|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
jutro szukam w każdym rossmanie.
|
|
|
#2582 | |||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
). Pojemniczek na sos chyba też będzie dla mnie bezużyteczny, ponieważ myślę że lepiej sałatkę od razu polać sosikiem, żeby się przegryzło. ![]() Może będzie służyć jako poidełko dla Szczurzyczek. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy:
![]() - moja ulubiona pianka do golenia Venus (melon) - 4,29zł - dwa masełka orzechowe Isany - 2,89zł za szt. - krem rozświetlający Clean&Clear Morning Energy - 6,89zł - tonik Clean&Clear Morning Energy - 5,49zł - bibułki matujące Wibo - 5,69zł - szampon CECE MED - przecena z 26,99zł na 11,99zł ![]() - żel pieprz i kardamon Wellness&Beauty - 2,39zł - chusteczki do twarzy Alterra - coś ok. 2,50-3,00zł (pięknie pachną, ładnie czyszczą twarz i nie kleją dłoni) ![]() - wafle miodowe Enerbio - 1,99zł (są pyszne!) ![]() - chipsy paprykowe Chipsletten - promocja 1,69zł (nie smakują mi, więcej ich nie kupię) - dwa słoiczki 10ml na maści - 1,29zł za szt. A w innej drogerii udało mi się dorwać długo szukany jajeczny szampon z Joanny z apteczki babuni. Przy okazji natrafiłam na jedwab do włosów z firmy Delia. Ech, szczęśliwa!
|
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym ponownie masła Isany nawet na darmo nie wzięła
Zapomniałam popatrzeć czy były u mnie te miski (edit: oczywiście chodziło mi o pojemnik) na sałatki, o których piszecie. Przydałaby się na grilla .
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2012-05-15 o 22:59 |
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast nie smaruję się nim cała, stosuję tylko jako maskę do moich wysuszonych dłoni. Na noc nakładam sobie na nie grubą warstwę i idę spać w bawełnianych rękawiczkach. Jakoś nie wyobrażam sobie smarować nim całego ciała. |
|
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Z szamponów to z tego co pamiętam to są wszystkie z biosilka przecenione na 6,99
|
#2587 | |
|
maskott
|
Cytat:
Bez urazy oczywiście, ale to są te chwile, kiedy żałuję, że nie mieszkam w małej miejscowości. Nawet rodziny we wro nie wyślę, bo tam jest 5 rossów na krzyż :P (żarcik oczywiście)
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka km ode mnie mam dwa Rossmanny, mijam je podczas jazdy do/z pracy. Ogólnie Rossy nie cieszą się u nas zbyt dużą popularnością, rzadko kiedy jest tam większy ruch. Okoliczni ludzie uparcie twierdzą, że tam jest drogo. W takiej sytuacji dla mnie to jeszcze lepiej, oby tylko nie wpadł komuś pomysł do głowy odnośnie likwidacji sklepu.
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)u mnie masła niestety skończyły się z miesiąc temu. bardzo żałuję, bo niecałe 3 zł to za darmo jest.. Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2012-05-15 o 23:51 |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj chciałam sobie kupić jakiś lakier, miałam ochotę na miętowy. Podeszłam do szafy Wibo patrzę na lakiery, a tam każda buteleczka umazana jakimś takim bordowym lakierem, wyglądało to tak jakby ktoś otworzył sobie bordowy i ciapał pędzelkiem po wszystkich. Szok! Myślałam, że ic już mnie nie zdziwi po tym jak zobaczyłam babkę "testującą" na swoich tłustych i oblepionych włosach szczotki w Superpharm. Otwierała dosłownie każdą i czesała sobie włosy. Personel oczywiście zero reakcji
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do lakierów do kiedyś w R. widziałam jak jakaś stara baba z córką/wnuczką szukała jasnych różowych lakierów i malowała każdy paznokieć innym |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet testerem swoich ust bym nie pomalowała blee .... z czystym sumieniem życzę im nawracającej opryszczki
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe właśnie co się z testerami dzieje, bo połowy Kate Moss nie ma ![]() wiecie czy gdziekolwiek dostanę rękawiczki jednorazowe, ale foliowe? |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupilam dzisiaj krem z urea za 3,49
i wymienilam szczoteczke. Oprócz tego nie widzialam w CND niczego innego niż wspominane już rzeczy Dziewczyny orientujecie się jak duzy jest ten moździeż ??
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie serdecznie!
Trafiłam na to forum, bo szukam jakichkolwiek informacji o targach SKARBY URODY. W moim mieście, a jest to Kraków, były one rok temu w czerwcu i właśnie się zastanawiam czy w tym roku też będą? Może wiecie coś na ten temat? Ja w tamtym roku je przegapiłam więc w tym chciałabym iść i nadrobić zaległości ![]() Pozdrawiam i liczę na odpowiedź
|
|
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny a te produkty CND są jakoś oznaczone w sklepie ?
|
|
|
|
#2598 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
ej, tak. zieloną plakietką przy cenie z podpisem "cena na do wodzenia".
|
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2601 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
dzieki za poprawienie ;D
|
|
|
|
#2602 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma ktoś może kod z 13 maja na pastę Denivit, White&Brilliant, Profesjonalna wybielająca i nabłyszczająca pasta do zębów? Używała jej któraś z Was? działa? czy sobie ją lepiej darować?
PS. jest już aktywna mobilna aplikacja KWC
|
|
|
|
#2603 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki zoila za super szybką odpowiedź
|
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ludzie tego dotykają, sprawdzają odcień na nadgarstku. Fuj! Ależ ludzie mają pomysły. ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2606 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Ile w Rossmannie kosztuje podkład L'Oreal True match https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html ? nie mogę go znaleźć na stronie R....
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio też byłam tego świadkiem ( ale to tester więc mogła tak robić) osobiście sobie tego nie wyobrażam.
|
#2609 | ||
|
Zadomowienie
|
Taki miałam zamiar, bo mam na czole taką kaszkę ( to są chyba potówki) i czytałam, że to mydło dobrze sobie z tym radzi, ale ostatecznie zrezygnowałam, bo zamówiłam już żel do mycia twarzy
Jeśli on sobie z tym nie poradzi, to na pewno kupię to mydło![]() Dla miłośniczek mięty - Dilmah Marokańska Mięta ![]() Cytat:
Ktoś kiedyś pytał o szampon do mycia włosów Wella Moisture - w Leclercu jest w promocji za 10,99zł. Widziałam też płyny z AA do higieny intymnej, dobre są? Na KWC jest tylko 14 recenzji. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nej-fresh.html ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2610 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Bardzo lubię herbatę karmelową z Dilmah, dlatego muszę przyjrzeć się tej z miętą
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

). Pojemniczek na sos chyba też będzie dla mnie bezużyteczny, ponieważ myślę że lepiej sałatkę od razu polać sosikiem, żeby się przegryzło. 

W końcu ekspedientka dała mi podkład z szuflady i miał czystą pompkę..
06.09.2014