|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię w Lutym ;)
Jak na razie nic, dzięki
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam za smashboxa, pozdrawiam
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Hej, neistety nic mi nie wpadło w oko, pozdrawiam
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Nic, dziękuję
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
To co, wymianka za liner
?
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo
Kod A59. Otwarty jakoś na przełomie grudnia i stycznia. Konsystencja jest idealna, mięciutka i kremowa
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Teoretycznie tak, ale jeśli chodzi o jego konsystencję i efekt, to ani trochę się nie zmieniły od momentu otwarcia. Używałam już kiedyś ten sam liner, ale w kolorze brązowym i muszę przyznać, że służył mi baaaardzo długo i bardzo dobrze (jeszcze długo po upłynięciu tych 6 miesięcy). Absolutnie nic złego się nie działo. Także jak uważasz
Na zachętę mogłabym jeszcze dorzucić coś z wątku ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Z lekkim bólem serca...ale ok To co, wymiana adresów?
|
#259 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Zużycie Hooli jest niewielkie, właściwie testowe; w jednym miejscu na powierzchni lekkie dziabnięcie (brzegiem pędzelka)
Na wieczku lekko oddarty papier... |
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj!
Coś u mnie za krem L'Biotica oraz mleczko Avene? Zapraszam do obu wątków. ![]() Pozdrawiam
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Zainteresowało mnie kilka rzeczy, ale znacznie przewyższają wartość moich kosmetyków
:Lancome, podkład Teint Miracle - kolor 010 - zużycie 40% MAC, podkład Studio Sculpt - kolor NC15 - zużycie 70% I szkoda, że kremu Bandi już nie masz... Może innym razem się uda |
|
|
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Oj szkoda... To może w takim razie moje: Resztka podkładu Clinique Almost Powder w kolorze 01 Fair. Nada się na kilkukrotne przetestowanie. KWC Resztki podkładów MAC Studio Fix w kolorach (od lewej) NW20 oraz NC20. Będą idealne na kilkukrotne przetestowanie. KWC + L'Occitane, Ultra Rich Face Cream z 25% zawartością masła Shea. Mam 6 próbek po 1 ml. ALBO Biosilk, Jedwab do włosów. Zostało około 10 ml. KWC
Za Twoją L'Bioticę?
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za podklad lancome teint miracle?
|
#264 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy:-MAC, podkład Studio Sculpt - kolor NC15 - zużycie 70% -Lancome, podkład Teint Miracle - kolor 010 - zużycie 40% -MAC, róż - kolor Peaches - zużycie minimalne -MAC, cień sweetjoy, kod B6C - zużycie 20-30% ?? |
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
A jesteś pewna, że nic nie znajdziesz za te 2 podkłady jeszcze?
![]() Bo jeszcze ktoś inny jest zainteresowany pomadką i za sam cień chyba się nie zdecyduję na wymianę. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Hmm kurczę to faktycznie nic nie mam. A mogłabyś mi powiedzieć czy tego cienie jest duży ubytek? I czy jest matowy? ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- ok to jeśli jesteś zainteresowana to wymienię pomadkę na cień
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Z kimś go już negocjuję za wish ale jak nie wyjdzie mogę dać znać.
Ale to tylko za wish