|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Olivka/Kicia bardzo proszę wykreślcie mnie na razie z wyliczanki
![]() jak będę znała nowy termin to dam znać ![]() Klaudeczka ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-05-14 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#13232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się na razie na basenik wybieram ![]() ![]() A z tym spaniem to też miałam obawy , że nie dam rady. Ale jak już trzeba to trzeba- i tyle ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale masz dobrze z tymi sklepami- u nas nawet w tych sportowych za bardzo nie ma w czym wybierać. Jak już jakieś są- to dużych misek nie ma ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13233 |
Rozeznanie
|
Ja się wybieram kupić sobie kostium i też isć na basen ale nei wiem czemu się boję :P
Mam nadzieje że wszystko będzie okay bo w sumie nic mnie nei boli już tylko nocą jak się z boku na bok przekładam to mam uczucie ciężkości na klatce :P Milenko a co się stało? ![]()
#13234 |
Raczkowanie
|
Mya, widzę, że najlepiej tutaj znasz się w temacie powiększania biustu, dlatego też chciałabym Cie zapytać czy uważasz, że te implanty, które zaproponował mi Dr dadzą efekt naturalnie wyglądających piersi. Wiem doskonale, że powiększone piersi nie będą wyglądać tak jak naturalne, ale bardzo bym nie chciała mieć dwóch piłek przyklejonych do ciała
![]() I muszę Wam dziewczyny powiedzieć, że jednak chyba zdecyduje się☠na operację... Przez weekend miałam czas, żeby wszystko przemyśleć i stwierdziłam, że chcę być usatysfakcjonowana ze swojego ciała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki kochane, miałyśmy tu kawałek naszego miejsca- i niestety KOMUŚ to się nie podoba ![]() ![]() I teraz małe wyjaśnienie tej ciszy jaka tu ostatnio nastała. Otóż dziś , na mój telefon słóżbowy zadzwonił do mnie pewien lekarz . Znając moje imie i nazwisko przedstawił się jako dr K i nastraszył prokuratorem zarzucając, że szkaluje jego imie tu na forum, na tym wątku ![]() Stwierdził poza tym, że zna treść mojej prywatnej korespondencji z jego pacjentkami ![]() Nie znam tego lekarza zupełnie, nie mam pojęcia nic na jego temat, nie śledzę losu jego pacjentek i nie znam ich- bo ich tu raczej nie ma. Powiem więcej- zawsze (od czasu kiedy zostałam przywrócona na forum) omijam szerokim łukiem tan temat i ostatnie liczne próby wyciągnięcia ze mnie jakichkolwiek wypowiedzi w tym temacie zawsze kończyły tym, że sama temat zamykałam. Oczywiście zamierzam wyjaśnić sprawę czy osoba która do mnie dzwoniła- i podała się jako dr K - jest faktycznie dr K. Czy może ktoś podszył się pod tego lekarza. Zadziwiająca jest sprawa w jaki sposób ta osoba zdobyła moje dane osobowe, mój służbowy numer telefonu i jakim sposobem ma wgląd w moją prywatną korespondencje. Nikt na forum nie posiada tych danych- więc musiały zostać zdobyte w inny sposób. I tak na koniec - nie wiedząc jeszcze jaką burzę ta cisza zwiastuje . Chyba jedynym sposobem by bronić się przed manipulacjami jest zupełna rezygnacja z używania nazwisk lekarzy. Będzie to jedyny sposób by nikomu nie zależało na tym by tu być. Tzn nie będzie zależało osobą które nie są z nami bezinteresownie a po coś - no bo ich obecność będzie wtedy bezcelowa. ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-05-14 o 23:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie to jest chore. po to jest forum, żeby się wymieniać informacjami, poglądami. a jeśli o jakimś lekarzu źle się pisze to coś musi być na rzeczy i niech to zmieni w inny sposób a nie zastrasza użytkowników od strony prywatnej... że to tak ujmę. wolny kraj- mam prawo pisać co uważam na dany temat, wydawać własne opinie, oczywiście nie oczerniać bezpodstawnie. komuś się to może podobać, komuś nie, ale MAM PRAWO. i już nawet nie chodzi mi o jakiegoś lekarza tylko ogólnie. guzik co komu do tego. np. taki dr Polak. robi śliczne cycuszki ale po operacji ciężko się z nim dogadać- i to wiedzą wszyscy a i tak panie do niego jeżdżą ![]() takie moje wykwity nocne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- co Wy ludzie, śpicie? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13237 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam dziewczynki ![]() Mya ale jaj.. że tak sie wyraze ![]() ![]()
#13238 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Az boje sie napisac co mysle, zebyscie na mnie nie nakrzyczaly. Mam tez nadzieje, ze nikt mnie tutaj nie posadzi o zle intencje ale nie wierze w to co czytam. Nie jestem po zadnej ze stron bo zaden z opisywanych tutaj lekarzy nie ma ze mna nic wspolnego. Cisze tworzymy my bo to my tutaj piszemy i nikt nie moze manipulowac iloscia postow jakie powstaja w watku kazdego dnia. Ja nie Lenkii, ale mysle, ze gdyby jakis lekarz nie chcial zeby, z jakis wzgledow, nie byla jego pacjentka to zadzwonilby do niej i jej a nie komus innemu o tym mowil. Jestesmy doroslymi, powaznymi ludzmi i takie postepowanie wydaje mi sie zupelnie niedorzeczne. Bardzo bym zalowala gdyby cos sie stalo z tym watkiem bo to jedyne miejsce gdzie mozna spotkac sie z osobami, ktore maja ten sam problem (czy problem? ![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-15 o 10:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13239 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
no to powiem szczerze, że mnie zatkało. Mya ale skąd ten lekarz w ogóle zna Twoje imię i nazwisko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#13240 |
Rozeznanie
|
No i co teraz koniec? A kto będzie nas wspierał przed operacjami?
![]()
#13241 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() witam się po kolejnej przerwie... jestem "udomowiona" na kilka dni, więc pewnie częściej do Was zajrzę ![]()
#13242 |
Wtajemniczenie
|
jak kiedyś Mya pisała, że jesteśmy czytane przez lekarzy to się podśmiewywałam, że chyba ma lekką obsesję bo, który szanowany chirurg miałby czas na czytanie naszych wypocin. wczoraj niestety mina mi zrzedła i teraz wiem, że ściany mają uszy
![]() kończąc temat, dziewczyny jesteście pod dobrą opieką, dr zna nawet Wasze myśli. ja już na temat jego pacjentek się wypowiadać nie będę, nie mam ochoty ciągać się po sądach za to, że chciałam komuś coś doradzić. a do forum też serce straciłam, myślałam, że ono jest nasze i możemy czuć się tu swobodnie, pod ciągłą inwigilacją niestety nie potrafię się odnaleźć, nawet nie chce. pozdrawiam Pana Doktora.
#13243 |
Rozeznanie
|
Mi to się robi smutno jak czytam takie rzeczy
![]()
#13244 |
Wtajemniczenie
|
Andzikus Ty możesz wierzyć w co chcesz i każda z Was ma też takie prawo, również w spisek między mną a Mya. tylko co to by miało mieć na celu i jakie nam korzyści przynieść tego niestety nie wiem.
bardzo łatwo możesz przekonać się na własnej skórze, wystarczy kilka komentarzy a napewno zostaniesz odnaleziona. na razie żegnam się z Wami kochane i jest mi bardzo przykro z tego powodu ale nie mam ochoty zastanawiać się doradzając komuś implanciki czy już przekroczyłam swoje kompetencje i kogoś uraziłam czy jeszcze nie.
#13245 |
Raczkowanie
|
brak mi slow.
#13246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#13247 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Widze ze niezle sie porobilo ..... Dziewczynki a co wy tak cienko ja juz autkiem od kilku dni smigam i na zakupy no tyle ze nie dzwigam ale tak poza tym to wszystko nawet juz odkurzalam ![]() ![]()
#13248 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dziewczyny czytam co się dzieje i nie wierzę własnym oczom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13249 |
Zadomowienie
|
Andzikus czy świadomie sugerujesz,że one sobie to wymyśliły? bo właśnie tak można to odebrać , trochę chyba nie na miejscu....
Powiem Wam, że szkoda ale jak sobie pomyślę o tym...to same sobie tego piwa naważyłyście (nie wiem, które to użytkowniczki, ale jakieś musiały być). Ja mam to w d... bo cycki ma super, Dr mialam przemiłą i kochaną, po operacji jestem ponad rok z idealnym rozmiarem (na chwilę obecną)....Wiec forum tak bardzo nie potrzebuje, a kontakt do dziewczyn mam ![]() Ale cały okres rekonwalescencji siedziałam tu i z kazdą ☠☠☠☠☠☠☠ą sie tu zwracałam i głownie w tamtym czasie własnie MYA , swoim doświadczeniem mi pomagała...Bo mimo , że moja Dr jest najcierpliwsza na świecie, nie jestem rozhisteryzowaną idiotką, żeby dzwonić do niej 2 razy w tygodniu. Forum było potrzebne szczególnie PO OPERACJI. I bardzo dziewczynom pomagało, ile może wam lekarz czasu poświecic? Lekarz nie jest z wami 24h na dobę, nawet ten najlepszy ... A tutaj kazda przechodzila to samo i było łatwo uspokoić kogoś , że coś jest zupełnie normalne.... Co do lekarzy. Śmiech na sali. Buahahaha. No Śmiech na sali. Powiem Wam, że żenada pełna jak sobie wyobrazę Dra na fioletowym, albo sekretarkę z notesem w reku .... To jest dopiero kompromitacja. POWIEM WAM WIECEJ. Do sądu Was poślę i co powie , że wyraziłaś swoją opinie nt jego pracy? A to już u nas w kraju, musi sie wszystko kazdemu podobać? Do k.... nędzy. Wg mnie to co było tu pisane, nie bylo "szkalowaniem dobrego imienia" żadnego lekarza. O Dr Polaku, tak jak mowiła Tonia - też można wiele powiedzieć, ale raczej wszyscy w komentarzach są powściągliwi i kazda pacjentka zdaje sobie sprawe z + i -, a jezdzą i wracaja zadowolone. I ok. Co do danych typu nr , nazwisko... Bardzo łatwo jest to ustalić.
#13250 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() gwendolinka, niczego swiadomie nie sugeruje. Po prostu wszystko to co czytam jest dla mnie totalnie niezrozumiale. Dlatego napisalam, ze nie wierze. Widocznie, pomimo swojego wieku, wciaz za malo widzialam i slyszalam. Prosze nie dodawac do mojej wypowiedzi wiecej jak to co napisane, bo przeciez nie chodzi o to zebysmy sie teraz jeszcze pomiedzy soba pogryzly, prawda? ![]()
![]() |
#13251 |
Zadomowienie
|
Ej, no dziewczyny - Mya, Joasi, nie uciekajcie, toć ja bez Was jak dziecko we mgle (i pewnie nie tylko ja)
![]() ![]() A co do tych dziwnych telefonów - kurde, nie wiem nawet jak to skomentować, brak słów. Jak bardzo trzeba być zakompleksionym i nie wierzącym we własne siły człowiekiem, by robić taką aferę? ![]() (Oczywiście nie mam pojęcia, o jakim lekarzu mowa, tak ogólnie sobie piszę. Żeby nie było, że ja też jakiś telefonik za te słowa dostanę, bo kto wie ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-05-15 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#13252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do przekrecania sie implantu to tez mam to ciagle w glowie. I czytam a to o torebce wloknistej, a to i innych tego typu bzdetach, chyba niepotrzebnie. Ale to czytanie ma tez i dobre strony bo np dowiedzialam sie, ze kobiety po augmentacji maja mniej klopotow zdrowotnych, lepsza kondycje, mniejsze tendencje do otlylosci, itp bo bardziej zwracaja uwage na swoje zdrowie. Niestety, maja wieksze tendencje do deprechy jak grupa kobiet z wlasnymi piersiami. To takie amerykanskie badania z 2010 czy 2011. A wiec kobietki, nie myslec mi tu zle i o glupotach, nie przejmowac sie tym co kto pisze i gada!! Glowy do gory! Bedzie dobrze. Damy rade! ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-15 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13254 | |
Konto usunięte
|
Ładne rzeczy się tu porobiły...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13255 |
Raczkowanie
|
a ja moge dodac dziewczyny ze dajecie sie latwo zastraszyc i tyle,bo przeciez jesli wiecie ze nie robicie niczego niezgodnego z prawem to czemu sie wycofac z forum chcecie co??juz teraz wiem joasi dlaczego mi nie odpisalas oczywiscie rozumie.ale smiac mi sie chce ze ktos kto do was dzwoni wygrywa bo wystarczy zadzwonic i sadem postraszyc no wiecie co nieprawdopodobne w jakim kraju my zyjemy ze nie mozna wyrazic wlasnego zdania zenada ja osobiscie moge szczerze podziekowac zarowno jak joasi tak i myi za pomocne rady szkoda ze ich wiecej niebedzie,trzeba z znalezc inne forum gdzie niema takich jaj pozdrawiam was dziewczyny bardzo cieplutko i mam nadzieje ze to byl tylko glupi zart ze strony jakiegos psychicznie niedowartosiowanego czlowieka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-15 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje zdanie jest takie,ze Mya i Joasi nie maja powodu do niepokoju bo nie napisały niczego co mogłoby zagrozić sprawa sądową. Szkoda,ze tak sie porobilo bo to forum jest bardzo potrzebne. Mam nadzieje ,ze wszystko wróci do normy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13258 | |
Raczkowanie
|
Witam
Matko co tu się dzieje ![]() ![]() Wiecie co to jest k......wa wszystko chore dziewczyny normalne tyle nam pomogły a tu jakiś fagas dzwoni i straszy to jest nie do pomyślenia ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() chore jak dla mnie. Mya, jooasi- zostańcie... wiele dziewczyn Was potrzebuje i będzie potrzebować. gdyby nie Wy to teraz bym popylała z 295ml anatomkami "bo więcej nie wejdzie" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13260 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, trochę horrorku:
http://teleshow.pl/gid,14486455,img,...l?ticaid=6e740 Jak to możliwe, że jej implant eksplodował??? Co ona do licha z tymi cyckami robiła??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.