Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 13:59   #1801
dusia7
Raczkowanie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Witaj keffi. Im więcej Nas tym lepiej

Jestem wściekła. Miałam mieć dzisiaj wyniki bety ale labolatorium miało awarię i będę miała dopiero jutro

djmoniska napisz jutro jaką masz betę. Między nami tylko dzień różnicy w @ Super będziemy mogły wymieniać się wynikami i doświadczeniami. Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

anna2007 mam nadzieje że Tobie również się udało
dusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:31   #1802
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
hej
juz kiedys sie tu pokaząłam na chwilke ale musiałam zniknac sytuacja niestety odemnie tego wymagała
wiec czy przyjmiecie mnie spowrotem do siebie?
jak zawsze z szerokimi ramionami Cie witamy
i musze cos dodac od siebie,widze ze masz fajny opisik,zwlaszcza ten ostatni z 6 sierpnia,ten dzien tez byl moim wielkim dniem
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:47   #1803
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Cytat:
Napisane przez djmoniska Pokaż wiadomość
chyba już dostaje na głowę...

Co widzicie???? Dziś mam dostać okres...

Byłam już na becie czekam na wynik....

dwie cudne różowe kreski gratulacje mamusiu

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
hej
juz kiedys sie tu pokaząłam na chwilke ale musiałam zniknac sytuacja niestety odemnie tego wymagała

Witamy Kochana JA ślub brałam dokładnie tak jak TY 6 sierpnia 2011
Stary 2012-05-15, 15:48   #1804
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba już dostaje na głowę...

co widzicie???? dziś mam dostać okres...

byłam już na becie czekam na wynik....

MONIA GRATULACE KOCHANA klask i:panikaro jedna Ty

Cytat:
hej
Pamiętamy i nie musimy przyjmować bo cały czas byłaś i jesteś przyjęta i nikt nie wyganiał

Cytat:
Napisane przez dusia7 Pokaż wiadomość
Witaj keffi. Im więcej Nas tym lepiej

Jestem wściekła. Miałam mieć dzisiaj wyniki bety ale labolatorium miało awarię i będę miała dopiero jutro

djmoniska napisz jutro jaką masz betę. Między nami tylko dzień różnicy w @ Super będziemy mogły wymieniać się wynikami i doświadczeniami. Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

anna2007 mam nadzieje że Tobie również się udało
Hej u Ciebie to tylko formalność mówię Ci

Boziu nie było mnie od rana a tu tyle się już wydarzyło szok ale ja lubie takie niespodzianki
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:54   #1805
lukinia
Raczkowanie

dj moniska - wielkie gratulacje tez juz bylam pewna, ze Ci sie udalo, ale jak to ja wolalam nie zapeszac

ech, ja myslalam ze poprostu schowamy na dno szaffy zapas "ubranek" TZa i bedzie wszystko normalnie dopoki sie @ nie spozni, ale tak sie nie da lepiej pamietam ktory dzis dzien cs niz date z kalendarza i czy moj organizm ksiazkowo sie sprawuje, jak juz mysle ze dalam sobie spokoj to zawsze mnie dopadnie jakas sytuacja, ktora mnie zbije z tropu... tata uparl sie zeby jechac z nim na waqkacje na drugi koniec europy - strasznie meczace nawet bez fasoli, kolezanka pyta czy lece z nia do wiednia na jesieni, szefowa zaplanowala grafik do pazdziernika, prawie codzien musze przytakiwac w jakis glupich planowaniach za pol roku min. i ciagle sie zastanawiam co wtedy bedzie? czy juz sie do tej pory uda, czy bedzie widac, czy bede sie wystarczajaco dobrze czula albo nie zrobie krzywdy fasoli? czuje sie beznadziejnie, tez tak macie?
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 16:13   #1806
Maksika
Raczkowanie

Najdroższe !!!!
Parę dni mi zajeło przeczytanie całego wątku ... Wasze historie pochłoneły mnie do reszty i za każdym razem byłam ciekawa czy się uda - będą te dwie kreski czy nie

Przyznam się, że pare razy sece zakuło ... ale trzeba probować dalej.

Ja mam już jedno dziecko - syn ma 6 lat i teraz staramy się o drugie, jest to 4cs, ale przez to że miałam Mirenę przez 2 lata to nie nastawiam się że stanie się to jakoś szybko, choć każdy mc to nadzieja ...

Chcialabym do Was dołączyć bo do @ zostało mi 3 dni a korci strasznie żeby zrobić wcześniej test ale założyłam sobie że w dniu spodziewanej jeżeli nie przyjdzie ... Ani dnia wcześniej ... choć trudno wytrzymać !!!

Jestem z Wami
Maksika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 16:25   #1807
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maksika Pokaż wiadomość
Najdroższe !!!!
Parę dni mi zajeło przeczytanie całego wątku ... Wasze historie pochłoneły mnie do reszty i za każdym razem byłam ciekawa czy się uda - będą te dwie kreski czy nie

Ja mam już jedno dziecko - syn ma 6 lat i teraz staramy się o drugie, jest to 4cs, ale przez to że miałam Mirenę przez 2 lata to nie nastawiam się że stanie się to jakoś szybko, choć każdy mc to nadzieja ...

Chcialabym do Was dołączyć bo do @ zostało mi 3 dni a korci strasznie żeby zrobić wcześniej test ale założyłam sobie że w dniu spodziewanej jeżeli nie przyjdzie ... Ani dnia wcześniej ... choć trudno wytrzymać !!!

Jestem z Wami
heej! a my bedziemy czekac z niecierpliwoscią razem z Tobą)
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 16:25   #1808
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
dj moniska - wielkie gratulacje tez juz bylam pewna, ze Ci sie udalo, ale jak to ja wolalam nie zapeszac

ech, ja myslalam ze poprostu schowamy na dno szaffy zapas "ubranek" TZa i bedzie wszystko normalnie dopoki sie @ nie spozni, ale tak sie nie da lepiej pamietam ktory dzis dzien cs niz date z kalendarza i czy moj organizm ksiazkowo sie sprawuje, jak juz mysle ze dalam sobie spokoj to zawsze mnie dopadnie jakas sytuacja, ktora mnie zbije z tropu... tata uparl sie zeby jechac z nim na waqkacje na drugi koniec europy - strasznie meczace nawet bez fasoli, kolezanka pyta czy lece z nia do wiednia na jesieni, szefowa zaplanowala grafik do pazdziernika, prawie codzien musze przytakiwac w jakis glupich planowaniach za pol roku min. i ciagle sie zastanawiam co wtedy bedzie? czy juz sie do tej pory uda, czy bedzie widac, czy bede sie wystarczajaco dobrze czula albo nie zrobie krzywdy fasoli? czuje sie beznadziejnie, tez tak macie?
Powiedz sobie: będę się zastanawiać, jak już będzie fasolka i nie myśl o tym.

Odnośnie tego czy zrobisz krzywdę maleństwu - kiedyś oglądałam program, gdzie laska skakała ze spadochronu. Miała problem, bo spadochrony jakoś jej się splątały i spadła na ziemię. Miała zmasakrowaną twarz, połamała się. Okazało się również, że była w 2 tyg. ciąży. Ciąża rozwijała się prawidłowo i urodziła zdrowe dziecko. Wniosek: na pewne rzeczy nie masz wpływu. Oczywiście jak człowiek wie już, że jest w ciąży to trzeba dbać o siebie, ale i tak co ma być to będzie.

Jeśli (odpukać), że do tej pory nic się nie wydarzy to nigdzie nie pojedziesz i być może będziesz żałować. Fasolki lubią się pojawiać wtedy kiedy mają ochotę i mają w nosie wszystkie grafiki i plany. Lepiej wyjechać i na wyjeździe ucieszyć się z 2 kresek, niż w nerwach czekać przez pół roku.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 16:32   #1809
lukinia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Powiedz sobie: będę się zastanawiać, jak już będzie fasolka i nie myśl o tym.

Odnośnie tego czy zrobisz krzywdę maleństwu - kiedyś oglądałam program, gdzie laska skakała ze spadochronu. Miała problem, bo spadochrony jakoś jej się splątały i spadła na ziemię. Miała zmasakrowaną twarz, połamała się. Okazało się również, że była w 2 tyg. ciąży. Ciąża rozwijała się prawidłowo i urodziła zdrowe dziecko. Wniosek: na pewne rzeczy nie masz wpływu. Oczywiście jak człowiek wie już, że jest w ciąży to trzeba dbać o siebie, ale i tak co ma być to będzie.

Jeśli (odpukać), że do tej pory nic się nie wydarzy to nigdzie nie pojedziesz i być może będziesz żałować. Fasolki lubią się pojawiać wtedy kiedy mają ochotę i mają w nosie wszystkie grafiki i plany. Lepiej wyjechać i na wyjeździe ucieszyć się z 2 kresek, niż w nerwach czekać przez pół roku.
jasne, tez tak uwazam - generalnie rzadza prawa Murphyego - im bardziej odpowiedni moment tym mniejsza szansa, ze sie uda i na odwrot - bardziej chodzilo mi o sam fakt myslenicy, czlowiek chcialby zapomniec i miec niespodzianke, ale tak sie chyba nie da
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 16:38   #1810
Maksika
Raczkowanie

Dzięki
Mam pytanie do dziewczyn którym już się udało : Czy na samym początku czuły dyskonfort podczas "przytulania" ???
Chodzi mi o taki ... można by powiedzieć ból, jakby było mało miejsca, ucisk
Głupio mi pisać o tym ale to może być związane z pierwszymi objawami, bo poza powiększonym biustem, bólem w podbrzuszu, do tego małymi mdłościami to nic nie mam

A jak co miesiąc PARANOJA !
Stary 2012-05-15, 16:40   #1811
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość

Kochana nie martw się na zapas bo to nic nie da żyj dalej tak jak zyjesz normalnie nie ustawiaj wszystkiego na jeen tor bo to nic nie da
Jak masz szanse jechać to jedź ja tak myślałam planowałam na początku i co i nic z planów nie wyszło teraz odpusciłam i niech zycie toczy się swym swobodnym torem

Cytat:
Najdroższe !!!!

Jestem z Wami
Hej witaj i zapraszamy do nas. Ja też jak trafiłam na ten wątek to postnowiłam przeczytać od poczatku tylko że było to 25 stron
udzielaj się częściej ja też bardzo polubiłam ten wątek
Stary 2012-05-15, 16:46   #1812
Maksika
Raczkowanie

Polubiłam to malo powiedziane - ja się w niego mega wkręciłam ! Prawdziwa telenowela

Zamiast zająć się swoimi obowiązkami to cały czas czytałam - 60 stron ) dzisiaj skończyłam i postanowiłam się ujawnić
Stary 2012-05-15, 18:00   #1813
anna2007
Raczkowanie

hej,zrobiłam dziś bete

23dc i wynik <1,oo czyli

chyba wiarygodne prawda? jak myślicie?

Edytowane przez anna2007
Czas edycji: 2012-05-15 o 18:12
anna2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 18:25   #1814
dusia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
hej,zrobiłam dziś bete

23dc i wynik <1,oo czyli

chyba wiarygodne prawda? jak myślicie?
A kiedy miałaś owulację? Jeśli 14dc to raczej wiarygodny, niestety. Hcg rośnie po implantacji, która ma miejsce od 6 do 12 dni od owulacji.

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Dzięki
Mam pytanie do dziewczyn którym już się udało : Czy na samym początku czuły dyskonfort podczas "przytulania" ???
Głupio mi pisać o tym ale to może być związane z pierwszymi objawami, bo poza powiększonym biustem, bólem w podbrzuszu, do tego małymi mdłościami to nic nie mam

A jak co miesiąc PARANOJA !
Pierwsze co zaczęło mnie zastanawiać czyli tak tydzień po owulacji było to że TAM było strasznie ciasno. Nie mogłam dosięgnąć szyjki. I tak jest do dzisiaj więc chyba tak ma być w ciąży Poza tym w ogóle po owu nie miałam sucho, ciągle biały i gęsty śluz. Bolała mnie głowa przez tydzień. Poza tym ok. Piersi czuję dopiero teraz, czyli już po @ która nie przyszła i 5 testów pozytywnych
Stary 2012-05-15, 18:30   #1815
anna2007
Raczkowanie

czyli w ciaży nie jestem

Tiru riru miałam 14 dc (06.05.),a kiedy miał owulację tego nie wiem
Stary 2012-05-15, 18:33   #1816
Luna0
Zakorzenienie

Dzwoniłas a nie mowilam?! Gratulacje kochaną

Maksika Witaj

A ja mam średnie wiadomości. Mam 3 cm torbiel, ale to nic bo najgorsze że dzidzius jest za maly jak na 6tc wg USG ma 5,2tc..
Byłam na becie, jutro wynik i za 2 tyg USG zobaczymy czy rośnie.. Możliwe że to błąd w obliczeniach. Przeryczałam pół dnia ale już mi lepiej. Pozdrawiam

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 18:46   #1817
Maksika
Raczkowanie

Lunao będzie dobrze, ja też pamiętam że jak bylam w pierwszej ciązy to co chwilę coś wychodziło a potem lekarz mówił że to nic, tak może być - bo to przecież natura i człowiek nie jest w stanie przewidzieć i zrozumieć wielu rzeczy Powtarzał mi że najważniejszy jest spokój i żebym piła melisę bo przez ten ciągły stres macica podobno aż się telepała i miałam skurcze. Najważniejsze jest opanowanie i spokój.

W tym oczekiwaniu na nie przyjście pierwszej @ to powinno być mokro ?? Bo u mnie susza czyli chyba nic z tego...

Wytrzymać jeszcze te trzy dni... chociaż kusi żeby zrobić test
Stary 2012-05-15, 18:49   #1818
anna2007
Raczkowanie

Maksika mówisz sucho...?
to chyba nici z tego ,chociaż zyczę wszystkim fasoleczki
Stary 2012-05-15, 18:49   #1819
dusia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzwoniłas a nie mowilam?! Gratulacje kochaną

Maksika Witaj

A ja mam średnie wiadomości. Mam 3 cm torbiel, ale to nic bo najgorsze że dzidzius jest za maly jak na 6tc wg USG ma 5,2tc..
Byłam na becie, jutro wynik i za 2 tyg USG zobaczymy czy rośnie.. Możliwe że to błąd w obliczeniach. Przeryczałam pół dnia ale już mi lepiej. Pozdrawiam
Nie martw sie na zapas. Na pewno będzie dobrze. Ile razy byłaś na becie i jakie miałaś wyniki? Ja odbieram jutro moją betę.

Mnie też teraz nerwy czekają. Na usg dopiero 4 czerwca ale staram sie nie martwić na zapas. W pierwszej ciąży dowiedziałam się dopiero w 7 tygodniu i już biło serduszko i to było lepsze. A nie teraz czekać 3 tygodnie czy się rozwinie. Masakra!!!
Stary 2012-05-15, 19:13   #1820
Maksika
Raczkowanie

No właśnie ... też mi się tak wydaje.
Trzeba poczekać, najgorsze jest to że przecież już raz w ciązy byłam ale nic nie pamiętam z pierwszych objawów tylko to że powiększyl mi się biust - ale nie bolał i strasznie chciało mi się spać ... ale nie pamiętam czy mokro czy sucho - kto by się tak temu przyglądał jak człowiek był młody

Tylko nie popadać w paranoje

Czy któraś z was też spodziewa się @ 18. 05 ???
Stary 2012-05-15, 19:17   #1821
anna2007
Raczkowanie

dziewczyny czyli nie mam co liczyć na brak @?

kurcze a moze to za wcześnie na beta u mnie?

przytulanko było 9 dni temu

Edytowane przez anna2007
Czas edycji: 2012-05-15 o 19:31
Stary 2012-05-15, 19:32   #1822
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Nie wiem, bo nie miałam ochoty na "przytulanki" z tego co pamiętam

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Wszystko będzie dobrze. Może miałaś później owulację. Może dzidziuś nadgoni. Nieraz dziewczyny piszą, że są ileś dni do tyłu wg. USG, a potem się to wyrównuje. Poza tym dzidziuś to nie maszyna. Ten 6 tc to jest tylko data orientacyjna liczona od pierwszego dnia okresu, żeby mniej więcej wyliczyć datę porodu. Wiecie co już mnie wkurzają niektórzy lekarze. Mówią, że jest jakieś opóźnienie, a nie wytłumaczą dokładnie. A potem my kobiety to przeżywamy.

A teraz się zrelaksuj i odpoczywaj
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:15   #1823
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
dziewczyny czyli nie mam co liczyć na brak @?

kurcze a moze to za wcześnie na beta u mnie?

przytulanko było 9 dni temu

Może być za wcześnie, 9 dni to mało Cierpliwości poczekaj do @ i powtórz

Tak mi się tylko łatwo pisze cierpliwości , sama jestem w 23 dniu cyklu i siedzę jak na szpilkach, a u mnie biały glut jest od owulacji, suszy nie ma. Cały czas wrażenie mokrego Oj żeby to był dobry objaw
Stary 2012-05-15, 21:30   #1824
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Hmm ja białego gluta od owulki mam zawsze, więc to też zależy .. u każdej inaczej. Aczkolwiek nie jest go zwykle dużo i pewnie gdybym była w ciąży jakąś różnicę bym odczuła.
Stary 2012-05-15, 21:48   #1825
IsiaG
Zadomowienie

Witaj Kefii, jak dobrze, że wróciłaś. Pamiętamy, pamiętamy. Pisz co u Ciebie.

Maksika - również witaj.

djmoniska - gratuluję fasolki. Ten 1 test, to taki cień cienia ale ten drugi to ewidentnie ciąża.

Wszystkiego naj laseczki. Ja po pracy padam na twarz. @ powoli odchodzi, dziś przelatałam na 1 podpasce, już tak mało leci. W niedziele po południu się zaczęło, poniedziałek potop a we wtorek odpływ.
Wypiję ziółka i spać...
Dobranoc...

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

Edytowane przez IsiaG
Czas edycji: 2012-05-15 o 21:50
IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:03   #1826
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
jak zawsze z szerokimi ramionami Cie witamy
i musze cos dodac od siebie,widze ze masz fajny opisik,zwlaszcza ten ostatni z 6 sierpnia,ten dzien tez byl moim wielkim dniem
Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
dwie cudne różowe kreski gratulacje mamusiu

Witamy Kochana JA ślub brałam dokładnie tak jak TY 6 sierpnia 2011
Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Witaj Kefii, jak dobrze, że wróciłaś. Pamiętamy, pamiętamy. Pisz co u Ciebie.
a dziękuje za miłe powrptne przywitanie
no 6 sierpnia 2011 fajna data

a u mnie juz 12 cykl starań ostatnia @ dostałam po 19 dniach
musiałam iśc do swojej ginki kazła mi sie pojawić po 3 razach jak nie wyjdzie zbadała mnie i wszytko oki
zmieniła mi luteine na duphaston przeanalizowął moj cykl i mam ostatnie 2 próby potem mezlulek idzie na badanie nasienia a ja na hormony
dostałam duphastan bo mam bardzo ktotką @ bo coś dwa dni2 i dwa dni bardzo delikatnych plamien tyle ze pluteine brałam od 19 do 25dnia cyklu a duphastan mam od 16 do 25 bo owulke mam 13 dzien czasami 14 (mierze tempke wiec to pomaga i mi i gince w dozowaniu leków)
a i jede miesiac mam z Clo spróbowac ale na nic nie licze

uciekam spac bo cos mnie gardło zaczyna bolec
miłej nocki

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:08   #1827
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
A kiedy miałaś owulację? Jeśli 14dc to raczej wiarygodny, niestety. Hcg rośnie po implantacji, która ma miejsce od 6 do 12 dni od owulacji.

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Pierwsze co zaczęło mnie zastanawiać czyli tak tydzień po owulacji było to że TAM było strasznie ciasno. Nie mogłam dosięgnąć szyjki. I tak jest do dzisiaj więc chyba tak ma być w ciąży Poza tym w ogóle po owu nie miałam sucho, ciągle biały i gęsty śluz. Bolała mnie głowa przez tydzień. Poza tym ok. Piersi czuję dopiero teraz, czyli już po @ która nie przyszła i 5 testów pozytywnych
Dokładnie takie same objawy jak u mnie, podczas stosunku czułam mocniej jajnik z którego uwolniło się jajeczko.

Jak najbardziej powinno być mokro, ale może u Ciebie jest inaczej, życzę fasoleczki, ślicznej i zdrowej.

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 04:03   #1828
djmoniska
Raczkowanie

Hej kochane ja już na nóżkach wczoraj w pracy wziełam sobie przepustkę po 4 godzinach bo spanikowałam... strasznie zaczoł mnie boleć brzuch ale szybko do domku pod kąłderke i nyny dzis się czuję super! obudził mnie straszny smak na koleee!!!! :/ wiem że nie zdrowa w ciąży, że w ogóle nie zdrowa!!!! ale to było silniejsze ode mnie o 3 w nocy wydoiłam 2 szklany!!!!!( WYBACZ MI MOJE DZIECKO ) i jak już mi kofeinka uderzyła do głowy tak sobie siedze w kuchni z laptopem i pisze

zaraz poleciałam zrobić 3 test wynik bety dopiero ok7:00 ,8:00 więc umarłabym z ciekawości, oczywiście pozytywny blada krecha ale jest

---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ----------

---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ----------

Cytat:

ooooooo TAAAAAK

Edytowane przez djmoniska
Czas edycji: 2012-05-16 o 04:06
djmoniska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 07:15   #1829
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane ja już na nóżkach wczoraj w pracy wziełam sobie przepustkę po 4 godzinach bo spanikowałam... strasznie zaczoł mnie boleć brzuch ale szybko do domku pod kąłderke i nyny dzis się czuję super! obudził mnie straszny smak na koleee!!!! :/ wiem że nie zdrowa w ciąży, że w ogóle nie zdrowa!!!! ale to było silniejsze ode mnie o 3 w nocy wydoiłam 2 szklany!!!!!( WYBACZ MI MOJE DZIECKO ) i jak już mi kofeinka uderzyła do głowy tak sobie siedze w kuchni z laptopem i pisze

zaraz poleciałam zrobić 3 test wynik bety dopiero ok7:00 ,8:00 więc umarłabym z ciekawości, oczywiście pozytywny blada krecha ale jest

---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ----------

---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ----------

ooooooo TAAAAAK
Niedowiarku jeden Ty jesteś w ciąży i koniec i to pewne mówię Ci. A widzę ze z tego wszystkie z całych emocji to i spac nie mogłaś
Pisz szybko jak wrócisz z wynikami i się nam tu chwal czekamy
Ale dziś paskudnie jak ja nie lubie takiej pogody kiedy w koncu pojawi się słoneczko
Stary 2012-05-16, 08:31   #1830
anna2007
Raczkowanie

dostałam @-24 dc

dlaczego??? ;(

Edytowane przez anna2007
Czas edycji: 2012-05-16 o 08:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości