Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 14:12   #4321
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/show_item.php?item=2337263486 co sądzicie o tych spodnaich? właśnie je licytuje
Ładne spodnie. Tylko posprawdzaj wymiary, żeby znowu za duże nie były.

Ja właśnie wróciłam z miasta. Nie mogłam się oprzec i kupiłam półśpiochy, body i niedrapki dla synka.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:17   #4322
weronika_91
Zakorzenienie

angel portki bardzo fajne oby Ci się udało wylicytować

Kalpana kombinezon śliczny.... no jak na zimę to za cienki... myślę że na pierwsze spacerki po porodzie będzie pasował
Stary 2012-05-15, 14:23   #4323
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Angel spodnie fajne, ale pewnie będą prześwitywać. Jeśli nie masz z tym problemu, to ok. ja się w takich dziwnie czuję No ale w sumie można założyć tunikę

Dziewczyny co myślicie? I jaki rozmiar z tego najlepiej brać? Bo nie wiem czy to bardziej na jesień, czy pod zimę już? A poza tym w pierwszych tygodniach i tak nie będzie przydatne jak się nie wychodzi jeszcze nigdzie, więc z tym rozmiarem nie mam pojęcia... Podoba mi się pistacja.
http://allegro.pl/kombinezon-polarow...328815936.html
Piękny jest, w moim guście to niebieski jak tak patrze na te malusie ubranka to sie zastanawiam jak ja dam rade te maleńkie stópki i rączki przecisnąć przez te ubranka
Ciągle sie boje żeby nie uszkodzić.
Potrafie być delikatna ale już widze jak mi sie ręce telepać bedą ze strachu... O i już panika gotowa
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:23   #4324
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
anesh_ wcinaj dużo zwłaszcza pełnoziarnistych produktów a do tego witamina C.
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Anesh nie smutaj

Dzięki dziewuszki. Jtr. idę do gina, więc powie mi co i jak.

angel
fajne spodnie

Kalpana super ten kombinezon, ale chyba na wiosnę.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:27   #4325
weronika_91
Zakorzenienie

JA chyba zamówię ten kombinezon na wyjście ze szpitala tylko nie wiem czy 62 nie będzie za duże?
Stary 2012-05-15, 14:27   #4326
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Ja na 18-stkę mojej kuzynce kupiłam komplet z kryształkami Swarowskiego, podobny do tego http://allegro.pl/swarovski-kulki-ko...348137935.html, tylko z większymi kuleczkami, sama też mam podobny i jest super, uwielbiam go nosić, pasuje praktycznie do wszystkiego Ale bransoletka z zawieszkami to też fajny pomysł, zależy co kto lubi bo ja np. nie noszę bransoletek wcale Mam nadzieję że uda ci się coś fajnego wybrać
Aaaa wrzuciłam na maila aktualne fotki mego brzuszka, już jest dość pokaźny
A od ostatniej wizyty przytyłam 3 kilo, masakra, a jem normalnie jak dawniej, a od początku ciąży w sumie już 6
To kochana idziemy łeb w łebże tak z buta powiemmam tyle samo na plusie.Zresztą jesteśmy podobnych wymiarów(pamiętasz temat spodni?)Brzusio zgrabniutki

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja się chyba zdecyduję w naszym mieście. Chociaż też zastanawiałam się nad szpitalem oddalonym o 30 km, ale moja szwagierka tam rodziła i dobra koleżanka i się trochę boję, bo miały komplikacje przy porodzie.
To,że ktoś miał komplikacje nie znaczy,że i Ty je będziesz miała
Nie dajmy się zwariowaćA powiedz te komplikacje wynikły z winy szpitala?

Ja synka rodziłam 60km od mojego miasta,bo tam pracował mój gin i teraz też tam planuję,mimo,że gin tam już nie pracuje
Do szpitala pojechaliśmy od razu,bo moje skurcze trwały równo co 5minut i tak przez kilka godzin,poród trwał 6,5h licząc od pierwszych skurczy do trzymania skarbka w ramionach.Myślę,że teraz też zdąże...

Konczi gratuluję ukończenia pracy,teraz będzie z górki

Lucia dobrze,że to nic poważnego,bo tu wszystkie ciotki bały się o Nataniela,niech tam siedzi chłopak.
Ja też miewam takie skurcze,ale właśnie wyczytałam w gazecie o rodzajach skurczy i stwierdziłam to samo,co Ty wcześniej napisałaś

Weronika super syncio i jego ujęciacudne!

Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2337263486 co sądzicie o tych spodnaich? właśnie je licytuje
Bardzo fajnei brzuszek okrąglutki-ślicznie!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-05-15 o 14:34
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:33   #4327
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
Zaczynamy 22 tydzień
Synkowi dziś koszulę kupiłam, dżiny i pajaca. Wrzucę foto później bo zostawiłam kamerę w pracy i muszę jechać z powrotem. Kamera jak kamera ale zakupy zostawiłam a po lodówce pingwiny grasują

Konczita gratuluję ukończenia pracy

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość

Kobietki, a powiedzcie mi proszę czy rodzicie w szpitalach w Waszych miastach? Ja wybrałam szpital w mieście, do którego jeżdzę do mojego ginekologa. Choć on już jest na emeryturze to przez 21 lat był w tym szpitalu ordynatorem na oddziale ginekologiczno-położniczym, więc bez problemu odwiedza swoje pacjentki po porodach. Cały psikus w tym, że musimy d tego szpitala dojechać ponad 30km. Mam wielki strach przed tą trasą i tym czy oby zdążę tam dojechać... obym w jakimś lesie po drodze nie urodziła.
Kochana zdążysz ze spokojem. Ja też chyba będę rodziła kawałek od swojego miasta, bo lepsze opinie słyszałam, ale to jeszcze nie postanowione.

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Ładny ten wózeczek, ja szukam czegoś podobnego, tylko zależy mi na tym, żeby te przednie koła miał większe, bo ja będę często na spacery po wybojach chodziła. A mam pytanie do mamuś, które już mają pociechy. Ile czasu korzystałyście ze spacerówki, czy jest sens wydawać kupe kasy na ten wózek, skoro gondola posłuży nam do 6 miesięcy, później spacerówka z rok czasu? Z tego co rozmawiałam z koleżanką to podobno trzeba kupić większą jak dziecko ma półtorej roku. Ja już tak zgupiałam, jeśli chodzi o wózek, że nie wiem co ja kupie.
Gondoli używać będziemy z jakieś pół roku, a spacerówki tak do 3 lat malucha. Nie trzeba kupować większej, no chyba że jakaś maleńka jest, ale nie spotkałam się z czymś takim. Spacerówki są spore, a w niektórych są wkładki dla najmłodszych, aby siedziały stabilniej, bo tyle miejsca jest.

Cytat:
Aaaa wrzuciłam na maila aktualne fotki mego brzuszka, już jest dość pokaźny
A od ostatniej wizyty przytyłam 3 kilo, masakra, a jem normalnie jak dawniej, a od początku ciąży w sumie już 6
Ja od ostatniej 2 kilo, razem 5 od początku.
Fajny brzuszek

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A tak mam jeszcze pytanie do tamlin:
wczoraj wrzuciłaś listę z wyprawką dla maluszka, i tak się zastanawiam nad podkładami pod prześcieradło - to służy do tego, że jak dzidziuś się posiusa, żeby materac był suchy? z jakiego materiału to jest? i gdzie się to kupuje?

I jeszcze- dla Twojej córci miałaś tylko jeden rożek? Bo ja mam na razie jeden i się własnie zastanawiałam czy dokupić jeszcze jeden:P.
a ten pokrowiec na przewijak - używałaś czy zastąpiłaś pieluszkami (tak jak w liście jest zaznaczone)?
Podkłady pod prześcieradło kupowałam w Rossmanie. Takie:
http://allegro.pl/babydream-podklady...314190200.html - opakowanie
http://allegro.pl/tena-podklady-do-p...343422677.html - a tak mniej więcej wyglądają.
W Rossmannie 10szt kosztuje około 12,00zł. Podkładałam pod prześcieradło i jak Paula się posikała i jej pampek przesiąkł to materac był suchy.
Co do rożków to miałam dwa, jeden cienki i jeden grubszy. Na teraz grubszy mi został, albo dokupię drugi cienki albo kocyk będę miała.
A na przwijak miałam pokrowiec, teraz też mam. Nie zsuwa się jak pielucha. Jak dla mnie wygodniejszy.
http://allegro.pl/baby-raj-pokrowiec...317450084.html

Cytat:
Fajne

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Dziewczyny co myślicie? I jaki rozmiar z tego najlepiej brać? Bo nie wiem czy to bardziej na jesień, czy pod zimę już? A poza tym w pierwszych tygodniach i tak nie będzie przydatne jak się nie wychodzi jeszcze nigdzie, więc z tym rozmiarem nie mam pojęcia... Podoba mi się pistacja.
http://allegro.pl/kombinezon-polarow...328815936.html
Śliczny, na wyjście może być ciut za duży, no ale nogaweczki można podwinąć Na zimę za cienki.
Stary 2012-05-15, 14:37   #4328
martusia26
Rozeznanie

A widziałyście te rożki w PEPCO? Po 25 zł są chyba, tylko materiał jakis taki sztywny. wszystkie takie są, czy te rożki wykonywane są z róznych materiałów?
Stary 2012-05-15, 14:43   #4329
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
To,że ktoś miał komplikacje nie znaczy,że i Ty je będziesz miała
Nie dajmy się zwariowaćA powiedz te komplikacje wynikły z winy szpitala?
No tak. Inaczej głowy bym sobie tym nie zawracała....
W obydwu przypadkach nie podjęto decyzji o cesarskim cięciu, w obydwu kiedy położne w końcu zawołały lekarza, to ten powiedział, że już dawno powinna być podjęta decyzja o cc.

U mojej szwagierki mała ma porażenie nerwu wzrokowego (czytaj zez), leczony na razie okularkami, ale najprawdopodobniej będzie potrzebna operacja. U mojej koleżanki synek zaczął tracić tętno, bo nie mieścił się w kanale rodnym.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Podkłady pod prześcieradło kupowałam w Rossmanie. Takie:
http://allegro.pl/babydream-podklady...314190200.html - opakowanie
http://allegro.pl/tena-podklady-do-p...343422677.html - a tak mniej więcej wyglądają.
W Rossmannie 10szt kosztuje około 12,00zł. Podkładałam pod prześcieradło i jak Paula się posikała i jej pampek przesiąkł to materac był suchy.
Co do rożków to miałam dwa, jeden cienki i jeden grubszy. Na teraz grubszy mi został, albo dokupię drugi cienki albo kocyk będę miała.
A na przwijak miałam pokrowiec, teraz też mam. Nie zsuwa się jak pielucha. Jak dla mnie wygodniejszy.
http://allegro.pl/baby-raj-pokrowiec...317450084.html
OO bardzo dziękuję. Dobrze mieć doświadczoną mamusię na forum.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
A widziałyście te rożki w PEPCO? Po 25 zł są chyba, tylko materiał jakis taki sztywny. wszystkie takie są, czy te rożki wykonywane są z róznych materiałów?

Widziałam, ze są, ale ich nie dotykałam, także nie pomogę.
Stary 2012-05-15, 14:44   #4330
weronika_91
Zakorzenienie

Kobietki macie jakieś propozycje na bajki nie ukazujące stereotypów? Mi przychodzi do głowy Shrek , Królewna Śnieżka, Świnka Pepa i nic więcej .... niektóre z Was pewnie oglądają bajki z pociechami to się orientują
Stary 2012-05-15, 14:45   #4331
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Witajcie dziołszki

Lucia dobrze że wszystko w porządku bp już się martwiłam co z tobą.

To ja miałam wczoraj niezłą jazdę, bo miałam dziwne samopoczucie, maleństwo uznało że skopie mamie jelita, pęcherz i kość łonową (powypadkową) przez co łaziłam jak kaczka. I tak koło 19 uznałam że się wykąpie i córę potem w piżmkach pomknęłyśmy do łóżeczka, ja przygotowywałam małzowi coś po angielsku a młoda oglądała książeczkę i bawiła się lalką-dzidziusiem. I tak w pewnym momencie czuje takie kłucie podnoszę piżamę i co widzę a tam taka malutka twarda górka pod brzuchem na wysokości spojenia - młode stwierdziło że stópką będzie gnieść mamę (ból taki średnio do wytrzymania) to pogilałam i za chwilkę czuję że ból się zmniejszył i stópka zniknęła i poszłam za waszą radą poduszka pod tyłek i po jakimś czasie młode wróciło na wysokość pępka i dzisiaj dużo lepiej bo młode siedzi w górze a nie mi dół okupuje kurczaczki takie to małe a już dokazuje

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-05-15 o 14:46
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:46   #4332
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
A byłam dzisiaj i w ręce mi nic nie wpadło... potem z Tż jeszcze chyba pójdę to obczaję ja się zastanawiam nad tym ręcznikiem z kapturem...
Stary 2012-05-15, 14:46   #4333
Kalpana
Zakorzenienie

Z tego co widzę, to mają tylko większe rozmiary, 56 chyba nie mają Ale zawsze można do nich napisać i zapytać. Ewentualnie zamówić większy i będzie na wiosnę. tylko jaki rozmiar na wiosnę będzie dobry na dzidziola?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:48   #4334
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co widzę, to mają tylko większe rozmiary, 56 chyba nie mają Ale zawsze można do nich napisać i zapytać. Ewentualnie zamówić większy i będzie na wiosnę. tylko jaki rozmiar na wiosnę będzie dobry na dzidziola?
Wydaje mi się, że 74 aczkolwiek niech podpowiedzą lepiej doświadczone mamcie
Stary 2012-05-15, 14:51   #4335
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
w jakim szpitalu? ja do esculapa ide
Idę do Cieszyna. Ja się trochę tego Eskulapa boję, bo jak są komplikacje to później szpitale nie za bardzo chcą przyjmować a tam więcej niż 2-3 dni się nie jest

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:51   #4336
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Dziewczyny ja dzisiaj oglądałam gazetkę lidlową, z okazji dnia dziecka i matki bedą ubranka ciążowe i ubranka i akcesoria dla bejbikow. Przyznam, że niektóre lidlowe rzeczy są całkiem całkiem ostatnio młodej zakupiłam dwa t-shirty ze Snoopym - jakość super - piorę i nic się z tym nie dzieje

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-05-15, 14:52   #4337
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
To kochana idziemy łeb w łebże tak z buta powiemmam tyle samo na plusie.Zresztą jesteśmy podobnych wymiarów(pamiętasz temat spodni?)Brzusio zgrabniutki
No jasne że pamiętam, widziałam kilka postów wcześniej, że tak samo ci waga wzrosła, więc pędzimy brzuch w brzuch A co tam grunt żeby maluszki były zdrowe
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:53   #4338
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Zależy jaka rozmiarówka, mojej kol. synek ma 2,5 mca i już ma 74 dobre. A ty do wiosny będziesz miała parę ładnych miesięcy.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:53   #4339
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że 74 aczkolwiek niech podpowiedzą lepiej doświadczone mamcie
Wiosna będziesz już nakładać spokojnie 74 - jak sobie przypomnę z mojego doświadczenia to moja na poczatku wchodziła w 56 koło 6 tygodnia życia już były ubranka 62 potem 68 i na wiosnę 74-78 latem - 86 to w okolicach dwóch latek.

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-05-15, 14:53   #4340
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
A byłam dzisiaj i w ręce mi nic nie wpadło... potem z Tż jeszcze chyba pójdę to obczaję ja się zastanawiam nad tym ręcznikiem z kapturem...
ja chyba sobie jeden taki z kapturkiem zakupie za te 15 zł. jeszcze jak bede to zobacze ten materiał czy bardzo cienki jest
Stary 2012-05-15, 14:55   #4341
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dzisiaj oglądałam gazetkę lidlową, z okazji dnia dziecka i matki bedą ubranka ciążowe i ubranka i akcesoria dla bejbikow. Przyznam, że niektóre lidlowe rzeczy są całkiem całkiem ostatnio młodej zakupiłam dwa t-shirty ze Snoopym - jakość super - piorę i nic się z tym nie dzieje
Też widziałam tą gazetkę i już się czaję na kilka rzeczy, może się skuszę na te bodziaki z długim rękawem
A ubrania z Lidla są naprawdę dobrej jakości, rzadko kupuję ale jak już coś kupię to naprawdę się super trzyma, nie rozciąga w praniu itp.
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:56   #4342
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Bafi a od kiedy będą te rzeczy?
Stary 2012-05-15, 15:03   #4343
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Wiosna będziesz już nakładać spokojnie 74 - jak sobie przypomnę z mojego doświadczenia to moja na poczatku wchodziła w 56 koło 6 tygodnia życia już były ubranka 62 potem 68 i na wiosnę 74-78 latem - 86 to w okolicach dwóch latek.
No to zależy od dziecka... bo moja chrześniaczka ma 2 lata i rozmiar 96 już nosi... a koleżanki podopieczny w tym samym wieku i jest taki malusi, że nosi 74

Cytat:
ja chyba sobie jeden taki z kapturkiem zakupie za te 15 zł. jeszcze jak bede to zobacze ten materiał czy bardzo cienki jest
Zielone są fajniusie i żółte też niczego sobie

Tu macie gazetkę z lidla http://www.okazjum.pl/lidl/gazetka/g...2012,9602.html
Stary 2012-05-15, 15:03   #4344
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Bafi a od kiedy będą te rzeczy?
od 21 w poniedzialek

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-05-15, 15:14   #4345
anesh_
Zakorzenienie

http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,5...a_wesolo_.html

rozweseliłam się tym wątkiem Dzidźce mej to na dobre wyjdzie
Stary 2012-05-15, 15:20   #4346
Kalpana
Zakorzenienie

Weronika ja lubię bajkę Fineasz i Ferb. Chyba nie ma jakiś stereotypów, ale najlepiej poczytaj albo obejrzyj kilka odcinków na youtube.

Ja myślałam jakie bajki dziecku puszczać na początku. Tzn. wiadomo, że zaraz po urodzeniu raczej nic oglądać nie będzie, ale 3-4 miesięczne myślę że już się zainteresuje....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:30   #4347
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ładne spodnie. Tylko posprawdzaj wymiary, żeby znowu za duże nie były.

Ja właśnie wróciłam z miasta. Nie mogłam się oprzec i kupiłam półśpiochy, body i niedrapki dla synka.
no niestety też będą w biodrach za duże trochę ale mniejsze znowu mogą byc za małe więc zobacze jak te będą wyglądac i jak coś znow oddam w ręce krawcowej
Katee27 dziękuję
Kalpana też bym zamówiła większy ale ile to nie mam pojęcia ja kupuję na razie rzeczy 56,62,68 inne to jak już będzie bąbel/ka na świecie, bo to moje pierwsze maleństwo i nie wiem jaki rozmiar będzie miało na wiosnę, a jaki latem

ooo e Lidlu będą leginsy ciązowe po 18zł nie całe jakby był szare to się chyba skusze bodziaki z długim rękawem tez fajne tylko szkoda, że tak mało kolorów do wyboru:/ niebieskich już mam za dużo, a czerwone bardziej dla dziewczynki grrr i w takich momentach chciałabym znac płec

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Też widziałam tą gazetkę i już się czaję na kilka rzeczy, może się skuszę na te bodziaki z długim rękawem
A ubrania z Lidla są naprawdę dobrej jakości, rzadko kupuję ale jak już coś kupię to naprawdę się super trzyma, nie rozciąga w praniu itp.
zgadzam się co do jakości, mojemu czasem coś kupuje i nie mogę narzekac, nawet piżama jest niesmiertelna

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:33   #4348
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez się zastanawiałam nad nim, a powiedz mi co sądzisz o materiale?
Stary 2012-05-15, 15:35   #4349
Lisica1
Zadomowienie

Cytat:
JA chyba zamówię ten kombinezon na wyjście ze szpitala tylko nie wiem czy 62 nie będzie za duże?
przepraszam ze sie wtrace..ale ja taki mialam i na wyjscie ze szpitala byl ok..mialam rozmiar 62...noi jeszcze jeden mialam taki wiekszy kombinezon...
Takze smialo mozesz zamowic 62...moja po miesiacu i tak prawie sie nie zmiescila...
Stary 2012-05-15, 15:41   #4350
angel166
Zakorzenienie

wygrała m i białe spodnie są moje z przesyłką za 30,40 zł

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości