko, faktycznie, te Wasze plenery to poważna sprawa. Ja dziś się umówiłam na 28. Ale bez szaleństwa, Starówka, Park, nad Wisłę i po balu Mogłąbym jechać gdzieś, ale mąż nie bardzo może brać wolne, bo mało mu zostało a sesja może być tylko w tygodniu. Tylko kupię sobie kalosze, bo będzie mokro i to fajnie wygląda![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- gdzie??!!! [/QUOTE]też chce nad wisłą i w wilanowie ![]() Cytat:
ale by jej głupio było wiem zę takie sytuacje psują całą radość przygotować i całego dnia 3maj się i nie daj się ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- równo za tydzień ![]() Cytat:
|
|
|
#3770 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sylwester na dachu brzmi super! ja u siebie mam taką namiastkę, bo mieszkam na 11. piętrze, więc to już prawie dach Cytat:
Cytat:
jeśli chodzi o teściową, to ja może jestem dziwna, ale pojechałabym jednak z tym zapro i pokazała jej, że potrafię być ponad jakimiś głupimi i bezpodstawnymi fochami... ot co a TŻtowi bym pogroziła paluszkiem, żeby tak od razu nie biegał do "mamusi" z nowinami... no to będziemy śpiewać "sto lat" mój brat też "majowy" byczek Dziewczyny ale będę miała piękna opaskę
|
|
#3771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś się umówiłam na 28. Ale bez szaleństwa, Starówka, Park, nad Wisłę i po balu Mogłąbym jechać gdzieś, ale mąż nie bardzo może brać wolne, bo mało mu zostało a sesja może być tylko w tygodniu. Tylko kupię sobie kalosze, bo będzie mokro i to fajnie wygląda![]() gdzie??!!! [/QUOTE]A na moim rodzinnym na Pradze niestety odkąd gospodarz zobaczył że sie opalam z koleżanką na tym dachu to założył taką kłódkę której nie rozpracowałam ale może na taką okazję nam otworzy...Tusia w Praskim czy w Skarszewskim będziecie? A kalosze pomysł świetny Cytat:
Cytat:
Takie gadanie aby gadać zawsze najwięcej krwi psuje... A teraz wrzucam Wam "moje" pudełko na koperty i książki bo o nie prosiliśmy w zaproszeniach. Zależało mi na fioletowym ale dostałam czarno fuksjowe myślicie że może być? No i jeszcze sie Wam pochwalę że byłam dziś w tej pracowni obuwia i zamówiłam sobie najzwyklejsze zakryte buciki z paskiem wokół kostki z fioletowego zamszu a mama od ręki kupiła też dla siebie
|
||||
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - jaką opaskę?? na ślubie?? ja na początku też miałam mieć opaskę, ale zmieniłam zdanie...
Pradip - fajne pudełko i super, że buty kupiłaś! |
|
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w skrócie ![]() otóż ustaliliśmy jak spedzamy z TŻem święta....czyli w sob przyjeżdza do mnie i w pon. jedziemy do jego rodziny...oczywiście zabieramy po drodze jego babcię, bo bez babci bym chyba zaproszona na święta nie była....no ale jego mamuśka powiedziała TŻowi że święta są dla rodziny, powinno się je spędzać z rodziną i lepiej by było jakby on został w domu, a ja w pon. -drugie święto mogę z babcią przyjechać, bo te święta są mniej ważne. Na początku TŻcik się zgodził ale jak wyraziłam swoje zdanie na ten temat (po 7 latach bycia razem, 3 mies. przed ślubem jego matka dała do zrozumienia że w ich rodzinie nie ma dla mnie miejsca) i przyjechał....ale dzień poźniej niż jak się umawialiśmy.....ale do nich już nie popjechaliśmy-straciłam ochotę (siedziałam nad zaproszeniami, cieszyłam się, że dostaną takie inne, że się pewnie ucieszą...). No i do dzisiaj ma pretensje że babcia siedziała sama w domu...pominę fakt, że u nich w domu były jeszcze 2 samochody-po babcię nikt nie ppojechał...to tak w wielkim skrócie kurde, ale wątek zaśmieciłam moimi problemami---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() pudełeczko sliczne!! sama bym takie chciała ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ooo...a muszę się Wam pochwalić....właśnie się dowiedziałam, że mogę się urządzać w mieszkanku!! Lokatorzy, którzy wynajmowali od nas mieszkanie, właśnie się wyprowadzili i oddali klucze! Mieli być do konca czerwca, ale znaleźli coś innego....ale super.....możemy się brać powoli za malowanie
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - i ona się na ciebie obraziła?.... moja mama czasem się zapomina i mówi żebym zadecydowała w tej czy innej sprawie, ale za chwilkę się poprawia i mówi, żebyśmy zadecydowali... wiadomo zdarza się bo przyzwyczajona i ma do mnie więcej śmiałości, ale ostatnio mówi: że cieszy się, że ma takie mądre dzieci (zawsze nam słodzi) a w czerwcu jeszcze jedno jej przybędzie i widziałam, że mój Tż tak miło się poczuł... a wy jeszcze po takim czasie razem ... czy tym ludziom sprawia przyjemność kiedy kogoś zasmucą??? i chyba zdaje sobie sprawę, że zanieczyszcza atmosferę... ale jak ona widzi w tobie winę, to mam nadzieję, że będziecie od niej daleko mieszkać
może choć w dzień wesela będzie miła...---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- przynajmniej dobra wiadomość na koniec dnia
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale faktycznie będziemy od niej daleko- jakieś 60 km
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - a czego ty masz żałować?? że do rodziny cię nie zalicza? czy że nie chciała żebyś z nimi święta spędziła?? no co za baba! a jakie zapatrywania na to ma twój tż? co myśli na ten temat?
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
jest po mojej stronie.....twierdzi, że jego mama strasznie zdziwaczała i jest dwulicowa...raz, że gada, jak to ona mnie uwielbia, dwa kiedykolwiek chciał mnie do siebie zaprosić, zawsze było ale....ona nie lubi gości
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - to przynajmniej tyle, że Tż jest za tobą, bo było by ciężko... więc na szczęście bierzesz ślub z nim a nie z teściową
|
|
|
|
#3779 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cały dzień minął i nie ma żadnego pogorszenia więc i ja zaczynam być dobrej myśli Postaram się jutro zrobić jakieś fotki, ale moja mama mistrzem fotografii nie jest ![]() Poza tym szukam butów, które będą mi służyły na komunię, panieński i moje pseudo poprawiny i nigdzie nie mogę znaleźć takich jakbym chciała ![]() Cytat:
No i nasz fotograf chce zrobić dodatkowy dzień sesji jak pogoda dopisze, bo sesja ta ma być w całości w deszczu... Ale ja póki co się waham bo z jednej strony podobają mi się takie szalone pomysły, a z drugiej boje się, że będę wyglądała jak zmokła kura i efekt wcale nie będzie fajny, a po drugie obawiam się też trochę o suknię, że jej potem nie dopiorę A wy co myślicie o takim pomyśle???
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa- Ja uważam że super! Też myśl o takiej sesji przeszła mi przez głowę, wiesz żółte gumiaki i parasol tylko, żeby był taki lekki deszcz a nie ulewa, choć w sumie ... ani trochę nie wahałabym się (ale to ja!), uważam, że dobry fotograf zrobi świetne zdjęcia nawet w deszczu... ja przede wszystkim chciałabym w słońcu... ale mam tylko kilka dni na sesję...
cieszę się że jest poprawa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

i niecałą moją rodzinkę hahah Tż ma maluteńką rodzinkę ...
Bardzo fajne zdjęcia

Mój Tż bardzo by chciał takie zdjęcia...
no i oczywiście czekam na zdjęcia
brak normalnie
słów[COLOR="Silver"]
mój brat też "majowy" byczek
ale może na taką okazję nam otworzy...