|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Teraz sobie wszystko pozałatwiasz i bedziesz spokoj miała ![]() Ja dzisiaj od razu po pracy ide po buty, pozniej dentysta i wieczorem fitness, wiec w domu ok 22 dopiero bede
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Zoska co do włosów, to podetnę je dopiero jak zobaczę, że końce się o to proszą
jak na razie zniszczone nie są, podcinałam ponad 2 miesiące temu i od tamtej pory mocno o nie dbam, nawilżam, olejuję, maski różne itp w dodatku odstawiłam prostownicę i suszarkę, no i częściej chodzę w związanych włosach więc nie miały się też od czego zniszczyć nie chcę iść do fryzjera na samo podcinanie, bo ostatnim razem ścięła mi 3cm a to jest u mnie 2 miesiące zapuszczania niby nie widziałam jakiejś różnicy w długości ale teraz chcę dłużej poczekać i dopiero jak pójdę na farbowanie to podetnę Monia nasza mówi, że rzadko podcina a ma ładne i zdrowe włoski jak ja miałam krótkie ( do ramion ) to też częściej podcinałam ![]() Cocktail no ale na andersa to ja bym musiała sobie autkiem dojechać, a nie zawsze mam, bo Tż do pracy jeździ ( choć od dwóch dni przerzucił się na rower ) aaa jak pogoda będzie to z chęcią wybiorę się z Tobą na działeczkę Ja rano posprzątałam w aucie, a później byłam z mamą na zakupach kupiłam sobie truskawki i sobie wcinam ![]() a na obiad pierożki z Biedronki z barszczem ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Byłam w Lidlu i oglądałam gazetkę, mają być rolki za 119zł wyglądają nawet fajnie ciekawe jakie będą na żywo
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja tam się nie znam na rolkach ale na zdjęciu wydają się fajne
te białe w szczególności może też się na nie skuszę ![]() Choć dziś mam ochotę zapisać się do fryzjera albo kupić farbę i sama zafarbować
|
#2285 |
|
Przyczajenie
|
hej
kurcze, ale późno wstałam -_- koło 13stej :P jakąś godzine temu zjadłam pierwszy posiłek. Była to bułka grahamka z odrobiną margaryny (40% tł), 2 cienkie plasterki sera gouda, ogórek zielony w postaci grubych plasterków na kanapkę, 1/3 jogurtu Jogobella 8 zbóż ananas-banan ii kawę w małej filiżance z 1 łyżeczką cukru i ok 50ml mleka 3,2% ( niestety tylko takie miałam w lodówce ). Zaraz włączam muzykę i podchodzę do brzuszków.. czarno to widzę :P
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam! boże ile ja się dziś nalatałam!! dobrze, że mam samochód bo bym chyba nic nie załatwiła a tak to szybko podjechałam tu i tam. No ale biegać też trzeba było. Mam normalnie dość, jestem taka zmęczona że szok! w dodatku jeszcze mnie głowa lekko boli przez te cholerne zatoki i tą wstrętną pogodę
jeszcze tylko musze jutro na poczte skoczyć wysłac list i chyba pójdę dam ogłoszenie w kablówce że chce wynająć mieszkanie.... dziś w spółdzielni babka wyliczyła, że jeśli nie będzie nikt mieszkał w naszym mieszkaniu to co miesiąc będziemy płacić 428 zł To tylko 100 zł mniej od sumy którą teraz płacę za czynsz mieszkając tutaj no masakra jakaś myślałam że będzie mniej... :/ Idę troche odpocząć i chyba kawkę sobie zrobię..... nie długo do Was wrócę i popiszę z Wami
|
#2287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Jestem padnięta...trochę odpocznę i siadam do nauki.Dzisiaj dzień pod względem dietkowym nawet spoko, tylko za dużo pieczywa, ale nie miałam wyboru... ![]() W okienku byłam na siłowni, miałam tylko godzinę, więc: 30min rowerek 15min marszobieg 10 serii po 20 ścisków obciążeniem 20kg na przywodziciele ud Mam w planie 10minut brzuch i 200ścisków agrafką. ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Ćwicz ćwicz Dobrze Ci zrobi. A czemu tak późno wstałaś? Zabalowałaś w nocy;>?![]() Na kolację białko wciągnij. Ja też piję TYLKO mleko 3,2%, bo tamte to woda z chemikaliami jest ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Masz takie śliczne, że aż szkoda farbą je katować!---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Meeedzik No tak, krótkie trzeba częściej podcinać, to prawda jest. A związane w gumce częściej się łamią, bo non stop je coś uciska. Zauważyłam to po swoich włosach, że to prawda jednak jest. Ja będę szła na podcinanie tak do 2 tygodni, może w tym, może w przyszłym, ale na pewno do końca następnego chciałabym końcówki podciąć. Ale narazie masz ładne włoski, to rzeczywiście po co ścinać ![]() Ważyłam się w końcu. o 15.30 na siłowni byłam i w butach w stroju ważyłam 58,3 kg Także myślę, że na czczo i nago to tak z 57,8 kg by było...![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
A tak się martwiłaś!Tylko poniżej 57kg nie schodź, nie wolno ![]()
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłaszam wszem i wobec że ukończyłam moją prace
Przyciśnieta do muru od wczoraj dojechałam do końca Teraz ewentualne poprawki czy pierdoły ![]() Powinnam poćwiczyć, ale nie mam siły ;p siedze przy kompie od 12 i wszystko mnie juz boli . |
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska zrobiłam sobie zdjęcie od góry i widzę ten wielki odrost
nie chce z nim chodzić, bo czuję się okropnie w związanych włosach jeszcze jest w miarę ale w rozpuszczonych makabra jak chcesz to Ci pokażę na zdj Ale farby nie chcę kłaść, myślałam o jakimś szamponie koloryzującym do 24 czy tam 28 myć, taki bez amoniaku. Oglądałam dziś z Joanny coś takiego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oft-color.html ale trochę się boję ![]() Cocktail
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Łooohoo, to gratuluję!
![]() ![]() !!! ![]() Chodź, poćwicz ze mną brzuchy Mnie też się nie chce, a nogi mnie bolą jak nie wiem co, a agrafka mruga do mnie oczkiem...---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
!Wiesz nie wiem sama...ja zawsze czekam na odrost maxymalny, dopiero potem farbuję. Z moich włosów wszystko się szybko wypłukuje, nawet farby, więc szamponów koloryzacyjnych nie używam, ale z Joanny pamiętam że raz się skusiłam i powiem, że nawet zadowolona byłam. Nie zniszczył włosów, kolor wyszedł, także spoko. Joanne i Marion polecam, z tych tanich a dobrych rzeczy, naprawdę godne polecenia![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Ugotowałam na jutro zupę krem groszkową uwielbiam tą zupkę A, co mi tam, przepis wrzucę, już kiedyś go dawałam, ale może nie wszystkie się załapały.Składniki: puszka groszku 2 małe marchewki 1 pietruszka kawałek selera 3 ziemniaki trochę jogurtu naturalnego przyprawy 2 kostki rosołowe Przygotowanie: W 1 litrze wrzącej wody rozpuszczamy kostkę, dajemy ziele angielskie, listki laurowe. W osobnym garnku gotujemy obraną, umytą i pokrojoną włoszczyznę. Miksujemy groszek wraz z zalewą, dodajemy do niego odcedzone miękkie warzywa, zalewamy przestygniętym bulionem. Miksujemy. Dodajemy jogurt naturalny i przyprawy, jak ktoś chce to można łyżkę mąki dać. Podajemy z ryżem/makaronem/grzankami/groszkiem ptysiowym. Z grzankami najsmaczniejsza
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-15 o 20:18 |
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska własnie wydaje mi się, że to już jest maximum
chciałabym żeby ładnie mi złapał ten szampon koloryzujący ale trochę się boję go użyć, czy nie wyjdą mi jakieś cuda ![]() Dodaję zdjęcia. ![]() ![]()
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Przepraszam, że nie pogadam sobie dzisiaj z Wami, ale rozłożyło mnie całkiem doszedł mi ból uszu, szczególnie lewego na dodatek @ nie daje mi żyć ![]() Mam nadzieję, że będzie mi się poprawiać... ![]() Buziaczki! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail chyba jednak wybiorę się do fryzjera, bo boję się tak zaryzykować
Heroine zdrówka kochana
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a gdzie byłaś u fryzjera? Ja chcę powiedzieć fryzjerce, żeby zrobiła mi kolor jak najbardziej zbliżony do naturalnego, mam nadzieję, że jej się to uda i dobrze mi zrobi
nie strasz mnie nawet ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Sanderko co u Ciebie kochana? Czemu się nie odzywasz ?
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail tez na osiedlu farbuję
mam nadzieję, że mi dobrze zrobi. A do kogo chodzisz?
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co polecacie żeby wyszczuplić nogi, nienawidzę moich udzisk łee Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-05-15 o 22:55 |
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail na uda moim zdaniem najlepsza agrafka i przysiady
No i rolki
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak w zeszłym roku robiłam przysiady i uda zaczęły mi się umięśniać i w cm też przybyło, to szybko przestałam :/ agrafka chyba będzie jak najbardziej ok w szczególności na wewnętrzne partie.
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie w tych ćwiczeniach z płytą jest dużo przysiadów ;/ A ja mam nad kolanami straszne miesnie ;/
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
miałam z Wami popisać i dupa
moje dzieciaki kompa mi zajęły a ja wzięłam się za sprzątanie, rozpakowywanie, pranie, układanie ciuchów i szorowanie łazienki..... w końcu mam poukładane wszystko w szafce i poprane wywaliłam też sporo ciuchów których nie noszę już i nie będę nosiła, młodszemu synkowi też posegregowałam i te za małe ciuchy wrzuciłam do worka, zawiozę je do opieki społecznej to dadzą jakimś biednym ludziom. Jeszcze jutro poukładam starszemu synkowi to będą z dwa worki ciuchów. Zostało mi jeszcze odkurzanie i mycie okien także jutro też się nudzić nie będę Obejrzałam Przepis na życie i Kube Wojewódzkiego i lecę do wanny a potem do wyrka. Jak się w końcu ogarnę już ze wszystkim to obiecuje że popiszę z Wami Dobrej nocki kochane ![]() Heroine dużooooooo zdrówka życzę Coctail gratuluję skończonej pracy Madziu śliczne masz te włoski! i jak słodko w tym kiteczku wyglądasz ![]() Zosiu poniżej 57 nie dałabym pewnie rady zejść próbowałam kilka razy i nigdy sie nie udało organizm walczył zawzięcie ale w sumie teraz już wiem, że było mi to nie potrzebne bo na prawdę przy 57 wyglądałam akurat i w końcu to widzę.. szczególnie na tych zdjęciach co mam w albumie z nad morza i z aquaparku. Chciałabym znów tak wyglądać muszę zacząć ćwiczyć nogi i brzuch bo po moich mięśniach ani śladu nie zostało a tak mi się nie chce że szok
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() W ciągu 12 dni schudłam 3 kg ![]() Pozdrawiam
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak polubiałam wysiłek, z enie wyobrazam sobie juz nie pocwiczyc , od razu lepiej sie czuje i humorek lepszy ![]() Cytat:
duzo zdrówka zycze![]() Gratuluje Wczoraj dentyste jakos przezyłam,ale jestem załamana bo czeka mnie kilka wizyt jeszcze a ja sie tak strasznie boje wiem wiem wstyd![]() Byłam na malutkich zakupch kupiułam dresy na fitness koszulke do nich i adidaski biało-różowe i za wszystko dałam 85 zł w real, ciesze sie bo wydałam o wiele mniej niz myslalam ze pojdzie ![]() No i zaliczyłam wczoraj godzine ABT 20 min rowerku i 10 min biezni ![]() Wiec spaliłam gyrosa, który wpadł po pracy ![]()
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() A ja wczoraj w łóżku na wpierdzielałam się chipsów jaka ja głupia jestem Monia ale odrost już mnie denerwuje i chcę zafarbować na kolor zbliżony do naturalnego to już postanowione za niedługo zapiszę się do fryzjera ![]() Kochana to super, że masz już wszystko porobione, za niedługo będziesz miała więcej czasu dla nas ja ostatnio też sprzątałam w szafce i wyrzuciłam ciuchy w których nie chodzę ![]() Agunia ja kiedyś też codziennie ćwiczyłam, nawet jak nie miałam czasu to starałam się chociaż hula hop pokręcić a teraz w weekendy robię sobie przerwę A jak tam kochana z wagą? Pewnie już sporo spadło jak tyle ćwiczysz no i po ubraniach też już pewnie widać
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero pod koniec maja sie zwaze i zmierze, ale po ubranaich czuje ze schudłam no i kilka osób mi to mowilo, wiec jestem zadowolona, ale chcialabym tez koniecznie ujędrnic ciałko i na tym sie bardziej koncentruje teraz
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia tyle ćwicząc na pewno będziesz miała boskie ciało
|
#2310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Próbuj w takim razie tym szamponem
Na pewno nie zaszkodzi. wiesz co...jak ja mam odrosty 0,5cm to widać z kilometra, a u Ciebie nic ^^---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- A ja zasnęłam po 21 xD I nie poćwiczyłam ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() -wypady -przysiady -przysiady, ale takie jakbys chciała na krześle usiąść -wspinanie się na palcach -skakanka -agrafka ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

czyli już mniej bo w sobote było 60,8 a od wczoraj zaczęłam dietkę

niby nie widziałam jakiejś różnicy w długości ale teraz chcę dłużej poczekać i dopiero jak pójdę na farbowanie to podetnę 
). Zaraz włączam muzykę i podchodzę do brzuszków.. czarno to widzę :P
To tylko 100 zł mniej od sumy którą teraz płacę za czynsz mieszkając tutaj

Masz takie śliczne, że aż szkoda farbą je katować!
A tak się martwiłaś!

nie chce z nim chodzić, bo czuję się okropnie
uwielbiam tą zupkę

wiem wiem wstyd