Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 20:34   #3031
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Bo w dzień, wiadomo, że praca, obowiązki, a wieczór jest na odpoczynek

Węże i jaszczury są fajne w dotyku
A pająków to bym się bała, choć moim marzeniem jest dotknąć tarantuli
Wieczorem to wolę oglądać tv

Mnie się gekony podobają,ale pewnie i tak bym się bała

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 21:40   #3032
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
O ile się nie mylę {to wiadomości z Wizażu } : aloes, D-pantenol, Hydromanil, glikol propylenowy i jemu podobne, gliceryna, mocznik, keratyna { tu bym dyskutowała }, żel hialuronowy itp.
Tylko jak tym włosy wysmarować przed naolejowaniem

Cytat:
Spodnie kupione ! Uffff, nareszcie !
I oczywiście nie będzie poka poka

Cytat:
A mówiłam od początku rozentuzjazmowanemu ludowi, że Palitokowcy to opozycja kontrolowana. Matko kochana, kiedy ten nasz naród zmądrzeje ?!
To pytanie retoryczne chyba?

Cytat:
Się uśmiałam !
Co Ty naszej "mamuśce" radzisz . Toż Ona ma używanie tego typu ustrojstw zabronione
Nie no, dobrze radzi, poślizg jest wskazany

Cytat:
Wymacałam tę suszarkę w Rossmannie . I ! Guzik od chłodnego nawiewu nie klika, trzeba cały czas trzymać .
No to lipa Też nie lubię takich przycisków, które trzeba trzymać. Wkurzam się, bo taki przycisk mam w blenderze i jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić czegoś trzymając ten przycisk tak długo jak trzeba

Cytat:
O, taką kupiłam w ubiegłym miesiącu , chyba nawet taniej ciut, bo coś koło 6 zł za sztukę płaciłam.
Zanim dotarła, odpadło jej oczko
zastanawiam się więc teraz, czy nie wkleić kamyka innego koloru.
Widzisz, pewnie dolar był tańszy

Cytat:
Ryr przyjeżdża na weekend
Super! Pomiziaj go ode mnie za uszkiem

Cytat:
Bo w dzień, wiadomo, że praca, obowiązki, a wieczór jest na odpoczynek
No właśnie, zwłaszcza w tygodniu

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Ja mam włączony komputer i tv - np teraz oglądam X Factor

Byłam dzisiaj u mamy i wiecie co? Odkąd jest na tej diecie nisko tłuszczowej, którą zalecił jej lekarz po operacji, bardzo ładnie schudła. Jak spojrzałam na jej kartę z sanatorium to się załamałam - waży 2 kilo mniej ode mnie...
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 22:46   #3033
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Mnie się gekony podobają,ale pewnie i tak bym się bała
Nie ma się co bać miałam i z nimi styczność, bo mi do pokoju hotelowego właziły i słabły od spayu na komary, to je na powietrze wynosiłam
Milutkie są
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Popsikać
Cytat:
Nie no, dobrze radzi, poślizg jest wskazany

Cytat:
Super! Pomiziaj go ode mnie za uszkiem
Pomiziany ogólnie jakoś szybko się zadomowił
Śpi w leżaczku Uerowej, a na dzień upodobał sobie szafę
Tylko na nogę moją swoim starym zwyczajem nie chciał się położyć i pomruczeć. Widać się odzwyczaił I baranków też nie robi, ale może sobie przypomni [strasznie to lubiłam ]
Cytat:
Byłam dzisiaj u mamy i wiecie co? Odkąd jest na tej diecie nisko tłuszczowej, którą zalecił jej lekarz po operacji, bardzo ładnie schudła. Jak spojrzałam na jej kartę z sanatorium to się załamałam - waży 2 kilo mniej ode mnie...
Podkradnij dietę mamie

Właśnie dostałam czkawki, idę po czekoladkę.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 23:00   #3034
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Popsikać
Aaa, no tak

Cytat:
Pomiziany ogólnie jakoś szybko się zadomowił
Śpi w leżaczku Uerowej, a na dzień upodobał sobie szafę
Tylko na nogę moją swoim starym zwyczajem nie chciał się położyć i pomruczeć. Widać się odzwyczaił I baranków też nie robi, ale może sobie przypomni [strasznie to lubiłam ]
Baranki były fajne A jak Ala? Pewnie się cieszy?

Cytat:
Podkradnij dietę mamie
Problem w tym, że nie wiem czy bym wytrzymała bez słodyczy i innego śmieciowego żarcia...
A jeśli chodzi o moją mamę to nie stało się to czego obawiała się najbardziej - nie przytyła po rzuceniu palenia

Cytat:
Ja wcinam ciastka, ale od dzisiaj mam @, więc jestem rozgrzeszona
A na kolację była pizza
Stary 2012-05-13, 03:44   #3035
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Cześć Sylwio, tu Asia
No to mi słoma z butów wylazła ...

Cześć Sylwio ! Kasia mi na chrzcie dano .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ostatnio dwie pary spodni kupiłam.
Te moje to takie zwykłe dżinsy z Dromadera, ale szczęśliwa jestem jak nie wiem co, bo od miesięcy szukałam. Po pierwsze : wyższy stan, po drugie : żadnych powycieranych białych plam, po trzecie : cieńszy materiał, nie taka kowalska blacha, którą się przeważnie spotyka, po czwarte : ten gruby szew po wewnętrznej stronie ud, po piąte : proste nogawki. Psiapsiółka kupiła sobie też . Znalazłyśmy przez przypadek ten sklep, bo jechałam z myślą o odwiedzeniu Big Star . Jak mi spodnie po trzech miesiącach z dupencji nie spadną, będziemy tam jeździć . Dromader to też dobra firma .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Poza tym mama namierzyła krawcową w okolicy i będę sobie szyć i będę miała takie moje wymarzone
Dobry pomysł ! A jak rzeczywiście dobra krawcowa, to się wbij pazurami i trzymaj. Ja w swoim życiu spotkałam tylko jedną dobrą, tzn. taką, z której byłam zadowolona . Teraz też szukam, bo chcę mieć ze dwie szmizjerki na lato .

Cytat:
Napisane przez Estelle
No co, dobrze radzę
Zwracam honor . Pomyślałam o trochę innych wyrobach tych firm

Cytat:
Jak ja tu jestem przez południe to nie ma nikogo, a ta mi tu będzie bacikami straszyć
W południe to ja jednym okiem na TV patrzę, a drugim - przysypiam .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Wiesz,że tylko smaka mi robisz
Zrób sobie, albo kup .
Ja jeszcze z uwielbiam Quiche {kisz}. Już daaaawno nie jadłam, a sama nie za bardzo potrafię zrobić.

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
mnie się marzy zrobić uzupełnienie i ostatecznie wyjść z mgr. prawa
Dobry pomysł .

Cytat:
Węże i jaszczury są fajne w dotyku

Zawsze myślałam, że węże takie oślizłe są. A w rzeczywistości - taką jedwabistą skórę mają .

Cytat:

Tak jak Asia napisała - psikacza na wodzie demineralizowanej sobie zrobić należy .

Cytat:
Napisane przez Finlora
I oczywiście nie będzie poka poka

Ano ! Ja dzieciakowi Marsylianki nie umiem "ściągnąć", a Ty mi tu zdjęcia każesz pokazywać .

Cytat:
Pewnie żadna z Was nie ogląda Bitwy na głosy,ale poszukuję takich spodni jak ma Kamil Bednarek
Przez Ciebie na You Tube wlazłam.
Których ? Tych szmatławych z "All Star", czy tych z "Roxanne".

Cytat:
Napisane przez Finlora
To pytanie retoryczne chyba?

. Nie może być inne . A szkoda ...

Cytat:
Może obrażony ? Ale fajna wizyta . Tylko pewnikiem płacz przy rozstaniu będzie .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Każdy pretekst jest dobry .

Cytat:
A jeśli chodzi o moją mamę to nie stało się to czego obawiała się najbardziej - nie przytyła po rzuceniu palenia
Natychmiast {!!!} ubieraj się i zapierniczaj do mamy dietę kopiować . Ale już !!!
Ty nic a nic o mnie nie myślisz

Praca do szkoły skończona . Na sześć stron mi wyszło. A ile sama się ciekawych rzeczy o Francji dowiedziałam . Wiecie, że pierwszy dom towarowy powstał właśnie we Francji . A Marsylianka wcale nie pochodzi z Marsylii . W Sztrasburgu została skomponowana .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 07:46   #3036
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam włączony komputer i tv - np teraz oglądam X Factor
Też tak mam,ale wieczorem wolę się skupić na jednym

Cytat:
Nie ma się co bać miałam i z nimi styczność, bo mi do pokoju hotelowego właziły i słabły od spayu na komary, to je na powietrze wynosiłam
Milutkie są
Od sprayu na komary ? Kiedyś chciałam przyćmić pająką dezodorantem

Cytat:

W południe to ja jednym okiem na TV patrzę, a drugim - przysypiam .

Zrób sobie, albo kup .
Ja jeszcze z uwielbiam Quiche {kisz}. Już daaaawno nie jadłam, a sama nie za bardzo potrafię zrobić.

Przez Ciebie na You Tube wlazłam.
Których ? Tych szmatławych z "All Star", czy tych z "Roxanne".
Też tak mam jak mam kryzys, ew wieczorem

Oooo to może być pyszne (wygoogolowałam)

Chciałam wkleić z wczorajszego docinka,ale widzę,że w "All star" takie miał Czyli szmatławe

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-05-14, 00:08   #3037
'Estelle'

Cytat:
Baranki były fajne A jak Ala? Pewnie się cieszy?
I to bardzo Chodzi za nim, głaszcze, dziś kazała mu patrzeć jak kaszkę zjada na kolację
A że kot się przyłączył, to powiedziałam jej, żeby przykład z niego brała [bo ostatnio coś mi marudzi, że ona kaszy nie lubi ].
Wracamy z tradycyjnego obiadku niedzielnego a ona "jedziemy do Ryra naszego"
No taka szkoda...
Cytat:
Problem w tym, że nie wiem czy bym wytrzymała bez słodyczy i innego śmieciowego żarcia...
Spróbuj i się przekonaj
Cytat:
Ja wcinam ciastka, ale od dzisiaj mam @, więc jestem rozgrzeszona
A na kolację była pizza
Rozpusta normalnie
Cytat:
Te moje to takie zwykłe dżinsy z Dromadera, ale szczęśliwa jestem jak nie wiem co, bo od miesięcy szukałam. Po pierwsze : wyższy stan, po drugie : żadnych powycieranych białych plam, po trzecie : cieńszy materiał, nie taka kowalska blacha, którą się przeważnie spotyka, po czwarte : ten gruby szew po wewnętrznej stronie ud, po piąte : proste nogawki. Psiapsiółka kupiła sobie też . Znalazłyśmy przez przypadek ten sklep, bo jechałam z myślą o odwiedzeniu Big Star . Jak mi spodnie po trzech miesiącach z dupencji nie spadną, będziemy tam jeździć . Dromader to też dobra firma .
Jeansy też kupić muszę. Moje ostatnie ulubione porozdzierały się nad kieszeniami z tyłu A były też właśnie mięciutkie, rozciągliwy jeans, fajnie się dopasowywały i nawet w pasie nie odstawały zbytnio. Do tego mega wygodne, nie piłowały w kroczu.
Inne niestety uwierają mnie [wiadomo gdzie], nie wiem, jak ja kiedyś całe dnie w nich wytrzymywałam - czy to od kroju spodni zależy, czy też na starość człowiek wygodny się zrobił

Cytat:
Dobry pomysł ! A jak rzeczywiście dobra krawcowa, to się wbij pazurami i trzymaj. Ja w swoim życiu spotkałam tylko jedną dobrą, tzn. taką, z której byłam zadowolona . Teraz też szukam, bo chcę mieć ze dwie szmizjerki na lato .
Na razie mama jest zadowolona. A do tego ceny przystępne. Te koszule gotyckie, które kiedyś wstawiałam na wątku - 60 zł za uszycie. Tyle to mnie sama wysyłka by kosztowała

Cytat:
Zwracam honor . Pomyślałam o trochę innych wyrobach tych firm
A to też , fakt - nie dla Agi
Cytat:

Zawsze myślałam, że węże takie oślizłe są. A w rzeczywistości - taką jedwabistą skórę mają .
Prawda? A jak się na słonku wygrzeją, to już w ogóle cacy
Cytat:
Może obrażony ? Ale fajna wizyta . Tylko pewnikiem płacz przy rozstaniu będzie .
Zapomniał raczej to taka nasza sztuczka była.
Mam nadzieję, że płaczu nie będzie. Choć ostatnio Yaowa płaczliwa. Nawet się nauczyła podstępna bestia mówić "chcę płakać"
Ale wie, że kotek jest w odwiedzinach i rozumie sytuację. Jak będzie w praktyce - czas pokaże
Cytat:
Każdy pretekst jest dobry .
Czekolada uspokaja mi czkawkę

Cytat:
Praca do szkoły skończona . Na sześć stron mi wyszło. A ile sama się ciekawych rzeczy o Francji dowiedziałam . Wiecie, że pierwszy dom towarowy powstał właśnie we Francji . A Marsylianka wcale nie pochodzi z Marsylii . W Sztrasburgu została skomponowana .

Miłego dnia
To przy okazji i my się podszkoliłyśmy

Stary 2012-05-14, 04:46   #3038
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Kiedyś chciałam przyćmić pająką dezodorantem
Też nie należę do grupy fanów pająków. ale staram się ich nie zabijać . Jeszcze nie tak dawno latałam z kapciem i tłukłam . Teraz już nie . Dowiedziałam się, że pająk to pożyteczne stworzenie . Zżera wszelakie gryzące i klujące potworki fruwające i łażące po domu - komary, muszki i inne paskudztwa . Czasem zdarzy mi się jeszcze pająka uśmiercić, ale musi to być wyjątkowo obrzydliwy okaz . A u mnie ich dostatek.

Cytat:
A że kot się przyłączył, to powiedziałam jej, żeby przykład z niego brała [bo ostatnio coś mi marudzi, że ona kaszy nie lubi ].

Cytat:
Napisane przez Estelle
nie wiem, jak ja kiedyś całe dnie w nich wytrzymywałam - czy to od kroju spodni zależy, czy też na starość człowiek wygodny się zrobił
Myślę, że od fasonu . Mam to samo - jedne leżą jak druga skóra, w innych stale się poprawiam .
Bardzo podobają mi się te kolorowe, których teraz wszędzie pełno . Nareszcie wesołe ulice będą, a nie takie dżinsowo zuniformizowane . Macałam te spodnie w różnych sklepach, ale były uszyte z wyjątkowo badziewnego materiału . Przy moich nogach, po miesiącu będę miała poprzecierane w udach .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam nadzieję, że płaczu nie będzie.

Miłego dnia
Stary 2012-05-14, 09:44   #3039
'Estelle'

Cytat:
Od sprayu na komary ? Kiedyś chciałam przyćmić pająką dezodorantem
Ano, tam jakieś toksyczne dodatki wkładają, porażające układ nerwowy, co nie tylko na owady działają jak widać. W sumie przy takich wynalazkach to i człowiekowi zaleca się opuszczenie pomieszczenia, żeby sie nie podtruł.

Po dezodorancie to pajączek chyba na rauszu alkoholowym
Cytat:
Też nie należę do grupy fanów pająków. ale staram się ich nie zabijać . Jeszcze nie tak dawno latałam z kapciem i tłukłam . Teraz już nie . Dowiedziałam się, że pająk to pożyteczne stworzenie . Zżera wszelakie gryzące i klujące potworki fruwające i łażące po domu - komary, muszki i inne paskudztwa . Czasem zdarzy mi się jeszcze pająka uśmiercić, ale musi to być wyjątkowo obrzydliwy okaz . A u mnie ich dostatek.
Też staram się pająków nie zabijać. Chyba, że TŻ sobie nie umie poradzić z jego usunięciem i bydle jest wyjątkowo krnąbrne, ucieka na wszystkie strony, zamiast cierpliwie czekać na wyniesienie z domu.

Najgorzej, jak mi taki zza fotela nagle wybiega, po ścianie w górę, normalnie scena jak z horroru.

Cytat:
Myślę, że od fasonu . Mam to samo - jedne leżą jak druga skóra, w innych stale się poprawiam .
Bardzo podobają mi się te kolorowe, których teraz wszędzie pełno . Nareszcie wesołe ulice będą, a nie takie dżinsowo zuniformizowane . Macałam te spodnie w różnych sklepach, ale były uszyte z wyjątkowo badziewnego materiału . Przy moich nogach, po miesiącu będę miała poprzecierane w udach .
Szukam jasnoniebieskich teraz. Niby klasyka, ale ładnie się wpisuje w obecnie panujący trend pastelowy

Cytat:

Miłego dnia

Stary 2012-05-14, 13:11   #3040
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Jak kiedyś na wsi zobczyłam takiego grubego, czarnego i dosyć sporego to prawie na zawał padłam i nie chciałam więcej do łazienki chodzić

Cytat:
Po dezodorancie to pajączek chyba na rauszu alkoholowym
Skulił się i szybciej zginął :p

Używam od jakiegoś czasu wcierki Jantar i denerwuje mnie to,że zaraz mam tłuste włosy po nim

Stary 2012-05-14, 20:53   #3041
'Estelle'

Cytat:
Skulił się i szybciej zginął :p

Używam od jakiegoś czasu wcierki Jantar i denerwuje mnie to,że zaraz mam tłuste włosy po nim
Biedny pajączek

O, a mi nie przetłuszczał. Ale treściwy jest.

A gdzie Aga?

Stary 2012-05-14, 21:42   #3042
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Tak jak Asia napisała - psikacza na wodzie demineralizowanej sobie zrobić należy .
No tak, zapomniałam, że przecież kiedyś się w to bawiłam

Cytat:

Natychmiast {!!!} ubieraj się i zapierniczaj do mamy dietę kopiować . Ale już !!!
Ty nic a nic o mnie nie myślisz
Głównie nisko tłuszczowe produkty, mięso tylko gotowane, nic smażonego, jakieś zupki ryżowe, koperkowe itd, mało soli, żadnego tłustego mięsa, boczku (mama ubolewa, że nie może sobie zrobić kapusty z kiełbachą albo z boczkiem). Żadnego ciasta, czekolady... (chyba nie dałabym rady ). Dodatkowo bierze tabletki na cholesterol, żeby utrudnić wchłanianie tłuszczu. No i jeszcze trochę ruchu

Cytat:
Też tak mam,ale wieczorem wolę się skupić na jednym
Ja tam mam podzielną uwagę

Cytat:
I to bardzo Chodzi za nim, głaszcze, dziś kazała mu patrzeć jak kaszkę zjada na kolację
Musicie częściej brać go w odwiedziny

Cytat:
Spróbuj i się przekonaj
Tylko ja taka niespecjalnie dietowa jestem Zwłaszcza jeśli musiałabym zrezygnować z tego co lubię...

Cytat:
Czekolada uspokaja mi czkawkę
Naprawdę? Muszę sprawdzić czy mnie też uspokoi

Cytat:
A gdzie Aga?
Na aerobiku
Stary 2012-05-14, 23:23   #3043
'Estelle'

Cytat:
Musicie częściej brać go w odwiedziny

Tylko ja taka niespecjalnie dietowa jestem Zwłaszcza jeśli musiałabym zrezygnować z tego co lubię...

Naprawdę? Muszę sprawdzić czy mnie też uspokoi

Na aerobiku
Oj, chciałabym, ale boję się o wzrost poziomu alergenu w domu. Po tych kilku miesiącach Ali jakby zaczęło się poprawiać. Niestety dziś już widzę nowe wykwity

Może wyznacz sobie jakieś małe, ale to naprawdę małe grzeszki, co by nieco złagodzić efekt odstawienia
Dajmy na to jedna kostka czekolady wieczorem, albo 3 delicje

Testuj
To jedyna metoda, jaka na mnie działa.
No, jest jeszcze picie ze szklanki 'z drugiej strony', ale nie chce mi się w to bawić

Ryr dziś przynazł położyć się na nogę
Co prawda bardziej zwabiła go kanapka, którą jadłam, ale potem został Jeeeej, ale on mięciutki i fajny jest

BTW - spodobały mi się cienie Pierre Renee. Napigmentowane jak Kobo, w konsystencji też podobne, takie mokre, a do tego dużo tańsze [a teraz jeszcze trwa promo]. Jutro chyba dokupię sobie jeszcze jakieś .

Stary 2012-05-15, 04:40   #3044
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Najgorzej, jak mi taki zza fotela nagle wybiega, po ścianie w górę, normalnie scena jak z horroru.

U mnie łażą wszędzie . Moja metoda - udaje, że nie widzę .

Cytat:
Szukam jasnoniebieskich teraz. Niby klasyka, ale ładnie się wpisuje w obecnie panujący trend pastelowy
Widziałam takie stalowo-beżowe . Oryginalny kolor i takie chciałabym. Niestety, nie było rozmiaru . U mnie panuje całkowita niewiedza, że istnieją osoby noszące inne rozmiary niż "34", "36".

Cytat:
Jak kiedyś na wsi zobczyłam takiego grubego, czarnego i dosyć sporego to prawie na zawał padłam i nie chciałam więcej do łazienki chodzić
Hłe, hłe, hłe !

Cytat:
No i jeszcze trochę ruchu

Z tym to u mnie kruchutko, a to co napisałaś - wiem . Znam w teorii Myślałam, że to będą jakieś konkretne przepisy .
Na "cholesterol" też biorę . Lipanthyl .
Kurde, tak chciałabym móc rzucić palenie . Ale dla mnie bardziej zabójczy jest każdy dodatkowy kilogram niż papieros .

Cytat:
Jeeeej, ale on mięciutki i fajny jest
Szkoda, że nie możesz go zatrzymać .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jutro chyba dokupię sobie jeszcze jakieś .
KONIECZNIE !!!

Ja kieruję wzrok swój na tę serię z Nivea do długich włosów . Jak takie cuda { ! } z długimi robi, to coś w sobie mieć musi . Pewnikiem dziś się skuszę, bo już ze trzy razy macałam .

Miłego dnia
Stary 2012-05-15, 09:23   #3045
Ania09121983
Zadomowienie

Witam moje piekne Panie
powracam po długim weekendzie na uczelni...tyłek boli od siedzenia a wraz z poczatkiem tygodnia mam troche biegania z dzieckiem którym sie zajmuję ale juz wrociłam a wieczorem zasiade na dobre na wizazu bo 3 dni to kupa czasu i trzeba nadrabiac zaległosci

Cytat:
Cześć !

Mam nadzieję, że to nic poważnego i zdrówka życzę

jakas zaraza mnie dopadła i strasznie mnie boli gardło ale to podobno teraz każdego łapie , jem czosnek z miodem i mlekiem i dochodze do siebie ..... o dziwo nie roznosze zapachu czosnkowego
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
mnie się marzy zrobić uzupełnienie i ostatecznie wyjść z mgr. prawa Bo to co ja teraz studiuje to samo prawo ale ciut okrojone.
o podziwiam Cię ...jak pomysle ile masz nauki
Cytat:

Ja kieruję wzrok swój na tę serię z Nivea do długich włosów . Jak takie cuda { ! } z długimi robi, to coś w sobie mieć musi . Pewnikiem dziś się skuszę, bo już ze trzy razy macałam .

Miłego dnia
i ja tak sie kręce koło tej serii...chodzi o long repair???

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 18:27   #3046
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Nie słyszałam nigdy o tej serii

Stary 2012-05-15, 22:46   #3047
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

U mnie łażą wszędzie . Moja metoda - udaje, że nie widzę .
U mnie ta metoda niestety nie przejdzie

Cytat:
Kurde, tak chciałabym móc rzucić palenie . Ale dla mnie bardziej zabójczy jest każdy dodatkowy kilogram niż papieros .

Podjadaj wtedy błonnikowe chrupki
A może skręta z ziółek
Nie, mam na myśli te łąkowe, oficjalnie dostępne

Kiedyś mojemu dziadkowi psikusa z bratem robiliśmy i podmienialiśmy zawartość, mozolnie wciskając w bibułkę gotowca własnoręcznie ususzone rumianki i pokrzywy
Ciotka kiedyś takiego trafiła i stwierdziła, że nawet dobry

Teraz nic, tylko ziółka zbierać [ruch] i zawartość konsumować w dymku

Cytat:
Szkoda, że nie możesz go zatrzymać .
Aj, wielka... jutro po południu czeka nas rozstanie
Cytat:
KONIECZNIE !!!

Miłego dnia
No to dokupiłam
A jutro nie wiem, czy po trzeci nie pobiegnę, póki są jeszcze w promocji.
Obadałam taki odcień śliwkowy, kombinowałam z tymi, które mam i okazuje się, że takiego jeszcze nie mam

Jakie cuda? Bo ja nie na czasie
Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
Witam moje piekne Panie
powracam po długim weekendzie na uczelni...tyłek boli od siedzenia a wraz z poczatkiem tygodnia mam troche biegania z dzieckiem którym sie zajmuję ale juz wrociłam a wieczorem zasiade na dobre na wizazu bo 3 dni to kupa czasu i trzeba nadrabiac zaległosci

jakas zaraza mnie dopadła i strasznie mnie boli gardło ale to podobno teraz każdego łapie , jem czosnek z miodem i mlekiem i dochodze do siebie ..... o dziwo nie roznosze zapachu czosnkowego
O, jesteś nianią?
U nas zaległości niet, nie produkujemy 10 stron postów dziennie , więc szybko nadrobisz

Zdrówka

Stary 2012-05-15, 23:03   #3048
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, chciałabym, ale boję się o wzrost poziomu alergenu w domu. Po tych kilku miesiącach Ali jakby zaczęło się poprawiać. Niestety dziś już widzę nowe wykwity
Naprawdę szkoda

Cytat:
Testuj
To jedyna metoda, jaka na mnie działa.
No, jest jeszcze picie ze szklanki 'z drugiej strony', ale nie chce mi się w to bawić
Czekolada wydaje się zdecydowanie lepszym sposobem

Cytat:
BTW - spodobały mi się cienie Pierre Renee. Napigmentowane jak Kobo, w konsystencji też podobne, takie mokre, a do tego dużo tańsze [a teraz jeszcze trwa promo]. Jutro chyba dokupię sobie jeszcze jakieś .
Proszę mi tu nic nie mówić o cieniach, bo mam ich zdecydowanie za dużo i nie mam już na nie miejsca Nie, nie proponujcie mi dokupienia drugiej szafy

Cytat:
Z tym to u mnie kruchutko, a to co napisałaś - wiem . Znam w teorii Myślałam, że to będą jakieś konkretne przepisy .
Na "cholesterol" też biorę . Lipanthyl .
Jakichś konkretnych przepisów to ona nie ma Ostatnio mówiła, że w sanatorium jadła pyszną zupę koperkową

Cytat:
A jakie cuda robi ta seria?
Stary 2012-05-16, 04:32   #3049
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
jakas zaraza mnie dopadła i strasznie mnie boli gardło ale to podobno teraz każdego łapie
Jak problem z migdałkami, to tylko i wyłącznie sokiem z cytryny płukać. Mam bardzo często anginy . Po tym soku pęka wszystko .

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
chodzi o long repair???
Cytat:
Nie słyszałam nigdy o tej serii
Cytat:
Napisane przez Estelle
Jakie cuda? Bo ja nie na czasie
Cytat:
Napisane przez Finlora
A jakie cuda robi ta seria?

http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...FUVc3wod5TFKmQ

Odżywka :
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium - 18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth - 6, Trideceth- 12, C12-15 Pareth-3, Lactic Acid, Sodium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol,Linalool , Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum.

Szampon :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, C12-15 Pareth-3, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Parfum.

Cytat:
Podjadaj wtedy błonnikowe chrupki
A co to jest ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
A może skręta z ziółek

Cytat:
Napisane przez Estelle
Teraz nic, tylko ziółka zbierać [ruch] i zawartość konsumować w dymku

Właśnie się zastanawiam, co dzisiaj robić - trawę kosić czy prasować . Pewnie się na TV skończy .

Cytat:
Napisane przez Estelle
No to dokupiłam
Grzeczna Dziewczynka !

Cytat:
Czekolada wydaje się zdecydowanie lepszym sposobem

Cytat:
Napisane przez Finlora
Nie, nie proponujcie mi dokupienia drugiej szafy

Dlaczego ? Przecież to dobry pomysł .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ostatnio mówiła, że w sanatorium jadła pyszną zupę koperkową
A widzisz - ja bardzo lubię koperek .

Kurde, coś się musiało mojemu El Diablo na wędrówkach przydarzyć . Boi się wyjść na dwór . Wrzeszczy, że chce wyjść. Otwieram drzwi . On nos wystawia i szybko cofa się . Nawet na siku nie wychodzi . Korzysta z kuwet . Ran żadnych nie ma . Psychiczny stres jedynie .

Miłego dnia
Stary 2012-05-16, 11:09   #3050
'Estelle'

Cytat:
Proszę mi tu nic nie mówić o cieniach, bo mam ich zdecydowanie za dużo i nie mam już na nie miejsca Nie, nie proponujcie mi dokupienia drugiej szafy
To może chociaż jedną szufladkę? Taką małą, maciupeńką???
Cytat:

http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...FUVc3wod5TFKmQ

Odżywka :
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium - 18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth - 6, Trideceth- 12, C12-15 Pareth-3, Lactic Acid, Sodium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol,Linalool , Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum.

Szampon :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, C12-15 Pareth-3, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Parfum.
Skład niczego sobie , może być dobre

Cytat:
A co to jest ?
Błonnik granulowany. Czasem można dostać nie w formie drobnych kuleczek, tylko takie patykowaty, wygląda jak pokruszone paluszki. Tylko przesadzać w konsumpcji nie można, bo potem 'goni na tron'

Cytat:
Właśnie się zastanawiam, co dzisiaj robić - trawę kosić czy prasować . Pewnie się na TV skończy .

Cytat:
Grzeczna Dziewczynka !

Dzisiaj chyba jeszcze po trzeci pobiegnę, tym razem przydymiona śliwka
Cytat:
Kurde, coś się musiało mojemu El Diablo na wędrówkach przydarzyć . Boi się wyjść na dwór . Wrzeszczy, że chce wyjść. Otwieram drzwi . On nos wystawia i szybko cofa się . Nawet na siku nie wychodzi . Korzysta z kuwet . Ran żadnych nie ma . Psychiczny stres jedynie .

Miłego dnia
Może coś mu pachnie nie tak
Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie

Stary 2012-05-16, 12:57   #3051
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:

O, jesteś nianią?
U nas zaległości niet, nie produkujemy 10 stron postów dziennie , więc szybko nadrobisz

Zdrówka
tak mam dzieci za którymi bi4gam całymi dniami...oczywiscie to nie moje to tylko na zarobek
mco do nadrabiania to może tu nie pędzicie z rozmowami ale ja udzielam sie tez w innych miejscach a jak wszystko musze przeczytac to troszke zajmie

Cytat:
Cześć !

Jak problem z migdałkami, to tylko i wyłącznie sokiem z cytryny płukać. Mam bardzo często anginy . Po tym soku pęka wszystko .

Miłego dnia
koleżanka mi podsuneła taki pomysł wyciscniety sok z cytryny pic 3x dzinnie po jednym kieliszku 50

uzywałyscie może nowego gliss kura mgiełke ta niebieską???

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Stary 2012-05-16, 15:14   #3052
ImmortalLover
Zakorzenienie

Byłam dziś w Rossie i nie uległam Nivei Kupiłam za to jakiś szampon za 4zł

Stary 2012-05-16, 21:57   #3053
'Estelle'

Cytat:
tak mam dzieci za którymi bi4gam całymi dniami...oczywiscie to nie moje to tylko na zarobek
mco do nadrabiania to może tu nie pędzicie z rozmowami ale ja udzielam sie tez w innych miejscach a jak wszystko musze przeczytac to troszke zajmie

A dzieciaczki w jakim wieku?

Gliss Kura nie używałam
Cytat:
A ja mimo deszczu polazłam jedna do Natury i dokupiłam trzeci cień
Od jutra zbieram na matowe wkłady KOBO

Stary 2012-05-17, 03:18   #3054
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
No właśnie . Muszę pomacać .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Błonnik granulowany.
Nigdy nic takiego nie zauważyłam . Rozejrzę się .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Czego rży ?! Pewnie dlatego, że poziom mojej pracowitości zna .
A jednak zawzięłam się i cztery godziny prasowałam . Jeszcze mi trochę zostało .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie
Już powoli mu przechodzi . Ale zauważyłam, że nie wychodzi po za teren i te "wychodzenia" krótko trwają .

Cytat:
koleżanka mi podsuneła taki pomysł wyciscniety sok z cytryny pic 3x dzinnie po jednym kieliszku 50
Niech Twoja koleżanka sama sobie pije ! Ty masz tą cytryną gardło płukać . Ale to pomaga jedynie w kwestii migdałów .

Cytat:
Tą z serii : volume ? Nie, bo podobno { ? }ona jest bez silikonów, a ja powróciwszy do nich po długim detoksie, kocham je i to miłością wzajemną .

Cytat:
I to ma być zakupoholiczka ? Wstyd ! Ten szampon Cię uratował . { }

Cytat:
Z takiej postawy przykład trzeba brać !!! Ot co !

Jadę dzisiaj do fryzjera, bo zarosłam . W sobotę wybieram się na dni lasu . Taka tradycyjna impreza z różnymi atrakcjami, odbywająca się na leśnym parkingu . Nie bacząc na komary, kleszcze i inne leśne stwory - jadę {jak nie będzie padać}, bo ma się odbyć pokaz psich zaprzęgów . No i ... panowie leśniczy, to chłopy na schwał . Do porządku więc muszę się doprowadzić .

Miłego dnia
Stary 2012-05-17, 08:38   #3055
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
I to ma być zakupoholiczka ? Wstyd ! Ten szampon Cię uratował . { }

Jadę dzisiaj do fryzjera, bo zarosłam . W sobotę wybieram się na dni lasu . Taka tradycyjna impreza z różnymi atrakcjami, odbywająca się na leśnym parkingu . Nie bacząc na komary, kleszcze i inne leśne stwory - jadę {jak nie będzie padać}, bo ma się odbyć pokaz psich zaprzęgów . No i ... panowie leśniczy, to chłopy na schwał . Do porządku więc muszę się doprowadzić .
(Jeszcze) Studentka więc wolę wydać na jedzenie

Nie byłam jeszcze na pokazie psich zaprzęgów za to jutro idę chyba na Noc Muzeów

Stary 2012-05-17, 11:06   #3056
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
A dzieciaczki w jakim wieku?

Gliss Kura nie używałam

"moje dzieci" maja 2, 5 i 7 lat taka trójka

Cytat:
Cześć !

Niech Twoja koleżanka sama sobie pije ! Ty masz tą cytryną gardło płukać . Ale to pomaga jedynie w kwestii migdałów .

Tą z serii : volume ? Nie, bo podobno { ? }ona jest bez silikonów, a ja powróciwszy do nich po długim detoksie, kocham je i to miłością wzajemną .

co do gliss kura jesli on faktycznie nie ma silikonow to chyba nie polubimy sie . zawsze po myciu uzywam psikacza (z silikonami) i teraz kiedy mi go zabrakło moje wlosy sa smutne heheh musz cos kupic. chyba skuszę sie na żołty z olejkiem badz znowu na czarny - tak pieknie pachniał hmmmm

co do picia soku z cytryny pomoglo mi juz ale pije sobie tylko jeden kieliszek przed snem ...bo pozniej juz nic nie piję zeby go nie spłukac hmm
nie narzekam na migdałki raczej "drze" mnie gardło co jest BARDZO NIEPRZYJEMNE ŁEEEH

Stary 2012-05-17, 22:43   #3057
'Estelle'

Co tu tak cicho? Gdzie polazły???

Cytat:
Nigdy nic takiego nie zauważyłam . Rozejrzę się .
O takie: http://www.pifo.pl/upload/produkty/b...erbata_cp2.jpg
http://www.dobramarka.com.pl/files/i...nik_granex.jpg
Tylko nie wiem, czy się nada dla Ciebie i diety, bo to zbożowe.
Cytat:
A jednak zawzięłam się i cztery godziny prasowałam . Jeszcze mi trochę zostało .

Cytat:
Już powoli mu przechodzi . Ale zauważyłam, że nie wychodzi po za teren i te "wychodzenia" krótko trwają .
A może jakieś dzikie zwierzę teren oznaczyło niedaleko i on się boi?
Cytat:
To dajesz fioletowe pod spód a silikonowe na wierzch
Cytat:
Z takiej postawy przykład trzeba brać !!! Ot co !
:dzie kuje:
Cytat:

Miłego dnia
Kasia wyrusza do lasu na łowy
Cytat:
Nie byłam jeszcze na pokazie psich zaprzęgów za to jutro idę chyba na Noc Muzeów
Może też się przejdę, jeśli się cieplej zrobi
U mnie w ogóle imprezy studenckie się zaczynają. Dziś koncert X-Bloxx [toś pamięta?] i Kosheen, ale zimnica, więc nie idziemy.
Za to w niedzielę napalam się na My Riot i Carpark North.

Chętnie pojechałabym tez na Ursynalia, bo tam fajna ekipa, ale wiadomo...
Cytat:
"moje dzieci" maja 2, 5 i 7 lat taka trójka
Łoooo dużo szacun
I jak dajesz sobie radę?
Mi przy dwójce czasem sił nie starcza, ale twoje starsze i kumate bardziej, to zupełnie inaczej

Stary 2012-05-17, 22:43   #3058
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
I na czym się skończyło?

Cytat:
A widzisz - ja bardzo lubię koperek .
Ja nienawidzę. I zrozumieć nie mogę dlaczego wszędzie serwują młode ziemniaki z koperkiem, jakby uważano, że wszyscy muszą je lubić
Pamiętam jak dawno dawno temu (w podstawówce jestem) byłam u koleżanki i jej ciotka próbowała mnie zmusić do zjedzenia zupy koperkowej, nie docierało do niej, że nie lubię, ale kiedy po kilku łyżkach zaczynam się robić zielona i wyglądam jakbym miała zaraz zwymiotować (naprawdę bym to zrobiła, gdyby dalej we mnie wmuszała) z fochem zabrała talerz

Cytat:
No i jak kocur? Poprawiło się?

Cytat:
To może chociaż jedną szufladkę? Taką małą, maciupeńką???
Mam w planach komodę w drugim pokoju i już powiedziałam TŻ'owi, że 2 szuflady będą moje, sasasa

Cytat:
Ale szampon ma dimethicone

Cytat:
Błonnik granulowany. Czasem można dostać nie w formie drobnych kuleczek, tylko takie patykowaty, wygląda jak pokruszone paluszki. Tylko przesadzać w konsumpcji nie można, bo potem 'goni na tron'
Nie widziałam czegoś takiego u siebie, a bardzo chętnie bym spróbowała

Cytat:
Dzisiaj chyba jeszcze po trzeci pobiegnę, tym razem przydymiona śliwka
I poka poka zrób koniecznie, bo ja uwielbiam przydymione śliwki

Cytat:
Zaczynasz mnie przebijać

Cytat:
Ja, jak już wspominałam, prasuje zawsze przed założeniem, bo wcześniej mi się nie chce

Cytat:
No, jak impreza się szykuje to trzeba się zrobić na bóstwo Daj znać jak złapiesz jakiegoś drwala

Cytat:
(Jeszcze) Studentka więc wolę wydać na jedzenie
Eee tam, chleb z dżemem przez cały miesiąc

Cytat:
Ja też idę do swojego muzeum, tym bardziej, że TŻ będzie się tam prezentował, więc muszę być i czynić honory

Kilka dni temu jedna sunia z dogo, którą wspieram co miesiąc kilkoma złotymi, została zaadoptowana. Cieszyliśmy się, że w końcu znalazła dom. Dzisiaj się okazało, że sunia wraca z adopcji, bo podobno zaatakowała dziecko właścicieli i chciała pogryźć jego psa. Wszystko opiera się na "podobno", bo pojawia się myśl czy to nie jest jednak ściema, żeby psa oddać, bo sunia niezbyt spodobała się nowemu panu, widać to było po nim, kiedy ją zobaczył. I teraz trafi do schronu, bo w hoteliku ma taki dług, że już jej nie przyjmą

Stary 2012-05-18, 00:10   #3059
'Estelle'

Cytat:
I na czym się skończyło?

Ja nienawidzę. I zrozumieć nie mogę dlaczego wszędzie serwują młode ziemniaki z koperkiem, jakby uważano, że wszyscy muszą je lubić
Też za koperkiem nie przepadam. Jeszcze ziemniaki przeboleję, a zupy za to nigdy nie próbowałam
Cytat:
Mam w planach komodę w drugim pokoju i już powiedziałam TŻ'owi, że 2 szuflady będą moje, sasasa

Cytat:
Eeeee tam, nie jestem [już] ortodoksem
Cytat:
Nie widziałam czegoś takiego u siebie, a bardzo chętnie bym spróbowała
Popytaj, w dziale z płatkami śniadaniowymi powinny być, albo na zdrowej żywności
Cytat:
I poka poka zrób koniecznie, bo ja uwielbiam przydymione śliwki

Zaczynasz mnie przebijać
Będzie na słitaśnym blogasku Estellki , hehehehehe

Już zaczynam rozmyślać, jakie odcienie sobie kupię
Na pewno ten jasny brzoskwinio-koral i nasycony fiolet. I może jeszcze fiolet jasny... muszę popaczeć
Cytat:
Ja też idę do swojego muzeum, tym bardziej, że TŻ będzie się tam prezentował, więc muszę być i czynić honory
Ooooooooooo
Cytat:
Kilka dni temu jedna sunia z dogo, którą wspieram co miesiąc kilkoma złotymi, została zaadoptowana. Cieszyliśmy się, że w końcu znalazła dom. Dzisiaj się okazało, że sunia wraca z adopcji, bo podobno zaatakowała dziecko właścicieli i chciała pogryźć jego psa. Wszystko opiera się na "podobno", bo pojawia się myśl czy to nie jest jednak ściema, żeby psa oddać, bo sunia niezbyt spodobała się nowemu panu, widać to było po nim, kiedy ją zobaczył. I teraz trafi do schronu, bo w hoteliku ma taki dług, że już jej nie przyjmą
Normalnie takim ludziom
Mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie nowy dom

W temacie zwierzów - Ryrskość zostaje do niedzieli

Stary 2012-05-18, 03:14   #3060
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Nie byłam jeszcze na pokazie psich zaprzęgów
Jak będziesz miała możliwość - idź . Warto .
Jak chodziłam z moimi na spacery do lasu, to często spotykałam się z trzema zaprzęgami . Trenowali w lesie . W okolicy jest klub . Matko kochana, ale te psy były ułożone. Minimalny ruch dłoni i już skręt. Jeden z maszerów { "woźnica"} zakochał się w Yoko . Zawsze kiedy spotkaliśmy się, zatrzymywał zaprzęg i do niej : ty moja śliczna ! Wymiział ją, buzi sobie dawali . A do Maxa już z mniejszym entuzjazmem - on też ładny .

Cytat:
za to jutro idę chyba na Noc Muzeów
U nas też jest . Nie idę, bo samej mi się nie chce, a znajomi niezainteresowani .

Cytat:
chyba skuszę sie na żołty z olejkiem badz znowu na czarny
Mnie ten żółty z olejkami obciążał włosy . Zbyt treściwy .

Cytat:
bo pozniej juz nic nie piję zeby go nie spłukac
Spłukuj chociażby wodą. Kwas niszczy szkliwo nazębne .

Cytat:
Tylko nie wiem, czy się nada dla Ciebie i diety, bo to zbożowe.
Nigdy takiego czegoś tu u mnie nie widziałam . Musze się rozejrzeć, bo interesująco toto wygląda . Poczytam skład, to się dowiem - dobre czy też nie . Uwielbiam płatki śniadaniowe .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A może jakieś dzikie zwierzę teren oznaczyło niedaleko i on się boi?
Możliwe, bo tutaj zwierzyny dostatek .

Cytat:
Napisane przez Estelle
To dajesz fioletowe pod spód a silikonowe na wierzch
Jakoś mnie ta seria nie rajcuje . Nie wierzę w "volume", uzyskiwana za pomocą kosmetyków. Chociaż lata temu używałam takiej serii z Goldwell'a. Nie dla objętości, ale po niej włosy nie wypadały .
Na tym straszliwie się nacięłam : http://www.lorealparis.pl/pielegnacj...collagene.aspx

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kasia wyrusza do lasu na łowy
A jak ! Już jestem cudowna { chociaż mówią, że cudowna to jest tylko woda z Lichenia} i sztucer na grubego zwierza przygotowany . A więc : darz bór !

Cytat:
I na czym się skończyło?

Nie uwierzysz . Na prasowaniu .

Cytat:
Napisane przez Finlora

A ja uwielbiam. Sypię zieleniną gdzie tylko mogę . Zawsze na zimę mam w zamrażarce pojemniki z koperkiem i natką pietruszki . Jak zapasy skończą się, posypuję np. ziemniaki porem .

Cytat:
Napisane przez Finlora
No i jak kocur? Poprawiło się?

Ździebko . Już wychodzi . Ale jeszcze noce i większą część dnia siedzi w domu i na mnie wyładowuje swoje ADHD. Dopiero teraz wyszedł na dwór .

Cytat:
Napisane przez Finlora

No i co z tego ?! Zmyjesz . Nawet
Sodium Coceth Sulfate to zmyje .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Daj znać jak złapiesz jakiegoś drwala

Raczej - pilarza, bo to jednak o rżnięcie chodzi.
Kaśka, ty świntucho !!!

Cytat:
Napisane przez Finlora
Dzisiaj się okazało, że sunia wraca z adopcji, bo podobno zaatakowała dziecko właścicieli i chciała pogryźć jego psa.

Brak słów na taką nieodpowiedzialność . Nadal wiele ludzi uważa, że pies to zabawka, a nie żywa istota .

Sąsiad uczeń mało co mnie kamieniami nie obrzucił . Z tej pracy o Francji, nie dosyć, że szóstkę dostał, to jeszcze musi do konkursu miejskiego w tym temacie przystąpić . Nauczyć się musi .

Miłego dnia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości