|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
dziewczynki nie cytuję ale wszystkim dziękuję ... teraz tylko na akceptację czekam i obrona o ile egzaminy będą do przodu na przełomie czerwca i lipca ...
uciekam do męża mego - spokojnej nocki
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa z tego wszystkie zapomniałam Wam opowiedzieć, co genialnego wymyślił mój TŻ.
Otóż... chce przez pół Polski jechać w aucie z małpą! I w tym miejscu nie mam na myśli żadnej kochanki. Jego kumpel ma małpkę... taką domową, nie wiem jaki to gatunek, ale nie kapucynka, lecz równie mała. Postanowił ją sprzedać i ma ją dostarczyć do Sosnowa i poprosił mojego TŻ-ta, żeby z nim jechał. Może przesadzam, ale powiedziałam, że po moim trupie! Kocham zwierzaki... nie robiłabym problemu, gdyby chodziło o kotka czy psa, ale to MAŁPA. Nie wiadomo czy ten kolega zadbał o jakieś szczepienia itd. On ma radochę, że ja się wkurzam, ale boję się, że przyniesie mi do domu jakieś świństwo. Przecież przebywałby na małej przestrzeni z nią przez kilka godzin. Czy również sądzicie, że wyolbrzymiam? ![]() Cytat:
|
|
#4383 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje najbardziej na świecie lubię teraz podglądać mojego pasażera a raczej pasażerkę.
|
|||
|
|
|
#4384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musisz mi wybaczyć, bo mega zmęczona dziś jestemZmykam się umyć i do łóżeczka odpoczywać, bo coś nawet dzidziuś przestał brykać w brzuszku, pewnie też zmęczony jest tak jak i ja Dobranocka |
|
|
|
|
#4385 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34142601]
kurna dziewczyny tesciowa kupiła dla Leosia różowy kombinezonik,różowe body i jakby tego było mało rózowe kaftaniki ![]() jak któraś chce to chętnie jej sprezentuje [/QUOTE]Mój mąż już po przesiewowych wybrał pajace w różowe serduszka i na moje pytanie czy chciałby syna w tym widzieć powiedział że to będzie nasza słodka tajemnica ![]() Cytat:
mnie samą czeka napisanie pracy dyplomowej jeszcze przed porodem (taki mam plan) a potem w styczniu obrona.
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu jak mnie plecy bolą. Zaczęły dosłownie w ciągu minuty i łupią okrutnie. Idę wymoczyć się w wannie, może będzie lepiej. Do jutra
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie bolą tak łydki ze chodzic nie umie m po tych skurczach strasznych |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- bo body to rozumiem ze jest bez dolu, ze nozki sa gole to ci na to rajstopki, czy polspiochy? juz poszukalam i chyba wiem jaka jest roznica. a pajace nie lepiej? sory ze tak pytam ale jestem zielona jeszcze w tym temacie. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- co sie zaklada pod pajacyk? bo chyba nie na gole cialko co?
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
pod pajacyk body najwygodniej.
Półspiochy- maja zakryte stupki- jak rajstopki, tyle ze przyjemniejsze od rajstop są, a spodenki wiadomo jak wyglądają
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
dzieki sojka.
to pewnie najlepiej takie body na ramiaczkach juz bez rękawków. a takiemu malemu bejbikowi to da sie zalozyc rajstopy czy trudno jest? takiemu na 56-62`? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- bo jak sie spodenki kupi to potrzebne tez skarpetki jakies bo w pazdzierniku to bedzie mu za chlodno co?
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
Dać się da, ale dziecku lepiej będzie w luźniejszych półśpiochach niż obcisłych rajstopkach
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
to ja mysle ze trzeba mies duzo body w kazdej wersji takie na ramiaczkach i na krotki i na dlugi rekaw jako taka baza i do tego pozniej dobierac na dol albo polspiochy albo rajstopki, tak? biore to na rozum troche
to bedzie mi latwiej przy zakupach.
|
#4393 | |
|
Zadomowienie
|
pod spodenki to albo dłuższe skarpetki (ja zakładałam takie które prawie do kolanek sięgały, ale nie krępowały przynajmniej nóżek tak jak rajstopki) albo rajstopki
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pajace tylko na noc Paulince zakładałam i na gołe ciałko. Traktowałam je jak piżamkę a pod nią się nic nie ubiera. Na dzień body i półśpiochy lub śpiochy. Rajstopki to w sumie tylko na wyjścia, bo weź to ściągaj i zakładaj do przewijania. Cytat:
|
||
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w końcu to egzotyczne zwierze i nie wiadomo skąd się wzięła u tego kolegi |
|
|
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie wstałam
po pracy byłam tak zmęczona, że padłam jak mucha.Dzwoniłam do gina i kazał mi nie wydziwiać, tylko zjeść te antybiotyki, ponieważ stan zapalny jest dla maluszka gorszy i że jest to jeden z najlepiej tolerowanych antybiotyków w ciąży. Pytałam go o tą biegunkę, kazał mi do niej nie dopuścić. No to teraz już mi ulżyło
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niezła kolekcja ubranek. ![]() Cytat:
Najważniejsze, że maluszek zdrowy. A płec na pewno niedługo ujawni. |
||
|
|
|
#4398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dearlie rozczuliłaś mnie tymi stópkami
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
tamlin/ sojka: dzieki kochane ze instrukcje. nigdy sie tym nie interesowalam tak wiec nie wiem nic. a zamowilam s obie katalog tak orientacyjnie zeby popatrzec na ceny i ogolnie jak to wyglada i przerazilo mnie to bo nie wiem co z czym i do czego. ale juz wiem wiecej. dzieki jeszcze raz
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- ja bym tez sie bala ze ta malpka moze cos miec. i bym nie wsiadla za chiny do samochodu.
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja z niecierpliwością czekam na jutrzejszą wizyte. Zobacze naszego maluszka Dealine super, że maluszek zdrowo się rozwija. Ja mam zdjęcie z ostatniego USG właśnie takiej małej stópki. Słodka jest ![]() Konczi przyłączam się do gratulacji i trzymam kciuki, za obrone i egzaminy ![]() Powoli nachodzi mnie ochota na kupno rzeczy dla bejbika,tylko staram isę powstrzymać do czasu aż będe wiedzieć co we mnie siedzi
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam jutro i juz sie nie moge doczekac jutr. ja mam na 10 a ty?
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
katrin1 - z tym szorowaniem to raczej, że go myje
![]() Gratuluję rozpoczętych tygodni No i cieszę się z pozytywnych wizyt ![]() Wybaczcie, że nie zacytuję, ale jestem padnięta ![]() Od rana w Poznaniu, przed chwilką goście odjechali, więc mam dosyć.. Dziwię się TŻowi, że funkcjonuje. Podziwiam kolesia ![]() A teraz lecę trochę odpocząć przed tv
|
|
|
|
#4403 |
|
Konto usunięte
|
ja ide poczytać do łóżeczka.Dobranoc dziewczynki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bajki są bardzo fajne i pokazane jest w nich dobre zachowanie,pomoc itp synek je uwielbia i gadżety ma z każdej . Pamiętam jak pod choinke chceiliśmy mu kupić Manka a z źadnym markecie juz nie bylo i my mieszkamy 80 km od Wrocka i byla wycieczka po wszystkich marketach dookola w poszukiwaniach .Grattuluje udanych wizyt . Przepraszam,że nie cytuje ale jestem padnięta i zmykam spać ![]() i ubranka też piękne ![]() Kalpana a co do kolorkow to uwazam,że zolte,zielone,pomaranczow e itp moga nosic i dziewczynki i chlopcy . Moj synek nosil rozowe body ![]() A teraz zmykam kochane dobranoc
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeej.
TŻ właśnie do mnie dzwonił, że może autko się sprzeda, więc trzymać kciuki Dziewczynki! ![]() Bo w sumie to tu nie pisałam.. TŻ się tak porwał na nowe auto, że kupił bez sprzedaży starego i teraz, w rezultacie, mamy dwa A jednak pieniążki są potrzebne, więc liczę, iż ktoś się skusi na naszego starucha
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Szykuję się właśnie na wyniki, Ci lekarze tak wydziwiają, że masakra w ogóle smutno mi troszkę, bo mam dziś urodziny i tżet nie złożył mi życzeń zaspał rano i wybiegł jak poparzony, mam nadzieję, że wynagrodzi mi to po powrocie![]() Hatti bardzo ładna ta sukienka ![]() monarika to raczej dresy i na pewno bardzo wygodne, chociaż nie pisze jaki materiał trzeba by zobaczyc w realu jak się prezentują ![]() aga_ton też takie porady słyszę na około, bo to najlepiej jak jedno po drugim się wychowa, żeby dużej różnicy nie było chcemy z mężem miec dwoje dzieci ale drugie gdzieś za 3/4 lata. Zresztą najpierw pierwsze się musi urodzic ![]() tamlin kiecuszka bardzo ładna i love dady sweeeeet ja mam z 1/4 tego![]() choco hehe może teściowa zapomniała, że będzie Leoś, a nie Leosia ![]() Dearlie gratuluję udanej wizyty
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Axxxa ja mam na 11
Trzymam kciuki, za badanie ![]() Cześć. Ale mi się dzisiaj wstać nie chciało. I jeszcze pogoda do d..y. Życze miłego dnia
|
|
#4408 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego, duuuzo zdrówka, spokoju ducha i tego czego sama pragniesz!!!! A ja wczoraj wyszlam z domu tylko na chwile, pojechalismy do castoramy po umywalke i byla tam strasznie leniwy facet z obslugi i mnie wkurzyl a jesczze bardziej wkurzyl mnie fakt ze moj mąż nic mu nie powiedział tylko się uśmiechał jak tamtem głupie teksty rzucał, no i jak wróciłam do domu to znowu lamień dostałam.... ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Konczita - ja tez przyłaczam sie do gratulacji
|
|||
|
|
|
#4409 | ||
|
Zadomowienie
|
Czeeeść
![]() Cytat:
100 LAT!!doktorek też mi kazał robić te badania Cytat:
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się witam i wracam do pracy
a i mignęło mi, że Konczi pracę oddała - moje gratulacje u mnie poza tym, że mnóstwo roboty - to za 2 tygodnie mieliśmy wyjechać na wakacje i mąż wczoraj się dowiedział, od przełożonego, że nie dostanie urlopu to już kolejna akcja w tym roku, bo już mu w marcu powiedział, że nawet nie ma co marzyć o urlopie we wrześniu jak się nam urodzi dziecko więc moje hormony podpowiadają mi żeby coś wybuchnąć ![]() ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2012-05-16 o 07:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Otóż... chce przez pół Polski jechać w aucie z małpą! I w tym miejscu nie mam na myśli żadnej kochanki.
Jego kumpel ma małpkę... taką domową, nie wiem jaki to gatunek, ale nie kapucynka, lecz równie mała. Postanowił ją sprzedać i ma ją dostarczyć do Sosnowa i poprosił mojego TŻ-ta, żeby z nim jechał. Może przesadzam, ale powiedziałam, że po moim trupie! Kocham zwierzaki... nie robiłabym problemu, gdyby chodziło o kotka czy psa, ale to MAŁPA. Nie wiadomo czy ten kolega zadbał o jakieś szczepienia itd. On ma radochę, że ja się wkurzam, ale boję się, że przyniesie mi do domu jakieś świństwo. Przecież przebywałby na małej przestrzeni z nią przez kilka godzin. Czy również sądzicie, że wyolbrzymiam? 

ale musisz mi wybaczyć, bo mega zmęczona dziś jestem
[/QUOTE]

w końcu to egzotyczne zwierze i nie wiadomo skąd się wzięła u tego kolegi
po pracy byłam tak zmęczona, że padłam jak mucha.
w ogóle smutno mi troszkę, bo mam dziś urodziny i tżet nie złożył mi życzeń
zaspał rano i wybiegł jak poparzony, mam nadzieję, że wynagrodzi mi to po powrocie
100 LAT!!