![]() |
#2941 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
dygotka jak karmienie??? cyc czy butla??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
ale wcozraj zrobilam pyszny koktajl
![]() z mleka, mango, banana i cytryny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mielismy hardkorowa nocke. od kilku dni mlody budzil sie w nocy z powodu bąków. myslalam ze to zarelko, ale wczoraj byl tylko na moim mleku i pobudka po polnocy, tu w miare szybko zasnal. a od 1,20 przez ponad 2h byl ryk. masowalam brzuszek, grzalam suszarka, skakalismy na pilce, juz nawet moja mama przyszla zbudzona jego wrzaskami i wziela go ode mnie. cierpliwosc mi sie konczyla i mowilam mu: - juz bądz facetem mieczaku, byle bak a ty sie drzesz niby juz sie uspokajal i nowa fala nadchodzila z wielkim rykiem. zastanawiam sie czy ja cos zjadlam, ale w sumie jem ciagle te same rzeczy. z tymi sloiczkami to niestety tak jest, dodaja sok z winogrona aby slodsze bylo. obawiam sie ze jak zaczne mu dawac owoce ze sloiczkow to potem nie bedzie chcial swiezych bo beda kwasniejsze a tu pan Prezes z poranna prasowka
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2012-05-15 o 07:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
i tak i tak.
wiecej pisałam w klubie nie tutaj...
#2945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zadomowienie
|
no co Ty!!! na dole postu napisałam ze to żart ![]()
#2947 | ||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam na solarium 10 minut ![]() Glam masarka...pociesze Cię, wyrosną :/widze, ze Twoja Sonia się tez budzi w srodku nocy. Moja już trzecią noc zyczy sobie kakao :/ a co do bawienia to tez znajduje sobie zawsze KOLEGÓW ok. 10-letnich ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
aa ślepa jestem,zreszta mój mały gryzon siedi mi na kolanach i zjada mi jedną reke
![]()
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak napewno samopoczucie lepsze ![]() Dziewczyny umieją się ustawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Rozeznanie
|
Witam z rana dziewczynki
![]() U nas nocka w standardzie 3 pobudki jedną nawet spróbowałam nie podawać cyca i udało się, przytuliłam, pogłaskałam i do łóżeczka i usnęła ![]() Glam a ty planujesz dać Sonię do przedszkola? To pytanie to w związku z jej nocnymi pobudkami i wczesnym wstawaniem, bo u nas z Julią to było tak, że dopóki nie poszła do szkoły to miałam nocne pobudki. W maju skończyła 3 lata we wrześniu poszła do szkoły i od tamtej pory śpi jak zabita, mimo że w szkole spędza tylko 3 godziny A czy Sonia śpi w dzień jeszcze? Współczuję nocki ![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
Domi a ja nadal nie moge sie wybrac na solarium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
baha miejscami się spiekłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
dygotka lece doczytac do klubu, z tego roztrzepania nie pamietam gdzie pisalas
![]() kurcze a ja sie wybieram wybieram i jakos wybrac nie moge do tego solarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie ciut martwie tym, ze zjechala w centylach niz ze jakos malutko wazy, bo to moze byc objaw alergii jakiejs, u was tak mola bylo, zobaczymy za jakis czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
Prezes ma taki sam bujak jak moja Królewna
![]()
#2956 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() od rana u mnie zapachy, aktualnie wali w całym domu cebulką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pogoda zrobiła się ciulowa, piszecie jak opętane ![]() pytanie: jak czesto odkurzacie i zmywacie podłogę? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Agulan dzis maja byc wyniki czy mamy przedszkole
Chcialabym zeby poszla Ona juz dosc dlugo nie spi w Dzien, problem z pobudkami zaczal sie kilka dni temu kiedy sonia wymeczona usnela o 18 a obudzila sie o 2 w nocy... Nie spala do 6... Potem spala w dzien inwsoo sie rozregulowalo Wczoraj tez usnela w bujaku maluch po poludniu i stad nocna pobudka Cytat:
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Glam, Domi, a mnie nie dziwi, że starsze dzieci bawią się z młodszymi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi moja Pati je na śniadania je najczęściej owsiankę na mleku i to ilości ogromne!! Chcę jej dla odmiany dać i musli z jogurtem, jakieś kromeczki, jajecznice to tylko podziubie, a jak zje tą michę owsianki to wiem że najedzona ![]() Wiolaqn, ja dawałam od początku słoiczki a jak pojawił się sezon na owoce świeże to mała wpierniczała aż miło. Nie bój się, że jak raz coś podasz to już na pewno nigdy nie zje "coś prawdziwego" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
Przeważnie co 2 dzień, na dodatek co tydzień lub 2 muszę prać kanapy, bo tż nie zwraca uwagi jak bawi się z małym i bardzo często małemu coś z dzioba poleci, a to chrupkiem usmaruje i jest syf na kanapach, a że mamy odkurzacz piorący to robi się chwila i po strachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U nas pobudka o 2 na jedzenie - ostatnio to w sumie standard, że o 2 albo o 3 się budzi.. Zanim zasnęłam to była prawie 4, a ona po 5 już na następne karmienie sie obudziła. Tak więc siedzę teraz w pracy i próbuję się dobudzic kawą - ale pogoda senna to i spać się chce. Idziemy dzisiaj po południu na szczepienie - juz miesiąc temu mieliśmy iśc, ale najpierw Dobruśka miała gorączkę, potem marudna była - jak się okazało od zębów - o i tak minął miesiąc... Już sobie wyobrażam jak się będzie darła - jakoś po szczepieniu trudno ja uspokoić - co chwila sobie przypomina jaka to jej się krzywda zadziała i ryczy od nowa... ![]() No ale iść trzeba. U nas dzisiaj zimnooooo bardzo - ledwie 5 stopni i deszcz siąpi - nic tylko położyć se po ciepłym kocykiem i odpocząć ![]()
#2962 |
Zakorzenienie
|
Pokszywka ja odkurzam i myję panele 2-3 razy w tygodniu. Wcześniej odkurzałam 2 razy w tygodniu panele 1 raz w tygodniu.
Podoba mi się ten strażak Sam z bajki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Raczkowanie
|
Pokszyfka jak byłam na macierzyńskim, to podłogę zmywałam codziennie - jakąś obsesję miałam - teraz staram się jak najczęściej, ale zdarza się,że tylko w sobotę mam czas...
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-05-15 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
gdyby nie cała rodzinka, która zbierała punkty z Orlenu to odkurzacza piorącego by nie było
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- robie małemu zupkę kalafiorową ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj Michał miał swoją pierwszą "DOROSŁĄ KAPIEL" ale się cieszył. Jak go polewałam wodą był dumny jak paw
![]() W związku z tym, czy polecacie jakieś zestawy do kąpieli dla maluchów ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fatal poszperałam pobieznie po wózkach i oto moje typy (cięzko znaleźć wózek z przekładaną rączką, bo albo drogi albo firma no-name ![]() emmaljunga (bardzo polecane na "trudniejsze" tereny, duze koła piankowe, dobra amortyzacja, niestety rączka ani siedzisko nie przekladane) tu masz model w Twojej kat. cenowej: http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E i http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E jane slalom reverse (mój model ![]() http://allegro.pl/jane-reverse-slalo...327780292.html x-lander x1 (mialam starszy model dla mojego starszaka - w tym nowym czarnym stelażu sie po prostu zakochałam ![]() ![]() ![]() http://www.pierwszyusmiech.com.pl/pr...wa-Europe.html i szukam dalej ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- baha Ty z Wrocka to moze orientujesz sie gdzie jest dobrze wyposazony sklep w artykuły MamBaby? Może Askot?
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.