![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
A mój TŻ śpi od 21
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
No to mój mąż dzisiaj siadł i zaczął myśleć jak wózek kupić. Stwierdził, że poszuka jeszcze innych producentów (chociaż mówiłam, że nie ma sensu), bo może znajdzie coś fajnego w podobnej cenie do tako. Poszperał w internecie, powysyłał mi kilka modeli do oceny, oczywiście od razu wszystkie "nowe propozycje" odrzuciłam bo mi nie pasowały. No to stwierdził, że zostajemy przy tako. Zaczął czytać jaki najlepiej wybrać, a na koniec rzucił "dobra, kupimy captivę, skoro uważasz, że najlepszy wybór". Spytałam, czy nie chce obejrzeć tego wózka jeszcze w sklepie, to powiedział, że "nie bo ma już dość". Ja wiedziałam, że to tak się skończy
![]() No więc kupujemy captivę, polujemy na używaną, bo można w niezłej cenie znaleźć niemal nówki egzemplarze Czyli stanęło na moim pierwszym wyborze, i nie wiem po co było to całe zawracanie gitary ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-05-14 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Idę spać. Rano trzeba wstać do tego gina...
Jadę dopiero o 12, nie mam ochoty znowu siedzieć kilka godzin. Wystarczające, że przyjmuje od 15:30, więc i tak posiedzę ![]() Jeszcze tylko Lutka i spaaać ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oki ide sie położyć, może uda mi sie zasnąć ![]() najgorzej będzie sie budzić w nocy w pustym łóżku ![]() może kicia mi potowarzyszy ![]() Dobranoc Brzuchatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Wtajemniczenie
|
ja tez zaraz zmykam
![]() kolorowych senkow
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- pomoze pomoze najwieksze rozstepy robia sie w ostatnim miesiacu
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Hej. Mialam okropny dzien mam serdecznie dosyc.
Wrocilam z pracy to tak plakalam ze myslalam ze sie udusze, dalej mi sie chce plakac. Nawet nie chce mi sie o tym gadac. Do tego sie okazalo ze zanim odejde na macierzynski 28 dni przed musze zlozyc aplikacje!!!! No i jutro ja wypelnie i pojde do menagera bo kolejnego miesiaca napewno nei ebde pracowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- a wykozystalas juz swoj urlop? jak nie to wykorzystaj bo ci przepadnie,
![]() |
#1182 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już kupiłam te produkty z DMu i wyprałam pierwsze trzy partie (tzn. ubranka na 0-3) ![]() Teraz już 'tylko' kocyki, pieluchy i takie tam ![]() Cytat:
![]() Pomoc od rodziny to cudowna sprawa, ale wg mnie w sytuacjach alarmowych (dotychczas raz taką mieliśmy: kot nam się pochorował i trzeba było NAGLE wyłożyć prawie 500€. Akurat wtedy nie mieliśmy tyle a ja miałam wrażenie, że i nerkę chętnie sprzedam, byle kota ratować. Teściowa nam wtedy dorzuciła stówę - wzięłam, przyznaję się, bez mrugnięcia okiem) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
u mnie etap największych rozstępów minął w 3,4,5mc.. myślę że takich nie chciałabyś mieć
![]() Hej. A ja was tak zaatakuję z rana ![]() Oddelegowałam męża, a niech jedzie w siną dal, mam nocke wolną i w końcu odpocznę od niego , bo już wczoraj tak mnie nosiło na niego i dzisiaj jeszcze mnie wkurzył że aż mnie mdłości wzięły... uprzedziłam go że jak będzie mnie denerwował to wybiję mu zęby i koledzy będą się z niego śmiali w pracy to już się nie odzywał.. dzisiaj będzie spał z lesie.. ale peszek.. Dzisiaj będę jechać chyba do brata z mamuśką ale to pewnie później bo oczywiście kurier ma do mnie przyjechać.. czy to zawsze musi tak być , ze jak chce gdzieś się jechać to ma kurier być??? Za każdym razem tak u mnie jest :/ Zjem jogurt i idę jeszcze w kimę, bo ktoś kiedyś mądry powiedział że "kto rano wstaje temu pan Bóg daje" - mi nic nie dał więc nie mam na co czekać.. I taK szybko dzisiaj zaczynamy 35 tydzień ![]() Do poźniej ![]() Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2012-05-15 o 04:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Rozeznanie
|
wow gratuluję
![]() ![]() Małż polazl do roboty a mi się już nie chce spać ![]() ![]() Wczoraj byłam na wizycie u gina. Na szczęście wszystko dobrze jest, zrobiła szybkie usg bo mówiłam, że mnie strasznie nisko kopie no i się okazało że malutka się obróciła ale nie w tą stronę co powinna, bo leżała bokiem a teraz leży pionowo z nóżkami na mojej szyjce i ją rozgrzebuje. Główkę ma na wysokości mojego pępka. Powiedziała, że niby nie mam się martwić bo dzięki pessarowi ta szyjka powinna wytrzymać grzebanie małej, zobaczymy. No i jak się nie odwróci do cc. Niby ma szanse bo jest ruchliwa ale musiałaby się obrócić aż o 90 stopni więc niewiem jak ona to zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Raczkowanie
|
Witam Mamusie
Cytat:
![]() ![]() Część nadrobiłam, teraz lece się szykować bo idę na badanie krwi. Ale już jestem głodna... A tu jeszcze ponad godzinke nic nie mogę.
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() łeb mnie boli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1187 |
Zadomowienie
|
Witam!
![]() ![]() Miłego dnia mamuśki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
od 2 dni swedzi mnie czoło
![]()
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie też już koniec spania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Raczkowanie
|
nadalka
![]() ![]() ![]() prince_polo ![]() ![]() a co do mojej MEGAA ZGAGI to w nocy okolo 24tej tak mnie meczyla az sie poplakalam i z tych nerwow ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tym relanium-ginka kazała mi brac 4xdziennie po 0,5 tabletki(5mg) bo wedlug niej stres podnosi mi cisnienie i mam ty sposobem unikac stresu. A wzielo sie to stad ze na wizytach mam zawsze wysokie-z emocji. W domu mierze5x dziennie mam niskie ok 115/68 i zrobilam 24h holter cisnieniowy ktory to potwierdził. Nie wzielam ani 1 tabletki relanium, i musze to gince powiedziec ![]() hej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
selay ja na zgagę biorę rennie. Nie zawsze pomaga, ale jest trochę ulgi, no i w nocy zgaga nie budzi bo do nocy zdarzy zniknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie! Tak chciałam chłodniejszą pogodę a jak brak słońca za oknem to jakoś tak nie mam humoru
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wiem, że ma czas tylko żeby obrócił się w dobrą stronę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze banany i mleko mi pomagają. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam w planach dzisiaj pospać, to nie pospałam, bo kurier zadzwonił, że koło 10-12 będzie z moim materacykiem ![]() No i dobrze, że wstałam, bo wczoraj wysłałam maila z zapytaniem o sprzedaż wózka (za 550zł znaleźliśmy używaną roczną captivę) i mi babka odpisała, że oferta aktualna. Więc zadzwoniłam i się ugadaliśmy co i jak ![]() wiesz co, wczoraj doszłam do wniosku, że to nawet lepiej że wyszło jak wyszło. Może i namieszał, ale przynajmniej w razie czego, gdyby coś mu się w wózku nie spodobało, nie powie mi, że to moja wina bo ja taki wybrałam i że może trzeba było kupić inny ![]() Cytat:
![]() Dodatkowo przy braku zabezpieczenia główki (a z tych fotelików tańszych nie wiem czy jakikolwiek to ma) przy stłuczce bocznej dziecko po prostu uderza głową o elementy konstrukcyjne samochodu... Cytat:
![]() Cytat:
I teraz bardzo, ale to bardzo chce coś dla wnuczki kupić, tylko dostała zakaz kupowania ciuszków więc kombinuje. Jak powiedziałam, że matę edukacyjną za darmo dostaliśmy to się nieco skwasiła, bo ona miała w planach ją kupić. To teraz stwierdziła, że oni dołożą się do wózka. Tym lepiej, że kupujemy wózek tani, a jak ten używany kupimy to już w ogóle za śmieszne pieniądze, to jak się uprze że ona musi dołożyć to będzie to mała kwota, bo nam aż głupio od nich kasę brać. Ale z drugiej rozumiem, że aż ją nosi, żeby coś podarować, bo to pierwsza wnuczka, więc nie chcemy aż tak blokować że my wszystko sami. Jak ma już kasę wydawać to chociaż na coś, co nam się przyda naprawdę a nie będzie leżeć w kącie nieużywane noo to jeszcze tylko 2 tyg i możesz się rozpakowywać ![]() Cytat:
jak dalej nie będzie przechodzić albo się nasili idź do gina i poproś o zlecenie prób wątrobowych, bo cholestaza ciążowa często objawia się właśnie swędzeniem twarzy i/lub rąk
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-05-15 o 08:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() On chyba jeszcze nie zczaił o co chodzi i nawet jest wdzięczny za kanapki sesesesesese :P
![]() |
#1198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale chyba patrząc na skończone tygodnie to chyba jeszcze 3 do 37+0 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
no w sumie to racja
![]() ![]() A wózek który chcemy kupić ma takie kolorki http://www.free-trade.cracow.pl/166-...can-4-tako.jpg więc pewnie wszyscy będą myśleć, że chłopak, a tu niespodzianka ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-05-15 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Rozeznanie
|
ŁaŁ
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.