|
|
#2401 |
|
KOTerator
|
Dot.: Koty część IV
Zooplus - ma urodziny. Jak nigdy tam nie zamawiałaś, to tak czy tak masz zniżkę -12%. A kto już zamawiał, to się musi spieszyć do środy.
Zamówiłam jeszcze Sonikowi miskę dla brytyjczyków, ciekawe czy taka dobra jak piszą, trochę się mi nie podoba, że jest plastikowa no ale ciężko mi dogodzić |
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję- już patrzę, co mają ciekawego
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie w piątek dostałam paczkę z zoo+
załapałam się na promocję z gratisowymi puszkami Cosma niestety moim kotom średnio te puszeczki podchodzą.Następne zamówienie planuję w czerwcu, bo muszę wybrać jakąś rzecz za moje uzbierane punkty, ponieważ część z nich jest ważna tylko do końca czerwca. Pomyślałam o takiej misce http://www.zooplus.pl/shop/koty/auto...ramiczna/30874 Jako stały klient zoo+ mam możliwość odroczonej płatności za towar i stwierdzam, że już zawsze będę korzystała z tej formy płatności (nawet jeśli będę miała gotówkę), bo wtedy paczka przychodzi szybciej niż przy płatności przelewem zaraz po złożeniu zamówienia. Niestety nie mamy wtedy rabatu 2% no, ale... coś za coś
|
#2404 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Miska się za punkty nie opłaca , punktów trzeba mieć dużo, a miska za 7 zł . Dawniej były fajne premie, za niewielką ilość punktów można było dostać coś fajnego, np. legowisko albo drapak. Ja zbierałam na legowisko, miałam ponad tysiąc punktów i wtedy podnieśli te progi . Teraz za każdym razem coś za punkty biorę , z tym zamówieniem ma przyjść miska z trawką, rękawica do czesania i saszetki Animondy Carny , przy następnym wezmę haczyk na kleszcze, jak mi dodadzą punktów za to zamówienie .
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
A my już po wizycie. Dostała jeszcze 2dniowy antybiotyk, zalecenie ciągłego ograniczenia ruchu (czyli pozostajemy w transporterze) i ciągły pokaz mody w kubraczku
Ale już niedługo, bo 21 maja mamy już iść na zdjęcie szwów Dobrze, że apetyt jest i trawienie ok.Czekamy na jakieś fotki Waszych kiciurków...
Edytowane przez anty_lopka Czas edycji: 2012-05-14 o 18:55 |
|
|
|
#2406 |
|
Nie depcze krokusów
|
Buras jutro ma umowne 1 urodziny
![]() Antylopka - jak reaguje na transporter? Wyobrażam sobie, że u mnie kot by skakał razem z tym transporterem po całym domu, nawet do wanny...
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie mam tych punktów znowu tak wiele, bo tylko 186, a z tego 27 ważnych do końca czerwca. Wyboru za wielkiego w gratisach nie ma. Pamiętam, że kiedyś za coś około 400 punktów była fajna futrzana budka dla kota i chciałam na nią zbierać, ale teraz rzeczywiście żeby dostać coś naprawdę fajnego to trzeba mieć tych punktów bardzo, bardzo dużo. Przeglądnę jeszcze raz te gratisy za punkty i może wezmę saszetki Animondy, bo 12 sztuk można mieć za 50 pkt nie wiem tylko czy do czerwca nadal to będzie aktualne Zobaczymy ![]() anty_lopka Twoja kicia ma anielska cierpliwość i cudowny charakter, że bez protestów i problemów spędza czas w transporterku Ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby któryś z moich kotów musiał przez jakiś czas tam przebywać. Wystarczy, że przeszliśmy gehennę po sterylizacji naszej Figi, która miała depresję kaftanikową Pozdrawiamy serdecznie i życzymy szybkiego powrotu do formy
|
|
#2408 | ||
|
KOTerator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
. Do czerwca tego nie będzie, oni się chcą tego pozbyć teraz po zimie, bo te saszetki są zimowe i później już nie są w sprzedaży. Często zmieniają te premie, na coraz gorsze. Ja biorę dużo rzeczy ale za małą ilość punktów, mam już otwieracz do butelek, breloczek itp |
||
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż zobaczę w czerwcu co tam będą dawali zawsze mogę wziąć jednak ta miskę dla mojego plaskatego ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- A chciałam jeszcze zapytać... ma któraś z Was dla swoich kotów takie legowisko co się zawiesza na kaloryfer?? O coś w tym stylu http://animalia.pl/produkt,3727,51,t...1-x-24-cm.html Jaksie sprawdza? jest solidnie wykonane? Koty korzystają??
|
|
#2410 |
|
Wtajemniczenie
|
Apropo biegunek, moja koleżanka przy małych tymczasach zawsze stosuje przy biegunkach po odrobaczaniu które są bardzo częste, tylko i wyłącznie suchą karmę do czasu ustabilizowania się kupki, ja dodaję też Biogen, świetnie działa, czasem jak moim się zdarzą luźne kupki to dostają doustnie, rozpuszczone w wodzie, strzykawą do pysia
http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdro...g_,p1700248953 Agatko, moje nie korzystały oddałam mamie, jej kot też nie korzystał, potem teściowej, ale jej kot też miał w nosie to legowisko
Edytowane przez marea Czas edycji: 2012-05-14 o 20:15 |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wydać kasę i żeby tak sobie bezużytecznie wisiało to trochę głupio ![]() Właśnie otworzyłam moim głodomorom saszetkę Schmusy z ostatniej dostawy z ZOO+ i się wkurzyłam była jakaś dziwnie napęczniała, a po otwarciu w środku zastałam dosłownie 4 kawałki i 2 łyżki sosu o dziwnym zapachu wywaliłam toto i poszłam sprawdzić następne, ale wygląda na to, że są OK i ta jedna się jakaś felerna trafiła
|
|
#2412 | ||
|
Raczkowanie
|
Czyli szykuje się dżampreska!
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
dziś na kontroli podczas zastrzyku nawet nie mruknęła, o wyrywaniu się nie wspominając. Vetka jest pod wrażeniem, zresztą ja też mając na uwadze to, co nieraz wyczyniała w domu jak ją ADHD napadło Jutro postaram się wrzucić parę fotek
|
|
|
#2413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karma Schmusy była uszkodzona i nie wiem jak długo jeździła ale dotarła do mnie już w fazie rozkładu, pełna larw much, smród nie do opisania dosłownie wymiotowałam a larwy się sypały wszytsko zaśmierdło, praktycznie wszytsko poza puszkami, które szorowałam musiałam wyrzucić, ledwie doniosłam to wszytsko w kartonie na śmietnik, wcześniej szczelnie opakowując workami, a i tak jechało na kilometr i z wielką łaską oddali mi kasę i to tylko za produkty które musiałam wyrzucić i uczciwie powiedziałam które, żadnego zadośćuczynienia za taką sytuację zawiodłam się na nich.
Edytowane przez marea Czas edycji: 2012-05-14 o 20:39 |
|
|
|
|
#2414 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Duże pudła, "worki z powietrzem". Nigdy nie miałam z nimi problemów a kiedyś jak sami się spóźnili z wysyłką (ja nawet nie zauważyłam bo to była kwestia dni) to przysłali kupon rabatowy .
|
|
|
|
|
#2415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie dostałam żadnego kuponu, nic, nawet przepraszam, dobrze że choć zwrócili za to co musiałam wyrzucić, teraz w zooplus, zamawiam jak muszę, ale bez entuzjazmu.... Monia, ja naprawdę nie przesadzam, fetor był jak gnijące ciało, długo się utrzymywał w mieszkaniu, po wyrzuceniu kartonu naprawdę traumę po tym miałam ehh
Edytowane przez marea Czas edycji: 2012-05-14 o 20:59 |
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tylko moje koty były tego samego zdania wkurzają mnie ostatnio strasznie, bo człowiek się dwoi i troi, zastanawia się jak tu im dogodzić, a one tylko nosem kręcą, że to złe a, tamto niedobre a to co było dobre rano już jest niedobre wieczorem.Ostatnio wzięłam się na sposób i dopóki jedzenie nie zniknie z misek nie ma nic innego.
|
|
#2417 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
![]() Ja bym im to odesłała . Wiem, że często ludzie narzekają na zoo+ a głównie na dostawę i dostawcę, ja mam same pozytywne doświadczenia z nimi a kuriera to mam super po prostu, zawsze dzwoni, zawsze paczka przed 12 itp. |
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle stwierdzam, że do kurierów to mam szczęście i zazwyczaj trafiają mi się sami przyzwoici
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
A widzialyscie te nowość Schumsy Nature's Menu w saszetkach ??? I tackach
probowalyscie czy to są kawaleczki czy pasztet tak jak w puszkach ???
|
#2420 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2422 |
|
Nie depcze krokusów
|
Marea - przeraził mnie Twój opis...
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() Moje kotki także starają się pomóc w chorobie, ciekawe jest to, że jakoś wyczuwają co człowieka boli, zazwyczaj układają się właśnie tam. U mnie to bywa brzuch albo kręgosłup Jak mała była niemowlakiem to nasza wcześniejsza kicia z kolei czuwała przy niej i gdy się odkryła to biegusiem leciała po mnie z tłumaczeniem, że bardzo jej przykro ale znowu musi mnie poprosić do dziecka
|
||
|
|
|
#2424 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Zawołanie do dziecka było przeurocze
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Rozeznanie
|
Małe pytanko, pewnie głownie do Esfiry, ale może ktoś jeszcze wie
Po jakim czasie mogę spodziewać się efektów po podaniu probiotyku?Rudy ok. 11.30 wczoraj dostał pierwszą dawkę i wieczorem zrobił już biegunkowego kupala (przed pójściem do lekarza były lepsze), potem jeszcze jednego. Ok. 23 dostał druga dawkę, przez noc był spokój, o 5 rano zrobił znów biegunkowego kupala, zero poprawy. Wtedy dostał trzecią dawkę. Co prawda wetka mówiła, żeby mu dać 3-5 dni, ale myślałam, że będzie po trochę za każdym razem lepiej? Prawie nie spałam, pilnowałam, czy nie idzie do kuwety, żeby na niego czatować i zdążyć go powycierać, zanim zabrudzi wszystko i zaschnie mu to na sierści |
|
|
|
#2427 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
SETKA ! ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Ja mu to to, to tamto, a ten pajac tylko kuraka w galaretce by wcinał ![]() Właśnie rano wywaliłam wołowinę w galaretce. Teraz jest na suchym. Jak mi przykro
|
|
#2428 |
|
KOTerator
|
Wszystkiego najlepszego dla Burasa
|
|
|
|
#2429 |
|
Rozeznanie
|
Sto lat, sto lat dla Danielsa
|
|
|
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
Burasek ma rok????
No to wszystkiego kociego - żeby Pańcia miła dla kotka była, same smakołyki do domu przynosiła, oko na na kocie figle przymykała i na spacery częściej zabierała ![]() Ale mi się zrymowało
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

niestety moim kotom średnio te puszeczki podchodzą.

. Teraz za każdym razem coś za punkty biorę
Zobaczymy 

była jakaś dziwnie napęczniała, a po otwarciu w środku zastałam dosłownie 4 kawałki i 2 łyżki sosu o dziwnym zapachu

wszytsko zaśmierdło, praktycznie wszytsko poza puszkami, które szorowałam musiałam wyrzucić, ledwie doniosłam to wszytsko w kartonie na śmietnik, wcześniej szczelnie opakowując workami, a i tak jechało na kilometr
.
a to co było dobre rano już jest niedobre wieczorem.