![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Fotelik tak się prezentuje. Od razu możecie zobaczyć kolor ścian świeżo malowanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ![]() ![]() u mnie na arzie wszytsko sie trzyma w normach, poza krwinkami czerownymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja asmag forte musiałam odstawić bo zawierał laktozę i jazdy po nim miałam straszne ![]() przegięcie Mam wrażenie, że oni jak zwykle naciągają, tak jak co ślubne to conajmniej 2 razy droższe tak teraz widzę że co związane z niemowlakiem to też płaci się conajmniej podwójnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
U nas z kolei za 250 zł zapisać można się 29 tygodni do szkoły rodzenia. Zajęcia są co tydzień przez 2 godziny. Jedna godzina wykład druga ćwiczenia. I tak do samego porodu. A po narodzinach dziecka to wszystkie gwiazdki, dnie mamy i dzień dziecka spędza się razem jak ktoś chce
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zgagę podobno dobrze działają jeszcze migdały, ale bez skórki. Ile dałaś i gdzie kupowałaś? ![]()
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
tz mnie podwiozł do lekarza bo dzis przyjmuje. Nie chcialam isc do niego a sie poloznej spytac. NO a pech chciał ze lekarz wszedl akurat po cos
![]() no to mu powiedzialam po co przyszłam i on mi brzuch macał(mowilam tez o wczorajszych bolach zeby wrazie co nie wyszło ze z twarza przyszłam tylko) i on do mnie co pani brzuch sie tak klei czym pani sie smaruje , a ja mowie WAZELINĄ ![]() ![]() ![]() mowi bym przed wizyta za tydz poszla na ktg , i przez ten tydzien nie uzywała podkladu zadnego . moze on mnie uczula, a jesli nie to na wyniki mi da skierwanie juz na nast wizycie. I sie z emnie smiał, ze jestem aparatka ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-05-15 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurier się spóźnia ![]() EDIT: No w końcu przyjechał i mam już materacyk ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-05-15 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie pochwale-zamowilam na allegro moskitiery na okna, bo sa sporo tansze niz w sklepach z oknami, chce zeby letam nie wlatywały nam insekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oby to się sprawdziło, że przy kolejnym dziecku jest łatwiej ![]() Jestem w szoku, bo Dorotka całą drogę tam i z powrotem szła grzecznie za rękę ![]() ![]() ![]() Byłyśmy w charity-znalazłam śliczny płaszczyk, byłby akurat na jesień... ale go nie wzięłam bo się okazał strasznie poplamiony z przodu ![]() A w bibliotece trafiłyśmy na końcówkę szkockiej grupy bookbugs (dzieci czytają książeczki, tańczą, śpiewają), jak facet któremu oddawałam książkę zobaczył że jest po polsku to mi powiedział że dziś o 14 jest taka polska grupa ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja karmiłam "ekologicznie"-tzn. przez prawie pół roku tylko pierś, żadnego dokarmiania. Do tego na żądanie i obowiązkowo w nocy. Okres dostałam po 7 miesiącach (1,5 miesiąca po tym jak już wprowadziłam jej stałe pokarmy), ale nie wiem czy miałam wcześniej owulację... I tak jak ten lekarz w tv dziś mówił-te tabletki dla mam karmiących są jednoskładnikowe, zawierają tylko progestagen i bierze się je bez przerwy. Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2012-05-15 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym chyba wziela wieksza dawke, zeby brac mniej tabletek dziennie ![]() O ile sie nie myle u nas kosztowala 250 ![]() Za same zajecia tyle bym nie zaplacila, chociaz zajecia z kapieli noworodka byly ciekawe ![]() Cytat:
![]() Jesli nie przeszkadza Ci duza ilosc scen seksu i krwi, to polecam. Kilka dziewczyn tutaj w watku rowniez polecalo ten serial. W przyszlym miesiacu wychodzi nowy sezon ![]() Cytat:
![]() Od wielu lat bardzo interesuje sie Korea - muzyka, filmy, kultura, jezyk itd. Tutaj w Polsce wyszukalam sobie znajomych Koreanczykow ![]() ![]() ![]() Uzywam najczesciej skinfood - jesli chodzi o pielegnacje, lubie ich kremy pod oczy, toniki. Kremy BB - skin79 najbardziej mi odpowiada, boje sie testowac inne ![]() Polecam kolorowke z tonymoly ![]() ![]() ![]() ![]() Cenowo staram sie celowac dosc nisko, mam sporo innych wydatkow (jak to przy dziecku), wiec nic z wyzszej polki nie kupuje. Zwyczajnie mnie nie stac ![]() Faktycznie ciezko... Az nie wiem co napisac. Coz, nie pomozesz mu na sile, najpierw musi sam tego chciec. Nie masz juz zadnych argumentow zeby jakos do niego przemowic?
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
No i był kurier z moim cacuszkiem Maxi Cosi Cabro Fix
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie taki etap, mam nadzieje, ze jeszcze pare miesiecy i mu przejdzie ![]() Fajnie macie z ta grupa! Szkoda ze u nas nic takiego nie ma ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znajoma zaszła w nieplanowaną ciążę w bardzo krótkim czasie po urodzeniu pierwszego dziecka będąc przekonaną o skuteczności karmienia piersią jako metodzie antykoncepcji. O ciąży dowiedziała się dopiero w 5 miesiącu i trudno było jej zrozumieć jak to mogło się stać skoro ona karmiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To rzeczywiście masz super źródło kosmetycznych zakupów, rewelacja, spisałam sobie nazwy, może mi się kiedyś coś uda upolować ![]() Moim ostatecznym argumentem jest to że nie będzie miał sił bawić się z synem a za parę lat po prostu umrze...tyle że to ja wtedy płaczę i rozmowa się kończy...może jak dziecko będzie na świecie to jakoś to do niego przemówi i coś się zmieni ![]() Spadam na razie, mam góre prasowania, muszę umyć głowę, a potem podróż do Wawy na wizytę u diabetologa ![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-05-15 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co on na to wszystko odpowiada? Moze po porodzie mu sie odmieni? Albo przy rozszerzaniu diety - bedziesz mogla wiele razy mowic o tym co jest zlego w smieciowym jedzeniu. Pytac czy dziecku da do jedzenia to samo co sam je... Mysle ze to moglaby byc spora szansa na zmiane ![]() ![]() Powodzenia i trzymam kciuki za wizyte u diabetologa ![]()
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Reakcja mojego męża była podobna - "od dziś będę Cię tuczył" ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak juz pisalam, Michal jest baaardzo za TZ. Tylko "tata" i "tata" dzisiaj tata mial pozniej do pracy, a Michal wstal o 7. I co? Na wszelkie sposoby tatusia budzil. Buzi w usta, szturchanie, zagadywanie, przytulanie... Kladl sie obok niego pod koldra... Wole nie myslec co to bedzie jak TZ nie bedzie mial wyjscia i podzieli swoja uwage na dwojke ![]() Trudno. Jakos przez to przejdziemy ![]()
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
a ja sie po malu szykuej do mojego obozu pracy... i ide prosto do szefa z aplikacja o macierzynski, zobaczymy co da sie z tym zrobic.
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- mnie tez tak wczoraj bolal krzyz jak na @ |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki!
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamcie
![]() Bardzo zimno mi dzisiaj. Dlatego zaraz pójdę zrobić obiad - przynajmniej się przy tym rozgrzeję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
dzieki.
wiem ze Wam tu smece ale czuje sie taka bezsilna, jak male dziecko, nie umiem sobie z tym wszystkim poradzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moj bez patrzenia w wyniki uznaje ze musi mi dogadzac bo kobieta w ciazy zasluguje na wszystko co dobre kiedy chce i ile chce wiec ciagle smakolyki podrzuca....ja sie tylko ciesze ze za slodycze mnie nieciagnie bo bym juz ze 20kg miala na plusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.