|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Mnie się gekony podobają,ale pewnie i tak bym się bała
|
|
|
#3032 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście nie będzie poka poka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też nie lubię takich przycisków, które trzeba trzymać. Wkurzam się, bo taki przycisk mam w blenderze i jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić czegoś trzymając ten przycisk tak długo jak trzeba ![]() Cytat:
![]() Super! ![]() Cytat:
![]() Ja mam włączony komputer i tv - np teraz oglądam X Factor ![]() Byłam dzisiaj u mamy i wiecie co? Odkąd jest na tej diecie nisko tłuszczowej, którą zalecił jej lekarz po operacji, bardzo ładnie schudła. Jak spojrzałam na jej kartę z sanatorium to się załamałam - waży 2 kilo mniej ode mnie... ![]() |
||||||
|
|
|
|
#3033 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
miałam i z nimi styczność, bo mi do pokoju hotelowego właziły i słabły od spayu na komary, to je na powietrze wynosiłam ![]() Milutkie są ![]() Popsikać ![]() Pomiziany ![]() Śpi w leżaczku Uerowej, a na dzień upodobał sobie szafę ![]() Tylko na nogę moją swoim starym zwyczajem nie chciał się położyć i pomruczeć. Widać się odzwyczaił I baranków też nie robi, ale może sobie przypomni [strasznie to lubiłam Cytat:
![]() Właśnie dostałam czkawki, idę po czekoladkę.
|
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, no tak
![]() Cytat:
Problem w tym, że nie wiem czy bym wytrzymała bez słodyczy i innego śmieciowego żarcia... A jeśli chodzi o moją mamę to nie stało się to czego obawiała się najbardziej - nie przytyła po rzuceniu palenia ![]() Ja wcinam ciastka, ale od dzisiaj mam @, więc jestem rozgrzeszona ![]() A na kolację była pizza
|
|
|
|
|
|
#3035 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to mi słoma z butów wylazła ... ![]() Cześć Sylwio ! Kasia mi na chrzcie dano . Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze z uwielbiam Quiche {kisz}. Już daaaawno nie jadłam, a sama nie za bardzo potrafię zrobić. Dobry pomysł . Zawsze myślałam, że węże takie oślizłe są. A w rzeczywistości - taką jedwabistą skórę mają . Tak jak Asia napisała - psikacza na wodzie demineralizowanej sobie zrobić należy . Cytat:
Ano ! Ja dzieciakowi Marsylianki nie umiem "ściągnąć", a Ty mi tu zdjęcia każesz pokazywać . Cytat:
![]() Których ? Tych szmatławych z "All Star", czy tych z "Roxanne". Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ty nic a nic o mnie nie myślisz Praca do szkoły skończona . Na sześć stron mi wyszło. A ile sama się ciekawych rzeczy o Francji dowiedziałam Miłego dnia |
|||||||||||
|
|
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam,ale wieczorem wolę się skupić na jednym
Cytat:
Kiedyś chciałam przyćmić pająką dezodorantem Cytat:
Oooo to może być pyszne (wygoogolowałam) ![]() Chciałam wkleić z wczorajszego docinka,ale widzę,że w "All star" takie miał Czyli szmatławe
|
|
|
#3037 | ||||||||
|
|
I to bardzo
![]() A że kot się przyłączył, to powiedziałam jej, żeby przykład z niego brała [bo ostatnio coś mi marudzi, że ona kaszy nie lubi ].Wracamy z tradycyjnego obiadku niedzielnego a ona "jedziemy do Ryra naszego" ![]() No taka szkoda... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A były też właśnie mięciutkie, rozciągliwy jeans, fajnie się dopasowywały i nawet w pasie nie odstawały zbytnio. Do tego mega wygodne, nie piłowały w kroczu.Inne niestety uwierają mnie [wiadomo gdzie], nie wiem, jak ja kiedyś całe dnie w nich wytrzymywałam Cytat:
![]() Cytat:
, fakt - nie dla Agi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to taka nasza sztuczka była.Mam nadzieję, że płaczu nie będzie. Choć ostatnio Yaowa płaczliwa. Nawet się nauczyła podstępna bestia mówić "chcę płakać" ![]() Ale wie, że kotek jest w odwiedzinach i rozumie sytuację. Jak będzie w praktyce - czas pokaże Czekolada uspokaja mi czkawkę ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Też nie należę do grupy fanów pająków. ale staram się ich nie zabijać . Jeszcze nie tak dawno latałam z kapciem i tłukłam . Teraz już nie . Dowiedziałam się, że pająk to pożyteczne stworzenie . Zżera wszelakie gryzące i klujące potworki fruwające i łażące po domu - komary, muszki i inne paskudztwa . Czasem zdarzy mi się jeszcze pająka uśmiercić, ale musi to być wyjątkowo obrzydliwy okaz . A u mnie ich dostatek. Cytat:
Cytat:
Bardzo podobają mi się te kolorowe, których teraz wszędzie pełno . Nareszcie wesołe ulice będą, a nie takie dżinsowo zuniformizowane . Macałam te spodnie w różnych sklepach, ale były uszyte z wyjątkowo badziewnego materiału . Przy moich nogach, po miesiącu będę miała poprzecierane w udach . Cytat:
![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3039 | |||
|
|
Cytat:
Po dezodorancie to pajączek chyba na rauszu alkoholowym ![]() Cytat:
czekać na wyniesienie z domu.Najgorzej, jak mi taki zza fotela nagle wybiega, po ścianie w górę, normalnie scena jak z horroru. Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skulił się i szybciej zginął :p Używam od jakiegoś czasu wcierki Jantar i denerwuje mnie to,że zaraz mam tłuste włosy po nim
|
|
|
#3041 | |
|
|
Cytat:
![]() O, a mi nie przetłuszczał. Ale treściwy jest. A gdzie Aga?
|
|
|
|
#3042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Dodatkowo bierze tabletki na cholesterol, żeby utrudnić wchłanianie tłuszczu. No i jeszcze trochę ruchu ![]() Ja tam mam podzielną uwagę ![]() Cytat:
![]() Tylko ja taka niespecjalnie dietowa jestem Zwłaszcza jeśli musiałabym zrezygnować z tego co lubię...Naprawdę? Muszę sprawdzić czy mnie też uspokoi ![]() Na aerobiku
|
|||
|
|
|
|
#3043 | |
|
|
Cytat:
![]() Może wyznacz sobie jakieś małe, ale to naprawdę małe grzeszki, co by nieco złagodzić efekt odstawienia ![]() Dajmy na to jedna kostka czekolady wieczorem, albo 3 delicje ![]() Testuj ![]() To jedyna metoda, jaka na mnie działa. No, jest jeszcze picie ze szklanki 'z drugiej strony', ale nie chce mi się w to bawić ![]() Ryr dziś przynazł położyć się na nogę ![]() Co prawda bardziej zwabiła go kanapka, którą jadłam, ale potem został Jeeeej, ale on mięciutki i fajny jest BTW - spodobały mi się cienie Pierre Renee. Napigmentowane jak Kobo, w konsystencji też podobne, takie mokre, a do tego dużo tańsze .
|
|
|
|
#3044 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() U mnie łażą wszędzie . Moja metoda - udaje, że nie widzę . Cytat:
Cytat:
Z tym to u mnie kruchutko, a to co napisałaś - wiem . Znam w teorii Na "cholesterol" też biorę . Lipanthyl . Kurde, tak chciałabym móc rzucić palenie . Ale dla mnie bardziej zabójczy jest każdy dodatkowy kilogram niż papieros . Szkoda, że nie możesz go zatrzymać . Cytat:
Ja kieruję wzrok swój na tę serię z Nivea do długich włosów . Jak takie cuda { ! } z długimi robi, to coś w sobie mieć musi . Pewnikiem dziś się skuszę, bo już ze trzy razy macałam . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zadomowienie
|
Witam moje piekne Panie
![]() powracam po długim weekendzie na uczelni...tyłek boli od siedzenia a wraz z poczatkiem tygodnia mam troche biegania z dzieckiem którym sie zajmuję ale juz wrociłam a wieczorem zasiade na dobre na wizazu bo 3 dni to kupa czasu i trzeba nadrabiac zaległosci jakas zaraza mnie dopadła i strasznie mnie boli gardło ale to podobno teraz każdego łapie , jem czosnek z miodem i mlekiem i dochodze do siebie ..... o dziwo nie roznosze zapachu czosnkowego![]() Cytat:
podziwiam Cię ...jak pomysle ile masz naukii ja tak sie kręce koło tej serii...chodzi o long repair???
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3047 | |||
|
|
![]() Cytat:
Podjadaj wtedy błonnikowe chrupki ![]() A może skręta z ziółek ![]() Nie, mam na myśli te łąkowe, oficjalnie dostępne ![]() Kiedyś mojemu dziadkowi psikusa z bratem robiliśmy i podmienialiśmy zawartość, mozolnie wciskając w bibułkę gotowca własnoręcznie ususzone rumianki i pokrzywy ![]() Ciotka kiedyś takiego trafiła i stwierdziła, że nawet dobry Teraz nic, tylko ziółka zbierać [ruch] i zawartość konsumować w dymku ![]() Aj, wielka... jutro po południu czeka nas rozstanie Cytat:
![]() A jutro nie wiem, czy po trzeci nie pobiegnę, póki są jeszcze w promocji. Obadałam taki odcień śliwkowy, kombinowałam z tymi, które mam i okazuje się, że takiego jeszcze nie mam ![]() Jakie cuda? Bo ja nie na czasie ![]() Cytat:
U nas zaległości niet, nie produkujemy 10 stron postów dziennie , więc szybko nadrobisz ![]() Zdrówka
|
|
|
|
#3048 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie, nie proponujcie mi dokupienia drugiej szafy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
|
#3049 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...FUVc3wod5TFKmQ Odżywka : Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium - 18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth - 6, Trideceth- 12, C12-15 Pareth-3, Lactic Acid, Sodium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol,Linalool , Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum. Szampon : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, C12-15 Pareth-3, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Parfum. A co to jest ? Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie się zastanawiam, co dzisiaj robić - trawę kosić czy prasować . Pewnie się na TV skończy . Cytat:
Cytat:
Dlaczego ? Przecież to dobry pomysł . ![]() Cytat:
Kurde, coś się musiało mojemu El Diablo na wędrówkach przydarzyć . Boi się wyjść na dwór . Wrzeszczy, że chce wyjść. Otwieram drzwi . On nos wystawia i szybko cofa się . Nawet na siku nie wychodzi . Korzysta z kuwet . Ran żadnych nie ma . Psychiczny stres jedynie . Miłego dnia |
|||||||||
|
|
|
|
#3050 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
, może być dobre Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj chyba jeszcze po trzeci pobiegnę, tym razem przydymiona śliwka ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie
|
|
|
|
#3051 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mco do nadrabiania to może tu nie pędzicie z rozmowami ale ja udzielam sie tez w innych miejscach a jak wszystko musze przeczytac to troszke zajmie ![]() Cytat:
wyciscniety sok z cytryny pic 3x dzinnie po jednym kieliszku 50![]() uzywałyscie może nowego gliss kura mgiełke ta niebieską???
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Rossie i nie uległam Nivei
Kupiłam za to jakiś szampon za 4zł
|
|
#3053 | ||
|
|
Cytat:
Gliss Kura nie używałam Cytat:
Od jutra zbieram na matowe wkłady KOBO
|
|
|
|
#3054 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No właśnie . Muszę pomacać . Cytat:
Cytat:
A jednak zawzięłam się i cztery godziny prasowałam . Jeszcze mi trochę zostało . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
}Cytat:
![]() Jadę dzisiaj do fryzjera, bo zarosłam . W sobotę wybieram się na dni lasu . Taka tradycyjna impreza z różnymi atrakcjami, odbywająca się na leśnym parkingu . Nie bacząc na komary, kleszcze i inne leśne stwory - jadę {jak nie będzie padać}, bo ma się odbyć pokaz psich zaprzęgów . No i ... panowie leśniczy, to chłopy na schwał . Do porządku więc muszę się doprowadzić . Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wolę wydać na jedzenie ![]() Nie byłam jeszcze na pokazie psich zaprzęgów za to jutro idę chyba na Noc Muzeów
|
|
|
#3056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taka trójkaCytat:
co do picia soku z cytryny pomoglo mi juz ale pije sobie tylko jeden kieliszek przed snem ...bo pozniej juz nic nie piję zeby go nie spłukac hmm nie narzekam na migdałki raczej "drze" mnie gardło co jest BARDZO NIEPRZYJEMNE ŁEEEH
|
|
|
#3057 | |||||
|
|
Co tu tak cicho? Gdzie polazły???
![]() O takie: http://www.pifo.pl/upload/produkty/b...erbata_cp2.jpg http://www.dobramarka.com.pl/files/i...nik_granex.jpg Tylko nie wiem, czy się nada dla Ciebie i diety, bo to zbożowe. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :dzie kuje: ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie w ogóle imprezy studenckie się zaczynają. Dziś koncert X-Bloxx [toś pamięta?] i Kosheen, ale zimnica, więc nie idziemy. Za to w niedzielę napalam się na My Riot i Carpark North. Chętnie pojechałabym tez na Ursynalia, bo tam fajna ekipa, ale wiadomo... ![]() Łoooo dużo szacun ![]() I jak dajesz sobie radę? Mi przy dwójce czasem sił nie starcza, ale twoje starsze i kumate bardziej, to zupełnie inaczej
|
|
|
|
#3058 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nienawidzę. I zrozumieć nie mogę dlaczego wszędzie serwują młode ziemniaki z koperkiem, jakby uważano, że wszyscy muszą je lubić ![]() Pamiętam jak dawno dawno temu (w podstawówce jestem) byłam u koleżanki i jej ciotka próbowała mnie zmusić do zjedzenia zupy koperkowej, nie docierało do niej, że nie lubię, ale kiedy po kilku łyżkach zaczynam się robić zielona i wyglądam jakbym miała zaraz zwymiotować (naprawdę bym to zrobiła, gdyby dalej we mnie wmuszała) z fochem zabrała talerz ![]() Cytat:
Mam w planach komodę w drugim pokoju i już powiedziałam TŻ'owi, że 2 szuflady będą moje, sasasa ![]() Ale szampon ma dimethicone ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać jak złapiesz jakiegoś drwala ![]() Eee tam, chleb z dżemem przez cały miesiąc ![]() Cytat:
![]() Kilka dni temu jedna sunia z dogo, którą wspieram co miesiąc kilkoma złotymi, została zaadoptowana. Cieszyliśmy się, że w końcu znalazła dom. Dzisiaj się okazało, że sunia wraca z adopcji, bo podobno zaatakowała dziecko właścicieli i chciała pogryźć jego psa. Wszystko opiera się na "podobno", bo pojawia się myśl czy to nie jest jednak ściema, żeby psa oddać, bo sunia niezbyt spodobała się nowemu panu, widać to było po nim, kiedy ją zobaczył. I teraz trafi do schronu, bo w hoteliku ma taki dług, że już jej nie przyjmą ![]() |
||||||||
|
|
|
|
#3059 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eeeee tam, nie jestem [już] ortodoksem ![]() Cytat:
Cytat:
, hehehehehe ![]() Już zaczynam rozmyślać, jakie odcienie sobie kupię ![]() Na pewno ten jasny brzoskwinio-koral i nasycony fiolet. I może jeszcze fiolet jasny... muszę popaczeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takim ludziom ![]() Mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie nowy dom ![]() W temacie zwierzów - Ryrskość zostaje do niedzieli
|
|
|
|
#3060 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jak będziesz miała możliwość - idź . Warto . Jak chodziłam z moimi na spacery do lasu, to często spotykałam się z trzema zaprzęgami . Trenowali w lesie . W okolicy jest klub . Matko kochana, ale te psy były ułożone. Minimalny ruch dłoni i już skręt. Jeden z maszerów { "woźnica"} zakochał się w Yoko . Zawsze kiedy spotkaliśmy się, zatrzymywał zaprzęg i do niej : ty moja śliczna ! Wymiział ją, buzi sobie dawali . A do Maxa już z mniejszym entuzjazmem - on też ładny . Cytat:
Mnie ten żółty z olejkami obciążał włosy . Zbyt treściwy . Cytat:
Nigdy takiego czegoś tu u mnie nie widziałam . Musze się rozejrzeć, bo interesująco toto wygląda . Poczytam skład, to się dowiem - dobre czy też nie . Uwielbiam płatki śniadaniowe . Cytat:
Cytat:
Na tym straszliwie się nacięłam : http://www.lorealparis.pl/pielegnacj...collagene.aspx Cytat:
Nie uwierzysz . Na prasowaniu . Cytat:
A ja uwielbiam. Sypię zieleniną gdzie tylko mogę . Zawsze na zimę mam w zamrażarce pojemniki z koperkiem i natką pietruszki . Jak zapasy skończą się, posypuję np. ziemniaki porem . Cytat:
Ździebko . Już wychodzi . Ale jeszcze noce i większą część dnia siedzi w domu i na mnie wyładowuje swoje ADHD. Dopiero teraz wyszedł na dwór . Cytat:
No i co z tego ?! Zmyjesz . Nawet Sodium Coceth Sulfate to zmyje . Cytat:
Raczej - pilarza, bo to jednak o rżnięcie chodzi. ![]() Kaśka, ty świntucho !!! Cytat:
Brak słów na taką nieodpowiedzialność . Nadal wiele ludzi uważa, że pies to zabawka, a nie żywa istota . Sąsiad uczeń mało co mnie kamieniami nie obrzucił . Z tej pracy o Francji, nie dosyć, że szóstkę dostał, to jeszcze musi do konkursu miejskiego w tym temacie przystąpić . Nauczyć się musi . Miłego dnia |
||||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

} : aloes, D-pantenol, Hydromanil, glikol propylenowy i jemu podobne, gliceryna, mocznik, keratyna { tu bym dyskutowała }, żel hialuronowy itp.
Też nie lubię takich przycisków, które trzeba trzymać. Wkurzam się, bo taki przycisk mam w blenderze i jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić czegoś trzymając ten przycisk tak długo jak trzeba 

I baranków też nie robi, ale może sobie przypomni [strasznie to lubiłam
A były też właśnie mięciutkie, rozciągliwy jeans, fajnie się dopasowywały i nawet w pasie nie odstawały zbytnio. Do tego mega wygodne, nie piłowały w kroczu.

podziwiam Cię ...jak pomysle ile masz nauki