Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 17:29   #3001
martaj9
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Ale naskrobałyście. Ja dopiero teraz weszłam na neta bo szefowa cały dzień tu krążyła
kaaamila1 rozumiem Twoją ekscytację. Też bym wielbiła zdjęcie. maluszek cudny!

Cytat:
Napisane przez Hugolina82 Pokaż wiadomość
Czy moge prosic o wpisanie plci mojego dzidziola? Bedzie CHLOPCZYK
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, wrocilam juz do domu po pobycie w Polsce akurat trafilam na straszna zmiane temperatury, zliczylam ginekologa.
I tak dzidzius jednak na 1 grudnia ma termin tak jak wg OM, a nie jak tutaj mi powiedzieli, przeziernosc karkowa 1,2mm , serduszko 166 uderzen na minute, dlugosc 4.5 cm, a wiec ladnie rosnie. Kazal mi brac duphaston do 20 tygodnia a wiec poczynilam zapasy, i od 2 trymestru witaminki femibion natal2. Cos tam wspominal aby sprawdzic na nastepnym usg ulozenie lozyska w stosunku do szyjki macicy ale nie za bardzo wiem o co mu chodzilo. A z tego wszystkiego juz zapomnialam zapytac, zaznaczyl ta odleglosc na fotce. A wiec jak polece nastepnym razem to przypomne mu. Sciskam was wszystkie i wracam do czytania bo pewnie sporo do nadrobienia mam
Cudowne wieści. A uczucie, że wszystko jest w porzadku nie do opisania
Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Własnie wróciłam z wizyty u lekarza i normalnie mnie roznosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otóż tak, dostałam skierowanie od mojego lekarza do innego pracującego w Lux Medzie, żeby zrobił mi badanie NT wraz z oceną rozwoju ciąży. Dziś przed 9 zaprosił mnie do siebie, położyłam się na kozetce i pokazał mi dzidzię na USG (odwróconą tyłkiem, skakała cały czas ). No i to by było na tyle kuźwa!! Mówię mu, że mam mieć zrobione NT, a on do mnie, że on mi tego nie wykona! Że powinnam zrobić badania prenatalne, ja na to, że nie chcę ich robić, bo mam 28 lat i mój lekarz nie widzi potrzeby, zresztą ja też nie. A on swoje. Zadzwonił do recepcji i pyta czy mam je w pakiecie, a wiem, że nie mam. Więc jak on tak, to mu mówię, że ok, niech zrobi to NT (które wg mojego lekarza i wielu innych nie jest typowym badaniem prenatalnym), a ja za to zapłacę na recepcji. A on, że nie ma takiej możliwości :O Po czym wręczył mi wizytówkę i mówi, że mam przyjść jutro o 16 do jego prywatnego gabinetu, koszt 400zł, no chyba, że będzie wskazanie do zrobienia dodatkowych badań (co wiadomo u niego, że pewnie będzie). No kurde, wyszłam stamtąd, zadzwoniłam do mojego lekarza, a on w szoku! Stwierdził, że nie może interweniować, ale że nie spotkał się z czyms takim i coś wymyslimy w czwartek. Że bez tego badania nic się nie stanie, bo to i tak tylko przypuszczenie, ale no spotkamy się w czw i porozmawiamy.

Dziewczyny normalnie poryczałam się, co za kutas. Ewidentnie chciał wyciągnąć kasę ode mnie, bezczelny ;(
Złożyłam na niego skargę w Lux Medzie!
Dobrze zrobiłaś. Ja nie wiem. Wszyscy chcą zarabiać na nas ciężarnych. Wykorzystuja nasze emocje bo wszystkie chciałybyśmy mieć zdrowe maleństwa.
Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
a ja sie Wam musze pozalic ;((
normalnie meczy mnie ten temat ,w oczywiscie chodzi o pieniadze. ;| Kolejny miesiąc gdzie braknie nam pieniedzy i to juz na poczatku ;( a wszystko przez je.... siostre TŻ, która jak tu mieszkała wczesniej zadluzyla mieszkanie przez poltorej roku i teraz to trzeba splacac i zas za samo mieszkanie 1500 + inne oplaty + mama TŻ + życie = BRAK gotówki nawet na te rzeczy,tym bardziej ,że TŻ pracował teraz troche ponad pół miesiąca. Juz normalnie nie wytrzymuje z tym i meczy mnie to strasznie. ;((
I jeszcze tak mysle o tym lekarzu,czy on napewno jest dobry
Wspólczuję. Jak to mówią kochajmy się jak bracia liczmy jak Żydzi Znam ten temat z autopsji i wiem jak bardzo jesteś sfrustrowana.
Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Dziewczynki zanim Was zaczne narabiać to się witam(tym razem odwrotnie) bo musze sie pochwalic, ze małe jest cudowne i zdrowe. I na 90% jest moim drugim ukochanym synkiem. Cieszę sie przeogromnie i jestem baaardzo szczęśliwa. Całą wizytę miałam kciuki zaciśnięte i serce aż w gardle. I kiedy kolejno sprawdzał narządy, przezierność, przepływy, przegrodę, mózg, nerki...i kolejno wychodziło, że wszystko jest dobrze to po prostu narastała we mnie euforia. A mój TŻ...kłamczuch mówił, że płeć to mu taka obojetna. Ale jak lekarz powiedział, że głowy nie da, ale duże pieniądze to juz tak, że są zalążki jąder(bo siusiak jest zwodniczy) to miał tak dumna minę i tak błyszczące oczy, że chciał mi sie śmiać.
Hurra! Cieszę się razem z Tobą
Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, na pewno rozwiąże się to jakoś pozytywnie

Na 74% dziewczynka

Boskie!!! Po prostu prześliczne!!!

Świetnie!!! Gratuluję więc chłopczyka i udanej wizyty
---------------------------------------------------------
A mi właśnie kurier przywiózł nasze zaproszenia ślubne!!! Są przepiękne!!! Już nie mogę się doczekać naszego ślubu, no i kolejnej wizyty u ginekologa (a ona już za tydzień)!
Bardzo ładne. Takie klasyczne.
A test- robiłam go z przymróżeniem oka 52% chłopiec 48% dziewczynka. Ale pytania były podobne do siebie i na niektóre nie umialam odpowiedzieć- arbuz i piłka do kosza mają podobny kształt
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Kurcze chcialabym miec taka aparature w domu i moc podgladac sobie codziennie maluszka .. A tak to musze czekac kolejne 3 tygodnie
A kiedy masz wizytę? Też mam takie kłucia w podbrzuszu ale krótkotrwałe
Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam mojego synka Wiktorka
Na pierwszym zdjęciu przed roczkiem na drugim prawie aktualne
Uroczy

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
później może wszystko nadrobie, na razie nie mam jakoś chęci nawet na to...
a miał być taki fajny urodzinowy dzień, a za to z godzine przesiedziałam płacząc nie wiadomo tak naprawdę dlaczego... ot tak po prostu... a teraz od tego wszystkiego mnie głowa boli... i znów chce mi się wyć : ((((
Sto lat, sto lat

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:34   #3002
emylka86
Zakorzenienie

dziękuję, ale mój nastrój bardziej nadaje się na dzień pogrzebu niż urodzin...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:37   #3003
madzius90
Zakorzenienie

Prezentuję Wam moją suknię na mnie
Musiałam przytrzymać boki, bo pani krawcowa poprzyczepiała tam szpileczki (Bo musi troszkę skrócić ten wierzchni materiał) i brzydko odstawał

Byłam też w lumpku i zakupiłam pierwsze spodnie ciążowe
Na cieplejsze dni idealne

No i przy okazji porozglądałam się za ciuszkami dla Maluszków i faktycznie można kupić super rzeczy za śmieszne pieniądze , także też będę kupować ciuszki w lumpkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2658e.jpg (73,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2659.jpg (111,9 KB, 35 załadowań)
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:38   #3004
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dziewczynki a ja znow z innej beczki jakie macie lazienki macie jakies motywy na plytkach
a ja mam kompocik i co chwila pije marzy sie mi placek z rabarbarem juz zlozylam zamowienie u mamy
ja nie mam, mam surowe łazienki-na górze beż z ciemnym brązem(czarnym niemal), a na górze szary a'la beton z odrobinką czerwieni.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:40   #3005
kaaamila1
Zakorzenienie

Emylka- pamiętaj, że Twój nastrój udziela się maleństwu, a nie chcesz przecież aby było smutne.. Głowa do góry Kochana !

Madziuś- piękna suknia..nie mogę sie doczekac kiedy pokażesz nam fotki ze ślubu w całej okazałości ! Spodzianki super !

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:41   #3006
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Musiałam przytrzymać boki, bo pani krawcowa poprzyczepiała tam szpileczki (Bo musi troszkę skrócić ten wierzchni materiał) i brzydko odstawał

No i przy okazji porozglądałam się za ciuszkami dla Maluszków i faktycznie można kupić super rzeczy za śmieszne pieniądze , także też będę kupować ciuszki w lumpkach
Sukienka bardzo ładna!
I zakupy w lumku udane!

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:47   #3007
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
my jeszcze wybieramy na razie takie cos zdjecia srednie bo kom i z ukrycia bo nie wolno robic jeszcze jutro sie wybierzemy bo musimy cos w koncu kupic a ja nie mam pojecia coooo
to pierwsze b.fajne, a drugie nie moja bajka. ale to rzecz gustu

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
dawaj

AAAAAAAAAA alergia

U mnie to chyba jeszcz wieki mina zanim pojdziemy na swoje((

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Oliwka rosmanowska z lini dla kobiet w ciazy
ja też tej używam

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:

piękna

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:52   #3008
happy_eve
Wtajemniczenie

Wróciłam.

Cytat:
Słodki

Cytat:
a miał być taki fajny urodzinowy dzień, a za to z godzine przesiedziałam płacząc nie wiadomo tak naprawdę dlaczego... ot tak po prostu... a teraz od tego wszystkiego mnie głowa boli... i znów chce mi się wyć : ((((
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin I oby zły nastrój jak najszybciej przeszedł

Cytat:

Piękna suknia I spodnie Ja jakoś nie widziałam jeszcze w żadnym lumpku ciążowych rzeczy :/ Co prawda dawno nie byłam, muszę się wybrać jakoś niedługo. A co do ciuszków dziecinnych z lumpków - jakoś nie mogę się przełamać na razie, mogłoby mi się odmienić
Stary 2012-05-15, 17:59   #3009
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
my jeszcze wybieramy na razie takie cos zdjecia srednie bo kom i z ukrycia bo nie wolno robic jeszcze jutro sie wybierzemy bo musimy cos w koncu kupic a ja nie mam pojecia coooo
Pierwsze ładniejsze

Cytat:
Śliczny synuś

Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
A tak mi się dziś przypomniało a propos testu na płeć, który wysłała Mystiquee...Jest też kalendarz chiński, jeszcze moja mama jak była młoda gdzieś go znalazła w gazecie. Wiadomo, że nie ma co w to wierzyć, ale możecie sobie też z ciekawość sprawdzić. Mi ponownie wychodzi dziewczynka
Kalendarz chiński klik
U mojej mamy wyszło tak, że ja powinnam być chłopczykiem a mój brat dzieczynką
A dla mnie wychodzi dziewczynka- jak w każdym teście tego typu

Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Te hormony, oby nastrój Tobie się poprawił

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Madziuś- piękna suknia..nie mogę sie doczekac kiedy pokażesz nam fotki ze ślubu w całej okazałości ! Spodzianki super !
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Sukienka bardzo ładna!
I zakupy w lumku udane!
Tobie również dziękuję

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
piękna
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Piękna suknia I spodnie Ja jakoś nie widziałam jeszcze w żadnym lumpku ciążowych rzeczy :/ Co prawda dawno nie byłam, muszę się wybrać jakoś niedługo. A co do ciuszków dziecinnych z lumpków - jakoś nie mogę się przełamać na razie, mogłoby mi się odmienić
Dziękuję

Czasem warto zapytać ekspedientek o ciążowe ciuszki, one wiedzą co mają, bo w niektórych to ciężko coś znaleźć
Może i Tobie się odmieni
Stary 2012-05-15, 17:59   #3010
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Super, uwielbiam haftowane sukienki Sama takiej nie miałam, bo wyglądałabym jak dziewczynka do komunii...ale Twoja jest bardzo elegancka i skromna zarazem
Stary 2012-05-15, 18:05   #3011
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Super, uwielbiam haftowane sukienki Sama takiej nie miałam, bo wyglądałabym jak dziewczynka do komunii...ale Twoja jest bardzo elegancka i skromna zarazem
Taką chciałam
Choć jeszcze przed mierzeniem byłam pewna, że chcę mieć suknię w stylu empire, jednak przy mierzeniu okazało się, że wyglądam w nich grubo po prostu

Dziękuję
Stary 2012-05-15, 18:07   #3012
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
A kiedy masz wizytę? Też mam takie kłucia w podbrzuszu ale krótkotrwałe
Za 3 tygodnie dopiero .. a kłucia w podbrzuszu ? to chyba normalne .. mi brzuch teraz wariuje . cały czas cos mnie kopie, ściska, szczypie, bulgocze.. dopiero od drugiego trymestru tak naprawde czuje ze jestem w ciąży

Madzius oszukalas mnie . wyobrazalam sobie Ciebie jako blondynke .

A suknia cudowna ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 18:12   #3013
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
To już wiem co zrobię na następny obiad: placki ziemniaczane.
Ten placek z rabarbarem również jest kuszący. Tylko ciekawa jestem czy rabarbar jest już w sklepach, bo jeszcze nie widziałam. Choć przyznam szczerze, że nie szukałam.
A co teraz jem? Szczawiową. Jak myślicie skąd zaczerpnęłam pomysł?
jak robicie szczawiową????bo ja nigdy neir obilam a jadlam jako dzieciak..zjadlabym jeju !!!

ja wlasnie w sokowirowce wycisnelam sobie soczek z marchewki io jablek .
perełka sliczny synuś !!
dobra doczytuje reszte zaraz cos pewnie napisze))

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

madzius wiedzialam ze jesteś brunetkątak czulam hehehhe
suknia piekna dół mi sie bardziej podoba-jest prześliczny!!!!!!
no i świetne spodnie, az zadrosczze

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Za 3 tygodnie dopiero .. a kłucia w podbrzuszu ? to chyba normalne .. mi brzuch teraz wariuje . cały czas cos mnie kopie, ściska, szczypie, bulgocze.. dopiero od drugiego trymestru tak naprawde czuje ze jestem w ciąży

A suknia cudowna ..
mi tez w brzuchu wariuje ciagle nie wiem juz czy to jelita czy co, kluje, swedzi, czasem pobolewa, czasem ciśnie, no rozne przeboje
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 18:13   #3014
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
ja blondynką?? No way
A skąd takie podejrzenia?

Choć ok. 1,5 roku temu byłam przez 5 minut blondynką, jak rozjaśniałam włosy z czarnych na rude

Cytat:
A suknia cudowna ..
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
perełka sliczny synuś !!
Stary 2012-05-15, 18:14   #3015
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
jak robicie szczawiową????bo ja nigdy neir obilam a jadlam jako dzieciak..zjadlabym jeju !!!

perełka sliczny synuś !!
dobra doczytuje reszte zaraz cos pewnie napisze))

Ja robie najprosciej jak sie da .. wywar z jarzyn lub miesa i przecier szczawiowy ze sklepu .. On sie musi pogotowac tak pare minut . zabielam to potem smietana i do tego jajko .. tyle Cała filozofia

Na pamiątkę ...

Stary 2012-05-15, 18:14   #3016
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius wiedzialam ze jesteś brunetkątak czulam hehehhe
suknia piekna dół mi sie bardziej podoba-jest prześliczny!!!!!!
no i świetne spodnie, az zadrosczze
Stary 2012-05-15, 18:15   #3017
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robie najprosciej jak sie da .. wywar z jarzyn lub miesa i przecier szczawiowy ze sklepu .. On sie musi pogotowac tak pare minut . zabielam to potem smietana i do tego jajko .. tyle Cała filozofia
mmmmmmmmmmmmmmmmmm jutro szcawiowa
Stary 2012-05-15, 18:16   #3018
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Taką chciałam
Choć jeszcze przed mierzeniem byłam pewna, że chcę mieć suknię w stylu empire, jednak przy mierzeniu okazało się, że wyglądam w nich grubo po prostu
Ja miałam empire, mimo, że mierzę 168cm i ważyłam 50kg - teściowa i mama mi odradzały, bo "nie doda objętości". Ale postawiłam na swoim, bo w wielkich sukniach się czułam przytłoczona... Z resztą, jak zaloguje się na kompie Męża, to może wkleję Wam parę fotek
Stary 2012-05-15, 18:16   #3019
weronika23
Zakorzenienie

dzieki koffane za opinie mam nadzieje ze jutro jeszcze gdzies pojedziemy ja dalej sprzatam i konca nie widac

madzia piekna suknia
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 18:19   #3020
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
ja blondynką?? No way
A skąd takie podejrzenia?
Nie wiem skad .. tak po prostu . kazda z was jakos tam sobie wyobrazam .. a Ciebie akurat jako blondynke ..

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

A mnie sie dzisiaj nie chcialo nic gotowac ..
Czekam na TŻeta i chyba zamowimy pizze .. oj dawno juz nie jadlam to dzisiaj sobie zaszaleje ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-05-15, 18:21   #3021
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem skad .. tak po prostu . kazda z was jakos tam sobie wyobrazam .. a Ciebie akurat jako blondynke ..
dekajka a ty jestes brunetką? bo tez sobie ciebie jako briunetke wyobrazam
bylam w aptece nie bylo tego plynu co mystique polecala ale kupilam jakis z kory debu pani zachwalała ze w ciazy dobry i bezpieczny

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Czekam na TŻeta i chyba zamowimy pizze .. oj dawno juz nie jadlam to dzisiaj sobie zaszaleje ..
aa pewnie szalej
ja cos bym zjadla ale nie wiem co kupilam se metke łososiową po raz kolejny nic nei poradze ze jak ją zobaczylam to ona do mnie zza szyby krzyczala weź mnie i musialam)))ja ją tak luuubię
Stary 2012-05-15, 18:21   #3022
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
dekajka a ty jestes brunetką? bo tez sobie ciebie jako briunetke wyobrazam
bylam w aptece nie bylo tego plynu co mystique polecala ale kupilam jakis z kory debu pani zachwalała ze w ciazy dobry i bezpieczny
zgadłaś .. co prawda farbowana ale juz nawet nie pamietam jak to jest byc blondynka ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-05-15, 18:24   #3023
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ja miałam empire, mimo, że mierzę 168cm i ważyłam 50kg - teściowa i mama mi odradzały, bo "nie doda objętości". Ale postawiłam na swoim, bo w wielkich sukniach się czułam przytłoczona... Z resztą, jak zaloguje się na kompie Męża, to może wkleję Wam parę fotek
Koniecznie pokaż swoją suknię

Wiadomo, że na każdym dany fason będzie inaczej leżał

Cytat:
dzieki koffane za opinie mam nadzieje ze jutro jeszcze gdzies pojedziemy ja dalej sprzatam i konca nie widac

madzia piekna suknia

Cytat:
No tak

Cytat:
Ooo pizza

Ja znowu mam ochotę na frytki, no mogłabym je codziennie jeść
Ogólnie w ciąży mam jakieś parcie na ziemniaki

[QUOTE=czarnamadonna1982;3 4141440]bylam w aptece nie bylo tego plynu co mystique polecala ale kupilam jakis z kory debu pani zachwalała ze w ciazy dobry i bezpieczny [/UOTE]
No chyba tego płynu nie ma w każdej aptece

Cytat:
ja cos bym zjadla ale nie wiem co kupilam se metke łososiową po raz kolejny nic nei poradze ze jak ją zobaczylam to ona do mnie zza szyby krzyczala weź mnie i musialam)))ja ją tak luuubię
Też uwielbiam metkę łososiową
Stary 2012-05-15, 18:24   #3024
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
zgadłaś .. co prawda farbowana ale juz nawet nie pamietam jak to jest byc blondynka ..

zimno mi jakos normalnie taka pogoda do du.. sie zrobila
teraz sobie wyobrazilam pizze z pysznym salami...mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm ale bym salami zjadla

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-05-15 o 18:26
Stary 2012-05-15, 18:25   #3025
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
To drastyczna zmiana koloru
Stary 2012-05-15, 18:28   #3026
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
to musisz byc odwazna bo ja to zaczelam farbowac jak mi si zacezly siwepojawiac czyli rok temu dopiero i zawsze na ten sam moj naturalny kolor no ale z czarnych ciezko ufarbowac na inny moja mama tez czarna kiedys chciala rude to jej wyszedl jakis fioletowy dziwny taki
Stary 2012-05-15, 18:29   #3027
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubialam nigdy swoich naturalnych .. niby blond ale taki wyplowialy ..nijaki ..

Głodna jestem !!! nie wytrzymam czekac na TŻeta do 20 .. zjem sobie jajko na miekko ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-05-15, 18:29   #3028
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:

zimno mi jakos normalnie taka pogoda do du.. sie zrobila
teraz sobie wyobrazilam pizze z pysznym salami...mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm ale bym salami zjadla
mi tez ciągle zimno dziś ; /

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 18:32   #3029
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubialam nigdy swoich naturalnych .. niby blond ale taki wyplowialy ..nijaki ..

Głodna jestem !!! nie wytrzymam czekac na TŻeta do 20 .. zjem sobie jajko na miekko ..
zjedz ja jestem jajkożerca wczoraj jajecznica, dzis jajka sadzone bo to najprostsze i szybkie i pyszne
Stary 2012-05-15, 18:34   #3030
madzius90
Zakorzenienie

Ja najpierw miałam drastyczną zmianę długości- z włosów za łopatki na króciutkie bardzo, a później mnie naszło na rude, poszłam do fryzjerki i jakoś jej ufałam, że nie wyjdzie mi jakaś sraczka na głowie no i wyszło fajnie nawet, ale później zaczęło mnie męczyć to, że musiałam co 3 tyg. farbować włosy, bo kolor robił się wypłowiały, poza tym nie mogłam w drogeriach znaleźć takiego odcienia, jaki zrobiła mi fryzjerka, zawsze wychodziły lekko czerwonawe i w końcu po trzech miesiącach wróciłam do czarnego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości